Persze, de ez senkit nem fog erdekelni.
Behuzzuk meg a Plzent, es az Udinet, kb holtversenyben 1.hely, es ujra Inzaghi zseni, es minden happy.
Vilagos mint a nap.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Persze, de ez senkit nem fog erdekelni.
És ez így rendben lesz?
Persze hogy rendben lesz, a valogatott szunetig.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 20:00És ez így rendben lesz?
A vak is látja hogy nem. Te még is ezt akarod más torkán lenyomni.
Egyszer oltod a csapatot meg Inzgahit, utána meg erőből behúzzuk és minden happy, ennyit tudunk. Ha neked ez a csapat amit mutat az a max, akkor légyszi többet ne írd ki, hogy mi vagyunk a Scudetto esélyesei…
Dehát szenved a csapat!!! Mindenki ismeri a taktikánkat, hogy ki mikor fog beállni..interfan írta: ↑2022.09.10. 20:02Persze hogy rendben lesz, a valogatott szunet utanig.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 20:00És ez így rendben lesz?
Egyszer oltod a csapatot meg Inzgahit, utána meg erőből behúzzuk és minden happy, ennyit tudunk. Ha neked ez a csapat amit mutat az a max, akkor légyszi többet ne írd ki, hogy mi vagyunk a Scudetto esélyesei…
Utana megint jonnek a komolyabb meccsek.
Persze hogy "oltom a csapatot", mert amit jatekban mutatunk az undorito.
Viszont eredmenyben semmi baj nincs, es hozzuk eredmenybe amit Inzaghi tud.
Ez teljesen oke, de ez a kicsik es kozepcsapatok ellen eleg, es a gyozelem az gyozelem, ezt latja a vezetes is.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 20:04Dehát szenved a csapat!!! Mindenki ismeri a taktikánkat, hogy ki mikor fog beállni..interfan írta: ↑2022.09.10. 20:02Persze hogy rendben lesz, a valogatott szunet utanig.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 20:00
És ez így rendben lesz?
Utana megint jonnek a komolyabb meccsek.
Persze hogy "oltom a csapatot", mert amit jatekban mutatunk az undorito.
Viszont eredmenyben semmi baj nincs, es hozzuk eredmenybe amit Inzaghi tud.
Az meg hogy semmi baj nincs eredményben elég vicces volt. Nyertünk a Toro és 3 B-s csapat ellen. Nagy királyok vagyunk. Már csak abban kell bízni, hogy innentől csak Seria Bs csapatok jönnek.
Annyiban azért torz ez a hasonlat, hogy Conte csapata ellen nem lőhettek volna 4 gólt egy meccsen, mert helyzetbe sem nagyon kerültek és volt védekezése a csapatnak.
70 perc után jöttek a cserék,addig annyira kiszámítható volt a játékunk.Az első félidőt helyzet nélkül sikerült lehozni.Cupi írta: ↑2022.09.10. 20:02 Azt valaki megfejtené miért csak a 70. perctől kezdünk el focira emlékeztető játékot nyomni?![]()
Győzelemnek és a 3 pontnak örülök de azért ha hazai pályán egy Torino ellen Handa a meccs embere és nekünk a 65. percig nincs kaput eltaláló lövésünk az azért vér ciki....
Azt sem értem, hogy lehet, hogy ilyen sokan elfelejtettek focizni.....rengeteg hiba, eladott labdák, pontatlan szar passzok....
Picit olyan mintha nyáron a kriptonit bekerült volna az öltözőbe és annyi a képességnek.....
Onana tudja hogy Handanovic az 1.szamu kapusunk, de idokent fog kapni lehetoseget.
Onana egy jo kapus, Handanovic pedig igazi minoseg ezt az evek alatt bebizonyitotta.
Martinez:Hat meccsbol negyet megnyertunk, ez onbizalmat ad.
Folyamatosan fejlodunk csapatkent es egyenenkent is.
Teljes mertekben Inzaghi mellett vagyunk.
Kapuson nehéz leszűrni mennyire akar..... De Handa nagyon jól védett ez tény!
