Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Interfan1000
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Szerintem nem Inzaghi hagyta ki a ziccereket és a lehetőségek igenis megvoltak…annyi különbség van tavalyhoz képest, hogy most a védők is elég ***ok!
-
Francesco
Én ezt picit máshogy látom. Nyilván szerepe van az edzőnek, jelen esetben főleg abban, hogy mennyire tudja tüzelni a csapatot (ez nagyon hiányzott), de amit mindig mondunk, nem ő rúgja a gólokat. Volt 3 labdának a vezetés megszerzéséhez és 3 az egyenlítéshez, mind kimaradt. Az első félidőben le lehetett volna zárni a meccseket.
A Roma ellen ugyanez volt, és azért a BL-ben a nagyobb csapatok ellen is helytálltunk az elmúlt két szezonban. Én inkább azt látom problémának, hogy ugyanúgy nem tudunk mit kezdeni a lendülettel támadó csapatok ellen, mint a bajnokság elején, a védekezés továbbra sem működik, Skriniar kritikán aluli főleg a passzjátékban és a labdakezelésben.
A másik, amiért ezeken a meccseken szenvedünk, az az hogy képtelenek vagyunk jól játszani akkor, ha egy erősebb csapattal szemben mi vagyunk papíron a favoritok. Ilyenkor nem tudunk irányítani.
A Roma ellen ugyanez volt, és azért a BL-ben a nagyobb csapatok ellen is helytálltunk az elmúlt két szezonban. Én inkább azt látom problémának, hogy ugyanúgy nem tudunk mit kezdeni a lendülettel támadó csapatok ellen, mint a bajnokság elején, a védekezés továbbra sem működik, Skriniar kritikán aluli főleg a passzjátékban és a labdakezelésben.
A másik, amiért ezeken a meccseken szenvedünk, az az hogy képtelenek vagyunk jól játszani akkor, ha egy erősebb csapattal szemben mi vagyunk papíron a favoritok. Ilyenkor nem tudunk irányítani.
- interfan
Pluszba meg az is egy problema, hogy fejben keptelen osszeszedni a jatekosokat.interfan írta: ↑2022.11.07. 07:30Maximalisan egyetertek.Inter101 írta: ↑2022.11.07. 07:14 Inzaghinál a legfőbb baj amit tudunk hogy totál egy taktikás edző! Azért ilyen rossz a rangadókon mert ott nincs minőségileg akkora különbség a 2 csapat között! Olyan mintha nem tenne bele energiát hogy azt tanulmányozza hogy hogyan lehetne legyőzni a másikat felet hanem csak pályára küldi a játékosokat és azt mondja rugjatok gólokat!
Ezt így Olaszországban nem lehet!! Ilyen eredményeket bárki el tudna érni ezekkel a játékosokkal! Én bíztam benne, az elején felüdülés volt látni a játékot, de óriási csalódás a pali, mostanra kiderült hogy nincs hozzáadott értéke egyáltalán!!
Nem küldik el nincs zseton, amíg a kínaiak nem húznak el tovább süllyedünk sajnos.
Mind a csapat, mind a hatter kapcsan tokeletes osszefoglalas.
Egy "gyoztes" edzo kepes mindenkit maximalisan fejben es pszichesen is rendbe tenni a jatekosokat.
Na ez most nagyon nincs meg, barmilyen komolyabb meccs jon a bajnoksagban, es el is verzunk.
Ez egy Lazional belefer, de egy Internel nem...
-
Interfan1000
Még annyit kifelejtettem, hogy a védelem látványos összeesésének meg az az oka, hogy Skriniar rég megegyezett a Párizzsal, de Vrij meg szintén valamelyik más csapattal és leszarják már az egészet, hogy mi lesz a csapattal, nem nyújtanak 100%ot és fejben már itt sincsenek.
- interfan
Jelenlegi hirek szerint mindketto hosszabbithat...Interfan1000 írta: ↑2022.11.07. 07:38 Még annyit kifelejtettem, hogy a védelem látványos összeesésének meg az az oka, hogy Skriniar rég megegyezett a Párizzsal, de Vrij meg szintén valamelyik más csapattal és leszarják már az egészet, hogy mi lesz a csapattal, nem nyújtanak 100%ot és fejben már itt sincsenek.
