Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

DM22 írta: 2022.04.13. 11:50
interfan írta: 2022.04.13. 11:41
Koszonom neked, feldobtad a napomat, orok halam uldozni fog.. :D

Jo tudni, hogy a Gazzetta, Sportmediaset, Corriere, Calciomercato.com, FcInter1908 szerkesztosege, es meg ha keresnek talalnak par lapot, vagy portalt ahol ezek szerint ujsagiro vagyok. :D
De jo nekem, hogy ilyen sokaig eler a kezem, vagy ennyi helyen dolgozik szegeny Interfan. :D
Akinek jol megy, az megteheti ezt is :D
Fú baszod :D téged aztán tényleg csíp a pisil. Akkor úgy fogalmazok, hogy te erőlteted állandóan az ő nevét az eddig a köztudatba /sajtóba bedobott nevek közül. Mert személyesen neked ő a legszimpatikusabb ezért vegyíted az elképzeléseid a tényszerűen közölt dolgokkal. Ezzel semmi baj, csak nem kell álszenteskedni :)
Nekem tökmindegy , hogy Haller jön, ha jól teljesít, csak annyit akartam közölni, hogy mindegyikbe bele lehet kötni.
Másrészt meg kismillió játékosról tudnék ilyen linkeket idedobni akikhez soha nem volt közünk és nem is lesz, mégis 200x hírbe hoztak a LAPOK velük :)
Hat nem tudom, ahogy az elozo vegen is irtam:
Viszont azt mondani, hogy Haller nagyon fel sem
merult, es szerencsetlen "Interfan dobja be", az talan egy nagyon apro, nagyon minimalis, nagyon kicsi tulzas.

De nem baj, szereztel egy kis boldog pillantat nekem, amit koszonok. :D :D
Meg akkor is ha csak rosszul is fogalmaztal ahogy irtad most.

Egyebkent rosszul tudod, kar hogy nem kerdeztel meg elotte mielott leirtad, hogy "nekem szemelyesen ki a legszimpatikusabb".
Nem Haller, sajnos vagy sem, de nem o.

Ha engem kerdezel en kit hoznek elore, es ki a legszimpatikusabb a sajtoban felmerulo nevek kozul?
Akkor a valaszom, David lenne.
Majd Lukaku, majd Jesus, majd Dybala.
David + Lukaku.
Ha oket nem tudjuk, akkor Jesus + Lukaku.
Ha oket sem, akkor Lukaku-Dybala.
Ha oket sem, akkor Dybala-Martinez.

Remelem most mar reszletesen ismered az allaspontom. :)

Jaa, es Sanchezt megtartanam, Dzekot kivagnam, Martinezt csak 60-70m felett adnam el, es visszahoznam Satrianot is.

Igy a teljes a reszletezes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.04.13. 11:58-kor.
interfan

DM22 írta: 2022.04.13. 11:58
interfan írta: 2022.04.13. 11:56
Remelem most mar reszletesen ismered az allaspontom. :)
Az a helyzet Interfan , hogy kurvára nem érdekelsz sem te, sem az álláspontod, csak néha jó az orrod alá dörgölni hogy egy fasz vagy.
Kar hogy nem kerdezted meg az allaspontom, akkor nem sikerult volna mellelloni.

Koszonom kedves szavaidat, igazan elismero, kedves es orok baratom. :)
A legcsodalatosabb napokat neked, es vigyazz magadra. :)
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

DM22 írta: 2022.04.13. 10:29 Én pont azt olvastam , hogy Skriniar, Bastoni, Barella, Brozo erinthetetlen. Termeszetesen van az a penz , tehat ha valaki lerak barmelyikert 150 millat nem fogunk nemet mondani. Nyilvan szurkolokat sem akarnak veszteni a legnagyobb sztarok elengedesevel. Raadasul a 2 olasz gyerek az Inter identitasat is meghatarozza szamunkra. Nem kell parazni, szerintem nem fogunk kozuluk eladni senkit, akkor sem ha Interfan leirja minden nap. Martinez es Devrij mas kerdes SZERINTEM ők fix tavozók.
Egyelőre felületesen és reménykedve vizsgalva a dolgokat igy allunk:
De Vrij 20m out
Martinez 70m out
Sanchez - Vidal 7m fizu out
Rano out

