Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Lassan eljutunk odáig, hogy tényleg teljesen felesleges bármit is mondani egy meccs után. A lottó ötösöm jönne be úgy, mint az ahogy tudtam, hogy Pizarro gólt fog lőni mikor láttam, hogy beáll. A héten megvédtem Morattit. Most azt mondom ő is hibás abban, hogy égetjük magunkat ország-világ előtt.
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
- Nerazzurri
kiscivis írta:Nerazzurri írta:Csak szólok minden benitezzel foglalkozó papagáj kollégának, hogy ma két gólt kaptunk Cambiasso-ról. Neki vajon mi a baja, keveset keres?
Talán az, h nem belső védő, és kb egész profi karrierjét a középpályán végezte, ahol ha hibázol még éppen belefér, mert van mögötted egy védelem.
jogos
- BandInter
Örök közhely:
Rosszúl lehet játszani de lélektelenűl soha.
- Baggio85
Ki lehet kapni 6-0-ra is akárkitől, de aki INTER mezben kimegy a pályára az NE SZ*RJA MÁR LE, HOGY MI LESZ AZ EREDMÉNY!!!!!!!!
- interfan
Mostanában meccseink láttán, azt hiszem hogy nincs lejjebb, de rafa mindig bebizonyítja hogy mégis van. Hihetetlen hogy hova sülyedtünk, persze rafa nyilatkozat majd jön hogy, ha bemegy az 2kapura lövés minden másképp alakul, meg a klub vb-re figyelt a csapat, bla bla bla. Nagyon unalmas már, az kiderült hogy rafanak becsülete nincs, mert ha lenne már rég lemondott volna. Nem igaz hogy moratti nem lép már végre, marad rafa a klub vb végéig, de ha esetleg nyerünk, esetleg valami szerencse által, ne legyen már az hogy gratula rafa maradj, bízunk benned stb. Elég volt lépni kell, rafa huzzon el innen, és jöjjön zenga,spalletti,capello persze tudom capello álom kategoria, de hátha csak megkéne próbálni. Vagy még baresi is jobb lenne, csak tanult vmit josetol. Kérünk szépen moratti lépj valamit.
- Bombastico
Baggio85 írta:A héten megvédtem Morattit. Most azt mondom ő is hibás abban, hogy égetjük magunkat ország-világ előtt.
Persze, h hibás.
1. Ezt a tutyi-mutyi edzőcskét tudta csak ide hozni.
2. Olyan skót volt a mercato alatt, h Skóciában szentté avatták.
3. Fél kirúgni RB-t mert akkor szembesítik a rossz döntésével.
- kiscivis
Na majd tavasszal várhatjuk a sorsolást. Schalke, MU, Barca, Bayern, Chelsea, Real, Shaktar/Arsenal/Braga. Sima lesz...
-
R9.
én mondtamBaggio85 írta:A héten megvédtem Morattit. Most azt mondom ő is hibás abban, hogy égetjük magunkat ország-világ előtt.
- Cupi
BandInter írta:Örök közhely:
Ráadásul nem csak lélektelen játék volt, hanem egyszerűen ötlettelen semmilyen, nulla, értékelhetetlen...
ha nyertünk volna csoportelsők vagyunk... áááááá
Sok rossz meccset játszottunk idén, de ez a legalja volt.
- DSanton39
Nerazzurri írta:kiscivis írta:Nerazzurri írta:Csak szólok minden benitezzel foglalkozó papagáj kollégának, hogy ma két gólt kaptunk Cambiasso-ról. Neki vajon mi a baja, keveset keres?
Talán az, h nem belső védő, és kb egész profi karrierjét a középpályán végezte, ahol ha hibázol még éppen belefér, mert van mögötted egy védelem.
jogos
szép hogy Cambiassot szidod és nem azt aki belső védő posztra tette, alap
ilyen játékkal a klub vb is bukó lesz, nem tudom minek marasztalja Moratti Benitezt, semmi nem fog változni. amikor nem voltak sérültek akkor sem tudta kezelni ezt a keretet, csak akkor még a nevek vhogy vitték a csapatot (főleg Eto'o) de most, már semmi és senki sem menti meg a csapatot a totális leégéstől.
