Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Cupi írta: 2023.05.03. 22:23
Festa írta: 2023.05.03. 21:52 Most lehetne bedobni okosan Asllanit meg Bellanovat.Ezt a meccset most már velük is nyerjük.
Asllani nalam is jonne.De Gag is johetne es akkor a kozeppalyan lenne pihentetes. ;)
Igazabol ma annyi tortent,hogy az a rengeteg helyzez amiket korabban kihagytunk az most bement.Ezt a format tartsuk meg. :D
Asllani ma sem játszik.
Már csak egy csatárt fog behozni...
Nem értem, nagyon nem bírja az albánt.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Amúgy engem komolyan érdekelne, hogy vajon mit láttak/gondoltak a vezetők, mikor Bellanova-t idehozták? Ha jól emlékszem a Juve elől happoltuk el. Konkrétan nagyságrendekkel gyengébb egy Jonathan-nál is, pedig ott már egy x is durva eredmény lenne. YouTube videót néztek vajon?
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

A szezon legfontosabb szakaszában kerülünk a legjobb formába.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Milan x-elt :clap: .Mi meg szárnyalunk,utolsó 3 bajnokin 12! lőtt góllal.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

vaskalap írta: 2023.05.03. 22:59 Milan x-elt :clap: .Mi meg szárnyalunk,utolsó 3 bajnokin 12! lőtt góllal.
Roma se nyert.Ez jol jott. ;)
Dzeko goljainak orulok.Azert ha egy csatar honapokig nem lo golt eleg gorcsos lesz.Latszott rajta felszabadult a golja utan es jott is a masodik. :) Nagyon kell a szezon ezen szakaszaban,hogy a csatarok duzzadjanak az onbizalomtol.Martinez golja sem volt semmi.
Roma ellen nehezebb lesz de nem lehetetlen.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A Benfica ellen áttörhetett a gát és most már tudunk gòlokat is rúgni.
Lautaro két egymást követő meccsen duplázott és Dzeko is megtörte a gòlszünetet.

A Roma és a Milán is ikszelt,így ez teljes mértékben a mi fordulònk volt.
Hat gòlt utoljára a Bolognának rúgtunk akkor amikor az őszi jò formánk tartott.
Remélem a gòlok terén ez a jò forma kitart egészen Jùnius 10-ig. ;)
Cupi

Francesco írta: 2023.05.03. 22:32 Amúgy engem komolyan érdekelne, hogy vajon mit láttak/gondoltak a vezetők, mikor Bellanova-t idehozták? Ha jól emlékszem a Juve elől happoltuk el. Konkrétan nagyságrendekkel gyengébb egy Jonathan-nál is, pedig ott már egy x is durva eredmény lenne. YouTube videót néztek vajon?
Az engem is erdekelne.Pont azon agyaltam,hogy azon kivul,hogy probal gyorsan futni mit tud? :D
Festa

Cupi írta: 2023.05.03. 23:07
Francesco írta: 2023.05.03. 22:32 Amúgy engem komolyan érdekelne, hogy vajon mit láttak/gondoltak a vezetők, mikor Bellanova-t idehozták? Ha jól emlékszem a Juve elől happoltuk el. Konkrétan nagyságrendekkel gyengébb egy Jonathan-nál is, pedig ott már egy x is durva eredmény lenne. YouTube videót néztek vajon?
Az engem is erdekelne.Pont azon agyaltam,hogy azon kivul,hogy probal gyorsan futni mit tud? :D
Most tényleg szegény srácot kell savazni egy 0-6-os meccs után ?
Nem volt nagy fogás,de én nem csalòdtam benne mert nem is vártam tőle sokat.
Inkább azon gondolkodjunk ,hogyha egy topligában 0 gòlos Mudryk 100 milliò volt akkor mennyire rossz vicc Lautaro Martinezért egy 80 milkás ajánlat vagy Onanáert egy 40-es. :(
Cupi

