Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Nia
- Süti
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
R9. írta:egyetlen 1 felelős van ezért az egészért...moratti
Ez azért így nagyon erős, bűnbakot kreálni, pont belőle.
Egyszerűen nem megy, idén nem leszünk bajnokok. Sajnos.
-
R9.
kurvára nem túlzás hanem ez az igazság akárki akármit mond
biabianykkal meg muntarikkal pandevekkel chivukkal nem lehet scudettot nyerni
hozni kellett volna mascheranot, luis fabianot, cassanot bastost v schweinsteigert meg egy normális edzőt
erre nem hozott senkit csak egy nyomorékot aki nem nyert semmit az elmúlt x évben
hozni kellett volna mascheranot, luis fabianot, cassanot bastost v schweinsteigert meg egy normális edzőt
erre nem hozott senkit csak egy nyomorékot aki nem nyert semmit az elmúlt x évben
- Tommy
Nem azért állunk így mert nem igazoltunk.. Ez a keret magasan a legjobb a Serie A-ban még így is.. A sérülések, kulcsjátékosok formán kívül vannak és Benitez sok hülyeséget csinált, ezt nem láthatta előre Moratti, meg igazából senki.
- interfan
Hihetetlen rafa miket nyilatkozik már megint, ,,ha cordoba belövi a helyzetét minden másképp alakult volna, uraltuk a mecset", bla bla bla nevetséges. Meg a saját játékosainkat becsmérli, jelen pillanatban éppen mottát, nem hiszem el. Nem az hogy motiválna meg stb, dehogy még szidja saját játékosainkat is, tényleg jó ötlet, nem hiszem el ezeket a nyilatkozatokat, hogy tud ilyeneket mondani.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Ez a keret Európa legjobbjának bizonyult a múlt szezonban. Nyáron elment Balotelli, ami nyilván a kreatív játék róvására ment, de érkezett egy csomó fiatal tehetség, akik bármikor berobbanhatnak.
Az átigazolási szezont megnyertük azzal, hogy nem hagytuk, hogy szétkapják a csapatot. Nem tudhatta Moratti, hogy egy triplázás után ilyen nehéz lesz motiválni a játékosokat.
Az, hogy Moratti nem igazolt, az fineszességre vall: benitez anélkül, hogy tudná, hogy mire képes a csapat, vakon hozta volna a szolgáit: Lucas, Kuyt és a többi muzsikust. Olyan mercato lett volna, amilyen mou lehajított az első szezonjában...
Viszont lejátszodva egy fél szezont, a hülye is látja, hogy milyen poszton van hiány és lehet céltudatosan igazolni...
Az átigazolási szezont megnyertük azzal, hogy nem hagytuk, hogy szétkapják a csapatot. Nem tudhatta Moratti, hogy egy triplázás után ilyen nehéz lesz motiválni a játékosokat.
Az, hogy Moratti nem igazolt, az fineszességre vall: benitez anélkül, hogy tudná, hogy mire képes a csapat, vakon hozta volna a szolgáit: Lucas, Kuyt és a többi muzsikust. Olyan mercato lett volna, amilyen mou lehajított az első szezonjában...
Viszont lejátszodva egy fél szezont, a hülye is látja, hogy milyen poszton van hiány és lehet céltudatosan igazolni...
- Inter101
Nagyon tetszik hogy egyesek a tulajt bírálják, aki évente több millió(esetenként 100 millió) eurot költ a pénzéből. Szerintem hálásnak kéne lennünk hogy egy ilyen tulaja van kedvenc csapatunknak!! El sem tudom képzelni mi lenne ha más lenne a tulaj, és mondjuk néha a tönk szélén evickélnénk. Az hogy követ el hibát természetes, de egyet nem lehet elvenni tőle a teljes és önzetlen klub szeretetet! Ha egy egy BL győzelem után becsuszik 1 ilyen év és mondjuk 3 évente BL nyerünk én kiegyeznék vele!! Forza INTER!!
