Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sly89

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Francesco írta: 2023.01.10. 21:16 ....
Viccet félretéve nekem Correa szimpatikus, ugyanakkor az ő szinteje egy Fiorentina. Ez nem baj, a baj az, hogy nem ott van.
Azt is ki kéne rúgni a klubtól aki idehozta ahelyett, hogy nyakonvágta volna Inzaghit mikor az megemlítette hogy kire van szüksége.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Most amellett, hogy szídjuk Tucut, pár dolgot ne feledjünk. Fiatal, válogatott, aki 10\12 gólra jó volt a Lazioban. Inzaghi nyilván úgy gondolta, hogy ő elviseli a padot és egy jobb csapatban lesz 15 gólja, ha rotálják a fix kezdőt. Csak sajnos nem ez történt…
Francesco

Piff. Lehet a Parma csapatánál tudják, hogy lövésből van a gól.
sly89

Pffffff....... Még egy Parma is értelmesebb támadást tud építeni mint mi?

Kétségetelen, hogy a cserejátékosaink Serie B szinten vannak, szóval nincs nagy különbség a 2 csapat között.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Az egészen hihetetlen, hogy olyan gólokat kapunk folyamatosan amik vagy védhetetlenek vagy totál balszerencsések a mi szempontunkból. A végén még tényleg meleg lesz ma is a pite....

De a lorddal a kezdőben ez nem meglepő, még egy másodosztályú Parma ellen sem.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sanszos ez a mai bukta is.Itt nagy változás kell,különben blama.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Egy teljes kezdő középpályás sor hiányzik ,így a tàmadòjátékunk is meghalt.
Gaglriadni gyenge eut tudtuk,de sajnos Asllani is nagyon kevés eddig.

Örök optimista vagyok,így remelem,hogy Dzeko bejön és megmenti seggünket.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Mondtam en,hogy nem lesz sima....meccs nagyreszeben Dumfries meg Gag jatszik ossze a szelen es adogatnak egymasnak...kurva gyenge :D Ez a taktika?
vaskalap

Lautaro hozza a vb formáját,nagyon gyenge.Mondjuk ez elmondható k.b.mindenkire.Azt hittem azért ennél nagyobb tűz lesz a csapatban,a hétvégi bajnoki után.
Cupi

Ezert a Dumfries-ert ki adna 50 milliot???Komolyan kerdem.....
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

interfan írta: 2023.01.10. 12:39 Sok jatekosunknak pont ez a szintje, az ilyen Seria B Parma.
Szoval ma Gagliardini, Bellanova, Correa "vilagklasszisnak" fog tunni, mivel ez a Seria B szinvonal ah o szintjuk.

Sima lehet, Inzaghi is imadja 90%-ban a kicsiket.
Ma jon a gala es a 4-5 gol, dehat kezeljuk ezt a helyen, mert az ellenfel is ott van ahol.
Khmmm... :shock: :D
sly89

Ez borzasztó gyenge, a játékban tudatosságot még nyomokban sem látni. Emellé még a játékosok is motiválatlanok és ügyetlenek.

Azért egy Inter szintű csapatban a cseréktől is elvárható lenne, hogy megcsináljanak egy cselt, vagy néha néha helyzetbe tudják hozni magukat vagy a csapattársukat egy másodosztályú ellenfél ellen. Inzaghinak meg szokás szerint fogalma sincs, mit kéne csinálni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Inzaghi jól felkészítette a csapatot a 1,5 hónapos szünetben...Ja, nem ide!
Francesco

