SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- CsaSzi9294
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Remélem a mai Atalanta-Juve döntetlen lesz. Azzal 1 pont maradna a merdával szemben, az Atalanta meg lemaradna 4 ponttal a 6. helyen.
- interfan
Spallettinek lejar a szerzodese a Napoliban, es meg nem hosszabbitottak.
Spalletti nem biztos hogy maradna, hiaba imadja Napolyt, ha Guintoli tavozik a Juveba, benne van hogy Spalletti nem marad.
Conte, De Zerbi a ket utod jelolt, ha valtas lenne.
Spalletti nem biztos hogy maradna, hiaba imadja Napolyt, ha Guintoli tavozik a Juveba, benne van hogy Spalletti nem marad.
Conte, De Zerbi a ket utod jelolt, ha valtas lenne.
- Stankov
Olyankor mi van ha lesz egy
1. Napoli
2. Lazio
3. csalók
4. Inter
És a Roma megnyeri az El-t
és/vagy Milan meg a Bl-t ( jó-jó tudom de tegyük fel)
1. Napoli
2. Lazio
3. csalók
4. Inter
És a Roma megnyeri az El-t
és/vagy Milan meg a Bl-t ( jó-jó tudom de tegyük fel)
- interfan
Ha eloall egy olyan valoszinutlen helyzet, hogy a Milan BL-t nyer, a Roma EL-t, es a sorrend az altalad irt lesz, azaz az Inter csak a 4. es elottunk vegez a Juve, Lazio, Napoli, akkor a 4.hely nem jelent BL indulast.
Ez esetben a 4.Inter az EL-ben indulna, es nem a BL-ben.
- Dan-i-nter
Csak a BL győztes tud elvenni tőlünk helyet ha jól tudom (ahogy anno a Chelsea tette 2012/2013-ban). Az EL győztes-nek járó hely az külön van a bajnokságban biztosított helyektől.
Ha Juve előttünk végez és EL-t nyer, az nem jelent extra (5.) helyet az olasz csapatoknak. Ha a Roma EL-t nyer és nem top4 akkor tudtommal 5 olasz csapat lesz a BL-ben. Legalább is ha nem módosítottak rajta mióta jár BL hely az EL győzelemért.
Ha Juve előttünk végez és EL-t nyer, az nem jelent extra (5.) helyet az olasz csapatoknak. Ha a Roma EL-t nyer és nem top4 akkor tudtommal 5 olasz csapat lesz a BL-ben. Legalább is ha nem módosítottak rajta mióta jár BL hely az EL győzelemért.
- interfan
Hirek szerint Motta nyitott a Romara az Interrel ellentetben, o az egyik legfobb jelolt mint Mourinho utod.
Mottan kivul Amorin, Schimdt, es Conte a nevek a Romanal Mourinho utodnak.
Mottan kivul Amorin, Schimdt, es Conte a nevek a Romanal Mourinho utodnak.
-
R9.
- interfan
- CsaSzi9294
Ők minden évben all int mondanak a BL-re, de ilyen Galtierrel nem tudom mi volt pontosan a tervük. Logikus lépés lenne Zidane mellett Jose is a BL tapasztalat miatt. Nagelsmann szerintem Reál lesz. Ha Mou távozik Rómából, jövőre biztosan nem kell velük számolni a top4 miatt...
Nagy edzőkeringő lesz a nyáron, szerintem Pochettino úgy meg fog bukni londonban nagyon rövid időn belül, mint Potter és Lampard. Nekem ő egyáltalán nem top edző. Conte is kérdés hogy hova, írják Nápolyt is, mivel Spaletti lehet nem hosszabbít? Allegri se biztos, hogy marad mordorba, ahogy Pioli is talány, főleg ha nem lesz BL Milánó csúnyábbik felén. És akkor még ott van Klopp is a Poollal, illetve a nyártól szabad Simeone is, aki szeretne Olaszországba jönni... És akkor még ott van Inzaghi is. Az egyetlen szinte biztos pont, Sarri szerintem.
- interfan
Poolt azert osszeszedte Klopp most is, ott vannak 2 pontra a MU-tol.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.08. 13:18Ők minden évben all int mondanak a BL-re, de ilyen Galtierrel nem tudom mi volt pontosan a tervük. Logikus lépés lenne Zidane mellett Jose is a BL tapasztalat miatt. Nagelsmann szerintem Reál lesz. Ha Mou távozik Rómából, jövőre biztosan nem kell velük számolni a top4 miatt...
Nagy edzőkeringő lesz a nyáron, szerintem Pochettino úgy meg fog bukni londonban nagyon rövid időn belül, mint Potter és Lampard. Nekem ő egyáltalán nem top edző. Conte is kérdés hogy hova, írják Nápolyt is, mivel Spaletti lehet nem hosszabbít? Allegri se biztos, hogy marad mordorba, ahogy Pioli is talány, főleg ha nem lesz BL Milánó csúnyábbik felén. És akkor még ott van Klopp is a Poollal, illetve a nyártól szabad Simeone is, aki szeretne Olaszországba jönni... És akkor még ott van Inzaghi is. Az egyetlen szinte biztos pont, Sarri szerintem.