- Baggio85
kiscivis írta:Na majd tavasszal várhatjuk a sorsolást. Schalke, MU, Barca, Bayern, Chelsea, Real, Shaktar/Arsenal/Braga. Sima lesz...
Az utóbbi időszak hozzáállását és teljesítményét nézve, teljesen mind1 kit kapunk, mert senki ellen nincs esélyünk. De az is igaz, hogy ha februárban még mindig ugyanilyen csapattal, ugyanilyen hozzáállással játszunk akkor odamegyek Appiano Gentilebe...
- hvmetal
mert szerintetek Moratti hülye és,ha megnyerjük a klub vb-t nem rúgja majd ki?
nyilván a háttérben keresgélt rendesen embert,de megmondta,hogy nagyon fontos neki ez a cím.most leszerződtet egy Berreta-t,Novellino-t és mindenki boldog. ha tudná biztos visszahozná Mourinhot vagy elhozná Capello-t(Isten ments! )esetleg Hiddink stb .
Sok éves munkája és több milliárd forintja bánja,biztos őt nem zavarja annyira,mint minket.
melléfogás volt Benitez szerződtetése ez nyilvánvaló. hasonlít a szezonunk eddig Juventus-éhoz(tavaly)
rengeteg sérült,nem vállik be az új edző,kirúgják és a következő sem hoz félév alatt egyértelmű javulást.
új arcok kellenek és egy edző aki gatyába rázza a keretet.
Forza Inter!
nyilván a háttérben keresgélt rendesen embert,de megmondta,hogy nagyon fontos neki ez a cím.most leszerződtet egy Berreta-t,Novellino-t és mindenki boldog. ha tudná biztos visszahozná Mourinhot vagy elhozná Capello-t(Isten ments! )esetleg Hiddink stb .
Sok éves munkája és több milliárd forintja bánja,biztos őt nem zavarja annyira,mint minket.
melléfogás volt Benitez szerződtetése ez nyilvánvaló. hasonlít a szezonunk eddig Juventus-éhoz(tavaly)
rengeteg sérült,nem vállik be az új edző,kirúgják és a következő sem hoz félév alatt egyértelmű javulást.
új arcok kellenek és egy edző aki gatyába rázza a keretet.
Forza Inter!
- csak is inter
kiscivis írta:Na majd tavasszal várhatjuk a sorsolást. Schalke, MU, Barca, Bayern, Chelsea, Real, Shaktar/Arsenal/Braga. Sima lesz...
Benitez karácsonyra kaphatna egy repülőjegyet
Nem lesz könnyű,de ha tavaly sikerült akkor idén is sikerülhet....
CE SOLO INTER
- hvmetal
mivel így otthon kezdünk annyira nem lesz sima,de meglesz.
sokkal több van a csapatban csak össze kell valakinek majd raknia.
biztos,hogy Briaghi nem középpályás? több helyen is annak van titulálva
- Nerazzurri
Egyértelmű, hogy benitez senkiházi, ebben úgy érzem elég jól egyetértünk.
Viszont azt nem tudom elfogadni, hogy a játékosokban nincs annyi önbecsülés, a klubbal,a szurkolókkal szemben annyi alázat, hogy legalább megpróbáljanak jól játszani, küzdeni.
Számomra már az atletico madrid ellen egyértelmű volt, hogy baj van, hisz arra nem voltak képesek, hogy legalább ott mindent beleadjanak, hogy utána elmondhassák, nekik is sikerült az, ami a barcának. Hányszor fognak még a karrierjük során triplázni? Így mindenki azt mondja, hogy tavaly csak mákunk volt. Szóval bekaphatják azok a játékosok is, akik alibiznek hetek óta, nemcsak benitez.
Viszont azt nem tudom elfogadni, hogy a játékosokban nincs annyi önbecsülés, a klubbal,a szurkolókkal szemben annyi alázat, hogy legalább megpróbáljanak jól játszani, küzdeni.
