Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Francesco írta: 2022.08.17. 19:48 Amúgy a mai pofátlan világban miért nem csinál olyat a csapat, hogy létrehoz egy mentsük meg Skrini kampányt és összegyűjt mondjuk 40 millió eurót még adnék is pár eurót nekik...
Olyat mar csinaltunk, hogy "mentsuk meg az Intert".
Ez = Interspac szurkoloi tulajdon.

Lattuk mi lett belole, a nagy semmi.
Meg 1m eurot se sikerult osszehozni, es az egesz projekt megbukott a kezdete elott.

Remeljuk 1 even belul "meglesz mentve az Inter" a megmento uj tulajdonossal.
interfan

Di Marzio es a Sky szerint Zhang nem engedelyezte a befektetest KH poszton, csakis ingyen kolcson johet szoba.
Dortmund nem nyitott a kolcsonre, igy Akanji tavolodni latszik.
Viszont kozeledni latszik Acerbi, aki kapcsan a Lazio nyitott lehet a kolcsonre.
Acerbi alternativa Tanganga, viszont vele kapcsolatban sem nagyon akarnak ingyen kolcson + sima opciot.

Pedulla es a SportItalia szerint a Dortmund nemet mondott az ingyen kolcson + sima opciora, Zhang pedig arra hogy koltsunk a KH posztra.
Acerbi neve eloterbe kerult, akivel Inzaghi is orommel dolgozna ujra, a Lazionak ingyen kolcson + sima opcios ajanlat mehet.

Ket kevesbe komoly es megbizhato forras, pedig mar Acerbi Interbe igazolasat jelenti be.
Il Messagaro szerint minden kesz, hetvegen Acerbi mar az Inter jatekosa lesz.
A Lazio elfogadta az Inter ajanlatat, ami ingyen kolcson + sima opcio.
Ugyanerrol szamol be a Republica, akik szerint az utolso simitasokat vegzik az uzleten.
Ma uj kapcsolatok varhatoak a Lazio es az Inter kozott, es le is zarhatjak az uzletet.

Gazzetta szerint Skriniar 70m euros arral a kiraktban van.
Sot ettol egy kicsit kevesebbet is elfogadna mar Zhang.
Ezzel a tudattal Skriniarnak nehez jatszania, ez latszik is az utobbi idoben.
Skriniar majuban tette a nyilatkozatat az Inter huseg mellett, es a sokaig maradas mellett.
Viszont a tulajdonos targyalasa a PSG-vel miatt neki is uj velemenyt kelett kialakitania.
Ha az Inter azt akarja tavozzon, o elmegy.
PSG kapcsan kiemeli a Gazzetta, nem csak a majdnem 10m euros fizetes gyozte meg, hanem a szakmai fejlodes, es hogy a Messi-Mbappe-Neymar harmas csapattarsa lehet.
Skriniarnak nagyon kellemetlen a jelenlegi bizonytalan helyzet, es nem csak neki hanem az egesz Internek.
Maga Skriniar is ket reszre van osztva, egyik fele az 5.Intere szezonjara keszul, masik a 1. PSG szezonra, igy pedig nehez.
Inzaghi a vedelem oszlopakent szamit ra, es semmikkeppen nem akarja elvesziteni, mint ahogy Marotta sem, aki minden erejevel a tulajdonosi kor meggyozesen volt az eladasan ellen.
Viszont a tulajdonosi kor velemenye egyertelmu, megfelelo ajanlat eseten Skriniar tavozhat.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Pont erről írtam tegnap. Az ember minden reggel fèlve kel fel, hogy ilyen híreket kap. Botrány az egész.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.08.18. 06:37 Pont erről írtam tegnap. Az ember minden reggel fèlve kel fel, hogy ilyen híreket kap. Botrány az egész.
Szerintem jon Acerbi ingyen, mert hat nem kolthetunk.
Ha szerencsenk van, esetleg a Spurs elfogadja az ingyen kolcson + sima opciot.

Viszont sem a PSG nem fog 60-65m-t ajanlani Skriniarert, sem a Chelsea 40m-t Dumfriesert.

Igy szerintem marad a jelenlegi mindenki, jon Acerbi ( jobb esetben Tanganga), es +15m euroval lezarjuk a mercatot.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

interfan írta: 2022.08.18. 06:42
CsaSzi9294 írta: 2022.08.18. 06:37 Pont erről írtam tegnap. Az ember minden reggel fèlve kel fel, hogy ilyen híreket kap. Botrány az egész.

Viszont sem a PSG nem fog 60-65m-t ajanlani Skriniarert, sem a Chelsea 40m-t Dumfriesert.

Igy szerintem marad a jelenlegi mindenki, jon Acerbi ( jobb esetben Tanganga), es +15m euroval lezarjuk a mercatot.
Maradhatott volna Ranocchia is ennyi erővel. Acerbi helyett bárki jobb lenne.
Amúgy szerintem sem lesz változás a keretben.
Párizsban sem ok valami, hogy nem teszik le a minimum 60 millát. Idén nem is nagyon volt extra drága igazolásuk.
Viszont még egy merctot így nem élünk túl, jövőre jönni kell egy normális tulajdonosnak, különben nagy gáz lesz.
interfan

Tombi1986 írta: 2022.08.18. 06:49
interfan írta: 2022.08.18. 06:42

Maradhatott volna Ranocchia is ennyi erővel. Acerbi helyett bárki jobb lenne.
Amúgy szerintem sem lesz változás a keretben.
Párizsban sem ok valami, hogy nem teszik le a minimum 60 millát. Idén nem is nagyon volt extra drága igazolásuk.
Viszont még egy merctot így nem élünk túl, jövőre jönni kell egy normális tulajdonosnak, különben nagy gáz lesz.
Dehogynem volt a PSG-nek "extra draga" igazolasa.
Ilyen draga meg soha az eletben nem volt mint most.
300m euro alairasi penzt fizettek Mbappenak, 300m eurot.
Ez a vilag tortenelem valaha volt legnagyobb kiadasa egy jatekosnak vagy egy jatekosert.
100m euros eves fizut hagyjuk is...