Onana free in
Dybala free in
Bremer 25-30m
Sensi vissza backupnak
Es meg boven marad mozgasterunk.
Remelem jol alakulnak a dolgaink mert en ezeket a jatekoscsereket elorelepesnek tudnam elkonyvelni.
Ha valami csoda folytan Lukaku jonne akkor meg leuranank az egesz Serie A-t.
A leuralnánk az elég túlzás.
A Roma tovább folytatja a befektetéseket nyáron, a Milan ésszel építkezik és jó célpontjaik vannak(pl.Asensio).
A Juventus pedig újra dominálni akarja a Serie A-t, az Exor miatt megtehetik, hogy szerződést sem adnak Dybalának és ingyen elengedik.
Az Atalantának is jobb szezonja lesz jövőre, ez biztosnak tekinthető.
Egyedül a Napoli helyzete tűnik nagyon bizonytalannak.
Szóval fel kell kötni a nadrágot Inzaghinak, ha nem lesz új tulajdonos.(amire reálisan van esély)
A sablonos 3-5-2 már most olvasható, ha már a minőség sem lesz meg hozzá, akkor komoly problémáink lehetnek.
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint, a Bayern keresi Sule utodjat, a Bayern vezetes felvette a kapcsolatot Bastoni ugynokevel Tullio Tintivel.
Informacios megbeszeles volt az ugyben, Bastoni pontosan illene a Bayern elkepezeleseben ezen hirek szerint.
Fiatal, nagy fejlodesi potencial, es mar Nemzetkozi tapasztalata is van.
Az Inter Bastonira mint a jelen es a jovo epit, de koztudott a gazdasagi helyzet, es az Oaktree altal megszabott ujabb jelentos nagy osszegu pluszos mercato.
Ennek ismereteben a Bayern valoszinuleg tehet egy nagyon fontos ajanlatot a jatekosert, amit az Inter vezetes megfontolnak majd.
Viszont a Bayern eddig nem tett ajanlatot, es csak a jatekos ugynokevel targyalt.
Bastoni csak az Interre gondol, de ha tavozni kenyszerul, akkor a Bayern egy nagyon jo lehetoseg szamara.
Masik opcio a Spurs, ahol jelolt lehet Conte maradasa eseten.
Viszont a Spurs nem tartozik az elcsapatok koze, ezert ez a hipotezis kevesbe valoszinu, zarul a cikk.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

drtie írta: 2022.04.13. 10:51
interfan írta: 2022.04.13. 10:35 ...
Szoval ha pl most elmegy Martinez es Barella 120m-ert, es jon egy ingyen Dybala + Frattesi + Parades ossz 45m-ert, meg akkor is marad 15m mas posztra.
Persze lehet mondani gyengules ez...
...
Es ha egy klub mukodese nem 100 meg 200 veszteseget termel, hanem pl csak 10-20 milliot, akkor 1000x vonzobb lesz egy ilyen csapat, mint egy Lukakuval-Hakimivel felallo Inter de 250m veszteseggel.
@Interfan: Engedj meg kérlek 1-2 észrevételt a gondolatmenetedhez.

Egyrészt korábban azt írtad, hogy "Mercato egy kulon ugy. A mukodes egy masik." Most mégis azzal zártad a soraidat, hogy a legjobbak eladása után a működés, vagyis a veszteségesség változik. Egyrészről lehetne ez akár így is (sajnos a pédádnál maradva nem így alakul), viszont akkor miért ne lehetne elfogadni, hogy a csapat minőségére és teljesítményére, a PR-ra, a bevételi forrásokra --> így összességében a csapat értékére is hatással lesz a változás?

A példádra visszakanyarodva. Nézzük kik mennek és a működési költségből (azaz a fizetésből) mennyi szabadul fel:
- Martinez + Barella: ~12Mio
- Dybala+Fratessi+Parades: 14-15Mio
Ezáltal nem hogy nem csökkentek a kiadások, hanem még nőttek is. És bár az olaszok száma nem változott, azért ha megkérdeznénk 10 Inter szurkolót, hogy Barella, vagy Fratessi mezt vennének, akkor szerintem nem lenne kérdéses a válasz. :)

Szubjektív véleményem, hogy a bérezésekkel (ha Vidal, Sanchez, Vecino, de Vrij, Gag?, Dzeko?, Perko?) megy és jön Dybala, védő?, kp?, akkor nemzetközi szinten nincs a csapat elszállva. A BEVÉTLEK HIÁNYOZNAk, de nagyon. Ezen kellene dolgozni és ezen lökhet nagyon nagyot egy új tulajdonos.
Nem elfelejtve azt sem, hogy a működés szempontjából a bruttó bérek számítanak, vagyis Dybalára nem érvényes az adókedvezmény, mert az országon belül váltana klubot.
interfan

Anonym alkesz írta: 2022.04.13. 13:25 Nem elfelejtve azt sem, hogy a működés szempontjából a bruttó bérek számítanak, vagyis Dybalára nem érvényes az adókedvezmény, mert az országon belül váltana klubot.
Ez igy van.
De nezd meg, ha tavozna az alabbi sor:
Radu, DeVrij, Kolarov, Vidal, Vecino, Caicedo, Sanchez, + Handa fele fizu az = 42meuro.

Dybala eves kiadas max 14m.
Bremer 4,5m.
Frattesi pl 3,7m.
Vagy a ma a Gazzetta altal sokat emlegetett Paredes is 6m.
Onana 4m.

Ossz: 32m

Tehat meg igy is 10m a megtakaritas.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem nagy mozgás nem lesz. Jön Lautaro helyére Dybala, De Vrij helyére meg Bremer. A többi meg max ingyen vagy low cost…így meg is lesz a 60 milliós többlet, és a csapat is nagyjából versenyképes marad…
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Huh gyerekek, másfél napja nem olvastam a fórumot, de most kb 30 nevet számoltam meg, akikért megyünk, közben Barella eladása is képben, én meg nem szeretnék infarktust kapni.
Azokhoz társulok akik kis mozgást jósolnak, és MINDEN szerződéses kulcsember marad.

