Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.05.06. 20:06
CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 20:03 Most olyan vagy, mint Inzaghi… fényezd csak magad. :) ;)
Maradjunk annyiban, hogy rengetegen elore eltemettek a csapatot, es barkire lecsereltek volna Inzaghit.
Kicsit tulsagosan is atment akkor negativba a hangulat, es minden rossznak veltek latni.
Mikozben azert lathatjuk, azert van egy csapatunk.
De a mult az mult, elmult, lathatjuk milyen jol is megy most minden, es haladunk szepen a gyonyoru eredmenyek fele.
A véleményem nem változott.. várjuk meg a szezon végét, akkor értékeljünk és ne az legyen, hogy minden második kommented arról szól, hogy Inzaghi mekkora Isten a 11 vereség ellenére is.
Úgy tűnik elkaptuk a fonalat, maradjon is így, de ne ajnározzunk már..
Forza Inter!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 20:11
CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 20:03 Most olyan vagy, mint Inzaghi… fényezd csak magad. :) ;)
Maradjunk annyiban, hogy rengetegen elore eltemettek a csapatot, es barkire lecsereltek volna Inzaghit.
Kicsit tulsagosan is atment akkor negativba a hangulat, es minden rossznak veltek latni.
Mikozben azert lathatjuk, azert van egy csapatunk.
De a mult az mult, elmult, lathatjuk milyen jol is megy most minden, es haladunk szepen a gyonyoru eredmenyek fele.
A véleményem nem változott.. várjuk meg a szezon végét, akkor értékeljünk és ne az legyen, hogy minden második kommented arról szól, hogy Inzaghi mekkora Isten a 11 vereség ellenére is.
Forza Inter!
En is ezt mondtam hanyszor, hogy "varjunk".
Es ujra mondom, milyen jo is hogy vartunk, ha nem vartunk volna nem tudom most hol lennenk, de gyanitom nem itt...
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.05.06. 20:14
CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 20:11
Forza Inter!
Es ujra mondom, milyen jo is hogy vartunk, ha nem vartunk volna nem tudom most hol lennenk, de gyanitom nem itt...
Úgy mondod, mint ha nem lett volna jogos a sok negatív ember. Hulladék csapatoktól kaptunk ki, rangadókat buktunk a szezon első felében. Senkinek a szemére nem vetheted, hogy sokan elküldtük/elküldték volna. Ugyan, hagyjuk már az okoskodást…

Örüljünk annak, hogy ma is nyertünk, fontos győzelem volt, végre jól játszunk az utóbbi időben. Ennyi. Majd a végén ünnepelünk és meg is leszel dicsérve, hogy te megmondtad! ;)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Dimarcot nagyon jo latni, gyerekkent nord-ba jart szurkolni most meg nalunk alap kezdo es nagyon jol jatszik

"Te l'ho promesso da bambino 🖤💙"
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.05.06. 20:20
interfan írta: 2023.05.06. 20:14
Úgy mondod, mint ha nem lett volna jogos a sok negatív ember. Hulladék csapatoktól kaptunk ki, rangadókat buktunk a szezon első felében. Senkinek a szemére nem vetheted, hogy sokan elküldtük/elküldték volna. Ugyan, hagyjuk már az okoskodást…

Örüljünk annak, hogy ma is nyertünk, fontos győzelem volt, végre jól játszunk az utóbbi időben. Ennyi. Majd a végén ünnepelünk és meg is leszel dicsérve, hogy te megmondtad! ;)
Engem aztan nem kell dicsergetni, hagyd meg a dicsereted Inzaghinak. :) ;)
Ez az o erdeme es az o csapata.
Ha mar szidva is annyi volt, akkor legyen majd dicserve is.

Azert azokra a meccsekre is kilehetne terni, hisz olysokszor nem minden az eredmeny, es csak egy ember nyakaba akartak varni mindent (az edzo), de elmult kesz ez van.

Most Unnepeljunk bizony egyutt, BL helyen a csapat, BL donto kapujaban, Kupadontoben vagyunk, ezt azert joparan nem gondoltak volna mondjuk 1 honapja.

Van csapatunk, nem is akarmilyen osszhangban.
Minden adott ahhoz, hogy egy gyonyoru zarasa legyen a szezonunknak.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Di Marco tényleg fasza gyerek . Szurkoltam , hogy visszahozzuk és bitang , milyen szintre ért .
Legjobb , hogy saját .

Kedvelem Inzaghit , én sem küldtem volna el . De az elmúlt 2 évben elbukott . Ez most kármentés .
De fontos az állandóság , és a lehetőséghez képest, rendben van .
Valahol a 2 tábor közepén van az igazság .
Nem vagyunk top 4 európai klub , de éltünk a lehetőséggel és ez fasza dolog .