Számomra már az atletico madrid ellen egyértelmű volt, hogy baj van, hisz arra nem voltak képesek, hogy legalább ott mindent beleadjanak, hogy utána elmondhassák, nekik is sikerült az, ami a barcának. Hányszor fognak még a karrierjük során triplázni? Így mindenki azt mondja, hogy tavaly csak mákunk volt. Szóval bekaphatják azok a játékosok is, akik alibiznek hetek óta, nemcsak benitez.
- csak is inter
Baggio85 írta:kiscivis írta:Na majd tavasszal várhatjuk a sorsolást. Schalke, MU, Barca, Bayern, Chelsea, Real, Shaktar/Arsenal/Braga. Sima lesz...
Az utóbbi időszak hozzáállását és teljesítményét nézve, teljesen mind1 kit kapunk, mert senki ellen nincs esélyünk. De az is igaz, hogy ha februárban még mindig ugyanilyen csapattal, ugyanilyen hozzáállással játszunk akkor odamegyek Appiano Gentilebe...
Remélem akkor tartasz nekik egy jó edzést,s haza hozod Benitezt...
Talán talál magának itt is melót...
- DSanton39
hvmetal írta:kiscivis írta:Na majd tavasszal várhatjuk a sorsolást. Schalke, MU, Barca, Bayern, Chelsea, Real, Shaktar/Arsenal/Braga. Sima lesz...
nem, ő balszélső védő, kivételesen Benitez nem tévesztett oldalt
- PetR
- Kapcsolat:
Sajnos erről a meccsről nem tudok valami sok pozitívumot írni...
Talán Natalino játéka ami biztató persze egy meccs alapján ne ítéljünk, vagy esetleg Biabiany, ő se mozgott olyan rosszul most...
Nem értettem hogy mért a két bal lábas Pandev volt középen mikor Eto'o is a pályán volt. Nem kérdés hogy ki a jobb center szerintem.
Tény hogy rengeteg sérült van, de amikor nem volt ennyi akkor se volt sok biztató jel. Beniteznek hamarosan mennie kell ha így folytatja.
Nem értettem hogy mért a két bal lábas Pandev volt középen mikor Eto'o is a pályán volt. Nem kérdés hogy ki a jobb center szerintem.
Tény hogy rengeteg sérült van, de amikor nem volt ennyi akkor se volt sok biztató jel. Beniteznek hamarosan mennie kell ha így folytatja.
- hvmetal
DSanton39 írta:hvmetal írta:kiscivis írta:Na majd tavasszal várhatjuk a sorsolást. Schalke, MU, Barca, Bayern, Chelsea, Real, Shaktar/Arsenal/Braga. Sima lesz...
nem, ő balszélső védő, kivételesen Benitez nem tévesztett oldalt
inter.it középpályásként tünteti fel,meg 1-2oldal, de akkor elhiszem nektek
de ha Rafán múlik lesz ő még középpályás
- Tommy
Kivételésen talán pont Pandev volt most akire nem lehetett panasz, meg 1-2 fiatal.
- PellerG
Ezen sajnos nincs mit szépíteni, ez botrány!
A gondom csak az, hogy mikor kinevezték megírtam, hogy vele nem leszünk eredményesek, nem ide való. Az ellendrukkerek is rögtön "gratuláltak", hogy Moratti őt hozza ide. Az ellenfelek is, hogy annak köszönhetjük az idei "remeklést", hogy ő lett az edzőnk. Akkor vajon, aki a havi milliókat adja neki, Moratti+Branca, ők mit láthattak benne, ők mi alapján számítottak tőle címekre?
A Liverpoolt poraira szedte szét. Most sikerül talán Hodgsonnak gatyába rázni őket. Egy fél év ráment.
Nagyon rossz ezt nézni, hogy a KEDVENC csapatomnál egy általam sosem kedvelt edző ügyködik, úgy, ahogy arra számítottam-romboló módon....
Sok a sérült. Sok a meccs. De az Atletico Madrid ellen, Roma ellen, Juve ellen még meg voltunk létszámban, ott ugyan ez volt! Ötlettelen 0 "játék", 0 taktika és elképzelés.
Én csak egyet nem akarok....Hogy legkésőbb a nyártól is maradjon Benítez....