Vagyis ha 0-3/4 lett volna a vége, akkor is minden rendben lenne és azon a véleményen lennél, hogy Inzaghié az öltöző? Csak kérdem…
A fociban nincsen "ha" ezert az altalam leirt mondatnak sincs ertelme.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 21:09Vagyis ha 0-3/4 lett volna a vége, akkor is minden rendben lenne és azon a véleményen lennél, hogy Inzaghié az öltöző? Csak kérdem…
Ja, oké, akkor minden fasza! Megnyugodtam.interfan írta: ↑2022.09.10. 21:12A fociban nincsen "ha" ezert az altalam leirt mondatnak sincs ertelme.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 21:09Vagyis ha 0-3/4 lett volna a vége, akkor is minden rendben lenne és azon a véleményen lennél, hogy Inzaghié az öltöző? Csak kérdem…
Handanovical csak arra akartam celozni, hogy o is letszukseglet volt a gyozelemhez.
1-0 lett, nyertunk, igaz nehezebben ment en vartam, de ugyanugy 3 pontot adnak erte.
Ahogy Inzaghi mondta es ami teny is, "6-bol 4 meccset megnyertunk".
Ha csak az eredmenyeket nezzuk, es semmi mast, akkor valoban rendben vagyunk, mert a 6/4 gyozelem az abszolult oke, es a 2 pontra az 1.hely is.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 21:14Ja, oké, akkor minden fasza! Megnyugodtam.interfan írta: ↑2022.09.10. 21:12A fociban nincsen "ha" ezert az altalam leirt mondatnak sincs ertelme.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 21:09
Vagyis ha 0-3/4 lett volna a vége, akkor is minden rendben lenne és azon a véleményen lennél, hogy Inzaghié az öltöző? Csak kérdem…
Handanovical csak arra akartam celozni, hogy o is letszukseglet volt a gyozelemhez.
1-0 lett, nyertunk, igaz nehezebben ment en vartam, de ugyanugy 3 pontot adnak erte.
Ahogy Inzaghi mondta es ami teny is, "6-bol 4 meccset megnyertunk".![]()
A két rangadó meg a BL vereség teleszart gatyával meg úgy is belefér.interfan írta: ↑2022.09.10. 21:17Ha csak az eredmenyeket nezzuk, es semmi mast, akkor valoban rendben vagyunk, mert a 6/4 gyozelem az abszolult oke, es a 2 pontra az 1.hely is.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 21:14Ja, oké, akkor minden fasza! Megnyugodtam.interfan írta: ↑2022.09.10. 21:12
A fociban nincsen "ha" ezert az altalam leirt mondatnak sincs ertelme.
Ahogy Inzaghi mondta es ami teny is, "6-bol 4 meccset megnyertunk".![]()
Jovoheten meg akar mar az 1.helyen is lehetunk holtversenyben.
Most maga nyom egy Interfanosat és próbálja kicsikarni a másik véleményének változását .CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 21:42A két rangadó meg a BL vereség teleszart gatyával meg úgy is belefér.![]()
Tényleg jók vagyunk! Fő az optimizmus meg amit Inzaghi nyilatkozik!![]()
Szó sincs róla, hogy rá akarnám erőltetni a véleményemet. Egyszerűen nem értek egyet az övével, hogy már pedig rendben vannak az eredmények. Hogy lenne?? Ma csodával határos módon nyertünk.hvmetal írta: ↑2022.09.10. 22:15Most maga nyom egy Interfanosat és próbálja kicsikarni a másik véleményének változását .CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 21:42A két rangadó meg a BL vereség teleszart gatyával meg úgy is belefér.![]()
Tényleg jók vagyunk! Fő az optimizmus meg amit Inzaghi nyilatkozik!![]()
Szerinted jobb lenne egy De Zerbi és fizetni Inzaghinak is ?
Itt minden egyes edző korlátolt , 1 taktikás , szarul cserélő ! Aztán nyernek a Milannal egy scudettot .
3 pont . Csődszélén álló klubtól nekem most elég .
Másképp látjuk .
