be is jon megint
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
-
Francesco
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Bellanovával kapcsolatban mi volt a koncepció? Pénzmosás? A csávó minden meccsen olyan, mintha be lenne kokózva. Jobban el tudnám képzelni az NFL-ben elkapóként. Ott csak futni kell, ha megvan a zsuga.
- sly89
Szerintem azzal számoltak, hogy Dumfriest eladjuk. Egyébként Dambrosio is kaphatna játékperceket ilyen meccseken.
- sorger=giallo
3-0 után miért nem jön le mondjuk Barella, vagy Dimarco? Rájuk férne a pihenés.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
Nagyon remélem a Bayern ellen szépen rotálni fog Inzaghi. Semmi tétje, juve meccs jön utána. Nálam a Barella, Martinez, Skriniar 3-as tuti nem játszana Münchenben.sorger=giallo írta: ↑2022.10.29. 22:41 3-0 után miért nem jön le mondjuk Barella, vagy Dimarco? Rájuk férne a pihenés.
FORZA INTER!!!
- sorger=giallo
Simán felküldeném a B csapatot, a D'Ambrosio, Bellanova, Gosesns, Asllani, Correa sort biztosan kezdetném.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- mike
Egyértelműen, most már spórolni kell az erővel, a továbbjutás és második hely fix, semmi értelme kockáztatni.sorger=giallo írta: ↑2022.10.30. 00:12 Simán felküldeném a B csapatot, a D'Ambrosio, Bellanova, Gosesns, Asllani, Correa sort biztosan kezdetném.
Minimum a csapágyasra hajtott embereinket pihentetni kell.
Nem bánnám a vereséget sem, ha Skriniar, Barella, Lautaro, Calhanoglu pihenhetne.
Még úgy is, hogy utolsó 7 meccsünkből 6 győzelmünk és 1 döntetlenünk van, és szépen visszajöttünk a gödörből.
Ki gondolta ezt a Roma elleni fiaskó után?
- interfan
Ertekelesek:
- Calciomercato.it:
Barella 8
DeVrij 7,5
Bastoni 7
Skriniar 7
Calhanoglu 7
Correa 7
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Dzeko 6,5
Onana 6
Acerbi 6
Mkhitaryan 6
Martinez 6
Lukaku 5,5
- Corriere Della Sera:
Barella 7,5
Bastoni 7
DeVrij 7
Dimarco 7
Calhanoglu 7
Skriniar 6,5
Dumfries 6,5
Mkhitaryan 6,5
Dzeko 6,5
Martinez 6,5
Correa 6,5
Onana 6
Lukaku 6
- Sportmediaset:
Bastoni 7
DeVrij 7
Barella 7
Correa 7
Skriniar 6,5
Dimarco 6,5
Calhanoglu 6,5
Onana 6
Acerbi 6
Mkhitaryan 6
Martinez 6
Dzeko 6
Lukaku 6
- Calciomercato.it:
Barella 8
DeVrij 7,5
Bastoni 7
Skriniar 7
Calhanoglu 7
Correa 7
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Dzeko 6,5
Onana 6
Acerbi 6
Mkhitaryan 6
Martinez 6
Lukaku 5,5
- Corriere Della Sera:
Barella 7,5
Bastoni 7
DeVrij 7
Dimarco 7
Calhanoglu 7
Skriniar 6,5
Dumfries 6,5
Mkhitaryan 6,5
Dzeko 6,5
Martinez 6,5
Correa 6,5
Onana 6
Lukaku 6
- Sportmediaset:
Bastoni 7
DeVrij 7
Barella 7
Correa 7
Skriniar 6,5
Dimarco 6,5
Calhanoglu 6,5
Onana 6
Acerbi 6
Mkhitaryan 6
Martinez 6
Dzeko 6
Lukaku 6
- interfan
Sassuolo meccs ota valami nagyon bejott.
Akkor leirtam, hogy Barcat leszamitva 5/5, esetleg Fio a kerdes, de ok sincsenek a csucson, be is jott minden.
Mondjuk akkor is leirtam, hogy akkora kockazatot ezzel nem vallalok, mivel a Salernitana, Plzen, Sampdoria harmas meg velem a kispadon is vernenk siman.
En most azt remelem, hogy ez gyozelemi sorozat visszahozza az onbizalmat, es atfordul a lelektan.
Ezzel pedig a ket nagyon fontos maradek meccsen tudunk vegre eredmenyt elerni.
Ha ez sikerul, es esetleg botlanak a rivalisok, akkor ahogy Marotta elmondta, megerkezunk az 1.hely kozelebe, es januartol egy teljesen uj bajnoksag indul.
Ha nem sikerul, akkor meg hagyjuk inkabb...