Inzaghi már nyilatkozott is:
Simone, hogyan értékeli a meccset?
Ilyen hozzáállást vártam, jól reagált a csapat a Monza elleni bírói tévedésre, mely elvett tőlünk két pontot. Akartunk, mentünk előre és ha belövi világklasszis csatárunk üres kapura, a bíró meg nem fújja be a lest, akkor teljesen más a játék képe. A Parma-t tisztelem, de egy véletlenül eltalált lövéssel jutottak tovább, ami igazságtalan. Profik vagyunk, holnap már a következő meccsre készülünk, hiszünk a bajnoki címben és a kupagyőzelemben is. Valamint még ott van a BL győzelem és a szuperkupa győzelem lehetősége is.
Többen formán kívül vannak, ennek mi az oka?
A VB több játékosból sokat kivett. Barella, Dambrosio, Dimarco, Bastoni, hogy csak néhányat említsünk. És persze ott van Correa. Mind kitűnő játékosok, de nincsenek hozzászokva ekkora terheléshez.
Nem aggasztja a csatárok formája és a sok kapott gól?
Nem és nem. Dzeko formája rendben van, dolgozunk az öt éves hosszabbításon. Correa mindenki láthatja, klasszis játékos, akit olcsón meg tudunk szerezni, nagy kedvenc és vezér ő. Lautaro világ és Európa bajnok többet nem is kell mondanom. Lukaku is egyre jobb erőben van, sok spenótot eszik és minden nap megnézi a Popey-t.
Van tanulsága a mai meccsnek?
Természetesen. Nem mindig igazságos a futball, továbbá térdig érő szélben ne kaszálj barackfát.
sly89

Baggio85 írta: 2023.01.10. 22:29 Inzaghi jól felkészítette a csapatot a 1,5 hónapos szünetben...Ja, nem ide!
Az ellenfél nem tud belőlünk felkészülni, ha mi sem tudjuk, hogy mit csinálunk :D
Baggio85

Bár az is egy jó kérdés, hogy vajon a monzai szégyen után a jelenleg pályán lévők közül hányan érzik át, hogy egy másodosztályú csapat ellen ugyanazt a kínlódást mutatjuk be???
Francesco

Baggio85 írta: 2023.01.10. 22:35 Bár az is egy jó kérdés, hogy vajon a monzai szégyen után a jelenleg pályán lévők közül hányan érzik át, hogy egy másodosztályú csapat ellen ugyanazt a kínlódást mutatjuk be???
Martinez pl átérzi és eddig tökéletesen, helyettesíti Lukaku-t.
lucky0

Francesco megnevettettél, mint ahogyan a mai "játékunk is". Ez egy vicc, de könyörgöm magyarázza meg nekem valaki hogy Gag hogy az édes faxba tud még mindig itt játszani? Öltözői szerep? Nem tudom, én is fociztam és azokban az öltözőkben ahol megfordultam ott azokra hallgattak a többiek és annak volt szava, akik a pályán letettek valamit az asztalra hétről, hétre, vagy az idősebb játékosok akik szintén valamikor fénykorukban. Max a magasságát lehetne tisztelni Gagnak de öltözői szerepre inkább alkalmazzunk egy színészt vagy egy dilidokit olcsóbb lenne mindkettő mint ez a balfasz.
Francesco

lucky0 írta: 2023.01.10. 22:40 Francesco megnevettettél, mint ahogyan a mai "játékunk is". Ez egy vicc, de könyörgöm magyarázza meg nekem valaki hogy Gag hogy az édes faxba tud még mindig itt játszani? Öltözői szerep? Nem tudom, én is fociztam és azokban az öltözőkben ahol megfordultam ott azokra hallgattak a többiek és annak volt szava, akik a pályán letettek valamit az asztalra hétről, hétre, vagy az idősebb játékosok akik szintén valamikor fénykorukban. Max a magasságát lehetne tisztelni Gagnak de öltözői szerepre inkább alkalmazzunk egy színészt vagy egy dilidokit olcsóbb lenne mindkettő mint ez a balfasz.
Rano is vezér volt. Ha ezek igazak, akkor komoly önértékelési problémája lehet a keretnek.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Srácok, most értem haza, de ahogy látom jobb is, hogy lemaradtam 80 percről…
Leadjuk a meccset a bajnokság és a BL miatt vagy tényleg ennyire szarok vagyunk, hogy egy B-s csapattól kikapunk?
lucky0

