Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Gondolom hétközben megint lesz egy válság ülés a vezetőség és Inzaghi, Inzaghi és a csapat és a csapat játékosai között az öltözőben, ahol elhangzik majd, hogy de most már aztán tényleg teljesen igazából mindenki maximálisan odakoncentrál, hogy az idei 7 vereségből ne legyen a végén 12. És ezzel a lendülettel agyonverjük a Leccet 1-0ra.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Interfan1000 írta: 2023.02.26. 14:35 Ez a Zhang amúgy szellemi fogyatékos, hogy legközelebb Scudetto-t vár, meg idén BL elődöntőt?
Iden Scudettot vart mindenki, a vege ismert, lasd tavaly is.

Az meg hagyjan, hogy BL elodontot var valaki, jatekosaink es edzonk BL gyozelemrol beszelnek az idei szezonban. :D
interfan

Baggio85 írta: 2023.02.26. 14:41 Gondolom hétközben megint lesz egy válság ülés a vezetőség és Inzaghi, Inzaghi és a csapat és a csapat játékosai között az öltözőben, ahol elhangzik majd, hogy de most már aztán tényleg teljesen igazából mindenki maximálisan odakoncentrál, hogy az idei 7 vereségből ne legyen a végén 12. És ezzel a lendülettel agyonverjük a Leccet 1-0ra.
Es a Lecce-Spezia "vilagvero" paros utan ujra jatekosaink es az edzonk BL gyozelemrol fognak beszelni. :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nerazzurri írta: 2023.02.26. 14:30 Mondjuk ez a lucskos liba legelő sem volt semmi..
Minden szinten felül mùlt minket a Bologna.
Mondjuk ahogy játszottunk ez simán 3-0 is lehetett volna oda.
Egyszerűen hihetetlen mennyire nem tudunk teljesíteni az alsòházi csapatok ellen.
Gyakorlatilag nem volt egyetlen egy elfogadhatò teljesítmény a csapatban.

A játékosok gyakorlatilag saját magukat pörgetik fel vagy éppen engednek le a meccsekre.
Azon kívül,hogy cserél nem tudom Inzaghinak mi a szerepe a csapatnál,

Mivel roncsderbi van ezért meg ha úgy alakulnak az eredmények akkor még igy is maradhatunk a 4.helyen.
Festa

Cupi írta: 2023.02.26. 14:28 Aki azt mondja a minimum 4.BL-t ero hely az siman meglesz az adjon abbol a cuccbol amit szed mert nekem is kell....otvar szar volt ez a mai is....sajnalom,hogy neztem...
Meglesz .Nem azért mert jòk vagyunk hanem azért mert a többiek még nálunk is többet buknak majd, ;)
Festa

Baggio85 írta: 2023.02.26. 14:09 Tegyük fel, ebben a meccsben ez benne volt ezekkel a körülményekkel, meg előzményekkel.
A nagy probléma az, hogy a Monza, Empoli, Samp, Bologna 4es ellen szerzünk 2(!!!) pontot és idén még játszunk a Napoli, Roma, Lazio, Atalanta, Juve sorral...
Nem igazán értem mire célzol amikor a Napoli,Milán,Atalanta,Porto meccseket kapott gòl nélkül nyertük.
Az igazi baj az alsòházi csapatok ellen van és ennek csakis mentális magyarázta lehet.
Baggio85

Festa írta: 2023.02.26. 14:54
Baggio85 írta: 2023.02.26. 14:09 Tegyük fel, ebben a meccsben ez benne volt ezekkel a körülményekkel, meg előzményekkel.
A nagy probléma az, hogy a Monza, Empoli, Samp, Bologna 4es ellen szerzünk 2(!!!) pontot és idén még játszunk a Napoli, Roma, Lazio, Atalanta, Juve sorral...
Nem igazán értem mire célzol amikor a Napoli,Milán,Atalanta,Porto meccseket kapott gòl nélkül nyertük.
Az igazi baj az alsòházi csapatok ellen van és ennek csakis mentális magyarázta lehet.
Ha így nézzük jogos. Akkor már csak a következő két nehéz meccset kell megúszni és utána jönnek a nyerhetőek! :)
interfan

Szezon elso feleben meg jott 4 rangado = 4 vereseg.
Lazio, Milan, Roma, Juve = 0 pont.
Szoval en ertem mire celoz Baggio.
Festa

Baggio85 írta: 2023.02.26. 14:56
Ha így nézzük jogos. Akkor már csak a következő két nehéz meccset kell megúszni és utána jönnek a nyerhetőek! :)

Inzaghi pedig a kicsik ellen hozta eddig magabiztosan a meccseket.A mostani Inter viszont nagyon könnyen levédekezhető.Ráadásul egy fejben összeesett Dumfries kezdett valamint egy Gosens volt Dimarco helyén ami már előre vetítette a szenvedést.Azt meg kifejezetten nem értettem ,hogy Barella miért nem kezdett.
interfan

