Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- lucky0
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Egyre jobb a kis olasz, gyönyörűen csinálta. Pár embert pihentetni kellene...főleg Barellára és Lautarora gondolok. Szét vannak hajtva.
- CsaSzi9294
Ez se a játéknak volt köszönhető, hanem Dimarconak.Francesco írta: ↑2022.11.09. 21:58Kezd tetszeni a játék?CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.09. 21:54 Dimarco ezt nagyon szépen csinálta.![]()
Megmentette Inzaghis seggét a mai meccsen.![]()
![]()
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Szét daráljuk őket.
-
k.tomi880421
Szerintem meg nem Inzaghi a hibás. Ilyen tulaji háttér engem is demotiválna a munkahelyemen. Elmondja Zhang mindenki mehet ahova akar ha megkapják érte az összeget amit Zhang akar, hát én se lennék túl motivált. Persze vannak olyan régi iskolás profik mint Dzeko akit eddig szídtunk de ebben a szezonban kb az ilyen rutinos profik hozzák a meccseket. Ill. vannak olyan emberek mint Dimarco aki bizonyítani akar mert Inter szív. Ilyen lenne amúgy Bastoni is. Aztán vannak a nagyon piacképes játékosok akik akár elmehetnének jobb csapatba is nekik veszíteni valójuk nem lenne ezzel. Én igazából Lautaron lepődök meg, hogy ennyire profin viselkedik még mindig ebben a helyzetben. Nagyon kevés edző tudna ezzel a helyzettel mit kezdeni, hogy kemény is legyen is motiválni is tudja igazán az ilyen egoista játékosokat. Ebből a helyzetből szerintem csak egy új tulaj tud majd segíteni aki invesztál is és a játékosok azt érzik, hogy igenis fejlődik a csapat. Mert az elmúlt 2 évben csak visszafele fejlődött az egész.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.09. 21:44Szidjuk, mert megérdemli. Én inkább azt nem értem aki még védi vagy aki még lát benne bármit is.Tombi1986 írta: ↑2022.11.09. 21:41 Nézzetek én sem vagyok egy Inzaghi fan, de ahogy szidjátok már unalmas.
Juventus ellen az első félidőben rúghattunk volna kettő gólt is. Kihagytuk.
Barella miért engedte el Kosticot?
Nem akarom felmenti, mert vannak bőven hibái, de szerintem most jobb edzőt nem nagyon tudnánk hozni. Pochettino meg szerintem egyáltalán biztos, hogy jobb lenne, ráadásul neki a keret sem lenne a legjobb…
Mai meccsen kaptunk egy oltári nagy potya gólt. Nem is tudom, hogy láttam-e már ehhez hasonlót.
Szerencsére sikerült fordítani. Bologna pedig amúgy is mumus ahogy elhangzott a közvetítésben is.
Szeretném ha a jövőben pl.: a következő fordulóban sikerülne rangadót nyerni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Francesco
Calha orra olyan, mint Tunyacsápé, csak mondom.
- CsaSzi9294
- sly89
Szegény Motta - mondjuk 3 gólt ebből lőhettünk volna inkább vasárnap a Juve ellen, de legalább megvan egy újabb kötelező.
- Cupi
Ez az Arnautovic olyan mint egy tesco-s Ibrahimovic.
- CsaSzi9294
-
Francesco
Annyi hasonlóság van közöttük, hogy annyira osztrák, mint amennyire Ibra svéd.
De legalább nyert BL-t, ebben sem hasonlítanak...
-
segogabor
Ilyenkor kéne egy fiatalt bevetni,megnézni mire lehet képes. De max.majd időhúzócserének hozza be majd Carbonit. Ez a győzelem szart se ér,csak azt ,hogy vasárnapig minden happy legyen ,aztán megint nézegetés lesz.......
-
Francesco
Brozo bejött és minden támadásépítésünk belassult, mikor rajta keresztül megy...