Nálam is Stanko és Poche lenne jelölt.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.10. 22:45 A klub anyagi helyzete alapján Stankovicot mondanám. Ha lenne pénz jobbra úgy Pochettinot. Én nem nézem le a szerbet, hiába nincs olasz edzői rutinja, ugyan ilyen elven Xavinak se volt Barcelonában, még is össze állni látszik a csapata.
Martinez,Barella,Dumfries,Brozovic az ötben.interfan írta: ↑2022.09.11. 14:22 Jatekosaink atlaga az eddig lejatszott meccsek alapjan:
1. Martinez: 6,357
2. Handanovic: 6,333
3. Barella: 6,250
4. Dumfries: 6,071
5. Brozovic: 6,000
6. Dimarco: 6,000
7. Mhitaryan: 5,750
8. Calhanoglu: 5,714
9. Dzeko: 5,714
10. Lukaku: 5,667
11. Correa: 5,667
12. Darmian: 5,583
13. Bastoni: 5,500
14. DeVrij: 5,500
15. Skriniar: 5,357
16. Gagliardini: 5,250
17. Gosens: 5,125
Ki fog vedeni holnap?
En mar eldontottem, holnap kiderul mindenkinek.
Onana a BL kapusa?
Abszolult nem.
Onana egy nagyszeru jatekos akivel szamolhatok a nem alapkezdo jatekosok kozott, de sokat segithet nekunk.
Ha holnap is sikerul nyerni, akkor elmondhato hogy lekuzdottek a nehezsegeket?
Ketsegtelenul fontos meccs lesz, tudjuk hogy a BL legnehezebb csoportjaba kerultunk.
A debutalas nem sikerult jol, holnap is lehetnek buktatok, de nyernunk kell.
Az elso meccs veresege utan, ha holnap sem nyertek akkor eldolhet a csoport?
Nem hiszem, meg mindig lesz akkor is 4 meccs.
10 pontot kell szereznunk a tovabbjutashoz, ezt mindenki tudja.
Tavaly sikerult tovabbjutni, iden nehezebb a csoport, de holnap az elso gyozelmet kell megszerezni.
Nagy matekos Simone.interfan írta: ↑2022.09.12. 19:29 Inzaghi:
Az elso meccs veresege utan, ha holnap sem nyertek akkor eldolhet a csoport?
Nem hiszem, meg mindig lesz akkor is 4 meccs.
10 pontot kell szereznunk a tovabbjutashoz, ezt mindenki tudja.
Tavaly sikerult tovabbjutni, iden nehezebb a csoport, de holnap az elso gyozelmet kell megszerezni.
Ha ma Acerbi jól teljesít szerintem bent is fog maradni az Udine ellen.interfan írta: ↑2022.09.13. 16:48 Sky szerint tobb poszton is pihentetes lesz ma.
Handanovic, DeVrij, Calhanoglu, Dimarco, Martinez is pihenot kaphat ezen hirek szerint.
Helyettuk Onana, Acerbi, Mkhitaryan, Gosens, Correa kezdhet.
Sky szerinti varhato kezdo:
Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Mkhitaryan-Gosens
Dzeko-Correa
Latva DeVrij es Bastoni, es meg inkabb Skriniar eddigi teljes KO teljesitmenyet, hat nem lesz nehez dolga Acerbi baratunknak.CsaSzi9294 írta: ↑2022.09.13. 16:56Ha ma Acerbi jól teljesít szerintem bent is fog maradni az Udine ellen.interfan írta: ↑2022.09.13. 16:48 Sky szerint tobb poszton is pihentetes lesz ma.
Handanovic, DeVrij, Calhanoglu, Dimarco, Martinez is pihenot kaphat ezen hirek szerint.
Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Correa
UI:interfan írta: ↑2022.09.13. 16:48 Sky szerint tobb poszton is pihentetes lesz ma.
Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Dzeko-Correa
http://livetv.sx/enx/eventinfo/72474974 ... zen_inter/Zamorano1+8 írta: ↑2022.09.13. 18:39 Sziasztok!
Tudna valaki esetleg egy linket dobni?
Nem jön be a telefonon a sport 1
Köszönöm