Festa írta: 2023.05.03. 23:13

Most tényleg szegény srácot kell savazni egy 0-6-os meccs után ?
Nem volt nagy fogás,de én nem csalòdtam benne mert nem is vártam tőle sokat.
Inkább azon gondolkodjunk ,hogyha egy topligában 0 gòlos Mudryk 100 milliò volt akkor mennyire rossz vicc Lautaro Martinezért egy 80 milkás ajánlat vagy Onanáert egy 40-es. :(
En nem savazom csak komolyan erdekelne vele kapcsolatban mi volt az elgondolas. :D
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Lazio meccs után erről is lemaradtam. De ahogy látom elég sima lett, lehet már hanyagolom a szezon hátralévő részét! :D

Ha a májust ilyen formában hozza a csapat és a BL hely is meglesz, akkor viszont ki lett maxolva a szezon és bocsánatot kell kérnem Inzaghitól, mert rengeteget savaztam (szerintem joggal). Jó lenne, ha az utolsó Zhang féle nyarat kihúznánk vezéráldozatok nélkül, és 24-ben elindulhatnánk lassan felfelé remélhetőleg egy normális tulajdonossal. Ehhez nélkülözhetetlen lenne a top4.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Gyerekek, mióta nem érek rá fórumozni (második baba születése, költözés, munka stb), azóta BL elődöntő, és kezdünk kiegyenesedni. Szóval marad az inaktivitás, hátha szerencsét hoz.
Remélem ez a 2 kis mondat nem szakítja meg az előretörést:)

Forza Inter!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Meg is jott a Dzeko gol amit vartam, mindjart 2 is.
Ugy latszik a honapokig bajnoki akciogol keptelen csataraink egybol duplaznak a golcsend megtoresnel, lasd Lukaku Empoli ellen a 8 honap szunet utan, es most Dzeko a Verona ellen a 4 honapos szunet utan.
Mar csak a Correa dupla hianyzik. :D

Tudtam hogy a Roma sem fog nyerni, ezt irtam Csaszinak, be is jott.
Hala a jo egnek a Milan is egett, oriasi, a Cremonese ellen.
Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy ez ellen a Milan ellen kiesunk a BL elodontoben.
Ahogy vartam mar kezdunk is elhuzni a BL helyen.
Hetvegen verjuk a Romat, Milan nem fog nyerni a Lazio ellen, es az Atalanta-Juve is nagyon X-es, ezzel pedig be is biztositjuk a BL helyet.
Ugynezki a BL hely is kezd eldolni, Lazio, Juve, Inter, es a bajnok Napoli.
Szegeny cimvedo Milannak ugynezki meg BL hely sem lesz jovore.
Nagyon rendben vagyunk, 1mp-re nem aggodtam, ezek utan meg foleg nem a BL hely miatt.
interfan

Ertekelesek:

-Calciomercato.com:

Martinez 8,5
Calhanoglu 7,5
Dzeko 7,5
Acerbi 7
Dimarco 7
Brozovic 7
Handanovic 6,5
DeVrij 6,5
Mkhitaryan 6,5
D'Ambrosio 6
Darmian 6
Gagliardini 6
Dumfries 6
Bellanova 6

-FcInternews:

Martinez 7,5
Dzeko 7,5
Brozovic 7
Calhanoglu 7
Handanovic 6,5
Acerbi 6,5
Mkhitaryan 6,5
Dimarco 6,5
D'Ambrosio 6
DeVrij 6
Gagliardini 6
Dumfries 6
Darmian 6
Bellanova 6

-Sportmediaset:

Martinez 8
Dzeko 8
Acerbi 7
Handanovic 6,5
D'Ambrosio 6,5
DeVrij 6,5
Mkhitaryan 6,5
Brozovic 6,5
Dimarco 6,5
Gagliardini 6
Dumfries 6
Darmian 6
Bellanova 6

