Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

alwin91

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Stankov írta: 2022.06.05. 12:36
alwin91 írta: 2022.06.05. 07:29 Én is nagyon szomorú leszek, ha Bastoni menne el. Viszont egy stabil védőt még mindig könnyebb találni, mint más posztra erősíteni.
Alapjáraton így lenne, de itt(?) van Dybala és akár Lukaku is , kézenfekvőbb lenne Lautaro.
Sőt ő csatár, azért támadóért nagyobb összeget is el lehet kérni , sztem 80 reális míg Bastonit max 60.
Sajnálom akár ki is megy ,kib@szotul,de én most az argentint adnám .
Alapvetően igazad van, de ne felejtsük, hogy még egyikük sincs itt és ha Lukaku jönne is, Ő csak kölcsönbe. Úgy sem vesszük meg jövőre sem. Dybala meg elég sérülékeny, nem beszélve arról, hogy mindketten közel vannak a 30-hoz.
Martinezzel adott az idényenkénti 20+ gól még jó pár évig.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Ebbe az átigazolási szezonba is tisztán látszik,nem akarunk fiatalokat beépíteni a csapatba. Ez óriási gond ,mert ez a kulcs ,a kiadások csökkentéséhez. Kiegészítő embereknek 32-33-34 éves játékosokkal, 1 évre megoldjuk a problémát,de hosszú távon problémát generálunk ,a végkielégítésekkel.Nézzük Dzeko-Pinamonti esetet akár,de rengeteg ilyen van,volt. Vidaltól és Sancheztől is csak így tudunk megszabadulni. Jó ez a ingyenes átigazolgatás tényleg,ez is fontos,de a kulcs a fiatalok és a jó szakmai stáb. Erőnléti edző szerepe lassan nagyobb lesz mint az edzőé(Lásd Pintus),és ebbe Inzaghi stábja cefetül áll,illetve szomorú,hogy a bajnok Primavera csapatból még hír sincs,hogy valakit felhoznánk.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

segogabor írta: 2022.06.05. 15:31 Ebbe az átigazolási szezonba is tisztán látszik,nem akarunk fiatalokat beépíteni a csapatba. Ez óriási gond ,mert ez a kulcs ,a kiadások csökkentéséhez. Kiegészítő embereknek 32-33-34 éves játékosokkal, 1 évre megoldjuk a problémát,de hosszú távon problémát generálunk ,a végkielégítésekkel.Nézzük Dzeko-Pinamonti esetet akár,de rengeteg ilyen van,volt. Vidaltól és Sancheztől is csak így tudunk megszabadulni. Jó ez a ingyenes átigazolgatás tényleg,ez is fontos,de a kulcs a fiatalok és a jó szakmai stáb. Erőnléti edző szerepe lassan nagyobb lesz mint az edzőé(Lásd Pintus),és ebbe Inzaghi stábja cefetül áll,illetve szomorú,hogy a bajnok Primavera csapatból még hír sincs,hogy valakit felhoznánk.
Ez már nagyon régóta probléma!! Most kezd csúcsosodni hiszen nem áll jól anyagilag a klub!
És érdekes hogy ilyen helyzetben amiben mi vagyunk fel sem merül egy Agoume, Vanheusden, Pinamonti. Inkább adjuk el őket és vegyünk ezt meg azt tök értelmetlenül. Van tippem miért így csináljuk, de tök mindegy, változni nem fog, addig biztosan nem amíg nincs új tulaj!
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

- Az Inter Bellanova leigazolása mellett döntött. A felek 8 millió euró körüli összegben állapodtak meg, már csak az utolsó simítások vannak hátra.

- Nicoló Schira információi szerint a friss feljutó Monza 15 millió euró ellenében készül megvásárolni Stefano Sensit az Intertől.