Nem tudnám most belőni Inzaghit . Fejlődött a nagyok ellen . Nem roppant meg , de a kicsik ellen szarabb lett .
interfan

Ertekelesek:

-Calciomercato.it:

Dimarco 7,5
Darmian 7
Acerbi 7
Dumfries 7
Brozovic 7
Lukaku 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Onana 6
DeVrij 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Calhanoglu 6
Bellanova 6
Correa 4

-Goal.com:

Dimarco 7
Onana 6,5
Barella 6,5
Dumfries 6,5
Martinez 6,5
Lukaku 6,5
Bastoni 6
Acerbi 6
Darmian 6
DeVrij 6
Brozovic 6
Mkhitaryan 6
Calhanoglu 6
Correa 5,5

-Tuttomercatoweb:

Acerbi 7
Dimarco 7
Brozovic 7
Lukaku 7
Martinez 7
Onana 6,5
Bastoni 6,5
Darmian 6,5
Barella 6,5
Dumfries 6,5
DeVrij 6
Mkhitaryan 6
Bellanova 6
Calhanoglu 5,5
Correa 4,5

Inzaghi:
Nehez meccsre szamitottunk egy eros ellenfel ellen.
Amit az Inter aprilis eleje ota csinal az nagyon nagy dolog, minden jatekosnak jar a nagy elismeres.
Mi az Inter vagyunk, megakarunk nyerni mindent amit csak lehet.
BL dontot akarunk jatszani, ami oriasi eredmeny lenne.
Januarban a serulesek miatt nem tudtam rotalni, most mar tudok, es ez hatalmas segitseg a KP-n es elol is.
4 honapig nem volt elerheto Brozovic es Lukaku.
Brozovic egyre jobb lesz, tudjuk milyen fontosak ok, remelem meg jobbak lesznek.
180 perc valaszt el minket a BL dontotol.
Lesznek olyan pillanatok amikor szenvedni fogunk, de egyutt kell majd szenvedni.
Megvannak az otleteim a Derbyre, de akar valtozhatatok is rajtuk meg.
Kevesen hittek bennunk, megis bejutottunk a BL elodontobe es az Olasz kupadontobe is.
Sok eve dolgozok remek szakemberekkel egyutt edzokent akik a segitoim.
Szerencses vagyok, hogy oriasi szivu jatekosokat is edzek, mindig a maximumot nyujtak, mindig mellettem voltak, meg akkor is amikor nehez pillanatokat eltunk at.
Be kellett fogjunk a fulunket az igazsagatlan iteletek miatt.
Hatalmas szivvel fogunk kuzdeni a BL dontobe jutasert.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Melyik az igazi Inter ?
Amelyik kikap a Bologna ,Empoli vagy a Monza ellen vagy amelyik pár héten belül veri a juve,Lazio ,Roma triòt?
Nehéz megmondani,hogy mi volt az áttörési pont(Benfica elleni továbbjutás,Juve kupameccsen az utolsò percben kapott tizenegyes vagy az Empoli elleni győzelem),de nagy változást látunk eredményességben.

A következő hetekben elbukhatunk mindent,de akár lehet egy nagyon sikeres idényünk is.
Szerintem most már felszabadultan pláne ha mi rúgjuk az első gòlt akkor bárkit megverhetünk.

Utolsò 3 idegenbeli meccs 3 győzelem 0-11 -es gòlkülönbség és szerdán megint “idegenbeli”meccsünk lesz ;)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Brozo is összekapta magát ma is meg elmúlt meccseken is. Ma meg Barella volt gyengébb.
Jó lenne már ha mindhárom kp jól játszana, na majd talán szerdán
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Számomra Inzaghi megítélése kérdéses még mindig...
Nyert kupakat de ez a szezon "nem sikerült"
Persze még nincs vége és mi van akkor ha hozzuk a kupát és a BL is akkor a nem sikerült jelző kissé erős lenne...
Jelenleg nagyon jól nézünk ki 7 (remélhetőleg 8)
Meccs van hátra a szezonból ha kihozzuk a maximumot nálam simán marad Inzaghi jövőre...
De ehhez az kell hogy hozzuk a maximumot ;)
interfan

hvmetal írta: 2023.05.06. 20:43 Di Marco tényleg fasza gyerek . Szurkoltam , hogy visszahozzuk és bitang , milyen szintre ért .
Legjobb , hogy saját .

Kedvelem Inzaghit , én sem küldtem volna el . De az elmúlt 2 évben elbukott . Ez most kármentés .
De fontos az állandóság , és a lehetőséghez képest, rendben van .
Valahol a 2 tábor közepén van az igazság .
Nem vagyunk top 4 európai klub , de éltünk a lehetőséggel és ez fasza dolog .
Dimarco nem csak az Inter 4.legeredmenyesebb jatekosa, hanem az egesz Seria A egyik legeredmenyesebb szelsovedoje.
Le a kalappal elotte, az Inter legjobbjai kozott van.
Ertekileg nem egy Onana, Bastoni, Barella, Martinez, de szorosan ott van mogottuk.
Raadasul igazi Interes, talan az egyetlen igazi verbeli Interes a keretben, ehhez parosul egy kiemelkedo teljesitmeny is, es meg mindig csak 25 eves.
Kinek hianyzik a "zsoldos" Perisic, aki csak akkor volt hajlando igazan kuzdeni, amikor a jo zsiore uj szerzodesert kellett "kuzdenie".

Egyebkent irtal ket nagyon fontos dolgot.

1. "Inzaghi a lehetosegekhez kepest rendben van"

Itt a lenyeg a "lehetosegekhez kepest".
Latjuk egy Motta allitolag nemet mond, es inkabb marad a Bolognaba vagy var masra mint az Inter.
Na ez mindent elmond a "lehetoseginkrol".
Komolyabb edzot meg foleg hagyjunk, mert az Inter jelenlegi lehetosegeiben, latjuk ki jonne ide.
A felmerult "low-cost" nevek meg maradjunk annyiban, hogy aggasztoak, vagy finoman szolva is erosen kerdojeles nevek, es kozel sem biztos, hogy tudnanak annyit mint Inzaghi, sot...

