Tommy írta:abu dhabiban:
Tisztelet azoknak akik kimentek és ott szurkoltak!
Azért nem kis távolság volt ez:
http://maps.google.com/maps/api/staticm ... 4.64888888
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Tommy írta:abu dhabiban:

Tommy írta:Nagyon várom már az olasz kupában a római derbit.
Olasz kupában szar szurkolói kártya nem kell, így valószínű mindkét részről ott lesz a keménymag a meccsen nem mint a bajnokságban, és lesz szurkolás mindkét részről, remélhetőleg valami akcio is lesz a stadionon kívül.
intertomega írta:Tommy írta:Nagyon várom már az olasz kupában a római derbit.
Olasz kupában szar szurkolói kártya nem kell, így valószínű mindkét részről ott lesz a keménymag a meccsen nem mint a bajnokságban, és lesz szurkolás mindkét részről, remélhetőleg valami akcio is lesz a stadionon kívül.
Tomi ! Hozzászólásod vége nem egészen ok.
1. Olasz kupában kártya nem kell![]()
2. ...lesz szurkolás![]()
3. ...remélhetőleg lesz akció ...a stadionon kívülez miért jó ?
Remélem óriási szurkolás lesz a stadionban és utána ünneplés
de balhé nem lesz !!!! ,hogy minél több milánói kicsi és hölgy menjen máskor is meccsre. (Tomi , most van/volt Karácsony !![]()
FORZA INTER !!!

Szóval szerinted ez lazán belefér? Amikor mondjuk Eto'o-t az ellenfél táborából rasszista bekiabálásokkal, transzparenssel bombázzák, az is belefér?hvmetal írta:Hitleres dolog kemény , de belefér lazán
bazsi írta:lehet egy másik szurkolót szidni meg a csapatát de valakit csak azért utálni mert zsidó, cigány, román vagy akármi az nálam nem fér bele. ez annyira beszűkült felfogású, begyepesedett emberek hülyesége. utálni lehet valakit azért amilyen a természete vagy ahogy viselkedik de azért mert pl cigány vagy színes bőrű azért valakit elítélni az verébség. minden ember más. a származást nem mi választjuk. továbbá az sem helyes dolog szerintem ha egy szurkoló csak azért leszúr/agyonver egy másik embert mert egy másik klubért szorít. mert erre is van példa bőven. lehet a másik felet cukkolni meg stb de civilizált kereteken belül.
tudom h ez az ultrák körében, köztük az inter ultrái körében sohasem fog változni de akkor sem szeretem az ilyen embereket.
persze ez csak az én véleményem. lehet fikázni.

Tommy írta:Catania-INTER
Asszem ott alapba van háló, hogy a vendégtábort védjék. Kicsi a stadion kb 20.000-en férnek be, közel vannak a szektorok.Süti írta:Látom felrakták a hálókat, ennyire tartottak az Ultráinktól??
Borzongató, libabőr érzés látni ezt is, meg a madridit is! Fantasztikus teljesítmény volt a pályán és a lelátókon is!interista23 írta: http://www.youtube.com/watch?v=2CyBSWgCB1s
Tommy írta:a legszebb a madridi volt..

Süti írta:Elég furcsa a Nord-ot az első karéjban látni.
Tommy írta:uj dal: siam campioni d'italia, siam campioni d'europa, siam campioni del mondo olèè... siam campioni di tutto alèè siam campioni di tutto olèè....
kicsit odaver
graziejosé írta:Tommy írta:uj dal: siam campioni d'italia, siam campioni d'europa, siam campioni del mondo olèè... siam campioni di tutto alèè siam campioni di tutto olèè....
kicsit odaver
most kottázd le, mert nem tudom milyen dallamra kell ezt![]()
mindjárt nézek videót