Festa írta: 2023.02.26. 15:04 Inzaghi pedig a kicsik ellen hozta eddig magabiztosan a meccseket.A mostani Inter viszont nagyon könnyen levédekezhető.Ráadásul egy fejben összeesett Dumfries kezdett valamint egy Gosens volt Dimarco helyén ami már előre vetítette a szenvedést.Azt meg kifejezetten nem értettem ,hogy Barella miért nem kezdett.
Dumfries darabokra esett, amiota elkezdodott ez az eladasi mizeria.
Kicsit olyan dejavu az egesz, mintha ez megtortent volna mar Skriniar kapcsan is...
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Meleg lesz a vége (top4), lehet itt 357. válság értekezlet meg kötelező elvárás a vezetőktől. Pont ezek a vezetők ne tegyenek semmilyen elvárást a csapat felé, akik tönkre teszik a klubot!!!
A játékosok elengedték a bajnoki szezont, a BL-re és a kupára koncentrálnak, mert biztosra veszik, hogy a BL hely meg lesz. Biztos meg lesz? :eh:
Azt ne felejtsük el, hogy a portói kaland közel sem lesz egyszerű és még mindig benne van a pakliba, hogy nem megyünk tovább. Remélem akkor az lesz Inzgahi utolsó meccse Inter edzőként. Ha ma nem (a szokásos) posztra cserél, hanem fent hagyja a belgát, akkor egy 3-4-1-2vel, Lukaku-Dzeko mögöttük Martinezzel, akár nyerhettünk is volna, mert a Bologna nem védekezni állt be. Na meg Barella pihentetését mi indokolta? Brozovic is pont annyira kell ebbe a csapatba, mint amennyire CSK-nak való. Nem elég, hogy a csapatnak nincs főszponzora, se háttere, de hetente más a csapatkapitánya is… csak nekem gáz ez? Semmi biztos pontja nincs a csaptnak, veszekedések vannak, teljes a káosz.
A Bologna nyerni akart, ez látszott is rajtuk, meg is érdemeték, Motta lemeccselte Inzaghit!
Ma is bizonyította a mister, hogy egy beszari, töketlen mamlasz!!!!
Baggio85

Én ismételten azt mondom, hogy ha csak ezt az utolsó két meccset nézzük (Porto és a mai), akkor egy ilyen játék, eredmény benne van és még nagyon halkan azt mondom, hogy elfogadható, ha cserébe legalább nem sérül bele senki.
Azért ezen a pályán, ebben az időben játszani egy jó formában lévő Bologna ellen, aki egész héten erre készült otthon, még fitten sem lett volna egyszerű. Nem úgy, hogy hétközben volt egy mentálisan és fizikálisan is megterhelő meccs és olyanok játszottak ma is, mint Lukaku és Brozovic, akikben még nincs 90 perc játék, mert most jöttek vissza egy hosszabb sérülésből.
Na viszont idáig tart a mondandómnak az a része, ami (részben) felmentené a csapatot és főleg Inzaghit!

1. probléma: Barella ok pihen, szét van játszatva. De Mkhitaryan miért nem pihen??? 34 éves, minden 3. nap játszik! Egy ilyen meccsen, ilyen talajon adja magát, hogy Asllanit játszatom, akinek alacsonyan van a súlypontja és friss! Mikor fog, ha nem most?
2. probléma: Darmian nagyon jó játékos, aki nagyon jó formában is van egyébként, de az 5. percben látszott rajta, hogy fejben el van fáradva. Nem is csoda. De D'Ambro mit tett, hogy utolsó a sorban a védőknél??? Azt nekem ne mondja senki, hogy, amit egy (fáradt) Darmian tud a 3 védős rendszerben, azt D'Ambro ne tudná. (Persze, hogy eladta a gól előtt. Nincs játékban egyáltalán; ezen a pályán belső védőnek beállni egy ilyen meccsen, ennyi játéklehetőséggel, ez a hiba simán benne volt).
3. probléma: Tudom, hogy meccs volt hétközben. Tudom, hogy fáradtak vagyunk. Tudom, hogy sz*r az idő, sz*r a pálya. Akkor MIÉRT nem váltunk taktikát??? Miért nem állunk vissza védekezni, hagy jöjjenek, legyen hely mögöttük, és majd kontrázunk és nem fáradunk el még jobban a 40. percre.
4. probléma: ha semmi nem sikerül, ha semmi nem kedvez nekünk, ha semmi esélyünk nincs nyerni, AKKOR SEM KAPHATUNK KI, hanem, annyit rutinból lehozunk, hogy egy döntetlennel menjünk haza!!!

És sajnos mind a négy fenti hibát Inzaghi követte el és itt kell visszatérnem az írásom elejére, hogy ha csak az utolsó két meccset nézzük, akkor akár el is lehetne fogadni, csak hát ez már a 7. vereségünk idén...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2023.02.26. 15:29-kor.
interfan

Ertekelesek:

-Sky:

Onana 6
Gosens 6
Darmian 5,5
Acerbi 5,5
Calhanoglu 5,5
Bastoni 5
DeVrij 5
D'Ambrosio 5
Brozovic 5
Mkhitaryan 5
Barella 5
Martinez 5
Dzeko 5
Lukaku 5
Dumfries 4,5

-Sportmediaset:

Onana 6
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Gosens 6
Bastoni 5,5
Darmian 5,5
D'Ambrosio 5,5
Barella 5,5
Mkhitaryan 5,5
Brozovic 5,5
Martinez 5,5
DeVrij 5
Dumfries 5
Lukaku 5

-PassioneInter:

Onana 6
Gosens 6
Darmian 5,5
Barella 5,5
Bastoni 5
DeVrij 5
Acerbi 5
Calhanoglu 5
Mkhitaryan 5
Brozovic 6
Martinez 5
Lukaku 5
Dumfries 4,5
Dzeko 4,5
D'Ambrosio 4

-Calciomercato.com:

Darmian 6,5
Onana 6
DeVrij 5,5
Acerbi 5,5
Barella 5,5
Mkhitaryan 5,5
Calhanoglu 5,5
Gosens 5,5
Martinez 5,5
Dzeko 5,5
Bastoni 5
Brozovic 5
Lukaku 5
D'Ambrosio 4,5
Dumfries 4,5

Inzaghi:

Gyenge elso felido es vereseg, mit mond?

Rosszkor kaptuk a golt.
Az elso felido rossz volt, nem volt megfelelo a hozzaallas, de a 2.felidore mar jol jottunk ki, es pont a legrosszabbkor kaptuk a golt.
Sok volt a serult es faradtak is vagyunk, de jobb eredmeny kellett volna ezert duhosek vagyunk.