Egyebkent igazad van, amennyit Acerbi tud annyit Ranocchia is, sot meg lehet Fontanarosa is.
Az uj tulajdonos pedig jelenleg tobbet erne nekunk mint egy ujboli triplazas.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2022.08.18. 06:07 Ket kevesbe komoly es megbizhato forras, pedig mar Acerbi Interbe igazolasat jelenti be.
Hát pedig ehhez nem kell jóstehetségnek lenni.
Inzaghi is elégedett lenne vele, mi meg mindig ott vagyunk az ilyen semmirekellő low-costokért.
Viszont hogy ingyen (kölcsön) nem fog jönni, az nálam 100%.
Lotito majd itt is legombol 3-4 millióval, az fix.
Tényleg nem értem, miért nem maradt inkább Ranocchia, nem idősebb és a fizuja is kisebb lenne (Acerbi 2.5-3 misit kér)...

Plusz emellé még a Casadei-ügy.
Hát fáj a szívem.
interfan

PellerG írta: 2022.08.18. 07:51
interfan írta: 2022.08.18. 06:07 Ket kevesbe komoly es megbizhato forras, pedig mar Acerbi Interbe igazolasat jelenti be.
Inzaghi is elégedett lenne vele, mi meg mindig ott vagyunk az ilyen semmirekellő low-costokért.
Tényleg nem értem, miért nem maradt inkább Ranocchia, nem idősebb és a fizuja is kisebb lenne (Acerbi 2.5-3 misit kér)...

Hát fáj a szívem.
Lotito az utobbi idoben azert mennyire imadhat minket.

Correa 31m
Candreva 22m
Hernanes 18m

Mondjuk Roma masik oldalan is "szerethetnek" minket:

Nainggolan, Kolarov, Dzeko, Dodo
CsaSzi9294

CdS szerint nemleges válasz érkezett a Suningtól Akanji ügyben. Nem használjuk fel a Casadeiért kapott összeget a svájcira. Ausilio jövő héten még egy utolsó rohamot indít a BVB-nél egy kölcsönért, bízva abban, hogy a játékos akarata döntő lehet, aki az Interbe szeretne igazolni.
https://www.fcinter1908.it/copertina/ak ... r-trapela/
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.08.18. 08:08
interfan írta: 2022.08.18. 06:07

Correa 31m
Candreva 22m
Hernanes 18m

Lotito már akkor dörzsöli a tenyerét, amikor megcsörren a telefonja és az Inter keresi. Szerintem "balekok" néven vagyunk elmentve.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.08.18. 08:16 CdS szerint nemleges válasz érkezett a Suningtól Akanji ügyben. Nem használjuk fel a Casadeiért kapott összeget a svájcira.
Sajnos ezt korabban megerositette DiMarzio, Pedulla, SportItalia, es a Sky is, lasd feljebb.

Meg a +60m mercatot se felejtette el a tulajdonos, sot akarja is, ezert nyitott a Skriniar-Dumfries palya.

Benne van, hogy erre rahibazol Csaszi, es valoban Acerbi jon.
Barcsak a Bremer-Dybala parossal kapcsolatban jott volna be a tipped, es ne Acerbi kapcsan.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.08.18. 08:20
CsaSzi9294 írta: 2022.08.18. 08:16 CdS szerint nemleges válasz érkezett a Suningtól Akanji ügyben. Nem használjuk fel a Casadeiért kapott összeget a svájcira.
Sajnos ezt korabban megerositette DiMarzio, Pedulla, SportItalia, es a Sky is, lasd feljebb.

Meg a +60m mercatot se felejtette el a tulajdonos, ezert nyitott a Skriniar-Dumfries palya.

Barcsak a Bremer-Dybala parossal kapcsolatban jott volna be a tipped, es ne Acerbi kapcsan.
Pedig akkor is meg voltam győződve róla. :)
Most már a te tippedben bízom, hogy Skriniar marad és Acerbi jön. Nem tudjuk elkerülni ezt a csöves képűt, viszont ha a szlovák végül marad, nem is fog érdekelni, hogy ott ül majd a padon. Játsszon annyit, mint Rano. A többi nem érdekel.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.08.18. 08:25

Meg a +60m mercatot se felejtette el a tulajdonos, ezert nyitott a Skriniar-Dumfries palya.