Inzaghi:

Nagyszeruen jatszunk ahogy tettuk eddig is, csak most a helyzeteket belojuk.
72 ora mulva ujra palyan leszunk, megyunk tovabb.
Nem lepett meg az eredmeny, a jatekosok olyan osszhangban vannak, hogy orom latni, mindig hittunk magunkban, meg akkor is amikor igazsagtalan eredmenyek szulettek.
Kotelezo a 4 kozott vegezzunk, a naptaruk elkepeszto, de magabiztosak vagyunk.
Nagyon elegedett vagyok a ket csatarommal, ezert tartottam oket vegig a palyan, nagyszeruen edzenek, jatszanak, es igazi vezerek.
Acerbi azert jatszik mindig, mert regota ismerem es a legmagasabb szinten kepes jatszani es koncentralni meccseken keresztul.
A Lazio elleni hibaztott, de en benthagytam a kezdoben es bizonyitott, Bastoni pedig pihent.
Jol jatszottuk korabban is, de a Fiorentina, Salernitana ellen mindet kihagytunk.
Mindket meccsen gyozelmet erdemeltunk volna, de keptelenek voltunk a helyzeteket kihasznalni.
De a futball ilyen, a helyzeteket be kell loni.
Kivalo segitok vesznek korul, elkepeszto eredmenyeket ertunk el, ujra Kupadonto, es BL elodonto, bajnoksagba is ujra BL helyen, de nem allunk meg.
Mentalisan a maximumon vagyunk, kepesek vagyunk barmit elerni a szezonunk vegere, ez a legjobb Inter amiota itt vagyok.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

mike írta: 2023.05.04. 05:21 Gyerekek, mióta nem érek rá fórumozni (második baba születése, költözés, munka stb), azóta BL elődöntő, és kezdünk kiegyenesedni. Szóval marad az inaktivitás, hátha szerencsét hoz.

Forza Inter!
Gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot a családnak! :D Viszont ha lehet akkor isten tartsa meg jó szokásodat, az idei szezon végéig maradj inaktív hátha meg lesz a Bl és olasz kupa győzelem, bár nem hiszem hogy ezen múlik majd! :) Forza Inter!
Cupi

interfan írta: 2023.05.04. 06:09
Tudtam hogy a Roma sem fog nyerni, ezt irtam Csaszinak, be is jott.
Hala a jo egnek a Milan is egett, oriasi, a Cremonese ellen.
Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy ez ellen a Milan ellen kiesunk a BL elodontoben.
Ahogy vartam mar kezdunk is elhuzni a BL helyen.
Hetvegen verjuk a Romat, Milan nem fog nyerni a Lazio ellen, es az Atalanta-Juve is nagyon X-es, ezzel pedig be is biztositjuk a BL helyet.
Ugynezki a BL hely is kezd eldolni, Lazio, Juve, Inter, es a bajnok Napoli.
Szegeny cimvedo Milannak ugynezki meg BL hely sem lesz jovore.
Nagyon rendben vagyunk, 1mp-re nem aggodtam, ezek utan meg foleg nem a BL hely miatt.
Én is azt gondolom, hogy ez ellen a milan ellen kötelező továbbjutni a BL-ben de azért a túlzott magabiztosság sem jó mert nagy lehet a pofára esés. :) Biztos, hogy ellenünk majd a 2 meccsen vért isznak és nehéz lesz. Tuti nem egy Cremonese elleni formát mutatnak majd. Szóval én is hiszek a továbbjutásba de óvatos vagyok. Kemény 2 meccsre számítok. ;)
BL helyre meg jók az esélyeink de még van 5 meccs és nagyon szoros. Ha 4-et nyerünk és ebből az egyik a Roma elleni akkor szinte biztos meglesz. ;) 4 meccset viszont nyerni kell mert különben már szerencse is kell.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

lucky0 írta: 2023.05.04. 09:33
mike írta: 2023.05.04. 05:21 Gyerekek, mióta nem érek rá fórumozni (második baba születése, költözés, munka stb), azóta BL elődöntő, és kezdünk kiegyenesedni. Szóval marad az inaktivitás, hátha szerencsét hoz.