Hogy esetleg az Al-Wahda ellen 11-esekkel behúzzuk a Klub VB-t, Moratti egyből 10-esre értékeli majd Benít, és itt ragad még 2 évre.
Nagyon remélem, hogy legkésőbb nyártól nem ő az edzőnk
A gondom csak az, hogy mikor kinevezték megírtam, hogy vele nem leszünk eredményesek, nem ide való. Az ellendrukkerek is rögtön "gratuláltak", hogy Moratti őt hozza ide. Az ellenfelek is, hogy annak köszönhetjük az idei "remeklést", hogy ő lett az edzőnk. Akkor vajon, aki a havi milliókat adja neki, Moratti+Branca, ők mit láthattak benne, ők mi alapján számítottak tőle címekre?
A Liverpoolt poraira szedte szét. Most sikerül talán Hodgsonnak gatyába rázni őket. Egy fél év ráment.
Nagyon rossz ezt nézni, hogy a KEDVENC csapatomnál egy általam sosem kedvelt edző ügyködik, úgy, ahogy arra számítottam-romboló módon....
Sok a sérült. Sok a meccs. De az Atletico Madrid ellen, Roma ellen, Juve ellen még meg voltunk létszámban, ott ugyan ez volt! Ötlettelen 0 "játék", 0 taktika és elképzelés.
Én csak egyet nem akarok....Hogy legkésőbb a nyártól is maradjon Benítez....
Hogy esetleg az Al-Wahda ellen 11-esekkel behúzzuk a Klub VB-t, Moratti egyből 10-esre értékeli majd Benít, és itt ragad még 2 évre.
Nagyon remélem, hogy legkésőbb nyártól nem ő az edzőnk
-
diego33
UCL, Benitez: "This game 10/10 for importance"
AZ ANYJA BÜDÖS PICSÁJÁT!
Bocs, hogy elragadtattam magam.
"A klubvb megnyerése után 10 pontos" MI VAN? Moratti is őrült, vagy játszik vagy mi?
Barom Beni morálisan nullázza a csapatot és innen kezdve nincs miről álmodni.
AZ ANYJA BÜDÖS PICSÁJÁT!
Bocs, hogy elragadtattam magam.
"A klubvb megnyerése után 10 pontos" MI VAN? Moratti is őrült, vagy játszik vagy mi?
Barom Beni morálisan nullázza a csapatot és innen kezdve nincs miről álmodni.
-
RenciDavid
Jó hát ez az ember részemről már komolytalan az interjúk szintjén is.
Meccs előtt lenyilatkozza, hogy ez a meccs 10-es skálán 10-es fontosságú és hajtani fogunk meg nyerni.
Meccs után lenyilatkozza miután hatalmas vereséget kapott a csapat, hogy ez a meccs nem volt fontos.
Húzzon már el aztán máshol játsza ezt.
Meccs előtt lenyilatkozza, hogy ez a meccs 10-es skálán 10-es fontosságú és hajtani fogunk meg nyerni.
Meccs után lenyilatkozza miután hatalmas vereséget kapott a csapat, hogy ez a meccs nem volt fontos.
Húzzon már el aztán máshol játsza ezt.
- Nia
Hát milyen csapatot küldött fel ez a nyápic ember.
Mondtam,hogy X-el a nyamvadt Tottenham,de ez rá se bagózott a meccsre.Milyen klub VB-re koncentrálás először mindig az előtte álló feladatra kellene.Sz....Aztán ne panaszkodjon,hogy megkapjuk jövőhét pénteken a Real-t...Bár a Milan meg remélem a Barcat aztán lejön a vigyor a pofájukról...
Ezt még nézni is rossz volt.Szerencsére nem láttam a 3.at...
Komolyan mondom én mindig megpróbálok optimista lenni és nem elküldeni őt sehova.De még Totti is jobb edző lenne nála
Egyszerűen nem is akart-ő nem a játékosok-nyerni.Erre most bárki bármit mondhat nekem nem jött le az ellentettje.Felháborító.5 meccs 4 zakó.