Pedig akkor is meg voltam győződve róla. :)
Most már a te tippedben bízom, hogy Skriniar marad és Acerbi jön. Nem tudjuk elkerülni ezt a csöves képűt, viszont ha a szlovák végül marad, nem is fog érdekelni, hogy ott ül majd a padon. Játsszon annyit, mint Rano. A többi nem érdekel.
Sajnos az en tippjeim sem igazan jonnek be. :D
Lasd:
- Biztos voltam a Scudettoban, de kepesek voltunk elvesziteni
- Uj tulajdonos, mert torleszteni nem tudjuk a hitelt, erre nem eladtuk, hanem elzalogositttuk a maradek 31%-at a klubnak, igy mar 100% az Oaktree zaloga.
- Elkepzelni nem tudtam, hogy Dybalat dobjuk, erre megis
- Bremer kapcsan soha nem gondoltam, hogy felev munkajat dobja a kukaba a tulaj amit a szakmai vezetok elvegeztek, erre megis

Most mar csak 1 tipp van, hogy marad Skriniar es Dumfries.
Ha ez sem jon be, akkor valoban nagyon melyen leszunk.
Szoval bizzunk a legjobbakban.
En azert bizom meg abban is, hogy legalabb egy Tangangat kapunk es Marotta ot kapja, a Spurs meg elengedi ingyen kolcson sima opcioval, es nem Inzaghi baratja Acerbit kapjuk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.08.18. 08:30
Lasd:
- Uj tulajdonos, mert torleszteni nem tudjuk a hitelt, erre nem eladtuk, hanem elzalogositttuk a maradek 31%-at a klubnak, igy mar 100% az Oaktree zaloga.
- Bremer kapcsan soha nem gondoltam, hogy felev munkajat dobja a kukaba a tulaj amit a szakmai vezetok elvegeztek, erre megis

En azert bizom meg abban is, hogy legalabb egy Tangangat kapunk es Marotta ot kapja, a Spurs meg elengedi ingyen kolcson sima opcioval, es nem Inzaghi baratja Acerbit kapjuk.
Olyan gyászos vezetésünk van, hogy amilyen pozitívan álltunk hozzá a mercato előtt a dolgokhoz (főleg Dybala és Bremer, Vidal off, esetleg (!!) egy új tulaj), most már semmi jóban nem lehet igazán bízni, maximum reménykedhetünk, hogy rosszabb nem lesz.
A Süyüncü vonal is meghalt, én még őt is szívesen néztem volna.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.08.18. 08:37
Lasd:

Olyan gyászos vezetésünk van, hogy amilyen pozitívan álltunk hozzá a mercato előtt a dolgokhoz (főleg Dybala és Bremer, Vidal off, esetleg (!!) egy új tulaj), most már semmi jóban nem lehet igazán bízni, maximum reménykedhetünk, hogy rosszabb nem lesz.
Persze hogy elhalt a Suyuncu vonal, amig 0 euronk van, sot X millio pluszok kellenek minden mercaton, addig nehez mirol beszelni...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Skriniar majuban tette a nyilatkozatat az Inter huseg mellett, es a sokaig maradas mellett.
Viszont a tulajdonos targyalasa a PSG-vel miatt neki is uj velemenyt kelett kialakitania.
Skriniart is megértem, hogy így nem tud teljesen koncentrálni és teli a töke velünk és a helyzettel....gondoljátok el a melóhelyeteken eddig megbecsültek és te mindent megtettél a cégért majd most arra várnak mikor jön érted egy ajánlat és számolhassák az érted kapott pénzt.... :?
Kb. Cartmen után szabadon nekem is az alábbi gondolatom lenne:

Kabbe be gyííkok, én leléptem. ;)
interfan

Cupi írta: 2022.08.18. 08:43

Skriniart is megértem, hogy így nem tud teljesen koncentrálni és teli a töke velünk és a helyzettel....gondoljátok el a melóhelyeteken eddig megbecsültek és te mindent megtettél a cégért majd most arra várnak mikor jön érted egy ajánlat és számolhassák az érted kapott pénzt.... :?

Nagyon igazad van, en szegeny Skriniart sajnalom leginkabb.
Neki lehet ez az egesz a legnehezebb.
Sajnos latszik is rajta a meccseken, dehat ez nem is meglepo, igy koncentralni es fejben itt lenni, hat szegenynek nagyon nem lehet egyszeru.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.08.18. 08:40
CsaSzi9294 írta: 2022.08.18. 08:37
Persze hogy elhalt a Suyuncu vonal, amig 0 euronk van, sot X millio pluszok kellenek minden mercaton, addig nehez mirol beszelni...
Akanjiért se tudtunk eddig se, az sem újkeletű, hogy a BVB nem adja ingyen, még is próbálkozunk...
Ugyan úgy lehetne a törökért is. Szóval nem értem, miért nem próbálkozunk a Leicesternél, veszteni úgy sem vesztenénk semmit.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.08.18. 08:45
Cupi írta: 2022.08.18. 08:43

Nagyon igazad van, en szegeny Skriniart sajnalom leginkabb.
Neki lehet ez az egesz a legnehezebb.
Sajnos latszik is rajta a meccseken, dehat ez nem is meglepo, igy koncentralni es fejben itt lenni, hat szegenynek nagyon nem lehet egyszeru.
Viszont ha valami csoda folytán maradna, azonnal CSK szalagot kell neki adni, hogy érezze neki valóban itt a helye.
interfan

Sky, Di Marzio, Pedulla, es a SportItalia utan a Gazzetta is megerositi, Akanjiert nem fizethetunk a tulajdonos dontese alapjan, a Dortmund pedig vegleges nemet mondott a hosszabbitas + ingyen kolcson ajanlatunkra.
Akanji akkor johet ujra kepbe, ha eladjuk Skriniart.