-
Interfan1000
Jelenlegi hirek szerint mindketto hosszabbithat...interfan írta: ↑2022.11.07. 07:40 [quote=Interfan1000 post_id=150665 time=<a href="tel:1667803138">1667803138</a> user_id=1233]
Még annyit kifelejtettem, hogy a védelem látványos összeesésének meg az az oka, hogy Skriniar rég megegyezett a Párizzsal, de Vrij meg szintén valamelyik más csapattal és leszarják már az egészet, hogy mi lesz a csapattal, nem nyújtanak 100%ot és fejben már itt sincsenek.
[/quote]
Hiszem ha látom…
- interfan
Hiszem ha látom…Interfan1000 írta: ↑2022.11.07. 07:42Jelenlegi hirek szerint mindketto hosszabbithat...interfan írta: ↑2022.11.07. 07:40 [quote=Interfan1000 post_id=150665 time=<a href="tel:1667803138">1667803138</a> user_id=1233]
[/quote]
En nem jelentenek ki olyat biztosra, hogy Skriniar mar reg alairt a PSG-be, es leszar mar mindent.
Skriniar es ugynoke par napja targyalt Marottaekal.
Ha mar reg alairt volna a PSG-be, akkor minek targyalnanak.
Logikailag nem all ossze.
- PellerG
Nekem sem esne jól, ha látványosan nem küzdene értem a csapatom.
Skriniarral első szándékból hosszabbítani kellett volna, ez nem volt meg, most már csak helyzetmentés megy, követni is rossz...
De Vrijnél is hasonló, más kérdés, vele nem hosszabbítanék, mert 2. éve tart lefele a lejtőn, 31 éves lesz év elején.
Skriniarral első szándékból hosszabbítani kellett volna, ez nem volt meg, most már csak helyzetmentés megy, követni is rossz...
De Vrijnél is hasonló, más kérdés, vele nem hosszabbítanék, mert 2. éve tart lefele a lejtőn, 31 éves lesz év elején.
- interfan
Es meg az hagyjan, hogy nem kuzdunk erte, vilagosan es nyiltan kimodjuk, elakarunk adni, sot meg azt is, hogy ot konnyebb potolni mint mas tavozot.
Gyonyoru...
Es Zhangnak meg most is van pofaja azt belemondani a vilagba nyiltan es vilagosan mindenkinek, hogy azert mert most maradt Skriniar nem jelenti azt, hogy nem adunk el.
Barki tavozhat akiert jon megfelelo ajanlat.
Gyonyoru 2.0....
Milyen erdekes, hogy arrol irnak a lapok, "Allegri lecket adott Inzaghinak es az Internek, hogyan kell a fiatalokat beepiteni es jatszatni".
Juvenal a beepitett fiatalok viszik oket, ellenben az Internel tavaly, es iden is semmifele lehetoseget nem kapnak.
- alwin91
Nagyon felhúztam magam tegnap.
Arról valóban nem Inzaghi tehet, hogy 1m-ről üres kapura sem tudunk gólt rúgni. Arról sem, hogy két értékelhető csatár van az egész keretben, nekik vagy megy a játék vagy nem. A mutatott játék alapján félidőben 0-2.
Viszont ez a fejben szétesés már nem először egyértelműen az edző hibája. A bekapott gól után, mintha azt is elfelejtette volna a csapat, hogy helyileg hol vannak. Ez teljesen látványos dolog sok meccsen már, hogy egy kapott gól után mindenki elkezd kapkodni és ideges lesz.
Arról valóban nem Inzaghi tehet, hogy 1m-ről üres kapura sem tudunk gólt rúgni. Arról sem, hogy két értékelhető csatár van az egész keretben, nekik vagy megy a játék vagy nem. A mutatott játék alapján félidőben 0-2.
Viszont ez a fejben szétesés már nem először egyértelműen az edző hibája. A bekapott gól után, mintha azt is elfelejtette volna a csapat, hogy helyileg hol vannak. Ez teljesen látványos dolog sok meccsen már, hogy egy kapott gól után mindenki elkezd kapkodni és ideges lesz.
- interfan
16 golt kaptunk eddig idegenben, ez rekord a Seria A-ban, ettol tobb golt senki nem kapott idegenben.
Olyan "nagy" csapatok kovetnek minket idegenben kapott golban, mint Spezia 15 kapott gol, Cremonese 13 kapott gol.
