Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

alwin91 írta: 2022.12.20. 15:37
interfan írta: 2022.12.20. 15:35
alwin91 írta: 2022.12.20. 15:30 a 70 milliós Endrick story azért kicsit csúsztatott... Jelenleg 35M euró, aztán bónuszokkal meg egyebekkel akár 70. nem mindegy.
https://m.nemzetisport.hu/spanyol_labda ... os-2929753

12m csak az ado a 35m felul.
Tehat az mar magaba 47m.

Bonuszok ilyen esetekben meg pl BL hely, ami azert valoszinuleg meglesz a Realnak.

Egyebkent ez a 70m es 16 eves jatekos igazolas nem egyeduallo allo a Realtol.
Emlekezzunk par eve a 18 eves Vincius, es 18 eves Rodrygo storyra, ami ha nem is 70m, de 50m koruli osszeg volt...
Értem hogy csak neked lehet igazad, de Te azt írtad szó szerint, hogy a "Real 70 milliót fizetett Enrickért."
Ez nem igaz és akkor sem lesz igaz, ha a fene fenét eszik.
Valoban nem igaz, mert 72m lehet az uzlet vege, szoval bocsanat.
Lenyegtelen kinek van igaza, ott van feketen feheren leirva, bonuszokkal egyutt 72m lehet az uzlet vege.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2022.12.20. 15:40-kor.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2022.12.20. 15:39
interfan írta: 2022.12.20. 15:35

https://m.nemzetisport.hu/spanyol_labda ... os-2929753

12m csak az ado a 35m felul.
Tehat az mar magaba 47m.

Bonuszok ilyen esetekben meg pl BL hely, ami azert valoszinuleg meglesz a Realnak.

Egyebkent ez a 70m es 16 eves jatekos igazolas nem egyeduallo allo a Realtol.
Emlekezzunk par eve a 18 eves Vincius, es 18 eves Rodrygo storyra, ami ha nem is 70m, de 50m koruli osszeg volt...
Értem hogy csak neked lehet igazad, de Te azt írtad szó szerint, hogy a "Real 70 milliót fizetett Enrickért."
Lenyegtelen kinek van igaza, ott van feketen feheren leirva, bonuszokkal egyutt 72m lehet az uzlet vege.
Tehát NEM fizetett ki 72 milliót.
interfan

alwin91 írta: 2022.12.20. 15:40
interfan írta: 2022.12.20. 15:39

Tehát NEM fizetett ki 72 milliót.
"

A madridi klub úgy fizetett ki összesen 72 millió eurót a szupertehetségnek kikiáltott labdarúgóért, hogy a csatár másfél évig még biztosan nem húzhatja magára a Real mezét.

"

Igazad van, rosszul irtam, valoban nem 70m-t fizet a Real.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

kva jo :D
interfan

Sky szerint az idotenyezo bonyolitja es neheziti az Inter szamara a Skriniar ugyet.
Az Inter fontos ajanlatot tett, de bravurra lesz szukseg, foleg azert mert olyan csapat akarja Skriniart mint a PSG.

Sky szerint Darmian kapcsan jol haladnak a targyalasok, + 2 evre 2025-ig irhat ala.

Sportmediaset szerint penteken jon a Skriniar "nem" vagy "igen".
Amennyiben tavozik. az Inter Scalvinit szeretne a helyere.

Szinten a Sportmediaset szerint Lukaku jovoje kerdeses.
Az Inter most szeretne meglatni, hogy Lukaku kepes lesz e azt hozni amit regebben.
R9.

ehhez nem kell sky meg nincs mit bonyolitani

skriniar menni fog mivel csorokoporsok vagyunk a psg meg teli van
interfan

R9. írta: 2022.12.20. 16:03 ehhez nem kell sky meg nincs mit bonyolitani

skriniar menni fog mivel csorokoporsok vagyunk a psg meg teli van
Forras: R9

:D

Interhez kepest egyebkent meg a Spezia vagy Cremonese is "teli van" jelenleg. :D

Viszont amit senki nem tud, hogy mi lesz nyartol, lesz e uj tulajdonos.
Mert ha igen, akkor Skriniar is siman donhet a maradas mellett, Thuram is erkezhet mert lat egy "projektet".
Lehet tevedek, de en meg mindig bizok Skriniar maradasaban, es abban hogy nyartol vegre kijovok ebbol amibe 2 eve kerultunk, es lesz uj tulajdonosunk.
interfan

A korabban veluk kapcsolatban is felmerult Soyuncu mindenben megallapodott az Atleticoval Spanyol es Angol forrasok szerint is.
Legkesobb nyaron ingyen csatlakozik az Atleticohoz, de nem zarhato ki, hogy mar januarba elviszik.