Onana megvaningyen, ez remek deal.
De Vrij helyett Bremer nagyon ok, kicsit hihetetlennek is tartom, de drukkolok hogy sikerüljön.
Paredes jó, de a kezdő hármasunk mellé, és nem valaki helyett.
Lautarot nem kell mindenáron eladni.
Dybalára nem látok sok esélyt, finoman szólva sem szimpi, mindegy, ingyen nyilván nagy fegyvertény lenne.
Lukaku teljesen esélytelen, sajnos nem a mi kategóriánk - Haller viszont megtenné.

Ha jön USA tulaj, akkor persze kedvezően változhat a helyzet:)

Kicsit soknak érzem ezeket az infókat, szerintem a háromnegyede újságírói koholmány.
Azt sem gondolom hogy Dybalával minden héten kétszer leülünk tárgyalni, mert kb ezt éreztetik velünk.
Majd kiderül mely infók találnak be.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Ne haragudjatok lehet buta kérdés de Onana mennyire biztos hogy érkezik? Koszonom.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

tomika431 írta: 2022.04.13. 17:07 Ne haragudjatok lehet buta kérdés de Onana mennyire biztos hogy érkezik? Koszonom.
Ő már a miénk! 🙂 Aláírt hozzánk szóval biztos érkező!
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

interfan írta: 2022.04.13. 10:35 Eleve azt hogy gondolja barki, hogy par ev alatt Udinese szinten leszunk?

Eladtuk Lukaku-Hakimit, es meg igy is mi voltunk es vagyunk a Seria A legeselyesebb csapata.

Ha iden folytatjuk amit tavaly, ahogy ugye Antonello elmondta.
Akkor nezzunk egy peldat.
Elmegy 2 jatekos a Barella, Bastoni, Skriniar, Martinez sorbol.
Na most...
Helyukre Dybala szinteket irnak, es nem Caicedot.
Szoval ha pl most elmegy Martinez es Barella 120m-ert, es jon egy ingyen Dybala + Frattesi + Parades ossz 45m-ert, meg akkor is marad 15m mas posztra.
Persze lehet mondani gyengules ez, de azert azt nem lehet mondani, hogy Dybala-Paredes-Frattesi egy Udinese szint.
Tehat azert nagyon nem egy Udine szintrol kellene kezdeni.
Úgy látom nem érettél meg. Ez egy példa volt arra a spirálra, amibe bele lehet kerülni a fasza játékosokanak az egyre gyengébbekkel való helyettesítésével. Akkor gyakorlatilag a legértékesebb tárgyi eszközeit adná el a klub, amivel a marketing és eszközértéke csökken. Invesztíció nélkül pedig ez egy lefelé tartó folyamat, ami elértékteleníti a csapatot és klubot.

Ami az Udinese szint elérését illeti: egyrészt hadd gondoljam már úgy ahogy akarom. Másrészt erre pont az Inter esetében volt már példa, az elmúlt évtizedben (az Udinese itt most a színtelen-szagtalan középcsapat szinonímája). Talán neked is feltűnt, merrt együtt szenvedtük végig. Csak nézd meg a bajnoki helyezéseinket:
2010: 1.
2011: 2.
2012: 6.
2013: 9. (ez az Udinese szint)
2014: 5.
2015: 8. (meg ez is)
2016: 4.
2017: 7. (meg talán még ez is)
2018: 4.
2019: 4.
2020: 2.
2021: 1.
Az eredménysorból világosan látszik, hogy amint elkezdték kivonni a csapatból a pénzt, úgy lett egyre gyatrább a csapat minősége és ennek eredményeképp a helyezés. Ez, mint mondtam, nem egy egyéves folyamat, de három idény alatt elértünk ide. Amikor elkezdtek megint invesztálni a klubba, akkor ez megfordult. Ez ilyen pofonegyszerű.

A legjobb játékosok eladása és olcsóbbakkal való helyettesítése a költségvetés kiigazítására klasszikusan a pü. befektetői stratégia. Volt már szerencsém ezt átélni egy cégnél, ahol dolgoztam. Az összes költséget visszavágni, hogy minél profitábilisabbnak tűnjön a vállalat/klub , aztán elsózni minél nagyobb haszonnal. Egy évben hozhat eredményt, de azon túl pusztító hatású, az adott vállalat leépüléséhez vezet.

Ha az Oaktree ezt az utat választja, akkor azzal az Intert (meg az új tulajt) rúgja tökön hosszabb távon.
Ha már a konkrét játékosoknál tartunk: Skriniar egy világklasszis, Barella, Bastoni az lehet, de mindenképp az olasz liga élvonala a saját posztján, Martinez egy szezononként 20+ gólos csatár. Ezzel szemben a Paredes (talán erős közepes), Frattesi (biztos jó, de max. ígéret ebben a pillanatban), Dybala (szerintem túlértékelt, sérülékeny, mindezt 8M+-ért), közel sem biztos, hogy minőségi előreleépés vagy akár szintentartás...
interfan

gianluca írta: 2022.04.13. 19:43
interfan írta: 2022.04.13. 10:35 Eleve azt hogy gondolja barki, hogy par ev alatt Udinese szinten leszunk?

Eladtuk Lukaku-Hakimit, es meg igy is mi voltunk es vagyunk a Seria A legeselyesebb csapata.