Forza Inter!
Gratulálok és jó egészséget, sok boldogságot a családnak! :D Viszont ha lehet akkor isten tartsa meg jó szokásodat, az idei szezon végéig maradj inaktív hátha meg lesz a Bl és olasz kupa győzelem, bár nem hiszem hogy ezen múlik majd! :) Forza Inter!
Köszönjük szépen:)
Nyárig még ez a pörgés lesz, így addig igyekszem elkerülni a fórumot, hátha ez szerencsét hoz :D
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Szép győzelem volt.
Aztán eszembe jutott hogy ilyen nagy verések után szokott jönni a következő meccsen a blama. Végül utána néztem 2* vertük a Salernot 5-0 ra szintén 2* a Bolognat 6-1re mindegyik után győzelem volt a következőn is ,így talán már ezt is levetkőztük.

Ezt az ezer sebből vérző romát is illene jól megcsapkodni,minimum úgy mint a városi riválisukat.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Stankov írta: 2023.05.04. 14:30 Szép győzelem volt.
Aztán eszembe jutott hogy ilyen nagy verések után szokott jönni a következő meccsen a blama. Végül utána néztem 2* vertük a Salernot 5-0 ra szintén 2* a Bolognat 6-1re mindegyik után győzelem volt a következőn is ,így talán már ezt is levetkőztük.

Ezt az ezer sebből vérző romát is illene jól megcsapkodni,minimum úgy mint a városi riválisukat.
Remélem nem rotál bele egy Correa-Lukaku kezdőduóval elől...
Lautarot nem kéne kihagyni most, dehát ő mindig kettesével cseréli a csatárokat.

Nálam:

Onana
Darmian-Acerbi-Bastoni
Fríz-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Lautaro-Lukaku
Festa

https://www.gazzetta.it/calcio/squadre/ ... ormazioni/

Jelenleg a szokásos Correa-Lukaku párost írja..
Ez a Roma a jelenlegi állapotában verhető lenne pedig.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Festa írta: 2023.05.05. 10:25 https://www.gazzetta.it/calcio/squadre/ ... ormazioni/

Correa megint -1 ember lesz, aztán jön megint Lauti a 60-ban és Lukakuval megoldják.
interfan

Hirek szerint ma az Acerbi, Calhanoglu, Dzeko, Martinez sor kaphat pihenot a BL elodonto miatt.

Varhato kezdo:

Onana
Darmian-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Mkhitaryan-Dimarco
Lukaku-Correa

Roma nincs valami nagy formaban, utobbi 3 meccs = 0 gyozelem.
Ezt most illene kihasznalni, sot ki is kell, es nyerni kell ma.
Delutan Milan-Lazio, a Milan nem fog nyerni, mi verjuk a Romat, es megnyugtato 4-5 pontos elonyt fel is epitunk a BL helyert, ami 4 forduloval a vege elott mar boven eleg lesz.

Csataraink a 8 honapos es 4 honapos bajnoki akciogolcsendet duplaval tortek meg (Lukaku es Dzeko), ma Correan sor, hogy a tobb mint 6 honapos goltalansagot megszakitsa.
Lehetoleg egy duplaval, ahogy tette azt Lukaku es Dzeko is.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

CsaSzi9294 írta: 2023.05.05. 10:47
Festa írta: 2023.05.05. 10:25 https://www.gazzetta.it/calcio/squadre/ ... ormazioni/

Correa megint -1 ember lesz, aztán jön megint Lauti a 60-ban és Lukakuval megoldják.
Jaj Interfan. Legyen így ahogy írtad és ígérem ha egyszer úgy hozza az élet hogy találkozunk, BÁRMIRE meghívlak :D mondjad mi kell, rekesz sör, csokinyuszi, dacia lökhárító, mongol harci kapa, jugoszláv vasaló, stolichnaya vodka?
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

