Az a baj a bajnoki cimek evebe is ezt csinaltak sokszor.. .szar jatek,szenvedes de a vegen gyozelem....Allegri ennek mestere....
SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Cupi
- interfan
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Fuu Conteval is hanyszor irtuk ez le mi is:
"gyoztunk, a tobbit felejtsuk el".
Ezt nalunk mi nem "maknak", hogy "gyoztes edzonek" hivtuk.
Egyebkent 2,00X az odds a Conte-Juve visszateresre nyartol, szoval erosen eselyes.
-
Tombi1986
Lazio - Empoli 2:2
-
Francesco
Buta Milan! Újra esély a bajnoki címre!!!
Vicceltem!
Vicceltem!
- CsaSzi9294
- Cupi
- Festa
A szomszéd tehene effektus.A Lazio után a Milán is két gòlos előnyt bukott el.
Mindjárt jobban alszom.
- Cupi
- CsaSzi9294
Élvezet olvasni a kommentjeiket. Tegnap ők röhögtek, ma mi..
Megérdemlik, úgy is el vannak szállva. Suttyók.
- interfan
Szerintem be is fogjak huzni.
Ez a 7 pontos elony egy megnyugtato, magabiztos vezetes.
Mondom ezt ugyis, hogy januar vegere ebbol siman lehet 3-5 pontos elony is, mert van meg 2 rangado, es a Juvet nem fogjak szerintem verni.
De...
Utana nekik jon a nyugodt idoszak a kis es max kozepcsapatokkal, a rivalisoknak meg jonnek a rangadok.
(Februarba gyakorlatilag csak kotelezojuk van)
Szoval februar vegere siman visszepulhet ez a 6-7 pontos elony, ami 14 forduloval a vege elott tobb mint sima.
Ez a Milan sosem volt Scudetto szint.
A mi szegyenunk, hogy tavaly ok nyerhettek.
Na meg a Seria A minosegenek szegyene, hogy bajnokok lehettek.
Allegri osszerakta a Juvet, nem lett o rosszabb edzo, hozza a celfocit amit mindig.
Viszont a Juve kerete is olyan amilyen, es ehhez jon meg az, hogy minden egyes meccsen 5-10 hianyzo, 4-8 alapember hianyzo, igy szerintem 100% hogy nem lesznek bajnokok.
Napoli sem egy vilagvero csapat, es ok sem akkora szamok, de a tobbiek meg annyit sem tudnak mint ok.
- interfan
Galeone Allegrirol:
Engem is meglep ami tortenik.
Azt mondta nekem, hogy kepes a csapatot osszerakni es felallni, ebben 100%-ig biztos is voltak, de az hogy a 2.helyre is erhetnek...
Azt mondtam neki, Max ha a top 4-be vegeztek, az mar egy csoda, tenyleg ezt mondtam.
Amikor egy olyan piacot zarsz, hogy DiMaria, Pogba, es egy vedo is erkezik, valamint megprobalod visszanyerni Chiesat, akkor nagy celok jelennek meg.
De ez az osszeallitas csak hipotetikusan letezett eddig, Maxnak egyszer sem volt az hogy ezek a jatekosok alkalmas a jatekra.
O azonban nem esett ketsegbe, es azt mondta nekem, ne aggodj, rendbe teszem a csapatot, vannak igeretes es ertekes fiatalok.
Es igaza volt, tenyleg vannak ertekes fiatalok.
Hogy tette rendbe a Juvet?
8 meccset nyertek egymas utan, es golt sem kaptak, raadasul ezen a 8 meccsen idegenben volt a Lazio es a Torino, valamint az Inter ellen is jatszottak.
Dupla osszetevoje van az eredmenynek, meg pedig a taktikai inteligencia, es a kepesseg a jatekosok motivalasara.
A klubnak is el kell ismernie, Max sosem panaszkodott a hianyzo jatekosok miatt.
Mindig minden jatekosrol csakis jot mond, es soha nem esik ketsegbe, hiaba irnak mindenfelet, hogy nincs meltosaga mert nem mondott le.
Max nyugodt maradt, es a fiatalokra koncentralt es elkezdet oket jatszatni, mindezt tette anelkul, hogy arrol panaszkodott volna eppen ki hianyzik, es melyik jatekosa nem elerheto.
Senki nem hianyzik, mindig ezt tartotta szem elott.
Remelem kicsit tanult is tolem.
Ha mondasz bizonyos dolgokat, tul nagy felelosseget es terhet jelenthet a fiatalokra nezve, es alibit adsz a csapat tobbi reszenek.
Max ebben tokeletes, tokeletesen tudja ezt kezelni.
Ezen kivul egyeduallo meccs olvasasa van.
Tudja hogyan, es mikor kell beavatkozni a meccseken, hol vannak a csapat gyengesege.