- PellerG
Bayern elleni kezdőm:
Handanovic
D'Ambrosio-De Vrij-Acerbi
Darmian-Gagliardini-Asllani-Calhanoglu-Gosens
Correa-Lukaku
Aztán hétvégén a Juve ellen:
Onana
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Lautaro-Dzeko
Handanovic
D'Ambrosio-De Vrij-Acerbi
Darmian-Gagliardini-Asllani-Calhanoglu-Gosens
Correa-Lukaku
Aztán hétvégén a Juve ellen:
Onana
Skriniar-De Vrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Lautaro-Dzeko
- interfan
Inzaghi:
Tokeletes oktobert zartunk, meccsrol meccsre fejlodunk, de nem lassithatunk, menni kell tovabb es folytatni a gyozelmeket.
Elveztem nezni a csapatomat, nehez osszeallitani oket, de mindig a legjobbat akarom.
Mar csak Brozovic hianyzik, remelem a Juventus ellen mar ott lehet a kezdoben.
Nehez 3 meccs jon a bajnoksagban, nem hibazhatunk innentol, tul sok pontot veszitettunk mar.
Calhanoglu nagyon jol teljesitett Brozovic posztjan, amikor megserult Brozovic egybol Calhanoglura gondoltam.
Asllani fejlodik, de a San Siro egy fontos hely, ezert gondoltam vegig Calhanoglura, tudtam ha o jatszik, a leheto legjobban megtudja majd oldani Brozovic potlasat.
Hogy mi lesz ezutan?
Sajnos kedden valoszinu meg nem tud Brozovic sokat jatszani, Juve ellen viszont remelem igen, egy edzot azert fizetnek hogy meghozza a jo dontest.
A szurkolok nem szeretik Correat?
En mindig is biztam Correaban, tavaly is hatalmas segitseg volt.
Nagyszeru szemelyiseg es igazi gyoztes tipus.
Verseny van a ket kezdo posztert, de tokeletesen dolgozik, es hatalmas ertekunk Correa, tudom mire kepes. Correa csak 10 napot hagyott ki, es nem 60 napot mint Lukaku, ezert mas a ket jatekos visszaterese es jatszatasa ujra.
Viszont szuksegunk van rajuk, mivel Dzeko es Martinez oktoberben non-stop jatszottak.
Barella egy kituno jatekos, a palyan es azon kivul is, hatalmas edzesmunkat vegez.
Kituno edzo lesz majd belole.
Mar a Roma ellen is nagyon jol jatszottunk, erdemtelenul kaptunk ki.
Tudjuk mire vagyunk kepesek, dolgozunk, most a bajnoksagra kell maximalisan koncentralni, majd februartol figyelunk a BL-re.
Martinez nem arrol beszelt, hogy feladtuk a Scudettot, szo sincs errol, o annyit mondott hogy nem nezzuk a tabellat, es csak a soron kovetkezo meccsekre gondolunk.
Csakis elore nezhetunk, nem szabad hatra, a vedelemnek is igy kell folytatni, abszolult osszeraktam a vedelmet, par napja meg a BL-ben jatszottunk, ott sem es most sem kaptunk golt, maximalisan elegedett vagyok.
Folytatni kell a gyozelmeket a bajnoki cimert, nem szabad botlani, a kovetkezo 3 meccsen meg inkabb jol kell jatszani a bajnoksagban.
Gosens jol van, 100%-os az allapota, de Dimarco hatalmas minoseg szamunkra a posztjan.
Gosensen kivul ugyanez vonatkozik Darmianra es Bellanovara.
Szerettem volna Gosenst es Bellanovat is behozni, de aztan jott Bastoni sargalapja, akit emiatt lecsereleltem.
Dumfries cserenel pedig Bellanovara esett a valasztasom nem pedig Gosensre.
Gosens jo jatekos, o is fog kapni lehetoseget mint ahogy mindenki.
Most a VB szunetig nincs megallas, maximalis koncentracio es figyelem kell, nem szabad hibazni.
-
Francesco
Nyilván nem mondhat mást, de remélem Correa-val kapcsolatban nem gondolja komolyan, hogy nagy segítséget jelentett tavaly.
Kár a szezonkezdetért, mert így már nagyon limitáltan lehet csak hibázni és egy Juve-Interen bármi lehet formától függetlenül, de akár az Atalantát is ide lehet venni.
Amúgy Correa helyett kíváncsi lennék mit tudott volna hozzátenni Gabriel Barbosa, ha őt hozzuk vissza. Nálunk semmi esélyt nem kapott, nyilván önmaga miatt, viszont azóta a Flamengo-ban 185 meccs alatt 113 gól és 31 gólpassz. Persze lehet ő csak otthon tud alakítani, de azért ezek durván jó számok.