CsaSzi9294 írta: 2023.01.10. 22:44 Srácok, most értem haza, de ahogy látom jobb is, hogy lemaradtam 80 percről…
Leadjuk a meccset a bajnokság és a BL miatt vagy tényleg ennyire szarok vagyunk, hogy egy B-s csapattól kikapunk?
Szia Csaszi! Szerintem utóbbi...sajnos.
CsaSzi9294

lucky0 írta: 2023.01.10. 22:47
CsaSzi9294 írta: 2023.01.10. 22:44 Srácok, most értem haza, de ahogy látom jobb is, hogy lemaradtam 80 percről…
Szia Csaszi! Szerintem utóbbi...sajnos.
Lauuu!! Jó hogy jöttem! :)
Francesco

Balog egy zseni. :D
Martinez nem Lukaku.
Kicsit azért sajnálom a Parmat.
lucky0

Nahh. Túlóra. Ez is hiányzott mint zsebből a szar. De inkább mint a blama. Bár ez így is úgy is az már.
CsaSzi9294

lucky0 írta: 2023.01.10. 22:49 Nahh. Túlóra. Ez is hiányzott mint zsebből a szar. De inkább mint a blama. Bár ez így is úgy is az már.
Buffon azért szépen leért erre a meccslabdára.. :roll:
lucky0

CsaSzi9294 írta: 2023.01.10. 22:51
lucky0 írta: 2023.01.10. 22:49 Nahh. Túlóra. Ez is hiányzott mint zsebből a szar. De inkább mint a blama. Bár ez így is úgy is az már.
Most olyat teszek amit korábban soha. Elmegyek aludni. Csaszi köszi a váltást. Kitartás mindenkinek. Remélem amikor felkelek reggel a kávéra lesz szükségem a vérnyomásom emelkedéséhez és nem arra hogy Parma továbbjutást lássak. Forza Inter!
vaskalap

Ez eddig nagyobb szégyen,mint a monzai.Viszont újból kiderült,hogy sok ügyetlen játékos van a keretben.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Így elnézve a csapatot mondjuk nem tudom, hogy egy Gagliardini mivel tud többet, mint egy Agoume, vagy egy Correa, mint Satriano vagy Esposito, esetleg egy Bellanova mint Lazaro!
CsaSzi9294

lucky0 írta: 2023.01.10. 23:00
CsaSzi9294 írta: 2023.01.10. 22:51
Most olyat teszek amit korábban soha. Elmegyek aludni. Csaszi köszi a váltást. Kitartás mindenkinek. Remélem amikor felkelek reggel a kávéra lesz szükségem a vérnyomásom emelkedéséhez és nem arra hogy Parma továbbjutást lássak. Forza Inter!
Jó pihenést, nyerni fogunk! ;)
Cupi

Lautaro a goljat leszamitva egy nagy nulla....kb.azt hozza mint Lukaku a Monza ellen...
Interfan1000

Ezek a szögletek is siralmasak…mindig az ellenfél kontrázik belőle!
Baggio85

Ezt a mait elteszem egy ilyen humorosba és majd 1x mikor 40 év múlva újra BL-t nyerünk, akkor előszedem, hogy honnan indultunk.
CsaSzi9294

Acerbi ezt szépen csinálta! :clap:
vaskalap

Olyan ez az Inzaghi csapat,mint egy pakli kártya.Sose tudhatjuk,hogy melyik lapot húzzák ki.Lehet ász,vagy épp alsó is az adott napra.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2023.01.10. 23:21 Acerbi ezt szépen csinálta! :clap:
Nagyon. Szép helyzetfelismerés és szép befejezés. Ritkán fejelnek gólt a 16-oson kívülről. :) ;)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Acerbinek megköszönhetjük a továbbjutást.
Holnap már senkit sem érdekel,hogy sikerült csak az,hogy megvan.