Ott nem valoszinu hogy valtas lenne.
Hulyek lennenek kitenni Kloppot,
Irtad, hogy "nyartol szabad Simeone is", van valami uj infod?
En ugy tudom 2024-ig van szerzodese, es ma is azt nyilatkozta, hogy van 1 evig meg szerzodese, majd meglatja mi lesz.
Abban nagyon igazad van, hogy ilyen Galtierel senki nem tudja mit is akart a PSG.
Ettol mar csak az lenne a jobb, ha Conteval akarnanak BL-t nyerni.
Zidane nagy huzas lenne ott, mas kerdes o mit akar.
Romaval eddig sem kellett top 4-el szamolni, hiaba Mourinho.
Szegeny Mourinho az utobbi 8 ev egyik legrosszabb eredmenyet erte el Romaban.
Pedig aztan olyan edzo voltak az elodei mint Fonseca, Ranieri, Di Francesco, Spalletti, Rudi Garcia.
Raadasul azert fektettek is a mercatoba Mourinhonak, erre megis az utobbi hosszu-hosszu evek egyik leggyengebb eredmenye a bajnoksagban.
Tenyleg jo kis kerdes mi lesz Spallettivel, mi lesz Allegrivel, jaa es Piolival is.
Szep kis nyar lesz.
- interfan
Mint ismert az Olasz ugyeszseg felfugesztette a Juve 15 pontos levonasat, ami tulzonak iteltek, es uj vizsgalatot kezdemenyezett.
Legfrisebb hirek szerint ezt a szezonos eredmenyt mar nem erinti a vizsgalat es a dontes.
Maximalisan 9 pontos levonast kaphat a Juventus a kovetkezo szezonra, azaz a 2023/24-es bajnoksagra, ez a legsulyosabb buntetes amit kiszabhatnak. Az ugyeszseg ezt kervenyezi.
Masik opcio a penzbirsag.
Legfrisebb hirek szerint ezt a szezonos eredmenyt mar nem erinti a vizsgalat es a dontes.
Maximalisan 9 pontos levonast kaphat a Juventus a kovetkezo szezonra, azaz a 2023/24-es bajnoksagra, ez a legsulyosabb buntetes amit kiszabhatnak. Az ugyeszseg ezt kervenyezi.
-
DM22
Ha jól tudom, ez "csak" az olasz ügyészség vizsgálata, ennél valóban nagyobb az esély a felmentésre. Viszont az UEFA-nál is magyarázkodniuk kell ami keményebb dió lesz, és simán benyöghetik nekik, hogy nem indulhatnak az európai kupákban.interfan írta: ↑2023.05.08. 20:21 Mint ismert az Olasz ugyeszseg felfugesztette a Juve 15 pontos levonasat, ami tulzonak iteltek, es uj vizsgalatot kezdemenyezett.
Nem erre kell bízni a bl hely megszerzését de remélem úgy megbüntetik őket mint a szar. Ha nem lenne akkora gáz, nem mondott volna le a teljes vezetőség. Biztos, hogy nem fogják megúszni.
- Stankov
Épp a napokban lehetett olvasni hogy az UEFA nem fogja külön megbüntetni őket, annyi történt hogy kilátásba helyezte a kizárást abban az esetben ha a Figc nem hoz időbe döntést.
A csalók ezért nem húzhatják az időt még egy fellebbezéssel
A csalók ezért nem húzhatják az időt még egy fellebbezéssel
- interfan
UEFA valoban nem valoszinu hogy kizarja oket ahogy irod, Ceferin mindig is a Barca kizarasarol beszelt mint realis opcio.
Juve az UEFA-tol indulhat a BL-ben, de...
Szerintem egyebkent sokkal rosszabbul jarnak, ha jovore levonnak toluk 9 pontot, mi rivalisok pedig jobban.
Nekunk valoszinuleg igyis ugyis lesz BL hely, azzal meg nem vagyunk kisegitve, ha a Juvenak nincs.
Viszont ha a 23/24 bajnoki evet -9 pontal kezdik, az nekunk es a rivalisoknak oriasi segitseg.
Ha ez lesz, es valoban -9 ponttal kezdik a 23/24 bajnoki evet, akkor kb a Scudetto nekik el is ment mar most.
Olaszorszagban pedig mindig a Scudetto a legfontosabb, foleg a rekordbajnok Juventusnal, akiknek azert nem kis fajdalom az elmult 3 bajnoki ev az Inter, Milan, majd most a Napoli bajnoki cimevel, foleg ugy hogy elotte 9 even keresztul ok voltak a bajnokok vegig, most meg 3 eve semmi...