Kár a szezonkezdetért, mert így már nagyon limitáltan lehet csak hibázni és egy Juve-Interen bármi lehet formától függetlenül, de akár az Atalantát is ide lehet venni.
Amúgy Correa helyett kíváncsi lennék mit tudott volna hozzátenni Gabriel Barbosa, ha őt hozzuk vissza. Nálunk semmi esélyt nem kapott, nyilván önmaga miatt, viszont azóta a Flamengo-ban 185 meccs alatt 113 gól és 31 gólpassz. Persze lehet ő csak otthon tud alakítani, de azért ezek durván jó számok.
- Cupi
Nem arról van szó nem szeretjük. Hanem arról egy középszer akivel jól lehúztak mert, hogy 30-at nem ér az biztos.interfan írta: ↑2022.10.30. 08:35 Inzaghi:
Verseny van a ket kezdo posztert, de tokeletesen dolgozik, es hatalmas ertekunk Correa, tudom mire kepes. Correa csak 10 napot hagyott ki, es nem 60 napot mint Lukaku, ezert mas a ket jatekos visszaterese es jatszatasa ujra.
Lukakunak nagyon kellenek még a percek. Tegnap sajna szinte egyszer nem tudta megverni a védőjét. Bayern ellen én kezdetném és a 60. perc körül lecserélném.
- interfan
Szerintem maximalisan komolyan gondolja, hany edzonel lathattuk mar olyan dolgokat, hogy csak a fejunket fogtuk, hogyan kepes ezt komolyan gondolni...Francesco írta: ↑2022.10.30. 09:08 Nyilván nem mondhat mást, de remélem Correa-val kapcsolatban nem gondolja komolyan, hogy nagy segítséget jelentett tavaly.
Nem tudom, nalam Barbosa nem, ki kellett belole szallni szerintem.
Viszont 31m-ert abban biztos vagyok, hogy talaltunk volna jobb megoldast mint Correa...
Bajnoksag meg egyertelmu, kimondta mindenki, a szunetig nem lehet hibazni, ahogy Inzaghi mondta tul sokat hibaztunk, most mar nem fer bele egy pontvesztes sem.
Ha ez sikerul, es verjuk a Juvet, Atalantat is, akkor valoban indulhat egy uj bajnoksag, foleg ha a Milan vagy Napoli botlik 1-1-et.
- interfan
Ugyenezt gondolom en is Correa kapcsan.Cupi írta: ↑2022.10.30. 09:12Nem arról van szó nem szeretjük. Hanem arról egy középszer akivel jól lehúztak mert, hogy 30-at nem ér az biztos.interfan írta: ↑2022.10.30. 08:35 Inzaghi:
![]()
![]()
Lukakunak nagyon kellenek még a percek. Tegnap sajna szinte egyszer nem tudta megverni a védőjét. Bayern ellen én kezdetném és a 60. perc körül lecserélném.![]()
Lukaku sajnos tegnap nagyon gyenge volt, ahogy irod egy Samp vedot nem tudott megverni.
Dehat 2 honapot nem jatszott, es nem veletlenul beszel arrol Inzaghi, hogy kondiban es formaban levan maradva, utol kell ernie magat.
Remeljuk ez sikerul.
Bayern ellen nalam is kezdene, hatha elindul felfele.
Ertem amit Inzaghi mond, hogy 2 honap kihagyas, gyenge forma, es "most csak az a fontos, hogy problema nelkul tud edzeni", ez teljesen ok.
Viszont hogy elmozduljon innen, ahhoz kellenek a meccsek.
Remelem Inzaghi a Bayern ellen a kezdobe teszi, total tetnelkuli meccs, lehet 5-0 vereseg, de lehet 0-5 gyozelem, edesmindegy, a Bayern se fog megszakadni, szoval hatha Lukaku tudna golt/golokat szerezni, es ezzel elindulna valami nala felfele.
- Cupi
Correa kijelentései miatt totál nem értem...oké ne szidjunk játékost, de akkor miért nem marad vele kapcsolatban csöndben? Miért kell minden 2. nyilatkozatában kiemelnie őt? Miért kell róla beszélni? Ha nem rúg gólt és szarul nyomja akkor is kiemeli, hogy milyen hasznosan játszott és a csapat érdekeit nézte.
Komolyan.....
Nekem az a csatár aki szezononként rúg 5-6 gólt és többször is észrevehetetlen az igenis gyenge...többi csak duma.
Nekem az a csatár aki szezononként rúg 5-6 gólt és többször is észrevehetetlen az igenis gyenge...többi csak duma.
- interfan
-
R9.
inkabb ez a kemenyinterfan írta: ↑2022.10.30. 09:42 Kemeny story...
https://www.origo.hu/sport/futball/2022 ... patat.html
“Boiocchi élete során összesen 26 évet ült börtönben”
- mike
Ez a lényeg, remélem így is lesz.
