Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

segogabor írta: 2022.12.05. 08:52
interfan írta: 2022.12.05. 08:09 Gazzetta szerint Bastoni nyari maradasa nem jelenti azt, hogy sokaig Inter jatekos marad.
Tovabbra is napirenden van az eladasa ha megfelelo ajanlat erkezik, valamint a PL-bol komoly erdeklodes mutatkozik erte tovabbra is.
Ha megfelelo ajanlat erkezne es eladnak, felmerult a helyere Hincapie.
Leverkursen tavaly vette mindossze 6m-ert, de a jo jateka es a fiatal kora miatt jelenleg 30m-t kernek erte.
Ezt az osszeget az Inter Bastoni eladasabol tudna fedezni, akiert korabbi hirek szerint kb 60m eurot kerunk.

Pedulla es a SportItalia szerint Dumfries jo VB szereplese a kezdeti 35-40m-t, mar 50m-ra emelte, ennyit varnank erte januarban.

Szinten a Gazzetta szerint az Inter remenykedik egy Holland tovabbjutasban, es Dumfries ujabb kiemelkedo jatekaban, es ez esetben akar a 60m euros "alomhatart" is elerne az Inter remenyei szerint.
Gazzetta szerint nem csak a Chelsea es a Spurs, hanem a MU is erdeklodik, akik a nyaron lejaro szerzodesu Dalotot + penzt ajanlhatnak Dumfriesert, igy az Internek a potlasa is meglenne januarban.
Ezek újságírok megint eladnak mindenkit az Interből , mint nyáron. Egyszerüen hihetetlen ,hogy nem tudjuk leállítani a pletykákat.
De ha ez igaz,hogy távozik Skriniar,Bastoni és Dumfries is télen , és hulladékokkal pótoljuk le őket,akkor folytatódik a leépülés.
Márciusig nem lesz bejelentés az új tulajról ,akkor itt nekünk reszeltek.
Nem az ujsagirok adnak el mindenkit, hanem mi magunk.
Zhang nemreg jelentette be a "megfelelo ajanlatos" bejelenteset.
Ezek utan nem kell ujsagironak lenni...

Az egyertelmunek tunik Zhang, sot Marotta bejelentese utan is, valaki egy "top" nev akibol nagy penz van juni 30-ig valoszinuleg tavozik, mivel nincs meg az eleg plusz a mercaton, kiveve ha jon uj tulajdonos.

Viszont juni 30-ig jok vagyunk, addig valoban csak "megfelelo ajanlat" eseten adunk el valoszinuleg.
Az hogy melyik jatekosnal mennyi a "megfelelo ar" azt kb lathatjuk.

Az egyertelmu, nem adunk el egyszerre 5 jatekost.
Ha lesz megfelelo ajanlat, akkor egy "top" nev tavozhat januarban.
Kerdes lesz e ilyen ajanlat...

Az meg a vegere megint eleg vilagos lehet, latva az elmult 2 evet, ha tavozik "top" nev, nem tudjuk potolni, mivel az eladasi osszeg toredeket kolthetjuk csak el, lasd 2021 nyara.

Egy dolog szunteti majd ezt meg egyszer, a tulajdonosvaltas.
Ha az bekovetkezik, akkor egy teljesen uj korszak kezdodik egy mas szinvonlallal es szintel.
interfan

Dumfries ugynoke:
Dumfries ara emelkedett a VB alatt?
Remeljuk nem, mert ebben az esetben nehezebb lesz ot leigazolni.

Gazzetta szerint nagyon kozel a megallapodas Dzekoval a hosszabbitast illetoen.
Dzeko vegig 2 eves szerzodest akart, az Inter viszont kezdetben csak 1 eves szerzodest ajanlott.
Jelenlegi hirek szerint 1 ev fix + 1 ev konnyu opcios hosszabbitas lesz.
Valoszinu BL helyhez kotve.
Dzeko eves fizetese alacsonyabb lehet, de 2 evre levetitve tobbet kereshet mint ha csak 1 evre hosszabbitana a jelenlegi fizetesevel.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem látom a koncepciót abban, hogy a 31 éves, egyértelműen lefele menő De Vrijnek emelt fizus hosszabbítást ajánlunk.
Esetleg még a jelenlegi fizuval, de inkább csökkentve azt mondom OK, de így...
Ugyanez Darmian, aki egy megbízható szürke egér, de közben 33 éves már, mi meg kínáljuk az emelt fizut...
Miközben ahol lehet, spórolnánk.
Nem tiszta ez nekem.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

TS mai lapja szerint az Inter elsődleges kiszemeltjei Smallig és Kessie.
Ezen kívül a Toro 4m ellenében megveheti Lazarot.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/edi ... ng-kessie/

GdS szerint a Leverkusen védőjét, Piero Hincapiét figyeljük. A 2002-es születésű ecuadori védő a világbajnokságon is szerepelt.
https://www.fcinter1908.it/copertina/hi ... ato-inter/
CsaSzi9294