- CsaSzi9294
+1
De hát nyertünk, ez a lényeg. Ismét egy nálunk jóval alacsonyabban jegyzett csapat ellen. Más ellen úgy se megy… De legalább ez megmarad nekünk, pont mint egy Lazionak. Ja nem, ők megvertek. Szóval a lényeg, hogy minden király. 6-1.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2022.11.09. 22:22-kor.
- sly89
- CsaSzi9294
Gosens alig játszik, “meg szar is” de valahogy mostanában ott van a végén. 
- Cupi
Sracok en sem kedvelem Inzaghit de kicsit oruljunk mar a mai gyozelemnek.
Szep golok sima meccs.Vegre ilyen is van.
Majd ha az Atalanta esetleg lecumiztat megint szidhatunk mindenkit.
Majd ha az Atalanta esetleg lecumiztat megint szidhatunk mindenkit.
- vaskalap
- brecsinho
Ez a Bologna fórum? 6-1 re megyünk és minden szar..srácok komolyan,legalább egy kicsit örüljetek már,majd Bergamoban lehet megint szitkozódnib 
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Azért Mottát sajnálom. Elég nagy zakót kapott.
-
segogabor
Ne haragudj,de Juve B csapata elleni vereség után nehéz ennek a meccsnek örülni ....
És félre ne értsd ezt is fontos behúzni,de mégis savanyú a szőlő
- sly89
+1, jó, hogy nyertünk, de azert egy Bologna verés nem tud lázba hozni azután, ahogy kikaptunk a Juventustól. Kettő 1-0-nak jobban örültem volna.
- CsaSzi9294
Még ha 20-1 lett volna se…sly89 írta: ↑2022.11.09. 22:45+1, jó, hogy nyertünk, de azert egy Bologna verés nem tud lázba hozni azután, ahogy kikaptunk a Juventustól.
- brecsinho
Nyilván vannak bajok bőven, de egy lelombozó derby zakó után fogadjuk a győzelmi sorozatból jövő Bolognat,majd kapunk egy világvicce gólt seggel..ezek után jöhetne akár egy szétesés vagy szenvedés,fogcsikorgató erőlködés.Ehhez képest vertünk simán hatot szebbnél szebb gólokkal,es előttünk mki botlott ha valami, ez nagyon kellett a lelkeknek
Forza Pazza Inter!
Forza Pazza Inter!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brecsinho 2022.11.09. 22:50-kor.
- Inter101
Szerintem ez a bajnoki cím már elment. De ettől még ki kell hozni az idényből a legtöbbet!
Inzaghi meg úgyis marad a szezon végéig! Új tulajdonosra van szükség!
Inzaghi meg úgyis marad a szezon végéig! Új tulajdonosra van szükség!
- brecsinho
Már az is kisebb csoda,hogy még működik a klub,azok után, ami az elmúlt 2 évben zajlott..ha összejönne egy BL8 vagy akár elődöntő,megütnénk a milant a szuperkupában és meglenne a bajnoki dobogó,azt most aláirnám. Tényleg nem lehet másban bízni, mint egy új tulajban nyáron..amíg nincs jövőkép és tiszta viszonyok, addig felesleges bármiről álmodozni
- Festa
Minden sorozat megszakad egyszer.Én örülök neki, hogy legalább a kicsiket rendesen elintézzük.
A listavezető Napoli mindössze 3 góllal rúgott többet mint mi így igazán elmondhatjuk, hogy a problémák a csapat védekezésben vannak.
Dimarco azért egy duplával jelentkezett és a sokat szidott Dzeko pedig a forduló gólját rúghatta.