- interfan
TS szerint a Juvenal felmerult az az opcio, hogy az idei szezonra kernek az esetleges -9 pontot, valamint ugymond "vadalkut" kotnenek, es 1 evre kizarnak oket az Europai sorozatokbol.
Ezen forgatokonyv szerint ez tobb okbol kifolyolag is jo.
1. Mert maximum 1 evig nem indulhatnank Europai sorozatban a "vadalku" keretben.
2. Teljes egeszeben tudnanak csakis a bajnoksagra koncentralni, mint tortent az anno Conteval 2011/12-ben, es ezaltal nagy eselyuk lenne a mindig legnagyobb cel es eredmeny, a Scudetto elereshez.
En ahogy irtam tegnap is, sokkal jobban orulnek, ha indulnanak a BL-ben, es jovore a 23/24-es bajnoki evre kapnak meg a -9 pontot, mivel azzal jo esellyel ki is szallnanak a jovoevi Scudettoert.
Sajnos ezt valoszinu a Juve vezetes is tudja, ezert akarjak azt ami fentebb volt reszletezve.
Kozben egyre valoszinubb, a Napoli sikerkovacsa Giuntoli lesz a Juve uj sportigazgatoja, es a otthagyja a bajnok Napolit a Juve hivasa miatt.
1. Mert maximum 1 evig nem indulhatnank Europai sorozatban a "vadalku" keretben.
2. Teljes egeszeben tudnanak csakis a bajnoksagra koncentralni, mint tortent az anno Conteval 2011/12-ben, es ezaltal nagy eselyuk lenne a mindig legnagyobb cel es eredmeny, a Scudetto elereshez.
En ahogy irtam tegnap is, sokkal jobban orulnek, ha indulnanak a BL-ben, es jovore a 23/24-es bajnoki evre kapnak meg a -9 pontot, mivel azzal jo esellyel ki is szallnanak a jovoevi Scudettoert.
Sajnos ezt valoszinu a Juve vezetes is tudja, ezert akarjak azt ami fentebb volt reszletezve.
Kozben egyre valoszinubb, a Napoli sikerkovacsa Giuntoli lesz a Juve uj sportigazgatoja, es a otthagyja a bajnok Napolit a Juve hivasa miatt.
-
JustyINTER
Ilyenkor, ha -9 ponttal idén nem lennének 4-ben akkor az 1 éves kizárás is tolodni szokott nem? Szóval akár 2 évig is BL nelkul maradhatnak. Az elég sok pénz. Meg anélkül szerintem elég nehéz már játékosokat megtartani, meg hozni. Igaz ez ránk is meg a milánra is kb, hogy a bl pénz fontos meg a presztizs, hogy ottvagyunkinterfan írta: ↑2023.05.10. 09:31 TS szerint a Juvenal felmerult az az opcio, hogy az idei szezonra kernek az esetleges -9 pontot, valamint ugymond "vadalkut" kotnenek, es 1 evre kizarnak oket az Europai sorozatokbol.
- interfan
Errol szolna az allitolagos vadalku, hogy 1 evig ne legyenek csak Europai sorozatban.JustyINTER írta: ↑2023.05.10. 10:41Ilyenkor, ha -9 ponttal idén nem lennének 4-ben akkor az 1 éves kizárás is tolodni szokott nem? Szóval akár 2 évig is BL nelkul maradhatnak. Az elég sok pénz. Meg anélkül szerintem elég nehéz már játékosokat megtartani, meg hozni. Igaz ez ránk is meg a milánra is kb, hogy a bl pénz fontos meg a presztizs, hogy ottvagyunkinterfan írta: ↑2023.05.10. 09:31 TS szerint a Juvenal felmerult az az opcio, hogy az idei szezonra kernek az esetleges -9 pontot, valamint ugymond "vadalkut" kotnenek, es 1 evre kizarnak oket az Europai sorozatokbol.
Jopar csapat volt akiknek nem volt BL, megis elkepeszto penzeket koltottek, es nem semmi jatekosokat vittek oda.
Ha Guintoli odamegy, amire jelenleg minden esely megvan, akkor azert az nem kis garancia arra, hogy fognak ok igazolni boven.
En tovabbra is remelem, hogy indulnak jovore a BL-ben, es ha valoban megkapjak a -9 pontot buntetest, azt a 23/24-es szezonra kapjak.
Ez lenne szamunkra a kedvezo.
-
cuchu11
- interfan
Egyebkent az sem semmi, hogy 8 szezonja alatt eladasokon felul 155m-t kapott Guintoli a Napoliban.
Ez szezonkonket 19m euro, ennyit kapott atlagolva evente eladasokon felul, hogy epitse fel a Napolit.
Ahhoz kepest gyonyoru munkat vegzett.