PellerG írta: 2022.12.06. 09:08 Nem látom a koncepciót abban, hogy a 31 éves, egyértelműen lefele menő De Vrijnek emelt fizus hosszabbítást ajánlunk.
Ugyanez Darmian, aki egy megbízható szürke egér, de közben 33 éves már, mi meg kínáljuk az emelt fizut...
Nem tiszta ez nekem.
Én DeVrijt még valahol meg is értem, mert bár vissza esett a formája, padra még tökéletes lehet, jobbat úgy sem tudunk hozni, a rendszert is ismeri. Ahhoz, hogy ne igazoljon el, gondolom emelni kell neki. Ami engem jobban aggaszt e téren (spórolás), hogy 4m-ért a 35 éves Acerbin agyalunk.
Darmiant kapcsolatban is vannak kétségeim, ahogy DD-vel is.
Ezt az öltözői szerepet is el lehetne felejteni végre. DD, Handa, Gag (még Rano és Kolarov is ott volt ugye) mind öltözői vezérek viszont játszatni nem igen lehet őket (max Handát). Több a vezért az öltözőben, mint a pályán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2022.12.06. 09:19-kor.
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2022.12.06. 09:14
PellerG írta: 2022.12.06. 09:08 Nem látom a koncepciót abban, hogy a 31 éves, egyértelműen lefele menő De Vrijnek emelt fizus hosszabbítást ajánlunk.
Nem tiszta ez nekem.
Én DeVrijt még valahol meg is értem, mert bár vissza esett a formája, padra még tökéletes lehet, jobbat úgy sem tudunk hozni, a rendszert is ismeri. Ahhoz, hogy ne igazoljon el, gondolom emelni kell neki. Viszont Darmiant nem értem, ahogy DD-t sem.
Ezt az öltözői szerepet is el lehetne felejteni végre. DD, Handa, Gag (még Rano és Kolarov is ott volt ugye) mind öltözői vezérek viszont játszatni nem igen lehet őket (max Handát). Több a vezért az öltözőben, mint a pályán.
Padra szerintem ilyen fizetéssel a jelenlegi helyzetünkben luxus lenne ez.
Oda a ligából vadászva is találhatnánk opciót, fiatalabb, olcsóbb kivitelben.
Főleg azt nézve, hogy a 34 éves Acerbi már most is a holland előtt van a sorban, ha nyártól is Inzaghi az edzőnk, akkor ez hosszú távon is így marad.
Smalling egy vicc, 33 éves, sokat sérült.
Ez pont az a kategória megint, amit sosem értek hogy hogy merül fel Ausilioékban.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2022.12.06. 09:18
CsaSzi9294 írta: 2022.12.06. 09:14
Nem tiszta ez nekem.
Én DeVrijt még valahol meg is értem, mert bár vissza esett a formája, padra még tökéletes lehet, jobbat úgy sem tudunk hozni, a rendszert is ismeri. Ahhoz, hogy ne igazoljon el, gondolom emelni kell neki. Viszont Darmiant nem értem, ahogy DD-t sem.
Padra szerintem ilyen fizetéssel a jelenlegi helyzetünkben luxus lenne ez.
Főleg azt nézve, hogy a 34 éves Acerbi már most is előtte van a sorban, ha nyártól is Inzaghi az edzőnk, akkor ez hosszú távon is így marad.
Smalling egy vicc, 33 éves, sokat sérült.
Ez pont az a kategória megint, amit sosem értek hogy hogy merül fel Ausilioékban.
Közben pont kiegészítettem az előzőt. :)
Igen, Acerbi 35 éves lesz azt a 4m-t sokkal okosabban is be lehetne fektetni. Ez a Smalling, Acerbi dolog vészmegoldásnak elfér ha kölcsön jönnek. Véglegesen menjenek a Monzába vagy a Leccébe levezetni.
DeVrij szerintem még elfér (én speciel bírom is), más fizetésén sokkal inkább spórolnék. Pl Darmian, Acerbi, Correa, Dalbert, DD, Dzeko.
interfan

Nem tiszta ez nekem.
Ezt gondolom en is.
Sajnos tavaly is borzaszto gyenge volt, es iden is a leggyengeb KH a keretben.
Ahogyan irtad, luxus evi 7,5m kiadassal a padra valaki.

Darmian ugyanez, tipikus langyos viz volt mindig.
Se lefele, se felfele nem tud semmit.
O is 33 lesz, erre emeljuk a fizeteset, es + 2 evre majdnem 35 eves koraig magunkhoz kotjuk.

Nekem sem ertheto ez...

Nalam ez a Dzeko story sem erheto ezzel a kb garantalt 2 evvel.
Tavaly is darabjaira hulott tavasszal, iden is benne van ez, raadasul 37 eves.
+ ev azt jelentene, hogy meg 39 evesen is Inter jatekos...

En megmondom oszinten a lejaro szerzodesuek es a sima kolcsonos jatekosok kozul egyedul Skriniar maradna.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.12.06. 09:27
Nem tiszta ez nekem.
Ezt gondolom en is.

O is 33 lesz, erre emeljuk a fizeteset, es + 2 evre majdnem 35 eves koraig magunkhoz kotjuk.

Nekem sem ertheto ez...

En megmondom oszinten a lejaro szerzodesuek es a sima kolcsonos jatekosok kozul egyedul Skriniar maradna.
Viszont amennyiben még is lelép Skriniar és nem jön értelmes utódja, sokkal jobban fogok örülni annak, hogy DeVrij még itt van, mint hogy a 35 éves Acerbit nézzem Bastoni mellett.
Az meg sajnos az edző baromsága, hogy az olasz még is előrébb van a sorban, az meg még inkább, hogy szinte biztosra veszem, hogy meg is fogjuk venni 4 millióért. Na az a pénz kidobás.
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2022.12.06. 09:39
Nem tiszta ez nekem.
Ezt gondolom en is.

Nekem sem ertheto ez...

Viszont amennyiben még is lelép Skriniar és nem jön értelmes utódja, sokkal jobban fogok örülni annak, hogy DeVrij még itt van, mint hogy a 35 éves Acerbit nézzem Bastoni mellett.
Az meg sajnos az edző baromsága, hogy az olasz még is előrébb van a sorban, az meg még inkább, hogy szinte biztosra veszem, hogy meg is fogjuk venni 4 millióért. Na az a pénz kidobás.
Aljas lenne Acerbit szidni, mert eddig nem emlékszem hibájára, stabilabb idén, mint De Vrij.
Viszont elvből nem adok ki 4 milliót egy lassan 35 éves játékosra...
Remélem észnél leszünk, és max a következő Zaniolot adjuk oda érte cserébe a Lazionak jó Ausiliós módra :D :D
interfan

Nem tiszta ez nekem.
Ezt gondolom en is.

Nekem sem ertheto ez...

En ezt optimistabban latom.

Persze lehet hiu remeny, es jon az ujabb hatalmas csalodas, es pofon.
De en bizok benne megjon az uj tulajdonos a nyarra, uj tulajdonossal pedig ezek az "aldozat", meg "pluszos mercato" szavak orokre eltunnek.
Mint ahogy egy uj edzot is varok, aki kepes komolyabb celok elereshez.

Tehat En ezert nem gondolok es szamitok arra, hogy majd Acerbi marad mert Inzaghi, es Skriniar vagy Bastonit eladjuk es jon egy Smalling a helyere, es akkor de jo hogy van egy DeVrij.
interfan

Inzaghi:

Mi varhato a januari piacon?

Szerencses vagyok, hogy egy olyan vezetoseg all mogottem akik mindig mindenre odafigyelnek.
En csak a sajat munkamra koncentralok, es hogy a leheto legjobban felkeszitsem a csapatot januar 4-ig.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.12.06. 10:02

De en bizok benne megjon az uj tulajdonos a nyarra, uj tulajdonossal pedig ezek az "aldozat", meg "pluszos mercato" szavak orokre eltunnek.