Gagliardini meg sajnos Asllani lehet ennyit tud.Amennyiben nincs középpálya akkor nincs is támadójáték.
Gosenset én személy szerint nagyon vártam,de nagyon nem illik ide.DiMarco sokkal jobban hozza azt amit várunk azon a poszton.

Sajnos nekünk csak egy jó alapcsapatunk van,de a keretben óriási hiányosságok vannak.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Goal.com:

Acerbi 7
Martinez 7
Dimarco 6,5
Bellanova 6,5
Onana 6
Darmian 6
Gosens 6
DeVrij 5,5
Bastoni 5,5
Dzeko 5,5
Asllani 5,5
D'Ambrosio 5
Dumfries 5
Mkhitaryan 5
Gagliardini 4,5
Correa 4,5

- Calciomercato.com:

Acerbi 7
Onana 6,5
Dimarco 6,5
Asllani 6,5
Martinez 6,5
DeVrij 6
Darmian 6
Bellanova 6
Dzeko 6
Bastoni 5,5
Gosens 5,5
D'Ambrosio 5
Gagliardini 5
Mkhitaryan 5
Dumfries 4,5
Correa 4,5

- Tuttomercatoweb:

Onana 7
Acerbi 7
Martinez 7
Dimarco 6,5
Bellanova 6,5
Darmian 6
Dzeko 6
Bastoni 5,5
Asllani 5,5
Gosens 5,5
DeVrij 5
Gagliardini 5
D'Ambrosio 4,5
Dumfries 4,5
Mkhitaryan 4,5
Correa 4

- Calciomecato.it:

Acerbi 6,5
Dimarco 6,5
Bellanova 6,5
Martinez 6,5
Dzeko 6,5
Onana 6
Darmian 6
D'Ambrosio 5,5
Gagliardini 5,5
DeVrij 5
Asllani 5
Gosens 4,5
Correa 4,5
Bastoni 4
Dumfries 4
Mkhitaryan 4

Inzaghi:
Tudtuk hogy nagyon nehez meccs lesz, de elegedett vagyok.
Egy olyan csapattal talaltuk magunkat szembe, akik mar regota keszultek erre a meccsre, szervezettek es eros csapat.
Nem teljesitettunk a legjobban, de vegig higgadtak maradtunk, es fejben ott voltunk, ez nagy remenyt ad nekem.
Tudtuk hogy ma lesznek nehezsegek, de a kapott gol ellenere sem veszitettuk el a fejunket, koncentraltunk, es egy nagyon fontos meccset nyertunk meg, tudatosan es tisztan jatszottunk.
Onananak csak egyet kell vedenie a gol utan.
A kondicion meg javitani kell, de egy olyan Interrol beszelunk, aki legyozte a Napolit, legyozte a Monzat ezt mindenki tudja es latja mi tortent ott, es nyertunk most is egy teljesen kicserelt csapattal. Korlatozottak voltak a lehetosegeim a serultek miatt.
Csodalatosan teljesitettunk a BL-ben, a bajnoksagban van egy kis lemaradas, de meg sok ido van a vegeig.
Remelem hamarosan felepulnek a hianyzok, nagy szuksegunk van rajuk.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok,

Szerencsére csak az utolsó 10 percet láttam.
Egyáltalán nem lepődtem meg:
- cserepad minősége idén gyengébb, mint tavaly
- olyan játékosoktól várunk csodát, ahol a csapat kiesett, vagy a kieső zóna környékén tanyázik, vannak az örök ígéretek.
A nyáron kb. kettő igazolás vált be: Acerbi, Mkhitaryan
Utólag Vidal, Sanchez elengedése nagy hiba, nem is beszélve Perisicről.
Összességében azért annyira viszont nem állunk rosszul, hogy nagyjából van kettő csatárunk, öt kp (Brozovic sokat volt sérült), 4 védő (akik közül talán Acerbi hozza a legjobb teljesítményt).

