Kerdes a Chelseanek fizetnenek e.
Mert ha nem, akkor Lukaku hiaba egyezik meg a Szaudikkal, magaba nem lesz eleg.
Es persze a Szaudiaknal minden penzbol van, viszont nem tudom Lukakuert akarnak e fizetni...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Kerdes a Chelseanek fizetnenek e.
Na ennyit arról hogy mindent elkövet hogy maradjon
Ahogy azt mondani szoktak, a mai vilagban "van az a penz".
Egyetértek. Szerintem a selejtet dobjuk, és töltsük fel fiatalokkal a keretet.
Ezekről tudnál dobni egy linket légyszi? Én Romano hivatalos oldalain nem láttam egyiket se. Sőt most írta, hogy tárgyalunk a Chelseavel Lukakuról akinek továbbra is az a célja, hogy maradjon nálunk.interfan írta: ↑2023.06.13. 16:24 Romano is megerositi, Lukaku szemelyesen targyalt az Al Hilal vezetessel.
Nyitott a Szaudi ajanlatra, de tobbet szeretne kapni, ha ezt megkapja szivesen csatlakozik.
Kiutat es megoldast jelenthet Lukakunak Szaud Arabia, mivel az Inter-Chelsea kerdesben erosen kerdeses a megegyezes.
Romano szerint Dzeko tavozik az Interbol, kerdes a Fenerbache vagy Szaud Arabia.
Fenertol evi 6m fizetes, es 2 eves szerzodes, azaz osszesen 12m-t kapna.
Szaudiaktol ettol remeli meg tobbet kap, ha nem akkor alair a Fenerbachehoz.
Ez csak termeszetes:Marco írta: ↑2023.06.13. 16:33Ezekről tudnál dobni egy linket légyszi? Én Romano hivatalos oldalain nem láttam egyiket se. Sőt most írta, hogy tárgyalunk a Chelseavel Lukakuról akinek továbbra is az a célja, hogy maradjon nálunk.interfan írta: ↑2023.06.13. 16:24 Romano is megerositi, Lukaku szemelyesen targyalt az Al Hilal vezetessel.
Nyitott a Szaudi ajanlatra, de tobbet szeretne kapni, ha ezt megkapja szivesen csatlakozik.
Kiutat es megoldast jelenthet Lukakunak Szaud Arabia, mivel az Inter-Chelsea kerdesben erosen kerdeses a megegyezes.
Romano szerint Dzeko tavozik az Interbol, kerdes a Fenerbache vagy Szaud Arabia.
Fenertol evi 6m fizetes, es 2 eves szerzodes, azaz osszesen 12m-t kapna.
Szaudiaktol ettol remeli meg tobbet kap, ha nem akkor alair a Fenerbachehoz.
Vajon Marotta miért nincs jelen??interfan írta: ↑2023.06.13. 16:36 Mai negyszemkozti Zhang-Inzaghi targyalas utan, talalkozo lesz a szakmai vezetessel reszvetelevel Ausilioval, tehat a Zhang-Inzaghi-Ausilio harmas kozott.
Itt Zhang es Inzaghi ismerteti Ausilioval a negyszemkozti csucson meghozott mercatos donteseket is iranyt.
Marotta nincs az Inter szekhazban a mai napon, es jelen allas szerint egyik targyalason sem vesz reszt.
Tavaly is ugyanigy Zhang-Inzaghi negyszemkozti csucs volt a mercatos tervekre es iranyokra.Inter101 írta: ↑2023.06.13. 19:15Vajon Marotta miért nincs jelen??interfan írta: ↑2023.06.13. 16:36 Mai negyszemkozti Zhang-Inzaghi targyalas utan, talalkozo lesz a szakmai vezetessel reszvetelevel Ausilioval, tehat a Zhang-Inzaghi-Ausilio harmas kozott.
Itt Zhang es Inzaghi ismerteti Ausilioval a negyszemkozti csucson meghozott mercatos donteseket is iranyt.
Marotta nincs az Inter szekhazban a mai napon, es jelen allas szerint egyik targyalason sem vesz reszt.
Szerintem a kiszivogatott infokat mi magunk csinaljuk, es adjuk el a sajtonak jo penzert.
Nem Saton volt anno a besúgó?
Max. a kor miatt éri meg Brozovicot lecserélni. Viszont akkor SMS jöjjön. Olcsóbb és jobb játékos, mint Frattesi.interfan írta: ↑2023.06.14. 05:43 Gazzetta szerint Lukaku nemet mondott a Al Hilal ajanlatra.