Tehat En ezert nem gondolok es szamitok arra, hogy majd Acerbi marad mert Inzaghi, es Skriniar vagy Bastonit eladjuk es jon egy Smalling a helyere, es akkor de jo hogy van egy DeVrij.
Igazából lehet hihetetlennek fog tűnni, de én nem szeretnék pesszimista lenni. Egyszerűen annyira nagy ez a fostenger a csapat körül, hogy ha jön is egy új tulaj, az még nem garancia arra, hogy fog is azonnal költeni a keretre érdemben vagy minőségben. Miután rendbe teszik a klubot, utána már igen, de addig én nem hiszem, hogy mélyebben a bukszába nyúlna bárki is, kivéve ha nem egy arab pénzeszsák. Szóval inkább csak realista próbálok maradni és nem vagyok pesszimista, legalább is most nem érzem magam annak.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.12.06. 10:25
interfan írta: 2022.12.06. 10:02

Igazából lehet hihetetlennek fog tűnni, de én nem szeretnék pesszimista lenni. Egyszerűen annyira nagy ez a fostenger a csapat körül, hogy ha jön is egy új tulaj, az még nem garancia arra, hogy fog is azonnal költeni a keretre érdemben vagy minőségben. Miután rendbe teszik a klubot, utána már igen, de addig én nem hiszem, hogy mélyebben a bukszába nyúlna bárki is, kivéve ha nem egy arab pénzeszsák. Szóval inkább csak realista próbálok maradni és nem vagyok pesszimista, legalább is most nem érzem magam annak.
En annyit irtam, hogy En optimistabban latom a dolgokat.
Azt hogy Te pesszimista vagy nem irtam.

Ezaltal En nem is gondolom, hogy itt oriasi koltest es penzszorast kellene csinalni.
Eleg nekunk egy Milan fele Amerikai maganbefektesi csoport, nem kell Chelsea fele.

Marotta garancia arra, hogy nem kell 300m-t elkolteni a minoseghez.

Elmult 2 ev utan mar az is egy valosagos csoda lenne, ha egy nullas mercatot elernek.
Mar azzal is lehet boven "alkotni".
Ha meg ne adja az eg, az uj tulajdonos beletesz a mercatoba pl 50m-t mint a Milannal tette ezt az Elliott, az meg mar igazi csodalom.
Marotta egy -50m mercatoval olyan keretet tudna osszehozni, ami BL eselyes lenne.
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

Sziasztok!

A Milan eseteben az ottani kinai banda tavozasa utan az egesz vezetoseget lapatra tettek.
Ezt csak azert irom, mert ugy latom szinte mindenki tenykent kezeli, hogy Marotta marad majd. En erre nem vennek merget, azert ez alapvetoen egy bizalmi pozicio.
Illetve, ha mar a Milan feljott peldakent. Egyreszt az, hogy beletettek a mercatoba 50 misit az szerintem nem elvalaszthato attoly hogy nem termeltek 100-200 minuszt.
Illetve evrol evre komoly ertekkel biro jatekosok dobbantanak onnan ingyen, mert nem adnak x fizetes felett senkinek.
Es hat az az igazsag, hogy ha ide olyan uj tulaj erkezese lenne varhato, akinek a penz nem szamit, ( szemben a peldanak felhozott Milannal), mar megvette volna a klubbot.
Bocsi az ekezetek hianya miatty eleg regi a telefonom
interfan

Pityuinter írta: 2022.12.06. 10:43 Sziasztok!

A Milan eseteben az ottani kinai banda tavozasa utan az egesz vezetoseget lapatra tettek.
Ezt csak azert irom, mert ugy latom szinte mindenki tenykent kezeli, hogy Marotta marad majd. En erre nem vennek merget, azert ez alapvetoen egy bizalmi pozicio.
Illetve, ha mar a Milan feljott peldakent. Egyreszt az, hogy beletettek a mercatoba 50 misit az szerintem nem elvalaszthato attoly hogy nem termeltek 100-200 minuszt.
Illetve evrol evre komoly ertekkel biro jatekosok dobbantanak onnan ingyen, mert nem adnak x fizetes felett senkinek.
Es hat az az igazsag, hogy ha ide olyan uj tulaj erkezese lenne varhato, akinek a penz nem szamit, ( szemben a peldanak felhozott Milannal), mar megvette volna a klubbot.
Bocsi az ekezetek hianya miatty eleg regi a telefonom
Jogos amit irsz, nem tudhatjuk mi lesz, lehet valoban egy uj tulajdonos egybol kitenne Marottat.
Benne van.
Es jonne megint a remalom Ausilio vezetesevel...
De remeljuk ha jon, akkor lesz bennuk ennyi meglatas, hogy Marotta garancia a sikerre.

A Milant elkepeszto melyrol hoztak fel.
500m euros banki hiteluk volt, lett 0 euro.
Egy total kozepszer csapatbol csinaltak az evek munkaja, es a minden evben mercatoba aldozott sulyos milliokkal egy bajnok csapatot.

Mi hala az egnek "keret" ugyben nagyon de nagyon messze vagyunk az akkori Milantol amit atvett az Elliott.

Persze a hatteret rendezni kell, de ez a banki hitelek a vetelarba benne vannak.
Egyszoval gyakorlatilag a megvetelel rendezve is vannak a sulyos szaz millios banki hitelek.

Tovabbra is tartom, ha "csak" annyit tesz bele egy uj tulajdonos mint a Milan eseteben az Elliott, az mar nekunk extra alom.
Sot mi tobb, mar nekunk egy nullas mercato is elorelepes lenne az elmult 2 ev gyotrelmei utan.

Keretunk minosege adott, ha nem gyengitjuk tovabb a keretet, akkor itt kozel sem kellene annyit penzt a mercatoba tolnia az uj tulajdonosnak mint a Milan eseteben.
Mivel joval komolyabb minoseget kepviselunk, mint a 2018-as Milan.
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