A BL kieséses szakaszig CSAK A BAJNOKSÁG a fontos.
Nem lehet hibázni, mert a Napolit csak úgy tudjuk közelíteni.
- interfan
D'Ambrosio izomserulest szenvedett, igy kihagyja a Bayern es a Juventus elleni meccset biztosan.
- Festa
- interfan
Hivatalos!
Lukaku ujabb izomserulest szenvedett, a muszeres vizsgalatok is megerositettek.
A Bayern es a Juve meccset biztosan kihagyja, de lehet mar csak 2023-ban lep palyara Inter mezben.
Lukaku ujabb izomserulest szenvedett, a muszeres vizsgalatok is megerositettek.
A Bayern es a Juve meccset biztosan kihagyja, de lehet mar csak 2023-ban lep palyara Inter mezben.
- CsaSzi9294
-
R9.
mehet visszza londonba
- interfan
- interfan
Ugyanaz az izomproblema, nagyon nagy gondok vannak nala.
Nem eleg, hogy onnan indult minden augusztus vegen, hogy 2 het, lett belole 2 honap.
Dobbenet...
Most meg ujra ugyanez elojott nala, teljes KO helyzet, hatalmas problemak vannak vele izomzatilag...
Lehet a Chelsea tudott valamit?
- vaskalap
Jó nagyot buktak rajta így.interfan írta: ↑2022.10.31. 11:48Ugyanaz az izomproblema, nagyon nagy gondok vannak nala.
Nem eleg, hogy onnan indult minden augusztus vegen, hogy 2 het, lett belole 2 honap.
Dobbenet...
Most meg ujra ugyanez elojott nala, teljes KO helyzet, hatalmas problemak vannak vele izomzatilag...
- interfan
Ha valaki ezt mondja juniusban...vaskalap írta: ↑2022.10.31. 11:53Jó nagyot buktak rajta így.interfan írta: ↑2022.10.31. 11:48Ugyanaz az izomproblema, nagyon nagy gondok vannak nala.
Dobbenet...
Ha tudtuk volna...
Nagyon durva story ez.
-
R9.
azt hinne az ember h egy ekkora fekete vadallat nem tud megserulni se
ha nyaron tudjuk akkor most dybala lenne serult nalunk nem lukaku
ha nyaron tudjuk akkor most dybala lenne serult nalunk nem lukaku
- interfan
Igen csak o rugott cserebe 11 meccsen 7 golt es 2 golpasszt kiosztott.
Lukaku kemeny 5db meccsen volt elerheto...
Serulesben Lukaku viszi a primet, golokban Dybala.
Raadasul Dybala a mienk lenne, Lukaku meg nem az, mondjuk latva Lukaku helyzetet lehet meg jo is hogy nem a mienk...
Nem tudom van e ember aki gondolta volna, hogy ekkora KO lesz...
- interfan
Sky szerint ha minden jol megy, akkor Lukaku "csak" a Bayern es a Juve meccset hagyja ki, es a Bologna, Atalanta ellen mar ott lehet a kispadon.
Ellenben ha megint elhuzodik a felepulese mint legutobb, akkor a VB szereplese is veszelybe kerul,
es csak 2023-ban ter vissza az Interben.
Gazzetta szerint viszont biztosan nem epul fel Lukaku, es az Interben csak 2023-ban jatszik legkozelebb.
Gazzetta szerint a VB valo szereplese is erosen kerdeses innentol.
Dzeko egy kisebb rugast kapott, ezert kihagyta a mai edzest.
Inzaghi valoszinu nem kockaztat, ezert a Bayern ellen nem kezd, hogy a Juve ellen a kezdoben lehessen.
Jo hir viszont, hogy Handanovic mar teljes erteku edzesmunkat vegzett, igy szamithat ra innentol Inzaghi.
Ellenben ha megint elhuzodik a felepulese mint legutobb, akkor a VB szereplese is veszelybe kerul,
es csak 2023-ban ter vissza az Interben.
Gazzetta szerint viszont biztosan nem epul fel Lukaku, es az Interben csak 2023-ban jatszik legkozelebb.
Gazzetta szerint a VB valo szereplese is erosen kerdeses innentol.
Dzeko egy kisebb rugast kapott, ezert kihagyta a mai edzest.
Inzaghi valoszinu nem kockaztat, ezert a Bayern ellen nem kezd, hogy a Juve ellen a kezdoben lehessen.
Jo hir viszont, hogy Handanovic mar teljes erteku edzesmunkat vegzett, igy szamithat ra innentol Inzaghi.
- sly89
Télen kötelező lesz legalább egy csatart hozni, de lehet 2 is elférne. Még jó, hogy Sanchez lapátra lett téve.