Egyébként álmodtam 13 pont hátrányt is,úgy hogy....
Pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
FORZA INTER
Mondtam,hogy X-el a nyamvadt Tottenham,de ez rá se bagózott a meccsre.Milyen klub VB-re koncentrálás először mindig az előtte álló feladatra kellene.Sz....Aztán ne panaszkodjon,hogy megkapjuk jövőhét pénteken a Real-t...Bár a Milan meg remélem a Barcat aztán lejön a vigyor a pofájukról...
Ezt még nézni is rossz volt.Szerencsére nem láttam a 3.at...
Komolyan mondom én mindig megpróbálok optimista lenni és nem elküldeni őt sehova.De még Totti is jobb edző lenne nála
Egyébként álmodtam 13 pont hátrányt is,úgy hogy....
Pfuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
FORZA INTER
- Nia
Tommy írta:Kivételésen talán pont Pandev volt most akire nem lehetett panasz, meg 1-2 fiatal.
Csak neki meg nem jön össze sosem semmi.
- Nia
Alapvetően innen mindenkinek a Shaktar lenne a favorit,de őket is lebecsülve ezzel.Schalke is verhető,bár nem ennek az Internek.
MU azért veretlensége ellenére sem olyan meggyőző.
Úgyis a Realt vagy a Barcat kapjuk
Mi lesz a sormintával ha az ágyúsok is csak 2.ak lesznek.netán kiesnek
A 2 BL döntős azért milyen mélyre "süllyedt" vissza hazája bajnokságában.Érdekes
kiscivis írta:Nerazzurri írta:Csak szólok minden benitezzel foglalkozó papagáj kollégának, hogy ma két gólt kaptunk Cambiasso-ról. Neki vajon mi a baja, keveset keres?
Kb...
kiscivis írta:hvmetal írta:kiscivis írta:Biraghi szélső védő.
tuti?
Tuti
Én úgy tudom és sok helyen az is van,hogy középpályás...De mindegy.
Ha így nézzük Cordoba volt az egyetlen védőnk,mert Santont támadni küldte...
- realevil
részemről nem szeretném még 1x Santont meglátni a támadók között, Benitez nem tudom mégis mit gondolt??? 
-
batigol
Tisztelt szurkolótársak! Való igaz ez nem Cambiasso meccse volt,de nem is az Ő posztja a vereség a csapat szégyene és nem az övé a lélektelen játék méltatlan az INTER hírnevéhez sajnos már régóta feltűnik és lehet hogy nem csak nekem,hogy a csapatban nincs egység és az edző-játékos viszony sem ideális.Ez érzékelhető sok jelenet láttán ami a pályán és környékén látható.Benitez lehet hogy egy jó edző de ennek a csapatnak az irányítására nem nőtt fel, s közel nem olyan jó stratéga mint mondjuk Jose,pszihológiából elégtelen, nem tudja feltüzelni a játékosokat és úgy tünik nincs jó közösségi szellem, aminek a hiányáért nagyban felelős,hiszen egy jó edző jó pszihológus is!Ez nem papagájkodás ,hogy sok fórumtársammal azt látjuk,hogy kifordult azz INTER régi önmagából,morálisan és játákban is.Ezt nem lehet a sok sérültre fogni,ezért a fő felelős Benitez.Ezek tények!Persze Jose után nagy a mérce,sejtettük hogy nem lesz az a szinvonal,de erre mi interszurkolók nem számítottunk,legalábbis én nem.Minőségi igazolásokra és minőségi edzöre van szükség!
- Süti
realevil írta:Benitez nem tudom mégis mit gondolt???
Sokszor én sem tudom követni, de nagy a baj, ez a szezon még nagyon csúnyán végződhet, a tavalyi dominanciát sokan leverik idén rajtunk.
Egy Brema ellen így kikapni...
Teljesen mindegy hogy Benitez milyen edző, jó vagy sem, ez az együttműködés kudarcot vall hétről hétre, rossz nézni.