-
R9.
évi több milliárd euros bevételből még jó hogy költ akkor 100 milliókat, nehogy már még megsajnáljuk anyagilag 
"Az átigazolási szezont megnyertük azzal, hogy nem hagytuk, hogy szétkapják a csapatot."
ja hogy szerinted megnyertük? jolvan akkor gratulálok biabianyhoz meg pandevhez meg muntarihoz meg chivuhoz
ha neked ez győzelem az kicsit gáz
"Az átigazolási szezont megnyertük azzal, hogy nem hagytuk, hogy szétkapják a csapatot."
ja hogy szerinted megnyertük? jolvan akkor gratulálok biabianyhoz meg pandevhez meg muntarihoz meg chivuhoz
ha neked ez győzelem az kicsit gáz
-
R9.
Gabosska írta:Viszont lejátszodva egy fél szezont, a hülye is látja, hogy milyen poszton van hiány és lehet céltudatosan igazolni...
jaja, látjuk
meg azt is h idén semmit nem nyerünk és a szar milan 10 ponttal fog előttünk menni a még szarabb juve meg 4 ponttal holnap
ez tényleg céltudatosságra vall
- Baggio85
R9. írta:évi több milliárd euros bevételből még jó hogy költ akkor 100 milliókat, nehogy már még megsajnáljuk anyagilag
Azért ez így kicsit túlzás!
- Inter101
Gondolom csak az első mondat szólt nekem. Én nem akarok a pénztárcájában turkálni mindenesetre nem kötelező a pénzét erre költenie, mint ahogy sokan mások sem teszik(gondolom nem ő az egyetlen akinek ennyi vagy közel ennyi pénze van, mégsem birtokolnak foci csapatot), szóval szerintem még mindig ő teszi be azt a pénzt, és nem te, nem én(sajnos
). Magyarán ő fogja eldönteni, mikor mire költi azt a pár százmillát. Én egy pillanatig sem hibáztatom, nyilván ha tudja hogy igy sül el majd, akkor biztos nem igy csinálja. Egyet nem lehet tőle elvenni hogy mindig jót akar az Internek!!! Mondom én örülök hogy egy ilyen ember az Inter tulaja, még akkor is ha éppenséggel követ el hibát!! Forza INTER!!
- Youme
- Adminisztrátor
A legutóbbi 11 bajnoki meccsből volt 3 győzelmünk és 8 olyan amin nem győztünk. Ennek egy bajnokesélyes csapatnál fordítva kellene lennie. Ez a hajó már elment. A dobogó még meglehet. Rá lehet gyúrni a BL-re mint a Milan 2007-ben. Ők is csak arra izgultak abban az évben, úgy lemaradtak decemberre.
-
R9.
én nem feltétlen mondom h elment a hajó, 10 pontot mi is elszoktunk szórakozni
ha jönne egy capello még oda érhetnénk, csak ahhoz morattinak lépnie kéne, klub vb előtt
amit persze nem fog
de most zengaról olvastam h ő jöhetne, de nem hiszem h ő akkora megváltás lenne, bár morálisan biztos többet tudna nyújtani mint rafa
ha jönne egy capello még oda érhetnénk, csak ahhoz morattinak lépnie kéne, klub vb előtt
amit persze nem fog
de most zengaról olvastam h ő jöhetne, de nem hiszem h ő akkora megváltás lenne, bár morálisan biztos többet tudna nyújtani mint rafa
- DaNi
R9. írta:kurvára nem túlzás hanem ez az igazság akárki akármit mond
Nem a kerettel van itt a baj
- BandInter
Ez egy olyan tipikus viselkedés... Egyből megnevezni a felelősöket. De ez még csak hagyán. Amilyen hangnembe. Azt egy percig se feledd hogy ez csapatjáték!
