lucky0 írta: ↑2023.02.08. 20:56
Sajnos nem csak, hogy Brozovic nem kell senkinek, de a jelek szerint Dumfriesért sem várható majd akkora tolakodás nyáron, pláne ha marad a mostani formája. Azt meg végképp nem látom, hogy ki adna majd érte 40+ milliót.
Ezen felül ha a fenti két emberünket valami csoda folytán jó pénzért tudnánk értékesíteni, reálisan nézve kb. Brozo 25 Dumfries 35 misi, akkor úgy meglenne 60 mikulás plusz júniusig. Ugye biztosan elmegy Skrini ingyen és a SA miatt csak annyiért igazolhatunk majd, amennyiért eladunk.
Ergo biztosan kell majd áldozat a nyáron, kétlem, hogy a Bastoni, Barella, Martinez hármasból ne adnánk majd el valakit. És akkor ott van Lukaku, akit jelenlegi állapota és formája miatt nem valószínű, hogy megtartunk de amúgy pénzünk se lenne rá, valamint valószínűleg megy De Vrij ingyen és ott van még Acerbi is akiért szintén fizetni kellene.
Bevallom én nagyon nem látom fényesen a jövőnket, szerintem ezt már nem lehet kiokoskodni sehogy sem, hogy ne menjünk a süllyesztőbe (középszerűségbe) nyártól. Új tulajban már nem bízok legalábbis 2024-ig sztem biztosan maradnak a kínaiak. Egyébként le a kalappal a játékosaink előtt, akik mindezek ellenére nagyon sok örömet okoznak nekünk.
Egyetertek, es mennyire igaz az utolso mondatod, hogy ilyen helyzet ellenere a jatekosaink mennyi oromot okoznak meg igy is nekunk, es mindent megtesznek az Interert.
En pl ezert nem tudom szidni Skriniart 1mp-re sem, nem veletlenul allt ki mellette a Nord is, es ismertettek mit csinalt vele a klub.
Valamint azt se felejtsuk el, hogy amig nem erkezett meg a hitelbefekteto Oaktree, jatekosaink fizetest sem kaptak felevig, 6 honap = 0 euro, mindezt a Scudetto gyoztes szezonban.
(Azota is az Oaktree hitelbol kapjak a fizetesuket, es az egesz klub abbol mukodik)
Megis egy pillanatra nem latszott ez senkin, es a csapat bajnok lett, pedig azert nem lehetett egyszeru ugy "dolgozni" 6 honapig, hogy konkretan 0 eurot kapsz, es foleg latva a Jiangsu peldajat.
Egyebkent Ausilio megint Angol koruton van, es ha mar Dumfries ugynokenek nem ert semmit a 2 hetes PL korutja es az osszes csapat felkeresese a jatekos beajanlasaval, akkor most megprobalja Piero baratunk.
Mondjuk vicces lehet, mert allitolag angolul sem
tud, de Piero megprobalja eladni Dumfries valamelyik PL csapatba most.

De azert remelem nem a "prestito con diritto di riscatto" orokervenyu szavaival probalja meg az eladast Piero.
Ha barmi igaz a +60m-bol juni 30-ig (igaz sajnos Marotta is utalt ra), akkor mar eleg 43m-t osszeszedni az idei gazdasagi ev zarasaig azaz juni 30-ig.
Zaniolo-Galata story utan jelenleg +17,25m a merlegunk a mercaton.
En azert meg bizok es hiszek benne, nyarig valami tortenik, es sikerul talalni valami vevot.
Persze lehet hiu abrand, es megint jon a pofaraeses mint tavaly, de en bizok benne megis talalunk valakit.
Borzasztoak az eddigi vesztesegek is, nagyon sok kart okoztak, viszont ha meg a Barella-Bastoni-Martinez sorbol is elveszitenenk valamit, az nagyon fajdalmas lenne, es meg tobb kart okozna 2024-ig.
Tehat en tartom, meglesz a vevo 23 nyaraig, es nem kell majd ujabb es ujabb "aldozat".