Van turelme, mert pontosan tudja, elobb vagy utobb meglesz a lehetoseg.
O altal vegrehajtott cserek megnyerik a meccset, sok mas edzonel viszont a cserei miatt elvesztik a meccset.
Szerentnem elobb vagy utobb, kulfoldon, egy top csapat elen latni.
Mondtam neki, de nem akar kulfoldre menni.
3 eve felhivtak, hogy gyozzem meg, mondjon igent a PSG-nek.
Max elutasitotta.
Ugyanigy elutasitotta 2021 nyaran a Realt, mindezt a kovetkezetesseg miatt, hisz az elotte levo felevben szinten elutasitotta a Chelseat, es az Arsenalt is.
- CsaSzi9294
Azért az mindenképpen jó hír, hogy a Milán egy kisebb gödörbe került. Róma elleni X, tegnapi kupakiesés. Jó lenne hétvégén is pontot veszítenének, és hogy őszinte legyek, Leccében nem lesz könnyű dolguk, elég jó szériában vannak. Utolsó 5 meccsen 11 pontot gyűjtöttek, 7-3-as gólkülönbséggel. Jó lenne egy X azon a meccsen, főleg ha a Napoli-Juve is egy döntetlen lenne. Kicsit feljebb zárkózhatnánk.
- Cupi
Ez a milan minket is alulmúlt.CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.12. 07:54 Azért az mindenképpen jó hír, hogy a Milán egy kisebb gödörbe került. Róma elleni X, tegnapi kupakiesés. Jó lenne hétvégén is pontot veszítenének, és hogy őszinte legyek, Leccében nem lesz könnyű dolguk, elég jó szériában vannak. Utolsó 5 meccsen 11 pontot gyűjtöttek, 7-3-as gólkülönbséggel. Jó lenne egy X azon a meccsen, főleg ha a Napoli-Juve is egy döntetlen lenne. Kicsit feljebb zárkózhatnánk.
- CsaSzi9294
Én ma nagyon szurkolok a Napolinak. Legyenek ők a bajnokok, nekünk egyre távolibb ez a Scudetto, a Juve meg egy kicsit húzza be a féket, ami a menetelést illeti. Lecce-Milán legyen X (vagy hazai
), mi meg verjük meg a Veronát. Több kérésem nincs a hétvégét illetően. 
-
R9.
juve teljesitmenyet nezve meglepodnek ha ma pontot szereznenek
- lucky0
Oktatja a Napoli a zebrákat! 

-
R9.
varhato volt, juve nagyon gyenge es oriasi makkal nyertek eddig
papirforma
papirforma
- vaskalap
Ez kivégzés.A Napoli velünk nem bírt,itt meg brillírozik
.Élmény nézni,főleg a Kvara....la,Osimhen duót.
- Cupi
- Cupi
Bremer mit csinalt?Fogadott a vegeredmenyre?
Brutal hibak....
- interfan
Eddig is nagyon a Napolinak allt minden, ezek utan foleg.
Lassan eldol a bajnoksag januarban.
2-4.hely sem kerdes szerintem, Inter-Milan-Juve, max a sorrend a kerdes.
Lesznek meg meglepetesek mint mindig, de kezd tisztulni a kep.
-
R9.
milan eg lecceben 
- interfan
-
Francesco
Még azért várjunk ezzel, a Milan simán be is húzhatja ezt a meccset.
- vaskalap
X lett a vége.Ez sem rossz.
- Festa
Roncsderby amiből a Napoli kiemelkedik..A BL meglesz,de ez önmagában nem nagy dicsőség.
-
Francesco
- interfan
- Festa
Az a Porto 2004-es sikerénél is nagyobbat szòlna.Viszont ott az edzőt egy bizonyos Jose Mourinhonak hívták.
Maradjunk annyiban,hogy ha a Porton tùl megyünk már örülhetünk.
- brecsinho
Most olvasom csak mit írtál,ez mind összejött..legközelebb résen leszek és pakolom meg a mixenCsaSzi9294 írta: ↑2023.01.13. 08:12 Én ma nagyon szurkolok a Napolinak. Legyenek ők a bajnokok, nekünk egyre távolibb ez a Scudetto, a Juve meg egy kicsit húzza be a féket, ami a menetelést illeti. Lecce-Milán legyen X (vagy hazai), mi meg verjük meg a Veronát. Több kérésem nincs a hétvégét illetően.
![]()
- CsaSzi9294
Nekem ma bent volt a Lecce-Milán mindkét csapat gól, meg két kézilabda (jöttek), illetve az Inter handybe. Na igen..az vitte el.brecsinho írta: ↑2023.01.14. 23:11CsaSzi9294 írta: ↑2023.01.13. 08:12 Én ma nagyon szurkolok a Napolinak. Legyenek ők a bajnokok, nekünk egyre távolibb ez a Scudetto, a Juve meg egy kicsit húzza be a féket, ami a menetelést illeti. Lecce-Milán legyen X (vagy hazai), mi meg verjük meg a Veronát. Több kérésem nincs a hétvégét illetően.