Tegnap nem tudtam eldönteni mit is játszunk. Mintha az öltözőbe csak annyi lett volna az instrukció hogy menjetek ki járassátok a labdát és majd lesz valami. Nem volt mozgás a pályán. És ami a legdurvább az elszántság szikráját nem láttam senkin. Én majdnem sírtam amilyen hibákat elkövettünk...
Tegnap nem tudtam eldönteni mit is játszunk. Mintha az öltözőbe csak annyi lett volna az instrukció hogy menjetek ki járassátok a labdát és majd lesz valami. Nem volt mozgás a pályán. És ami a legdurvább az elszántság szikráját nem láttam senkin. Én majdnem sírtam amilyen hibákat elkövettünk...
-
R9.
DaNi írta:R9. írta:kurvára nem túlzás hanem ez az igazság akárki akármit mond
Nem a kerettel van itt a bajsok a sérült, nincs motiváció, a taktika se olyan jó. Azért mert nagy nevek játszanak valahol nem biztos ,hogy jobbak is lesznek egy szerényebb nevekből álló gárdával szemben. Erre jó példa a tavalyi Barca - Inter párharc. Hiába voltak a katalánoknál nagyobb nevek de a küzdés és a jó csapat morál felénk billentette a mérleget. De a Realt is felhozhattam volna példának, évről évre nagyobnál nagyobb sztárokat vesznek de évek óta nem nyertek semmit.
ne mond már h nem kellett volna 2-3 minőségi embert venni, úristen..
- Gabosska
- Kapcsolat:
Lassan mindneki hülye, csak R9 helikopter...
Akkor én kimondom: a tavalyi keret amennyiben teljes mértékben bevethető olyan erős, hogy nem kell egy minőségi igazolás sem. Balotelli helyébe jöhet egy valaki, oszt rendben vagyunk.
Mou megmutatta: nem a sok száz millióval kell a kupákat hozni, hanem megfelelő elszántsággal, merészséggel, fegyelmezettséggel és egy zseniális edzői koponyával.
Akkor én kimondom: a tavalyi keret amennyiben teljes mértékben bevethető olyan erős, hogy nem kell egy minőségi igazolás sem. Balotelli helyébe jöhet egy valaki, oszt rendben vagyunk.
Mou megmutatta: nem a sok száz millióval kell a kupákat hozni, hanem megfelelő elszántsággal, merészséggel, fegyelmezettséggel és egy zseniális edzői koponyával.
-
RenciDavid
Azért Benitez nyilatkozata is már a pofátlanság határain túl van. Nem tudom milyen meccset nézett, de az 1 dolog, hogy Eto és Milito hiánya miatt nem megy a góllővés de KAPTUNK 3 GÓLT, és csak Castelazzin múlott, hogy nem 5-öt, nem 1 és nem 2 bravúrja volt megint.
Az egész csapat szar, Etonak és Militonak úgy egészében kevés köze volt az eredményhez. Amíg kapjuk a 2-3 gólokat meccsenként addig hülyeség azt gondolni, hogy velük 4-3ra meg 5-4re nyernénk.
Nevetséges Benitez és Moratti is.
Az egész csapat szar, Etonak és Militonak úgy egészében kevés köze volt az eredményhez. Amíg kapjuk a 2-3 gólokat meccsenként addig hülyeség azt gondolni, hogy velük 4-3ra meg 5-4re nyernénk.
Nevetséges Benitez és Moratti is.
- Nia
-
RenciDavid
Gabosska írta:Lassan mindneki hülye, csak R9 helikopter...![]()
Totál ugyan azzal a kerettel nem lehet 2x egymás után semmit sem nyerni. Minden győztes csapatba kellenek új emberek hogy fennmaradjon a motiváltság. A Barca és minden évben vesz 2-3 világklasszist és ad is el szintén 2-3 embert, mert csak így tudja fenntartani évről évre ezt az elképesztően magas szintű focit és mentalitást.