Szerintem a komplett vezetest kirakjak majd
En legalabbis nem hagynek olyanokat a milliardos befektesem elen, akik 100 millios vesztesegeket gurigaztak ossze evente.
Ebben sajnos Marotta is bovem benne van egyebkent. Legalabbis nehez elhinnem azt, hogy o mindent jol csinal, csak sajnos a tulaj meg az edzo gancsoskodnak vele folyamatosan.
Egyebkent en nem latom a milan eseteben ezt a nagy penz szorast. Inkabb azt, hogy nagyon tudatosan probalnak egy viszonylag kis osszeget elkolteni. Ok is kolcson plusz opciokban gondolkodnak, csak hat Acerbi helyett Tomorira tudtak opciot ajanlani es mas fiatalokra. Tonali jut meg eszembe, akirol mi, ha jol emlekszem le is mondtunk es helyettunk vettek meg?
De pl a nyaron pont te irtad, kiket akartak es maradtak le roluk vegul.
Mindent osszevetve ez szerintem nem a mercatoba tett osszegeken megy el nalunk, hanem mar ott, hogy mercato nelkul nezve is 100 millio feletti a minusz, ami tulaj ide-oda nem tunik csak ugy el.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem minden a céltól függ! Ga jön az új tulaj kérdés mi a célja!?!?
Interfan abból indul ki hogy a bajnoki és nemzetközi sikeresség, de a tulaj célja nem biztos hogy ez lesz!! Lehet hogy beletesz pénzt de az is lehet hogy kivenni akar majd! Meglátjuk, bárcsak már ott tartanánk!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Pityuinter írta: 2022.12.06. 11:45 Szerintem a komplett vezetest kirakjak majd
En legalabbis nem hagynek olyanokat a milliardos befektesem elen, akik 100 millios vesztesegeket gurigaztak ossze evente.
Ebben sajnos Marotta is bovem benne van egyebkent. Legalabbis nehez elhinnem azt, hogy o mindent jol csinal, csak sajnos a tulaj meg az edzo gancsoskodnak vele folyamatosan.
Egyebkent en nem latom a milan eseteben ezt a nagy penz szorast. Inkabb azt, hogy nagyon tudatosan probalnak egy viszonylag kis osszeget elkolteni. Ok is kolcson plusz opciokban gondolkodnak, csak hat Acerbi helyett Tomorira tudtak opciot ajanlani es mas fiatalokra. Tonali jut meg eszembe, akirol mi, ha jol emlekszem le is mondtunk es helyettunk vettek meg?
De pl a nyaron pont te irtad, kiket akartak es maradtak le roluk vegul.
Mindent osszevetve ez szerintem nem a mercatoba tett osszegeken megy el nalunk, hanem mar ott, hogy mercato nelkul nezve is 100 millio feletti a minusz, ami tulaj ide-oda nem tunik csak ugy el.
Én Marotta párti vagyok. Torinoban is azt hitték, hogy ő a kerékkötő, most látjuk a végeredményt.
Szerintem egy neves amerikai befektetőnek a szponzorok pénztárcái is jobban kinyílnak,
mint a bukott kínaiaknak, azaz a 100+ m hiány ezzel azért könnyen csökkenthető (lásd Milan - Emirates, Puma).
Mondjuk az interfan által remélt 50 milla eladásokon felüli mercatot én aláírnám.
Mert Kánaán az új tulajjal sem lesz, azért az borítékolható. Ez nem a Premier League.
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint fejalanlotta Soyuncu ugynoke az Internek a jatekost nyartol ingyen.
Smalling, Diakhaby, Djidji utan o a 4. ingyen KH aki kepbe kerult.

Az Inter jelenleg nem adott valaszt, es eloszor szeretne megerteni mi lesz Skriniar es Bastoni jovoje.
DeVrij jelenlegi hirek szerint marad, Acerbi pedig Inzaghi jovojetol fugg.

Sky szerint lehetoseg az is, hogy sem erkezo, sem tavozo nem lesz januarban.
Skriniar jovoje is bizonytalan.
CsaSzi9294

- Sky és Di Marzio szerint olyan jól teljesít Gosens az edzéseken, hogy mégsem szeretnénk őt eladni januárban.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... osens-sky/
- Január elejére várjuk Skriniar végleges válaszát. Amennyiben menni szeretne alternatívákat kell keresni, ezért a határidő. (Sky, Di Marzio)
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... ter-tempi/
- GdS szerint továbbra is figyeljük a Valencia amerikai játékosát Musah-t. Mi most csak kölcsönből tudjuk megoldani, viszont a lap szerint 2023-24-es szezonban vásárolnánk ki.
https://www.fcinternews.it/focus/i-gds- ... dio-911676

(Ha valamit rosszul fordítottam, köszönöm ha kijavítod!)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

skriniar vegleges valaszat mindig egyre kesobb varjuk :D
vicc
interfan

R9. írta: 2022.12.07. 09:46 skriniar vegleges valaszat mindig egyre kesobb varjuk :D
vicc
Valamint nagyon elszurtunk ezzel a storyval, foleg azzal amit nyaron csinaltunk vele.
En nagyon sajnalom, nem ezt erdemelte.

En egy dolgot remelek, hogy ezt a januart kihuzzuk ugy ahogy vagyunk valahogy.
Sem nem erkezo, sem tavozo ne legyen.

Nyarra meg jojjon az uj tulajdonos, mert ha nem akkor megint az a kerdes ki tavozik, a valaszt meg tudjuk, akiert megfelelo ajanlat jon.

Szoval a januari piac lezarasat mar most varom.

Utana meg jojjon az uj tulajdonos, kulonben edesmindegy minden.
interfan

Tobb helyen is kiternek arra amit Dumfries ugynoke mondott, amiben gyakorlatilag megerositette az Inter arulja ot.
Inzaghi a hirek szerint abban remenykedik, hogy nem erkezik meg a tulajdonos altal vart 40-50m ajanlat, vagy ha igen akkor kolcsonben nalunk maradhat Dumfries.
Nagyon nem szeretne Inzaghi elvesziteni most januarban Dumfriest, es remeli nyarig marad.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2022.12.07. 09:50

Azért egy értékelhető csatárt valahogy jó lenne januárban leakasztani/kölcsön venni. :? Lukaku kapcsán vannak félelmeim és Correa sem igazán bírja a terhelést....kevés ez a 4 csatár ha 2 mindig sérült....Martinez meg sajnos hullámzó, nála majd jön megint egy hónap amikor nem rúg gólt....ez így necces...nem lehet abban bízni majd Dzeko bírja..... :(
interfan

Cupi írta: 2022.12.07. 10:04
interfan írta: 2022.12.07. 09:50

Azért egy értékelhető csatárt valahogy jó lenne januárban leakasztani/kölcsön venni. :? Lukaku kapcsán vannak félelmeim és Correa sem igazán bírja a terhelést....kevés ez a 4 csatár ha 2 mindig sérült....Martinez meg sajnos hullámzó, nála majd jön megint egy hónap amikor nem rúg gólt....ez így necces...nem lehet abban bízni majd Dzeko bírja..... :(
Dzeko sajnos tavaly sem "birta"...

Persze sok minden jo lenne es kellene.
Dehat jelenlegi helyzetunkben mar az a csoda, ha nem megy Dumfries/Skriniar/Bastoni barki.

0 eurobol nehez barkit venni, es akkor oruljunk ha nem jon megfelelo ajanlat es tavozik egy kezdo jatekos.

Sajnos ezt a csatarnegyest mi foztuk magunknak, most egyuk meg ami van.
2-3.helyre eleg lesz, tobbre nem.

Persze ismetlem valoban jo lenne egy tamado, mert aggaszto a helyzet elol, dehat ingyen kolcson kit kapnank?
Lattuk tavaly, Caicedot...
En siman megprobalnam a visszakuldott Espositot, dehat Inzaghi ugysem fogja mert fiatal, lasd tavaly Satriano es nyaron Pinamonti.
interfan

Gazzetta szerint a Roma mindenkeppen elakarja kerulni, hogy Smalling az Interbe igazoljon ingyen nyaron.
Uj ajanlatot tett a Roma, 2025-ig szerzodes es evi 3,5m fizetes.
Smalling ugynoke multheten targyalt az Interrel, ahol az Inter is megtette az ajanlatat.
Kovetkezo 1,5-2 honapban dont Smalling.

Di Marzio es a Sky is megerositi, az Inter es a Juve is erdkelodik Smallingert.

Bastoni eladasa eseten a potlasara felmerult Hincapie ugynoke szolalt meg:

Tud kozepen es szelen is jatszani?