2. "Nem vagyunk top 4 europai klub, de eltunk a lehetoseggel"

Itt aki azt elhiszi, hogy az Inter a vilag legjobb csapatai szintjen van, az maximum Zhang, aki elmondta az Intert ok jutottak a vilag legjobb csapatai szintjere ujra.
Na most ha BL-t is nyerunk iden, ez az Inter akkor sincsen a vilag legjobb csapatai szintjen.
Nyert mar BL-t Porto is, es EB-t a Gorog valogatott, pedig aztan nem a vilag legerosebb csapatairol es valogatottrol beszelunk.
De...
Ott a masik oldal, hogy eltunk a lehetoseggel.
Valoban tortenelmi lehetoseget kaptunk a sorsolasnal, olyat ami talan 100 evente van, mert erre tenyleg lehet mondani, hogy tortenelmi eselyt kaptunk.
De...
Ezzel az esellyel elni is kell, ezt a lehetoseget ki is kell tudni hasznalni.
Ezt a lehetoseget, tortenelmi eselyt megkapta a Napoli es a Benfica is, sot ha meg korabbra visszanezek akkor a Porto, sot mi tobb a Conte fele Tottenham is.
Az a Conte fele Tottenham aki 250m eurot tett a mercatoba a Conte era alatt.
Viszonyitaskent mi 120m-t vettunk ki a mercatobol.
Ok 250m-ert erositettek meg a csapatotot, mi 120m-t vettunk ki a keretbol.
-250m vagy +120m, haat finoman szolva is eg es fold.
Laza 370m euro kulonbseg.
Megis mi voltunk az aki eltunk az elkepeszto lehetoseggel, es nem a 250m-t a mercatoba tolo Conte fele Spurs, a Benfica, a Porto, vagy a Scudetto gyoztes Napoli, hanem mi az Inter, es a Milan.
Az az Inter, akin evek ota rohog a vilag a rohejes, szanalmas, es legalja tulajdonosi helyzet miatt.
Az az Inter, aki evek ota kiarusit es elad barkit akibol penz van.
Az az Inter, akibol vilag bohocat csinaltak szponzor teren folyamatosan.
Az az Inter, aki tobb mint 2 eve hitelbol mukodik, semmi masbol, ha nincs az Oaktree es a GS, nem mukodne a klub.
Es az az Inter, akinek az elnoke a vegrehajto, behajtok elol bujkal, es a borton fenyegeti a millio meg egy perrel a nyakaba, valahol mar jogerosen elitelve mint bunozo.
Megis ez az Inter jutott a BL elodontobe, es elt azzal a tortenelmi lehetoseggel amit kaptunk.
Ilyen helyzetben, ilyen hatterrel, ilyen storykal a hatunk mogott, haat nem tudom hanyan lettek volna erre kepesek.
Ott vagyunk a BL donto kapujaban, viszonyitaskent az utobbi 53 evben 2X jatszott az Inter BL dontot.
Most meg 180 perc valasztja el, ezt az Intert a BL dontotol.
Es akarmilyen vilagi szerencse is volt a sorsolas, a lehetoseggel elni kell, toluk sokkal-sokkal jobb helyezetben levo, 200 milliokat elkolto csapat sem tudott elni a lehetoseggel, hiaba rendezett a hatter, nyugodt a munka, omlik a penz.
Mi akikbol folyamatosan veszik ki a penzt, remegni kell a fizuert amit hitelbol kapnak a jatekosok, eltek a lehetoseggel.
Ez pedig a jatekosoknak es igen Inzaghinak koszonheto, mert ilyen helyzetben ez elkepeszto eredmeny.
Persze lehet hogy elbukunk a tortenelmi lehetoseg kapujaban, es vilag dramaja lesz a Milan ellen, es minden borul, lehet, benne van.
De en hiszek a csapatban, hiszek a jatekosokban, hiszek Inzaghiban, sikerulni fog, es egy vilagraszolo eredmenyt erunk el a BL dontovel, egy olyan helyzetben amire talan soha senki nem szamitott, egy olyan hatterrel amiben extrem nehez lehet dolgozni, jatszani, es elni.

En buszke vagyok erre az Interre.
(Mindenkitol elnezest a hosszu iras miatt)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.05.07. 07:18-kor.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Festa írta: 2023.05.06. 20:49 Melyik az igazi Inter ?
Amelyik kikap a Bologna ,Empoli vagy a Monza ellen vagy amelyik pár héten belül veri a juve,Lazio ,Roma triòt?
Nehéz megmondani,hogy mi volt az áttörési pont(Benfica elleni továbbjutás,Juve kupameccsen az utolsò percben kapott tizenegyes vagy az Empoli elleni győzelem),de nagy változást látunk eredményességben.

A következő hetekben elbukhatunk mindent,de akár lehet egy nagyon sikeres idényünk is.
Szerintem most már felszabadultan pláne ha mi rúgjuk az első gòlt akkor bárkit megverhetünk.

Utolsò 3 idegenbeli meccs 3 győzelem 0-11 -es gòlkülönbség és szerdán megint “idegenbeli”meccsünk lesz ;)
Szerintem a Portó elleni 2. meccs utolsó 5 perce.Kellett ott a szerencse is,mert kis híján kaptunk két gólt,de azt túléltük,és ott"valami véget ért"...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

vaskalap írta: 2023.05.07. 07:16
Festa írta: 2023.05.06. 20:49 Melyik az igazi Inter ?