De a mi 7 meccs 16 kapott golunkat senki nem tudta elerni.
Masik negativ rekord, hogy sosem lett meg ugy bajnok egy csapat Olaszorszagban, hogy a bajnoksag elso szakaszaban mar 5 vereseget szerzett.
13 meccs = 5 vereseg.
Tavaly a teljes bajnoki szezont zartuk 4 vereseggel, Conteval a bajnok szezonban 3 vereseggel zartuk a bajnoki szezont.
Olyan "nagy" csapatok kovetnek minket idegenben kapott golban, mint Spezia 15 kapott gol, Cremonese 13 kapott gol.
De a mi 7 meccs 16 kapott golunkat senki nem tudta elerni.
Masik negativ rekord, hogy sosem lett meg ugy bajnok egy csapat Olaszorszagban, hogy a bajnoksag elso szakaszaban mar 5 vereseget szerzett.
13 meccs = 5 vereseg.
Tavaly a teljes bajnoki szezont zartuk 4 vereseggel, Conteval a bajnok szezonban 3 vereseggel zartuk a bajnoki szezont.
- Baggio85
Azért azt nem teljesen értem, hogy a tegnapi vereség után miért a konkrét védelem és kimondottan Skrini van elővéve?!
Az első félidőben a Juve kapura sem lőtt, aztán a szögletünkből kaptunk egy gólt, amikor a teljes védelem elől volt.
Ez tegnap abszolút nem a közvetlen védelmen ment el.
Az első félidőben a Juve kapura sem lőtt, aztán a szögletünkből kaptunk egy gólt, amikor a teljes védelem elől volt.
-
Interfan1000
En nem jelentenek ki olyat biztosra, hogy Skriniar mar reg alairt a PSG-be, es leszar mar mindent.interfan írta: ↑2022.11.07. 07:45Hiszem ha látom…Interfan1000 írta: ↑2022.11.07. 07:42Jelenlegi hirek szerint mindketto hosszabbithat...interfan írta: ↑2022.11.07. 07:40 [quote=Interfan1000 post_id=150665 time=<a href="tel:1667803138">1667803138</a> user_id=1233]
Skriniar es ugynoke par napja targyalt Marottaekal.
Ha mar reg alairt volna a PSG-be, akkor minek targyalnanak.
Logikailag nem all ossze.
[/quote]
Akkor úgy írom, hogy szóban már megegyeztek....közben meg megy a színház a drukkereknek, mintha lenne bármi esély is a hosszabbításra, hogy ne vegye elő őt senki, amiért lelép. Felőlem amúgy mehet Isten hírével...
- Inter101
Ezt én sem értem!Baggio85 írta: ↑2022.11.07. 11:00 Azért azt nem teljesen értem, hogy a tegnapi vereség után miért a konkrét védelem és kimondottan Skrini van elővéve?!
Ha már hiba akkor Barellaé volt az első kapott gól!
- PellerG
Inter-Porto a BL-ben februárban
Szerintem a legjobb forgatókönyv.
RB Lipsia-Manchester City
Club Brugge-Benfica
Liverpool-Real Madrid
Milan-Tottenham
Eintracht Francoforte-Napoli
Borussia Dortmund-Chelsea
Inter-Porto
PSG-Bayern Monaco
Szerintem a legjobb forgatókönyv.
RB Lipsia-Manchester City
Club Brugge-Benfica
Liverpool-Real Madrid
Milan-Tottenham
Eintracht Francoforte-Napoli
Borussia Dortmund-Chelsea
Inter-Porto
PSG-Bayern Monaco
- sorger=giallo
Nem lehet okunk panaszra a sorsolás kapcsán, de hatalmas hiba lenne elégedetten hátradőlni. Kutya kemény menet lesz a Portoval is.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Festa
Francoforte? Eredeti olasz forrás.
Azt nem tudtam,hogy ma van karácsony.
Porto azok közül akiket kaphattunk volna a legkevésbé legnehezebb.
Conte meg így is utazik a San Siroba csak ez már Pioli papa gondja.
Perisic csak visszatér majd Milánóba.
- mike
- Festa
- alwin91
Megérdemeltük a sok szar sorsolás után, hogy végre egy nem lehetetlen küldetést kapunk. Ettől függetlenül, ha úgy játszunk, mint tegnap a bekapott gól után, illetve mindent mellé/fölérúgunk, biztosan kiesünk.