Ha iden folytatjuk amit tavaly, ahogy ugye Antonello elmondta.
Akkor nezzunk egy peldat.
Elmegy 2 jatekos a Barella, Bastoni, Skriniar, Martinez sorbol.
Na most...
Helyukre Dybala szinteket irnak, es nem Caicedot.
Persze lehet mondani gyengules ez, de azert azt nem lehet mondani, hogy Dybala-Paredes-Frattesi egy Udinese szint.
Tehat azert nagyon nem egy Udine szintrol kellene kezdeni.
Úgy látom nem érettél meg. Ez egy példa volt arra a spirálra, amibe bele lehet kerülni a fasza játékosokanak az egyre gyengébbekkel való helyettesítésével. Akkor gyakorlatilag a legértékesebb tárgyi eszközeit adná el a klub, amivel a marketing és eszközértéke csökken. Invesztíció nélkül pedig ez egy lefelé tartó folyamat, ami elértékteleníti a csapatot és klubot.

Ami az Udinese szint elérését illeti: egyrészt hadd gondoljam már úgy ahogy akarom. Másrészt erre pont az Inter esetében volt már példa, az elmúlt évtizedben (az Udinese itt most a színtelen-szagtalan középcsapat szinonímája). Talán neked is feltűnt, merrt együtt szenvedtük végig. Csak nézd meg a bajnoki helyezéseinket:
2010: 1.
2011: 2.
2012: 6.
2013: 9. (ez az Udinese szint)
2014: 5.
2015: 8. (meg ez is)
2016: 4.
2017: 7. (meg talán még ez is)
2018: 4.
2019: 4.
2020: 2.
2021: 1.
Az eredménysorból világosan látszik, hogy amint elkezdték kivonni a csapatból a pénzt, úgy lett egyre gyatrább a csapat minősége és ennek eredményeképp a helyezés. Ez, mint mondtam, nem egy egyéves folyamat, de három idény alatt elértünk ide. Amikor elkezdtek megint invesztálni a klubba, akkor ez megfordult. Ez ilyen pofonegyszerű.

A legjobb játékosok eladása és olcsóbbakkal való helyettesítése a költségvetés kiigazítására klasszikusan a pü. befektetői stratégia. Volt már szerencsém ezt átélni egy cégnél, ahol dolgoztam. Az összes költséget visszavágni, hogy minél profitábilisabbnak tűnjön a vállalat/klub , aztán elsózni minél nagyobb haszonnal. Egy évben hozhat eredményt, de azon túl pusztító hatású, az adott vállalat leépüléséhez vezet.

Ha az Oaktree ezt az utat választja, akkor azzal az Intert (meg az új tulajt) rúgja tökön hosszabb távon.
Ha már a konkrét játékosoknál tartunk: Skriniar egy világklasszis, Barella, Bastoni az lehet, de mindenképp az olasz liga élvonala a saját posztján, Martinez egy szezononként 20+ gólos csatár. Ezzel szemben a Paredes (talán erős közepes), Frattesi (biztos jó, de max. ígéret ebben a pillanatban), Dybala (szerintem túlértékelt, sérülékeny, mindezt 8M+-ért), közel sem biztos, hogy minőségi előreleépés vagy akár szintentartás...
Persze jogos amit irsz es rendben is van.
Dehat mi ebbe mar tavaly belekerultunk, es sajnos persze hogy Zhangek csakis a sajat, onos, gazdasagi penzugyi erdekeiket nezik, ez sajnos az o szempontbol erheto.
Oaktree szempontja detto erheto...

En egy fokkal pozitivabban latom a kepet, meg akkor is ha marad az Oaktree, es kell a 50-60m plus es folytatjuk amit tavaly, ahogy ugye Antonello elmondta.

Persze szornyu lenne elvesziteni pl Skriniart, Barellat, vagy Bastonit.
Mint ahogy meg Martinezt is...
De osszesegeben azert nem rossz nevek johetnek.
Pl Bremer egy Seria A szinten kiemelkedo KH.
Tehat azert mert ne adja a jo eg, de tavozik megint 2 meghatarozo jatekos, azzal nem kerulunk egybol kozepmezonybe, ha megfelelo nevek jonnek utanuk.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ezt a Jovicot nem értem mi alapján üldözzük ennyire.
Minden mercatoban elsőnek jön ki a neve és hogy Ausilio már úton is van érte.
interfan

PellerG írta: 2022.04.14. 08:20 Ezt a Jovicot nem értem mi alapján üldözzük ennyire.
Ausilio orok kedvence, mint ugy a Szlavok altalaban.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

interfan írta: 2022.04.14. 08:30
PellerG írta: 2022.04.14. 08:20 Ezt a Jovicot nem értem mi alapján üldözzük ennyire.
Úgy értetted hogy szerb?! ;)
interfan

Inter101 írta: 2022.04.14. 08:38
interfan írta: 2022.04.14. 08:30
Úgy értetted hogy szerb?! ;)
Del Szlavok az 1.szamu kedvenc, Horvat, Szerb, es ugy eleve a volt Jugok.
De azert a Nyugati Szlavok a Cseh, Lengyel, Szlovak vonal is ott van Piero baratunknal mindig a 2.sorban. :D
interfan

Belottit ujra elkezdtek egyre jobban irogatni, hogy ha nincs uj tulaj, es az ismert "nagy negyesert" nem lesz megfelelo ajanlat, akkor low-cost alternativakent Belotti vagy Jovic erkezhet Dybala mellett.