Fb
paplanoszozo

Hozzászólás Szerző: paplanoszozo »

cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

paplanoszozo írta: 2022.06.06. 09:10 https://en.wikipedia.org/wiki/Raoul_Bellanova
itt már tényként írják!
Perisic ki, Bellanova be.
Úgy látszik, hogy idén komolyan vesszük a fizetési keret csökkentését...
CsaSzi9294

Ezek szerint akkor Bellanova lesz Dumfries cseréje, Darmian meg Gosensé.
Dimarco viszont akkor megy hátra. Remélem maximum cserének.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

CsaSzi9294 írta: 2022.06.06. 09:36 Ezek szerint akkor Bellanova lesz Dumfries cseréje, Darmian meg Gosensé.
Cserének jó lesz. Ismeri a ligát, gyakorlatilag végignyomta a szezont 22 évesen, a nem igazán kiemelkedő szárdoknál 31 meccsen lőtt egy gólt és adott két gólpasszt. Összesen 34 gólt szerzett a Cagliari ebben a szezonban amúgy. Dumfries nálunk 33 meccsen 5-5-ös Seria A mutatóval bír, de ugye mi eléggé vertük a mezőnyt a rúgott gólok tekintetében (84 gól!). Nálunk lesz esélye kiteljesedni, ha meg nem jön be, akkor sem bukunk vele sokat. Speciel örülök, ha egy fiatal, ligában már kipróbált csere érkezik Dumfries mellé/mögé, semmint valaki egy másik ligából.
alwin91

möszi írta: 2022.06.06. 10:20
CsaSzi9294 írta: 2022.06.06. 09:36 Ezek szerint akkor Bellanova lesz Dumfries cseréje, Darmian meg Gosensé.
Cserének jó lesz. Ismeri a ligát, gyakorlatilag végignyomta a szezont 22 évesen, a nem igazán kiemelkedő szárdoknál 31 meccsen lőtt egy gólt és adott két gólpasszt. Összesen 34 gólt szerzett a Cagliari ebben a szezonban amúgy. Dumfries nálunk 33 meccsen 5-5-ös Seria A mutatóval bír, de ugye mi eléggé vertük a mezőnyt a rúgott gólok tekintetében (84 gól!). Nálunk lesz esélye kiteljesedni, ha meg nem jön be, akkor sem bukunk vele sokat. Speciel örülök, ha egy fiatal, ligában már kipróbált csere érkezik Dumfries mellé/mögé, semmint valaki egy másik ligából.
Nem lepődnék meg, ha ennek az lenne a vége, hogy a hollandot passzoljuk el. Darmian meg igazából mindkét oldalra be tud ugrani, de balra ott van Dimarco is Gosens mögé.
paplanoszozo

Hozzászólás Szerző: paplanoszozo »

Gosens 100 hogy meg lesz véve? mert kölcsönbe volt itt és én úgy tudom nem volt kötelező opció.....azért olyan sokat nem játszott! pár nem olyan nagy ára van.....13 meccsen lépet pályára...de ha szarban vagyunk szarban vagyunk...
alwin91

paplanoszozo írta: 2022.06.06. 10:34 Gosens 100 hogy meg lesz véve? mert kölcsönbe volt itt és én úgy tudom nem volt kötelező opció.....azért olyan sokat nem játszott! pár nem olyan nagy ára van.....13 meccsen lépet pályára...de ha szarban vagyunk szarban vagyunk...
én úgy tudom, hogy Ő fixen jön. transfermarkt is azt írja
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

möszi írta: 2022.06.06. 10:20
Rákerestem ki ez a gyerek és egyből milan mezes képeket dobott be. :D Nézem milan nevelés. Persze ha jó és meghal a pályán engem nem izgat. ;)
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

alwin91 írta: 2022.06.06. 10:50
paplanoszozo írta: 2022.06.06. 10:34 Gosens 100 hogy meg lesz véve? mert kölcsönbe volt itt és én úgy tudom nem volt kötelező opció.....azért olyan sokat nem játszott! pár nem olyan nagy ára van.....13 meccsen lépet pályára...de ha szarban vagyunk szarban vagyunk...
én úgy tudom, hogy Ő fixen jön. transfermarkt is azt írja
Úgy tudom, hogy másfél évre vettük kölcsön, és bizonyos feltételek teljesülése esetén (talán ha 2023-ban pályára lép) kötelező megvennünk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2022.06.06. 08:47 - Az Inter Bellanova leigazolása mellett döntött. A felek 8 millió euró körüli összegben állapodtak meg, már csak az utolsó simítások vannak hátra.

- Nicoló Schira információi szerint a friss feljutó Monza 15 millió euró ellenében készül megvásárolni Stefano Sensit az Intertől.