Sky kozben bedobta Neto nevet is, mint ingyen kapus nyartol.

Romano:
Skriniar?
Minel tobb ido telik el, annal kenyesbe vallnak a dolgok, hogy miert nem irt meg ala, tekintve, hogy az Inter ajanlata ket honapja van az asztalon.
Az Inter nyilvanvaloan aggodik, de a maximum ajanlatot megtettek.
Tavaly Perisic helyzetet maskeppen kezelte az Inter, velemenyem szerint rosszul, tekintve, hogy Perisic keszen allt a maradasra, es lezarhato lett volna, ha az Inter hamarabb tesz egy komoly ajanlatot.
Szerintem az Inter vezetok szavai mogott csak annyi van, hogy a jatekos dontson.
Hiba hogy nem adtak el a nyaron Skriniart?
Velemenyem szerint az, tekintve, hogy ilyen osszeggel egy kozepso vedot eladnak.
Azt is figyelembe kell venni, hogy 25m-ert az Inter kezebe volt Bremer honapokig.
Skriniar nem irt ala a PSG-hez, ha nem hosszabbit az Interrel, nem lennek meglepve ha valamelyik Angol csapatba igazolna.
Nem csak az Inter es a PSG, epp ellenkezoleg.

Biasin:
Ha Skriniar azt mondja marad es hosszabbit, szeretni fogom.
Ha azt mondja nem hosszabbit es tavozik, ugyanugy szeretni fogom.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Remélem bedobják nálunk a nevét. Mindenképpen erősítést jelentene.
https://m.nemzetisport.hu/spanyol_labda ... ir-2930655
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

CsaSzi9294 írta: 2022.12.20. 21:48 Remélem bedobják nálunk a nevét. Mindenképpen erősítést jelentene.
https://m.nemzetisport.hu/spanyol_labda ... ir-2930655
Majd José jól elviszi a fővárosba. Hozzánk is jöhetne pl. Gag helyére...jajj de hülye vagyok...az öltöző! :crazy: 😂
CsaSzi9294

GdS szerint a Galatasaray ajánlatot tehet Dzekonak. Mi az új szerződésében 5m alatti fizetést kínálnánk neki, viszont a törökök 5m-val hívnák.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... latasaray/
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.12.21. 11:30 GdS szerint a Galatasaray ajánlatot tehet Dzekonak. Mi az új szerződésében 5m alatti fizetést kínálnánk neki, viszont a törökök 5m-val hívnák.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... latasaray/
Menjen csak nyugodtan.
lucky0

Interfan ha már ilyen könnyen elengednéd Dzekot akkor kérlek sorold fel kit vagy kiket hoznál a helyére pénz nélkül, mert nekem nem jut eszembe nagyon senki sem.
interfan

lucky0 írta: 2022.12.21. 12:26 Interfan ha már ilyen könnyen elengednéd Dzekot akkor kérlek sorold fel kit vagy kiket hoznál a helyére pénz nélkül, mert nekem nem jut eszembe nagyon senki sem.
Nem tudom, jo kerdes.
En pl egy probat biztosan tennek Satrianoval ha sajat neveles.

Ha kulfold?

En Thuramot mindenkeppen hoznam.

Sot en Depayal is tennek egy probat.
De meg akar Dembele a Lyonbol is elgondoltato.

Zahat, Firminot nem is emlitem, Firminot en pl Lukaku fizetesevel megprobalnam elhozni a helyere.
lucky0

interfan írta: 2022.12.21. 12:39
lucky0 írta: 2022.12.21. 12:26 Interfan ha már ilyen könnyen elengednéd Dzekot akkor kérlek sorold fel kit vagy kiket hoznál a helyére pénz nélkül, mert nekem nem jut eszembe nagyon senki sem.
Nem tudom, jo kerdes.
En pl egy probat biztosan tennek Satrianoval ha sajat neveles.

Ha kulfold?

En Thuramot mindenkeppen hoznam.

Sot en Depayal is tennek egy probat.
De meg akar Dembele a Lyonbol is elgondoltato.

Zahat, Firminot nem is emlitem, Firminot en pl Lukaku fizetesevel megprobalnam elhozni a helyere.
Thuram, Depay, Firmino sorból melyik akarna egy csődközeli, kilátástalan helyzetben lévő, a játékosait kiárusító csapatba jönni!? Satriano pedig egyenlőre nem Dzeko szint, az Empoliban sem fix kezdő, talán egy gólja van eddig. Szerintem kár is erről beszélgetni mert Edin nem fog elmenni ebben biztos vagyok és azt gondolom csere csatárnak tökéletes lesz egy két évre még. Az igazán nagy probléma, ki lesz majd Lautaro mellett a masik kezdő csatárunk ha Lukaku megy?
interfan

Gazzetta szerint jon a "Revolution" az Internel, erkezik a forradalom a gyokeres valtozas.
Sok "top" nev is tavozhat.