-
Tombi1986
- interfan
Ertekelesek:
- Corriere Della Sera:
Dimarco 8
Dzeko 7,5
Calhanoglu 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Skriniar 6,5
Dumfries 6,5
Mkhitaryan 6,5
Gosens 6,5
Onana 6
Barella 6
Brozovic 6
- Sportmediaset:
Dimarco 8
Dzeko 7,5
Skriniar 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Dumfries 6,5
Calhanoglu 6,5
Mkhitaryan 6,5
Brozovic 6,5
Gosens 6,5
Onana 6
Barella 6
Gagliardini 6
Bellanova 6
Asllani 6
- Calciomercato.com:
Dimarco 8,5
Dzeko 7,5
Martinez 7
Calhanoglu 7
Gosens 7
Onana 6,5
Acerbi 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Brozovic 6,5
Skriniar 6
Mkhitaryan 6
Bellanova 6
Asllani 6
Bastoni 5,5
- Goal.com:
Dimarco 7,5
Barella 7,5
Martinez 7,5
Dzeko 7
Acerbi 6,5
Skriniar 6,5
Dumfries 6,5
Calhanoglu 6,5
Brozovic 6,5
Gosens 6,5
Onana 6
Bastoni 6
Mkhitaryan 6
Bellanova 6
- Corriere Della Sera:
Dimarco 8
Dzeko 7,5
Calhanoglu 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Skriniar 6,5
Dumfries 6,5
Mkhitaryan 6,5
Gosens 6,5
Onana 6
Barella 6
Brozovic 6
- Sportmediaset:
Dimarco 8
Dzeko 7,5
Skriniar 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Dumfries 6,5
Calhanoglu 6,5
Mkhitaryan 6,5
Brozovic 6,5
Gosens 6,5
Onana 6
Barella 6
Gagliardini 6
Bellanova 6
Asllani 6
- Calciomercato.com:
Dimarco 8,5
Dzeko 7,5
Martinez 7
Calhanoglu 7
Gosens 7
Onana 6,5
Acerbi 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Brozovic 6,5
Skriniar 6
Mkhitaryan 6
Bellanova 6
Asllani 6
Bastoni 5,5
- Goal.com:
Dimarco 7,5
Barella 7,5
Martinez 7,5
Dzeko 7
Acerbi 6,5
Skriniar 6,5
Dumfries 6,5
Calhanoglu 6,5
Brozovic 6,5
Gosens 6,5
Onana 6
Bastoni 6
Mkhitaryan 6
Bellanova 6
- interfan
En ahogy irtam korabbann, 110%-ig biztos voltam benne, hogy verjuk a Bolognat hazai palyan.
Ez Inzaghi terepe, ez eddig is ment neki iden, es ezutan is fog.
Innentol pedig abban is 110%-ig biztos vagyok, nem lesz valtas a padon, barmi is lesz az Atalanta meccs, es beszelhet barmit Inzaghi vagy Marotta.
Mert Marotta elmondta a meccs elott, hogy kotelezo nyerni a maradek 2 meccset.
Inzaghi meg elmondta, hogy tudja milyen kovetkezmennyel jar ha az Atalanta sem sikerul.
En ezeket nem veszem be, es most megmondom, barmi is lesz az Atalanta meccs, Inzaghi marad.
Es valahol valljuk be, nem is sok ertelme lenne a valtasnak.
Hiaba lenne par nev akit azonnal alairnek, nalunk ugysem ok merulnenek fel.
Nalunk jonne P.Sosusa, lasd oktober eleje...
Es mivel lennek vele beljebb?
Szerintem semmivel...
Ez a bajnoki cim mar igyis ugyis elment, ennyi vereseggel ilyen keves fordulo utan, es a hiresen telre tavaszra "szeteso" Inzaghival nem lesz bajnoki cim.
Inzaghi nem "gyoztes edzo", tul nagy kihivas neki az Inter, o ehhez keves.
Sajat korlatait nem tudta atlepni, es ezzel ennyi.
Viszont a top 4-re eleg lesz, a BL hely meglesz, mert a kis/kozepcsapatokat hozni fogja ahhoz azt tette eddig is.
BL-ben pedig meg egy adag ekkora szerencsevel mint a Porto kitudja...
Di Francesco is jatszott mar BL elodontot...
Szoval jojjon megegegyszer egy nagy adag mak, es kitudja.