Fb
Mindkettő remek hír.
Bellanova bíztató, remélem egy Skrini féle csiszolatlan gyémántra leltünk vele.
Megalkuvást nem tűrő, erős felépítésű, és elég gyors játékos.
Néztem egy hosszabb videót, hát nem rajta múlott hogy nem adott több gólpasszt, a csatáraik igyekeztek mindent kihagyni:D

Sensiből meg pénzt látunk, többre nagyon nem is számíthattunk.
Cupi

mike írta: 2022.06.06. 12:24

Azért ez a Sensi story szomorú...ide jött, berobbant, nagy kedvenc lett. Emlékszem már mentek a pletykák a Barca adna érte 60-at...mi meg írtuk reméljük nem adjuk el, főleg nem ennyiért....most meg egy kiesés ellen küzdő csapatban volt kölcsönben és egy frissen feljutó talán megveszi 15-ért..ha valaki ezt mondja az érkezése után, hogy ez lesz a sorsa kiröhögöm... :?
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Csoda lesz, ha fizetnek érte és nem egy Interre jellemző szerződésbontás lesz a vége a sok pletyka ellenére. :D
CsaSzi9294

- Dumfries eladása esetén (München vagy MU érdeklődik) 3 utód van terítéken:
1: Lazzarri (Lazio)
2: Guadrado :sick:
3: Dodo (Sahtar Doneck)

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ero-inter/

- Bremer egyre közelebb az Interhez a SportMediaset szerint. Csak az Intert akarja, hiába hallani más csapatokról. A szerződése is készül, 3,5 milliós fizuról írnak.

https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... contratto/

- Napi Lukaku: Di Marzio és a Corriere della Sera szerint Lukaku minden klubot vissza fog utasítani, mert ő csak is kizárólag az Intert akarja.

https://www.fcinter1908.it/copertina/lu ... olo-inter/

- A Gazetta szerint hamarosan tárgyalás várható a Bologna holland játékosa Jerdy Schouten ügyében. A 25 éves játékost Brozovic cseréjének szánnánk, 15 milliót kérnek érte, mi ezt fiatalok (Esposito/Satriano stb) vagy akár Pinamonti bevonásával csökkentenénk.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... lia-897302
mike

CsaSzi9294 írta: 2022.06.06. 15:10 - Bremer egyre közelebb az Interhez a SportMediaset szerint. Csak az Intert akarja, hiába hallani más csapatokról. A szerződése is készül, 3,5 milliós fizuról írnak.

- Napi Lukaku: Di Marzio és a Corriere della Sera szerint Lukaku minden klubot vissza fog utasítani, mert ő csak is kizárólag az Intert akarja.
Bár igaz lenne, hogy ennyire ragaszkodnak hozzánk. A jelenlegi csapatunkból is sokan vannak így...
Lukakut ismerjük, de Bremer is nagy vágyam, nehezen is hiszem hogy be tudjnánk zsákolni.

Ha tényleg eladják Bastonit, egyrészt baxxák meg, de akkor Bremer nagyon kell, és a Feyenoordos Senesi is nagyon jó.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

cuchu11 írta: 2022.06.06. 09:30
paplanoszozo írta: 2022.06.06. 09:10 https://en.wikipedia.org/wiki/Raoul_Bellanova
itt már tényként írják!
Perisic ki, Bellanova be.
Úgy látszik, hogy idén komolyan vesszük a fizetési keret csökkentését...
Bellanova eddig nem játszott ilyen szinten ,de hátha sikerül neki is a szintlépés.
Festa

mike írta: 2022.06.06. 18:10
CsaSzi9294 írta: 2022.06.06. 15:10 - Bremer egyre közelebb az Interhez a SportMediaset szerint. Csak az Intert akarja, hiába hallani más csapatokról. A szerződése is készül, 3,5 milliós fizuról írnak.

Bár igaz lenne, hogy ennyire ragaszkodnak hozzánk. A jelenlegi csapatunkból is sokan vannak így...
Lukakut ismerjük, de Bremer is nagy vágyam, nehezen is hiszem hogy be tudjnánk zsákolni.

Ha tényleg eladják Bastonit, egyrészt baxxák meg, de akkor Bremer nagyon kell, és a Feyenoordos Senesi is nagyon jó.
Én nem sok Torino meccset láttam,de a Torino-Inter meccsen nagyon meggyöző volt.
Szerintem egy évekig meghatározó Skriniar szintű hátdvéd lehet belőle,amit valljunk meg amig a Sampba játszott kevesen gondoltak.
Festa

Cupi írta: 2022.06.06. 13:13
mike írta: 2022.06.06. 12:24

Azért ez a Sensi story szomorú...ide jött, berobbant, nagy kedvenc lett. Emlékszem már mentek a pletykák a Barca adna érte 60-at...mi meg írtuk reméljük nem adjuk el, főleg nem ennyiért....most meg egy kiesés ellen küzdő csapatban volt kölcsönben és egy frissen feljutó talán megveszi 15-ért..ha valaki ezt mondja az érkezése után, hogy ez lesz a sorsa kiröhögöm... :?