Gazzetta szerint most az ut Acerbihez vezet.
Aki kolcson vagy 1-2m-ert mozdithato, Inzaghinak nagyon tetszik Acerbi neve, Lazionak alapembere volt a 3 vedos rendszerben, es nagyon szeretett vele dolgozni.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2022.08.18. 08:50 Sky, Di Marzio, Pedulla, es a SportItalia utan a Gazzetta is megerositi, Akanjiert nem fizethetunk a tulajdonos dontese alapjan, a Dortmund pedig vegleges nemet mondott a hosszabbitas + ingyen kolcson ajanlatunkra.
Akanji akkor johet ujra kepbe, ha eladjuk Skriniart.

Gazzetta szerint most az ut Acerbihez vezet.
Aki kolcson vagy 1-2m-ert mozdithato, Inzaghinak nagyon tetszik Acerbi neve, Lazionak alapembere volt a 3 vedos rendszerben, es nagyon szeretett vele dolgozni.
Kezd irritálni ez az Inzaghi-féle Lazio vonal.
Miért kell ez nekünk?!
Correa, Caicedo, Acerbi...
Be volt már korábban dobva Leiva és Lazzari neve is.
Siralmas 🙈
Cupi

PellerG írta: 2022.08.18. 08:57
Kezd irritálni ez az Inzaghi-féle Lazio vonal.
Miért kell ez nekünk?!
Correa, Caicedo, Acerbi...
Be volt már korábban dobva Leiva és Lazzari neve is.
Siralmas 🙈
Szeretnénk ha otthon érezné magát. Sokáig a Lazio volt az otthona. :D ;)

Másik ok pedig, hogy egy büdös nagy csóró brigád vagyunk. De ha még ez sem lenne elég hülyék is mert inkább építenénk be egy fiatalt mint ezt a szerencsétlen Acerbit.... :?
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Azt el tudja valaki mondani, hogy Ranocchiat mi értelme volt elküldeni, elengedni, ha 4-5. számú hátvédnek most hasonló profillal keresünk játékosokat?
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Baggio85 írta: 2022.08.18. 09:48 Azt el tudja valaki mondani, hogy Ranocchiat mi értelme volt elküldeni, elengedni, ha 4-5. számú hátvédnek most hasonló profillal keresünk játékosokat?
Szerintem itt két szék közé eshettünk. Vagy mozdítunk a kereten és elkezdünk helyet csinálni minőségibb játékosoknak, vagy várunk és akkor nem történik semmi. Most mozdítottunk, csak eddig úgy néz ki ez rossz lépés volt. :)

Fejtörős év lesz, ha de Vrij nem javul fel, mert pénzzé nehéz lesz tenni (ha egyáltalán szerződést hosszabbítunk vele) és elé kellene hozni valakit. Acerbi kiegészítő embernek tökéletes lenne ingyen...

Az hogy nem akarunk egy előzetesen csere szerepre szánt Akanjiért 15 milliót fizetni meg számomra nem meglepő tekintve, lejáró szerződésű játékosokkal erősítettük a padot.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

És akkor még nem is beszélünk arról hogy Skriniar ha vár 1 évet akkor nagyon komoly aláíràsi pénz ütheti a markát, hiszen jövőre lejár a szerződése........
Cupi

bodimiki7 írta: 2022.08.18. 10:03

Fejtörős év lesz, ha de Vrij nem javul fel, mert pénzzé nehéz lesz tenni (ha egyáltalán szerződést hosszabbítunk vele) és elé kellene hozni valakit. Acerbi kiegészítő embernek tökéletes lenne ingyen...
Szerintem meg ingyen sem lenne tökéletes azok után, hogy a milan utolsó utáni perces győztes gólja után ott mosolygott.....majd szét is kapták az újságírok és kiderült milan drukker....köszönöm de nekem ingyen sem lenne tökéletes. ;) Ide ne jöjjön.

Egyébként meg ha a fentieket félreteszem akkor azt mondhatjuk 2-3 éve a teljesítménye alapján még örültem is vona neki....de most már 34 elmúlt....és nem is úgy nyomta az elöző szezonban. Jobb már nem lesz, inkább majd esik a teljesítménye.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Hát fáj a szívem.

Correa 31m
Candreva 22m
Hernanes 18m

Farkasokkal többet buktunk,ott jobban szeretnek.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Csak egy kérdés a fórum tagokhoz!
Amennyiben,valami oknál fogva, C.Ronaldo az Interbe kötne ki :o
Akkor ,melyik csapatnak szurkolnátok?? :D :D
interfan

tabi.csaba írta: 2022.08.18. 10:46 Csak egy kérdés a fórum tagokhoz!
Amennyiben,valami oknál fogva, C.Ronaldo az Interbe kötne ki :o
Akkor ,melyik csapatnak szurkolnátok?? :D :D
:D :D

Hamarabb jon vissza Icardi nyugi. :D

Komolyra forditva, CR tegnap kelt ki magabol, hogy micsoda elkepeszto hazugsagokat irnak rola, es a rola megjelent 100 cikkbol 5db volt igaz.
Nevetni jo ezen az egeszen csak.
interfan

vaskalap írta: 2022.08.18. 10:45

Hát fáj a szívem.