- Festa
A Barcát kupa rendszerben kivertük volna.
Viszont Conceiacao jó edző.A vergődő Atléticot simán elintézték.
-
Francesco
Bayern örülhet hogy csont nélkül nyerték a csoportot, megérte. 
Na akkor a következő körben jön a Frankfurt aztán pedig mondjuk a Milan és jöhet a döntő.
Na akkor a következő körben jön a Frankfurt aztán pedig mondjuk a Milan és jöhet a döntő.
- alwin91
Igazából ők a trófeáért mennek ténylegesen, szóval mindegy mikor találkoznak erősebb csapatokkal. Ha pénzt kellene tennem valamelyik csapatra én rájuk tennék.
Mi meg minden kört túl akarunk élni, nagy különbség.
-
Herfort Balazs
Azért a Portot nem szabad leírni, szerintem nem lesz ez sima párharc.
Van esélyünk, csak az a kérdés hogy melyik arcát mutatja a csapat.
- Festa
Pénzügyileg fontos,hogy menjünk még egy kört.Az esély így megvan.Herfort Balazs írta: ↑2022.11.07. 13:24 Azért a Portot nem szabad leírni, szerintem nem lesz ez sima párharc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2022.11.07. 13:39-kor.
- sly89
Tegnapi meccs után én a Portonak se tudok örülni, igazából mindenki ellen ki tudunk kapni. De legalább rajtunk fog múlni, ha a Barca elleni játékot produkáljuk, elég lehet a továbbjutáshoz.Herfort Balazs írta: ↑2022.11.07. 13:24 Azért a Portot nem szabad leírni, szerintem nem lesz ez sima párharc.
Viszont jó lenne, ha a bajnokságra koncentrálnánk, mert ha így haladunk, a jövő évi BL kérdéses lesz.
- Cupi
Az a terv megnyerjuk a BL-t es akkor megvan a jovo evi BL indulas is.sly89 írta: ↑2022.11.07. 13:35
Tegnapi meccs után én a Portonak se tudok örülni, igazából mindenki ellen ki tudunk kapni. De legalább rajtunk fog múlni, ha a Barca elleni játékot produkáljuk, elég lehet a továbbjutáshoz.
Viszont jó lenne, ha a bajnokságra koncentrálnánk, mert ha így haladunk, a jövő évi BL kérdéses lesz.
-
R9.
Lautaro addig vilagbajnokkent jon haza teli lesz onbizalommal es nem puskazza el a ziccereit 
- interfan
Marotta:
Nagy a csalodas es a keseruseg a tegnap miatt.
Megerdemeltem kaptunk ki, a Juventus pedig megerdemelten nyert.
Nem szoktam a statisztikakat nezni, de most muszaj raneznem.
Nagyon erosen el kell gondolkozzunk.
19 golt kaptunk, ebbol 16 golt idegenben, 4x kikaptunk idegenben.
Mi az Inter vagyunk ezt nem engedhetjuk meg magunknak, melyrehato belso elemzest kell csinalnunk, es megoldani ezt a kettos allapotat ami az otthoni es idegenbeli meccsekre jellemzo.
Elemeznunk kell az edzot, es a jatekosokat is.
A kovetkezo ket meccsen javitani kell.
- Stankov
Elemezni....
Egy beszari edzőnk van ami átragadt a csapatra is.
Tegnap bele kellett volna őket taposni gyepbe.
Egy "B" csapat ellen... A Lazio lettünk Inzaghival
Egy beszari edzőnk van ami átragadt a csapatra is.
Tegnap bele kellett volna őket taposni gyepbe.
Egy "B" csapat ellen... A Lazio lettünk Inzaghival
- interfan
- PellerG
Itt őszintén kíváncsi lennék mire gondol vajon.interfan írta: ↑2022.11.07. 15:35 Marotta:
Mi az Inter vagyunk ezt nem engedhetjuk meg magunknak, melyrehato belso elemzest kell csinalnunk, es megoldani ezt a kettos allapotat ami az otthoni es idegenbeli meccsekre jellemzo.
Mivel Inzaghit a tegnapi meccs előtt is istenítette.