19-ben amikor berobbant együtt érkezett Barellával és azt hittem legalább olyan stabíl tagja lesz a csapatnak.
Aztán jöttek a sérülések és a kezdeti Sensit már nem láttuk többet.Nyilván mivel alig játszott ezért az önbizalmas is megcsappant. Szomorú remélem egy Udinese vagy egy Fiorentina szintű csapatba azért befér majd.
Francesco

Azt tudja valaki, hogy miért nem vagyunk képesek lezárni a Dybala ügyletet? Az olasz sajtóban olvasni, hogy előbb meg kell oldani a Vidal, Sanchez kettős elengedését, utána jöhet Dybala. Ennek mi az oka? Ha tudjuk, hogy úgyis mennek, akkor miért várunk?
Ebből az lesz, hogy egyszer csak majd a semmiből egy másik csapat is ajánlatot tesz neki és azt elfogadja, mi meg nézünk ki a fejünkből, hogy "dehát szóltunk neki, hogy várjon".
Persze lehet már aláírt, de akkor is nevetséges.
Ha meg azért nem írunk vele alá, mert reménykedünk Lukaku megszerzésében, az botrányos.
Én nagyon csíptem őt, de a kondíciók miatt teljesen esélytelen, ráadásul elvesztegetünk ingyen egy remek játékost, aki marha sokat ér, valakiért, aki csak kölcsön tudna jönni, vagy egy olyan összegért, amit csak kb. mi vállalnánk be egy akkorra 30 plusszos játékosért, aki egy hulladék szezont rakott össze álmai csapatában és közel nem biztos, hogy ugyanazt a teljesítményt hozná (szerintem amúgy hozná), amit korábban nálunk.
Lehet, hogy egy, két szezonra ő lenne a jobb választás, de racionálisan biztos, hogy nem. Érthetetlen.
CsaSzi9294

Fabrizio Romano szerint az Inter megtette első hivatalos ajánlatát a Serie A-tól búcsúzó Cagliari ifjoncáért, Raoul Bellanováért, amely 7 millió euró. Mindemellett az üzlet része lehet a Nerazzurri tehetsége, Cesare Casadei is.

Az Empoli albán légiósa Kristjan Asllani pedig továbbra is a potenciális átigazolási célpontok között szerepel a középpályára.

Fb/ Azzurri
Cupi

Francesco írta: 2022.06.07. 05:22 Azt tudja valaki, hogy miért nem vagyunk képesek lezárni a Dybala ügyletet? Az olasz sajtóban olvasni, hogy előbb meg kell oldani a Vidal, Sanchez kettős elengedését, utána jöhet Dybala. Ennek mi az oka? Ha tudjuk, hogy úgyis mennek, akkor miért várunk?
Ebből az lesz, hogy egyszer csak majd a semmiből egy másik csapat is ajánlatot tesz neki és azt elfogadja, mi meg nézünk ki a fejünkből, hogy "dehát szóltunk neki, hogy várjon".
Persze lehet már aláírt, de akkor is nevetséges.
Ezt én sem értem....írják meg kell várni ennek vagy annak a játékosnak a távozását a fizuk miatt. De pl. már Perkó el is ment. 5 millió volt neki ajánlva amivel kalkulálnunk kellett ha elfogadta volna, de ez sincs mert elmegy. Másik meg minek várni? Vidal tuti megy pl....és mi van ha 07.01.-től aláír Dybala de még pár hétig itt van Vidal? Most komolyan ezen szarozunk, hogy majd pár hétig mindketten kapnak fizut? Eg yilyen üzletet, hogy egy ilyen játékos ingyen érkezik minél előbb le kell zárni. Ennyi.
mike

Francesco írta: 2022.06.07. 05:22 Azt tudja valaki, hogy miért nem vagyunk képesek lezárni a Dybala ügyletet?
Nyilván van valami nyomós okunk, mert szerintem nem taktikázás folyik. Ha tétováznánk azt Dybala is látná, és simán aláírna máshová.
Biztos vannak ajánlatai, szerintem egyszerűen még nem döntötte el, hogy hol folytatja.
CsaSzi9294