DM22 írta: 2023.05.06. 11:58
CsaSzi9294 írta: 2023.05.05. 10:47

Jaj Interfan. Legyen így ahogy írtad és ígérem ha egyszer úgy hozza az élet hogy találkozunk, BÁRMIRE meghívlak :D mondjad mi kell, rekesz sör, csokinyuszi, dacia lökhárító, mongol harci kapa, jugoszláv vasaló, stolichnaya vodka?
A forduló eredményeinek jóslatára gondoltam természetesen.
interfan

DM22 írta: 2023.05.06. 11:58 Jaj Interfan. Legyen így ahogy írtad és ígérem ha egyszer úgy hozza az élet hogy találkozunk, BÁRMIRE meghívlak :D mondjad mi kell, rekesz sör, csokinyuszi, dacia lökhárító, mongol harci kapa, jugoszláv vasaló, stolichnaya vodka?
A vasalo jol hangzik. :D

Lenyeg hogy nyerjuk ma is, es szepen a rivalisok veszitsek a pontokat ahogyan azt tortent a multheten.
Csucsformat idoziteni tudni kell, es eddig mi tudunk, amikor a legfontosabb, a legvegen kezdunk szepen osszeallni. :)
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Ma csak a győzelem az elfogadható. Forza Inter!!
Correa helyett Carbonit kezdeném, jó lenne látni a fiatalt a pályán
interfan

Vegul csak Mkhitaryan, Dzeko, Martinez kaptak pihenot a BL meccs miatt.
En azt, hogy Acerbit hogy mindig minden korulmenyek kozott jatszatja barmi is van, tovabbra sem ertem, nyugodtan kezdhetett volna ma DeVrij.
Kimagasloan legtobbet jatszo KH Acerbi, azert ez nem semmi, ha tavaly valaki ezt mondja, hogy Acerbi lesz az Inter 1.szamu KH...
Dehat lenyegtelen is, Inzaghi az edzo, o tudja, es ameddig az eredmenyek jonnek, minek kritizalni barmit is.

Hivatalos kezdo:

Onana
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanoglu-Dimarco
Lukaku-Correa

Ma johet Correa napja, es johet a Correa 6 honapos bajnoki akciogolcsend megtores, johet mindjart egy dupla mint Lukaku es Dzeko megtoresenel.
Gyozelemre fel, nyerni kell, es nyerni is fogunk.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

en mar azt varom mikor cserelik le correat :D de cafoljon meg
interfan

R9. írta: 2023.05.06. 16:58 en mar azt varom mikor cserelik le correat :D de cafoljon meg
Na majd nezd meg, ma mukodni fog a Lukaku-Correa paros, es jonnek majd toluk az akciogolok. ;)
CsaSzi9294

Acerbi mostanában amúgy sem játszik hiba nélkül, én vele kapcsolatban félek ma is és a Milán ellen is. Fiatalabb ő sem lesz, plusz szarrá van hajtva. Ma én is a hollandot játszatnám.
interfan