Correa 31m
Candreva 22m
Hernanes 18m

Farkasokkal többet buktunk,ott jobban szeretnek.
Hat nehez kerdes, sajnos Hernanes is olyan volt amilyen, Candreva teljesitmenye is ketseges, penzben meg hatalmas bukas volt, es hat sajnos Correa is.
Mondjuk igazad van, Roma se semmi uzleteket csinalt velunk.

Jo lenne ha vegre nem minket nyulna le mindenki, es nem mindenki minket szivatna, es nem rajtunk rohogne a fel vilag.
Hanem vegre mi tudnak lenyulni masokat, es mi tudnank ilyen uzleteket kotni.
Fontos lenne egy profi tulajdonosi kor, akik a szakmai kerdeseket a hozzaerto szakmai vezetore bizzak.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

PSG kapcsan kiemeli a Gazzetta, nem csak a majdnem 10m euros fizetes gyozte meg, hanem a szakmai fejlodes, es hogy a Messi-Mbappe-Neymar harmas csapattarsa lehet.
Skriniarnak nagyon kellemetlen a jelenlegi bizonytalan helyzet, es nem csak neki hanem az egesz Internek.
Maga Skriniar is ket reszre van osztva, egyik fele az 5.Intere szezonjara keszul, masik a 1. PSG szezonra, igy pedig nehez.
Hát igen, ezt írtam valamelyik nap, mennyire akar még Skrini itt maradni ezek után, mikor dupla pénz és világsztárok sora várná, na meg ilyen körülmények mellett tegye oda magát újra és írjon alá hosszabbítást...ezt szerintem nagyon benézte a vezetőség, el kellett volna engedni a mercato elején és hozni helyette Bremert, már rég túl lennénk rajta, ehelyett meg itt megy naponta az üzengetés az edző, vezetők, tulaj között, mint az oviban kb :roll:
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

brecsinho írta: 2022.08.18. 11:43
Hát igen, ezt írtam valamelyik nap, mennyire akar még Skrini itt maradni ezek után, mikor dupla pénz és világsztárok sora várná, na meg ilyen körülmények mellett tegye oda magát újra és írjon alá hosszabbítást...ezt szerintem nagyon benézte a vezetőség, el kellett volna engedni a mercato elején és hozni helyette Bremert, már rég túl lennénk rajta, ehelyett meg itt megy naponta az üzengetés az edző, vezetők, tulaj között, mint az oviban kb :roll:
Nem biztos, hogy szívesen mennék olyan helyre ahol Mbappe szava többet ér, mint az edzőé.
Évek után sztár csapatnak vannak kinevezve, közben a francia bajnokságot sem sikerült mindig behúzni.
Örülök, hogy áron alul nem engedtük el, tavalyi is hiba volt a Hakimi elengedése.
50 milla vagy alatta távozik egyáltalán nem biztos, hogy Bremer hozzánk jött volna, mert nem hiszem, hogy a tulajdonosi kör engedte volna a 40 millás vásárlást.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Tombi1986 írta: 2022.08.18. 11:52
Nem biztos, hogy szívesen mennék olyan helyre ahol Mbappe szava többet ér, mint az edzőé.
Évek után sztár csapatnak vannak kinevezve, közben a francia bajnokságot sem sikerült mindig behúzni.
Örülök, hogy áron alul nem engedtük el, tavalyi is hiba volt a Hakimi elengedése.
50 milla vagy alatta távozik egyáltalán nem biztos, hogy Bremer hozzánk jött volna, mert nem hiszem, hogy a tulajdonosi kör engedte volna a 40 millás vásárlást.
Nyilván én sem adnám el semmi pénzért normál körülmények között, de ezt a szituációt mi okoztuk és Skrini kb. kész tények elé lett állítva. Miután megegyezett a párizsiakkal, mi elkezdtük húzni az időt, hátha felstrófolják az ajánlatot, közben Bremer elúszott..nyilván nem egyszerű a szitu, de Skrini helyében nem lennék már annyira lelkes, miután a hűségnyilatkozat után el akarnak adni, aztán mégsem, most meg teljes bizonytalanságban tartanak..
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Be vagyunk itt tojva, holott semmi olyan nem történt, ami ne történt volna meg a nyár minden napján.
Lebegtetik a Skriniar offot, de még mindig itt van, eddig is ajánlottak 60 milliót, nem adtuk, ezután sem fogjuk.
Ha meg olyan trógerek vagyunk hogy szezon közben eladjuk, ott mér nincs miről beszélni.
Inkább játsszon többet Dambro és Dimarco, mint ilyen xarházi acserbi félék.

Amúgy pont a napokban agyaltam hogy kéne egy kis svájcinégert nézni, én a Predatorra gondoltam, és nem pedig Akanjira :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta: 2022.08.18. 12:31 Be vagyunk itt tojva, holott semmi olyan nem történt, ami ne történt volna meg a nyár minden napján.
Lebegtetik a Skriniar offot, de még mindig itt van, eddig is ajánlottak 60 milliót, nem adtuk, ezután sem fogjuk.
Ha meg olyan trógerek vagyunk hogy szezon közben eladjuk, ott mér nincs miről beszélni.
Inkább játsszon többet Dambro és Dimarco, mint ilyen xarházi acserbi félék.

