Nem volt a pályán egy klasszikus befejező csatár és ahogy ítátok a középpályán sem volt aki irányítson, érdekes volt.
Védelmük meg még nincs összeszokva, nagyon átjáróház volt. Nem igazán lehetett kivenni Mancini mit is akart.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Tommy írta:A milanba nem adhatja el a city.
DSanton39 írta:[img]kép..[/img]
kiscivis írta:Van der Vaart ügye is rendeződött, ugyanis az FA utólag engedélyezte az átigazolást, így a Tottenham játékosa lett.
Én arra is gondoltam, hogy ez gerjesztett balhé volt. Gyakorlatilag semmi nem történik a Man.Utd körül mióta Ronaldo elment. City van inkább a középpontban. Kellett egy kis ingyenreklám.Süti írta:Na ennek a színjátéknak is vége van:
Ronney 2015-ig hosszabbított a Man. United-del.
Süti írta:Azt tudja valaki, hogy mennyivel tettek rá a szerződésére?
Mennyit keres majd hetente?
szocske11 írta:A hétvégén hallottam a rádióban, hogy Balotellit megállították a rendörök és 5000 font volt a zsebében . Megkérdezték tőle - miért van ennyi pénz nála ?
Erre Mario azt válaszolta - mert nagyon gazdag vagyok !
ManCity: Mancini távozása esetén Mourinho lenne a célpont
A The Mirror felfedte, hogy amennyiben elküldik a Manchester Citytől Roberto Mancinit, a csapat olasz trénerét, úgy José Mourinho, a Real Madrid trénere lehet a legfőbb kiszemelt a poszt betöltésére.
A brit lap szerint egyre nő a nyomás az olasz vezetőedzőn, és már azt az információt is kiszivárogtatták, hogy egy újabb pontvesztés a délutáni West Brom elleni találkozón végleg megpecsételheti a mester sorsát.
Manszur sejk, a Polgárok milliárdos tulajdonosa azonban elmondta, hogy csak egy ember érdekli jelenleg: a Real Madrid főnöke, José Mourinho. "Csak abban az esetben tárgyalunk Mancinivel a távozásáról, ha már megtaláltuk a megfelelő utódot" - árulta el a tulajdonos a klub hivatalos honlapjának. "A bizonyos utód kiléte nem titok, nagyon szeretem José Mourinhót, és őt szeretném az együttesnél látni" - folytatta.
Pénz ide vagy oda, azért azt lássuk be, hogy túl sok esély nincs a 'Special One' szerződtetésére, így a sajtó már azt találgatja, hogy a menesztést követően kik lehetnek az alternatívák. Szó lehet esetleg az Aston Villa előző mesteréről, Martin O'Neillről, aki jelenleg szabadúszóként tevékenykedik, de akár a Tottenham menedzsere, Harry Redknapp is kiszemelt lehet.
vaskalap írta:Most nézem az öf-lót,a City góljait Balotelli szerezte,majd sikerült kiállittatnia magát.Ezzel megint lemarad pár meccsröl.
szocske11 írta:Mario összeakaszkodott Boatenggel a csütörtöki edzésen. Az, hogy jogosan vagy sem nem érdekel csak azt sajnálom, hogy a német nem verte be az orrát ennek az agyonsztárolt olasznak.
szocske11 írta:Mario összeakaszkodott Boatenggel a csütörtöki edzésen. Az, hogy jogosan vagy sem nem érdekel csak azt sajnálom, hogy a német nem verte be az orrát ennek az agyonsztárolt olasznak.
Tommy írta:Mancini az edzésen biztos középre dobta a banánt és összevesztek rajta.
Tommy írta:Ha egyáltalán van a helyén valami.
Tommy írta:Mancini az edzésen biztos középre dobta a banánt és összevesztek rajta.
Idény elején játszott,de szerintem még ismerkedett a légkörrel,nem volt valami meggyőző,majd megsérült.Pár meccsel ezelött tért vissza,de még nem az igazi.Szerintem nem is illik a PL-be.Gabosska írta:Idén kevés City meccset láttam...esetleg valaki tud információval szolgálni arról, hogy kolarov hogy szerepel? Ma kitetette magát pirossal, és ekkor jutott eszembe, hogy mi is nagyon akartuk...
szocske11 írta:Nyáron Mourinho a Chelseanek ajánlotta Van der Vaartot 10 millio fontért. A Chelseanél viszont akkor úgy döntöttek, nem elég jó a holland és így megvették Benayount és Ramirest 24 millioért inkább. Most gondolom a falba verik a fejüket, hogy milyen hülyék voltak.