Mourinho ugy latom ma is "buszozni" fog.
Feltett egy laza 3-6-1 taktikat.
Oriasi. :D :D
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.05.06. 16:59
R9. írta: 2023.05.06. 16:58 en mar azt varom mikor cserelik le correat :D de cafoljon meg
Na majd nezd meg, ma mukodni fog a Lukaku-Correa paros, es jonnek majd toluk az akciogolok. ;)
A Róma nem védekezik rosszul, Correa el fog veszni a védők között. Ma is csak egyel többen leszünk vele. Valaki írta Carbonit… Carboni-Lukaku ezerszer inkább, mint ez a mai.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.05.06. 17:03 Mourinho ugy latom ma is "buszozni" fog.
Feltett egy laza 3-6-1 taktikat.
Oriasi. :D :D
Egyértelmű volt. Távoli lövésekkel próbálkoznék, de én egy 0-0-t tippelek. :roll:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 17:03
interfan írta: 2023.05.06. 16:59
A Róma nem védekezik rosszul, Correa el fog veszni a védők között. Ma is csak egyel többen leszünk vele. Valaki írta Carbonit… Carboni-Lukaku ezerszer inkább, mint ez a mai.
Majd rank cafol Correa, es megbontja a vedelmet. Jo cselek, agilis gyors jatek.
Zhang ugyis elmondta elerzekenyult Correa BL goljanal, es megmutatta milyen klasszis. :D
Ma ujabb felvonast mutat ebbol a klasszisbol Correa.
(Carbonival nem szamolunk, Inzaghi mindig elmondja, 4 klasszis tamadonk van, leirni jo Carboni nevet, de kb ennyit is erunk vele).

Egyebkent a Roma az utolso 3 bajnokin kapott 5 golt, szoval azert boven van esely golt loni.
De Mourinho "antifoci" meg "buszozos" taktikajatol
es a 3-6-1 mar most rosszul vagyok annyira ocsmany lesz amit csinal majd ez a Roma...
CsaSzi9294

Bravo Federicooooo!!!! :clap:
Dumfries első pontos beadása! :clap: :thumbup:
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

correa szerencsetlen :D nem is latni h jatszik
CsaSzi9294

Ezek a favágó rómaiak ma még sérülést fognak okozni… :x
Francesco

Bár az első félidőben abszolút az történt amit mi akartunk, mégis kicsit a Lazio meccs jut eszembe fordított előjellel. Én látok ebben a Rómában annyit, hogy ezt a lagymatag tempót kihasználva bedarál minket. Sörmeccs jellege van kb. mindenki kocog. Correa kocogása meg még idegesítő is. Ha ezen nem változtatunk és magunkra húzzuk őket, akkor baj lesz. Kell a második gól, nem valószínű, hogy egy lőttel ezt meg lehet nyerni. Vért fognak inni a szünetben.
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

A bíróságon a köztudomású tényeket nem kell bizonyítani. Az ég kék, a fű meg zöld.
Correa meg nulla.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Calha mióta visszatért nagyon gyenge.
CsaSzi9294

Be kellene hozni Martinezt, mert érik a római gól.
Francesco

Nem látják hogy ez a tempó semmire nem elég???
CsaSzi9294

Bravo Lukaku! :clap: :thumbup:
CsaSzi9294

Mennyivel másabb a támadójáték Martinezzel, mint Correával… A LuLa a legjobb csatárkettősünk, ez kétségtelen.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 19:51 Mennyivel másabb a támadójáték Martinezzel, mint Correával… A LuLa a legjobb csatárkettősünk, ez kétségtelen.
De nem a legeredmenyesebb, Milan elleni BL-re pihen Dzeko, szoval keszulj. :D
Dehat Dzeko most duplazott a Verona ellen, rendben lesz o a Milan ellen is.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.05.06. 19:53
CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 19:51 Mennyivel másabb a támadójáték Martinezzel, mint Correával… A LuLa a legjobb csatárkettősünk, ez kétségtelen.
Tisztában vagyok vele, hogy Dzeko fog kezdeni. De ettől függetlenül szerintem fszság.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 19:54
Tisztában vagyok vele, hogy Dzeko fog kezdeni. De ettől függetlenül szerintem fszság.
Majd ha a Milan ellen is duplazik akkor mas velemenyen leszel. :)
interfan