Igen, meg ha alapvetoen kozepeso is.

Milyen a jatekstilusa, kihez hasonlitana?

O egy Sergio Ramos es Puyol keverek.
Ballabas, igazi vezer, gyoztes mentalitassal.

Sok helyen dicserik, es mint jovobeni sztar mondjak, mik a celjai?

A leheto legmagasabbra elerni.

Mennyit kerne a Leverkursen, mennyi az erteke?

O a Leverkursen legjobbja, erre tekintettel kernek erte.
Meg nem beszeltunk ilyenrol, de biztosan fogunk.

Halott az Inter erdeklodeserol?

Engem senki nem keresett.

Mit gondol az Interrol?

Nagyszeru klub.
Soha nem mond hogy soha.
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint teljesen valoszinutlen nev szamunkra Musah.
Egyszeru akadalya van az uzletnek, a penz.
Kiemelik bar leirjak a nevet par helyen, de meglehetosen minimalis az eselye az Internek ra.
Az Internel kedvelik a jatekost, de a megfigyelesen tul az Inter tobbet nem csinalt, es nem is szandekozik a gazdasagi akadalyok miatt.
A Valencia egyertelmu, csakis azonnali keszpenzt akar. Napokban utasitottak vissza egy 20m Arsenal ajanlatot, 25-30m a minimum ar.
Az Inter csakis ingyen kolcson + sima opciot tud adni, ez pedig teljesen ellentetes a Valencia igenyeivel.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.12.09. 21:45 Weghorstot még mindig elfogadnám. Correa helyett de kár, hogy nem ő jött tavaly nyáron… :roll:
Abbol is latszik, hogy iden nyaron is mennyire nem merult fel ujabb tamado, hogy az altalad emlitett Weghorst konkretan ingyen kolcson + sima opcioval, magyarul 0 euroert ment a Besiktasba.
Nalunk fel sem merult, hiaba volt ingyen...
Fizetese gyakorlatilag semmi...

Nehez igy.

Persze fel sem kellett volna neki sem merulnie, ha Sanchezt nem tesszuk ki egy rakat penz kisereteben.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.12.10. 08:28
CsaSzi9294 írta: 2022.12.09. 21:45 Weghorstot még mindig elfogadnám. Correa helyett de kár, hogy nem ő jött tavaly nyáron… :roll:
Abbol is latszik, hogy iden nyaron is mennyire nem merult fel ujabb tamado, hogy az altalad emlitett Weghorst konkretan ingyen kolcson + sima opcioval, magyarul 0 euroert ment a Besiktasba.
Nalunk fel sem merult, hiaba volt ingyen...
Fizetese gyakorlatilag semmi...

Nehez igy.

Persze fel sem kellett volna neki sem merulnie, ha Sanchezt nem tesszuk ki egy rakat penz kisereteben.
Mivel Inzaghi 4 csatárral akart nekivágni a szezonnak, így persze, hogy már nem került ismét szóba. De ahogy mondod, Sanchez elküldése volt az egyik legnagyobb hiba. De ha már így alakult, nem értem miért nem jöhetett ismét szóba a holland? Főleg ingyen kölcsön +sima opcióval. Nyilván nem a jövő embere, de 30 évesen még simán elférne nálunk. Nekem már a Wolfsburga is nagyon tetszett a játéka. Mindegy, vannak gondok ezen kívül is…
interfan

Nem csak Thuram kapcsan van Inter vs Juve verseny, hanem Smalling kapcsan is csatlakozott a Juve.
Thuramnak ujabb ajanlatot tettunk nyartol a Gazzetta szerint, viszont neki tovabbra is prioritas a Bundesligaba maradas, es a Bayernbe akar igazolni.
Viszont a Bayern nem biztos hogy ot leakarja igazolni.
Gazzetta szerint Thuramnak biztos kezdoposzt kellene, ehhez viszont tavozo kell a kezdobol.
Lukaku jovoje is maradasa is totalisan bizonytalan, valamint Martinez eladasa is felmerulhet a nyaron, es meg ott van Correa is akinek a helyzetet egyre rosszabb.

Smalling nem dontott a Roma kapcsan.
Mind az Interrel, mind a Juve vezetessel leul targyalni.
3m koruli eves fizu ajanlat + 2 eves szerzodest ajanlunk nyartol.

Szinten targyalunk Djidji kapcsan, akit szinten nyartol szeretnek ingyen.
Az Inter 1,5m eves fizetest, es 3 eves szerzodest kinal, Djidji 2m fizetest es 4 eves szerzodest ker.

A tavaly telen is akart, es most is akart Bensebaini a Dortmundba igazolhat.
A Gladbach korabban elutasitotta a Gosens-Bensebaini egy az egyben cseret.

Skriniar jovoje ismert hogy nem tisztazott.
Tovabbi bizonytalansagra ad okot Bastoni es Barella nyilatkozata Skrinia jovojet illetoen.
Spanyol forrasok szerint nem csak a PSG-vel targyalt, hanem a Real es a Barcelona is ajanlatot tesz neki.
BBC szerint pedig a Newcastle is ajanlatot tehet Skriniarnak.
Karacsonyig varjuk Skriniar valaszat, amennyiben nemet mond az Inter ajanlatra, januarban elakarjuk adni 15-20m-ert, mivel mindenkeppen elakarjuk kerulni, hogy nyaron 0 euroert veszitsuk el.
interfan

FcInternews sajat forrasai is kiternek a Corriere Hakimi "lehetetlen" pletykara.
Amit egyebkent meg a Corriere is "Fantamercatonak" minosit.

FcInternews sajat forrasai szerint teljesen mas tortenet ez mint a Lukaku-Chelsea story.
Lukaku megbukott a Chelseaben, raadasul az edzovel, vezetoseggel is osszeveszett.
Ellenben Hakimi maximalisan bevallt a PSG-ben, tavozni sem akar, jol erzi magat.
A PSG-nek esze agaban nincs eladni Hakimit, ha megis megtenne, akkor Hakimi jelenlegi ara 90-100m.
Ez az Internek meg egy uj tulajdonossal is gyakorlatilag lehetetlen, es az eselye a valosagban 0.

Es ha mar "FantaMercato", akkor Haaland.
Haaland apja elmondta, 15 evig is maradhat a Cityben, mert nagyon jol erzi magat, es Vilag legjobb klubja.
De szerintem beakarja bizonyitani, hogy barmelyik nagy bajnoksagban vilagklasszis.
2,5 evet volt Nemetorszagban, es donthet igy a jovoben is, hogy peldaul 3 ev utan elhagyja a Cityt, majd Olaszorszagba, Spanyolorszagba, vagy Franciorszagba igazol.
Semmit nem tudni mi lesz, de Erling barhol kepes nyerni.