-
R9.
RenciDavid írta:Totál ugyan azzal a kerettel nem lehet 2x egymás után semmit sem nyerni. Minden győztes csapatba kellenek új emberek hogy fennmaradjon a motiváltság. A Barca és minden évben vesz 2-3 világklasszist és ad is el szintén 2-3 embert, mert csak így tudja fenntartani évről évre ezt az elképesztően magas szintű focit és mentalitást.
erről van itt szó, ezt nem tudják páran felfogni
gabosska inkább ne mondj ki ilyeneket mert hülyeséget mondasz
- Nia
Mindenki felfogja,hogy szüksége van 2-3 emberre és azt is,hogy télen ezek nem világklasszisok lesznek...
Nagy az......

Nagy az......
- Gabosska
- Kapcsolat:
Kérlekszépen, én ezek után semmit nem mondok...
Csak egy szurkolótól szerintem kemény kijelentés, hogy Moratti a ludas mindenért

Csak egy szurkolótól szerintem kemény kijelentés, hogy Moratti a ludas mindenért
-
R9.
nyáron lett volna szükség 2-3 világklasszisra, ezt rontotta el moratti
- Baggio85
Nem látunk bele a klub pénzügyi helyzetébe az a baj és így nehéz ítélkezni. Azért azt ne felejtsük el, hogy a nagy klubok mindegyike tele van adósságokkal. Ezen kívül volt/van egy nem elhanyagolható gazdasági válság is az egész világon. Végül pedig ne felejtse el senki, hogy azoknak a játékosoknak, edzőknek akik tavaly tripláztak idén nem kevés prémiumot kellett fizetni az egyébként is elég magas fizetések mellé. Ráadásul most az tegye már fel a kezét, aki tudta, hogy pl. Pandev ilyen formában lesz, és azok után, hogy az év elején szinte a hátán vitte a csapatot, nyáron meg elküldte volna! Tegye fel a kezét aki tudta, hogy a JC-Maicon-Lucio-Samuel-Chivu-Cambiasso-Zanetti-Stankovic-Sneijder-Etoo-Milito kezdő csapatból decemberre 6!!! hiányzó lesz úgy, hogy Lucio-n kívül idén ebből a 11-ből már mindenkinek volt valami baja.
Szerintem Moratti a 15 év alatt bebizonyította, hogy nincs az a pénz amit ő sajnálna a csapattól. Annak biztos oka volt, hogy most úgy döntött, hogy nem költ.
Benitezt nem akarom védeni, mert sajnos tényleg vannak érdekes húzásai és elképzelés nélküli a játékunk, de azért azt megjegyzem, ha Mourinho alatt ilyen hozzáállással ,motivációval játszottak volna a játékosok akkor nem triplázunk. Erre lehet mondani, hogy persze mert Mourinho tudta motiválni a játékosokat... Ja, hogy egy játékosnak az nem elég motiváció, hogy decemberre elveszti a bajnokságot?? Akkor itt maradhatott volna Mourinho is, ugyanitt lennénk. Nem bántani akarom a játékosokat, mert akik tripláztak, azok számomra örökre hősök maradnak (kivétel, aki földre dobja az Inter mezt), de ez van.
Egyetértek: igazolni kellett volna sikerre éhes játékosokat, de ahogy elmondtam, megértem ha Moratti úgy döntött, hogy a nyáron nem "robbant bankot".
Szerintem Moratti a 15 év alatt bebizonyította, hogy nincs az a pénz amit ő sajnálna a csapattól. Annak biztos oka volt, hogy most úgy döntött, hogy nem költ.