Az Inter mostaban a kiscsapatok ellen szenved.

2-3 naponta jatszunk, itt kell keresni az 1.felidei rossz hozzaallast okait.

Gyenge az Inter idegenben a szezon eleje ota,
mivel magyarazod ezt?

Tavaly jobban teljesitettunk idegenben mint otthon.
Kielemeztuk a problemat, es az okokat, es a BL-ben eredmenyt is mutattunk fel.

Nem lenne jobb ilyen meccseken valtoztatni, es nem ragaszkodni a 3-5-2 taktikahoz?

Megismetlem, az elso felido rossz volt, a Bologna szeret kozepen jatszani.
Jo volt a strategia, hogy az 5 KP-val megfogjtuk oket kozepen.
Ha Calhanoglu vagy Dzeko helyzete bemegy, akkor most nem a taktikarol kerdeznel.

Nyertel Trofeakat, de Scudetto iden sem sikerult,
mivel magyarazod ezt, mi hianyzik?

Egy dolog hianyzik, a megfelelo koncentracio, de ez nehez mert 2-3 naponta jatszunk, nagyon sokat jatszunk.
Tobbet kell tennunk, es jobban kell teljesiteni.
Viszont ez csakis az 1.felidore vonatkozik, a 2.felido teljesen rendben volt tolunk.
Ha pontosabbak vagyunk, akkor golokat rugunk ma is, es most teljesen masrol beszelnenk.

A jatekosok elarultak?

Soha.
A jatekosok mindent beleadtak, sajnalom hogy 3 naponta jatekkal nem tudtuk ugyanazt nyujtani.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Dumfriesnak nem volt nehéz szétesnie, hiszen sosem volt egyben. Volt egy-két jó meccse, de utána mindegyikre jutott 5 gyenge. Aki látta ma játszani az lassan 60 gyufaszálat sem adna érte, nem, hogy ennyi millió eurót. Nem véletlenül került annyiba amennyibe, akkor mikor röpködnek a 100 milliók. Ő ennyit tud, ahogy szerintem Skriniar sem tud már majd sokkal többet mint, amit idén mutat.
Inzaghi nyilatkozatait kérlek többet ne másold be. :D
Mit nézett, meg milyen helyzetek, meg milyen 2 naponta meccsek? Jó az 4-nek is és még az sem igaz.
Ennyi kreténséget mondani is művészet valahol.
Tavaly idegenben jók voltunk, de azóta kielemeztük a helyzetet és idén már szarok vagyunk. Gratulálok.
Komolyan azt nem értem, hogy egy ilyen meccsen, ami senkit nem érdekel már, miért nem lehet 3 csatárral menni? Elképesztő dilettáns Inzaghi.
Hihetetlen, hogy egyszer sem hibás sem ő sem a csapat. Mindig csak a körülmények. Engem ez idegesít benne a leginkább.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Francesco írta: 2023.02.26. 16:59
Tavaly idegenben jók voltunk, de azóta kielemeztük a helyzetet és idén már szarok vagyunk. Gratulálok.
Ja ez kemény volt. Ezen nevettem de sajna inkább kínomban. :D Az az állandó posztra cseréitől meg már kész vagyok....hihetetlen töketlen egy arc....
Annyiszor elmondja, hogy de a BL-ben jók vagyunk, hogy szerintem mi teljesen feladtuk a bajnokikat és a BL győzelemmel akarjuk kvalifikálni magunkat a következő szezonra. :D :D ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.02.26. 17:06
Ja ez kemény volt. Ezen nevettem de sajna inkább kínomban. :D Az az állandó posztra cseréitől meg már kész vagyok....hihetetlen töketlen egy arc....
Annyiszor elmondja, hogy de a BL-ben jók vagyunk, hogy szerintem mi teljesen feladtuk a bajnokikat és a BL győzelemmel akarjuk kvalifikálni magunkat a következő szezonra. :D :D ;)
Amilyen a háttér, olyan az edző. Szar…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.02.26. 17:40
Ertem a kritikat Inzaghi fele, de o azt hozza amit tud, es amit a Lazional, a maga nagyon eros korlataival egyutt.
Ez mar tavaly is latszott, neki a szintugras nem megy, keves hozza.

De ilyen helyzetben kit hozunk, aki elvallalja, es tobbet hozna mint Inzaghi?
Hat nem sok nev ugrik be...
Raadasul most hosszabitottunk vele fizetesemelessel (koszi Zhang), ezert fizetni sem tudnak senkinek, az Inter gyotredelmes hatteret pedig mindenki ismeri a vilagon.

Egyszovak ertem a kritikat Inzaghi fele, de en amig az Inter tulajdonosi helyzete nem valtozik meg, nem latok olyan realisan elerheto edzot, aki tobbre lenne kepes mint Inzaghi.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.02.26. 17:49
CsaSzi9294 írta: 2023.02.26. 17:40

Ertem a kritikat Inzaghi fele, de o azt hozza amit tud, es amit a Lazional, a maga nagyon eros korlataival egyutt.
Ez mar tavaly is latszott, neki a szintugras nem megy, keves hozza.

De ilyen helyzetben kit hozunk, aki elvallalja, es tobbet hozna mint Inzaghi?
Hat nem sok nev ugrik be...
Raadasul most hosszabitottunk vele fizetesemelessel (koszi Zhang), ezert fizetni sem tudnak senkinek, az Inter gyotredelmes hatteret pedig mindenki ismeri a vilagon.