Top 4, BL 8, es hozzuk azt amire Inzaghi max kepes.
Nyartol pedig egy uj tulajdonossal, egy uj edzovel, indulhat az epitkezes, es egy olyan szint es minosegi ugras, amivel ujra bajnokok, es Nemzetkozi teren is komoly tenyezok lehetunk.
Ez Inzaghi terepe, ez eddig is ment neki iden, es ezutan is fog.
Innentol pedig abban is 110%-ig biztos vagyok, nem lesz valtas a padon, barmi is lesz az Atalanta meccs, es beszelhet barmit Inzaghi vagy Marotta.
Mert Marotta elmondta a meccs elott, hogy kotelezo nyerni a maradek 2 meccset.
Inzaghi meg elmondta, hogy tudja milyen kovetkezmennyel jar ha az Atalanta sem sikerul.
En ezeket nem veszem be, es most megmondom, barmi is lesz az Atalanta meccs, Inzaghi marad.
Es valahol valljuk be, nem is sok ertelme lenne a valtasnak.
Hiaba lenne par nev akit azonnal alairnek, nalunk ugysem ok merulnenek fel.
Nalunk jonne P.Sosusa, lasd oktober eleje...
Es mivel lennek vele beljebb?
Szerintem semmivel...
Ez a bajnoki cim mar igyis ugyis elment, ennyi vereseggel ilyen keves fordulo utan, es a hiresen telre tavaszra "szeteso" Inzaghival nem lesz bajnoki cim.
Inzaghi nem "gyoztes edzo", tul nagy kihivas neki az Inter, o ehhez keves.
Sajat korlatait nem tudta atlepni, es ezzel ennyi.
Viszont a top 4-re eleg lesz, a BL hely meglesz, mert a kis/kozepcsapatokat hozni fogja ahhoz azt tette eddig is.
BL-ben pedig meg egy adag ekkora szerencsevel mint a Porto kitudja...
Di Francesco is jatszott mar BL elodontot...
Szoval jojjon megegegyszer egy nagy adag mak, es kitudja.
Top 4, BL 8, es hozzuk azt amire Inzaghi max kepes.
Nyartol pedig egy uj tulajdonossal, egy uj edzovel, indulhat az epitkezes, es egy olyan szint es minosegi ugras, amivel ujra bajnokok, es Nemzetkozi teren is komoly tenyezok lehetunk.
-
P-Inter
Sajnos csak néhány pillanatképet láttam a meccsből, de megvan a sorminta.
Zhangék tuti fogadnak, a legnagyobb pénzük pedig az Inter bajnoki címében van egy olyan kötéssel, hogy a Scudetto nyeretlen rangadókkal sikerül. Persze, hogy mi számít rangadónak, azt csak a bukik tudják. Persze, Inzaghi arca árulkodó lehet, nem nagy színész.
Zhangék tuti fogadnak, a legnagyobb pénzük pedig az Inter bajnoki címében van egy olyan kötéssel, hogy a Scudetto nyeretlen rangadókkal sikerül. Persze, hogy mi számít rangadónak, azt csak a bukik tudják. Persze, Inzaghi arca árulkodó lehet, nem nagy színész.
- Cupi
Aza vicces a Napolin kívül nagyon egyben van a mezőny. Pár forduló és akár a 2. helyen is lehetnénk de ugyanakkor a 8. helyen is találhatjuk magunkat könnyen ha bukdácsolunk.
Korábban én is írtam már, hogy idénre ha a BL-ben mennénk egy kört még és minimum 4. hely meglenne a bajnokságban és azt a nyomorult nagyképű milant vernénk a szuperkupa döntőben azzal már elégedett lennék. Ja és utána nyáron meg jönne egy új tőkeerős tulaj.
Figyelembe véve mindent én most ezt itt alá is írnám.
Tudom tudom merj nagyot álmodni de én most a bajnoki címet nagyon távolinak érzem, nem realitás. Persze tévedjek.