Benitezt nem akarom védeni, mert sajnos tényleg vannak érdekes húzásai és elképzelés nélküli a játékunk, de azért azt megjegyzem, ha Mourinho alatt ilyen hozzáállással ,motivációval játszottak volna a játékosok akkor nem triplázunk. Erre lehet mondani, hogy persze mert Mourinho tudta motiválni a játékosokat... Ja, hogy egy játékosnak az nem elég motiváció, hogy decemberre elveszti a bajnokságot?? Akkor itt maradhatott volna Mourinho is, ugyanitt lennénk. Nem bántani akarom a játékosokat, mert akik tripláztak, azok számomra örökre hősök maradnak (kivétel, aki földre dobja az Inter mezt), de ez van.
Egyetértek: igazolni kellett volna sikerre éhes játékosokat, de ahogy elmondtam, megértem ha Moratti úgy döntött, hogy a nyáron nem "robbant bankot".
- Süti
Youme írta:Ez a hajó már elment. A dobogó még meglehet.
Igen, azt hiszem előbb-utóbb majd mindenki belátja, hogy elment a Scudetto, na de mi lesz azután, mert jelen pillanatban nagyon kevés csapatot képes a tegnapi Inter megverni.
Mi lesz ha csa 5-6-7-ek leszünk?? És ne mondja senki sem, hogy ez nincs benne ebben a bűnrossz szezonban.
A szezon elején én is kritikával illettem a vezetőséget, hogy nem igazoltunk meghatározó játékosokat, de Moratti-n ezt úgy számon kérn,i ahogy leírtad R9 szerintem nem korrekt.
- Komax
Ha mindenki egészséges lesz azért lehet simán menni a BL helyekért azaz a dobogóért. Azt tartom hogy szép dolog a fiatalítás, de 18éves srácokkal nem lehet eredményt elérni. Szerencse hogy nem játszunk több bajnokit az idén, mert akkor tényleg vége a dalnak. Karácsonykor fel lehet töltődni. Azt hiszem a legnagyobb szerencsénk, hogy a milan is akkora fos, hogy öröm lenne szétcsapni egy hólapáttal.Süti írta:Mi lesz ha csa 5-6-7-ek leszünk?? És ne mondja senki sem, hogy ez nincs benne ebben a bűnrossz szezonban.
- Inter101
Én ugy gondolom hogy idén max. a Bl helyezés lehet meg, de ahhoz is kell egy uj edző! Az biztos hogy én elküldeném Benitezt mert amikor nem volt ennyi sérültünk akkor sem nagyon látszodott semmi elképzelés, most persze pláne nem látszik! Az is biztos hogyha marad akkor nem lesz meg a BL sem. Sajnos megmenti őt a sok sérült! Nem hiszem hogy télen lehet olyan minőségi igazolást végrehajtani ami főleg Benitezzel eredményre vezetne! Most persze abban látják egyesek a kiutat hogy hozzunk 3 uj embert ez kb olyan hogy miért nem Santon játszik amikor meg ő játszik akkor egyből rájövünk hogy miért nem!! A hiba nem a keretben van(bár most sok a sérült), hanem Benitezben!! Persze nem mondom biztosra hogy uj edzővel Sneijder csucsformába lendül, vagy Maiconnak lesz majd kedve játszani, vagy Milito is megtalálja majd a gollövö cipöjét, de meg kell probálni, mert még pár ilyen meccs és a középmezőny jön majd!!! Forza INTER!!
-
Injoc
Tommy írta:Nem azért állunk így mert nem igazoltunk.. Ez a keret magasan a legjobb a Serie A-ban még így is.. A sérülések, kulcsjátékosok formán kívül vannak és Benitez sok hülyeséget csinált, ezt nem láthatta előre Moratti, meg igazából senki.
Ez itt a lényeg...abba azért gondoljatok bele h tavaly ki volt sérült? Kis túlzással csak Motta v Stanko és ha az 1ik nem játszott akkor a másik volt Cambiasso társa. Idén se lenne Chivu a balhátvéd ha az elején lett volna középpályánk és nem Zanetti lett volna a szűrő...vagy nem Cordoba lett volna a jobbhátvéd ha Maicon itt van...vagy Bia, Coutinho, és sorolhatnám...