2024 = Bin Salman = Haaland = Hakimi, kik a kovetkezok? :D :D

Na de komolyra forditva:

Nem csak Skriniarert megy tobb csapat, hanem egyes hirek szerint meg DeVrij sem dontott a jovojerol.
Az Inter emelt fizetest ajanlott neki, de hirek szerint az Atletico, es a Spurs is gondolkozik az ajanlaton szamara.
Skriniarert 15-20m-t varunk januarban, ha nem hosszabbit, ellenben DeVrijert ettol lenyegesen kevesebbet tudnak csak kerni januarban.
Az Inter szandeka az, hogy barmi is a dontes, ingyen semmikeppen nem akarja elvesziteni sem Skriniart, sem DeVrijt.

Newcastle is megtette a BBC szerint az ajanlatat Skriniarnak.

Dumfries kapcsan a MU nem tunik komoly erdeklodonek.
Chelsea es a Spurs gondolkozik Dumfries leigazolasan.
Mint Dumfries ugynoke megerositette, remeli nem ment feljebb az ara, mert akkor nehezebb lesz ot elvinni.
Jelenlegi hirek szerint a korabban remelt 50-60m nem realis, Dumfries VB-je nem volt annyira jo amennyire vartuk.
Jelenleg 40-45m lehet a maximalis ar amit kerunk.
CsaSzi9294

Inzaghi és Marotta élőben nézte meg a Como-Reggina meccset Giovanni Fabbian (19) miatt, aki kölcsönben szerepel a Regginában, ahol középpályásként már 5 gólja van.
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... o-fabbian/

Még a végén elkezdjük használni a tehetségeinket?
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.12.12. 05:23
FcInternews sajat forrasai szerint teljesen mas tortenet ez mint a Lukaku-Chelsea story.
Lukaku megbukott a Chelseaben, raadasul az edzovel, vezetoseggel is osszeveszett.
Ellenben Hakimi maximalisan bevallt a PSG-ben, tavozni sem akar, jol erzi magat.
A PSG-nek esze agaban nincs eladni Hakimit, ha megis megtenne, akkor Hakimi jelenlegi ara 90-100m.
Ez az Internek meg egy uj tulajdonossal is gyakorlatilag lehetetlen, es az eselye a valosagban 0.

Skriniarert 15-20m-t varunk januarban, ha nem hosszabbit, ellenben DeVrijert ettol lenyegesen kevesebbet tudnak csak kerni januarban.
Az Inter szandeka az, hogy barmi is a dontes, ingyen semmikeppen nem akarja elvesziteni sem Skriniart, sem DeVrijt.

Olyan verzió lehetetlen, hogy hosszabbítunk Skriniarral és nyáron Skriniar-Hakimi cserét csináljunk a PSG-vel? Így Hakimi is boldog lenne, mert vissza tér, Skriniar meg mehet Párizsba, ha már úgy is megegyezett velük a nyáron.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.12.12. 09:05 Inzaghi és Marotta élőben nézte meg a Como-Reggina meccset Giovanni Fabbian (19) miatt, aki kölcsönben szerepel a Regginában, ahol középpályásként már 5 gólja van.

Par napos hir volt, hogy megprobaljuk eladni ujra a fiatalokat, akiket 2021 nyaran, es most 2022 nyaran sem sikerult csak ingyen kolcsonokkel + sima opciokkal.
Koztuk Fabbiant is. :D
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.12.12. 09:16
CsaSzi9294 írta: 2022.12.12. 09:05 Inzaghi és Marotta élőben nézte meg a Como-Reggina meccset Giovanni Fabbian (19) miatt, aki kölcsönben szerepel a Regginában, ahol középpályásként már 5 gólja van.

Par napos hir volt, hogy megprobaljuk eladni ujra a fiatalokat, akiket 2021 nyaran, es most 2022 nyaran sem sikerult csak ingyen kolcsonokkel + sima opciokkal.
Koztuk Fabbiant is. :D
Nem én találtam ki. :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.12.12. 09:10

Olyan verzió lehetetlen, hogy hosszabbítunk Skriniarral és nyáron Skriniar-Hakimi cserét csináljunk a PSG-vel? Így Hakimi is boldog lenne, mert vissza tér, Skriniar meg mehet Párizsba, ha már úgy is megegyezett velük a nyáron.
Leginkabb igen...

Mivel kell a bevetel, es ha meg ne adja eg a PSG 100m-ra is ertekeli Skriniart (ugysem fogja), es megkapjuk 100m-ert Hakimit, az a vegosszeg 0.

Tehat 0 euro haszon a mercatbol.

Nekunk meg kell a "nagy pluszos mercato".

Szoval majd Bin Salman es Haalandal egyutt jon. :D

Hakimi egyebkent boldog Parizsban is, tobbszor elmondta, jatszik, a csapat egyik legjobbja, brutalis fizetese van, es a vilag egyik, hanem a legjobb jobbhatvedje.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.12.12. 09:20
Leginkabb igen...

Mivel kell a bevetel, es ha meg ne adja eg a PSG 100m-ra is ertekeli Skriniart (ugysem fogja), es megkapjuk 100m-ert Hakimit, az a vegosszeg 0.

Hakimi egyebkent boldog Parizsban is, tobbszor elmondta, jatszik, a csapat egyik legjobbja, brutalis fizetese van, es a vilag egyik, hanem a legjobb jobbhatvedje.
Viszont ha Dumfriest eladjuk mondjuk 50ért, aki maradna nyárig a csapatnál, már is meg lenne a plusz egy rész a befolyt összeggel.

Hakimi fizus részével nem tudok vitatkozni. :) Egyébként mennyi is az ő fizuja?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.12.12. 09:23
interfan írta: 2022.12.12. 09:20

Leginkabb igen...

Viszont ha Dumfriest eladjuk mondjuk 50ért, aki maradna nyárig a csapatnál, már is meg lenne a plusz egy rész a befolyt összeggel.

Hakimi fizus részével nem tudok vitatkozni. :) Egyébként mennyi is az ő fizuja?
PSG az eletben nem fogja 100m-ra ertekelni Skriniart...

Hakimi fizuja, kb laza 15m, csupan.

Dehat mi penz ez Bin Salmaneknak, meg apronak sem lehet nevezni. :D
Majd ha Haaland megkapja a 200m fizut. :D
interfan

Cupi írta: 2022.11.20. 12:03 Most lehet támadni ezért de én fél évre simán elhoznám ingyen CR-t. Nagyon nem kedvencem de BL-ben brutál tapasztalata van pl. és Correa-nal még ilyen idősen is 100x jobb. :D
Fizu meg oké magas lenne de a mez eladásokból a fele tuti kijönne. Tudom, hogy a mezeladások nem mind a klubé de még mindig millióan sírnak ha meglátják a pályán így szerintem brutál sok menne el ez alatt fél év alatt is. :D
Bocsanat Cupi hogy most irok erre, de valamikor olvastam errol, hogy a "mezeladas" tema a futball legnagyobb mitosza.