7 millió+Casadei lehet a vége Bellanovának a Sky szerint.
Ezen kívül a Monza érdeklődik Pinamonti iránt.

https://www.fcinternews.it/focus/i-sky- ... nti-897386
Francesco

Marha fontos olyan posztra vásárolni, ahol van két emberünk. Dumfries és Darmian tényleg képtelen lehozni azt az oldalt? Mindenképp vennünk kell valakit oda pénzért, vagy eladjuk a hollandot is és helyette jön, mert az viszont vékonykának tűnik.
Bellotti-t közben a Monaco-val hozták szóba, de nem baj nekünk úgyis itt van Dzeko és Correa.
Még Asllaniért is fizessünk egy 10-est, hogy emiatt még egy szánt el kelljen majd adni, ha esetleg mégis az történik, ami mindig, hogy a kutyát nem tudjuk eladni, mert mindenkit max kölcsön visznek el. Nem fogok meglepődni, ha Pinamonti és Senki esetében is végül ez lesz a megoldás. Vagy persze szerződésbontás, hiszen a kölcsön limitálva lesz. Tényleg nem értem miért eszezzek a játékosokkal kezdjük a vásárlást, miért nem hozzuk el az ingyen igazolható, vagy kölcsönben megszerezhető játékosokat.
Herfort Balazs

Hozzászólás Szerző: Herfort Balazs »

A Monza lassan a fèl csapatot megveszi. :mrgreen:

Nagyon úgy néz ki hogy Zaniolo idén eligazol Rómából, az átigazolási díj 15%-a az Interè egy záradék miatt.
50 millióról írnak, kb 7.5 lenne a miénk.
CsaSzi9294

Herfort Balazs írta: 2022.06.07. 12:31 A Monza lassan a fèl csapatot megveszi. :mrgreen:

Nagyon úgy néz ki hogy Zaniolo idén eligazol Rómából, az átigazolási díj 15%-a az Interè egy záradék miatt.
Azért az is mi már, hogy egy üveglábú Zaniolo, akinek volt kb 3 jó meccse 50 millió, míg Bastoni 60-70. Igen is kérjük el a 90-100at ha el akarjuk adni. Értem én, hogy más is tudja, hogy pénzt akarunk látni belőle, de attól még ne basszunk magunk alá…
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

CsaSzi9294 írta: 2022.06.07. 13:43
Herfort Balazs írta: 2022.06.07. 12:31 A Monza lassan a fèl csapatot megveszi. :mrgreen:

Azért az is mi már, hogy egy üveglábú Zaniolo, akinek volt kb 3 jó meccse 50 millió, míg Bastoni 60-70. Igen is kérjük el a 90-100at ha el akarjuk adni. Értem én, hogy más is tudja, hogy pénzt akarunk látni belőle, de attól még ne basszunk magunk alá…
Azért az túlzás hogy 3 jó meccse volt.
Szerintem ne ebből indulj ki, támadók mindig többe kerülnek.
Zaniolo nagy tehetség óriási baklöves volt az ő elherdálása ,mert ez az volt még úgy is hogy sérülékeny.
Jól fog jönni még az 7.5m ha tényleg eladják annyiért
Herfort Balazs

Hozzászólás Szerző: Herfort Balazs »

Hasonló a helyzet Bonazzolival mint Zaniolonal, úgy néz ki megveszi a Salernitana a Samptol így mi is kapunk belőle 600 ezer eurót, mivel a 20% az Intert illeti, szintén a korábbi záradék miatt.

https://m.fcinternews.it/rassegna/i-ts- ... ter-897322
CsaSzi9294

Stankov írta: 2022.06.07. 13:56
CsaSzi9294 írta: 2022.06.07. 13:43

Azért az túlzás hogy 3 jó meccse volt.
Szerintem ne ebből indulj ki, támadók mindig többe kerülnek.
Zaniolo nagy tehetség óriási baklöves volt az ő elherdálása ,mert ez az volt még úgy is hogy sérülékeny.
Jól fog jönni még az 7.5m ha tényleg eladják annyiért
Igen, nyilván most minden cent jól jön, csak arra céloztam, hogy ilyen fiatalon 2 térd szalag szakadása is volt, ezek után még 50 milliót megérhet bárkinek is?
Bastoni meg egyik legjobb a posztján, nem is sérülékeny, még is 60 millió…Számomra ez kicsit fura. De lehet velem van a baj.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