Hat nem tudom, en ezt a vonalat nagyon, de nagyon nem tamogatnam.
Akkor maradjon inkabb Dzeko meg Correa, Sanchez meg foleg, mint hogy Belotti es tarsai jojjon...

Ha ingyen csatar kell, mert nincs meg a kello bevetel a mercaton, es nem kolhetunk elol, akkor nalam vagy maradjon minden es csak Dybala jojjon, vagy Dybala melle jojjon szinte ingyen Depay, mint ez a Belotti-Jovic vonal.
mike

Szerintem nem üldözzük, lehet hogy még csak fel sem merült:)
Írogatnak mindenfélét.

Bremer, Paredes, Frattesi, Dybala, Scamacca, ezeket írogatták legtöbbet, nem lepne meg ha ezek közül csak egy, vagy annyi sem jönne végül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2022.04.14. 09:31-kor.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Ha engem kerdezel en kit hoznek elore, es ki a legszimpatikusabb a sajtoban felmerulo nevek kozul?
2022 eddig nem az ő éve, 1 gólt szerzett a Lille színeiben.
interfan

drrossgeller írta: 2022.04.14. 09:31
2022 eddig nem az ő éve, 1 gólt szerzett a Lille színeiben.
Szeptembertol decemberig meg szerzett 16 golt.

De kb felesleges is rola beszelni, 50m kb az ara, uj tulajdonos nelkul eselytelen, es lehet eleve, mert Arsenal, Bayern, Chelsea, stb csapatok mennek erte.
Nem sok eselyunk lenne...

De ha mar ki mennyit golt lott 22-ben, a velunk nagyon sokat emlegetett "poleban" levo Dybala is 3db bajnoki golt lott 2022-ben.
Lukaku meg nulla azaz 0 golos a PL-ben a 2022-es naptari evben...

Ettol pl Dybalatol is joval tobb kellene, ha valoban erkezik.
En bizok benne, ha valoban jon, itt Dybala komolyabb szintre lesz kepes.
interfan

Na eltunt Drossgeller hozzaszolasa mire valasztoltam ra.

De akkor ha abbol indulunk ki amit irtal, hogy "Dzekonal az szamitott mennyit golt lott tavaszal"

Akkor ha ezt nezzuk, Dybala is bukta ezen logikat szerint.

Tavaly Dzeko hozott 1db bajnoki golt januar 1 es szezon vege kozott.
Iden sem lett sokkal jobb ez ugyben, most jar 5db-nal januar ota, ami egy csatartol roppant keves.
Persze 1000x jobb mint az 1db, de 100x tobbet is jatszik.
Dehat eleve 1200 eves az ember mit is varunk...

Dybala ha a te logikadat nezem, akkor "tavasszal" 3 db golos eddig.
Ha idejonne es itt is csak erre lenne kepes, akkor az egy csatartol roppant keves.
De meg a 6-8 gol is roppant keves 17-18 fordulo alatt egy csatartol.

Dzeko vs Dybala ugyben en egy kulonbseget latok, a koruk.
Egy 35 majd 36 eves csatartol sokat nem lehet mar varni, azt foleg nem hogy o meg fejlodni fog es evekig a csapat vezere lesz.
Ellenben Dybala 28 eves.
Es ha most a te logikat nezem, es a tavaszt, lehet csak 3 golos, de benne megvan az a lehetoseg hogy 29-30 evesen, ha a rengeteg serules elkeruli, akkor kepes nalunk megujulni, es akar evekig vezer lenni.

Persze nem egy "alomigazolas" Dybala, ha nem ingyen lenne, nem is hoznam az eletben sem.
De a tudasa megvan, azt lathattuk.
Egy gond van, a serulesei.
Viszont nem 1 es nem 2 jatekos volt, aki roppant serulekeny volt mashol, ellenben nalunk nem.
Na meg persze sok a 7-8m fizu, de ha egy Vidal 33-34 evesen kaphatot ennyit, es mit nyujtott cserebe.
Akkor szerintem ha egy Dybala is kap ennyit, akkor ez belefer, mert talan azert tobbet tudna hozzatenni 2 ev alatt mint Vidal ugyanazon fizetesert.
drrossgeller

interfan írta: 2022.04.14. 10:42 Akkor ha ezt nezzuk, Dybala is bukta ezen logikat szerint.

Nincs én logikám, ezt te magyarázod bele.
interfan

drrossgeller írta: 2022.04.14. 10:58
interfan írta: 2022.04.14. 10:42 Akkor ha ezt nezzuk, Dybala is bukta ezen logikat szerint.

Nincs én logikám, ezt te magyarázod bele.
En tovabbra is azt mondom, hogy legyen Dybala akarhany golos tavasszal, es lehetett Dzeko akarhany golos tavasszal.
Egy 35-36 eves jatekostol nem lehet azt elvarni, mint egy 28-29 eves jatekostol.

Szoval szerintem tobb az eselye annak, hogy Dybala bevallik, es kepes lesz az Intert a hatan vinni, mint volt Dzeko eseteben.