Visszaterunk a forradalomhoz, sorakoznak a top nevek akiknek el kellene hagyniuk az Intert, es azok is akiket a helyukre hozznank.
Tavozhat Dumfries, akiert 60m-t szeretnek, valamint Skriniar.
Rajtuk kivul tavozhat egy a Martinez, Barella, Brozovic, Calhanoglu sorbol junius 30-ig.
Martinezert a VB gyozelem miatt is 100m koruli osszeget szeretnenk.
Dumfries eladasa nem oldana meg a problemakat, meg akkor sem ha 60m-t kapunk, ezert a Gazzetta szerint junius 30-ig nem 1, hanem 2 "top" nev tavozo kell.
Ha ez megtortenik, akkor utana indulhat a potlas.
Az eloirt pluszos mercato egyenleg elerese utan, a maradek penz egy reszebol lehetne potolni a tavozokat.
Ilyen lenne Thuram, akit ingyen szeretnek a nyartol, viszont meg mindig nagyon nehez erte a verseny.
KP-ra az "alom" Musah lenne, hatra pedig Scalvini.
Ilyen jatekosokkal probalnak fenntartani a versenykepesseget, a gazdasagi fenntarthatosagot, es a sikeresseget.
Ez a Gazzetta szerint meg tobb "top" nev tavozasa aran is lehetseges.
CsaSzi9294

interfan írta: 2022.12.22. 08:46 Gazzetta szerint jon a "Revolution" az Internel, erkezik a forradalom a gyokeres valtozas.

Visszaterunk a forradalomhoz, sorakoznak a top nevek akiknek el kellene hagyniuk az Intert, es azok is akiket a helyukre hozznank.
Rajtuk kivul tavozhat egy a Martinez, Barella, Brozovic, Calhanoglu sorbol junius 30-ig.
Dumfries eladasa nem oldana meg a problemakat, meg akkor sem ha 60m-t kapunk, ezert a Gazzetta szerint junius 30-ig nem 1, hanem 2 "top" nev tavozo kell.
Az eloirt pluszos mercato egyenleg elerese utan, a maradek penz egy reszebol lehetne potolni a tavozokat.
Ilyen lenne Thuram, akit ingyen szeretnek a nyartol, viszont meg mindig nagyon nehez erte a verseny.
Ilyen jatekosokkal probalnak fenntartani a versenykepesseget, a gazdasagi fenntarthatosagot, es a sikeresseget.
Nálam egyedül Barella és Bastoni tartozik az abszolút érinthetetlen játékosok közé.

Csúnyán hangzik, de a helyzetünket figyelembe véve, valóban nem lenne lehetetlen pótolni ezeket a játékosokat.
Például Calha-Kessie (?), Brozo-Aouar (ingyen), Martinez-Thuram (10m), Skriniar-Scalvini (Fabbian+20m). És akkor még az sem biztos, hogy 352 lesz jövőre is. Dumfriest nem tudom kivel tudnánk és kivel akarjuk majd pótolni (bár annyira nekem nem extra, hogy ne lehessen). Talán Singoval lehetne, az ő ára sem "akkora" összeg, de nekem reálisabbnak tűnik, hogy Bellanova lesz az utódja.

Calha kb 35m (angol csapatokról lehetett olvasni), Brozo kb 35-40m (érdeklődő egyenlőre nincs) Martinez 90-100 (nem tudom ki adan ennyit?), Skriniar 15-20m. Dumfries 40-50m. Ez így kb 210-250m euro, amennyiben mind mennének, viszont se Brozovicra se Martinezre nem hiszem, hogy lenne érdeklődés illetve nem is hinném, hogy így egy csomagban mennének. Lauért még talán ilyen madár barca kerülhet képbe. Reálisan a Skriniar, Dumfries, Calha hármasért illetve Fabbianért várhatunk bevételt szerintem, ami 90-120m-t jelenthet a nyárig.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2022.12.22. 08:46 Gazzetta szerint jon a "Revolution" az Internel, erkezik a forradalom a gyokeres valtozas.

Bla..bla..bla Karácsonykor is írni kell valamit.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2022.12.22. 09:16

Nálam egyedül Barella és Bastoni tartozik az abszolút érinthetetlen játékosok közé.