Szerintem a Portó elleni 2. meccs utolsó 5 perce.Kellett ott a szerencse is,mert kis híján kaptunk két gólt,de azt túléltük,és ott"valami véget ért"...
Az is lehet,hogy Portóban volt ez a pont,de sajnos utána a Salernitana és Monza ellen sem tudtunk nyerni
Mindenestre Lukakunak kulcsszerepe van ebben a feltámadásban .Juventus ellen létfontosságú tizenegyest értékesített a hosszabbítás perceiben.
Empoli ellen 2 gòl+egy gòlpassz
Lazio ellen 2 gòlpassz
Roma ellen is gòl

Talán az a Lukaku akit tavaly augusztusban vártunk végre megérkezett.
Ennek az idény utolsò mindent meghatarozò felében is nagy szerepe lehet.
interfan

Festa írta: 2023.05.07. 08:09 Az is lehet,hogy Portóban volt ez a pont,de sajnos utána a Salernitana és Monza ellen sem tudtunk nyerni
Azert azt a ket meccset erdemes megnezni, csataraink kihagytak a kihagyhatatlant is...
Annyi ziccert rontani mar mar vicc kategoria volt.
Mindket meccset agyon nyertuk, de keptelenek voltunk golt loni mert mindent kihagytunk.
Varhato golok alapjan Monza ellen 2, Salernitana ellen 3.
5 helyett sikerult 1db, ennyi ziccert sikerult kihagyni.
Fiorentina meccs ugyanez, ahol megint lehetne szamolni hany 100%-os ziccert rontottunk, es szinten 3 volt a varhato golunk a ziccerek alapjan, erre lett egy jo nagy 0.
Ezeken a meccseken mar azert latszott, hogy rendben lehetunk, csak a focit golra jatszak, es amig az ureskapu sem megy be, addig nehez volt...
8 pontba kerult a rengeteg kihagyott ziccer, most +8 pontal szamolhatnak hol allunk, betonbiztos 2.hely.
interfan

Irta valaki, hogy Inzaghi fejlodott tavalyhoz kepest bajnoki rangadokon.
Ez valoban igy van.
Tavalyi rangados gyozelmi merlege: 41,6%
Idei rangados gyozelmi merlege: 50%

Persze a bajnok Spallettinek 73% a gyozelmi merlege.
Piolinak pedig tavaly 66% volt.
Sarri 58%-al zart a Juvenal a Scudetto evben.
Szoval ehhez kepest meg az 50% is keves, de...

Conteval 50%-os bajnoki rangados gyozelmi merleggel lettunk bajnokok.
Tehat egy min 50% koruli mutato, mar akar eleg lehet egy bajnoki cimre.
Talan iden is eleg lehetett volna, ha nem hagyunk ki mindent es veszitunk 8 pontot a Fiorentina, Monza, Salernitana ellen.
Na meg ilyen Spezia, Samp, Empoli meccsekbol sem 9/1 pontot sikerul osszeszedni.
Mennyivel mashogy nezne ki a helyzet, ha az emlitett 6 meccsbol, es a megszerezheto 18 pontbol nem 18/2 pontal zarunk, hanem mondjuk 18/13 pontal.
Na meg a bajnoksag elejen nem 4/0 rangadot nyertunk volna, es 12/0 pontal zarunk, hanem mondjuk szerzunk ott is egy 12/6 pontot.
Persze nincsen a sportban "HA", de ez esetben egyenloen allnank a Napolival.

Egyszoval (eddig!!!) elmondhato, hogy Inzaghi fejlodott a bajnoki rangados merleget nezve (igaz van meg 2 rangado), de a kicsik ellen 18/2 pont nem fer bele, es az elveszitett 16 pont.
Na meg a rangadokon sem fer bele, hogy ugy kezdunk 4 meccs 4 vereseg 12/0 pont.

Ez az idei Scudetto ezen ment el, amirol par jatekos ugyannyira tehet, mint Inzaghi is.
Viszont azt is lathatjuk, Inzaghival sosem lesz totalis szeteses, elveszitett oltozo, mert kepes hozni egy szintet a bajnoksagban is, ami meg ha Scudettora nem is eleg, de BL helyre igen.
Ami azert ismerve a korulmenyeket, nem biztos hogy akkora szegyen, es nem biztos, hogy mas szamunkra elerheto edzo hozta volna, pl azt amit eddig iden Inzaghi.
(A csodalatos, alomszep BL szezonunkat meg irtam feljebb, most ez csak a bajnokikra vonatkozik ez az iras).
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Sérülés miatt erősen kérdéses Leao játéka a szerdai első felvonáson.
Azért nélküle további %-ok billennek az oldalunkra.
Ez esetben szerintem megint visszanyúl a 3 védőhöz Pioli.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.05.07. 22:01 Sérülés miatt erősen kérdéses Leao játéka a szerdai első felvonáson.
A TS szerint biztosan kihagyja a szerdai meccset, nehogy még nagyobb legyen a baj nála.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/edi ... lta-inter/
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