- interfan
Komolyan ezután valaki komolyan veszi rafat, meccs előtt azt mondja 10-es skálán 10-es a meccs fontossága, meccs után meg azt mondja ez a meccs nem volt fontos. Meg persze megint jön a klub vb-vel, de nagyon remélem tényleg független a jövője a szerepléstől, bármi lesz a klub vb-n, kirúgják utána. Moratti remélem már tárgyal valakivel, spaletti,capello,hiddink, még ha ők nem is de zenga még esetleg leonardo is elérhető lenne. De még baresi is jobb lehet, csak klub vb után, jöjjön valaki. Kell pár jó játékos, meg egy minőségi edző.
- Komax
A tegnapi meccs:Minősíthetetlen!
(Ha az Arsenal 2. lesz, csak a spanyolokat és a németeket kaphatja.
)
Már-már a szokásos ellenfelekkel nézünk szembe a 16 között. A két spanyolt és a két angolt kéne elkerülni. Shaktar(várható csoportelső) Bayern, Schalke trióból kellene ellenfél.kiscivis írta:Na majd tavasszal várhatjuk a sorsolást. Schalke, MU, Barca, Bayern, Chelsea, Real, Shaktar/Arsenal/Braga. Sima lesz...
(Ha az Arsenal 2. lesz, csak a spanyolokat és a németeket kaphatja.
- kovacs5
Ezt már nem hiszem el....H egy edzőt ennyire ne érdekelje, hogy egy német középcsapat azt csinált velünk amit akart....Természetesen a szokásosat lenyilatkozta:
Tisztában voltunk vele, nehéz lesz a csoport élén zárni, így inkább kihasználtuk a lehetőséget és néhány fiatal számára biztosítottunk lehetőséget. Elégedett vagyok teljesítményükkel, bizonyították, képesek helytállni a legmagasabb szinten." Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan fordulóponthoz érkezik szezonunk és amint legjobbjaink, így Júlio César, D. Milito vagy Maicon visszatér feljavul teljesítményünk."
Ez már röhej..Karácsonyra egy repülőjegyet kaphatna spanyolba..De csak odafelé...
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... k_ki-43256
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... s-2055758/
Tisztában voltunk vele, nehéz lesz a csoport élén zárni, így inkább kihasználtuk a lehetőséget és néhány fiatal számára biztosítottunk lehetőséget. Elégedett vagyok teljesítményükkel, bizonyították, képesek helytállni a legmagasabb szinten." Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan fordulóponthoz érkezik szezonunk és amint legjobbjaink, így Júlio César, D. Milito vagy Maicon visszatér feljavul teljesítményünk."
Ez már röhej..Karácsonyra egy repülőjegyet kaphatna spanyolba..De csak odafelé...
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... k_ki-43256
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... s-2055758/
- Stankov
Az a baj h Rafa pontosan tudja h Moratti-t "csak" a klub vb érdekli és ezzel ki is lehet engesztelni.Azt h szurkolókat már nem biztos az nem érdekli!
- mike
Jó lenne a Shaktar vagy a Schalke, de ilyen teljesítménnyel szinte mindegy kit kapunk.. címvédőként az esélytelenek nyugalmával várhatjuk kit is kapunk..
Hová lett a világ dicsősége
Hová lett a világ dicsősége
- vaskalap
Az én véleményemet a digi speakere mondta ki,egyszerüen egy ilyen szintü csapat,mint az Inter ezt az égést nem engedheti meg magának,és én ezzel tökéletesen egyetértek.Ez a tök gyenge Bréma,úgy cicázott velünk,ahogy akart,nem is tudtam mit tegyek kinomban,ezt szörnyű volt látni.Ki lehet kapni,de a csoportgyőzelemre való hajtásnak a szikrája sem volt meg,pedig ez alap a cimvédőtől.
- Süti
És azt sem értem, hogyan nyilatkozhat Rafa olyat, hogy nem fontos a mérkőzés.
A biztos kieső, utolsó Brémának fontos volt, nekünk akik kemény ellenfeleket kerülhettünk vona el, nem.
Szép.
Sorozatban csak szopunk Benitez-zel...
A biztos kieső, utolsó Brémának fontos volt, nekünk akik kemény ellenfeleket kerülhettünk vona el, nem.
Szép.