Egyszovak ertem a kritikat Inzaghi fele, de en amig az Inter tulajdonosi helyzete nem valtozik meg, nem latok olyan realisan elerheto edzot, aki tobbre lenne kepes mint Inzaghi.
Ezt én is értem, de attól még egy kretén. :)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Inzaghi maga a járulékos veszteség. :D
Jó ne sarazzuk na.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Írják Fcinternewson, hogy Inzaghi nem lesz menesztve a szezon végéig.
Nem is értem miért merülne fel a menesztése, ki jönne most, miből?!
Bajnokságban az első négy ezzel a kerettel nem lehet kérdés.
BL-ben Portoban még masszívan izzadni kell majd, de azt az akadályt még talán venni tudjuk.
Nyáron viszont el kell gondolkozni a váltáson mindenképp.
Szeretnék végre normális taktikát látni, és nem a 4 éve tartó kizárólagos 3-5-2-t.
Fájdalmas ez a sárga laposokat cserélgetése is, úgy aggódik emiatt, mint én anno Football Managerben mikor utazott rám a játék a 2. sárga lapokkal :D
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2023.02.26. 15:08 Meleg lesz a vége (top4), lehet itt 357. válság értekezlet meg kötelező elvárás a vezetőktől.
Holnap lesz :D

https://www.fcinternews.it/focus/i-gds- ... ivi-918601

https://www.tuttomercatoweb.com/rassegn ... hi-1797575
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.02.27. 09:15
CsaSzi9294 írta: 2023.02.26. 15:08 Meleg lesz a vége (top4), lehet itt 357. válság értekezlet meg kötelező elvárás a vezetőktől.
Holnap lesz :D

https://www.fcinternews.it/focus/i-gds- ... ivi-918601

https://www.tuttomercatoweb.com/rassegn ... hi-1797575
Így jött volna be a tegnapi Lukaku gól is... :lol: :roll:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.02.27. 10:00 Így jött volna be a tegnapi Lukaku gól is... :lol: :roll:
Nyaron valami borzaszto tisztogatas kell elol.

Lukakut sajat vezetoink szidjak hogy tulsulyos es 0
az eronlete.
Inzaghi meg elmondja, hogy 1db cel van vele, hogy ne seruljon meg, es erje utol eronlete a tobbieket.
Fantasztikus kilatasok...
Lukaku meg elmondja, o a topon van eronletileg.
Ott...
Katasztrofa az egesz ember, es az egesz helyzet minden teren.

Dzekonak koszonjuk a tavalyi szezon oszi szakaszat, mint ahogy az ideit is.
De mint tavaly, es azelott is, iden teltol darabjaira esett.
37 eves az emberunk, csoda hogy ennyit bir meg hogy egy jo osz osszejon neki.
Persze o elmondja, o meg mindig top jatekos, legmagasabb szinten tud jatszani, es top fizetest erdemel ezert.
Azt...
Meg milyen top jatekos is...

Correat meg hagyjuk, meg felhozni is fajdalmas az emberunket, ekkora 0 jatekost reg lattunk Inter mezben.
Felfoghatatlan hogy ezt a szarkupacot kepesek voltunk idehozni, es foleg ennyiert.

Persze Inzaghi elmondja, hogy " 4 vilagklasszis tamadonk van".
Hat igen, csak hol klasszisok az oviban?
Martinez az egyetlen tamadonk aki barmire is kepes.
Dzeko a kora miatt, masik ketto meg eleve semmit nem er.

En biztosan mindharom emberunktol megvallnek a nyaron.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.02.27. 10:08
CsaSzi9294 írta: 2023.02.27. 10:00 Így jött volna be a tegnapi Lukaku gól is... :lol: :roll:

az eronlete.
Inzaghi meg elmondja, hogy 1db cel van vele, hogy ne seruljon meg, es erje utol eronlete a tobbieket.
Ott...

Persze o elmondja, o meg mindig top jatekos, legmagasabb szinten tud jatszani, es top fizetest erdemel ezert.
Azt...

Correat meg hagyjuk, meg felhozni is fajdalmas az emberunket, ekkora 0 jatekost reg lattunk Inter mezben.
Felfoghatatlan hogy ezt a szarkupacot kepesek voltunk idehozni, es foleg ennyiert.

Így van, a másik topicban, pont erre tértem ki.
Szerintem egyébként ha maradnak Zhangék és Inzaghi, abban az esetben a csatársorunk csak annyiban fog változni, hogy igazolunk egy hurka Caicedo szintű csatárt 5.nek. Martinez megmarad, Dzekoval úgy is hosszabbítunk, mert Inzgahi szerelme, Correa a Vasasnak sem kell, Lukaku meg kisírja, hogy maradhasson akár még kevesebb fizetésért is csak ne kelljen vissza mennie Londonba. És kvázi ugyan ott leszünk mint most. Én is csak Martinezt tartanám meg, csak sajnos nincs miből pótolni őket..
Az ilyen Thuram féle igazoláskoban én sajnos nem hiszek, nem vagyunk olyan szinten sem pénzügyileg sem jövőkép ügyileg, hogy bárkivel is versenyezhessünk az ilyen szintű ingyen nevekért. Sajnos Dybalát és Sanchezt elb*szuk, nem itt tartanánk, ha a kettő itt lenne.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.02.27. 10:31

az eronlete.
Ott...

Azt...