Lukakura pedig egy fillert nem szabad költeni, nyáron mehet vissza az álmai csapatába.
Nem is Lukakut sajnálom, hanem Lautarot es Dzekot, rájuk férne a pihenés (Lautarora mert brutalisan túl van hajtva, csodával hataros hogy nem sérült le, Dzeko meg mar benne van a korban neki kiegeszitőnek kell lennie, különben tavalyhoz hasonlóan vissza fog esni)
Lukakura pedig egy fillert nem szabad költeni, nyáron mehet vissza az álmai csapatába.
Nem is Lukakut sajnálom, hanem Lautarot es Dzekot, rájuk férne a pihenés (Lautarora mert brutalisan túl van hajtva, csodával hataros hogy nem sérült le, Dzeko meg mar benne van a korban neki kiegeszitőnek kell lennie, különben tavalyhoz hasonlóan vissza fog esni)
- PellerG
Pintus és a stáb nagyon szépen karban tartották Lukakut.
Most látszik, hogy nincs személyre szabva az ő része.
Gondolom a nagyobb súly mellett nem megfelelő a terhelése, emiatt lehetnek ezek az izomgondok.
Most látszik, hogy nincs személyre szabva az ő része.
Gondolom a nagyobb súly mellett nem megfelelő a terhelése, emiatt lehetnek ezek az izomgondok.
-
DM22
Én nem akarok annyira borúlátó lenni mint sokan tehetetlenségükben , mikor kapaszkodni kell valami szarba és ki is kell emelni, még akkor is ha éppen örülni kéne a jó szereplésnek. Nem vagyok egy buddha tökömtudja mi , vagy karma arc , de jobb lenne pozitivan állni a dolgokhoz. Nem szabad a rosszat bevonzani.
És… ezzel együtt , maximálisan egyetértek a srácokkal Lukaku ügyben. A nagy izomtömegű játékosoknál észrevehető a korábban bekövetkező kondi vesztés. Messze nem is kell menni, a szomszédban Bergamoban ott van egy bizonyos Zapata..
Viszont Lukaku esetében egyelőre az is kérdéses mennyit tud hozzátenni a csapat játékához. Van -e annyira alázatos ( ennyi fizuért ) hogy elvégezze Dzeko feladatát. Apropó Dzekoval kapcsoltban azóta változott meg a véleményem , hogy 5-6 meccs óta kifejezetten őt figyelem.. hát, Lukaku testi erővel köt le ennyi embert, Dzeko emellett ésszel. Viszont nagyon örülnék végre egy egészséges Lukakunak. Ha másért nem is,de a csatárposzt tehermentesítésére ideális lenne. Ha ver még 10-12 gólt akkor már elégedett leszek. A következő évben is bevállalnék egy kölcsönt vele . Így hogy a fizuját álljuk kevesebbe kerül mint Correa, de utóbbinál bármikor hasznosabb. Legalábbis úgy tűnik.
Ami valamennyire megnyugtató hogy máshol is vannak sérültek. A raboknál egy kezdőnyi pl..
- interfan
Igazad van, donto jelentosegu lehet a Juve meccsen a "serules" kerdes.
Most nem DeSciglio felepulese a lenyeg, hanem a Bremer, Paredes, Chiesa, Vlahovic sor.
Ha ok nem lesznek, akkor hatalmas lehetoseg lesz a gyozelemre, es verni is kell oket (persze alapbol is).
Lehet en vagyok a hulye, sot biztos, de a Correas reszt ne haragudj de nem ertem.
- Festa
Lukaku sérülése sajnálatos.Azt hittük felépült,de nem.Ez újabb csalódás.
A fórum egy rész és pedig Correa komlpexussal küzd.
A Samp ellen a forduló gólját rúgta és szerintem megérdemli,hogy békén hagyjuk legalább a következő meccsig amig ő lesz a meccsen a flop.
Ezt mint a magyarországi Correa fan klub elnöke mondom nektek.
- CsaSzi9294
Nem azért Festa, de Correát joggal szidja a fórum 80%a. Csetlik-botlik az esetek nagy többségében, ezen kívül egy labdát nem tud átvenni normálisan, arról nem is beszélve, hogy egy apró szellő fel tudja lökni.
Lőtt egy szép nagy gólt (hozzá teszem mindenki Lukakura figyelt, így volt helye és ideje is lőni), előtte meg adott egy gólpasszt a Plzen ellen és kb ennyi. Ezt anno Karamoh is hozta még se 30m volt az ára. Ja és nincs is már itt, nem véletlenül…
Szóval szerintem ez nem Correa komplexus, csupán nudli a srác és ezt egy nagy dugó nem fogja feledtetni. Legalább is nekem.