CsaSzi9294 írta: 2023.05.08. 08:17
PellerG írta: 2023.05.07. 22:01 Sérülés miatt erősen kérdéses Leao játéka a szerdai első felvonáson.
A TS szerint biztosan kihagyja a szerdai meccset, nehogy még nagyobb legyen a baj nála.
Tegnap azt olvastam izomhúzódása van de csak szerdán döntenek játszik e....nem is tudom...húzódás nem jön rendbe 2-3 nap alatt....engem meglepne ha játszana...ráadásul ha erre rásérül a szezonjának vége is.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.05.08. 08:31
CsaSzi9294 írta: 2023.05.08. 08:17
Tegnap azt olvastam izomhúzódása van de csak szerdán döntenek játszik e....nem is tudom...húzódás nem jön rendbe 2-3 nap alatt....engem meglepne ha játszana...ráadásul ha erre rásérül a szezonjának vége is.
Ha meg játszik is, akkor sem lesz 100%-os. Vissza fog állni 352-re Pioli.
interfan

Sabatini:
Ez az elodonto egy tragedia lesz az egyik csapatnak, a masiknak meg maga a csoda.
De a futball sokszor errol szol, az igazi dramarol.
Az Inter jobb csapat mint a Milan, melyebb a keretuk is.
Latva az Intert, nehez azt gondolni, hogy ez a csapat veszithet. Az Interben frisesseg es hatalmas potencial van.
Akar az Inter, akar a Milannhut a dontobe, amelyik csapat odajut, megfogja nyerni az idei BL-t.
Bergomi:
Egyertelmuen az Inter a favorit.
Egy Inter szurkolonak mindig a Juventus az ellenfele es nem a Milan.
A Milan elleni Derby inkabb tarsadalmi kerdes.
Az Inter mindig is a gazdagok es elokelok kedvenc klubja volt, a Milan pedig az egyszeru munkasoke.
Az Inter most a legjobb idoben tert magahoz, az utolso ket Derbyt is megnyerte, ok az eselyesek.
Benitez:
Nagyszeru dolog a futballnak, hogy egy Olasz csapat is BL dontobe juthat.
Oriasi dolog lesz a dontobe jutas, en azt mondom, hogy az Inter es a Milan is nagyon kozel van a "top" csapatok szintjehez.
Adani:
Mondjuk ki, az Inter erosebb csapat mint a Milan.
Inzaghinak joval erosebb a kerete, viszont amit eddig az Internel elert Kupa, Szuperkupa, az nem eleg.
Pioli egy gyengebb kerettel nyert egy Scudettot es ez sokkal tobbet szamit.
Condo:
Az Inter elonyben van a Milannal szemben, az Inter a favorit.
Borja Valero:
Egy BL elodontoben nincs favorit, de az Interben van valami plusz ami eldontheti a dontobe jutast.
Zenga:
Az Inter most a topon van.
De az Internek tisztelnie kell a Milant, 180 perc koncentraciora van szukseg, a Milannak is komoly ertekei vannak.
Aldo Serena:
Az Inter jobb es minosegibb csapat.
Az elso meccs taktikusabb lesz mint a masodik.
Az Internek ovatosnak kell lennie, nem szabad teret adni a Milannak, akkor sem ha Leao nem lesz.
Dontoben egyertelmuen sokkal erosebb a City es a Real is, de egy meccsen barmi lehet.
Zola:
Rengeteg minden az Inter mellett van, viszont a Milant sosem szabad leirni.
Figo:
Az Inter fog bejutni a dontobe.
Capello:
Az Inter a favorit, elszantak es kiegensulyozottak.
De a nyomast tudni kell majd kezelni.
Ferrara:
Az Internek erosebb a kerete mint a Milannak, es ez ket meccsen szerintem donto jelentosegu lesz.
Matteo Salvini:
Nyilvanvalo hogy az Inter fog tovabbjutni.
Biztos vagyok ebben.
Mar reg beletorodtem, hogy az Inter lesz a BL dontoben.

- Oddsok szerdara:
Milan: 3,25X
Inter: 2,50X
Dontetlen: 3,10X

- BL gyozelem oddsok:
City: 1,70X
Real: 5,00X
Inter: 8,00X
Milan: 9,50X
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.05.08. 18:51-kor.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2023.05.08. 17:33
Egyszóval, az Inter jut tovább, de csak akkor ha nem a Milan.
interfan

Francesco írta: 2023.05.08. 17:41 Egyszóval, az Inter jut tovább, de csak akkor ha nem a Milan.
Kivancsi vagyok, hogy fogjuk tudni kezelni a "nyomast", ami most nagyon durvan rajtunk van.

Tavaly nem sikerult, es osszeroppant a csapat a nyomas alatt.
Ellenben a Milan tokeletesen kezelte a nyomast.

Viszont iden eddig a BL-ben ez a "nyomas kezeles" eddig ment, lasd Porto, Benfica.
Mindket meccsen mindenki az Intert varta, es be is huztuk.
interfan

Hirek szerint egyetlen egy kerdes van a holnapi kezdot illetoen, Brozovic vagy Calhanoglu.
Tobbi poszton az alap csapat lesz a hirek szerint.

Varhato kezdo:

Onana
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Bro/Calh-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Martinez
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Nem értem ezt a Dzeko fétist az edző részéről. Lukaku sokkal jobb formában van...
De hát meglátjuk :)
interfan

Vieri:

Ket csunya meccs lesz a Derby?