Így van, a másik topicban, pont erre tértem ki.
Szerintem egyébként ha maradnak Zhangék és Inzaghi, abban az esetben a csatársorunk csak annyiban fog változni, hogy igazolunk egy hurka Caicedo szintű csatárt 5.nek. Martinez megmarad, Dzekoval úgy is hosszabbítunk, mert Inzgahi szerelme, Correa a Vasasnak sem kell, Lukaku meg kisírja, hogy maradhasson akár még kevesebb fizetésért is csak ne kelljen vissza mennie Londonba. És kvázi ugyan ott leszünk mint most. Én is csak Martinezt tartanám meg, csak sajnos nincs miből pótolni őket..
Az ilyen Thuram féle igazoláskoban én sajnos nem hiszek, nem vagyunk olyan szinten sem pénzügyileg sem jövőkép ügyileg, hogy bárkivel is versenyezhessünk az ilyen szintű ingyen nevekért. Sajnos Dybalát és Sanchezt elb*szuk, nem itt tartanánk, ha a kettő itt lenne.
En megmondom oszinten hiszek Thuram erkezeseben.
Azert latjuk felajanlja magat a Bayernbe, Barcaba, Chelseabe, MU-ba, de sehova nem kell igazan, ajanlatot sehonnan nem kapott.
Persze azt szeretne, dehat sokra nem megy vele.
Ha nem marad mas a vegen, akkor inkabb elfog jonni az Interbe, mint hogy maradjon a Gladbachba.
Firmino viszont sajnos szerintem is eselytelen kategoria.
Vannak meg lejaro szerzodesu tamadok, meg 24-ben lejaro olcson mozdithatoak.
Ezen kivul en bizok benne, hogy nem csak a Milan-Napoli tud szinte 0 penzert kiszurni fiatalokat, akiket nagyon olcson leigazolnak, es ugy berobbanak hogy csak nez mindenki.

Tehat en hiszek a csatarsor teljes ujjaepuleseben Martinezen kivul, aki maradjon, tobbi mehet amerre lat.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.02.27. 10:39
Azert latjuk felajanlja magat a Bayernbe, Barcaba, Chelseabe, MU-ba, de sehova nem kell igazan, ajanlatot sehonnan nem kapott.
Ha nem marad mas a vegen, akkor inkabb elfog jonni az Interbe, mint hogy maradjon a Gladbachba.
Ezen kivul en bizok benne, hogy nem csak a Milan-Napoli tud szinte 0 penzert kiszurni fiatalokat, akiket nagyon olcson leigazolnak, es ugy berobbanak hogy csak nez mindenki.

Tehat en hiszek a csatarsor teljes ujjaepuleseben Martinezen kivul, aki maradjon, tobbi mehet amerre lat.
Azért az is érdekes, hogy Thuram ennyire nem kell sehova. Még a Barcába se, akik ugyan annyira kukázzák az ingyen neveket, mint mi. Lehet nem véletlen.
Nálam Zaha és NZola lenne a két név, akit pénz hiányában megpróbálnék elhozni. Esetleg még Traorét (Wolves) illetve Moussa Dembelét (Lyon). De még Belottinak is tennék egy ajánlatot. Egyedül NZolanak nem jár le a szerődése a többinek igen. De ott lenne még Lucas Moura is, bár ő nem éppen center, de ingyen igazolható lesz.

Szóval lenne itt csatár, más kérdés, hogy ezek a játékosok meddig lesznek ingyen igazolhatók, mert szerintem nem sokáig.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.02.27. 10:52
interfan írta: 2023.02.27. 10:39

Azért az is érdekes, hogy Thuram ennyire nem kell sehova. Még a Barcába se, akik ugyan annyira kukázzák az ingyen neveket, mint mi. Lehet nem véletlen.
Nálam Zaha és NZola lenne a két név, akit pénz hiányában megpróbálnék elhozni. Esetleg még Traorét (Wolves) illetve Moussa Dembelét (Lyon). De még Belottinak is tennék egy ajánlatot. Egyedül NZolanak nem jár le a szerődése a többinek igen. De ott lenne még Lucas Moura is, bár ő nem éppen center, de ingyen igazolható lesz.

Szóval lenne itt csatár, más kérdés, hogy ezek a játékosok meddig lesznek ingyen igazolhatók, mert szerintem nem sokáig.
Szerintem Thuram nagyon rendben lenne.
Az hogy nem kell a "top" csapatoknak az sokat nem jelent.
Hany meg hany jatekos volt, aki a kutyanak nem kellett, az Interbe meg megis tudtak teljesiteni.
Egyszoval en nagyon orulnek Thuramnak.

Ez igy van ahogy irod, akar ingyen lehetoseg is lenne jopar.
De latjuk, kitud fogni 2-3-5-10m-ert is olyan tehetsegeket egyes csapatok (lasd Milan-Napoli), hogy 1 evre ra ennek az osszegnek a 10-20x erik.
Szoval en ezert bizok, es hiszek is a csatarsor teljes ujjaepuleseben a nyaron (Martinezt kiveve).
interfan

Erdekes hogy Allegri arrol beszel, hogy a Juve most is top 4-ben van.

Lehet tudnak valamit a tavaszi itelet kapcsan, es visszakapjak a levont 15 pontot?

Ez nekunk nagyon nem lenne jo, mert akkor hirtelen elenk kerul a Juve, es tenyleg szoros is lehet a verseny a top 4-ert.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.02.27. 14:46 Erdekes hogy Allegri arrol beszel, hogy a Juve most is top 4-ben van.

Lehet tudnak valamit a tavaszi itelet kapcsan, es visszakapjak a levont 15 pontot?

Ez nekunk nagyon nem lenne jo, mert akkor hirtelen elenk kerul a Juve, es tenyleg szoros is lehet a verseny a top 4-ert.
Szerintem csak szimplán mentegeti magukat, hogy nem a középmezőny az ő igazi helyük, mert ha nem vonnak le tőlük pontot, akkor másodikak lennének. Nem hiszem, hogy vissza kaják a pontokat, ha igen, az nagy szívás lesz.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2023.02.27. 14:56
interfan írta: 2023.02.27. 14:46 Erdekes hogy Allegri arrol beszel, hogy a Juve most is top 4-ben van.