-
DM22
Úgy értem , minden rosszindulat ellenére , hogy a 30 milla + fizu amit Correara fordítottunk, jobban fáj mint amennyi pénz elmegy Lukakura . Mindemelett Correa is hajlamos a sérúlésre. Senki nem bántaná őt , ha 15 m lett volna, de így.. hát nem tudom.. oké hogy legutóbb lőtt gólt , örülök is ha formába lendül. ( erre is várunk jó idejeinterfan írta: ↑2022.10.31. 14:34Igazad van, donto jelentosegu lehet a Juve meccsen a "serules" kerdes.
Most nem DeSciglio felepulese a lenyeg, hanem a Bremer, Paredes, Chiesa, Vlahovic sor.
Ha ok nem lesznek, akkor hatalmas lehetoseg lesz a gyozelemre, es verni is kell oket (persze alapbol is).
Lehet en vagyok a hulye, sot biztos, de a Correas reszt ne haragudj de nem ertem.![]()
Kicsit Joao Mario flashem van vele kapcsolatban. Drága volt, de legalább nem hasznos.
Ettől függetlenül a miénk, szóval szurkolok neki.
- interfan
Jaa igy mar ertem.DM22 írta: ↑2022.10.31. 16:13Úgy értem , minden rosszindulat ellenére , hogy a 30 milla + fizu amit Correara fordítottunk, jobban fáj mint amennyi pénz elmegy Lukakura . Mindemelett Correa is hajlamos a sérúlésre. Senki nem bántaná őt , ha 15 m lett volna, de így.. hát nem tudom.. oké hogy legutóbb lőtt gólt , örülök is ha formába lendül. ( erre is várunk jó idejeinterfan írta: ↑2022.10.31. 14:34Igazad van, donto jelentosegu lehet a Juve meccsen a "serules" kerdes.
Lehet en vagyok a hulye, sot biztos, de a Correas reszt ne haragudj de nem ertem.![]()
)
Kicsit Joao Mario flashem van vele kapcsolatban. Drága volt, de legalább nem hasznos.
31m + evente 6,5m a fizura, valoban nem semmi osszeg es uzlet.
- Festa
Nem ezt mondtam,hogy ő a keret legjobb játékosa.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.31. 15:15Nem azért Festa, de Correát joggal szidja a fórum 80%a. Csetlik-botlik az esetek nagy többségében, ezen kívül egy labdát nem tud átvenni normálisan, arról nem is beszélve, hogy egy apró szellő fel tudja lökni.
Lőtt egy szép nagy gólt (hozzá teszem mindenki Lukakura figyelt, így volt helye és ideje is lőni), előtte meg adott egy gólpasszt a Plzen ellen és kb ennyi. Ezt anno Karamoh is hozta még se 30m volt az ára. Ja és nincs is már itt, nem véletlenül…
Szóval szerintem ez nem Correa komplexus, csupán nudli a srác és ezt egy nagy dugó nem fogja feledtetni. Legalább is nekem.
Mondjuk amikor megrúgja a forduló gólját akkor szerintem túlzás elővenni.
Október hónapban Dzeko lényegesen jobb teljesítményt nyújtott a kapu előtt viszont én remélem,hogy Correa összekapja magát mivel megint 3 támadó van a keretben!!!
- Festa
Joao Mario EB-t nyert és most intézte el a kedvenc kisebbik torinói csapatunkat.DM22 írta: ↑2022.10.31. 16:13Úgy értem , minden rosszindulat ellenére , hogy a 30 milla + fizu amit Correara fordítottunk, jobban fáj mint amennyi pénz elmegy Lukakura . Mindemelett Correa is hajlamos a sérúlésre. Senki nem bántaná őt , ha 15 m lett volna, de így.. hát nem tudom.. oké hogy legutóbb lőtt gólt , örülök is ha formába lendül. ( erre is várunk jó idejeinterfan írta: ↑2022.10.31. 14:34Igazad van, donto jelentosegu lehet a Juve meccsen a "serules" kerdes.
)
Nem lehet,hogy inkább szakmai hiba volt,hogy nem tudtuk kihozni belőle a legjobbat?
- vaskalap
Nem ő az egyetlen,akiből nem sikerült kihozni,sajnos.Festa írta: ↑2022.10.31. 17:14Joao Mario EB-t nyert és most intézte el a kedvenc kisebbik torinói csapatunkat.DM22 írta: ↑2022.10.31. 16:13Úgy értem , minden rosszindulat ellenére , hogy a 30 milla + fizu amit Correara fordítottunk, jobban fáj mint amennyi pénz elmegy Lukakura . Mindemelett Correa is hajlamos a sérúlésre. Senki nem bántaná őt , ha 15 m lett volna, de így.. hát nem tudom.. oké hogy legutóbb lőtt gólt , örülök is ha formába lendül. ( erre is várunk jó idejeinterfan írta: ↑2022.10.31. 14:34
Igazad van, donto jelentosegu lehet a Juve meccsen a "serules" kerdes.