Legnagyobb hiba, hogy Lukaku visszajött, főleg a magas bére. Talán játszott 200-300 percet. Nagyon sok minden felmerül bennem, hogy ezt a gyenge és rossz fizikai állapotot, hogy nem lehetett észrevenni?!

Nagyon remélem jön az új tulajdonos, mert ennek így nincs értelme, mi szurkolok gondoljuk csak így egyelőre.
interfan

Gazzetta szerint abban remenykedunk, hogy Barella es Calhanoglu mar kezdokent, Brozovic pedig a padon mar ott lehet a Milan ellen a Szuperkupa donton.
Nem akarunk kockazatott vallani a Verona ellen, mert most a Milan meccs es a Szuperkupa gyozelem a legfontosabb.

Viszont Lukaku visszateresenek idopontja jelenleg teljesen bizonytalan.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.01.11. 08:39 Gazzetta szerint abban remenykedunk, hogy Barella es Calhanoglu mar kezdokent, Brozovic pedig a padon mar ott lehet a Milan ellen a Szuperkupa donton.
Nem akarunk kockazatott vallani a Verona ellen, mert most a Milan meccs es a Szuperkupa gyozelem a legfontosabb.

A Verona meccs pont olyan fontos, mint a két milánói, mivel ha nem nyerünk hétvégén (és a Milán igen), úgy simán leszakadhatunk. Jelenleg minden meccs ugyan olyan fontos. De persze értem, hogy mi a prioritás a meghatározó játékosainknak, csupán arra akartam kilyukadni, hogy a tegnap látottak alapján a tegnapi B csapatunk ki fog kapni a Verona ellen.
Baggio85

CsaSzi9294 írta: 2023.01.11. 09:20
interfan írta: 2023.01.11. 08:39 Gazzetta szerint abban remenykedunk, hogy Barella es Calhanoglu mar kezdokent, Brozovic pedig a padon mar ott lehet a Milan ellen a Szuperkupa donton.

A Verona meccs pont olyan fontos, mint a két milánói, mivel ha nem nyerünk hétvégén (és a Milán igen), úgy simán leszakadhatunk. Jelenleg minden meccs ugyan olyan fontos. De persze értem, hogy mi a prioritás a meghatározó játékosainknak, csupán arra akartam kilyukadni, hogy a tegnap látottak alapján a tegnapi B csapatunk ki fog kapni a Verona ellen.
De hogy nem nyerünk, az szinte borítékolható. Max. abban lehet bízni, hogy ha Skrini játszik, akkor a hazai jó védekezéssel valahogy 1-0ra behúzzuk. Egyébként a bajnokságban szerintem már nincs mire számolgatni, a Scudetto elment (és nem a hétvégén), a BL hely meg kell, hogy legyen, de abban meg "jól" állunk.
Baggio85

Az a baj, hogy egy teljes középpályával meg a 2 évvel ezelőttihez képest 50%-os Lukakuval simán rá lehetne menni idén is az olasz kupára, bajnokságban a BL hely nem lenne probléma, és a BL-ben egy jó sorsolással lehetne menetelni, csak ahogy láttuk tegnap, óriási a különbség a kezdő 13-14 játékos és a tartalékok között. És ez csak egy remény, hogy egyszer majd mindenki egészséges lesz meg formába is kerül.
interfan

Baggio85 írta: 2023.01.11. 09:26
CsaSzi9294 írta: 2023.01.11. 09:20

De hogy nem nyerünk, az szinte borítékolható. Max. abban lehet bízni, hogy ha Skrini játszik, akkor a hazai jó védekezéssel valahogy 1-0ra behúzzuk. Egyébként a bajnokságban szerintem már nincs mire számolgatni, a Scudetto elment (és nem a hétvégén), a BL hely meg kell, hogy legyen, de abban meg "jól" állunk.
Ezt en is igy gondolom, a bajnoksag mar elment, a BL hely meg ugyis meglesz.