Szóval azért azt mindenképp látni kell h ez a csapat semmivel sem gyengébb mint a tavalyi. Csak tavaly nem volt ilyen mértékű sérüléshullám és a csapat magja végig együtt tudott maradni...
A másik a VB..nem volt elég idő a frissítésre, ezt látjuk Sneijder esetében pl...és végül de nem utolsó sorban Benitez nem megfelelő hozzáállása..úgy érzem ő nagyon fölényeskedő..nincs együtt a csapattal..(nem arra gondolok h menjenek el együtt sörözni, de látszik h nem kedvelik a játékosok). Nem akar/tud elszakadni 1 féle taktikától..mármint értem én h labdatartós játékot akar..de mikor ennyi a sérült akkor érdemes lenne váltani kielemezni az ellenfél hibáit és arra megfelelő taktika kitalálása...ez nagyon hiányzik a csapatból..a szervezettség és tudatosság...csak abban reménykedek h tavaszra felépül mindenki és 1 kis pihenés után Miito, Maicon vagy Motta ismét húzóemberei lesznek ennek az internek is...
- intertomega
R9. írta:egyetlen 1 felelős van ezért az egészért...moratti
hogy tudta így elrontani az egész csapatot pont ő, rossz mercato és egy 0 edző
Ez azért túlzás a köbön !!
Moratti szereti a csapatot és ezt - rajtad kívül - mindenki tudja. Sok-sok év jó igazolása és sok-sok € -t pumpált a csapatba.
NEM Ő A FELELŐS ! Van egy rakat oka a pocsék szereplésnek de nem elnökünk a felelős.
FORZA INTER !!!
- Tommy
Felesleges itt bűnbakokat keresni, itt valamilyen szinten mindenki hibás emiatt a rossz szereplés miatt. Moratti is, Benitez is a játékosok is és az orvosi stáb is. De egyvalakire nem lehet ezt az egészet ráhúzni, de az biztos hogy a legnagyobb felelőssége beniteznek van.
- bazsi
fogadok 1 sörbe bárkivel h áprilisra kb 3-4 ponttal fogjuk vezetni a bajnokságot. jön még a milannak is hullámvölgy meg ibra se fog mindig villogni. a többi csapat meg (lazio,napoli,palermo) hamarosan kipukkad. őket is elfogja érni ugyanúgy a hullámvölgy és a sérülések. a juve és a roma harcolhat ezekkel a csapatokkal. én így látom.
abban viszont egyet értek h igazolni kell támadót, középpályást és védőt is. méghozzá minőségi játékosokat. nem ilyen lucas féléket.
ha lenne megfelelő és elérhető utód én is simán elküldeném benitezt. de ameddig nincs biztos edzőjelölt aki télleg megfelelő addig nem érdemes kirúgni a pulykafejűt.
természetesen amit az első bekezdésben leírtam az csak úgy valósulhat meg ha igazolunk és benitez illetve a keret jelenlegi tagjai felpörögnek. maicon, sneijder és milito jó formája hiányzik nagyon.
abban viszont egyet értek h igazolni kell támadót, középpályást és védőt is. méghozzá minőségi játékosokat. nem ilyen lucas féléket.
ha lenne megfelelő és elérhető utód én is simán elküldeném benitezt. de ameddig nincs biztos edzőjelölt aki télleg megfelelő addig nem érdemes kirúgni a pulykafejűt.
természetesen amit az első bekezdésben leírtam az csak úgy valósulhat meg ha igazolunk és benitez illetve a keret jelenlegi tagjai felpörögnek. maicon, sneijder és milito jó formája hiányzik nagyon.