Ez tokeletes peldaja annak, hogy megfelelo szakertelemmel eladasokon felul, tisztan a mercatoba tett penz teren eleg lehet 19m is.
Viszont ha nincs szakertelem, akkor eladasokon felul elkotoltott, tisztan a mercatoba tett 700m euro sem eleg (lasd Chelsea).
- interfan
Bennacer terdmuteten esik at, vege a szezonjanak.
Kivancsi vagyok amugy mi lesz Piolival...
Leao allitolag hosszabbithat, es megkaphatja a 8m fizut.
Viszont az ugynoke azt nyilatkozta, hogy "olyan edzovel akar dolgozni, aki segiti fejlodesben, es tudja ertekelni a kepesegeit".
Kivancsi vagyok amugy mi lesz Piolival...
Leao allitolag hosszabbithat, es megkaphatja a 8m fizut.
Viszont az ugynoke azt nyilatkozta, hogy "olyan edzovel akar dolgozni, aki segiti fejlodesben, es tudja ertekelni a kepesegeit".
- Stankov
Örülök hogy marad Leao.
Jó játékos ez tény. De iszonyatosan gőgös, nagyképű. Sokkal kiszámíthatóbb a milan ha ő is a pályán van
Jó játékos ez tény. De iszonyatosan gőgös, nagyképű. Sokkal kiszámíthatóbb a milan ha ő is a pályán van
- interfan
Hirek szerint Spalletti 2025-ig hosszabbit, evenkenti 3,5m fizetessel.
Giuntoli valoszinu Juveba tavozasa ellenere, garanciat kapott a Napoli projektre es lehetosegkre a mercaton.
Giuntoli valoszinu Juveba tavozasa ellenere, garanciat kapott a Napoli projektre es lehetosegkre a mercaton.
- alwin91
Amennyiben a Milannal azonos pontszámban állnánk a legvégén, mi fog dönteni? Ebben az esetben érvényes az idegenben rúgott gól a két csapat bajnokain?
-
R9.
- alwin91
- Stankov
Szegény Deki. Hány pontot buktak az utolsó percekben.
Csoda hogy még nem kapott agyvérzést
Csoda hogy még nem kapott agyvérzést
- interfan
Kivancsi vagyok mi lesz a Milannal...
Eleve mar a BL hely is erosen kerdeses ott.
Na de Pioli is a kirugas szelen.
Na meg allitolag Maldini es Massara 6-7 uj jatekost ker a Milan kezdojebe, hogy a Milan tenyezo legyen.
Ha megnezzuk a Milan kezdojet, akkor valoban igy van, hogy 6-7 uj jatekos kellene a kezdobe ahhoz, hogy komoly szintu csapat legyenek, de 4-5 biztosan.
Mert a Maignan, Tomori, Kalulu, Hernandez, Bennacer, Tonali soron kivul nem igazan van tenyezo jatekosuk.
Thiaw, Calabria, Diaz, esetleg Pogeba aki meg kepvisel egy szintet, es neha-neha a ket oreg Kjaer meg Giroud.
De abba a keretben valoban kell 6-7 uj meghatarozo, de legalabb egy szintet kepviselo jatekos.
Kivancsi vagyok ezt meglepik e a nyaron, es ki lesz az edzo, marad e Pioli, esetleg valtanak.
Jaa es ott a Juve is, akik megint egy kulon tortenet.
Megy oda Guintoli allitolag a Napolibol, ez garancia lesz a szakmai munkara, ha valoban odamegy.
De ott is ott az edzokerdes, meg meg nem 1 plusz kerdes.
Mourinho meg varja a PSG-t, ettol fugghet marad e Romaban.
Inzaghi marad, ennyi ami fix.
Erdekes egy nyar lesz.
Eleve mar a BL hely is erosen kerdeses ott.
Na de Pioli is a kirugas szelen.
Na meg allitolag Maldini es Massara 6-7 uj jatekost ker a Milan kezdojebe, hogy a Milan tenyezo legyen.
Ha megnezzuk a Milan kezdojet, akkor valoban igy van, hogy 6-7 uj jatekos kellene a kezdobe ahhoz, hogy komoly szintu csapat legyenek, de 4-5 biztosan.
Mert a Maignan, Tomori, Kalulu, Hernandez, Bennacer, Tonali soron kivul nem igazan van tenyezo jatekosuk.
Thiaw, Calabria, Diaz, esetleg Pogeba aki meg kepvisel egy szintet, es neha-neha a ket oreg Kjaer meg Giroud.
De abba a keretben valoban kell 6-7 uj meghatarozo, de legalabb egy szintet kepviselo jatekos.
Kivancsi vagyok ezt meglepik e a nyaron, es ki lesz az edzo, marad e Pioli, esetleg valtanak.
Jaa es ott a Juve is, akik megint egy kulon tortenet.
Megy oda Guintoli allitolag a Napolibol, ez garancia lesz a szakmai munkara, ha valoban odamegy.