- kovacs5
Süti írta:És azt sem értem, hogyan nyilatkozhat Rafa olyat, hogy nem fontos a mérkőzés.
Szép.
Főleg, hogy mi vagyunk a cimvédők...kinek fontos ha nem nekünk...
- realevil
kovacs5 írta:Süti írta:És azt sem értem, hogyan nyilatkozhat Rafa olyat, hogy nem fontos a mérkőzés.
Szép.
Főleg, hogy mi vagyunk a cimvédők...kinek fontos ha nem nekünk...
Arról nem is beszélve, hogy a twente ellen a meccs után azt nyilatkozta: "Úgy tűnik, hogy a nagy csapatok többsége elsőként jut tovább kvartettjéből, így fontos lenne nekünk is az élen végezni"...
Aztán meg ma reggel olvasom, hogy nem volt fontos a werder elleni összecsapás. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mentené a szűrét!!
- hvmetal
tök mindegy,hogy mit nyilatkozott,nem fogja azt mondani egy edző sem,hogy nincs kedve nyerni.
A nevezett keret,a kezdők a taktika mindent elmond a meccs fontosságáról.egy x-ért,vagy egy 1 gólos vereségért mentünk aztán... jelenleg tényleg annyi a sérült,hogy egy ilyen meccsért nem szabad kockáztatni,ha nem csak rajtunk múlik.az ügy ettől még megalázó,de legalább tegnap nem volt sérültünk.gáz,hogy ennek kell már örülni és nem a sikereknek,de eljön még az Inter ideje.
bajnokságban a Milánnak is lesz rossz periódusa.Ha már 2szer győzünk amikor ők x-elnek már csak 6pont.szerencsére idén nem játszunk már.ha ezt a csapatot,keretet valaki felrázza,összerakja nem lesz gond.
remélem a csapat a klub vb után észreveszi,hogy a helyezés enyhén szólva megalázó és ez is egy plusz motiváció lesz
Adja majd valamelyik csatorna a vb-t?
A nevezett keret,a kezdők a taktika mindent elmond a meccs fontosságáról.egy x-ért,vagy egy 1 gólos vereségért mentünk aztán... jelenleg tényleg annyi a sérült,hogy egy ilyen meccsért nem szabad kockáztatni,ha nem csak rajtunk múlik.az ügy ettől még megalázó,de legalább tegnap nem volt sérültünk.gáz,hogy ennek kell már örülni és nem a sikereknek,de eljön még az Inter ideje.
bajnokságban a Milánnak is lesz rossz periódusa.Ha már 2szer győzünk amikor ők x-elnek már csak 6pont.szerencsére idén nem játszunk már.ha ezt a csapatot,keretet valaki felrázza,összerakja nem lesz gond.
remélem a csapat a klub vb után észreveszi,hogy a helyezés enyhén szólva megalázó és ez is egy plusz motiváció lesz
- kovacs5
hvmetal írta:tök mindegy,hogy mit nyilatkozott,nem fogja azt mondani egy edző sem,hogy nincs kedve nyerni.
Azért a nevezett kerettel is illő lett volna minimum x-et hozni...szerintem...de igazad van mert már lassan tényleg csodaszámba megy ha nem sérul le senki...bár Zanettit lekellett cserélni...az egy dolog h mostanába döcög a szekér, de Beni papa meg a nyilatkozataival is rátesz egy lapáttal...csúcs..
- realevil
hvmetal írta:tök mindegy,hogy mit nyilatkozott,nem fogja azt mondani egy edző sem,hogy nincs kedve nyerni.
Ha a nyilatkozataiban is ellentmondások vannak, mit vár tőle az ember?? Erre céloztam, szóval nekem NEM mindegy...
- hvmetal
félre érted. vicc az az ember,mindent mond csak a lényeget nem,hogy ő a hibás.helyette jön a kifogás,hogy ez meg az gyenge volt,ha a szerencse,ha nincs Eto'o,Milito mit lehet csinálni,stb. engem rég nem érdekel miket nyilatkozgat,mert csak még jobban el****a a napomat,ha elolvasom egy vereség után.