Szerintem csak szimplán mentegeti magukat, hogy nem a középmezőny az ő igazi helyük, mert ha nem vonnak le tőlük pontot, akkor másodikak lennének. Nem hiszem, hogy vissza kaják a pontokat, ha igen, az nagy szívás lesz.
Akkor majd Inzaghi nyilatkozhatja, hogy sajnos azért nem lett meg a top4 mert a juve kapott +-ba 15 pontot....bármelyik másik bajnokságban top4-ben lennénk de az olasz más. :D ;) Egy Kazah bajnokságot még talán meg is nyertünk volna. Igazságtalan az élet.
interfan

Cupi írta: 2023.02.27. 15:14

Akkor majd Inzaghi nyilatkozhatja, hogy sajnos azért nem lett meg a top4 mert a juve kapott +-ba 15 pontot....bármelyik másik bajnokságban top4-ben lennénk de az olasz más. :D ;) Egy Kazah bajnokságot még talán meg is nyertünk volna. Igazságtalan az élet.
Azert valahol az is kijozanito, hogy az itt sokat gunyolt Allegri, es a Juve a palyan szerzett pontok alapjan az Inter elott van...
Mindezt ugy, hogy 7-8-9-10 seruletekkel mentek folyamatosan, es Allegri elkezdett fiatalokat beepiteni.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.02.27. 15:19

Azert valahol az is kijozanito, hogy az itt sokat gunyolt Allegri, es a Juve a palyan szerzett pontok alapjan az Inter elott van...
Mindezt ugy, hogy 7-8-9-10 seruletekkel mentek folyamatosan, es Allegri elkezdett fiatalokat beepiteni.
Ez szimplán csak józan ész kérdése. Nem minden olasz edző fafej. :) Kevés volt a keret, a fiatalokkal próbálkozott és be is jött neki. Bárcsak nálunk is ilyen könnyen menne a dolog. Allegri egy polccal feljebb van, mint Inzaghi, nincs ezen mit szépíteni, ez tény, akkor is ha sokunknak nem szimpatikus Allegri. :roll:
CsaSzi9294

És azt se felejtsd el, hogy a 4 top csatára közül 1-1 szinte mindig sérült, pedig a 4 csatár amúgy elég lenne. :crazy: :silent:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.02.27. 15:30
interfan írta: 2023.02.27. 15:19

Ez szimplán csak józan ész kérdése. Nem minden olasz edző fafej. :) Kevés volt a keret, a fiatalokkal próbálkozott és be is jött neki. Bárcsak nálunk is ilyen könnyen menne a dolog. Allegri egy polccal feljebb van, mint Inzaghi, nincs ezen mit szépíteni, ez tény, akkor is ha sokunknak nem szimpatikus Allegri. :roll:
Ancelotti par napja itt szereplo nyilatkozata annyira igaz es tokeletesen beszelt.

"Az életkor alapján dönteni pontosan olyan, mint valakire azt mondani, hogy túl fiatal. Ha egy futballista megteszi, amit kérsz tőle, nincs szükség arra, hogy meglesd a születési dátumát a papírjain. Ha egy 16 éves játékos végrehajtja azt, amit elvársz tőle, akkor játszania kell. Mindennap fel kell mérni a játékosok pályán nyújtott teljesítményét, meg kell nézni, mire képes egy 17 éves és mire egy 38 éves. Ez a munkánk, és az életkornak nem szabad szerepet játszania a döntéseinkben"

"Az emberek néha azt mondják, hogy ne használjam a fiatalokat, de elfelejtik, hogy annak idején beállítottam egy 17 éves srácot a kapuba, akit történetesen Buffonnak hívtak. Fel akartam mérni a képességeit, és kiderült, a kora ellenére jobban védett, mint idősebb társai. Ez azonban az ellenkező esetben is igaz, közel 40 évesen is nyerhetsz Bajnokok Ligáját. Ott van például Paolo Maldini, aki 39 évesen csak heti egy alkalommal edzett, mégis játszott, mert jobb volt a többieknél. Ez ilyen egyszerű: ha jobb vagy másoknál, a pályán a helyed”

Nem mindenkinel a "rutinbajnokgyoztes" visz mindent.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ancelotti feltalálta a spanyolviaszt. Jár a taps. Gondolom, szivarozott is közben.
Megnéztem az összefoglalót a tegnapi meccsről, egy kis elemzéssel. Nem kellett volna. Veszélyes játékot űz a csapat, ha a kisebb csapatok ellen ilyen minimalista hozzáállást fognak hozni, míg csak a nagyokra pörögnek fel. Én azt látom, hogy egyre jobban a Kupa a cél, és a bajnokságban mindegy hogyan, negyedik hely. Lehet itt hangzatos ultimátumot adni, hiszi a piszi. Ja, blt még nyerhetünk.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem hinném,hogy visszakapják,akkor minek vonták le?Ha meg igen az a világ vicce.
interfan

vaskalap írta: 2023.02.27. 18:27

Nem hinném,hogy visszakapják,akkor minek vonták le?Ha meg igen az a világ vicce.
Kiderultek nemreg ujabb "szep dolgok".

A nyomozast vezeto es a dontes meghozo ugyeszrol egy hangfelvetel, amin elmondja, gyuloli a Juvet es a Napolinak szurkolt mindig is, a Juvet meg buntetni kell.
Szoval ezek utan "partatlan" dontesrol nehez beszelni, szoval a Juve valahol jogosan tamadta meg a dontest, es meg akar jogosan is visszakaphatjak a levont 15 pontot.
interfan

https://m.calciomercato.com/news/inter- ... fasc-37342

Mennyire igaz iras...
Szegyen valahol, hogy ez az ember lehet az Inter kapitanya, aki fulet farkat behuzva menekul el a sajto elott, sot meg inkabb birsagot fizet csak ne kelljen soha nyilatkoznia.
Fantasztikus ember...