![]()
Most olvasom csak mit írtál,ez mind összejött..legközelebb résen leszek és pakolom meg a mixen![]()
- CsaSzi9294
Mekkora barmok voltunk, hogy Dybalát nem hoztuk el.. 
- vaskalap
Jó szoros lett a mezőny.A 2. és a 7. között 4 pont van.Nagyon kellenek most a pontok.
- CsaSzi9294
- vaskalap
Meg is van az új csodagyerek,az Atalantás Hojlund.Még pár gól és év végén 100 mill lesz az ára. 
- tomika431
- brecsinho
15 pontot levontak a juvetol
Remélem ellenünk már nem folyik semmilyen vizsgálat,van elég baj így is..
Remélem ellenünk már nem folyik semmilyen vizsgálat,van elég baj így is..
- CsaSzi9294
- vaskalap
És még várható bünti,ez csak az egyik vétség után jár,de úgy tudom ez még nem jogerős.
-
R9.
nagyon keves, serie c kellene
- mike
-
DM22
Na akkor lehet leigazolni Bremert meg nehanyat akik leszallnak a csalóvonatról

- Festa
-
DM22
Gondolkodtam , hogy irjam e Chiesat, de egyelore nem passzol a 3-5-2 rendszerbe nem? Vigye inkabb el a Barca /Pool vagy nem tudom. Vagy csere . Dalbert + Nagatomo regi edzőmeze = Chiesa
- sorger=giallo
Inter drukkerként nyilván elfogult vagyok kék-fekete vonatkozásban. Ellenben, mint annyi minden mást a profi sportot is a pénz mozgatja, ezzel nyilván mindenki tisztában van, lehet (persze nem muszáj) utálni, gyűlölni, köpködni az ellent, az efféle megoldások (pontlevonás, esetleges kizárás, visszasorolás, stb.) soha nem tesznek jót a bajnokságnak, az olasz focinak. Persze, aki csal, azt meg kell büntetni, de a Serie A gazdaságilag így is a béka segge alatt van az elithez képest, ha például a zebrákat (akiket én is talán a legkomolyabb ellenszenvvel figyelek) pontlevonással, kizárással, visszasorolással sújtják, az biztosan nem használ az egyébként sem igazán acélos piacképességnek (TV-s jogok, reklámok, stb.). Most annak kellene örülnünk, hogy a Juventus pontlevonásával előrébb kerültünk a tabellán? Annak idején, a 2006-os bajnoki címre például én nem is vagyok képes teljes értékű scudetto-ként tekinteni. Nem vagyok jogász, vagy gazdasági szakember, csak egy drukker, én úgy látom, hogy az az igazi, ha a pályán mutatott teljesítménnyel utasítja maga mögé a riválisokat az Inter. Persze nyilván a tökéletesen tiszta verseny a jelenkorban kb. utópia, de a lényeg szerintem röviden, egy erős, sikeres Serie A-nak ugyanúgy része egy stabil Milan, Juventus, Lazio, Roma, Napoli (stb.), mint az Internazionale.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
DM22
Viccet felreteve lehet majd szemezgetni , mert a zsoldosok ugyis menekulni akarnak, es a jobb jatekosok sem fognak elcseszni eveket az eletukbol.
Teljesen mindegy , hogy mekkora lesz a levonas , kizarja - e oket az UEFA Europabol. Biztos hogy kemenyen megvagjak oket , nyilvan nem annyira mint kene ( kulonben en nem orulnek a serie b- nek de egy padlora kuldesnek azert tapsolnek az esetukben , meg ha a karorvendes egy szar dolog is).
Nem gondolnam h szetszedik a klubot de tuti lesz nehany jatekos akit diszkont aron ellehet hozni.
Ha valasztani kene en Gosenst lecserelnem Kosticra , Vrijt pedig Bremerre , aztan meglatjuk hogy ezekbol a hipotezisekbol mi valosul meg.
Teljesen mindegy , hogy mekkora lesz a levonas , kizarja - e oket az UEFA Europabol. Biztos hogy kemenyen megvagjak oket , nyilvan nem annyira mint kene ( kulonben en nem orulnek a serie b- nek de egy padlora kuldesnek azert tapsolnek az esetukben , meg ha a karorvendes egy szar dolog is).
Nem gondolnam h szetszedik a klubot de tuti lesz nehany jatekos akit diszkont aron ellehet hozni.