Korábban én is írtam már, hogy idénre ha a BL-ben mennénk egy kört még és minimum 4. hely meglenne a bajnokságban és azt a nyomorult nagyképű milant vernénk a szuperkupa döntőben azzal már elégedett lennék. Ja és utána nyáron meg jönne egy új tőkeerős tulaj.
Tudom tudom merj nagyot álmodni de én most a bajnoki címet nagyon távolinak érzem, nem realitás. Persze tévedjek.
- lucky0
Ahogy te írod sokszor....minden szavaddal egyetértek!
- interfan
BL 8, egy adag makkal elodonto, top 4 a bajnoksagban, es ennyi.Cupi írta: ↑2022.11.10. 09:35 Aza vicces a Napolin kívül nagyon egyben van a mezőny. Pár forduló és akár a 2. helyen is lehetnénk de ugyanakkor a 8. helyen is találhatjuk magunkat könnyen ha bukdácsolunk.![]()
Korábban én is írtam már, hogy idénre ha a BL-ben mennénk egy kört még és minimum 4. hely meglenne a bajnokságban és azt a nyomorult nagyképű milant vernénk a szuperkupa döntőben azzal már elégedett lennék. Ja és utána nyáron meg jönne egy új tőkeerős tulaj.Figyelembe véve mindent én most ezt itt alá is írnám.
Tudom tudom merj nagyot álmodni de én most a bajnoki címet nagyon távolinak érzem, nem realitás. Persze tévedjek.![]()
Nyaron uj tulajdonos, uj edzo, es szintlepes komolyabb celokert.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.11.10. 09:51-kor.
- interfan
A jo dolgok ragadosak.
Menni kell most szepen tovabb, ami realis elerni, nyartol pedig johet az uj idoszamitas, uj tulajdonos + uj edzovel.
Minimalis erofesztiessel a mercaton az uj tulajdonossal, egy komoly edzovel, evekig leuralhatjuk a Seria A-t.
- sorger=giallo
Szart sem ér??? Viccelsz? Minden pont baromira fontos, helyén kell kezelni mindent. Nyilván én is roppant módon csalódott voltam a Juve elleni vereség után (meg kb. minden pontvesztés okán), de az már történelem és ahhoz, hogy valamit mégis elérjen a csapat a szezonban, minden pontot meg kell becsülni. Baromi jó lenne például egy szuperkupa győzelem, bajnokságban a legjobb négyben végezni és lehetőség szerint ütni a Porto csapatát a BL-ben.
FORZA INTER!!!
- interfan
Gosens hivatalosan is kimaradt a Nemet VB keretbol.
Lukaku a 26 fos listan rajta van, de 4 jatekos is "stand by" uzemmodba van, ha esetleg megsem epul fel.
A vegleges keretben az 1. csoportmeccs elotti 24 oraig lehet modositani.
Martinez a Belga valogatott edzoje:
Lukaku a 26 fos listan rajta van, de 4 jatekos is "stand by" uzemmodba van, ha esetleg megsem epul fel.
Orvosi szempontbol nem epult fel Lukaku, nincs jol.
Jelenleg kezeles alatt all.
A Vilagbajnoksagnak ket fazisa van, egyik a csoportkor, utana meg a kieseses szakasz, bizunk benne a kieses szakaszban szamithatunk Lukakura.
November vegen ertekelni fogjuk.
Nem zarjuk ki annak lehetoseget sem, hogy az utolso csoport meccsen jatszhat, minden nap ertekeljuk, az elmult par nap pozitiv volt.
-
cuchu11
Annyit tennék hozzá, hogy a belgák 3.csoportmeccse is dec.1...interfan írta: ↑2022.11.10. 12:24 Gosens hivatalosan is kimaradt a Nemet VB keretbol.
A Vilagbajnoksagnak ket fazisa van, egyik a csoportkor, utana meg a kieseses szakasz, bizunk benne a kieses szakaszban szamithatunk Lukakura.