De ott is ott az edzokerdes, meg meg nem 1 plusz kerdes.
Mourinho meg varja a PSG-t, ettol fugghet marad e Romaban.
Inzaghi marad, ennyi ami fix.
Erdekes egy nyar lesz.
- interfan
Egyre tobb helyen irjak, hogy megiscsak vege lehet a Napoli-Spalletti kapcsolatnak, es Giuntoli tavozasa miatt Spalletti is mehet.
Conte, DeZerbi, Gasperini, Italiano a jeloltek mint Spalletti utod.
Leszamitva az Intert, azert nem semmi edzokeringo lehet a Seria A "top" csapatainal.
- Pioli a kirugas szelen
- Spalletti helyzete megint latjuk
- Sarri akkor marad ha kap neveket is
- Mourinho akkor marad ha a PSG-nek nem kell
- Juve-Allegri kapcsolat is kerdeses
Es akkor meg ott van az Atalanta Gasperinivel, es a Fiorentina is Italianoval akiknek nem ismert a jovoje.
Izgalmas egy nyar lehet ez.
Conte, DeZerbi, Gasperini, Italiano a jeloltek mint Spalletti utod.
Leszamitva az Intert, azert nem semmi edzokeringo lehet a Seria A "top" csapatainal.
- Pioli a kirugas szelen
- Spalletti helyzete megint latjuk
- Sarri akkor marad ha kap neveket is
- Mourinho akkor marad ha a PSG-nek nem kell
- Juve-Allegri kapcsolat is kerdeses
Es akkor meg ott van az Atalanta Gasperinivel, es a Fiorentina is Italianoval akiknek nem ismert a jovoje.
Izgalmas egy nyar lehet ez.
-
Hello
Ez a Spalletti dolog nekem új. 100 év után bajnokságot nyer nekik, erre elmegy? Mi történt? Tán csak nem összeveszett De Lau-val? 
- vaskalap
Állítólag 12 pont levonást kap a juve
- CsaSzi9294
- interfan
Meg nincs is lerendezve.CsaSzi9294 írta: ↑2023.05.21. 14:08Amúgy vicc ami ebben a bajnokságban megy.. egyszer -15, majd +15, most meg -12. Miért nem lehetett volna ezt az egészet a szezon végén lerendezni?![]()
Juve maga kothet "vadalkut".
Ennek ertelmeben 9 pontot levonnak, es az UEFA 1 evre azaz a 23/24-es szezonra eltiltja az Europai Kupakbol.
Allitolag ezt akarja a Juve elerni.
Korabban felmerult, -9 pont lehet a buntetes, de csak a 23/24-es bajnoki szezonra, ezt akarja a Juve elkerulni, ezert johet a "vadalku" ami fent reszletezve volt.
Sajnos ha ez sikerul nekik, akkor mi, es a tobbi rivalis is sokkal rosszabbul jar.
Jovora a Juve teljesen tiszta lappal indulhat neki a 23/24-es bajnoki szezonnak, raadasul csak a bajnoksagra kell koncentralni.
3 lehetoseg van:
1.
A Juvet teljesen felmentik, semmilyen pontlevonas nem lesz, es penzbuntetes.
2.
Vadalku.
Idei szezonra kapja meg a Juve a pontlevonast + UEFA 23/24-es szezonra eltiltja oket.
3.
Korabbi verzio, a 23/24-es szezont kezdik -9 pontal. Ideiben pedig nem kap pontlevonast.
Ezt akarja Juve mindenaron elkerulni.
- interfan
Kivancsi vagyok mi lesz a Napolival, Spalletti tegnapi nyilatkozatai is beszedesek, hogy a dontes mar megszuletett, csak be kell jelenteni, es ez a dontes benne naprol napra erlelodott mindig amikor beert a munkahelyere.
Allitolag meg Nageslmannt is felkereste DeLau, de o visszautasitotta, mert a Realra var, vagy B opcio a Spurs.
Benitez neve is felmerult, de o is kevesbe valoszinu.
Conte, De Zerbi a legtobbet emlegetett nevek, low-cost opciok meg Gasperini, Italiano.
De uj szakmai vezeto is kellhet a Napoliba, a sikerkovacs Guintoli valoszinu Juveba tavozasa miatt.
Allegri meg elmondta, o velemenye az, hogy 100% marad, mivel szerzodese van, de nem o hozza a dontest, es nem tole fugg a jovoje.
Conte es Zidane meg mindig tema ott.
Allitolag meg Nageslmannt is felkereste DeLau, de o visszautasitotta, mert a Realra var, vagy B opcio a Spurs.
Conte, De Zerbi a legtobbet emlegetett nevek, low-cost opciok meg Gasperini, Italiano.
De uj szakmai vezeto is kellhet a Napoliba, a sikerkovacs Guintoli valoszinu Juveba tavozasa miatt.