)
Nem lehet,hogy inkább szakmai hiba volt,hogy nem tudtuk kihozni belőle a legjobbat?
- interfan
Massimo Brambati:
Ismerem az Inter stabjat, es azt mondtak nekem, hogy nagyon rossz fizikai es atletikai allapotban erkezett meg Lukaku.
Meg csak tavoli rokona sem annak a Lukakunak, aki 2021-ben tavozott es aki Conte alatt volt.
Azt is mondtak, hogy 50% eselye van az ujraserulesenek, ami ki is jott.
Lukaku nem akar a VB-rol lemaradni, de ugy tert vissza hogy nagyon nem volt jo allapotban.
- Festa
Joao Mario akár egy Manchester Cityben vagy Realban is beférne bár nem feltétlen a kezdőben.
A probléma,hogy egy alapvetően vízhordó játékost vettünk meg mint nyári sztárigazolás a másik barbosa volt.
Egy tranzitot vettünk amit Porschénak tekintettünk .Kondogbia kb ugyanez a sztori volt.
A probléma,hogy egy alapvetően vízhordó játékost vettünk meg mint nyári sztárigazolás a másik barbosa volt.
Egy tranzitot vettünk amit Porschénak tekintettünk .Kondogbia kb ugyanez a sztori volt.
- CsaSzi9294
Én meg csak a Correa komplexusra reagáltam és arra, hogy miért van sokszor elővéve. A gólját elismertem, de továbbra sem gondolom azt, hogy neki az Interben kell játszania, mert a szintet nem üti meg, forduló gólja ide vagy oda.Festa írta: ↑2022.10.31. 17:12Nem ezt mondtam,hogy ő a keret legjobb játékosa.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.31. 15:15Nem azért Festa, de Correát joggal szidja a fórum 80%a. Csetlik-botlik az esetek nagy többségében, ezen kívül egy labdát nem tud átvenni normálisan, arról nem is beszélve, hogy egy apró szellő fel tudja lökni.
Mondjuk amikor megrúgja a forduló gólját akkor szerintem túlzás elővenni.
Október hónapban Dzeko lényegesen jobb teljesítményt nyújtott a kapu előtt viszont én remélem,hogy Correa összekapja magát mivel megint 3 támadó van a keretben!!!
Én is nyilván bízom benne (ha már itt van), többet látunk tőle gólokat vagy gólpasszokat, de ez a bő másfél évnyi tapasztalat vele kapcsolatban nem azt mutatja, hogy fogunk is.
-
DM22
De, pontosan erről van szó. Én értékelem a jelenlegi JMariot , mert a hazaja bajnoksagaban az egyik ha nem legjobb csapatban tényleg jól működik, de az akkori szedett vedett Interben sokat nem segített. Vannak játékosok akiknek speckó , személyre szabott szerepek kellenek a jó teljesítményhez. Az Atalanta játékosok közt is találunk ilyeneket.
Az igazán jó játékosoknak pedig nem kellenek ennyire személyre szabott körülmények.
Tegyük hozzá a Joao Mario korában kiperkált 30 milla össze sem hasonlítható a mostani 30 millával. Annak idején ez aprópénz volt, most már nagyobb anyagi hátterű csapatok is meggondolják , kire költenek ennyit. És basszus, azért 30 milláért kicsit többet várnék. Pl hogy ne nekünk kelljen speciális körülményeket teremteni a konstans jó teljesítményéhez. Mindig az jut eszembe ebből a pénzből Marotta mennyit tudott volna varázsolni. Nem szeretem szidni Inzaghit de Correa féle feketepontot nehéz lesz kijavítani az ellenőrzőjében.
Biztos te is tudsz mondani 5 ilyen kaliberű , hasonló korú játékost akit lelehetett volna akasztani ennyi pénzből.
De mondom, szurkolok neki, erősíti az argentin vonalat, azt meg az Internél mindig csíptük.
- interfan
Inzaghi:
Handanovic sajnos tovabbra sem elerheto, nem tudom jatszatni, ezert Onana kezd holnap is.
Lukaku ujabb serulese nagyon rosszkor jott, remelem a VB szunet elott meg visszatud terni, de nem tudjuk.
Brozovic remelem a Juve ellen mar jatszhat.
- Cupi
Azt sajna mar megszoktuk nincs Lukaku...ami nagyobb gaz Martinez es Dzeko csapagyasra van hajtva....most a BL meccsen is ha Dzeko pihen Martinez megint kezd....nagyon megszivjuk ha az allando jatek miatt majd ő is kap egy huzodast....januarban kell szerezni egy olcso de ertelmes tamadot....ja es koszi,hogy Sanchez nem kellett...vele sokan lettunk volna....