Ezt az nem normalis szabalyt kellene mar vegre eltorolni, hogy az a kapitany akinek a legtobb meccse van Inter mezben.
CsaSzi9294

Riccardo Trevisani újságíró a Sport Mediasetnek mondta a Bologna elleni meccs után:

Néhány játékosnak személyiség problémája van. Az Inter egy nagyszerű csapat, bárkit meg tudnak verni, Barcelona, Napoli, Milán, de a motiváció hiányzik a játékosokból. Ezt a problémát az edzőnek kell megoldania, és ez az a pont, ahol hiányzik valami. Az Inter soha nem változik, mindig csak a 352-t játszanak, ezen is változtatni kellene, de ezt csak az edző teheti meg, aki viszont ragaszkodik ehhez. A csapat 24 meccsből 7-et veszített, és ezzel a csapattal ez őszintén szólva is sok.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/tre ... r-inzaghi/

Ez egy tökéletes nyilatkozat szerintem. Nem tipikus olasz nyilatkozat, hogy amikor jók vagyunk minden rendben ha kikapunk akkor meg gáz van...Kiemeli, hogy erősek vagyunk, de azt is, hogy fejben és taktikailag gyengék. A pályán mutatott játék, felállás, motiválatlanság mind Inzgahi hibája és nem Zhangé vagy a tulajdonosé. Egy edzőnek motiválnia kell a játékosait, több taktikát kellene ismernie, hogy az adott meccshez igazítsa a csapatát, ha hibázik belátja és változtat, de a Mister ezt a posztra cseréléssel le is tudja. Valamit változtatnia kell Inzaghinak ez egyértelmű. De úgy se fog...
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.02.28. 08:13 Valamit változtatnia kell Inzaghinak ez egyértelmű. De úgy se fog...
Nem fog.
Nem varhatsz el valtozast egy olyan embertol, aki soha eleteben semmit nem valtoztatott.
Ezt tudtuk akkor is, amikor idejott.
De amit tud az eleg lehet egy 2.helyre, egy BL 8 koze jutasra, es egy Kupagyozelemre.

Ez pedig Zhang baratunknak boven-boven eleg.
Hiaba valtananak a szakmai vezetok, ha a vegso dontest hozo tulajdonos nem akar.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.02.28. 08:19
CsaSzi9294 írta: 2023.02.28. 08:13 Valamit változtatnia kell Inzaghinak ez egyértelmű. De úgy se fog...
Nem fog.
Nem varhatsz el valtozast egy olyan embertol, aki soha eleteben semmit nem valtoztatott.
Ezt tudtuk akkor is, amikor idejott.
De amit tud az eleg lehet egy 2.helyre, egy BL 8 koze jutasra, es egy Kupagyozelemre.

Ez pedig Zhang baratunknak boven-boven eleg.
Hiaba valtananak a szakmai vezetok, ha a vegso dontest hozo tulajdonos nem akar.
Persze.
Csak gondoltam ez tényleg egy olyan nyilatkozat, ami a valóságot tükrözi a jelenlegi pályán mutatott játékunkkal.
Az meg, hogy mire lesz elég Inzaghi a szezon végén, az majd még kiderül.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

interfan írta: 2023.02.27. 18:32

A nyomozast vezeto es a dontes meghozo ugyeszrol egy hangfelvetel, amin elmondja, gyuloli a Juvet es a Napolinak szurkolt mindig is, a Juvet meg buntetni kell.
Szoval ezek utan "partatlan" dontesrol nehez beszelni, szoval a Juve valahol jogosan tamadta meg a dontest, es meg akar jogosan is visszakaphatjak a levont 15 pontot.
És megússzák büntetés nélkül.Ne már.Bár a Barca is megúszta a bíró ügyet.Valami szankció azért kell,akkor felezzék le.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2023.02.28. 08:13

Ez egy tökéletes nyilatkozat szerintem. Nem tipikus olasz nyilatkozat, hogy amikor jók vagyunk minden rendben ha kikapunk akkor meg gáz van...Kiemeli, hogy erősek vagyunk, de azt is, hogy fejben és taktikailag gyengék. A pályán mutatott játék, felállás, motiválatlanság mind Inzgahi hibája és nem Zhangé vagy a tulajdonosé. Egy edzőnek motiválnia kell a játékosait, több taktikát kellene ismernie, hogy az adott meccshez igazítsa a csapatát, ha hibázik belátja és változtat, de a Mister ezt a posztra cseréléssel le is tudja. Valamit változtatnia kell Inzaghinak ez egyértelmű. De úgy se fog...
Inzaghi nekem szimpi volt amikor idejött de nálam nagyon leírta már magát. Nincs tökéletes edző, mindenki hibázhat de ezek a nyilatkozatok is....soha ne ismeri el ha tévedett vagy máshogy kellett volna valamit csinálni. De még ok nem ismeri el de nem is tanul belőle...ez a nagyobb baj....ezek a dumák, hogy a taktika meg a felkészítés mindig jó de szar a bíró, 2-3 naponta meccs, szar a talaj, esik, nem volt szerencsénk....szóval ez szánalmas....
Másik meg, hogy egy fiatal edző és nulla rugalmasságot mutat....ez azért vicc.... :?
Ami meg külön fájdalmam ez a nyári nyilatkozat, hogy elég a 4 csatár és Sancheznek nincs helye, nem baj, hogy csórik vagyunk még fizessünk is neki egy talicska pénzt, hogy lelépjen.....4 csatár neki elég lesz....komolyan mondom nekem nincs edzői diplomám de még a napnál is világosabb volt ebből baj lehet....tudtuk Correa üveglábú és azt is Dzeko nem huszonéves. És még örüljünk neki Martinez soha nem sérült...../Lukaku ilyen hosszú sérülésére nyílván nem számíthatott ahogy mi sem de azért a fociba ez is benne van/
CsaSzi9294

Még a végén a Juve is beszáll a BL-ért…
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2023.02.27. 18:32

Ügyész sehol a világon nem hoz döntést, még a diktatúrák is eljátsszák a látszólag független bírói döntést. Az ügyész lehet elfogult, sőt, de a döntésért a bíró felel és ő(k) hozza meg. Ez az okfejtés így sántít…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.02.28. 22:27 Még a végén a Juve is beszáll a BL-ért…
Sajnos kemeny, hogy az itt gunyolt, kinevetett Allegri, az egesz evben 5-10 alapember serultek, majd helyettuk fiatalokkal felallo Juve a palyan elottunk van.
Palyan: Juve 50 pont, Inter 47.