Mondom ezt ugy, hogy a 18. a 20. es a 13. ellen jatszunk mar csak januarban, a Napolinak meg Juve es Roma rangadoja is lesz, ahol boven fog pontokat vesziteni szerintem.
De edesmindegy, hogy ne adja az eg, 5-6 pontra feljovunk, februarba mar nekunk jon a Milan, es azert a Bologna meg Udinese sem Cremonese meg Verona szint.
Ellenben a Napolinak csak kotelezo es kicsik lesznek februarban.
Es akkor meg ott Milan es a Juve is elottunk.
2-4. hely meglesz, de ennyi.
Mivel a Milan is olyan amilyen, a Juve is ezer sebbol verzik, a 2.hely siman hozhato.

De ertheto Csaszi irasa is, dobbenet milyen gyenge jatekosaink vannak a padon.
Correa, Asllani, Gagliardini, Bellanova, Gosens, te jo uristen...
De a kezdoben, es annak kozeleben is vannak nem kis problemak...
Egy Seria B 6. helyezett Parma ellen nem elegek, dobbenet.
Mondjuk Inzaghi nyilatkozatat latva, kicsit olyan mintha a City ellen jatszottunk volna tegnap, es nem a Seria B 6. Parmaval.
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2023.01.11. 09:29 Az a baj, hogy egy teljes középpályával meg a 2 évvel ezelőttihez képest 50%-os Lukakuval simán rá lehetne menni idén is az olasz kupára, bajnokságban a BL hely nem lenne probléma, és a BL-ben egy jó sorsolással lehetne menetelni, csak ahogy láttuk tegnap, óriási a különbség a kezdő 13-14 játékos és a tartalékok között. És ez csak egy remény, hogy egyszer majd mindenki egészséges lesz meg formába is kerül.
Esküszöm nem kötekedni szeretnék, de látjuk ha kiesik Barella, a kp azon része lyukas marad, mert nincs aki pótolni tudja. A törököt Miki még tudja helyettesíteni (bár ő sem lesz fiatalabb). Ezen kívül Brozovic is egyre többet sérült és Asllani nem elég az ő pótlására. Vagyis szerintem egyáltalán nem biztos, hogy a top 4-ben benne leszünk. Kevés a keret, ezt tegnap is láthattuk. Ha kiesik egy-egy meghatározó játékos (nem, hogy 3) a csapat nem kicsit sebezhető és bármikor benne van ilyen Monza féle botlás. A Verona erősebb csapat, mint a Parma, ott is lehetnek gondok, mivel nagyon sok a bekapott gólunk a szezonban.
A csatársor is baromi nagy kérdőjel. Nem tudjuk Dzekonál meddig tart ki ez a jó játék, Lukaku használható lesz e idén 1-1 meccsnél többre, Lautaro belövi e az ordító helyzeteit, plusz nem tűnik el meccsekre? Correa meg mindegy, hogy egészséges e vagy sem, nem tud meghatározó lenni. Igazolni meg valószínűleg nem fogunk..

Az én véleményem az, hogy a 4. hely a reális, mert a Napolit elég esélyesnek tartom az 1. helyre, de még a Juve is ott lehet a végén, illetve a Milán jobban teljesít, mint mi és ha jön még ilyen "sérüléshullám", akkor veszélybe lehet a negyedik hely is, mert nagyon szoros mögöttünk az 5-7. hely. Sokat segítene a dolgokon, ha Lukaku segítené a csapatot, kellenének azok a gólok a részéről. Még egyszer mondom, ez az én véleményem, próbálom reálisan látni a dolgokat minden téren.
interfan

https://m.calciomercato.com/news/correa ... ono--37187

"Che Errore"
"Mekkora hiba"

Ujabb 0 jatek, a 33m-s igazolastol.
Ujabb elszalasztott lehetoseg, es ujabb 0 produkcio Correatol.