-
Tombi1986
Azért nem semmi, hogy a Chelsea-nél eltöltött 1 év alatt mennyire leépült. Nem kizárt, hogy ez miatt ment kevésbé neki játék.
A jelenlegi helyzetben a VB felejtős, függetlenül attól, hogy előtte játszik klub mérkőzést.
Szeretne újra formába lendülni + Milánóban maradni akkor ezt az áldozatot meg kell hoznia, mert az senkinek sem lenne jó, ha VB-n újra meg/rásérülne.
Arra lennék kiváncsi, hogy a nyári orvosi vizsgálatok alkalmakor nem derült ki, hogy mennyire rizikós az egészségügyi állapota? Sanchez elengedése hiba volt, de gondolom a vezetőség ragaszkodott hozzá.
Ebből a szempontból nekünk a VB nem jön rosszkor, mert a sérült játékosok nyugodtan gyógyulhatnak. Amennyiben nem muszáj Brozovicot is csereként küldeném pályára kivéve a németek ellen.
A jelenlegi helyzetben a VB felejtős, függetlenül attól, hogy előtte játszik klub mérkőzést.
Szeretne újra formába lendülni + Milánóban maradni akkor ezt az áldozatot meg kell hoznia, mert az senkinek sem lenne jó, ha VB-n újra meg/rásérülne.
Arra lennék kiváncsi, hogy a nyári orvosi vizsgálatok alkalmakor nem derült ki, hogy mennyire rizikós az egészségügyi állapota? Sanchez elengedése hiba volt, de gondolom a vezetőség ragaszkodott hozzá.
Ebből a szempontból nekünk a VB nem jön rosszkor, mert a sérült játékosok nyugodtan gyógyulhatnak. Amennyiben nem muszáj Brozovicot is csereként küldeném pályára kivéve a németek ellen.
- interfan
Lukaku mindenkeppen menni akar a VB-re, ha barmi eselye is lesz hogy jatszik, o menni fog.Tombi1986 írta: ↑2022.11.01. 06:39 Azért nem semmi, hogy a Chelsea-nél eltöltött 1 év alatt mennyire leépült. Nem kizárt, hogy ez miatt ment kevésbé neki játék.
Nem fogja erdekelni az ujabb es ujabb serules, es az sem, ha csak februarban ter vissza az Interbe ha megserul ujra a VB-n.
Brozovicra pedig kezdokent epit a Horvat valogatott.
Egyekbent ez az "Inter orvosi" sokszor annyit er amennyit...
Foleg izomserulesek eseten...
Lasd Sensi is vigan atment, mint ahogy Correa is, de meg Kolarov is, na meg Erkin baratunk akit 1 honap mulva kitettunk.
Mondjuk az igaz, hogy Lukaku izomserulesben meg Sensin meg Correan is tul tesz.
Szoval az "Inter orvosin" nem olyan nehez atmenni.
Ha nem vagy teljesen leepult es mozogni nem biro Carew vagy Nilton, akkor atmesz..
Chelsea orvosia viszont valoszinu tudtak valamit...
Az is erdekes, hogy Lukaku a MU-ban is volt boven-boven serult.
Utolso MU szezonban is "laza" 2 honapot volt serult.
Tehat ha igy nezzuk az utolso 5 szezonjat, beelertve az ideit is, akkor csakis a Conte-Pintus-Inter 2 szezonban kerultek el a serulesek.
5/3 szezonban vegig vegig jottek folyamatosan a serulesek nala...
Majdnem 190 nap 3 szezon alatt, es meg hol az idei szezon vege, a mostani serulesevel eleri a 200 napot, brutalis.
Contes 2 szezon alatt 25 nap.
Tehat valahol sajnos nem egy ujdonsag ez nala.
Abban lehetett bizni, amiben en is biztam a nyaron, hogy Olaszorszag nem Anglia, teljesen mas a tempo, a szinvonal, ezert itt elkerulik a serulesek.
Hat nem, tevedtem ezzel egy hatalmasat...
Lehet azoknak lesz igaza, akik azt irtak, hogy Conte-Pintus parosnak koszonheto csak az a Lukaku, es ok talaltak meg valamit.
Az "igazi Lukaku" pedig ez amit iden latunk, es amit az elmult 5 szezonbol 3x is lattunk, kiveve a Contes 2 ev.
- 3 szezon = 200 nap (es az idei szezonnak meg hol a vege, na meg kitudja mikor epul fel, konnyen lehet ebbol 210-220 nap is mar iden novemberre)
- Contes 2 szezon = 25 nap
Szomoru ez...