Amúgy pont a napokban agyaltam hogy kéne egy kis svájcinégert nézni, én a Predatorra gondoltam, és nem pedig Akanjira :)
Darmian ,Dd és Dimarco is játszhat hátul.
Ezt a csicskaarcù Acerbit aki sokat tett a Milán bajnoki címéért inkább nem kérném.
A legnagyobb igazolás az lenne ha már nem menne el senki.
interfan

Sot inkabb tripla penz.
Sajnalom hogy ezt megcsinaltuk vele, nem ezt erdemelte egy Inter szivu, alazatos, hosszu evek ota kiemelkedo, es peldakep jatekos.
Barmi is lesz a mercato lezarultaval, nem igy kellett volna banni Skriniarral.

Sportmediaset is megerositi a korabbi hireket, nem tudunk fizetni Akanjiert, a Dortmund pedig nem adja kolcson.
Acerbi poleban van, Inzaghi orommel varja.
Kolcson + sima opcioval probalkozunk, a Lazio nyitott a kolcsonre, de Acerbi teljes fizeteset vallalni kell, + jovore 2/3m koruli kotelezo opciot akar.
Hetfon lehet donto targyalas, es Acerbi erkezesenek lezarasa.
interfan

Francia L'Equipe szerint a PSG az elmult orakban megtette az uj ajanlatat az Internek Skriniarert.
Campos a PSG sportigazgatoja targyalt az Inter vezetessel, majd delutan megerkezett az ajanlat.
Nem tudni pontos reszleteket az ajanlat osszegerol jelenleg, de a L'Equipe kiemeli, a PSG tajekozatta az Inter, a PSG nem fog emelni ezen az utolso ajanlaton, vagy elfogadja az Inter, vagy nincs uzlet.
A labda Zhang kezeben, elfogadja e az egesz Inter kozosseg tiltakozasa ellenere az uj ajanlatot.

Mashonnan egyelore nem erkezett visszaigazolas az uj ajanlatrol.
Biasin aki cafol, o szerinte egyetlen egy PSG ajanlat volt julius elejen, ami 50m euro volt.
O nem tud uj ajanlatrol, de ez nem azt jelenti, hogy a maradek 2 hetben nem erkezik.

FcInternews sajat forrasai is arrol irnak nem erkezett uj ajanlat.
Csak a julius eleji 53m euros ajanlat volt eddig.
interfan

Gazzetta szerint a PSG igazgatoja Campos hamarosan Milanoba erkezik.
Ma lehet donto targyalas az ugyben, a PSG uj ajanlata 60m fix + 5m bonusz.
Ez az osszeg csabito lehet az Inter tulajdonosanak, foleg ugy hogy a nagy pluszos mercato kozeleben sem vagyunk.
Viszont Marotta a Gazzetta szerint "falat emelt", csakis 90m euros ajanlat eseten engedne el Skriniart igy a mercato vegen.
Szakmai vezetok es Inzaghi is egyetert, Skriniar tavozasat csakis megfelelo minosegu utoddal lehet elfogadni, igy Akanji mint utod nem megfelelo.
Zhang kezeben a dontes, neki kell a vegso szot kimondania, hallgat e a szakmai vezetesre, vagy a penz mellett dont.

Corriere megerositi az uj PSG ajanlatot, es az Inter tulajdonos komoly hezitalasat.
Viszont a Sky es Di Marzio szerint nem erkezett uj PSG ajanlat egyelore, es a szakmai vezetes es Inzaghi hallani sem akar rola.

Szinten Di Marzio szerint a Chelseavel valo targyalasok kozott felmerult Chalobah neve.
Viszont a szokasos problema kerult elo, az Inter csak ingyen kolcson + sima opciot tudott ajanlani, ellenben a Chelsea vegleg eladna vagy kotelezo opciot akar, amit viszont az Inter nem tud adni.

Di Marzio szerint gyorsul es kozeledik az Acerbi ugy.
A Lazio megnyitotta a kolcson lehetoseget, es egyre kozelednek a felek a vegleges megallapodashoz.

Pedulla szerint is nyitott a Lazio a kolcsonre, viszont 2-3m euros kotelezo opciot probalnak.
Acerbi visszautasitotta a Monzat es a West Hamet is, csak az Interre var, alig varja hogy ujra egyutt dolgozzon Inzaghival, aki a mai napig nagyra tartja Acerbit.

Gazzetta is megerositi, kozel a megegyezes a Lazio es az Inter kozott Acerbi kapcsan.
Chalobah csak utolso volt a sorban, Inzaghi Acerbit valasztotta, mivel epithetett ra a Lazioban es jol ismeri.
Ma Pastorello Acerbi ugynoke talalkozik Lotitoval, hogy az utolso simitasokat is elvegezzek, es a Lazio vegleg igent mondjon a kolcson + sima opciora uzletre.
Cupi

interfan írta: 2022.08.19. 06:17
Zhang kezeben a dontes, neki kell a vegso szot kimondania, hallgat e a szakmai vezetesre, vagy a penz mellett dont.