Allegri meg elmondta, o velemenye az, hogy 100% marad, mivel szerzodese van, de nem o hozza a dontest, es nem tole fugg a jovoje.
Conte es Zidane meg mindig tema ott.
- Cupi
Azért Spal is tudja, hogy ez nagyon kijött nekik ez az év és ilyen nem lesz megint. Szét fogják kapni a nyáron a Napolit és DeLau nem fogja nagy erősítésekre beforgatni azt a pénzt.....ilyen mákjuk meg megint nem lesz, hogy hoznak olcsón noname arcokat akik majd itt futnak be és hatalmas erősítések lesznek.interfan írta: ↑2023.05.22. 06:28 Kivancsi vagyok mi lesz a Napolival, Spalletti tegnapi nyilatkozatai is beszedesek, hogy a dontes mar megszuletett, csak be kell jelenteni, es ez a dontes benne naprol napra erlelodott mindig amikor beert a munkahelyere.
- interfan
Nullas mercatokat azert kihoz DeLau, ami pl hozzank kepest csoda.Cupi írta: ↑2023.05.22. 08:23Azért Spal is tudja, hogy ez nagyon kijött nekik ez az év és ilyen nem lesz megint. Szét fogják kapni a nyáron a Napolit és DeLau nem fogja nagy erősítésekre beforgatni azt a pénzt.....ilyen mákjuk meg megint nem lesz, hogy hoznak olcsón noname arcokat akik majd itt futnak be és hatalmas erősítések lesznek.interfan írta: ↑2023.05.22. 06:28 Kivancsi vagyok mi lesz a Napolival, Spalletti tegnapi nyilatkozatai is beszedesek, hogy a dontes mar megszuletett, csak be kell jelenteni, es ez a dontes benne naprol napra erlelodott mindig amikor beert a munkahelyere.
Mi a 180m eladasbol 42m-t kolthettunk...
Ha anno mi is 180m eladasbol elkoltoltunk 180m-t, es nullas a mercato, akkor azert teljesen mas a story.
- interfan
A Juve altal felajanlott vadalku keretben 11 pont levonast kaphatnak az ugyeszseg kerese alapjan.
Ennek ertelmeben a 23/24-es szezont tiszta lappal kezdenek, ahogy a Juventus szerette volna.
Kerdes hogy a 22/23-as szezonra ahogy a Juve szeretne, vagy a 23/24-es szezonra kapjak meg a buntetopontokat, amit a Juve mindenkeppen elakar kerulni.
Hivatalos dontes delutan varhato, es ezzel a teljes ugy lezarasa is.
Ennek ertelmeben a 23/24-es szezont tiszta lappal kezdenek, ahogy a Juventus szerette volna.
Kerdes hogy a 22/23-as szezonra ahogy a Juve szeretne, vagy a 23/24-es szezonra kapjak meg a buntetopontokat, amit a Juve mindenkeppen elakar kerulni.
- vaskalap
Gyakorlatilag akkor nincs is jelentősége a hátralévő fordulóknak a BL hely szempontjából.interfan írta: ↑2023.05.22. 12:57 A Juve altal felajanlott vadalku keretben 11 pont levonast kaphatnak az ugyeszseg kerese alapjan.
- Cupi
Annyi van az Atalanta ha megver minket akkor még így is lehetünk 5.ek.vaskalap írta: ↑2023.05.22. 13:19Gyakorlatilag akkor nincs is jelentősége a hátralévő fordulóknak a BL hely szempontjából.interfan írta: ↑2023.05.22. 12:57 A Juve altal felajanlott vadalku keretben 11 pont levonast kaphatnak az ugyeszseg kerese alapjan.
- interfan
Hivatalos:
Ahogy arra szamitani lehetett, -10 pontos levonast kapott a Juventus, es ahogyan azt kertek, a 2022-23-as szezonra.
Ezzel az ugy hivatalosan is vegleg lezarult.
Ahogy arra szamitani lehetett, -10 pontos levonast kapott a Juventus, es ahogyan azt kertek, a 2022-23-as szezonra.
Ezzel az ugy hivatalosan is vegleg lezarult.
- interfan
En Guintoli helyeben biztosan atgondolnam ezt a Juveba szerzodest.
Amit o Napolyban felepitett, az paratlan, es egyeduallo.
Nem veletlenul tartjak Olaszorszag egyik, hanem a legjobb sportigazgatojanak.
Persze lehet a "penz beszel" helyzet van, es azert mas lehetosegek lehetnek neki a Juvenal.
Mert ha megnezzuk az utobbi 3 eves mercatot:
- Napoli: +13m
- Juve: -162m
Tehat a Juvenal eladasokon felul 3 ev alatt 162m eurot fektettek a mercatoba es a keret erositesere.
Ellenben a Napolinal gyakorlatilag 0, es meg egy mininalis penzt ki is vettek a csapatbol az utobbi 3 evben.