- Tommy
Ezekkel a nyilatkozatokkal csak saját magát röhögteti ki, na meg a szurkolók előtt teljesen hiteltelenné válik ezek után.. Másik vicces vagy szomorú dolog, hogy mindig mindenki hibás csak ő nem. Szánalmas.
- jdanika
Nem nincs kedve, nem tud, az 2 különböző dolog. Én csak annyit mondanák 1 sport napilap honlapján, ehhez az interes hírhez annyit írt egy magát közel sem Inter drukker, hogy sajnál minket mert nem érti, hogyan lehet ennyi idő alatt így leamortizálni a tavalyi év legjobb csapatá stb....
Csak az a baj, Moratti még bízik benne, vagy nem tud senkit a helyére nem tudom, de előbb utóbb késő lessz.
Na mind1. FORZA INTER!!!
- interfan
Most már a legtöbb olasz újságíró, egyet ért abban, hogy a klub vb után rafa repül. Meg talán moratti nyilatkozata is ezt sugalja.
- Tommy
Igen. Állítólag Moratti még megvárja a klub vbt, mert azelőtt nem akar edzőt váltani, de eredménytől függetlenül kirúgja, helyes.
- Inter101
Tommy írta:Igen. Állítólag Moratti még megvárja a klub vbt, mert azelőtt nem akar edzőt váltani, de eredménytől függetlenül kirúgja, helyes.
Ámen!
- brecsinho
Nagyot fordult a vilag majus ota
Megalazo volt ez a meccs ahogy az oszi "menetelesunk" nagy resze is...romokban a csapat es nagyon nehez lesz gyorsan eredmenyt elerni akar kit is igazolunk. Nem gondoltam volna, hogy ide jutunk, lassan mar parazok ha jon az ujabb meccs, hogy ki fog ma minket elkalapalni
Ugy nez ki Benitez nem tud urra lenni a nehezsegeken es egyre kevesbe biznak benne, szerintem nem sokaig huzza mar, lehet meg iden repul. De a klub vbn azert illene dontobe jutni es ha mar a brazil Inter ellen jatszhatunk vegre akkor megnyerni ! Addigra kiderul a BL sorsolas is, jo lenne az angol-spanyol 4est elkerulni elsore, az utobbi par evben sosem sikerult... Szerintem a milan kovetkezo 2 meccsen eldol, hogy lesz-e meg egy csoppnyi eselyunk a cimvedesre vagy sikerul iden mar karacsony elott bebukni a scudettot. Ha nyernek Bolognaban vasarnap (azert bizom egy ixben... ) es utana verik a romat otthon szerintem elment a hajo..az mar 16 pont lenne es nem csak pontban, lelektanilag is rengeteg...ha behuzzak mindket meccset onnantol realis cel 20011re a dobogo a BLben meg harcolni utolso verig
Ha nem sikerul a klub vb, egyertelmu lapat lesz Beniteznek, ha lesz valami feny akkor szerintem a BL sorsolas es a milan meccsek fuggvenyeben dont Moratti, hogy erdemes-e meg vele kezdenunk 2011et vagy johet egy uj sepru es hatha eletet lehel a csapatba...nem tul rozsas a helyzet jelenleg, de bizzunk a csapatban es ha optimista akarok lenni, lehet ebben a szezonban is 3 trofea, egy mar van,a kovetkezot jovo szombaton felemeli Capitano
Forza Inter Per Sempre!!!
Forza Inter Per Sempre!!!
- realevil
Tommy írta:Igen. Állítólag Moratti még megvárja a klub vbt, mert azelőtt nem akar edzőt váltani, de eredménytől függetlenül kirúgja, helyes.
A Jézi meg majd hozza az új edzőt karácsonyra
- realevil
Nem tudom kinek örülnék a legjobban, ha megkapnánk... bár van egy érzésem, hogy vagy Real vagy Barca lesz párban velünk.
Tottenham Hotspur
Schalke 04
Manchester United
Barcelona
Bayern Munich
Chelsea
Real Madrid
Shakhtar Donetsk
Tottenham Hotspur
Schalke 04
Manchester United
Barcelona