Interfan feldobtad a napomat.
Skrinar teljesítménye hektikus.Ilyen körülmények között dolgozni nem lehet könnyű.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Siman elkepzelheto.
Lehet most másfèl napig még kerülni kéne a híreket, agyamra mennek már a baromságok.
Hat nem tudom...
Nemrég megérkezett a Gosenses Digitalbitses Inter mezek…mike írta: ↑2022.08.31. 08:52Lehet most másfèl napig még kerülni kéne a híreket, agyamra mennek már a baromságok.
A PSG elfogott postagalambjai, meg ajánlatai stb.
Gosensből én örülnék ha kiszállnánk, főleg ilyen 30 milliós összeggel, Skrini maradjon, jöjjön ez a Sosa gyerek, meg kapja meg Acerbit.
Csak legyen már vége ennek az őrületnek, amit mercatonak hívunk.
Ja Festa még lehet a szponzort is le kell szedned.
Pontosan....Inzeghi megmondta elől kész vagyunk, 4 csatár lesz akikkel nagyon elégedett....ja az egyik már ki is dőlt 1 hónapra a másik meg 37 éves és gyenge is.....tök jó.
Ha jól emlékszem, mikor utoljára a Stuttgartból igazoltunk egy bizonyos Kuzmanovic érkezett. Ez nem túl jó előjel.
Valamint az sem tul jo "elojel", hogy nincs 25 eves, es tobb serulese es baja volt, mint a legtobb focistanak a teljes karrierje alatt.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.31. 09:29Ha jól emlékszem, mikor utoljára a Stuttgartból igazoltunk egy bizonyos Kuzmanovic érkezett. Ez nem túl jó előjel.
Acerbit semmi pénzért nem hoznám.
Ok ember, de ezekről tárgyalunk állítólag.
Így jártam.Van még 2 Perisic mezem +1 Sánchez ha érdekel valakit.
Leverkursen allitolag felajanlotta, de 20m ertekben.
Hihetetlen egyébként milyen csóróság van a futballvilág kb. 90%ban (is), csak a maradék 10 úgy felveri és fenn tarja ezeket a 80-100-120 milliós árakat, hogy húznak maguk után mindent. Nem tudom ezt a lufit meddig lehet még "fújni", de lassan kipukkadhatna...
A PL-en kivul, de ami a PL-ben van az nem gazdagsag, hanem felfoghatatlan jolet, amit ott elkoltottek most is.
interfan írta: ↑2022.08.31. 10:46 Gazzetta szerint a Leverkursen nem hajlando kotelezo opciot vallalni Gosens kapcsan, csakis sima opciot.
Viszont a bevetel miatt mi a sima opciora nem mondunk igent.
Ujabb targyalas varhato.
Gazzetta utan a Corsera is megerositi, csakis 70m feletti ajanlatra mondunk igent Skriniar kapcsan, ez viszont kozel sem biztos hogy valoban megerkezik.
Adna a jo eg, hogy a Leverkursen valoban ne garantaljon kotelezo opciot, ezaltal Gosens maradjon, es ilyen remulet Sosa meg Acerbi ne jojjon.
De hosszu 36 ora all meg elottunk...
Max a Digitalbitset athuzod, mindjart jonb lenne a helyzet.Festa írta: ↑2022.08.31. 10:59interfan írta: ↑2022.08.31. 10:46 Gazzetta szerint a Leverkursen nem hajlando kotelezo opciot vallalni Gosens kapcsan, csakis sima opciot.
Viszont a bevetel miatt mi a sima opciora nem mondunk igent.
Ujabb targyalas varhato.
Gazzetta utan a Corsera is megerositi, csakis 70m feletti ajanlatra mondunk igent Skriniar kapcsan, ez viszont kozel sem biztos hogy valoban megerkezik.
Adna a jo eg, hogy a Leverkursen valoban ne garantaljon kotelezo opciot, ezaltal Gosens maradjon, es ilyen remulet Sosa meg Acerbi ne jojjon.
De hosszu 36 ora all meg elottunk...
Én is ezen a párton vagyok.Remélem az lesz a vége,hogy Gosens marad és bizonyít és nem kell kidobni a mezemet.
60% megy a Leverkursenbe, 40% marad az Interben.
Ezekben az orakban minden eldol.
Mondhatjuk, hogy Zhang az anyját is....20 euroért.
