De akkor mi lesz ha ma is Handanovic kezd?
Es nem csak a Kupaban fog jatszani meg Cremonese szintek ellen Handanovic?
Akkor a "lehetetlen" valosagga valtozik?
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
De akkor mi lesz ha ma is Handanovic kezd?
Szerintem ha a BL-t feladtuk akkor lehet,hogy Onana rendszeresen ott véd majd,
Csapat és keret ügyileg talán még igaza is van. Viszont az edző képességei nem biztos, hogy adottak is hozzá. Úgyhogy még abban is igaza van.interfan írta: ↑2022.09.10. 13:36 Ha jol emlekszem Csaszi hozta ide par napja Capello nyilatkozatat, aki Inzaghit es az Inter vonta kerdore.
Na most ez a Capello par napra erre, elmondja, "az Inter tovabbra is a favorit a Scudettora".
Egyebkent igaza van, hogy az Inter a favorit.
De par nap elteressel nem kerdojelezem meg az edzo es a csapat kepessegeit, utana meg elmondom hogy ok amugy egyertelmuen a favoritok.
Olaszorszag en igy szeretlek.![]()
![]()
Jobb teljesitmenyt kell nyujtani, mint az utobbi meccseken.
Szembeneztunk a problemakkal, es ma a szurkoloknak bizonyitanunk kell.
A konfortacio egy csapaton belul normalis.
Ki kell javitani a hibakat, es tobb motivaciora van szukseg mindenkitol.
Inzaghi sokat dolgozott most ezen, nekunk tamogatni kell ot.
Szukseg volt a szembenezesre.
Tiszteletben kell tartani Inzaghi munkajat.
Tökéletes meglátás mind a kettő.Francesco írta: ↑2022.09.10. 18:05 Két dolog tűnt fel az egyik már régebb óta szúrja a szemem.
1. Miért nem játszik Gagliardini, hiszen a pályán van Milenkovic-Savic.
2. A Moncler egy marha drága divat márka, de amit azzal az öltönnyel csináltak, amit Inzaghi visel az körülbelül olyan gusztustalan, mint amilyen ötlettelenek a mezeink általában.![]()
Srácok, be cool. A lényeg a három pont, Conte alatt is játszottunk így aztán emlékszünk mi lett. Ja meg Mourinho alatt is. Bízzunk Simone mesterben és a csapatban (még ha most nehéz is).
Lautaro lövésére nem is emlékszem pedig nézem.Dan-i-nter írta: ↑2022.09.10. 18:26 Ha marad ez a tempo, akkor a 2. fi-t már nem fogom tudni nézni, mert bealszom...
Senki nem mer váratlant húzni, majd a társ megoldja. Okádék mit ne mondjak.
De legalább Handa-nak volt egy szép védése, meg Lautaro-nak egy lövése.
Ha behelyettesítem Zhang nevet a szponzor helyére, úgyis megállja a helyétFrancesco írta: ↑2022.09.10. 18:29Lauraro lövésére nem is emlékszem pedig nézem.Dan-i-nter írta: ↑2022.09.10. 18:26 Ha marad ez a tempo, akkor a 2. fi-t már nem fogom tudni nézni, mert bealszom...
Senki nem mer váratlant húzni, majd a társ megoldja. Okádék mit ne mondjak.
De legalább Handa-nak volt egy szép védése, meg Lautaro-nak egy lövése.
Amúgy arra gondoltam, hogy az nem lehet, hogy ezzel a teljesítménnyel a digitalbits-nek üzen a csapat, hogy kis pénz, kis foci?
De ha ok elmentek, es igy vegunk van, akkor mi lesz ha egy tragikus napon (ne adja a jo eg), elmegy Gagliardini?
Szerintem a játékosok nem akarnak nyerni. Ennyi.interfan írta: ↑2022.09.10. 18:58 Eredmenytol teljesen fuggetlenul, mert lehet a 2. felido 5-0 is nekunk, nekem azert ez nem semmi amit "csinaltunk" az 1.felidoben.
Mindenki mas hozzaallasrol, motivacirol, akarasrol, kuzdesrol beszel, a 20. valsagertekezlet utan, na meg hogy ma a szurkolokat ma karpotolni kell az elmult hetekert, bla-bla.
Erre kijovunk igy, ilyen hozzaallassal, ilyen akarassal, es hozzunk egy ilyen undorito felidot.
Hanyszor kopjuk meg szembe a szurkolokat?
Lazio, Milan, Bayern, most meg ez az 1.felido.
Ahogy Marotta mondta, mindenkitol tobb kell, alazat, akar, es tisztelni a mezt.
Na ez az en legnagyobb bajom, hogy ez nincs meg.
Erobol szerintem behuzzuk a 2.felidot, akar 2 gollal is, de ezt amit csinalunk "jatek es hozzaallas" teren, az valami gyalazat.
Mindegy, nyerjunk, es ez van.
Mert ő meg tudta egy az egyben verni a vele szemben álló játékost! Erre senki nem képes ebben a csapatban! Összjátékkal kéne kompenzálni, gyors passzok tudatos labda nélküli mozgások, ebből semmi nincs!CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 19:05Tavaly ez a kezdő egy Perisiccel volt több. Akkor ment. Most miért nem?