Francesco írta: 2022.06.07. 10:50 Marha fontos olyan posztra vásárolni, ahol van két emberünk. Dumfries és Darmian tényleg képtelen lehozni azt az oldalt? Mindenképp vennünk kell valakit oda pénzért, vagy eladjuk a hollandot is és helyette jön, mert az viszont vékonykának tűnik.
Bellotti-t közben a Monaco-val hozták szóba, de nem baj nekünk úgyis itt van Dzeko és Correa.
Még Asllaniért is fizessünk egy 10-est, hogy emiatt még egy szánt el kelljen majd adni, ha esetleg mégis az történik, ami mindig, hogy a kutyát nem tudjuk eladni, mert mindenkit max kölcsön visznek el. Nem fogok meglepődni, ha Pinamonti és Senki esetében is végül ez lesz a megoldás. Vagy persze szerződésbontás, hiszen a kölcsön limitálva lesz. Tényleg nem értem miért eszezzek a játékosokkal kezdjük a vásárlást, miért nem hozzuk el az ingyen igazolható, vagy kölcsönben megszerezhető játékosokat.
Mert nyilván nem ilyen egyszerű. Mkhitaryan hamarosan be lesz jelentve.
Bellanovaért egyébként konkrétan verseny van, mert több klub is szeretné leigazolni. Egyébként ne lepődjünk meg, ha Ten Hag ajánlatot fog tenni a hollandért. Wan-Bissakát el akarják adni és olvasni olyanokat, hogy Denzel a kiszemeltje.
Darmian lehet a balon fog játszani jövőre.
Dybalának pedig több ajánlata is lehet, nem olyan egyszerű leigazolni. Nyilván más klubok tudnak bőven magasabb fizetést és aláírási pénzt ajánlani. Reméljük Cholonak nem sikerül meggyőznie, hogy Madridba igazoljon...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2022.06.07. 14:41
Igen, nyilván most minden cent jól jön, csak arra céloztam, hogy ilyen fiatalon 2 térd szalag szakadása is volt, ezek után még 50 milliót megérhet bárkinek is?
Bastoni meg egyik legjobb a posztján, nem is sérülékeny, még is 60 millió…Számomra ez kicsit fura. De lehet velem van a baj.
Csak a hülyének éri meg Zaniolo 50 m-ért...
Transfermarkt szerint: Bastoni 60m, Zaniolo 33m.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Francesco írta: 2022.06.07. 10:50 Marha fontos olyan posztra vásárolni, ahol van két emberünk. Dumfries és Darmian tényleg képtelen lehozni azt az oldalt? Mindenképp vennünk kell valakit oda pénzért, vagy eladjuk a hollandot is és helyette jön, mert az viszont vékonykának tűnik.
Az is közrejátszhat, hogy kiderüljön mennyi pénzt kell beszedni az eladásokkal. Lehet elég csak egy értékest, vagy egy értékest és egy kevésbé értékes játékost eladni, de az is lehet két értékest kell beáldozni ahhoz, hogy meglegyen a kellő bevétel.
Festa

Én nem adnám el Dumfriest.
Perisic már távozott csapatjáték szempontjából nem ideális,hogy mind két Wb -lecseréljük.
Másrészt évek óta minden nyáron távozik az aktuális jobb bekk lásd Cancelo,Cedric vagy épp Hakimi,
Szerintem Dumfries most kapta el a ritmust ha el is adjuk akkor jövőre azért stabíl teljesítménnyel a háta mögött tehetjük meg.

Ha már a kezdöből Bastoni és Devrij jó eséllyel távozik remélem másnak már nem kell.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Festa írta: 2022.06.07. 17:40 Én nem adnám el Dumfriest.
Perisic már távozott csapatjáték szempontjából nem ideális,hogy mind két Wb -lecseréljük.
Másrészt évek óta minden nyáron távozik az aktuális jobb bekk lásd Cancelo,Cedric vagy épp Hakimi,
Szerintem Dumfries most kapta el a ritmust ha el is adjuk akkor jövőre azért stabíl teljesítménnyel a háta mögött tehetjük meg.