A klubok kb 7-10%-at kapjak meg a mezek eladasabol.
Az osszeg tobbi 90-93%-a a sportszergyartoje.

Raadasul csak a klubok hivatalos shopjaban ertekesitett mezekbol bejovo osszeget kapja meg az adott klub.

Persze nem tema CR, megy evi 200m fizuert a Szaudiakhoz, de ez a mezealadas valoban csak egy mitosz.
A klubok bevetelenek minimalis reszet teszi ki a mezeladas sajnos.
Cupi

interfan írta: 2022.12.12. 12:29
Cupi írta: 2022.11.20. 12:03 Most lehet támadni ezért de én fél évre simán elhoznám ingyen CR-t. Nagyon nem kedvencem de BL-ben brutál tapasztalata van pl. és Correa-nal még ilyen idősen is 100x jobb. :D
Fizu meg oké magas lenne de a mez eladásokból a fele tuti kijönne. Tudom, hogy a mezeladások nem mind a klubé de még mindig millióan sírnak ha meglátják a pályán így szerintem brutál sok menne el ez alatt fél év alatt is. :D
Bocsanat Cupi hogy most irok erre, de valamikor olvastam errol, hogy a "mezeladas" tema a futball legnagyobb mitosza.

Raadasul csak a klubok hivatalos shopjaban ertekesitett mezekbol bejovo osszeget kapja meg az adott klub.

Persze nem tema CR, megy evi 200m fizuert a Szaudiakhoz, de ez a mezealadas valoban csak egy mitosz.
Igen ezt vágom de azoknál a játékosoknál ahol extra nagy a hype ott az a 10% is lehet szép összeg 1 év alatt mondjuk. ;) Na meg ugye ennek más reklám vonzata is van. Jön egy nagy szár akkor könnyebb különféle szponzorokat is találni, stb.
interfan

Cupi írta: 2022.12.12. 15:15
interfan írta: 2022.12.12. 12:29

Igen ezt vágom de azoknál a játékosoknál ahol extra nagy a hype ott az a 10% is lehet szép összeg 1 év alatt mondjuk. ;) Na meg ugye ennek más reklám vonzata is van. Jön egy nagy szár akkor könnyebb különféle szponzorokat is találni, stb.
Sajnos ezek annyira minimalis osszegek...
Jo esetben is 1-2m 1 evben a teljes csapatot nezve, az osszes eladott mezzel.

Sot mi tobb, sokszor a sportszergyartok bizonyos szamu eladott mez utan fizetik ki csak ezt a 7-10%-ot.
Tehat meg lehet ez az 1-2m sincs...

Sokkal tobbet erne anyagilag, ha tudnak egy normalis szerzodest kotni a sportszergyartoval az eves szponzoracios osszeggel.
Dehat ugynezki erre is keptelenek vagyunk...

A reklam es szponzor temaban viszont igazad van.
Cupi

interfan írta: 2022.12.12. 15:31

Sot mi tobb, sokszor a sportszergyartok bizonyos szamu eladott mez utan fizetik ki csak ezt a 7-10%-ot.

Sokkal tobbet erne anyagilag, ha tudnak egy normalis szerzodest kotni a sportszergyartoval az eves szponzoracios osszeggel.

Reméljük lesz új tulaj hamarosan és ő ezeket már jól fogja kezelni. ;) Marotta pletykához kapcsolódva ha legkésőnn 2023 nyaráig lesz új tulaj szerintem maradni fog. Ellenkező esetben nem hiszem, hogy végig szeretne szenvedni még egy nyarat....meg is érteném ha akkor lelépne.
interfan

Cupi írta: 2022.12.12. 16:05
interfan írta: 2022.12.12. 15:31

Reméljük lesz új tulaj hamarosan és ő ezeket már jól fogja kezelni. ;) Marotta pletykához kapcsolódva ha legkésőnn 2023 nyaráig lesz új tulaj szerintem maradni fog. Ellenkező esetben nem hiszem, hogy végig szeretne szenvedni még egy nyarat....meg is érteném ha akkor lelépne.
Profi tulajdonosi kor kell, kulonben latjuk mi a vege....

Oszinten remelem nem irunk ala a Nikeval 2032-ig, Nemzetkozi viszonylatban rohejes 24m eves szponzori dijjal, sot Olasz viszonylatban is az foleg 8 eves szerzodessel.
Legalabb akkora, ha nem nagyobb kretenseg lenne mint Thohir 10 eves alairasa 2014-ben evi 12m-ert...
Dehat ismerve a jelenlegi tulajdonosi kort, pont alkalmas az ilyen agyatlan dontesekre, ezzel megpecsetelve mezszponzor ugyben a csapat penzugyi sorsat 2032-ig.
Uj tulajdonos azzal mar nem fog tudni mit csinalni...

Marotta kapcsan en is ezt erzem.
Ha lesz uj tulajdonos, teljesen mas vilag es lehetosegek es szinvonal koszont be, akkor nalam 100% az o maradasa.

Viszont ha nem lesz, akkor sajnos semmi meglepo nem lenne benne, ha lelepne, az elmult evek gyotrelmes penzugyi szenvedesei utan...
interfan

Gazzetta szerint az Inter penzugyi gondok miatt eladja Dumfriest, o lesz az "aldozat".
Dumfriest legkesobb junius 30-ig el kell adni a tulajdonos altal kotott penzugyi diktatum miatt.
A VB a Chelsea erdeklodest is csak megerositette.
Dumfriesnak a PL nagyon jo lehetoseg a tovabbfejlodesre, es hogy bebizonyitasa valoban kiemelkedo szelso.
Dumfries ugynokenek szavai szinten megerositik az atigazolas eselyet.
Gazzetta ujra megerositi, az Internel a 60m pluszos mercato tovabbra is kotelezo a 2022-23-as gazdasagi ev zarasig.
Az Inter remeli Skriniar marad, igy Dumfries tavozasa eleg lesz, akit konnyebben is lehet potolni, es nem kell ket kezdot is helyettesiteni.
Ott van Lukaku helyzete is, aki egyaltalan nem akar visszaterni Londonba.
Ha az Inter a Chelseanek adja el Dumfriest, akkor a Chelsea cserebe garantalhat egy ujabb 1 eves kolcsont Lukaku kapcsan.
Az idei 8m kolcsonhoz hasonlo, de talan egy kicsit alacsonyabb osszeggel is.

Nemet Sky szerint a MU egyaltalan nem tett le Dumfries szerzodteteserol.
Ten Hag nagyon szeretne ot, es benne latja a megoldast a jobboldalra.

Gazzetta szerint DeVrij most ertekeli a beerkezo ajanlatokat.
Regi vagya, hogy a PL-ben jatszon, es varna az ajanlatokat onnan.
Gazzetta szerint opcio az is, hogy DeVrij jelenleg nem ir ala sehova, az Internek sem mond igent, es remeli sokat tud jatszani, kiemelkedot hoz, ezaltal tobb es magasabb ajanlatokat kap kulfoldrol is.