- 113 perc, mindossze 42 labdaerintes.
- 13/2 nyert parharc
- 0 sikeres csel
- 0 kapura loves
- 0 kaput eltalalo loves
- 0 fontos passz
- 0 keresztabda
- 0 kiharcolt helyzet
- 0 kozbevatakozas
- 0 tisztazas
- 0 blokkolas

Ezek a szamok meg egy olyan jatekosnak is gyengek, aki csak par percet tolt a palyan, es a csapata alarendelt szerepet jatszik labdabirtoklas nelkul.
Nem hogy egy olyannak, aki majdnem 120 percet lejatszik, es a csapata szinte vegig birtokolja a labdat.

Ha van nulla, akkor ez egy ujabb nulla volt, a tegnapi meccs szimbolikus alakja a 33m euros Correa.
Ez a 33m-s dontes strategia neheseget jelent a jelent, multat, es a jovot is nezve.
33m euro, ez az az osszeg amit az Inter osszesen fizetett Correaert.
Ezek a szamok meg mindig hatalmas hatassal vannak a jatekos ertekcsokkenesere.
2025-ig evente 10,8m, ami miatt nehez elkepzelni a jovojet az Inter nelkul.
Ahhoz hogy ne legyen tokeveszteseg a Correa ugy, ma 27m ajanalat kellene, kotelezo opcioval a szezon vegere 22m.
Ehhez hozajon meg a 6m feletti fizetese, ami a kis es kozepcsapatokat alapbol kilovi a kepbol.
0 vs 33, ez a ket szam.
Palya vs piac teljesitmeny.
Correa hatalmas hiba es problema az Inter szamara.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.01.11. 15:14-kor.
Interfan1000

Ez a Correa tipikusan az az ember, akit végre leigazolt egy ún. nagycsapat, ami miatt ugye megkapta a több milliós éves fizetést, ezután meg tojik mindenre nagyívből.
interfan

Interfan1000 írta: 2023.01.11. 15:14 Ez a Correa tipikusan az az ember, akit végre leigazolt egy ún. nagycsapat, ami miatt ugye megkapta a több milliós éves fizetést, ezután meg tojik mindenre nagyívből.
Az a nem semmi az egeszben, hogy hanyadik vilagi szerencsetlent teszi az Inter gazdagga...
Miert mindenki az Interen gazdagodik meg?
Azert mert mi vagyunk ekkora balfaszok, hogy ekkora vilagi hulladekokat igazolunk.
interfan

Sky szerinti varhato kezdo:

Onana
Skriniar-Acerbi-Bastoni
Darmian-Gagliardini-Asllani-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Martinez
interfan

Jo hir, hogy Barella es Calhanoglu felepulese gyorsan haladt, mindketten elerhetoek lesznek mar a Verona ellen.
Ellenben kockazatatni nem akarunk a Szuperkupa miatt, igy maximum az egyikuk lehet a kezdobe, de nagyobb esellyel mindketten a padon kezdenek.

Rossz hir viszont, hogy Lukaku felepulese ujra rosszul es lassan halad.
Parma meccs utan kihagyja a Verona meccset is.
Jelenleg az is kerdeses, hogy a Milan elleni Szuperkupan a kispadon ott lehet e.
Cupi

interfan írta: 2023.01.13. 08:33
Rossz hir viszont, hogy Lukaku felepulese ujra rosszul es lassan halad.
Parma meccs utan kihagyja a Verona meccset is.
Jelenleg az is kerdeses, hogy a Milan elleni Szuperkupan a kispadon ott lehet e.
Ez mindig így kezdődött. Max 2 meccset hagy ki, aztán ok lehet 4-et de utána már a padon lesz....vége meg 1,5 - 2 hónap :(
Válasz küldése