Igen.
Ezeken a meccseken az Olasz csapatok egyet lepnek elore, es kettot hatra.
Barmikor amikor tamadnak, arra gondolnak, nehogy golt kapjanak egy kontrabol.
A futball megvaltozott az elmult 20 evben, ez a gondolkozas mar a mult, de amikor ket Olasz csapat jatszik egymas ellen, ujra ez kerul elo.

Az idei Derby eredmeny 2 Inter gyozelem es 1 Milan, hosszutavon pedig 9 Inter gyozelem es csak 3 Milan, jelent ez barmit?

Semmit.

Papiron az Inter jobb a Derbyken.

Ez igy van, es nezzuk meg az utolso 3 meccset, 11 rugott gol.
De vajon a Milan az lesz aki siman veri a Napolit es a Laziot, vagy az aki a Cremoneset nem tudja megverni.
Az Inter jobban teljesit, az Intere a legerosebb Olasz csapat es keret.
Elmeletileg az Inter nem veszithet az elodontobe, sot Olaszorszagban sem senki ellen, de ez csak elmeletileg.
Ez azt jelenti hogy az Inter tovabbjut a dontobe?
Nem tudom, a Derby egy orosz rulett.

Az Internek a kispad is erosebb mint a Milannak.

Igen, ez is rengeteget szamit.
Az Internel a padon lehet egy DeVrij, Brozovic, Gosens, Lukaku, Correa.
Hosszabb, erosebb, es sokkal minosegibb az Inter kispad.

Lukakut kezdetned?

En mind a 4 csatart kezdetnem.
Lukakutol sokkal tobbet varok es vartam is.
Neki minden meccsen golt kellene lonie, es a kulonseget jelentenie.
Ez az idei szezonban nagyon nem sikerult.

Martinez 12 meccsen 7 golt lott a Milannal, o lesz a kulonbseg es a vezer?

O egy igazi allat.
O az Inter kimagasloan legjobb csatara, o az aki kapcsan meg Inzaghinak sem volt soha ketsege.

Mi lesz ha nem lesz Leao, mennyir esne a Milan eselye?

50%-ot biztosan.
O es Theo az aki a Milan jatekat, iramat, diktaljak.
Leao egyedul kepes eldonti egy meccset, es barkit kepes egy az egyben megverni, nincs meg egy ilyen jatekos Olaszorszagban.

Martinez megtette azt az ugrast ami minosegben a legjobb csatarok koze emeli?

A tenyek Martinez mellett szolnak.
VB-t nyert, 23 golt lott az Interbe, BL dontot jatszhat, folyamatosan lovi a golokat.
Igen, megtette ezt a minosegi ugrast.

Barella kezdetese fix, te kit valasztanal melle?

En szeretem a kuzdos, hajtos jatekosokat mint Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, en oket kezdtenem, Brozovic kevesbe ilyen.

Tul sok kritikat kapott Inzaghi?

Nem.
Ha elveszitesz 11 bajnokit nem lehet nem kritizalni valakit.

A BL-ben viszont csodalatos eredmenyeket ert el, ez donto lehet a jovore nezve?

Az Internek nem kotelezo a BL-t megnyernie, ellenben a Realnak kotelezo BL-t nyerni.
Az Internek a Scudettot kotelessege megnyerni, es harcolni erte, ez iden sem sikerult.
En mar nem lepodok meg semmin, egyik nap a kirugas a tema, masik nap a szerzodes hosszabbitas.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2023.05.08. 17:45
Francesco írta: 2023.05.08. 17:41 Egyszóval, az Inter jut tovább, de csak akkor ha nem a Milan.
Kivancsi vagyok, hogy fogjuk tudni kezelni a "nyomast", ami most nagyon durvan rajtunk van.

Tavaly nem sikerult, es osszeroppant a csapat a nyomas alatt.
Ellenben a Milan tokeletesen kezelte a nyomast.

Viszont iden eddig a BL-ben ez a "nyomas kezeles" eddig ment, lasd Porto, Benfica.
Mindket meccsen mindenki az Intert varta, es be is huztuk.
Erről a posztról nekem ez a jelenet jutott eszembe:

Ismét sok volt a szóismétlés.
CsaSzi9294

Ha a szuperkupa döntőt vesszük alapul, ott is noymás alatt volt mind két csapat, még is csak egy csapat volt a pályán. ;)
interfan

Dimarco:

Milyen erzes lesz BL elodont a Milan ellen?

Mindig szeretem a Derbyket, kiakarjuk elvezni az elsotol az utolso percig 100%-ban.

Lehetoseg lesz bemutatni a csapatszellemet?

A Milan nehez 2 fordulobol jon, de mi bebizonyitjuk mindenkinek mennyit is erunk.

Mar megszoktad hogy fontos meccseken golt losz?

A csapat gyozelme a legfontosabb, szamomra minden gol fontos.

A sorsolas utan gondoltad tovabbmehettek a csoportbol?

Nehez csoportunk volt, de megmutattuk mennyit erunk es mire vagyunk kepesek, megerdemelten jatszunk elodontot a BL-ben.

A Milan a leheto legjobb ellenfel, vagy megsem?

Tokeletesen ismerjuk oket, de ok az Olasz bajnoki cimvedok, jo meccs lesz.

Beszelhetunk bosszurol a Milan ellen a 20 evvel ezelotti elodontoert?

Nagyon reg volt mar, en nem beszelnek bosszurol.
Jelenre gondolok csak, jo eredmenyt akarunk elerni holnap, ennyi szamit csak.

