Asllani ma sem játszik.
Már csak egy csatárt fog behozni...
Nem értem, nagyon nem bírja az albánt.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Asllani ma sem játszik.
Roma se nyert.Ez jol jott.
Az engem is erdekelne.Pont azon agyaltam,hogy azon kivul,hogy probal gyorsan futni mit tud?Francesco írta: ↑2023.05.03. 22:32 Amúgy engem komolyan érdekelne, hogy vajon mit láttak/gondoltak a vezetők, mikor Bellanova-t idehozták? Ha jól emlékszem a Juve elől happoltuk el. Konkrétan nagyságrendekkel gyengébb egy Jonathan-nál is, pedig ott már egy x is durva eredmény lenne. YouTube videót néztek vajon?
Most tényleg szegény srácot kell savazni egy 0-6-os meccs után ?Cupi írta: ↑2023.05.03. 23:07Az engem is erdekelne.Pont azon agyaltam,hogy azon kivul,hogy probal gyorsan futni mit tud?Francesco írta: ↑2023.05.03. 22:32 Amúgy engem komolyan érdekelne, hogy vajon mit láttak/gondoltak a vezetők, mikor Bellanova-t idehozták? Ha jól emlékszem a Juve elől happoltuk el. Konkrétan nagyságrendekkel gyengébb egy Jonathan-nál is, pedig ott már egy x is durva eredmény lenne. YouTube videót néztek vajon?![]()
En nem savazom csak komolyan erdekelne vele kapcsolatban mi volt az elgondolas.Festa írta: ↑2023.05.03. 23:13
Most tényleg szegény srácot kell savazni egy 0-6-os meccs után ?
Nem volt nagy fogás,de én nem csalòdtam benne mert nem is vártam tőle sokat.
Inkább azon gondolkodjunk ,hogyha egy topligában 0 gòlos Mudryk 100 milliò volt akkor mennyire rossz vicc Lautaro Martinezért egy 80 milkás ajánlat vagy Onanáert egy 40-es.![]()
Nagyszeruen jatszunk ahogy tettuk eddig is, csak most a helyzeteket belojuk.
72 ora mulva ujra palyan leszunk, megyunk tovabb.
Nem lepett meg az eredmeny, a jatekosok olyan osszhangban vannak, hogy orom latni, mindig hittunk magunkban, meg akkor is amikor igazsagtalan eredmenyek szulettek.
Kotelezo a 4 kozott vegezzunk, a naptaruk elkepeszto, de magabiztosak vagyunk.
Nagyon elegedett vagyok a ket csatarommal, ezert tartottam oket vegig a palyan, nagyszeruen edzenek, jatszanak, es igazi vezerek.
Acerbi azert jatszik mindig, mert regota ismerem es a legmagasabb szinten kepes jatszani es koncentralni meccseken keresztul.
A Lazio elleni hibaztott, de en benthagytam a kezdoben es bizonyitott, Bastoni pedig pihent.
Jol jatszottuk korabban is, de a Fiorentina, Salernitana ellen mindet kihagytunk.
Mindket meccsen gyozelmet erdemeltunk volna, de keptelenek voltunk a helyzeteket kihasznalni.
De a futball ilyen, a helyzeteket be kell loni.
Kivalo segitok vesznek korul, elkepeszto eredmenyeket ertunk el, ujra Kupadonto, es BL elodonto, bajnoksagba is ujra BL helyen, de nem allunk meg.
Mentalisan a maximumon vagyunk, kepesek vagyunk barmit elerni a szezonunk vegere, ez a legjobb Inter amiota itt vagyok.
Gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot a családnak!
Én is azt gondolom, hogy ez ellen a milan ellen kötelező továbbjutni a BL-ben de azért a túlzott magabiztosság sem jó mert nagy lehet a pofára esés.interfan írta: ↑2023.05.04. 06:09
Tudtam hogy a Roma sem fog nyerni, ezt irtam Csaszinak, be is jott.
Hala a jo egnek a Milan is egett, oriasi, a Cremonese ellen.
Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy ez ellen a Milan ellen kiesunk a BL elodontoben.
Ahogy vartam mar kezdunk is elhuzni a BL helyen.
Hetvegen verjuk a Romat, Milan nem fog nyerni a Lazio ellen, es az Atalanta-Juve is nagyon X-es, ezzel pedig be is biztositjuk a BL helyet.
Ugynezki a BL hely is kezd eldolni, Lazio, Juve, Inter, es a bajnok Napoli.
Szegeny cimvedo Milannak ugynezki meg BL hely sem lesz jovore.
Nagyon rendben vagyunk, 1mp-re nem aggodtam, ezek utan meg foleg nem a BL hely miatt.
Köszönjük szépen:)
Remélem nem rotál bele egy Correa-Lukaku kezdőduóval elől...Stankov írta: ↑2023.05.04. 14:30 Szép győzelem volt.
Aztán eszembe jutott hogy ilyen nagy verések után szokott jönni a következő meccsen a blama. Végül utána néztem 2* vertük a Salernot 5-0 ra szintén 2* a Bolognat 6-1re mindegyik után győzelem volt a következőn is ,így talán már ezt is levetkőztük.
Ezt az ezer sebből vérző romát is illene jól megcsapkodni,minimum úgy mint a városi riválisukat.
Correa megint -1 ember lesz, aztán jön megint Lauti a 60-ban és Lukakuval megoldják.Festa írta: ↑2023.05.05. 10:25 https://www.gazzetta.it/calcio/squadre/ ... ormazioni/
Jelenleg a szokásos Correa-Lukaku párost írja..
Ez a Roma a jelenlegi állapotában verhető lenne pedig.