Oriasi tusko ez a Roma, rosszul vagyok az antifocitol.
Ahogy arra szamitottam nyertunk, es ennyi csak a lenyeg most.
Sajnos a Correa gol megint elmaradt, hiaba vartam ujra es ujra, dehat ezt valahol mar megszokhattuk, de Lukaku gol tipp is bejott.
Ez van, ez a legyen a legnagyobb bajunk hogy Correa 0.
Viszont Dimarco ujra gol, le a kalappal elotte.
6 gol 8 golpassz, ezzel Martinez, Dzeko, Barella utan a 4. legeredmenyesebb Inter jatekos az idei szezonukban.
De nagy szukseg is van Dimarcora.
Roma ezzel kiszallt, irtam korabban is, ez a Mourinho fele Roma kizart hogy BL helyen lesz, be is jott.
BL helyen tovabbra is az Inter, Milan mogottunk, sajat kezunkben a sorsunk, kell ennel tobb?
Igen, kiutni a Milant a BL dontoert, olyan unnneples lesz ezek utan, mint a 2010-es BL gyozelem utan.
Szep volt, csak igy tovabb, sokszor irtam mar, de ez a csapat most nagyon egyben van.
Szamomra nem kerdes BL helyen vegez a csapat, Kupat nyerunk, es BL dontoben leszunk.
Ezert irtam en annyiszor "varjunk" meg azzal hogy elore eltemetjuk a csapatot, mint tettek azt hanyszor de hanyszor iden.
Ezt a csapatot nagy hiba temetni, a szezonunk legvegere amikor legfontosabb kerultunk csucsformaba.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.05.06. 19:56
CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 19:54

Majd ha a Milan ellen is duplazik akkor mas velemenyen leszel. :)
De ha ugyan úgy -1 ember lesz, mint ma Correa (akitől amúgy vártad a gólokat..) akkor meg te leszel más véleményen.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.05.06. 20:01 Oriasi tusko ez a Roma, rosszul vagyok az antifocitol.
Ahogy arra szamitottam nyertunk, es ennyi csak a lenyeg most.
Sajnos a Correa gol megint elmaradt, hiaba vartam ujra es ujra, dehat ezt valahol mar megszokhattuk, de Lukaku gol tipp is bejott.
Ez van, ez a legyen a legnagyobb bajunk hogy Correa 0.
Viszont Dimarco ujra gol, le a kalappal elotte.
6 gol 8 golpassz, ezzel Martinez, Dzeko, Barella utan a 4. legeredmenyesebb Inter jatekos az idei szezonukban.
De nagy szukseg is van Dimarcora.
Roma ezzel kiszallt, irtam korabban is, ez a Mourinho fele Roma kizart hogy BL helyen lesz, be is jott.
BL helyen tovabbra is az Inter, Milan mogottunk, sajat kezunkben a sorsunk, kell ennel tobb?
Igen, kiutni a Milant a BL dontoert, olyan unnneples lesz ezek utan, mint a 2010-es BL gyozelem utan.
Szep volt, csak igy tovabb, sokszor irtam mar, de ez a csapat most nagyon egyben van.
Szamomra nem kerdes BL helyen vegez a csapat, Kupat nyerunk, es BL dontoben leszunk.
Ezert irtam en annyiszor "varjunk" meg azzal hogy elore eltemetjuk a csapatot, mint tettek azt hanyszor de hanyszor iden.
Ezt a csapatot nagy hiba temetni, a szezonunk legvegere amikor legfontosabb kerultunk csucsformaba.
Most olyan vagy, mint Inzaghi… fényezd csak magad. :) ;)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 20:03 Most olyan vagy, mint Inzaghi… fényezd csak magad. :) ;)
Maradjunk annyiban, hogy rengetegen elore eltemettek a csapatot, es barkire lecsereltek volna Inzaghit.
Kicsit tulsagosan is atment akkor negativba a hangulat, es minden rossznak veltek latni.
Mikozben azert lathatjuk, azert van egy csapatunk.
De a mult az mult, elmult, lathatjuk milyen jol is megy most minden, es haladunk szepen a gyonyoru eredmenyek fele.
Válasz küldése