Ha visszakapjak a levont pontokat, nem igazan kerdes meglesz a BL hely.
(Egyre nagyobb az esely, hogy ezt visszakapjak)

De ha megsem kapjak vissza, latva ezt a Roma-Lazio-Atalanta harmast, hat azon sem lepodnek meg ha a Juve beelozne oket annyira gyenge az emlitett 3 csapat.
Az a durva, hogy meg mindig ez a Sarri fele, soher Lotitoval elo Lazio a "legerosebb" ezen csapatok kozul, es ez megint csak Sarri dicserete.

Viszont ahogy a masik topicba irtam, lattuk ezt a hullagyenge Romat, egy Cremonesetol is kikapnak.
Szoval lehet barmi, lehetnek minden meccsen 9 emberrel is, lehetetlen, hogy ebben a szanalmas szinvonalu roncsderbiben ne ernek be a BL helyre.

Egyetlen 1mp-re sem aggodok a BL hely miatt, ilyen rivalisokkal szemben 200% hogy meglesz a BL hely.
PellerG

interfan írta: 2023.03.01. 05:49
Sajnos kemeny, hogy az itt gunyolt, kinevetett Allegri, az egesz evben 5-10 alapember serultek, majd helyettuk fiatalokkal felallo Juve a palyan elottunk van.
Már nem először írod az "itt kinevetett, kigúnyolt jelzőket" Allegrire.
Szerintem volt olyan, hogy Te is írtad rá a negatív dolgokat.
Szép (lenne) az 50 pont, de minden Gyuvés a pokolba kívánja a vallatós focija miatt.
Nekem biztos nem kéne ő ide.
Jellemzik őt az 1-0 győzelmek, ami erény, de én láttam és olvastam eleget, mennyire kivannak a focijától Mordorban.

Ha normális edzőre (top edző) nem lesz pénz mert nem lesz új tulaj, én előbb fordulnék Conceicao felé.
Motta szerintem még lutri, de ő még lehet jó a jövőben.
Festa

Azért ha a juve visszakapja a 15 pontját(ez mondjuk elég szégyen a taljánokra nézve) akkor mivel a Milán is feltámadt ezért már csak egy BL hely kiadò.Azért amit produkálunk az alsòházi csapatok ellen közel sem biztos,hogy meglesz a BL indulás.Mindegy mit csinál a Roma vagy a Lazio ,mert olyan káosz és a nyugodt jövőkép hiánya egyik riválisra sem jellemző.
interfan

PellerG írta: 2023.03.01. 08:37
interfan írta: 2023.03.01. 05:49
Már nem először írod az "itt kinevetett, kigúnyolt jelzőket" Allegrire.
Szerintem volt olyan, hogy Te is írtad rá a negatív dolgokat.
Szép (lenne) az 50 pont, de minden Gyuvés a pokolba kívánja a vallatós focija miatt.
Nekem biztos nem kéne ő ide.
Jellemzik őt az 1-0 győzelmek, ami erény, de én láttam és olvastam eleget, mennyire kivannak a focijától Mordorban.

Ha normális edzőre (top edző) nem lesz pénz mert nem lesz új tulaj, én előbb fordulnék Conceicao felé.
Motta szerintem még lutri, de ő még lehet jó a jövőben.
Nekem sem kellene Allegri, ilyen Mourinho, na meg Simeone az eletben nem.
Ez az antifoci nekem egy eletre eleg volt Conteval, meg ha o eredmenyes is volt ellentetben a Simeone-Mourinho parossal, akik egyre lejebb kerulnek.
Viszont Allegri eredmenyeit hiba nem elismerni, amit meg ezzel a szetesett, serultekkel teli Juveval is eler.
Ettol fuggetlenul nekem nem kellene, ugyanugy behanynek a focijatol meg ha eredmenyes is...

Conceicao fele fordulhatunk, 10m-t keres evente a Portoban...
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.03.01. 08:47-kor.
interfan

Festa írta: 2023.03.01. 08:38 Azért ha a juve visszakapja a 15 pontját(ez mondjuk elég szégyen a taljánokra nézve) akkor mivel a Milán is feltámadt ezért már csak egy BL hely kiadò.Azért amit produkálunk az alsòházi csapatok ellen közel sem biztos,hogy meglesz a BL indulás.Mindegy mit csinál a Roma vagy a Lazio ,mert olyan káosz és a nyugodt jövőkép hiánya egyik riválisra sem jellemző.
Azert nem mindegy, hogy mit csinal pl a Roma, mert latod egy Cremonese ellen is tud egni Jose...
Szoval hiaba vagyunk szarok, ha a tobbiek meg szarabbak.

Eleg megnezni a sorsolast is, kovetkezo fordulokban noni fog a kulonbseg az Inter-Lazio-Roma kozott ebben biztos vagyok.
Nem tudunk annyira gyengek lenni, hogy ilyen hullagyenge csapatok megelozennek.
Válasz küldése