Csúnyán hangzik, de a helyzetünket figyelembe véve, valóban nem lenne lehetetlen pótolni ezeket a játékosokat.
Például Calha-Kessie (?), Brozo-Aouar (ingyen), Martinez-Thuram (10m), Skriniar-Scalvini (Fabbian+20m). És akkor még az sem biztos, hogy 352 lesz jövőre is. Dumfriest nem tudom kivel tudnánk és kivel akarjuk majd pótolni (bár annyira nekem nem extra, hogy ne lehessen). Talán Singoval lehetne, az ő ára sem "akkora" összeg, de nekem reálisabbnak tűnik, hogy Bellanova lesz az utódja.

Calha kb 35m (angol csapatokról lehetett olvasni), Brozo kb 35-40m (érdeklődő egyenlőre nincs) Martinez 90-100 (nem tudom ki adan ennyit?), Skriniar 15-20m. Dumfries 40-50m. Ez így kb 210-250m euro, amennyiben mind mennének, viszont se Brozovicra se Martinezre nem hiszem, hogy lenne érdeklődés illetve nem is hinném, hogy így egy csomagban mennének. Lauért még talán ilyen madár barca kerülhet képbe. Reálisan a Skriniar, Dumfries, Calha hármasért illetve Fabbianért várhatunk bevételt szerintem, ami 90-120m-t jelenthet a nyárig.
En nem tudom azt elkepzelni, hogy Calhangoluert valaki fizetne 35m-t.
Sot nem Angol csapatokrol, hanem hosszabbitasrol lehet igazan olvasni, latjuk o is errol nyilatkozik.
Nekem emiatt az o tavozasa, foleg ajanlat hianyaban nem valoszinu.
Brozovic detto ugyanez...
Meg ingyen sem kellett tavaly igazan "top" csapatba.

Skriniar ha megy, akkor szepen kifogjak varni a nyarat, es 0 euroert megy a PSG-be.
Minek fizetne 20m-t a PSG most, ha nyaron megkaphatja ingyen.
Lattuk, nyaron sem mentek 50m fele...

Leirja a Gazzetta hogy Martinez 100m, dehat-dehat, latva ezt a VB-t, max lejjebb ment az ara.
En nem latok olyan "top" csapatot, ahova Martinez kellene 100m-ert.

Szoval ha igaz amit a Gazzetta ir es 2 "top" nev tavozo is kell juni 30-ig, ami ha marad a jelenlegi tragikus tulajdonosi helyzet akkor sajnos siman realis.
Ez esetben Dumfrieson kivul 2db "piackepes" jatekosunk van akik kozul mehet valaki:
Bastoni vagy Barella.

Nagyon, de nagyon el kellene ezt kerulni, es eletmento szukseg van az uj tulajdonosra.
interfan

Gazzetta szerint 2 oras csucstalalkozo volt Skriniar ugynoke es a Marotta-Ausilio paros kozott.
Megprobaltak a legnagyobb titokban, de megis kiderult.
Az Inter mar nem remenykedett benne, hogy lesz targyalas a tobb mint 1 honapnyi hallgatas utan.
Most ujra van remeny az Internel a maradasara.
A Gazzetta szerint a felek abban maradtak, hogy januarba ujra leulnek.
Igy Skriniar jovoje, hogy hosszabbit, vagy nyaron ingyen tavozik tovabbra is huzodik, es a Gazzetta szerint leghamarabb januarba derulhet ez ki.

Szinten a Gazzetta szerint Neto van "poleban" kapus poszton, aki nyaron ingyen erkezhetne Handanovic helyere.
R9.

megint toljak :D persze addig toljak amig nyugodtan alatud irni a psg hez

miert maradna egy szeteso csapatban fele annyi fizuert? :D
CsaSzi9294

GdS szerint Ausilio továbbra is Mushat szeretné, akit elsősorban Barella helyettesének szeretne, de az amerikai bárki helyét átvehetné a középpályán ha szükséges lenne.
A Valencia 20m-t kér érte, mi ezt nem tudjuk kifizetni, és csak egy kölcsön+kötelező opcióval tudunk próbálkozni. Ehhez el kell adni Gagliardinit, hogy finanszírozni tudjuk az üzletet.
https://www.fcinternews.it/focus/i-gds- ... ini-912864
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Ha alá akarna írni Skriniar már rég megtette volna és onnantól kezdve vihetné haza a magasabb fizetését…

Befejezhetnék már igazán a szurkolók hülyítését…az is teljesen egyértelmű, hogy nem fog sehova pénzért távozni januárban (még a PSG-hez sem), mert akkor elesne attól az aláírási pénztől is, amit majd a franciák fizetnek neki!