Nem zarjuk ki annak lehetoseget sem, hogy az utolso csoport meccsen jatszhat, minden nap ertekeljuk, az elmult par nap pozitiv volt.
De nézzük pozitívan: Lukaku rendbe jön és január 4.-re csúcsformába kerül.
Megütjük a Napolit, amelyik ettől padlót fog.
És a végén felkerül a mezünkre a 2. csillag!
Persze emiatt rögtön lesz egy pénzeszsák új tulajunk
és innentől életünk végéig élvezhetjük a csapat sikereit!
- interfan
Kicsit nagyon irrealis az egesz, de felolem ok.cuchu11 írta: ↑2022.11.10. 13:09Annyit tennék hozzá, hogy a belgák 3.csoportmeccse is dec.1...interfan írta: ↑2022.11.10. 12:24 Gosens hivatalosan is kimaradt a Nemet VB keretbol.
és innentől életünk végéig élvezhetjük a csapat sikereit!
-
cuchu11
Hogy lenne már irreális, amikor teljesen logikus!interfan írta: ↑2022.11.10. 13:10Kicsit nagyon irrealis az egesz, de felolem ok.cuchu11 írta: ↑2022.11.10. 13:09Annyit tennék hozzá, hogy a belgák 3.csoportmeccse is dec.1...
és innentől életünk végéig élvezhetjük a csapat sikereit!![]()
![]()
![]()
- interfan
-
cuchu11
- hvmetal
Juve verés sem ért volna szart se , ha tegnap kikapunk.
Vb be fog kavarni .
Kopaszt nem írnám le , élete lehetősége eddig , de azért nem lesz egyszerű tavasza .
Pioliban is bíztunk , meg is lepett mindenkit .
Feladni hülyeség . El kell kezdeni végre rangadókat is nyerni . Szezon meccse lehet a Nápoly elleni .
Vb be fog kavarni .
Kopaszt nem írnám le , élete lehetősége eddig , de azért nem lesz egyszerű tavasza .
Pioliban is bíztunk , meg is lepett mindenkit .
Feladni hülyeség . El kell kezdeni végre rangadókat is nyerni . Szezon meccse lehet a Nápoly elleni .
- interfan
Nekem az egyik, hanem a legnagyobb "kedvenc" temam", a Spalletti "osszesik/szetesik, elfogy" telre/tavaszra.
Na most erdemes megnezni a valosagot, mielott ezt leirjuk. Persze az Inter szurkolo mire emlekszik, az Interes dolgokra, de azert erdemes megnezni az osszkepet is...
Elore alarulom, Inzaghi sokkal-sokkal-sokkal joban "osszesik/szetesik/elfogy" telre/tavaszra mint Spalletti.
Inzaghi 6 teljes szezon ota edzo, nezzuk akkor az utolso 6 teljes szezont Inzaghi vs Spalletti kapcsan, es a vegere kiderul ki is esik "ossze/szet" telre/tavaszra, igaz mar el is arultam, es sajnos vagy nem, de nem Spalletti.
- Inzaghi:
2016/17: 70 pont
bajnoksag elso resze: 37 pont
bajnoksag masodik resze: 33 pont
2017/18: 72 pont
bajnoksag elso resze: 40 pont
bajnoksag masodik resze: 32 pont
2018/19: 59 pont
bajnoksag elso resze: 27 pont
2019/20: 78 pont
bajnoksag elso resze: 43 pont
bajnoksag masodik resze: 35 pont
2020/21: 68 pont
bajnoksag elso resze: 34 pont
bajnoksag masodik resze: 34 pont
2021/22: 84 pont
bajnoksag elso resze: 46 pont
bajnoksag masodik resze: 38 pont
6 szezonbol egyetlen 1x sikerult jobbat hozni a masodik szakaszban.
6/1x...
Ellenben 6/4x jott a "osszeses/szeteses/elfogyas", telre/tavaszra.
Nem is kicsi kulonbsegek pontok teren...