Ha valasztani kene en Gosenst lecserelnem Kosticra , Vrijt pedig Bremerre , aztan meglatjuk hogy ezekbol a hipotezisekbol mi valosul meg.
- interfan
Egyetertek, ez az egesz nem tesz jot ugy eleve a Seria A-nak.sorger=giallo írta: ↑2023.01.21. 13:23 Inter drukkerként nyilván elfogult vagyok kék-fekete vonatkozásban. Ellenben, mint annyi minden mást a profi sportot is a pénz mozgatja, ezzel nyilván mindenki tisztában van, lehet (persze nem muszáj) utálni, gyűlölni, köpködni az ellent, az efféle megoldások (pontlevonás, esetleges kizárás, visszasorolás, stb.) soha nem tesznek jót a bajnokságnak, az olasz focinak. Persze, aki csal, azt meg kell büntetni, de a Serie A gazdaságilag így is a béka segge alatt van az elithez képest, ha például a zebrákat (akiket én is talán a legkomolyabb ellenszenvvel figyelek) pontlevonással, kizárással, visszasorolással sújtják, az biztosan nem használ az egyébként sem igazán acélos piacképességnek (TV-s jogok, reklámok, stb.). Most annak kellene örülnünk, hogy a Juventus pontlevonásával előrébb kerültünk a tabellán? Annak idején, a 2006-os bajnoki címre például én nem is vagyok képes teljes értékű scudetto-ként tekinteni. Nem vagyok jogász, vagy gazdasági szakember, csak egy drukker, én úgy látom, hogy az az igazi, ha a pályán mutatott teljesítménnyel utasítja maga mögé a riválisokat az Inter. Persze nyilván a tökéletesen tiszta verseny a jelenkorban kb. utópia, de a lényeg szerintem röviden, egy erős, sikeres Serie A-nak ugyanúgy része egy stabil Milan, Juventus, Lazio, Roma, Napoli (stb.), mint az Internazionale.
FORZA INTER!!!
Dehat ez van, sokat mi nem tudunk tenni.
Olaszorszagban mindig elofordulnak "finomsagok".
-
DM22
Minden szempontbol egyetertek veled de azert legyen megnehezitve a dolguk , legalabb annyira mint amennyire jogosulatlan elonyre tettek szert.sorger=giallo írta: ↑2023.01.21. 13:23 Inter drukkerként nyilván elfogult vagyok kék-fekete vonatkozásban. Ellenben, mint annyi minden mást a profi sportot is a pénz mozgatja, ezzel nyilván mindenki tisztában van, lehet (persze nem muszáj) utálni, gyűlölni, köpködni az ellent, az efféle megoldások (pontlevonás, esetleges kizárás, visszasorolás, stb.) soha nem tesznek jót a bajnokságnak, az olasz focinak. Persze, aki csal, azt meg kell büntetni, de a Serie A gazdaságilag így is a béka segge alatt van az elithez képest, ha például a zebrákat (akiket én is talán a legkomolyabb ellenszenvvel figyelek) pontlevonással, kizárással, visszasorolással sújtják, az biztosan nem használ az egyébként sem igazán acélos piacképességnek (TV-s jogok, reklámok, stb.). Most annak kellene örülnünk, hogy a Juventus pontlevonásával előrébb kerültünk a tabellán? Annak idején, a 2006-os bajnoki címre például én nem is vagyok képes teljes értékű scudetto-ként tekinteni. Nem vagyok jogász, vagy gazdasági szakember, csak egy drukker, én úgy látom, hogy az az igazi, ha a pályán mutatott teljesítménnyel utasítja maga mögé a riválisokat az Inter. Persze nyilván a tökéletesen tiszta verseny a jelenkorban kb. utópia, de a lényeg szerintem röviden, egy erős, sikeres Serie A-nak ugyanúgy része egy stabil Milan, Juventus, Lazio, Roma, Napoli (stb.), mint az Internazionale.
FORZA INTER!!!
Nyilvan nem tudtak volna 1-1 jatekost leigazolni ha minden tiszta.
En ugy vagyok vele ennyit kapjanak azert hogy visszatarto ero legyen . Masfelol, azert azt is nezd hogy ezt a rossz reklamot a juventusnak koszonhetjuk. Immar masodik alkalommal.
Persze nem mindenki szent , de nem mind1 hogy egy ragot lopsz a kisboltban vagy kiveszel 10 rongyot a kasszabol mikor Marika neni nem figyel.
- interfan
Di Marzio es a Sky szerint Conte tavozik a szezon vegen a Spurstol.
Ezen kaland utan jobban atgondolja majd Conte, vallal e munkat kulfoldon a csaladja es az otthona miatt.
Ezen kaland utan jobban atgondolja majd Conte, vallal e munkat kulfoldon a csaladja es az otthona miatt.
- Cupi