- interfan
Szerintem nem az edzore ertette, hanem a sulyos helyzetbe amibe kerultunk, es hogy erre surgosen megoldas kell.PellerG írta: ↑2022.11.07. 16:02Itt őszintén kíváncsi lennék mire gondol vajon.interfan írta: ↑2022.11.07. 15:35 Marotta:
-
cuchu11
Ha ez 2 gyozelmet hoz, akkor csinaljak csak! En nem is ertem miert hagytak abba a valsagertekezleteket par gyozelem miatt
- mike
Annak ellenére hogy en nem csak Inzaghiban látom a hibát, pont egy olyan edzőt szeretnék a padra, aki bele akarja taposni az ellent a gyepbe.
Én is unom ezt a langyos vizet, rohadtul hiányzik a gyilkos ösztön, a padról is.
- hvmetal
1 megoldás lesz .PellerG írta: ↑2022.11.07. 16:02Itt őszintén kíváncsi lennék mire gondol vajon.interfan írta: ↑2022.11.07. 15:35 Marotta:
Csak otthon játszunk .
Ilyen helyzetben lévő klubtól , nem értem miért kell telekiabálni a sajtót , hogy scudetto a cél .
Ahhoz kell 1 stabil háttér , állomány , edzői stáb .
Nálunk megvan a játékos állomány . Úgy ahogy .
Többi nélkül nehéz lesz .
Ehhez q szinthez oké Inzaghi .
- Cupi
Annyi történt Marotta is tipikus olasz....ha nyerünk az edzőnk egy klasszis. Ha veszítünk akkor meg nagy a dráma. Tényleg ciki a tegnapi és szégyen is de majd nézzétek meg a Bologna ellen nyerünk és jönnek a Marotta nyilatkozatok, hogy mi mindig is az edző mellett álltunk és nagy dolgokra leszünk képeset Inzaghival a padon.PellerG írta: ↑2022.11.07. 16:02Itt őszintén kíváncsi lennék mire gondol vajon.interfan írta: ↑2022.11.07. 15:35 Marotta:
Egyébként volt olyan edzőnk akivel zsinórban 5 rangadót buktunk el bajnokin?
-
segogabor
Nehéz bármit írni a tegnapi meccs után,de ami szembetünő ,hogy Lazio szintű csapat lettünk. Mint gazdaságilag,mint szakmailag.
Tegnap megnéztem a Roma-Laziot ami borzalmas színvonalat hozott,de azon gondolkodtam,hogy ettől a két csapattól is sikerült kikapnunk. Ez egészen elképesztő,mint ahogy a Rube kezdője is,akitől sikerült kikapnunk tegnap.
A jövő nyárig nem lesz új tulajdonos, akkor megyünk a süllyesztőbe,ahonnan rohadt nehéz lesz kikecmeregni.
Tegnap megnéztem a Roma-Laziot ami borzalmas színvonalat hozott,de azon gondolkodtam,hogy ettől a két csapattól is sikerült kikapnunk. Ez egészen elképesztő,mint ahogy a Rube kezdője is,akitől sikerült kikapnunk tegnap.
A jövő nyárig nem lesz új tulajdonos, akkor megyünk a süllyesztőbe,ahonnan rohadt nehéz lesz kikecmeregni.
- sly89
Jogos, ez egy elég szép all-inCupi írta: ↑2022.11.07. 13:41Az a terv megnyerjuk a BL-t es akkor megvan a jovo evi BL indulas is.sly89 írta: ↑2022.11.07. 13:35
Tegnapi meccs után én a Portonak se tudok örülni, igazából mindenki ellen ki tudunk kapni. De legalább rajtunk fog múlni, ha a Barca elleni játékot produkáljuk, elég lehet a továbbjutáshoz.
Viszont jó lenne, ha a bajnokságra koncentrálnánk, mert ha így haladunk, a jövő évi BL kérdéses lesz.Bajnoki helyezes mar mind1.
![]()
- CsaSzi9294
Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy verjük a Bolognát. Utolsó 5 meccsből 4et megnyertek. Oké nem világverő csapatok ellen, de ettől még hajtja majd őket ez a győzelmi széria és Motta is, aki egyenlőre nagyszerűen teljesít. Nekem erősen egy X-es meccsnek tűnik. Minimum 1 Arnautovic gól lesz a meccsen.
A tegnapi meccsről meg csak annyit, hogy nincs új a nap alatt, Inzgahi egy közepes szintű beszari kókler edző, nem kell ezen szépíteni semmit.
