segogabor írta: ↑2022.08.27. 18:47
Hát ide jutottunk,reméltük ,vártuk ,hogy más lesz,de nem.
Ez a mercato se fog a vitrinbe bekerülni.
Balszél ordít egy emberért, jobb szélre leigazoltuk 3.számú Bellanovát . Minek?
Középre a nyugdíjas Mkhtariant érkezett aki már most sérült,és ugyanannyiba került mint a saját nevelésű Casadei aki a következő Barella lehetett volna akár
Visszatért Lukaku,aki sose lesz már a régi. Ezt már most látni lehet,lassan lefő a kávé.
Patkány Acerbi ,Cuadradoi magasságokban van az inter szurkolóknál,de sebaj hátha segít a Milánnak. Ide se tudunk betenni fiatal tehetséget.
Jött még Aslani ,akiről nem tudunk véleményt formálni.
És kaptunk egy teljesen összezavarodott Skriniart ,akit elakartunk adni ,de most már maradhat.
Nehéz évünk lesz ...... Rohattul jöhetne egy új tulaj,mert ez egy hányinger
Én tényleg nem értem, hogy annyi trágya hír után, pl hogy távozik Bastoni, Skriniar, Dumfries, a végére mégis kiegyenesedett a mercato, de mégis ilyen negatívan látjuk.
Jött:
Onana,
Lukaku,
Asllani, Bellanova, Mkhitaryan, Acerbi
Ment:
Perisic,
Alexis, Radu, Casadei, Vecino, Vidal, Ranocchia, Sensi, Caicedo, Kolarov
A távozók közül Perisicen kívül ki fog hiányozni ?
Megszabadultunk egy csomó ballaszttól. Radu, Vidal, Vecino, Kolarov, Caicedo, távozása külön öröm, tényleg pazar dolog hogy elhúztak innen.
Perisic veszteség, de 3 évre kellett volna neki nagy pénzt fizetni, ha megtesszük, akkor meg az lett volna a baj.
Az érkezők között ott van Acerbi, de Rano helyett nem tökmindegy ?
Lukakuról 3 éve is ilyeneket mondtak, hogy kövér volt, meg botlábú....aztán vágott 30 gólt szezononként.
Onana klasszis kapus, eljön majd az ő ideje is.
Asllani sztem nagyon jó lesz, lehet jövőre már a duplájába került volna.
Bellanova azért jött hogy Darmian átmehessen a bal oldalra is, 22 éves olasz fiatal, végignyomta szezont, miért írnánk le ?
Mkhitaryan és Acerbi két veterán, azokkal meg mindig megszívjuk, de veteránok helyett is jöttek, nem dőlök a kardomba miattuk, nem hiszem hogy tényezők lesznek.
Pénzünk nem volt semmire, de így egyértelműen pozitív mercatot sikerült csinálni.
Innen Inzaghin, és a csapaton múlik, de semmiképp nem indulunk rosszabb helyzetből mint tavaly.