Ez azert rengeteg kulonbseg...
Viszont ezt a Juvet felepiteni azert nagyon de nagyon nehez lenne meg Guintolinak is.
Allegri most jopar fiatal tehetseget megtalalt.
Lasd Miretti, Fagioli, Gatti, Iling, Barrenechea.
Szoval bennuk azert van jo es lehetoseg.
Meg persze vannak ott nem rossz jatekosok, mint Bremer, Locatelli, Chiesa, Kostic, Vlahovcic.
De pl Vlahovic azert nagyon de nagyon nem hozza azt, amekkora csodanak bevolt o harangozva.
Viszont ezt leszamitva rettentoen kioregedett a keretuk.
Szceszny 33, Bonucci 36, Sandro 32, Danilo 31, Pogba 30, Cuadrado 34, Di Maria 35.
Ezt a sort potolni kell, es ezek gyakorlatilag alapemberek.
Nem lesz egy egyszeru feladat ez, meg ha a hatter adott is.
Hosszutavon lehet jo dontes Guintolitol ha odamegy, de en a helyebe azert biztosan atgondolnam meg ezt a valtast.
Amit o Napolyban felepitett, az paratlan, es egyeduallo.
Nem veletlenul tartjak Olaszorszag egyik, hanem a legjobb sportigazgatojanak.
Persze lehet a "penz beszel" helyzet van, es azert mas lehetosegek lehetnek neki a Juvenal.
Mert ha megnezzuk az utobbi 3 eves mercatot:
- Napoli: +13m
- Juve: -162m
Tehat a Juvenal eladasokon felul 3 ev alatt 162m eurot fektettek a mercatoba es a keret erositesere.
Ellenben a Napolinal gyakorlatilag 0, es meg egy mininalis penzt ki is vettek a csapatbol az utobbi 3 evben.
Ez azert rengeteg kulonbseg...
Viszont ezt a Juvet felepiteni azert nagyon de nagyon nehez lenne meg Guintolinak is.
Allegri most jopar fiatal tehetseget megtalalt.
Lasd Miretti, Fagioli, Gatti, Iling, Barrenechea.
Szoval bennuk azert van jo es lehetoseg.
Meg persze vannak ott nem rossz jatekosok, mint Bremer, Locatelli, Chiesa, Kostic, Vlahovcic.
De pl Vlahovic azert nagyon de nagyon nem hozza azt, amekkora csodanak bevolt o harangozva.
Viszont ezt leszamitva rettentoen kioregedett a keretuk.
Szceszny 33, Bonucci 36, Sandro 32, Danilo 31, Pogba 30, Cuadrado 34, Di Maria 35.
Ezt a sort potolni kell, es ezek gyakorlatilag alapemberek.
Nem lesz egy egyszeru feladat ez, meg ha a hatter adott is.
Hosszutavon lehet jo dontes Guintolitol ha odamegy, de en a helyebe azert biztosan atgondolnam meg ezt a valtast.
- interfan
Irta valaki Tielemanst es N'Dickat, hogy a Roma vinne oket.
Allitolag N'Dicka jelolt nalunk is, de en Tielemanst is alomnak tartanam.
Kar hogy mi fel sem merulunk...
Allitolag N'Dicka jelolt nalunk is, de en Tielemanst is alomnak tartanam.
Kar hogy mi fel sem merulunk...
- Stankov
Én voltam csak a mi topicunkba írtam.
Sok free agent lesz a nyáron simán lehetne szemezgetni, könnyen meg lehetne oldani a + mercatot a négyes (Onana, Bastoni,Lau,Barella) eladása nélkül.
Gosens,Brozo, Dumfries, Correa + néhány fiatalból akár Asllani,Agoume, Esposito 100M össze lehetne szedni.
Dejavum van , tavaly ugyanezt számolgattuk, aztán még is sikerült elbarmolni Skriniart úgy hogy végülis a BL szereplés miatt nem is kellett volna ez a herce-hurca
- interfan
Maximalisan egyetertek, valoban nagyon jo ingyen nevek is vannak.Stankov írta: ↑2023.05.23. 13:42Én voltam csak a mi topicunkba írtam.
Sok free agent lesz a nyáron simán lehetne szemezgetni, könnyen meg lehetne oldani a + mercatot a négyes (Onana, Bastoni,Lau,Barella) eladása nélkül.
Gosens,Brozo, Dumfries, Correa + néhány fiatalból akár Asllani,Agoume, Esposito 100M össze lehetne szedni.
Dejavum van , tavaly ugyanezt számolgattuk, aztán még is sikerült elbarmolni Skriniart úgy hogy végülis a BL szereplés miatt nem is kellett volna ez a herce-hurca
Ezen kivul abban is nagyon igazad van, hogy ott lenne az altalad irt sor akiket megkellene probalni ertkesiteni.