Megmondom előre, hogy még tavasszal is ezt fogja kamuzni mindenki, hogy van esély a hosszabbítására, mivel nem akarják kitenni a csapatból addig sem és ennek ellenére játszani fog, de meg kell kímélni őt majd a “Nord haragjától”, nehogy az eredményesség rovására menjen a szlovák pénzéhsége miatti esetleges támadássorozat.
interfan

R9. írta: 2022.12.23. 08:48 megint toljak :D persze addig toljak amig nyugodtan alatud irni a psg hez

miert maradna egy szeteso csapatban fele annyi fizuert? :D
Persze ha a jelen helyzetunket es ha igy marad a jovokep, akkor teljesen jogos a kerdes.

Viszont ha van barmi a hatterben, amit ne adja az eg a szakmai vezetes mar tud, akkor Skriniarnak es teljesen mas a helyzet es az Interes jovokepe.
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 09:06 Ha alá akarna írni Skriniar már rég megtette volna és onnantól kezdve vihetné haza a magasabb fizetését…

Befejezhetnék már igazán a szurkolók hülyítését…az is teljesen egyértelmű, hogy nem fog sehova pénzért távozni januárban (még a PSG-hez sem), mert akkor elesne attól az aláírási pénztől is, amit majd a franciák fizetnek neki!

Megmondom előre, hogy még tavasszal is ezt fogja kamuzni mindenki, hogy van esély a hosszabbítására, mivel nem akarják kitenni a csapatból addig sem és ennek ellenére játszani fog, de meg kell kímélni őt majd a “Nord haragjától”, nehogy az eredményesség rovására menjen a szlovák pénzéhsége miatti esetleges támadássorozat.
A "Nord haragja" nem szerencsetlen Skriniarra kellene mennie, hanem a tulajdonosunkra es vezetosegunkre, akik szanalmas amit csinaltak a nyaron Skriniaral.

Barmi is lesz a vege, ezt a dolgot az Inter tulajdonosa es vezetosege rontotta el nem is kicsit.
Borzalmas amit muveltek...
Interfan1000

Szerintem meg a szlovákra IS egész nyugodtan ráférne…kapna itt is egy tisztességes fizetést, de ő pénzéhesebb, így ugyanúgy megérdemli, mint a kínaiak, akik inkább csődbe viszik a klubot, de 1,2 milliárd alatt nem adják el!
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 09:20 Szerintem meg a szlovákra IS egész nyugodtan ráférne…kapna itt is egy tisztességes fizetést, de ő pénzéhesebb, így ugyanúgy megérdemli, mint a kínaiak, akik inkább csődbe viszik a klubot, de 1,2 milliárd alatt nem adják el!
Nyaron nem o akart tavozni, sot tudjuk o mit mondott.
Mi akartuk eladni, raadasul bejelentve, hogy ot konnyebb potolni mint mast.

Fantasztikus, igazi amator story, olyan amator mint a tulajdonosi korunk.
Interfan1000

Ugyanúgy távozott volna nyáron is és vígan aláírt volna a PSG-be magasabb fizetésért…süket duma, hogy ő “Inter szívű”…az Zanetti, nem ő…mondom még az aláírási pénzt is zsebre fogja tenni mint a huzat és januárban se fog innen lelépni. :D
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 09:26 Ugyanúgy távozott volna nyáron is és vígan aláírt volna a PSG-be magasabb fizetésért…süket duma, hogy ő “Inter szívű”…az Zanetti, nem ő…mondom még az aláírási pénzt is zsebre fogja tenni mint a huzat és januárban se fog innen lelépni. :D
Nem Zanetti ez teny, de ezt a storyt mi csinaltuk magunknak, nem pedig o akart tavozni, mi akartuk eladni...
Interfan1000

Nekem úgy tűnik, hogy ő IS távozni akar…Al-Khelaifi már szeptemberben megfenyegette az Inter vezetését, hogy jövőre viszi ingyen a szlovákot. Az azt jelenti, hogy már ekkor megállapodtak Skriniarral és bizony el akar menni innen a magasabb fizetés miatt.
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 09:31 Nekem úgy tűnik, hogy ő akar távozni…Al-Khelaifi már szeptemberben megfenyegette az Inter vezetését, hogy jövőre viszi ingyen a szlovákot. Az azt jelenti, hogy már ekkor megállapodtak Skriniarral és bizony el akar menni innen a magasabb fizetés miatt.
Mi jelentettuk be nyaron nyiltan, hogy elakarjuk adni.
Sot meg bele is rugtunk egyet, hogy ot bizony konnyebb potolni mint mast.

Az hogy "megallapodott" e a PSG-vel az minden csak feltelelezes.
Az is ugyanolyan feltelezes, hogy tegnap targyaltak, es eselyes hogy marad.
Ez mind feltelezes.