- Spalletti:
2007/08: 82 pont
bajnksag elso resze: 42 pont
bajnoksag masodik resze: 40 pont
2008/09: 63 pont
bajnoksag elso resze: 30 pont
2016/17: 87 pont
bajnoksag elso resze: 41 pont
bajnoksag masodik resze: 46 pont
bajnoksag masodik resze: 31 pont
2018/19: 69 pont
bajnoksag elso resze: 39 pont
bajnoksag masodik resze: 30 pont
2021/22: 79 pont
6 szezonbol 3x is sikerul jobbat hozni a szezon masodik feleben mint az 1.-ben.
6/3x jobb volt a masodik feleben.
Ez Inzaghinal 6/1x.
Spalletti merlege 50-50% szezon elso vs masodik resze.
Inzaghi ellenben mindossze 20%-ban tud tobbet hozni telen/tavasszal.
80%-ban pedig "osszeesik/szetesik/elfogy" telen/tavasszal.
Tehat a lenyeg a lenyeg, hogy ha teli es tavaszi "szeteses/osszeserol/elfogyasrol" van szo, akkor Inzaghi felulmulja ebben Spallettit, pedig mindig Spalletti van emlegetve mint hires "szeteso/osszeso/elfogyo".
Na most erdemes megnezni a valosagot, mielott ezt leirjuk. Persze az Inter szurkolo mire emlekszik, az Interes dolgokra, de azert erdemes megnezni az osszkepet is...
Elore alarulom, Inzaghi sokkal-sokkal-sokkal joban "osszesik/szetesik/elfogy" telre/tavaszra mint Spalletti.
Inzaghi 6 teljes szezon ota edzo, nezzuk akkor az utolso 6 teljes szezont Inzaghi vs Spalletti kapcsan, es a vegere kiderul ki is esik "ossze/szet" telre/tavaszra, igaz mar el is arultam, es sajnos vagy nem, de nem Spalletti.
- Inzaghi:
2016/17: 70 pont
bajnoksag elso resze: 37 pont
bajnoksag elso resze: 40 pont
2018/19: 59 pont
bajnoksag elso resze: 27 pont
2019/20: 78 pont
bajnoksag elso resze: 43 pont
bajnoksag masodik resze: 35 pont
2020/21: 68 pont
bajnoksag elso resze: 34 pont
bajnoksag masodik resze: 34 pont
2021/22: 84 pont
bajnoksag elso resze: 46 pont
bajnoksag masodik resze: 38 pont
6 szezonbol egyetlen 1x sikerult jobbat hozni a masodik szakaszban.
6/1x...
Ellenben 6/4x jott a "osszeses/szeteses/elfogyas", telre/tavaszra.
Nem is kicsi kulonbsegek pontok teren...
- Spalletti:
2007/08: 82 pont
bajnksag elso resze: 42 pont
2008/09: 63 pont
bajnoksag elso resze: 30 pont
2016/17: 87 pont
bajnoksag masodik resze: 46 pont
bajnoksag masodik resze: 31 pont
2018/19: 69 pont
bajnoksag masodik resze: 30 pont
2021/22: 79 pont
6 szezonbol 3x is sikerul jobbat hozni a szezon masodik feleben mint az 1.-ben.
6/3x jobb volt a masodik feleben.
Ez Inzaghinal 6/1x.
Spalletti merlege 50-50% szezon elso vs masodik resze.
Inzaghi ellenben mindossze 20%-ban tud tobbet hozni telen/tavasszal.
80%-ban pedig "osszeesik/szetesik/elfogy" telen/tavasszal.
Tehat a lenyeg a lenyeg, hogy ha teli es tavaszi "szeteses/osszeserol/elfogyasrol" van szo, akkor Inzaghi felulmulja ebben Spallettit, pedig mindig Spalletti van emlegetve mint hires "szeteso/osszeso/elfogyo".
- hvmetal
Ahhoz képest tavaly , vagy 500x leírtad Piolit is .
Itt sem hiszem , hogy csak fekete és fehér létezne .