Ha már a kezdöből Bastoni és Devrij jó eséllyel távozik remélem másnak már nem kell.
És ha így nem kell mennie Bastoninak?
Correáért is gyűlnek a spanyol csapatok.
Sensit is talán viszik sőt még Gagliardinit is szóba hozták.
Esposito, Pirola is bejöhet még 15-20, Salcedo, Radu,Pinamonti.
mike

Festa írta: 2022.06.07. 17:40 Ha már a kezdöből Bastoni és Devrij jó eséllyel távozik remélem másnak már nem kell.
Akkor viszont be kell zsákolni a Bremer-Senesi kettőst.
Onana már megvan, jöjjön Dybala, Mkhitaryan, meg Belotti, mind ingyen, és készen is vagyunk.
CsaSzi9294

- Sky ( és egyébként több lap is ezt írja) szerint megkezdődnek a tárgyalások a Chelseavel Lukaku miatt. A londoniak nyitottak a kölcsönre , de olyan megoldást kell találni a feleknek, ami az angoloknak is előnyös.
https://www.fcinternews.it/focus/i-sky- ... s-i-897473
A CdS 25 milliós kölcsönről ír. https://www.fcinter1908.it/ultimora/int ... ani-prima/

- Pedullá szerint egy 10m+ bónuszt ajánlunk Asslaniért. Szeretnénk minél előbb lezárni az ő ügyét is, mivel a Milán is elkezdett érdeklődni.
(CdS szerint Satriano lehet a kulcs érte. https://www.fcinter1908.it/ultimora/int ... ani-prima/)

https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... avvertito/

- Di Marzio szerint nem lesz Lukaku, Dybala, Lautaro hármas, ha jön a belga Dybala mellett, valószínűleg Lautaro menni fog.
Valamint Bremer, Asslani, Bellanova üzlet akkor lesz lezárva, ha meglesznek az eladások (Pinamonti, Sensi, Satriano, fiatalok..). Addig blokkolva vannak.

https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... r-mercato/
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 08:17
- Di Marzio szerint nem lesz Lukaku, Dybala, Lautaro hármas, ha jön a belga Dybala mellett, valószínűleg Lautaro menni fog.
Valamint Bremer, Asslani, Bellanova üzlet akkor lesz lezárva, ha meglesznek az eladások (Pinamonti, Sensi, Satriano, fiatalok..). Addig blokkolva vannak.

Egyik nap olvastam egy Vieri nyilatkozatot és ő is azt mondta amit én is írtam korábban, hogy Lukaku és Dybala érkezése akkor lenne igazán erősítés ha Martinez maradna. Szerinte nem szabad őt eladni. Ő semmilye gazdasági indok miatt nem adná el Lautarot.
Aki picit is ért a focihoz láthatta mennyire jól ment nekik együtt a csatársorban. Tudom álom de jó lenne vaahogy a fiatalokból, kölcsönben lévőkből összehozni azt a bevételt amit szeretnének és maradhatna ő is meg Bastoni is. ;)
CsaSzi9294

GdS szerint Dyabala üzlet a végéhez közeledik, Marotta és a játékos ügynöke az utolsó simításokat végzik. Dybala csak az Intert akarja és minden más klubot (Newcastle, Arsenal, Dortmund, Sevilla, Atletico) vissza utasított.

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... are-897481
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.06.08. 08:33
CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 08:17