Viszont mi a napnal is vilagosabban nyiltan bejelenttuk, hogy elakarjuk adni.
Mindezt nyar elejen, amikor meg egy betu nem volt leirva a PSG-rol.
Interfan1000

Bastoni-t is el akartuk adni, de ő megmondta, hogy maradni szeretne…Skriniar meg nyugodtan aláírt volna már idén a PSG-hez, ha megvan a megállapodás.

Ő is mondhatta volna, hogy bocs, de szeretem a klubot, nem szeretnék menni, mert otthon érzem magam itt és hosszabbítok inkább még 5 évvel. Erre vígan elfogadja a magasabb pénzt jövőre, ahogy idén is vígan aláírt volna a magasabb fizetésért…
Interfan1000

Egyébként ha nem állapodtak meg a franciákkal már régen, akkor mi észszerű magyarázat van még arra, hogy továbbra is terel a hosszabbítással kapcsolatban?

Hónapok óta vívódik és azóta döntésképtelen a pali? :lol:
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 09:39 Bastoni-t is el akartuk adni, de ő megmondta, hogy maradni szeretne…Skriniar meg nyugodtan aláírt volna már idén a PSG-hez, ha megvan a megállapodás.

Ő is mondhatta volna, hogy bocs, de szeretem a klubot, nem szeretnék menni, mert otthon érzem magam itt és hosszabbítok inkább még 5 évvel. Erre vígan elfogadja a magasabb pénzt jövőre, ahogy idén is vígan aláírt volna a magasabb fizetésért…
Ezt a helyzetet mi csinaltuk magunknak, mi jelentettuk be nyiltan a sajtonak es a vilagnak, hogy elakarjuk adni.

Kiakarnak tenni, megmondjak potolhato vagy, szep hozzaallas.
Interfan1000

Továbbá meg el kell engedni ezeket a pénzközpontú játékosokat, mert ilyen fizetésekkel nem tartható fenn egy normális klub gazdaságosan, pláne nem Olaszországban.

A Milan is elengedte Donnarummát a PSG-be, hozták a helyére Maignant és senki sem sírja vissza az olaszt, meg senki nem pótolhatatlan. Úgy lettek tavaly bajnokok, hogy jóval kevesebb fizetésért játszanak ott a játékosok, mint nálunk!

Annyiból nehezebb most nekünk, hogy a helyére csak ingyen tudnánk igazolni, ezért is lenne végre jó, ha nyíltan bejelentenék, hogy menni akar, mert lassan elfogynak az ingyen igazolható normális középhátvédek (lásd állítólag Soyuncu - Atletico Madrid)
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 09:57 Továbbá meg el kell engedni ezeket a pénzközpontú játékosokat, mert ilyen fizetésekkel nem tartható fenn egy normális klub gazdaságosan, pláne nem Olaszországban.

A Milan is elengedte Donnarummát a PSG-be, hozták a helyére Maignant és senki sem sírja vissza az olaszt, meg senki nem pótolhatatlan. Úgy lettek tavaly bajnokok, hogy jóval kevesebb fizetésért játszanak ott a játékosok, mint nálunk!

Annyiból nehezebb most nekünk, hogy a helyére csak ingyen tudnánk igazolni, ezért is lenne végre jó, ha nyíltan bejelentenék, hogy menni akar, mert lassan elfogynak az ingyen igazolható normális középhátvédek (lásd állítólag Soyuncu - Atletico Madrid)
Nem azzal van a baj, hogy egy Skriniar kapna 6m-t.
A baj ott van, es azert nem tarthato fenn ez, amikor Vidal 8m-t, Kolarov 5m-t, Caicedo felevre 2,5m-t, es meg sorolhatnak milyen penzeket kapnak.
Mindezt ugy, hogy mennyi mennyi vegkielegitest fizetunk, a sajat magunk altal rohejesen megkotott szerzodesek miatt.
Nainggolan 5m, Godin 6m, Mario 3m, Vidal 5m, Asamoah 3m, es meg sorolhatnak.

Ez egy amator mukodes, ez egy amator tulajdonosi kor.
Eloszor is ezen kell valtozatni, akkor lehet eletkepes mukodese az Internek.
Amig a tulajdonos nem valtozik, addig csakis amator, es rohejes donteseket fogunk hozni...
Interfan1000

De az is baj, mert például egy Tomori a Milan-ban kb fele annyi fizetésért játszik, mint amennyit most kapna nálunk a szlovák, és nem mondanám, hogy rosszabb játékos…sőt!