Ezt a Zhang döntést nem értem. Nem az Oaktree mondja meg mennyi bevétel kell a mercato terén? Ha kell az a 60 akkor Zhang sajnos leszarja majd mit akar a nép meg Marotta.....ne legyen igazam. Öröltség lenne eladni, főleg így, hogy már tart a bajnokság....vicc ez az egész. :?
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Nekem sajnos az jön le,hogy ezekkel a plusszos mercatokkal kifogja fizetni a kínai celebünk jővőre az első részletet a Oakreenak,és még évekig megy az időhúzás,közben elfogjuk veszíteni az értékes játékosainkat. Jöjjön már egy új tulaj ,különben végünk van.
Cupi

segogabor írta: 2022.08.19. 09:08 Nekem sajnos az jön le,hogy ezekkel a plusszos mercatokkal kifogja fizetni a kínai celebünk jővőre az első részletet a Oakreenak,és még évekig megy az időhúzás,közben elfogjuk veszíteni az értékes játékosainkat. Jöjjön már egy új tulaj ,különben végünk van.
Kis félelmem nekem is van ezzel kapcsolatban....tavaly is azt mondtuk na jövőre ennek vége és jön az új tulaj aztán nem jött.
Az a baj a BL hely tuti meglesz és simán lehet a Szuperkupa is és akkor Zhang a szezon után is elmondhatja megint trófeával zártuk a szezont és a BL-ben leszünk ismét tehát 1-2 sztár eladása nem olyan nagy gáz....
interfan

Cupi írta: 2022.08.19. 08:55
interfan írta: 2022.08.19. 06:17

Ezt a Zhang döntést nem értem. Nem az Oaktree mondja meg mennyi bevétel kell a mercato terén? Ha kell az a 60 akkor Zhang sajnos leszarja majd mit akar a nép meg Marotta.....ne legyen igazam. Öröltség lenne eladni, főleg így, hogy már tart a bajnokság....vicc ez az egész. :?
Marotta a ket Oaktree igazgatosagi tagot is gyozkodi ugyanugy mint Zhangot.
Az Oaktree megmondja a valaszt, Zhang meg kozli a szakmai vezetessel es az edzovel.
interfan

Cupi írta: 2022.08.19. 09:15
segogabor írta: 2022.08.19. 09:08 Nekem sajnos az jön le,hogy ezekkel a plusszos mercatokkal kifogja fizetni a kínai celebünk jővőre az első részletet a Oakreenak,és még évekig megy az időhúzás,közben elfogjuk veszíteni az értékes játékosainkat. Jöjjön már egy új tulaj ,különben végünk van.
Kis félelmem nekem is van ezzel kapcsolatban....tavaly is azt mondtuk na jövőre ennek vége és jön az új tulaj aztán nem jött.
Az a baj a BL hely tuti meglesz és simán lehet a Szuperkupa is és akkor Zhang a szezon után is elmondhatja megint trófeával zártuk a szezont és a BL-ben leszünk ismét tehát 1-2 sztár eladása nem olyan nagy gáz....
Iden is 120m euro torlesztest kellett volna fizetni.
Ezt Zhangek termeszetesen nem tudtak, de volt meg egy utolso utani adu a kezukben, a maradek 31%.
A 120m euros hitel torlesztest atettek jovore a maradek 31% elzalogositasert cserebe.
Hivatalosan is az Oaktree 100%-os zaloga a klub.

Jovore 240m hitel torlesztest kell fizetni az Oaktreenak, ha ez nem sikerul, azonnal az Oaktree lesz a 100%-os tulajdonos, es a Zhang csalad vegleg eltunnik.

A "pluszos mercatok" pedig egy csepp a tengerben.
Az idei vesztesegunk 140m euro korul lesz.
Ugy hogy nyitva voltak a stadionok, BL 16, es 120m pluszos mercato.
Megis 140m lett a veszteseg.
Szoval hogy a "pluszos mercatobol" tudjon hitelt torleszteni, az egyszeru lehetetlen, mivel 120m pluszos mercatoval is 140m korul lesz az eves vesztesunk.
A klubot mukodtetni kell, amit a tulajdonos nem tud mert fizeteskeptelen, ezert vettuk fel a 270m mukodesi hitelt.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2022.08.19. 06:17 Gazzetta szerint a PSG igazgatoja Campos hamarosan Milanoba erkezik.
Ma lehet donto targyalas az ugyben, a PSG uj ajanlata 60m fix + 5m bonusz.
Kétszázhetvenhetedik döntő tárgyalás, holnap lesz a kétszázhetvennyolcadik :lol:

Szerintem innen már csak akkor írjunk ebben az ügyben bármit is, ha hivatalos.
Okádok már ettől a dologtól, de komolyan, szerintem sokan meguntuk.
Az Acerbi ügy szintén....ráadásul még Pinát is eladtuk.
Herfort Balazs

Hozzászólás Szerző: Herfort Balazs »

Kell a pluszos mercato, de azért leigazoljuk Asllanit tizenvalahány millióért, miközben itt van az ugyanúgy tehetséges és fiatal Agoume. Elhozzuk 3 millióért Bellanovat miközben ott van Zanotti.

Semmi bajom nincs egyikükkel sem, de felesleges kiadásnak látom ebben a helyzetben mindkettőjüket.
Perisic helyét átvette Gosens, cserének ott lenne Dimarco, aki amúgy se középhátvéd.

Elment volna ugyanúgy Pinamonti meg Casadei 35 millióért. Van bevétel is, fiatalok is esélyt kapnak, Skriniar is marad. Mindenki boldog lett volna.
CsaSzi9294

Herfort Balazs írta: 2022.08.19. 10:50 Kell a pluszos mercato, de azért leigazoljuk Asllanit tizenvalahány millióért, miközben itt van az ugyanúgy tehetséges és fiatal Agoume. Elhozzuk 3 millióért Bellanovat miközben ott van Zanotti.