- jdanika
R9. írta:kurvára nem túlzás hanem ez az igazság akárki akármit mond
R9 nem értünk egyet, tavalyi Bl győztes csapatból, csak Balotelli hiányzik a "kulcs" játékosok közül ha jól emlékszek, az tény, hogy nagy hülyeséget csinált Moratti, hogy nem igazolt, de azért a legnagyobb hiba Benítez vállán van, mert a taktika, a motiválatlan játékosok, és talán de ezt nem akarom az ő nyakába varrni de a sok sérült se a téli megfázás miatt lehet, de ezt haggyuk a lényeg mikor ép volt mindenki akkor se a tavalyi formát mutattuk játékba......az a baj, ha váltunk edzőt neki is idő kéne az meg vészesen fogy, úgy hogy Benítez vagy felszívja magát és a stábját, vagy mehet vissza a szigetországba a Crystal Palacehoz....
Forza Inter!!!!
- hvmetal
engem ez a klub vb idegesít.Az ilyen dolgok,hogy "Benitezt eddig 6,5 értékelném,de ha megnyerjük azonnal 10-es lesz" ezt elvileg Moratti mondta.6,5 olaszban nem valami nagy szám,sőt. Az a fura,hogy ezt a mentalitást vélem felfedezni a csapaton. Bajnokság annyira nem fontos nekik,BL-ben meg nem voltunk rosszak és azért egy Chievo-nál erősebb Twente-t tudatos játékkal megvertünk és akkor sem már csak Eto'o-nak köszönhető.
szezon eleje óta nagyon nagy hangsúly van a klub vb-én. Nem tudom,hogy ha megnyerjük felszabadultan,sikerélményekkel teli neki tudunk futni 1 tavaszi Milán vadászatra vagy ha esetleg kikapnánk józanító pofonként hatna vagy egy rúgás a földön-fekvőbe.
Moratti-nak azért a Fair Play izével is foglalkoznia kell.nem lenne jó arab sejkek segítségében reménykedni.inkább hagyjunk ki egy mercato-t ezzel is segítve a biztos anyagi jövőt.Megcsináltuk végre mi is amit a Milán Pato,Kaká esetében.Igazoltunk egy fiatal klasszis jelöltet.Nálunk eddig még nem vált be,bár volt biztató meccsei.De azt nem tudhatjuk,hogy tényleg kevés e még az olasz focihoz,vagy csak neki is annyira fekszik a Benitez foci,mint Sneijder,Milito,Maicon uraknak.
Luis Fabianot le ne igazoljuk
szezon eleje óta nagyon nagy hangsúly van a klub vb-én. Nem tudom,hogy ha megnyerjük felszabadultan,sikerélményekkel teli neki tudunk futni 1 tavaszi Milán vadászatra vagy ha esetleg kikapnánk józanító pofonként hatna vagy egy rúgás a földön-fekvőbe.
Moratti-nak azért a Fair Play izével is foglalkoznia kell.nem lenne jó arab sejkek segítségében reménykedni.inkább hagyjunk ki egy mercato-t ezzel is segítve a biztos anyagi jövőt.Megcsináltuk végre mi is amit a Milán Pato,Kaká esetében.Igazoltunk egy fiatal klasszis jelöltet.Nálunk eddig még nem vált be,bár volt biztató meccsei.De azt nem tudhatjuk,hogy tényleg kevés e még az olasz focihoz,vagy csak neki is annyira fekszik a Benitez foci,mint Sneijder,Milito,Maicon uraknak.
Luis Fabianot le ne igazoljuk
- Lombardini
Igaz, hogy csak félig kapcsolódik ide ez a cikk, de úgy gondoltam itt több emberhez eljuthat mint az OFF topicban. Szóval lehet, hogy hamarosan mindenki nézheti a Serie A-t TV-ben és nem kell a Digi-t ezért beköttetni.
http://index.hu/kultur/media/2010/12/06 ... enezokhoz/
http://index.hu/kultur/media/2010/12/06 ... enezokhoz/
- g.e.r.a
"A Lazio ellen egy olyan Intert láttam, amely már a klubvilágbajnokságra koncentrál - mondta Moratti. - A játékosok fejben nem Rómában jártak. Továbbra is bízom Benitezben, szép teljesítményt várok tőle Abu Dzabiban. Nagyszerű edzőnek tartom."
