CsaSzi9294 írta: ↑2023.03.01. 09:02
interfan írta: ↑2023.03.01. 08:55
CsaSzi9294 írta: ↑2023.03.01. 08:51
Biztos vagy benne?
Monza X, Empoli vereség, Samp X, Bologna vereség. Van nekünk biztos győzelmi esélyünk? Nem hiszem, hogy le kellene néznünk az Atalanta, Lazio, Róma hármast… főleg úgy, hg ebből 2 legyőzött minket…:think:
Irtam tegnap is, En biztos vagyok benne.
Ha a Juve vissza is kapja a pontjait, es ne adja eg elottunk vegez (nem hiszem), akkor sem fog ilyen hullagyenge Roma vagy Atalanta megelozni minket, En ebben 200%-ig biztos vagyok mint ahogy a top 4-ben is
Természetesen legyen így, csak annyit akartam mondani, hogy ne nézd le azokat az ellenfeleket akik mögöttünk vannak, mert szinte azonos pontszámok vannak a 2-6 hely között Juve nélkül is és mi is képesek vagyunk a fos, elképzelés nélküli játékra. A Lazio a múltkor bucira vert minket, a “hulla gyenge” Roma a Meazzában árazott be legutóbb. Ne vegyél mérget arra, hogy Inzaghi képes lesz ezt a nyomást teljesíteni.
Szerintem semmifele lenezes nincs ebben, egesz egyszeruen ez a realitas.
Irod mi milyen eredmenyeket ertunk el, de akkor nezd a tobbieket is.
- Roma: Cremonese vereseg, Lecce X, pedig a 20. es a 15. volt az ellenfel, megis 6/1 pont.
- Lazio: nemreg X-elt az Empolival, kikapott a Leccetol, Fiorentina-Verona szinten X, 12/3 pont ilyen csapatok ellen.
- Atalanta: Lecce vereseg, Sassuolo vereseg, Spezia X, 9/1 pont.
Siman hozzak azt amit mi, sot meg rosszabbat is.
Nezd meg az 5. fordulos forma tabellat:
Inter: 5.hely
Lazio: 7. hely
Roma: 9. hely
Atalanta: 12.hely
10 fordulos forma tabella:
Inter: 3.hely
Roma: 5.hely
Lazio: 8.hely
Atalanta: 11.hely
15 fordulos tabella:
Inter: 3.hely
Lazio: 6.hely
Roma: 7.hely
Atalanta: 8.hely
Persze barmi lehet, es lehet Inzaghit szidni, de Szerintem tulzott negativ gondolkozas, hogy ebbol a 3 csapatbol majd megeloznek minket.
Terjunk vissza erre 2 het mulva, jo esellyel mashogy fogod ezt latni.

Latva a sorsolast is.
Vertuk az Atalantat, Napolit, ujra Atalantat, Milant 2x, Udineset, Cremoneset, Veronat.
Vertuk a Portot, gyakorlatilag semmit nem fizet az Interbe tovabbjutasa az eselyek alapjan (1,28) a BL 8 koze, mikor voltunk utoljara BL 8 kozott te jo eg.
En egyaltalan nem latom ennyire drasztikusan a helyzetet.