Egyik nap olvastam egy Vieri nyilatkozatot és ő is azt mondta amit én is írtam korábban, hogy Lukaku és Dybala érkezése akkor lenne igazán erősítés ha Martinez maradna. Szerinte nem szabad őt eladni. Ő semmilye gazdasági indok miatt nem adná el Lautarot.
Aki picit is ért a focihoz láthatta mennyire jól ment nekik együtt a csatársorban. Tudom álom de jó lenne vaahogy a fiatalokból, kölcsönben lévőkből összehozni azt a bevételt amit szeretnének és maradhatna ő is meg Bastoni is. ;)
HA jönne Lukaku és Lau megy, DE Bastoni így megmarad, akkor én személy szerint nem leszek annyira szomorú, mint ha az olaszt áldoznánk be, mert azért tényleg könnyebb pótolni Martinezt. Azt meg meg kell emészteni, hogy lesz áldozat. Sajnos.
Remélem nem fogjuk Bastonit és Laut egyszerre eladni, mert akkor nagyon mérges leszek.
Nagyon írják Lukakut, szerintem érkezni fog.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 08:39
Remélem nem fogjuk Bastonit és Laut egyszerre eladni, mert akkor nagyon mérges leszek.
Alapból gáz ez az áldozat dolog de ha lesz nagyon remélem csak egy. Mindkettőt eladni.....nagy szégyen lenne....
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.06.08. 08:57
CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 08:39
Alapból gáz ez az áldozat dolog de ha lesz nagyon remélem csak egy. Mindkettőt eladni.....nagy szégyen lenne....
Azért mindentől függetlenül, Marottának van dolga rendesen.
Egyik nap Mhkyktarian, másik nap Asslani (mert nyom a Milán), utána Dybala-Bremer üzletet is le kellene már zárnia, közben Lukaku ezerrel baszogatja telefonon, Okatree kiadta Bastonit el kell adnia, de most már lehet inkább Martinezt (is). És még ott vannak Sensiék…
Nem irigylem az öreget. :)
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 09:06 Azért mindentől függetlenül, Marottának van dolga rendesen.
Egyik nap Mhkyktarian, másik nap Asslani (mert nyom a Milán), utána Dybala-Bremer üzletet is le kellene már zárnia, közben Lukaku ezerrel baszogatja telefonon, Okatree kiadta Bastonit el kell adnia, de most már lehet inkább Martinezt (is). És még ott vannak Sensiék…
Ez a dolga. Ebben jó. ;) Mellé meg kap jópár millió euro-t évente. :D
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.06.08. 09:09
CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 09:06 Azért mindentől függetlenül, Marottának van dolga rendesen.
Ez a dolga. Ebben jó. ;) Mellé meg kap jópár millió euro-t évente. :D
Jó persze. :)
Na de érted, hogy hogy értem.. :)
Mekkora katasztrófa lenne, ha ő most nem lenne itt.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 09:12

Jó persze. :)
Na de érted, hogy hogy értem.. :)
Mekkora katasztrófa lenne, ha ő most nem lenne itt.
Értem én. ;) Zárjuk le lassan az ingyen érkezőket mert a lapok szerint Dybala pl 1 hónapja tuti és csak a bejelentésre várunk. :D
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.06.08. 09:15
CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 09:12
Értem én. ;) Zárjuk le lassan az ingyen érkezőket mert a lapok szerint Dybala pl 1 hónapja tuti és csak a bejelentésre várunk. :D
Ha jól értem, eddig az volt a helyzet, hogy meg akartuk várni a Vidal-Sanchez kettős távozását, de mivel még mindíg itt vannak (ettől függetlenül menni fognak), ezért megnyitjuk az utat Dybala előtt végre.

Ebben írják ezt, ha esetleg még sem úgy van, ahogy írom javítsatok ki:
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... are-897481
mike

CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 08:39 HA jönne Lukaku és Lau megy, DE Bastoni így megmarad, akkor én személy szerint nem leszek annyira szomorú, mint ha az olaszt áldoznánk be, mert azért tényleg könnyebb pótolni Martinezt
Jól beszélsz:)

Lautaro már pótolva is lenne, és lényegében összeállna egy Inzaghi kompatibilis csatárpáros.
Lukaku személyében egy behemót, gólerős center, mögötte meg egy technikás viszavont csatár, Dybala.

Lautarot én is sajnálnám, de inkább őt adjuk el 80-ért, mint Bastonit 60-ért, ami szánalmasan kevés érte szerintem.
CsaSzi9294

mike írta: 2022.06.08. 09:42
CsaSzi9294 írta: 2022.06.08. 08:39 HA jönne Lukaku és Lau megy, DE Bastoni így megmarad, akkor én személy szerint nem leszek annyira szomorú, mint ha az olaszt áldoznánk be, mert azért tényleg könnyebb pótolni Martinezt
Jól beszélsz:)

Lautaro már pótolva is lenne, és lényegében összeállna egy Inzaghi kompatibilis csatárpáros.

Lukaku személyében egy behemót, gólerős center, mögötte meg egy technikás viszavont csatár, Dybala.
Lautarot én is sajnálnám, de inkább őt adjuk el 80-ért, mint Bastonit 60-ért, ami szánalmasan kevés érte szerintem.
Dzeko meg maradna Lukaku cseréjének, míg Correa Dybaláé. Én ezt a verziót látom a legesélyesebbnek, Inzaghit ismerve meg még inkább így gondolnám.
Mondjuk még egy csatárt el lehetne viselni ötödiknek. Gondolok ilyen Keita Baldéra vagy ilyesmire (Belotti nem hiszem, hogy jönne 5.nek), mert sem Dybala sem Correa nem az a beton izomzatú játékos.
Válasz küldése