De van olcsobb az ingyennel, ha meg fizetnek is erte hogy vidd el.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.31. 11:51 Mondhatjuk, hogy Zhang az anyját is....20 euroért.
Kár hogy az ingyennél nincs olcsóbb.
Azért elég perverz dolog a Gosens mez
Pont tegnap megmutatta hogy miért.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.31. 11:40 Mit lát ennyire Dimarcoban számomra érthetetlen, annyira nem extra, hogy ki se lehessen robbantani???
Én nem a megbecsülésére vagy arra vagyok kihegyezve, hogy nem zsoldos. Szuper dolog, hogy megbecsüljük és Interes. Nagatomo is ugyan ezekkel a tulajdonságokkal bírt, még sem volt Inter szintű, csupán egy csupaszív, hajtós játékos.Stankov írta: ↑2022.08.31. 12:21Pont tegnap megmutatta hogy miért.CsaSzi9294 írta: ↑2022.08.31. 11:40 Mit lát ennyire Dimarcoban számomra érthetetlen, annyira nem extra, hogy ki se lehessen robbantani???
Tegnap a mezőny legjobbja volt szvsz,de hogy a 3 védő közül ő volt a legjobb az tuti.
Ok Cremonese volt az ellen de többieknek sem tiltotta meg senki hogy a jobban játszon
Talán Dimarcon látszott a legjobban hogy bizonyítani akar a Lazio elleni után.
Máskor meg sírtok hogy ha zsoldosok vannak a pályán.
Itt egy ízig vérig Interista srác aki nem egy világ klasszis,de él-hal a csapatért.
Tessék jobban megbecsülni.
De Lucky, nekem nem a játékossal van bajom.lucky0 írta: ↑2022.08.31. 12:35 Stankovval értek egyet Dimarco kapcsán! Vannak hibái bőven, de sztem fejlődni fog még egyrészt, másrészt pedig igazi Interszíve van, rajta mindig látni azt, hogy odateszi magát, hajt, küzd, becsülettel és a bal lába sem rossz.Több poszton is használható és nem mellesleg jó korban is van. Százszor inkább Dimarcohoz hasonló playákat a keretbe mint a Godin, Naiggolan, Vidal, Vecino féléket.
13.-14. játékosnak tökéletes.![]()
Nincs uj ajanlat Gosens kapcsan, ilyen feltetelekkel
nem all szandekomban leigazolni.
Mar csak 30 ora, szerintem ez a Gosens story volt az utolso remisztgetes.
Hogy a PSG-nél mekkora cigánykodás folyik, az már hihetetlen.interfan írta: ↑2022.08.31. 13:06 Skriniar kapcsan pedig biztos voltam benne, nem lesz itt semmifele uj ajanlat, irhatnak a Franciak, meg Biasin barmit.
Komolyabb helyeken sehol nem irtak uj PSG ajanlatrol, sot meg uj targyalasrol sem.
Szoval ez nekem mar 100% volt, amiota bejelenttuk marad augusztus 19-en, es lezartuk a targyalast a PSG-vel.
Es ne felejtsd el Sanches 15m, Mukiele 12m, Ekitike ingyen kolcson + sima opcio.cuchu11 írta: ↑2022.08.31. 13:17Hogy a PSG-nél mekkora cigánykodás folyik, az már hihetetlen.interfan írta: ↑2022.08.31. 13:06 Skriniar kapcsan pedig biztos voltam benne, nem lesz itt semmifele uj ajanlat, irhatnak a Franciak, meg Biasin barmit.
Komolyabb helyeken sehol nem irtak uj PSG ajanlatrol, sot meg uj targyalasrol sem.
Szoval ez nekem mar 100% volt, amiota bejelenttuk marad augusztus 19-en, es lezartuk a targyalast a PSG-vel.
Addig csavarták, amíg a Valenciából elhozták Carlos Solert 21m-ért (Transfermarkt szerint 50m értékű),
Nápolyból pedig Fabian Ruizt 21,5 m-ért (Transfermarkt szerint 55m értékű).
Ezek után már nem csodálkozok, amit Skriniar ügyben kavarnak.
Hova jut a világ...
De útálom azt a patkányt, ez övön aluli volt.
2021ben mikor bajnokok lettünk vettem egy Eriksenest aztán tudjuk mi történt az EB-n.
Az csak valami turiból lehet.