Nyilván nem így lett.
Maradt bent Acerbi (minek akarunk hosszabbítani drágán a 31 éves De Vrijjel?!), Darmian megint kiszorítja Frízt, ami viszont igen meglepő nekem, hogy a szerdán nagyon fásult Lautaro kezd (jó lenne Lukakut kicsit meccsbe hozni).
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Nyilván nem így lett.
beverte mint lo a lonak
Ha első félidőben szerzünk még egy gólt, szerintem meg lesz könnyen
Ezért lenne értelme néha Asllanit vagy az ifiket is betenni, ők biztosan jobban hajtanának, mint a kezdő11 a kicsik ellen és azért el is kellene bírnia a csapatnak a győzelmi kényszer ellenére is.
Remélem a Parma ellen a fiatalabbak játszanak, de úgy sem így lesz. Ha már egy barátságos meccsen sem kapnak csak 2-3 perceket, egy olasz kupán se fognak többet.
Barella megsérült... Mondjuk az is kemény, hogy ebben a lötyögésben meg tudott húzódni.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.07. 22:11 Korai még Gagliardinit hozni, illetve Calhát és Barellát levinni. Így is nyomnak, ha kiegyenlítenek nagyon nehéz lesz, mert be fognak állni védekezni, hurkákkal meg nem vagyunk kisegítve.
Ez így nagy és csúnya blama.
Érdekes lesz, hogy vele mi a tervünk.Tombi1986 írta: ↑2023.01.07. 22:47 Várható volt, hogy x lesz.
Tipikus mérkőzés volt. Egy percig nem sajnálom, hogy elmegy Skriniar mert ma Ő is nulla volt.
Napoli elleni győzelem, ma ment a kukába.
Inzaghi megoldott mindent. Bár arról nem tehet hogy a cserék lóf*szt nem érnek.
Lukaku egy tripla nulla. Évszázad üzlete volt eladni, bár vissza nem kellett volna hozni, mert semmit sem nyújt.
Teljes mértékben egyetértek! Bár nem kaptunk ki de ez az x felér egy vereséggel, de mindegy is mert a bajnoki címre esélyünk sem volt és nem is lesz az undorító focinak nem nevezhető lötyögéssel! Egy nagy kalap xar az egész "brand" a csapattal és edzővel együtt.Francesco írta: ↑2023.01.07. 22:47 Undorítónan játszottunk. Pont olyan volt a bíró, mint mi. Megérdemelte a csapat, hogy kikapott. Őszinte leszek, egy kicsit sem érdekel, mert bajnokok úgysem lettünk volna, így lehet az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Lezárni végre a Skriniar ügyet, eladni a klubot stb. Felesleges Inzaghizni, Lukakuzni Dumfriesezni, ez nem bajnok csapat még ebben a baromi langyos olasz bajnokságban sem.
Szerencsére ki nem kaptunk, bár benne volt a végén!Francesco írta: ↑2023.01.07. 22:47 Undorítónan játszottunk. Pont olyan volt a bíró, mint mi. Megérdemelte a csapat, hogy kikapott. Őszinte leszek, egy kicsit sem érdekel, mert bajnokok úgysem lettünk volna, így lehet az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Lezárni végre a Skriniar ügyet, eladni a klubot stb. Felesleges Inzaghizni, Lukakuzni Dumfriesezni, ez nem bajnok csapat még ebben a baromi langyos olasz bajnokságban sem.
Nekem fullon az-az érzésem ami a Forma 1-ben a Ferrarival. Brand név a múlt alapján sokat ér, ettől akár bajnokok is lehetnek. Közben 15 éve sikerült az már nem számít.lucky0 írta: ↑2023.01.07. 22:52Teljes mértékben egyetértek! Bár nem kaptunk ki de ez az x felér egy vereséggel, de mindegy is mert a bajnoki címre esélyünk sem volt és nem is lesz az undorító focinak nem nevezhető lötyögéssel! Egy nagy kalap xar az egész "brand" a csapattal és edzővel együtt.Francesco írta: ↑2023.01.07. 22:47 Undorítónan játszottunk. Pont olyan volt a bíró, mint mi. Megérdemelte a csapat, hogy kikapott. Őszinte leszek, egy kicsit sem érdekel, mert bajnokok úgysem lettünk volna, így lehet az igazán fontos dolgokra koncentrálni. Lezárni végre a Skriniar ügyet, eladni a klubot stb. Felesleges Inzaghizni, Lukakuzni Dumfriesezni, ez nem bajnok csapat még ebben a baromi langyos olasz bajnokságban sem.
Az a baj ez sejthető volt már nyáron is. Conte rá építette a taktikát és Pintus segítségével ki is hegyezte erre. Na most se Conte se Pintus....féltem tőle ez lesz és sajnos eddig bejött.
A Theo részenél kikapcsolod! Mondjuk őt én sem szeretem és akkor még enyhén fogalmaztam!
Új tulajdonos sem ártana. Jelenleg úgy néz ki, hogy a nyáron teljesíteni kell + 80 milla eurót a hitelek miatt, mert Zhang nem akarja eladni a klubbot.brecsinho írta: ↑2023.01.07. 23:16 Sokat nem tettünk a 3.gólért,de a Monza sem,na meg a bíró spori is elég vakon volt,aztán persze az utsó percben bepattan a saját kapuba a válláról..nagyon kellett volna ez a győzelem,a Napoli elleni után nagy csalódás.
A retek juve meg behuz 8meccset kapott gol nélkül nezhetetlen egy gólos makolásokkal..legyen akkor inkább bajnok a napoli.
Nagyon úgy néz ki, nyáron rossz lovakra tettünk:Dybala és Bremer helyett, itt van egy lerobbant Lukaku meg egy szétcsúszott Skrini..
Innen már tényleg cél a Bl helyezés, meg legalább egy kupa,aztán nyáron mehet a nagytakarítás..