Téli mercato , sérülések , liga színvonala és rengeteg dolgot lehetne nézni .
Inzaghi : 2 olasz , 3 olasz szuper kupa.
Spaletti : 2 olasz , 1 olasz szuper kupa .
Olaszországot nézem .
Kopasz azért nem 6 éve kezdte . Ennyit érnek olykor a számok .
Olaszországot nézem .
Kopasz azért nem 6 éve kezdte . Ennyit érnek olykor a számok .
- interfan
Tavaly telen nem volt sok serules, nem adtunk el senkit, es a Liga szinvonala is ugyanaz volt.hvmetal írta: ↑2022.11.10. 17:50 Ahhoz képest tavaly , vagy 500x leírtad Piolit is .
Olaszországot nézem .
Kopasz azért nem 6 éve kezdte . Ennyit érnek olykor a számok .![]()
Spalletti megis tobb pontot szerzett, Inzaghi megis osszeesett, valoban ennyit ernek a szamok.
Spalletti nem 6 eve kezdte, de ertekelheto szinvonalu csapatba nem sokkal volt tobbet.
Es emlekezzunk csak arra, hogy az Udinesevel anno miket ert el.
2db UEFA Kupa hely (6, es 7. hely), es 1db 4.hely BL hellyel.
Pioli meg 1db Scudetto, ami tobbet er mint Inzaghi-Spalletti Olasz es Olasz Szuperkupai egyuttveve.
Raadasul egy hulla gyenge Milannal, akire senki nem szamitott hogy bajnok lehet, nekunk megsem sikerult oket leggyozni.
Egyebkent Pirlonak is sikerult egyetlen 1 szezon alatt az Olasz Kupa + Olasz Szuperkupa, szoval Pirlot a padra azonnal, es Cuadrado johet Dumfries helyett, ugyis barki tavozhat akiert "megfelelo ajanlat jon".
- hvmetal
Off a téma , és szerintem nagyon más jelenleg az Internél és a Napolinál dolgozni .
Nem írom le Inzaghit . Fiatal nagyon és az egyetlen szerethető tag a vezetőségben . Pali átment egy másik vergődő klubhoz , ahol annyira a bajnokság a cél , hogy bárkit lehet vinni , jó pénzért .
Jelenleg csak ő és az a pár játékos tesz valami érdemlegeset a klubért .
Nem írom le Inzaghit . Fiatal nagyon és az egyetlen szerethető tag a vezetőségben . Pali átment egy másik vergődő klubhoz , ahol annyira a bajnokság a cél , hogy bárkit lehet vinni , jó pénzért .
Jelenleg csak ő és az a pár játékos tesz valami érdemlegeset a klubért .
- interfan
Azert 4,5x annyi fizuval biztos komoly gondolkozas volt, hogy elvallja e...
Ne csinaljunk ugy, mintha o az egyetlen aki elvallata volna, es o az egyetlen aki a mai napon is vezetne az Intert...
Nagyon komoly penzt kap ezert, Contet leszamitva az elmult 12 evben senki nem kapott ennyit.
Ettol fuggetlenul ahogy te fogalmaztal "500x" leirtam mar, sokkal ellentetben nem tennem ki Inzaghit, mert ugysem hoznak olyan nevet aki megfelelo.
BL hely vele is meglesz, annyit tud siman, nyaron pedig uj tulajdonos + uj edzo, es uj idoszamitas.
- hvmetal
De , ennyiért biztos jött volna Spal , Mazzarri , Benitez .
Max velük a kicsik ellen is szenvednék.
Az nem klubvezetés , hogy szétárulom a klubot , ám alkalmazok edzőt 20 misiért, és scudettokról ordítok a sajtóban, illetve 4 naponta válságértekezletet tartunk .
Max velük a kicsik ellen is szenvednék.
Az nem klubvezetés , hogy szétárulom a klubot , ám alkalmazok edzőt 20 misiért, és scudettokról ordítok a sajtóban, illetve 4 naponta válságértekezletet tartunk .