Kockazat megvan, lasd feljebb serulesek.
De pl Dzeko is ingyen volt, es fizuja majdnem ugyanaz mint Dybalanak.
Ha o, vagy meg inkabb Vidal ert ennyi kockazatot, akkor egy 28 eves Dybala szerintem foleg erhet.
Meg ha szerintem nem egy "alomigazolas" az argentin.
tomika431

Lehet magam leszek ezzel de szerintem Dybala hozzánk jön vagyis meglesz. Szerintem a mi helyzetünkre nézve erősítés mindenképpen.
interfan

mike írta: 2022.04.14. 09:30 Írogatnak mindenfélét.
Ket jo pelda pelda erre, hogy mekkora is a tanacstalansag a lapokban, a bizonytalan tulajdonosi helyzet miatt.

1. Bremer:

Ismerjuk a storyt, hany lap es hanyszor leirta, ugy hosszabbitott hogy megallapodott a Toroval 25m-ert elengedik.
Igy o is jol jar, es a Toro is mert nem veszitik el ingyen 23 nyaran, vagy alacsony aron 22 nyaran esetleg 23 telen.

Mai Gazzetta cikk, miszerint Bremer erteke latva a vilag KH jatekosait, min 50m.
Newcsatle, Arsenal, Villa, Atletico, Spurs is erdkelodik.

2. KP:
Ismerjuk a neveket, fentrol lefele vegig lehetne sorolni.
Par napja bedobtak Makengot mint opcio, ha marad a jelenlegi helyzet.
Ma meg a TS, persze TS ismerjuk oket, de leirja hogy Ausilio extra szuper hatalmas alma Kovacic visszahozasa az Interbe.

Szoval ja, jelenleg aztan tenyleg irogatnak mindenfelet.

Persze van 1-2 nev akik folyamatos temak.
De ameddig a tulajdonosi helyzet nem rendezodik, vagy dol el, akar igy, akar ugy, addig lesznek nevek a legfelso polcrol is, de a fold alol is mint lathatjuk....
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

interfan írta: 2022.04.14. 11:28

Ez itt a lényeg ;) A lapok is csak találgatnak, annyi név és verzió lehet még nyárig, ki tudja addig ami lesz.

Egy dolog tenne nagyon jót a jövőnk szempontjából: behúzni a scudettot és felrakni a második csillagot. Bajnokcsapatba könnyebben lehetne igazolni 8-)

Forza Inter!!
interfan

brecsinho írta: 2022.04.14. 11:44

Ez itt a lényeg ;) A lapok is csak találgatnak, annyi név és verzió lehet még nyárig, ki tudja addig ami lesz.

Egy dolog tenne nagyon jót a jövőnk szempontjából: behúzni a scudettot és felrakni a második csillagot. Bajnokcsapatba könnyebben lehetne igazolni 8-)

Forza Inter!!
A Profeta szoljon beloled. :)

Legyen minden igy ahogy irtad, es akkor hamarosan ujra unnepelhetunk. :)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

tomika431 írta: 2022.04.14. 11:09 Lehet magam leszek ezzel de szerintem Dybala hozzánk jön vagyis meglesz. Szerintem a mi helyzetünkre nézve erősítés mindenképpen.
Nem igazán bírom a kis nyálas fejét, meg a 7év a raboknál se mutat túl jól, de ha kirakjuk a Vidal/Sanchez/Kolarov sort, akkor az bőven fedezi a fizuját és ingyen nagyot nem tudunk rajta bukni...talán lehet benne még 2-3 jó év, csak legyen motivált és ne a rehabon töltse a szezon nagy részét. Mondjuk ha minden évben bever egy gólt a zebráknak, akkor a kiscsapatok ellen pihenhet :D
mike

brecsinho írta: 2022.04.14. 11:44
Forza Inter!!
Teljesen egyetértve annyival egészíteném ki hogy scudetto + 2 csillag + új tulajdonos.
Onnan minden menne magától:)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Paredes amúgy igazi felüdülés lesz Vecino és Gag után...
interfan

Francesco írta: 2022.04.14. 21:05 Paredes amúgy igazi felüdülés lesz Vecino és Gag után...
Ezt en is igy gondolom, amit a KP cseresor nyujt, az kritikan aluli.
Ez a Vidal-Vecino-Gag harmast minositeni nem lehet annyira gyengek.

Ha vegre megszabadulunk a Vidal-Vecino parostol, es jon a helyukre mondjuk egy Paredes-Grillitsch, en mar elegedett leszek.
Mindezt 0 euroert, ha Sensit sikerul eladni, sot fizetesek teren meg sporolnak is.
(Gagliardini ugyis marad)

Persze jojjon uj tulajdonos, es kezdobe igazoljunk a Barella-Brozovic paros melle, de ha marad az Oaktree es az lesz amit Antonello elmondott, en 0
eurobol, fizeteseken meg sporolva, egy ilyen KP-t alairnek jovore:

Barella, Paredes, Brozovic, Calhanoglu, Grillitsch, Gagliardini
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Barcelona- Frankfurt meccs után már végképp nem értem, hogy 10-15 milláért miért nem igazoltuk le Kosticet?!
interfan