Jaj Interfan. Legyen így ahogy írtad és ígérem ha egyszer úgy hozza az élet hogy találkozunk, BÁRMIRE meghívlakCsaSzi9294 írta: ↑2023.05.05. 10:47Correa megint -1 ember lesz, aztán jön megint Lauti a 60-ban és Lukakuval megoldják.Festa írta: ↑2023.05.05. 10:25 https://www.gazzetta.it/calcio/squadre/ ... ormazioni/
Ez a Roma a jelenlegi állapotában verhető lenne pedig.
A forduló eredményeinek jóslatára gondoltam természetesen.DM22 írta: ↑2023.05.06. 11:58Jaj Interfan. Legyen így ahogy írtad és ígérem ha egyszer úgy hozza az élet hogy találkozunk, BÁRMIRE meghívlakCsaSzi9294 írta: ↑2023.05.05. 10:47Correa megint -1 ember lesz, aztán jön megint Lauti a 60-ban és Lukakuval megoldják.Festa írta: ↑2023.05.05. 10:25 https://www.gazzetta.it/calcio/squadre/ ... ormazioni/
Ez a Roma a jelenlegi állapotában verhető lenne pedig.mondjad mi kell, rekesz sör, csokinyuszi, dacia lökhárító, mongol harci kapa, jugoszláv vasaló, stolichnaya vodka?
A vasalo jol hangzik.
A Róma nem védekezik rosszul, Correa el fog veszni a védők között. Ma is csak egyel többen leszünk vele. Valaki írta Carbonit… Carboni-Lukaku ezerszer inkább, mint ez a mai.
Majd rank cafol Correa, es megbontja a vedelmet. Jo cselek, agilis gyors jatek.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.06. 17:03A Róma nem védekezik rosszul, Correa el fog veszni a védők között. Ma is csak egyel többen leszünk vele. Valaki írta Carbonit… Carboni-Lukaku ezerszer inkább, mint ez a mai.
De nem a legeredmenyesebb, Milan elleni BL-re pihen Dzeko, szoval keszulj.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.06. 19:51 Mennyivel másabb a támadójáték Martinezzel, mint Correával… A LuLa a legjobb csatárkettősünk, ez kétségtelen.
Tisztában vagyok vele, hogy Dzeko fog kezdeni. De ettől függetlenül szerintem fszság.interfan írta: ↑2023.05.06. 19:53De nem a legeredmenyesebb, Milan elleni BL-re pihen Dzeko, szoval keszulj.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.06. 19:51 Mennyivel másabb a támadójáték Martinezzel, mint Correával… A LuLa a legjobb csatárkettősünk, ez kétségtelen.
Dehat Dzeko most duplazott a Verona ellen, rendben lesz o a Milan ellen is.
Majd ha a Milan ellen is duplazik akkor mas velemenyen leszel.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.06. 19:54Tisztában vagyok vele, hogy Dzeko fog kezdeni. De ettől függetlenül szerintem fszság.interfan írta: ↑2023.05.06. 19:53De nem a legeredmenyesebb, Milan elleni BL-re pihen Dzeko, szoval keszulj.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.06. 19:51 Mennyivel másabb a támadójáték Martinezzel, mint Correával… A LuLa a legjobb csatárkettősünk, ez kétségtelen.
Dehat Dzeko most duplazott a Verona ellen, rendben lesz o a Milan ellen is.
De ha ugyan úgy -1 ember lesz, mint ma Correa (akitől amúgy vártad a gólokat..) akkor meg te leszel más véleményen.interfan írta: ↑2023.05.06. 19:56Majd ha a Milan ellen is duplazik akkor mas velemenyen leszel.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.06. 19:54Tisztában vagyok vele, hogy Dzeko fog kezdeni. De ettől függetlenül szerintem fszság.![]()
Most olyan vagy, mint Inzaghi… fényezd csak magad.interfan írta: ↑2023.05.06. 20:01 Oriasi tusko ez a Roma, rosszul vagyok az antifocitol.
Ahogy arra szamitottam nyertunk, es ennyi csak a lenyeg most.
Sajnos a Correa gol megint elmaradt, hiaba vartam ujra es ujra, dehat ezt valahol mar megszokhattuk, de Lukaku gol tipp is bejott.
Ez van, ez a legyen a legnagyobb bajunk hogy Correa 0.
Viszont Dimarco ujra gol, le a kalappal elotte.
6 gol 8 golpassz, ezzel Martinez, Dzeko, Barella utan a 4. legeredmenyesebb Inter jatekos az idei szezonukban.
De nagy szukseg is van Dimarcora.
Roma ezzel kiszallt, irtam korabban is, ez a Mourinho fele Roma kizart hogy BL helyen lesz, be is jott.
BL helyen tovabbra is az Inter, Milan mogottunk, sajat kezunkben a sorsunk, kell ennel tobb?
Igen, kiutni a Milant a BL dontoert, olyan unnneples lesz ezek utan, mint a 2010-es BL gyozelem utan.
Szep volt, csak igy tovabb, sokszor irtam mar, de ez a csapat most nagyon egyben van.
Szamomra nem kerdes BL helyen vegez a csapat, Kupat nyerunk, es BL dontoben leszunk.
Ezert irtam en annyiszor "varjunk" meg azzal hogy elore eltemetjuk a csapatot, mint tettek azt hanyszor de hanyszor iden.
Ezt a csapatot nagy hiba temetni, a szezonunk legvegere amikor legfontosabb kerultunk csucsformaba.
Maradjunk annyiban, hogy rengetegen elore eltemettek a csapatot, es barkire lecsereltek volna Inzaghit.