A Barcát is csak azért tudtuk átlépni, mert a VAR az első meccsen megmentett minket a tizenegyestől, plusz Xavi még nála is gyengébb edző. Ez a Porto úgy fog át menni Inzaghin és az Interen, mint Rocco a rossz lányokon…
A tegnapi meccsről meg csak annyit, hogy nincs új a nap alatt, Inzgahi egy közepes szintű beszari kókler edző, nem kell ezen szépíteni semmit.
A Barcát is csak azért tudtuk átlépni, mert a VAR az első meccsen megmentett minket a tizenegyestől, plusz Xavi még nála is gyengébb edző. Ez a Porto úgy fog át menni Inzaghin és az Interen, mint Rocco a rossz lányokon…
- sly89
Ha a Bolognat nem verjuk, a VB szünetben kivágnám Inzaghit. Ide motivátor kell a szezon második felére, igaz taktikában bárkit is hoznánk nagy visszalépést nem tudna jelenteni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.07. 22:11 Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy verjük a Bolognát. Utolsó 5 meccsből 4et megnyertek. Oké nem világverő csapatok ellen, de ettől még hajtja majd őket a széria és Motta. Nekem erősen egy X-es meccsnek tűnik. Minimum 1 Arnautovic gól lesz a meccsen.
- CsaSzi9294
Egyértelmű, én is. Ez egy kis esély lenne felkészülni egy új edzőnek. Az hogy ki lenne helyette nem tudom, de nem is az én vagy a mi dolgunk ezt eldönteni. Változás kell, mert így a 4be se leszünk benne a végén, aztán majd lehet ujjal mutogatni az edzőre.sly89 írta: ↑2022.11.07. 22:16Ha a Bolognat nem verjuk, a VB szünetben kivágnám Inzaghit. Ide motivátor kell a szezon második felére, igaz taktikában bárkit is hoznánk nagy visszalépést nem tudna jelenteni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.07. 22:11 Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy verjük a Bolognát. Utolsó 5 meccsből 4et megnyertek. Oké nem világverő csapatok ellen, de ettől még hajtja majd őket a széria és Motta. Nekem erősen egy X-es meccsnek tűnik. Minimum 1 Arnautovic gól lesz a meccsen.
Egyszerű tények, ahogy Interfan szokta mondani, a számok makacs dolgok és nem hazudnak. Elég csak megnézni a rangadók eredményeit meg a vesztett pontokat. Katasztrófa…És erről igen is az edző meg a taktikája, mentalitása tehet.
-
R9.
Conte az gyilkos oszton volt de ugye o mocskos juves meg csak lukaku es hakimi miatt lett bajnok es ronda focit jatszatott
-
Francesco
Na ilyen olasz edző nincs. Azért itt még mindig a taktikusság a fő szempont. Jó lenne egy Pazza Mister a Pazza Interhez, amit ugye Zhangék megszüntettek már.
Ugyanakkor nem azzal van a baj, hogy kikaptunk, mert egy rangadón ki lehet, de nem minden... Más kérdés, hogy a többit akkor játszottuk, mikor a játékosok gondolatban pillangókat kergettek.
Ez a meccs kb. olyan volt, mint amikor Strama-val vertük a Juvét, csak fordítva.
Nagyon sok helyzetünk volt, de nem mentek be.
Skriniarral kapcsolatban olvastam, hogy nem rajta ment el. Persze hogy nem, viszont elképesztő mélységekben van játékilag (ha van ilyen szó) a pali. Úgy passzol, mint ahogy tegnap Martinez, rendre hátrál, mikor vezetik rá a labdát, lassú, nem ér oda az emberéhez, ellenben teljesen feleslegesen előre tör, pedig a fentiek mellett még a labdakezelésben is nulla idén. Ez pedig Inzaghi sara, hogy felküldi a támadásokkal. Ott csak gátat jelent, hátul meg siralmas amit nagy átlagban művel. Hol van az a Skriniar, aki olyan volt, mint egy fal? Párizsban? Lehet, bár szerintem profi labdarúgó, de még mindig az előbbi a valószínű, mintsem, hogy elfelejtett focizni.
Ugyanakkor nem azzal van a baj, hogy kikaptunk, mert egy rangadón ki lehet, de nem minden... Más kérdés, hogy a többit akkor játszottuk, mikor a játékosok gondolatban pillangókat kergettek.