Milyen emlekeid vannak 2003 elodontorol?

5 eves voltam es ott voltam a San Siroban Inter mezben, Inter szurkolokent.
Sajnos az eredmeny miatt nincsenek jo emlekeim.
De arra gondolni, hogy 20 evvel kesobb en is palyan leszek, felfoghatatlan erzes.

Az egesz Inter szezon legfontosabb meccse jon?

Ez egy BL elodonto, mindenki tudja ennek a sulyat.
Nagyszeruen fogunk jatszani.

Az Inter egyik legmeghatarozobb jatekosa vagy, miben valtoztal az evek alatt?

A goljaim es a golpasszok leginkabb a csapat erdeme.
Ket eve erzem hogy folyamatosan fejlodok es a csapat is egyre jobb es erosebb lett.

Inzaghi:

Legjobbkor jon ez a Derby?

Minden meccsre a leheto legjobban felkeszulunk, jojjon az barmikor.
Holnap mindannyian tudjuk mennyire fontos meccsunk lesz, hisz ez egy BL elodonto.

Hogy vannak a csatarok?

En is csatar voltam, tudom hogy vannak pillanatok amikor egyszeruen nem megy a golloves.
De mindig is nyugodt voltam, hisz az igazi problema akkor van, ha nincsenek helyzetek, nem pedig akkor ha azok kimaradnak.

Az Inter tortenelmeben csak 3 edzo jutott a BL dontobe, te lehetsz a kovetkezo, milyen erzes ez?

Jo erre gondolni.
Ez az esz es a sziv diadala lehet.
A szivunkben nincs ketsegem.
De ott kell legyunk fejben, lesznek bukatok es varatlan esemenyek a 180 perc alatt, ezt kell tudnunk kezelni.

Zavarban vagy a sok lehetoseg miatt a kezdot illetoen?

Egyaltalan nem.
Gosens valoszinu nem lesz elerheto, Skriniar sajnos biztosan nem, de remeljuk D'Ambrosiora szamithatok.

Lesz valtozas ha Leao nem kezd a Milanban?

O egy meghatarozo jatekos, felkeszultunk erre is, es arra is.
De nem fogja meghatarozni a tervunket.

Brozovic kezd es Calhanoglu pad?

Ma meg lesz egy edzes, de megfogom hozni a megfelelo dontest.
Ha valaki a padon lesz pontosan tudja cserekent mennyire hasznos lehet majd.

Pioli is azt mondta az Inter a favorit, mit gondolsz?

Favorit vagy nem, minden meccs kulon tortenet.
Mi a szivunket fogjuk kitenni a palyara, hatalmas elszantsaggal es erovel fogunk jatszani.

Ez karriered eddigi csucspontja?

Ez nem egy Derby lesz, hanem A Derby.
Mindenki tudja mit jelent ez a klubnak, a jatekosoknak, a szurkoloknak, es nekem is.
De teljesen nyugodt vagyok, nagyon koncentraltak a jatekosaim.

A Porto elleni meccs elott azt mondtad, az Inter megnyerheti iden a BL-t, mit lattal amit senki mas nem?

A vilag ket legerosebb csapatat kaptuk a csoportban, es megis tovabbjutottunk.

Mennyire fontos Lukaku?

O es Brozovic 4 honapig nem volt elerheto.
Most van mozgasterem elol es a Kp is.
Nagyon fontos Brozovic es Lukaku visszaterese is.

2010-ben Mourinho ugy beszelt a BL dontorol mint egy alom, nem pedig egy megszallotsag, mit mondtal az oltozoben?

Nem szabad felnunk, a szurkolok mellettunk vannak, ahogy voltak eddig is vegig az idei szezonban.
Csapatkent egyedulallo dolgokat ertunk el, es kepesek vagyunk barmire.
Betudunk jutni a BL dontobe.

Elveszitetted a Scudetott 2x is, de BL dontobe juthatsz, milyen az osszkep?

Felejtsunk el ilyeneket, megakarjuk holnap elni ezt a fantasztikus meccset.

1 honapja milyen nehez helyzet volt, most meg minden jol alakul, mi valtozott?

Semmi nem valtozott.
Olyan pontokat veszitettunk a bajnoksagban amit nem erdemeltunk meg.
Tudtuk hogy be kell fogni a fullunket, es nem meghallgatni a kritikat.
Mar mi nyertunk egy Trofeat iden, ott vagyunk a BL elodontoben, bajnoksagban 4. a csapat, es Kupadontot jatszunk.
interfan

En most azt mondom, hogy egy X-et is alairnek.
Persze nyerjunk, es biztositsuk be a dontobe jutast mar az elso meccsen ma este, viszont en egy dontetlennel is kiegyeznek.
1 het mulva "hazai palyan", az Inter szurkolokkal teli stadionba, akkora lelektani folenyben, meg kell tudni verni oket.
Ma is hiszek a gyozelemben, de ha X, az is tokeletes szerintem.
Egy a lenyeg, ne kapjunk ki, mert az valami dobbenet blama lenne, de ettol nem felek.
Jo eloerzetem van, ez a csapat most nagyon egyben van minden teren, ilyet 2010 ota nem eltunk at.
Ahogy pl Dimarco es Martinez is elmondtak, amiota Inter jatekosok most a legnagyobb az egyseg, az osszetartas, es most a legerosebb az Inter mint csapat kozosen.
Ez pontosan latszik is, ezert biztos vagyok benne, jonni fog az a donto, es ma nem fogunk kikapni, sot...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Rég voltam ennyire izgatott meccs előtt mint most. :) Nem mindennapi 2 Derby jön. ;)
Én mára egy visszafogottabb x-re számítok. Első meccsen szerintem egyik csapat sem akar hátrányba kerülni ezért nem hiszem, hogy nagy kockázatot vállalnának.
Azt most nehezen képzelem el kikapjunk de azt sem gondolnám, hogy nyernénk akár olyan arányban is, hogy már ma eldőljön a továbbjutás.
Persze nagy duzzogva elfogadom ha 3-0 lesz nekünk és tévedek. :D