De Skriniar-nak még ez se elég, mert egy totális “futball kurva”…

Ezért van nálunk ilyen kb 200 milliós Euro-s éves veszteség (plusz a saját stadion hiánya és sz elcseszett szponzori pénzek) mert 4 millió felett nem nagyon kellene adni senkinek pénzt, ugyanis ez a jelenlegi olasz feltételekkel tarthatatlan állapot…pláne egy Internél!
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 10:09 De az is baj, mert például egy Tomori a Milan-ban kb fele annyi fizetésért játszik, mint amennyit most kapna nálunk a szlovák, és nem mondanám, hogy rosszabb játékos…sőt!

De Skriniar-nak még ez se elég, mert egy totális “futball kurva”…

Ezért van nálunk ilyen kb 200 milliós Euro-s éves veszteség, mert 4 millió felett nem nagyon kellene adni senkinek pénzt, ugyanis ez a jelenlegi olasz feltételekkel tarthatatlan állapot…
Nalam 100x inkabb kapjon Skriniar, Bastoni, Barella 6m fizut.
Mint egy Vidal 8m-t, egy Kolarov 5m-t, es meg sorolhatnak holnapig.
Mint ahogy azt is, ezeknek a jatekosoknak hany meg hany tiz milliot fizettunk ki vegkielegitesnek, csak azert hogy elmenjenek.

Sokkal inkabb ezert vannak elkepeszto vesztesegek, es az amator modon megkotott szponzori szerzodesek miatt.

Amator hatterrel ez az eredmeny.
Interfan1000

Marotta se amúgy akkora ász idén, mint tavaly volt…a Lukaku meg Hakimi transzfer előtt le a kalappal! Az tényleg csúcs volt és minden elismerést megérdemel!

Idén viszont óriásit hibázott, hogy nem adta el Skriniart, plusz egyelőre óriási baki volt visszahozni Lukaku-t is…sőt már a Gosens transzfer se volt az élete üzlete mondjuk korábban!

Félek, hogy mivel ez az év totálisan el lett cseszve, ezért szerintem Skriniar utódja már itt van a keretben és úgy hívják h Acerbi!
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 10:19 Marotta se amúgy akkora ász idén, mint tavaly volt…a Lukaku meg Hakimi transzfer előtt le a kalappal! Az tényleg csúcs volt és minden elismerést megérdemel!

Idén viszont óriásit hibázott, hogy nem adta el Skriniart, plusz egyelőre óriási baki volt visszahozni Lukaku-t is…sőt már a Gosens transzfer se volt az élete üzlete mondjuk korábban!

Félek, hogy mivel ez az év totálisan el lett cseszve, ezért szerintem Skriniar utódja már itt van a keretben és úgy hívják h Acerbi!
PSG 50m ajanaltra Zhang mondott nemet a hosszabbitas, es nagyobb osszeg remenyeben.
Valamint a juni 30-ra atett +60m mercato merleg miatt is.

Az idei nyari mercato Inzaghi-Zhang negyszemkozti csuccsal indult, itt dontottek Lukakurol ok ketten, ezt Inzaghi kesobb el is mondta.
Interfan1000

Plusz Ausilio…őt kihagytuk…ugyanis ha valami rossz döntés születik az mindig miatta van. :lol:

Egyébként százszor leírtad már, hogy a hitelbefektetők kezében van a klub és ők döntenek gyakorlatilag már mindenről, de akkor mégis csak Zhang meg Inzaghi…
Interfan1000

Azt meg ne várd, hogyha Barella, Brozovic, Lautaro, Lukaku, Skriniar, stb…majd megkapja a kiemelten is magas lóvét, akkor majd úgy mond a “slepp” sokkal kevesebbért alá fog írni (mert 11 emberből áll egy csapat, meg az se baj, ha néhány értelmes ember még a padon is van), mert ez hívják úgy, hogy egy cégnél bérfeszültség keletkezik…
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 10:26 Plusz Ausilio…őt kihagytuk…ugyanis ha valami rossz döntés születik az mindig miatta van. :lol:

Egyébként százszor leírtad már, hogy a hitelbefektetők kezében van a klub és ők döntenek gyakorlatilag már mindenről, de akkor mégis csak Zhang meg Inzaghi…
Marotta is hibazik, hisz ki nem.
Nincs tokeletes ember.
De nagyon nem mindegy, hogy 20% a hiba, es 80% a jo, vagy ez forditva, lasd 2011-18 kozott Piero, lasd edzoink dontesei amit elnokunk leokezo.

