Hat nem tudom, ahogy az elozo vegen is irtam:DM22 írta: ↑2022.04.13. 11:50Fú baszodinterfan írta: ↑2022.04.13. 11:41
Koszonom neked, feldobtad a napomat, orok halam uldozni fog..
Jo tudni, hogy a Gazzetta, Sportmediaset, Corriere, Calciomercato.com, FcInter1908 szerkesztosege, es meg ha keresnek talalnak par lapot, vagy portalt ahol ezek szerint ujsagiro vagyok.
De jo nekem, hogy ilyen sokaig eler a kezem, vagy ennyi helyen dolgozik szegeny Interfan.
Akinek jol megy, az megteheti ezt is
téged aztán tényleg csíp a pisil. Akkor úgy fogalmazok, hogy te erőlteted állandóan az ő nevét az eddig a köztudatba /sajtóba bedobott nevek közül. Mert személyesen neked ő a legszimpatikusabb ezért vegyíted az elképzeléseid a tényszerűen közölt dolgokkal. Ezzel semmi baj, csak nem kell álszenteskedni
Nekem tökmindegy , hogy Haller jön, ha jól teljesít, csak annyit akartam közölni, hogy mindegyikbe bele lehet kötni.
Másrészt meg kismillió játékosról tudnék ilyen linkeket idedobni akikhez soha nem volt közünk és nem is lesz, mégis 200x hírbe hoztak a LAPOK velük![]()
Viszont azt mondani, hogy Haller nagyon fel sem
merult, es szerencsetlen "Interfan dobja be", az talan egy nagyon apro, nagyon minimalis, nagyon kicsi tulzas.
De nem baj, szereztel egy kis boldog pillantat nekem, amit koszonok.

Meg akkor is ha csak rosszul is fogalmaztal ahogy irtad most.
Egyebkent rosszul tudod, kar hogy nem kerdeztel meg elotte mielott leirtad, hogy "nekem szemelyesen ki a legszimpatikusabb".
Nem Haller, sajnos vagy sem, de nem o.
Ha engem kerdezel en kit hoznek elore, es ki a legszimpatikusabb a sajtoban felmerulo nevek kozul?
Akkor a valaszom, David lenne.
Majd Lukaku, majd Jesus, majd Dybala.
David + Lukaku.
Ha oket nem tudjuk, akkor Jesus + Lukaku.
Ha oket sem, akkor Lukaku-Dybala.
Ha oket sem, akkor Dybala-Martinez.
Remelem most mar reszletesen ismered az allaspontom.

Jaa, es Sanchezt megtartanam, Dzekot kivagnam, Martinezt csak 60-70m felett adnam el, es visszahoznam Satrianot is.
Igy a teljes a reszletezes.