Tombi1986 írta: 2022.04.15. 07:22 Barcelona- Frankfurt meccs után már végképp nem értem, hogy 10-15 milláért miért nem igazoltuk le Kosticet?!
Nyaron 12m volt hivatalosan is az ara.
Most telen 8m.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Tombi1986 írta: 2022.04.15. 07:22 Barcelona- Frankfurt meccs után már végképp nem értem, hogy 10-15 milláért miért nem igazoltuk le Kosticet?!
Jó kérdés, amúgy még most nyáron is simán el lehetne hozni, ha Perisic megy, mint Interfan írta, 8 milla elvileg elég lenne érte, szóval még ha pluszos mercatot kellene hozni, akkor sem vàgna minket földhöz. Szerintem első körben a csere szerepet is elfogadná, mert nem nagyon lesz már a későbbiekben lehetősége nagy csapatban játszani és trófeáért küzdeni. És itt elég hangsúlyos, hogy első körben, mert simán benne van a pakliban, hogy Gosenst ki tudná szorítani, ő még elég bizonytalan számomra, hogy mire lesz képes, visszanyeri-e a régi formájàt, nem-e megint visszasérül, szóval emiatt is érdemes lenne hozni még egy használható arcot bal wb-be, mint pl Kostic is.
PellerG

Ha Inzaghi marad, szerintem biztos, hogy Sensinek nem lesz helye nálunk.

https://mobile.twitter.com/NicoSchira/s ... Dbp4gqAAAA
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

- Egyre több hír szól arról, hogy Dybala az Interhez szeretne szerződni. Az argentin játékosnak nem áll szándékában elhagyni Olaszországot a jelenlegi állás szerint, azonban a döntését nem mostanában szeretné meghozni. - AlfredoPedulla

- A legújabb név a középpályára Dani Ceballos, aki elégedetlen a Real Madridnál.

- Sensi nem szerepel Inzaghi tervei közt a következő szezonban. A Monza érdeklődik iránta, azonban csak azután tesznek konkrét lépéseket miután, feljutottak a Serie A-ba.

Fb/ Nerazzurri Hungary
interfan

Scamaccat sajat edzoje illete eros szavakkal es kritizalta.
Egyre tobb hir jarja, hogy sem a hozzaallasa, sem az edzesmunkaja nem megfelelo, ellenben az onbizalma az egekben van.
Mind az ara miatt, mind a hattere miatt egyre inkabb kiszallni latszik az Inter.

Inzaghi elmondta, nyaron szukseges egy "Vice-Brozovic" erkezese.
tomika431

interfan írta: 2022.04.19. 15:39 Scamaccat sajat edzoje illete eros szavakkal es kritizalta.
Egyre tobb hir jarja, hogy sem a hozzaallasa, sem az edzesmunkaja nem megfelelo, ellenben az onbizalma az egekben van.
Mind az ara miatt, mind a hattere miatt egyre inkabb kiszallni latszik az Inter.

Szerintem ez a Vice-Brozovic lehet Veretout is annyira nem rossz játékos de lehet tévedek
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2022.04.19. 15:39 Scamaccat sajat edzoje illete eros szavakkal es kritizalta.

Okadok ettol a Scamaccatol.Es meg az arca is tenyleg egyre nagyobb.En meg 30ert sem hoznam.Bocsi Festa.🙂😉
mike

Cupi írta: 2022.04.19. 18:53 Okadok ettol a Scamaccatol.Es meg az arca is tenyleg egyre nagyobb.En meg 30ert sem hoznam.Bocsi Festa.🙂😉
Talán annyit megérne, de tényleg piszkosul irritáló arc, igazi tahó figura. Nem kell egy "újabb" Icardi.

Ha már Sassuolo, akkor Berardit nagyon hoznám, bár Interista, de sajnos ez sosem fog megtörténni:(
interfan

Marotta interju reszlet:

"

Nyaron ujabb nagy aldozatokra lesz szukseg mint tavaly nyaron?

Jelenleg masokra koncetralunk, fontos a bajnoksag vege es Kupa, most csakis erre figyelunk.
Mercatorol majd kesobb beszelni fogunk.
Nehez evunk volt, de a csapat ugyessegenek, az edzo tudasanak, es a szurkolok tamogatasanak koszonheto sikerul ez legyozni.
Szamos fontos elem van jelenleg, amik messze tulmutatnak azon mi fog tortenni a nyaron.
PellerG

Az általunk is figyelt Castrovilli térdszalagszakadás miatt 8-10 hónapot hagy ki.
Mondjuk az idei szezonja nem volt valami nagy durranás.

https://gianlucadimarzio.com/it/fiorent ... prile-2022
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

A Mundo Deportivo információi szerint az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone argentin honfitársával pótolná a csatársorban a távozó Luis Suárezt, ugyanis a "matracosok" Lautaro Martínezt szeretnék megszerezni az Inter csapatától. A korábbi híresztelések szerint előreláthatólag 70-80 millió euró körüli összeget kéne fizetni érte.

Fb/Azzurri
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.04.23. 06:46 A Mundo Deportivo információi szerint az Atlético Madrid vezetőedzője, Diego Simeone argentin honfitársával pótolná a csatársorban a távozó Luis Suárezt, ugyanis a "matracosok" Lautaro Martínezt szeretnék megszerezni az Inter csapatától. A korábbi híresztelések szerint előreláthatólag 70-80 millió euró körüli összeget kéne fizetni érte.