Semmi bajom nincs egyikükkel sem, de felesleges kiadásnak látom ebben a helyzetben mindkettőjüket.
Perisic helyét átvette Gosens, cserének ott lenne Dimarco, aki amúgy se középhátvéd.

Elment volna ugyanúgy Pinamonti meg Casadei 35 millióért. Van bevétel is, fiatalok is esélyt kapnak, Skriniar is marad. Mindenki boldog lett volna.
Egy Pinánk volt azt is eladtuk. :)
Viccel félre, ha Dzeko helyett ő lenne a csere csatár sokkal többet érnénk elől. Az meg megint csak plusz volna, ha még Sanchez is ott lenne. Asslani, bár szimpatikus Casadei is ott lett volna, és kb azonos összegű igazolás a kettő.
Tovább megyek, Perisicet is meg kellett volna tartani, hiába volt a korban a Seria A-ba ez még elég lett volna. A Dimarco+Gosens kettős összesen nincs a közelében. Itt lesz ez az Acerbi dolog is, képesek leszünk fizetni érte, mikor Rano is alkalmas lett volna arra, amire eddig is. Bellanováról meg ne is beszéljünk egy az egyben Dalbert 2.0.
Ostoba igazolásokkal vagyunk tele és gyanítom még leszünk is.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.08.19. 11:12
Tovább megyek, Perisicet is meg kellett volna tartani, hiába volt a korban a Seria A-ba ez még elég lett volna. A Dimarco+Gosens kettős összesen nincs a közelében.
Annyit vitatkoznék ezzel Perkó 3 éves szerződést szeretett volna...szerintem azt te sem támogattad volna. Figyelembe véve a korát és azt is, hogy azért volt jó pár gyenge szezonja is.
Én örülltem volna ha marad de a 3 éves szerződés az gáz, megértem, hogy nem adtuk meg neki. ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.08.19. 11:17
CsaSzi9294 írta: 2022.08.19. 11:12
Tovább megyek, Perisicet is meg kellett volna tartani, hiába volt a korban a Seria A-ba ez még elég lett volna. A Dimarco+Gosens kettős összesen nincs a közelében.
Annyit vitatkoznék ezzel Perkó 3 éves szerződést szeretett volna...szerintem azt te sem támogattad volna. Figyelembe véve a korát és azt is, hogy azért volt jó pár gyenge szezonja is.
Én örülltem volna ha marad de a 3 éves szerződés az gáz, megértem, hogy nem adtuk meg neki. ;)
Az igazat megvallva, így utólag lehet bele kellett volna menni abba az (ha jól emlékszem) 5 milliós fizuba. Legfőképpen a taktika miatt. 90%ban beívelgetés megy a meccseken, és a két szélünk nem igazán alkalmas rá. A horvát tudott beadni, sőt becselezni magát a 16-osra is. Szélsőként Young is hozott egy jó szintet 1000 évesen, ahogy anno Evra is a merdában.
Nem mondom, hogy nincs igazad, de én biztos, hogy valahogy inkább az ő fizuján sakkoztam volna, mint Gosensén vagy Bellanováén (tudom más poszt).
Majd a szezon megmondja mire elég a Dimarco-Gosens kettős.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2022.08.19. 11:21

Az igazat megvallva, így utólag lehet bele kellett volna menni abba az (ha jól emlékszem) 5 milliós fizuba. Legfőképpen a taktika miatt. 90%ban beívelgetés megy a meccseken, és a két szélünk nem igazán alkalmas rá. A horvát tudott beadni, sőt becselezni magát a 16-osra is. Szélsőként Young is hozott egy jó szintet 1000 évesen, ahogy anno Evra is a merdában.
Nem mondom, hogy nincs igazad, de én biztos, hogy valahogy inkább az ő fizuján sakkoztam volna, mint Gosensén vagy Bellanováén (tudom más poszt).
Majd a szezon megmondja mire elég a Dimarco-Gosens kettős.
Én nem Perkó ellen beszélek mert 1 max 2 évre még örültem is volna ha marad. Ez a 3 év már túlzás. Eléggé benne lett volna, hogy jövő nyáron vagy max utána egy 5 milliós végkielégítéssel elhúzott volna. :) Ilyenekből meg már jó lenne ha elég lenne. Sok ilyen volt nálunk, hogy fizetünk egy rakat pénzt, hogy az idősebb arcok lelépjenek....ilyen pénztelen időszakban főleg gáz ez.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2022.08.19. 11:29
CsaSzi9294 írta: 2022.08.19. 11:21
Én nem Perkó ellen beszélek mert 1 max 2 évre még örültem is volna ha marad. Ez a 3 év már túlzás. Eléggé benne lett volna, hogy jövő nyáron vagy max utána egy 5 milliós végkielégítéssel elhúzott volna. :) Ilyenekből meg már jó lenne ha elég lenne. Sok ilyen volt nálunk, hogy fizetünk egy rakat pénzt, hogy az idősebb arcok lelépjenek....ilyen pénztelen időszakban főleg gáz ez.
Ezt tökre értem. :angel:
Viszont tényleg lehet még így is megérte volna, HA két év múlva 5m-s lelépési pénzzel ellátjuk, mint HA az addigi 2 évben használhatatlan lesz a bal szélünk támadásban. Sok a HA tudom, de ezt úgy sem tudjuk már meg, szóval totális elmélet. :angel:
Válasz küldése