Ez a meccs kb. olyan volt, mint amikor Strama-val vertük a Juvét, csak fordítva.
Nagyon sok helyzetünk volt, de nem mentek be.
Skriniarral kapcsolatban olvastam, hogy nem rajta ment el. Persze hogy nem, viszont elképesztő mélységekben van játékilag (ha van ilyen szó) a pali. Úgy passzol, mint ahogy tegnap Martinez, rendre hátrál, mikor vezetik rá a labdát, lassú, nem ér oda az emberéhez, ellenben teljesen feleslegesen előre tör, pedig a fentiek mellett még a labdakezelésben is nulla idén. Ez pedig Inzaghi sara, hogy felküldi a támadásokkal. Ott csak gátat jelent, hátul meg siralmas amit nagy átlagban művel. Hol van az a Skriniar, aki olyan volt, mint egy fal? Párizsban? Lehet, bár szerintem profi labdarúgó, de még mindig az előbbi a valószínű, mintsem, hogy elfelejtett focizni.
- Inter101
Egyébként nem védve Inzaghit, de a keretünkben alig alig van variálásra lehetőség! Van egy kezdő 11 meg még talán 2-3 minőségi játékos és kifújt.
Ettől függetlenül Inzaghiban nincs akkora győzni akarás mint pl Conteban volt. Én nagyon nem szeretem Contet, de ő ha kikapott szerintem napokig nem aludt, ebből kifolyólag mindent elkövetett annak érdekében hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő! Ugyanez Inzaghinal nincs meg, nem tesz bele energiát hogy fejlődjön.
Reméltem hogy a csapattal együtt fog felemelkedni, de sajnos úgy néz ki hogy ez hiú ábránd maradt és nem fejlődik!
Ettől függetlenül Inzaghiban nincs akkora győzni akarás mint pl Conteban volt. Én nagyon nem szeretem Contet, de ő ha kikapott szerintem napokig nem aludt, ebből kifolyólag mindent elkövetett annak érdekében hogy ez minél kevesebbszer forduljon elő! Ugyanez Inzaghinal nincs meg, nem tesz bele energiát hogy fejlődjön.
Reméltem hogy a csapattal együtt fog felemelkedni, de sajnos úgy néz ki hogy ez hiú ábránd maradt és nem fejlődik!
- interfan
Ezzel csak az a baj, hogy erted a Milan kerete, az Atalantae, a Lazioe, a Romae, es a 15 seruletet felvonultato amibol 7-8 alapember Juve kerete mivel tobb?Inter101 írta: ↑2022.11.08. 07:38 Egyébként nem védve Inzaghit, de a keretünkben alig alig van variálásra lehetőség! Van egy kezdő 11 meg még talán 2-3 minőségi játékos és kifújt.
Semmivel...
Sot...
De meg a Napolit is idelehetne venni, akiken rohogtunk, hogy Kim stb, es meg el is adtak alapembereket...
Conte egy hatalmas Juves, most is jo esellyel 23 nyaran atveszi a Juvet, en soha tobbe nem akarnam itt latni, rengeteg baromsaga volt a hatterben.
Viszont teljesen mashogy motivalt, teljesen mas mutattak a jatekosok, es tudta hogy kell "gyozni".
Ahogy azt rengetegen irjak, o egy "gyoztes" edzo.
Ellenben Inzaghiban semmi nincs meg ahhoz, hogy o is az legyen...
Inzaghinak ugyanezek a nagyon eros korlatatok latszodtak amikor jott.
Viszont mindenki remelte, ezt egy Inter elen leggyozi.
Hat nem sikerult, es bebibonyosodni latszik, o egy Lazio szint es nem tobb.
- mike
Jah Conte okádék focit nyomatott, annyi hajam téptem ki a meccsek alatt, hogy mehettem volna én is parókáért.
Tény hogy fanatikus pali, de amúgy buzi juvés is. És pont jókor jött ide, egy már lecsúszó gyuve, még kapaszkodó bilan, balfaxkodó napoli stb.
Köszönjük a scudettot, de ne lássam itt többet
- interfan
Darmian combizom huzodast szenvedett, igy o is csak 2023-ban ter vissza ugy mint Lukaku.
- interfan
Martinez a Juve meccs utan bulizott, az Inter ezert penzbuntetest szabott ki ra.
-
R9.