Sajnos az viszont igaz, hogy evek ota varjuk a penzt XY jatekosokbol, meg csereulzet, meg csokkentjuk az arat veluk, aztan a vege mindig ismert, a semmi...
Nagyon remelem ez iden nyaron megvaltozik, es most megtudjuk tartani a valodi ertekeket, es csapat szamara kevesbe hasznos jatekosokat eltudjuk adni.
- interfan
Juve elindult onnan, hogy Zidane.
Majd Tuchel, Pochettino, majd Conte.
Most meg mar ott jarnak, hogy Motta, Tudor.
De ha ok sem, akkor Italiano, Dionisi, Palladino.
Kemeny hogy indulsz, es hova erhetsz...
Aztan persze kitudja ki lesz a vege, de ez a zuhanas azert nem semmi.
Egyebkent az is milyen erdekes, hogy a Juve konkretan nekunk szurkol este.
Mivel ha az Inter nyeri a Kupat, akkor a Konferencia Ligat er a 7.hely, ahol ok vegezhetunk.
UEFA-val 1 eves eltiltasrol allapodhatnak meg, amit le is tudnanak tolteni a 23/24-es szezonban, igy csak 1db szezonuk lenne a remenyeik szerint Europai Kupa nelkul.
Majd Tuchel, Pochettino, majd Conte.
Most meg mar ott jarnak, hogy Motta, Tudor.
De ha ok sem, akkor Italiano, Dionisi, Palladino.
Kemeny hogy indulsz, es hova erhetsz...
Aztan persze kitudja ki lesz a vege, de ez a zuhanas azert nem semmi.
Egyebkent az is milyen erdekes, hogy a Juve konkretan nekunk szurkol este.
Mivel ha az Inter nyeri a Kupat, akkor a Konferencia Ligat er a 7.hely, ahol ok vegezhetunk.
UEFA-val 1 eves eltiltasrol allapodhatnak meg, amit le is tudnanak tolteni a 23/24-es szezonban, igy csak 1db szezonuk lenne a remenyeik szerint Europai Kupa nelkul.
- interfan
Napoli 5m fizetest ajanlott Enriquenek.
Erdekes lenne Napolyban.
Lazio allitolag nyaron eladja Milinkovic Savicot, 30-40m az ara, es a Milan vagy a Juve lehet a kovetkezo allomas.
En sokakkal ellentetben egyaltalan nem tartom annyira sokra SMS-t, egyenesen vilag vicce volt amikor Lotito 100 milliokrol beszelt.
Viszont ez a 30-40m nem rossz ar most.
Sajnalom, hogy ennyi penzunk sincs, es hogy nem tudunk versenyben lenni erte sem.
Az is milyen erdekes, hogy a korabban velunk is szobahozott Radrizzani is Qatarba ment, hogy a Qatariak penzugyi segitsegevel es kozremukodesevel tudja megvenni a Sampdoriat.
Amit a legfrisebb hirek szerint meg is kaphat, igy Qatari segitsegel Radrizzani lehet a Samp tobbsegi tulajdonosa, a Qatar Sports Investments pedig kisebbsegi tulajdonos lehet a penzert cserebe amit Radrizzani kap toluk a Samp megvasarlasara es a hitelek kifizetesere ami tobb mint 300m.
Erdekes lenne Napolyban.
Lazio allitolag nyaron eladja Milinkovic Savicot, 30-40m az ara, es a Milan vagy a Juve lehet a kovetkezo allomas.
En sokakkal ellentetben egyaltalan nem tartom annyira sokra SMS-t, egyenesen vilag vicce volt amikor Lotito 100 milliokrol beszelt.
Viszont ez a 30-40m nem rossz ar most.
Sajnalom, hogy ennyi penzunk sincs, es hogy nem tudunk versenyben lenni erte sem.
Az is milyen erdekes, hogy a korabban velunk is szobahozott Radrizzani is Qatarba ment, hogy a Qatariak penzugyi segitsegevel es kozremukodesevel tudja megvenni a Sampdoriat.
Amit a legfrisebb hirek szerint meg is kaphat, igy Qatari segitsegel Radrizzani lehet a Samp tobbsegi tulajdonosa, a Qatar Sports Investments pedig kisebbsegi tulajdonos lehet a penzert cserebe amit Radrizzani kap toluk a Samp megvasarlasara es a hitelek kifizetesere ami tobb mint 300m.
- interfan
Egyre tobbet irjak, hogy Tudor lehet a Juve uj edzoje.
Persze meg semmi sem biztos, de azert nem semmi, hogy honnan indultak, es mi lehet a vege az edzokerdesnek.
Persze meg semmi sem biztos, de azert nem semmi, hogy honnan indultak, es mi lehet a vege az edzokerdesnek.
- Cupi
- interfan
-
R9.
- Stankov
Pirlo is szabad