Mostanában Moratti sokat iszik, ha nagyszerű edzőnek tartja:D
Szerintem középszerűt akart mondani csak megcsúszott a nyelve:D
Mostanában Moratti sokat iszik, ha nagyszerű edzőnek tartja:D
Szerintem középszerűt akart mondani csak megcsúszott a nyelve:D
- Tommy
Az öreg néha hajlandó megbolondulni, ugy látszik a triplázás elvette az eszét, és azóta abban él. 
- hvmetal
na igen.valaki szólhatna neki,hogy a kispadnál a köpcös pali nem egy pincér,hanem a jelenlegi edzőnk és José már nincs itt
ha még azt mondaná,hogy aranyos mikor kicsípi az arcát a hideg(vagy az ideg), na,dehogy nagyszerű.
- sorger=giallo
Érdekes kezdő 11, remélem valami jó sül ki belőle. Egyébként állítólag Marco a bemelegítésnél megsérült, ezért került Esteban a helyére. Én meg már azt hittem, hogy RB váratlan, giga-taktikus, újszerű húzása volt Cambiasso szerepeltetése ezen a poszton.
Az előbb benéztem a chat-re, senki nem volt...
FORZA INTER!!!
Az előbb benéztem a chat-re, senki nem volt...
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2010.12.07. 20:59-kor.
- BandInter
nagyon off!!
van itt olyan aki kocka?? miért van az hogy nézem a meccset neten és egyszercsak megáll és megszűnik az adatátvitel is?? a kapcsolat megvan de nincs adatátvitel. ilyenkor pause, play és buffer majd pár másodperc és megy. hétvégén a bajnokit simán végig néztem. most meg néha percenként megáll.
van itt olyan aki kocka?? miért van az hogy nézem a meccset neten és egyszercsak megáll és megszűnik az adatátvitel is?? a kapcsolat megvan de nincs adatátvitel. ilyenkor pause, play és buffer majd pár másodperc és megy. hétvégén a bajnokit simán végig néztem. most meg néha percenként megáll.
- kiscivis
A Tottenham már vezet egy öngóllal.
- kiscivis
kiscivis írta:A Tottenham már vezet egy öngóllal.
Na már nem.
- Audipower
Légyszíves valaki tudna linket küldeni, mert a myp2p.eu, az atdhe.net és a rojadirecta is szarakodik.
- Festa
Audipower írta:Légyszíves valaki tudna linket küldeni, mert a myp2p.eu, az atdhe.net és a rojadirecta is szarakodik.
http://freesport24.com/
Nekem ez megy akadozás nélkül.
- Gabosska
- Kapcsolat:
- Audipower
Festa írta:Audipower írta:Légyszíves valaki tudna linket küldeni, mert a myp2p.eu, az atdhe.net és a rojadirecta is szarakodik.
http://freesport24.com/
Nekem ez megy akadozás nélkül.
Köszönöm szépen.
-
R9.
- hvmetal
kezdődik a szokásos visszaesés a 25.perc után.
értem én,hogy nem muszáj nyerni,de kikapni sem lenne az
na erre gól
értem én,hogy nem muszáj nyerni,de kikapni sem lenne az
na erre gól
- Festa
R9. írta:szégyen
Ilyen kezdővel persze,hogy kikapunk.Eleve feladtuk a meccset.
Nem tudom mi lesz a klub vb-n,de remélem ott mindenki előveszi a rejtett tartalékait.
- hvmetal
jó,hogy most jut eszembe,hogy megraktam a meccset
küzdj Muntari
küzdj Muntari