CsaSzi9294 írta: ↑2022.12.22. 09:16
interfan írta: ↑2022.12.22. 08:46
Gazzetta szerint jon a "Revolution" az Internel, erkezik a forradalom a gyokeres valtozas.
Sok "top" nev is tavozhat.
Visszaterunk a forradalomhoz, sorakoznak a top nevek akiknek el kellene hagyniuk az Intert, es azok is akiket a helyukre hozznank.
Tavozhat Dumfries, akiert 60m-t szeretnek, valamint Skriniar.
Rajtuk kivul tavozhat egy a Martinez, Barella, Brozovic, Calhanoglu sorbol junius 30-ig.
Martinezert a VB gyozelem miatt is 100m koruli osszeget szeretnenk.
Dumfries eladasa nem oldana meg a problemakat, meg akkor sem ha 60m-t kapunk, ezert a Gazzetta szerint junius 30-ig nem 1, hanem 2 "top" nev tavozo kell.
Ha ez megtortenik, akkor utana indulhat a potlas.
Az eloirt pluszos mercato egyenleg elerese utan, a maradek penz egy reszebol lehetne potolni a tavozokat.
Ilyen lenne Thuram, akit ingyen szeretnek a nyartol, viszont meg mindig nagyon nehez erte a verseny.
KP-ra az "alom" Musah lenne, hatra pedig Scalvini.
Ilyen jatekosokkal probalnak fenntartani a versenykepesseget, a gazdasagi fenntarthatosagot, es a sikeresseget.
Ez a Gazzetta szerint meg tobb "top" nev tavozasa aran is lehetseges.
Nálam egyedül Barella és Bastoni tartozik az abszolút érinthetetlen játékosok közé.
Csúnyán hangzik, de a helyzetünket figyelembe véve, valóban nem lenne lehetetlen pótolni ezeket a játékosokat.
Például Calha-Kessie (?), Brozo-Aouar (ingyen), Martinez-Thuram (10m), Skriniar-Scalvini (Fabbian+20m). És akkor még az sem biztos, hogy 352 lesz jövőre is. Dumfriest nem tudom kivel tudnánk és kivel akarjuk majd pótolni (bár annyira nekem nem extra, hogy ne lehessen). Talán Singoval lehetne, az ő ára sem "akkora" összeg, de nekem reálisabbnak tűnik, hogy Bellanova lesz az utódja.
Calha kb 35m (angol csapatokról lehetett olvasni), Brozo kb 35-40m (érdeklődő egyenlőre nincs) Martinez 90-100 (nem tudom ki adan ennyit?), Skriniar 15-20m. Dumfries 40-50m. Ez így kb 210-250m euro, amennyiben mind mennének,
viszont se Brozovicra se Martinezre nem hiszem, hogy lenne érdeklődés illetve nem is hinném, hogy így egy csomagban mennének. Lauért még talán ilyen madár barca kerülhet képbe. Reálisan a Skriniar, Dumfries, Calha hármasért illetve Fabbianért várhatunk bevételt szerintem, ami 90-120m-t jelenthet a nyárig.
En nem tudom azt elkepzelni, hogy Calhangoluert valaki fizetne 35m-t.
Sot nem Angol csapatokrol, hanem hosszabbitasrol lehet igazan olvasni, latjuk o is errol nyilatkozik.
Nekem emiatt az o tavozasa, foleg ajanlat hianyaban nem valoszinu.
Brozovic detto ugyanez...
Meg ingyen sem kellett tavaly igazan "top" csapatba.
Skriniar ha megy, akkor szepen kifogjak varni a nyarat, es 0 euroert megy a PSG-be.
Minek fizetne 20m-t a PSG most, ha nyaron megkaphatja ingyen.
Lattuk, nyaron sem mentek 50m fele...
Leirja a Gazzetta hogy Martinez 100m, dehat-dehat, latva ezt a VB-t, max lejjebb ment az ara.
En nem latok olyan "top" csapatot, ahova Martinez kellene 100m-ert.
Szoval ha igaz amit a Gazzetta ir es 2 "top" nev tavozo is kell juni 30-ig, ami ha marad a jelenlegi tragikus tulajdonosi helyzet akkor sajnos siman realis.
Ez esetben Dumfrieson kivul 2db "piackepes" jatekosunk van akik kozul mehet valaki:
Bastoni vagy Barella.
Nagyon, de nagyon el kellene ezt kerulni, es eletmento szukseg van az uj tulajdonosra.