Sportmediaset szerint 6m az ajanlat Skriniarnak, de nem volt azota sem targyalas, sem valasz Skriniar es ugynoke reszerol.
Hamarosan lejar az utolso hatarido arra, hogy igent mondjon.
Ha nemet mond, januarban megprobaljuk eladni.

TS szerint az Inter optimista Skriniar ugyben, es remeli a jovoheti hataridoig megerkezik az igen.
TS szerint Skriniar nemet mondhat a PSG-nek.
Az Inter 6m-t ajanlott, de meg kellene egy emeles a fizetesben az alairashoz.
A szerzodesben sem kivasarlasi zaradek, sem kapitanyi szalag nem szerepel a TS informacioi szerint.
Brozovic visszaterevel o lesz a kapitany, ha nincs Handanovic, de ha sem Handa, sem Brozovic nincs, akkor Skriniarnal lehet a szalag.

Biasin szerint a kovetkezo hetekben eldol Skriniar jovoje.
A helyzet egyertelmu, az Inter ajanlata gazdasilag a PSG nyomaban sincs.
Marotta es Ausilio es az Inter vezetes felkeszult arra is, hogy Skriniar megy, erre az esetre a kovetkezo szezonra potolnank.
Az Intertol senki nem hibaztatna Skriniart, ha a PSG-t valasztja.
Skriniar elott a valasztas.
Folytatja az Interrel kevesebb penzert, vagy a PSG-be megy nagy fizetesert, es olyan klasszisokkal jatszhat mint Mbappe vagy Messi.

Szinten a Gazzetta szerint az Inter vezetes es Gosens megegyezett, csakis vegleges eladas johet szoba, ami mindket fel szamara elonyos.
Schalke ingyen kolcson ajanlatot tett, amit Gosens es az Inter is visszautasitott.
Gosens bizonyitani akar, jelen allas szerint ha nem lesz vegleges vasarlasi ajanlat ra, akkor marad.

Barzaghi es a Sky szerint amennyiben tavozik Dumfries januarban, tobb alternativa van.
Egyik Singo, akiert a Torino 10m-t ker, mi megprobalnank Lazarot is felhasznalni az ar csokkentese erdekeben.
Ott van Karsdorp akit a Roma kitett a csapatbol, es uj csapatot keres, alacsony az ara is.
Valamint ujra felmerulhet Odriozola neve, aki a Realban egyaltalan nem jatszik, es akar ingyen kolcson + sima opcioval is lenne esely ra.

Sportmediaset szerint az Inter varja az aukciot Dumfrisert.
Chelsea, MU, Bayern is az erdeklodott kozott.
Az Inter kivar, mivel az eloirt nagy pluszos mercatot a gazdasagi ev zarasig kell teljesiteni, tehat Dumfriest eladni juni 30-ig.
Viszont amennyiben 50m feletti ajanlat jon januarban az Inter eladja ot.

Romano szerint az Inter nem akar jatekost + penzt Dumfriesert, ezert ilyen Tomiyasu + penz nem opcio.
Az Inter keszpenzt akar, nem is keveset.
Az Inter remeli Dumfries ara meg inkabb felmegy juni 30-ig, de megfelelo ajanlat eseten januarban is opcio a tavozasa.

Par napja dobta be a Corriere Hakimit, mint kitudja.
Most par nap utan, leirtak, lehetetlen teljesen, es teljes Fantamercato.
(Imadom a Corrieret :D )
Szerintuk MU vs Chelsea verseny varhato, az Inter orul az aukcionak, es ha jon megfelelo ajanlat eladjuk, helyere pedig Emerson Royalt szeretnek akit mar korabban is akart Marotta.
Spurs is felmerulhet a Chelsea es a MU-n kivul.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Egyébként, ha Dumfries tényleg megy - akit egyébként nem tartok akkora extrának -, akkor én szívesen elnézném a helyén a horvát válogatott jobbhátvédjét, Juranovicot. Nektek mi a véleményetek róla?
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Fan Gusto írta: 2022.12.14. 13:30 Egyébként, ha Dumfries tényleg megy - akit egyébként nem tartok akkora extrának -, akkor én szívesen elnézném a helyén a horvát válogatott jobbhátvédjét, Juranovicot. Nektek mi a véleményetek róla?
Sztem nagyon középszer a csávó és nem is fiatal már 27 ha jól rémlik, tehát sokkal jobb már nem is lesz. Olyan játékos kellene akiben van potenciál. Singo pl tetszetős név számomra. Na de kinek ki...
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Én a hollandot szeretem a hozzáállása miatt, példaértékű, de messze van az elittől. Viszont elég komoly probléma az, hogy évente váltogatjuk a szélsőket, ami ennek a 3-5-2-nek a lelke.
CsaSzi9294

lucky0 írta: 2022.12.14. 13:34
Fan Gusto írta: 2022.12.14. 13:30 Egyébként, ha Dumfries tényleg megy - akit egyébként nem tartok akkora extrának -, akkor én szívesen elnézném a helyén a horvát válogatott jobbhátvédjét, Juranovicot. Nektek mi a véleményetek róla?
Sztem nagyon középszer a csávó és nem is fiatal már 27 ha jól rémlik, tehát sokkal jobb már nem is lesz. Olyan játékos kellene akiben van potenciál. Singo pl tetszetős név számomra. Na de kinek ki...
Volt egy cikk valahol, hogy Mourinho kedveli Gosenst és képben lehet egy Gosens-Karsdorp csere. Én ezt simán el tudom képzelni, hogy ha eladjuk Dumfriest. Bal szélre meg átmenne Darmian Dimarco mögé, míg a jobbon Karsdorp-Bellanova kettős lenne. Nem mondom, hogy mekkora üzlet lenne (már csak azért sem, mert Rick nem a legeszesebb játékos a földön), csak egy elmélet a részemről... :)
Cupi

alwin91 írta: 2022.12.14. 13:39 Én a hollandot szeretem a hozzáállása miatt, példaértékű, de messze van az elittől. Viszont elég komoly probléma az, hogy évente váltogatjuk a szélsőket, ami ennek a 3-5-2-nek a lelke.
Ez nem probléma hanem inkább szánalmas.....ahogy te is írod a a 3-5-2 egyik legfontosabb része, hogy legyen 2 jó WB-d. :? Ebből nálunk most csak a jó hiányzik. :D Ha meg valaki mégis megközelíti egy kicsit is a jó szintet azt eladjuk. ;) Holland nem egy nagy durranás de még ő is a jók közé tartozik ha egy egész éves átlagot nézünk.
Várom mikor adjuk el Dimarcot mert kezd egyre jobban játszani. :D
Válasz küldése