Fb/Azzurri
Erdekes tema ez a Martinez kerdeskor.
Rengeteget szidtak sokan, ez eleve mindenki szivejoga es meglatasa.

Viszont megint meglesz neki a 20 golos a szezon, es azert nem sok olyan jatekost talalni a Seria A-ban, sot ugy eleve a vilagon, aki 22, 23, es 24 evesen is 20+ golos szezonokat hoz.
Mikozben ilyen agyon sztarolt, nagykepu, bekepzelt, Romas Scamaccak 13 golal mar "vilagsztarok" es 50-60m az aruk.

En tartom Martinez kapcsan amit regota irok, nem a helyere kell csatar, hanem melle egy 1.szamu tamado, mert jelenleg az Inter 1.szamu tamadoja Dzeko.

Persze az megint egy mas helyzet, hogy mivan ha az Oaktree marad, es kell a 60-70-80m pluszos mercato ahogy ugye Antonello is mondta.
De ezzel foglakozni is felesleges, mivel ez esetben garantalt a leepules, szoval erre ne is gondoljunk.
interfan

Gazzetta szerint ujra felmerult Marotta regi nagy alma DePaul.
Ausilio a Madridi "kuldetesen" mar fel is vette veluk a kapcsolat.
Ha az Oaktree marad, akkor fizetni nem igazan tudunk, csak kolcsonozni.
Ha uj tulajdonos, akkor 25-30m korul fizethenek DePaulert, akit Marotta evek ota szeretne az Inter kezdojeben latni.

Frattesi elmondta, az egesz csaladja szenvedelyes Juve szurkolo.
Hatalmas orom es megtiszteltetes, hogy a Juve erdkelodik erte.
Marchisitol kapott egy mezt regebben, es felvette azt ami hatalmas orom es pillanat volt az eleteben.
Egy peldakep szamara, es szeretne hozza hasonlo lenni.
Cupi

interfan írta: 2022.04.23. 09:06 Gazzetta szerint ujra felmerult Marotta regi nagy alma DePaul.
Ha uj tulajdonos, akkor 25-30m korul fizethenek DePaulert, akit Marotta evek ota szeretne az Inter kezdojeben latni.

Én azt olvastam nem nyomott valami nagy teljesítményt Madridban...én attól tartok nála beigazolódik az, hogy egy Udine szintben kiemelkedik de egy komolyabb csapathoz kevés....én max kölcsön hoznám....30-at az életbe nem fizetnék érte. ;)
interfan

Cupi írta: 2022.04.23. 10:57
interfan írta: 2022.04.23. 09:06 Gazzetta szerint ujra felmerult Marotta regi nagy alma DePaul.

Én azt olvastam nem nyomott valami nagy teljesítményt Madridban...én attól tartok nála beigazolódik az, hogy egy Udine szintben kiemelkedik de egy komolyabb csapathoz kevés....én max kölcsön hoznám....30-at az életbe nem fizetnék érte. ;)
Nem teljesen igaz amit irsz.
Statjai es atlagai alapjan az Atletico jatekosai kozul elol van.
Ami azert nem kis szo abban a fortelemben amit Simeone jatszat...

Valamint az sem teljesen igaz, hogy "csak az Udinebe emelkedik ki".
Argentin valogatottban folyamatosan nagyon jo teljesitmenyt nyujt.

En barmikor alairnam DePault.
Barella es Brozovic melle kellene egy 3.hasonlo szintu jatekos.
drrossgeller

interfan írta: 2022.04.23. 11:04
Egyetértek, szerintem is nagy fogás lenne.
Cupi

Oké nem néztem utána a statjainak de akkor miért nem játszatta annyira Simeone ha olyan jó? Miért mondana le róla? Komolyan kérdezem.
Mondjuk én soha nem voltam érte oda annyira. Néztem direkt amikor fel volt itt hypolva és nekem mindig olyan kicsit agyatlannak tűnt. Sokszor lőtt lehetetlen szögből amikor passzolhatott volna, passzolt amikor ő volt jó helyzetbe....
De ez mind1 is. Mások vagyunk. ;) Kölcsön örülnék neki mert bizonyíthatná tévedtem és a csapatnak erősítés lehetne. :)
interfan

Cupi írta: 2022.04.23. 12:41

Oké nem néztem utána a statjainak de akkor miért nem játszatta annyira Simeone ha olyan jó? Miért mondana le róla? Komolyan kérdezem.
Mondjuk én soha nem voltam érte oda annyira. Néztem direkt amikor fel volt itt hypolva és nekem mindig olyan kicsit agyatlannak tűnt. Sokszor lőtt lehetetlen szögből amikor passzolhatott volna, passzolt amikor ő volt jó helyzetbe....
De ez mind1 is. Mások vagyunk. ;) Kölcsön örülnék neki mert bizonyíthatná tévedtem és a csapatnak erősítés lehetne. :)
Alapvetoen nem Simeone mondana le rola, hanem DePaul akar tavozni.
Nem tetszik neki az Simeone rendszere.

Valljuk be nem is csoda, ahogy mondtak "vettek ket csatart 200m-ert hogy vedekezzenek".
Simeone mar az 5-5-0 taktikat is feltalalta...
Válasz küldése