Forza Inter!
interfan

Ancelotti:
Forza Milan!
Tisztelem az Intert, de most csakis Forza Milan!
Hogy a Milan ellen jatszunk e Isztambulban?
Remeljuk.

En pedig cserebe remelem Ancelotti a TV elott fogja nezni a BL dontot, mint ahogy a Milan is.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

nincs semmi baj azzal amit mondott, érthető, hogy a Milannak szurkol.
Szerintem amúgy a Reallal jobban járnánk, verhetobbnek látom mint a shitit.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

en nagyon felek es nincs jo eloerzetem :shock:
gorcsben a gyomrom :mrgreen:
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

alwin91 írta: 2023.05.10. 18:33 nincs semmi baj azzal amit mondott, érthető, hogy a Milannak szurkol.
Én pont fordítva látom. A real rutinból lehozná ellenünk a döntőt a citynek pedig a feje felett lesz a beképzeltség hogy egy real után minket zsebre raknak de mellette hatalmas nyomás hogy haza kell most vinni a kupát.
interfan

Janicsár írta: 2023.05.10. 19:21
alwin91 írta: 2023.05.10. 18:33 nincs semmi baj azzal amit mondott, érthető, hogy a Milannak szurkol.
Én pont fordítva látom. A real rutinból lehozná ellenünk a döntőt a citynek pedig a feje felett lesz a beképzeltség hogy egy real után minket zsebre raknak de mellette hatalmas nyomás hogy haza kell most vinni a kupát.
Egyetertek.
A Realnak hazai palya egy BL donto, az osszes jatekosok tobbszoros BL gyoztes, rengeteg BL dontovel a hatuk mogott.
Citynel ellenben 0 BL gyoztes jatszik, eletuk 1. BL dontoje lenne, es ellenunk valoban elvaras lenne nekik a gyozelem.
Szoval azt a "nyomast" kezelni kell, ellenben a Real csukott szemmel lehoz egy BL dontot az 4-5X BL gyoztes jatekosaival.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

R9. írta: 2023.05.10. 19:14 en nagyon felek es nincs jo eloerzetem :shock:
Ne félj, simán nyerünk ma! ;)
interfan

cuchu11 írta: 2023.05.10. 20:22
R9. írta: 2023.05.10. 19:14 en nagyon felek es nincs jo eloerzetem :shock:
Ne félj, simán nyerünk ma! ;)
Ugyis lesz. :)

Hivatalos kezdo:

Onana
Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Martinez

Gyozelemre fel, sikerulni fog.
CsaSzi9294

Mixre ment is a vendég + Milán több lap. ;)
Forza Inter!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Barella nem sokkal nagyobb mint a kissrác előtte :D

Kemény meccs lesz, remélem koncentráltan játszunk, hajrá!
sly89

Közben a sokat szidott Dzeko.... Szép mozdulat volt!
CsaSzi9294

Dzeko bzmeeeg!!! :clap: :thumbup:
CsaSzi9294

Mikiiiii!!! :clap: :thumbup:
Szedd ki Minyon!!!
sly89

Féltem, h Maignan lehúzza a rolót, hát eddig nem úgy néz ki :D
CsaSzi9294

Uuuuh mi van itt…
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Ilyen helyzetben mi értelme volt feldobni magad??? Tiszta gólhelyzet volt!!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Le kéne zárni ezt meccset!! Össze van zavarodva a Milan!!!!
CsaSzi9294

Inter101 írta: 2023.05.10. 21:34 Le kéne zárni ezt meccset!! Össze van zavarodva a Milan!!!!
Így van.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Eddig jó. De messze még a vége és fokozottan kell koncentrálni.

FORZA INTER!!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A beívelgetéseket nagyon össze vissza oldjuk meg eddig. De legalább megoldjuk. Dumfries helyett jöjjön Hakimi. Ugye Zhang? Az a baj, hogy nem álltunk vissza és így is tudja játszani a Milan a beívelgetéseket, mi lesz ha visszaállunk? Vagy lövünk egy harmadikat és akkor lemehet a meccs nyugiban, ez abszolút benne van (szerintem tizi volt nézzétek meg a sarkát Martineznek), de ha mi kapunk gólt előbb, akkor gáz lesz...szerintem.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Jók vagyunk! De már legalább hárommal vezethetnénk! A lényeg ne kapjunk ma gólt és ha esetleg tudnánk rúgni mégegyet akkor lehetne készülni a döntőre! Ez a Milán Leao nélkül nem ugyan az!

Patkány Hernandeznek legalább egy sárgát kellett volna már kapnia! Lautaro pedig nem is értem miért esett el ekkora ziccerben? Szépen csinálta pedig előtte...na mindegy menni kel tovább!

Forza Inter!
Válasz küldése