Hitelbefekteto csak penzugyi kerdesekben dont, ezt valoban 100x leirtam mar.
Mint ahogy azt is, sportszakmai dontesekrol semmit nem dont a hitelbefekteto, lasd Lukaku.
Megvan egy keret osszeg, azt megadjak, es ennyi.
interfan

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 10:31 Azt meg ne várd, hogyha Barella, Brozovic, Lautaro, Lukaku, Skriniar, stb…majd megkapja a kiemelten is magas lóvét, akkor majd úgy mond a “slepp” sokkal kevesebbért alá fog írni (mert 11 emberből áll egy csapat, meg az se baj, ha néhány értelmes ember még a padon is van), mert ez hívják úgy, hogy egy cégnél bérfeszültség keletkezik…
Tudtommal amikor pl Vidal, Kolarov jott, Barella fizetese 2,5m euro volt, Skrinaire 3m, Bastoni 1,5m.
Erre megis csak 8m-val irt ala Vidal, es 5m-val Kolarov.

Tehat valos a "berfeszultseg", de pont nem Skriniar, Bastoni, Barella miatt, hanem a Vidal, Kolarov, Godin, Nainggolan, es meg sorolhatnak holnapig jatekosok miatt...
Interfan1000

Pont ezt mondom….mert Vidal pl. 2szeres Copa Amerika győztes, 3szoros német bajnok, 5szörös olasz bajnok, 1szeres spanyol bajnok…nem fog aláírni egy ilyen annyiért mint Bastoni meg Barella…más kérdés, hogy utólag mindenki látja, hogy nem őt kellett volna hozni.
Interfan1000

Dzeko-val se lesz egyszerű majd év végén megállapodni, hogy majd ő egy-két évre “gombokért” aláír, mikor jelenleg az egyik legjobb játékos és Lautaro, Lukaku meg Correa is igen jól keres…
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

Azért ennél jóval nagyobb tiszteletet érdemel Skriniar, minthogy itt futballk.rvázzuk meg hasonlók...
Egyrészt, ha el is megy az teljesen érhető. Őszintén ki maradna egy olyan munkahelyen ami évek óta a csőd szélén van, és fele annyit tud fizetni mint egy másik fizetne? Ha eligazol az csakis a vezetőségnek köszönhető, ettől függetlenül rengeteget tett a klubért.
Másrészt pedig nem tudhatjuk mi van a háttérben. Én azt is simán el tudom képzelni, hogy egyébként maradna és azért húzódnak a tárgyalások, mert szeretne a vezetőségtől valami garanciát látni arra, hogy rendeződni fog az anyagi/tulajdonosi helyzet. Viszont lehet nem tudnak neki sem biztosat mondani...Őszintén szólva ilyen helyzetben én sem írnék alá.
Interfan1000

Elnézést, ha valakit megbántottam, de én sokkal jobban szeretem magát a klubot, mint a játékosok egyikét.

Szerintem amúgy ez is két oldalú, mert Skriniar is ugyanannyival tartozik a klubnak, szóval én nem fogom őt piedesztálra emelni. Kivásárolták őt a Sampdoriából, és kapott egy esélyt meg egy kiemelkedő fizetést, mikor még senki nem volt. Most meg ugye lelép a fenébe, mikor bajban van a csapat, na ezért nem lesz sose klublegenda mint Zanetti, Del Piero vagy Totti. Inkább olyan mint Dzsudzsák Balázs…
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Interfan1000 írta: 2022.12.23. 13:41 Elnézést, ha valakit megbántottam, de én sokkal jobban szeretem magát a klubot, mint a játékosok egyikét.

Szerintem amúgy ez is két oldalú, mert Skriniar is ugyanannyival tartozik a klubnak, szóval én nem fogom őt piedesztálra emelni. Kivásárolták őt a Sampdoriából, és kapott egy esélyt meg egy kiemelkedő fizetést, mikor még senki nem volt. Most meg ugye lelép a fenébe, mikor bajban van a csapat, na ezért nem lesz sose klublegenda mint Zanetti, Del Piero vagy Totti. Inkább olyan mint Dzsudzsák Balázs…
Ahogy irták előttem is neked azért több tiszteletet iránta. Nem egy klub legenda de benne van hogy az lehet ha itt marad. Ha meg lelép akkor az csak a vezetésnek köszönhető. Nyáron erővel akartak rajta túl adni ennek ellenére még itt maradt szóval óvatosan azzal hogy futball kurva..
Még szerencse hogy nem te vagy Skriniar menedzsere
lucky0

Számomra világos, hogy Skriniar távozni fog méghozzá ingyen a nyáron. A PSG tulaja megmondta mikor nem adtuk el 50+ért, hogy jövőre ingyen viszi. Így is lesz már réges régen megállapodtak. A szlovák csak azért húzza az időt, hogy ne tudjuk eladni télen és ne zúduljon rá népharag. Egyébként nem is sajnálom, húzzon el ha akar. Aki nem akar Inter mezben játszani az menjen. Látszik is a játékán, kb. fél éve nincs itt csak testben.
Válasz küldése