Mas forrasok szerint 25-30m eves fizetes ajanlat eseten mondana igent, viszont ennyit az al Hilal nem akar neki adni, raadasul fizetni sem akar erte a Chelseanek.
Gazzetta szerint az Inter vilagossa tette szamara, tovabbi nagy osszegu fizetescsokkentesre kell igent mondani.
Ha Lukaku marad, akkor Retegui jo esellyel nem erkezik a jelenlegi hirek szerint.
Dzeko utodnak pedig tovabbra is Lukebakio a legkomolyabb jelolt.
Tegnap a targyalson nem kerult szoba Inzaghi hosszabbitasa, ez a nyari felkeszules elott lehet bejelentve, mindenben megallapodtak a felek korabban a 2025-ig torteno hosszabbitas kapcsan.
Tegnap csakis mercato tema volt.
Az Inter vezetes ahogy korabban elmondta, folytatodik a tavaly es az azelotti nyari mercatos vonal, barki tavozhat, es erkezo akkor lehet ha van eladas.
A terv az, hogy 1 maximum 2 nagy jatekos tavozhat a kezdobol.
Onana + Brozovic vagy Dumfries.
Brozovic kapcsan most egy 20-25m Szaudi ajanlatban bizik az Inter.
Sky es Di Marzio szerint az Inter szakmai vezetes egyertelmuen Frattesit akarja, ha tavozik Brozovic.
Tegnap a Sassuoloval egyeztettunk, es megprobaljuk megerteni az uzlet lehetoseget, valamint megkerni a Sasst varjanak az Interre.
Corriere szerint mindenben megegyeztek a Romaval, es Frattesi a Roma jatekosa lesz.
TS szerint viszont a Juveval van a megegyezes, es hamarosan be is jelentik Frattesit a Juvenal.
Szinten a Sky es Di Marzio szerint az Inter celja, hogy 50-60m Onanaert, es ingyen kolcson Koulibaly + Lukaku.
Di Marzio szerint egyertelmuen azonositotta Inzaghi Koulibalyt mint megfelelo Skriniar utod.
Inzaghi szeretne egyet a Frattesi-SMS parosbol, ha Brozovic eladasa kerul.
Inzaghi igent mondott Brozovic eladasara, es o SMS-t reszesiti elonyben a helyere, es nem Frattesit mint a szakmai vezetes.
Di Marzio is bejelentette, Dzeko tavozik.
Pedulla es a SportItalia szerint felmerult Correa neve a Fenernel.
Viszont nem adnanak neki nagy fizetest, ezert Correa nemet mondott, akit nem nyugozott le a Torok bajnoksag, az Interben akar maradni.
Acerbit es Bellanovat veglegesiteni akarjuk.
Handanovic es Cordaz hosszabbithat.
Ha D'Ambrosio tavozik, helyere a fiatal Bisseck erkezhetne.
Gosensert 15m korul varunk, helyere Carlos Augusto erkezhet.
Pereyra kapcsan felmerult a Fiorentina, Monza, Lazio, de a Milan is.
Nagyobb fizetest adnanak neki mint az Inter, mert az Inter csak a Gagliardini fele 1,5m-t adna, ellenben egy Monza mar 2m-t, Lazio es a Fiorentina pedig 2m felett.
Az hogy jol targyalunk e a Chelseavel, ezt csak az ido donti el mindig, lasd ket pelda mindket oldalra negativnak es pozitivank is:
Haha
Legalabb annyira, mint amikor jatekosokkal akarjuk csokkenteni XY arat.
Hivatalos info jelenleg meg semmirol nincs.chester0921 írta: ↑2023.06.14. 11:39 Valaki erősítse már meg plíz, hogy Lord Gagliardinit fájó szívvel, de elengedjük, és a vezetőség nem tervez vele szerződéshosszabbítást. Továbbá tudunk bármit is arról, hogy mik a terveink Sensivel és Asllanival?
Igen, tavaly en is ugyanezeket irtam, hogy miert nem tudjuk oket eladni, es par milliot csak kapnank ertuk.Stankov írta: ↑2023.06.14. 13:07 Sok játékos van kölcsön, én nem akarom elhinni hogy ne lehetne belőlük pénzt kivenni.
Satriano- Sensi 10M-10M,
Lazaro,Radu, Agoume, Vanheusden , Males Colidio sorért átlagban 5M
Ezek az összegek még kiscsapatoknak is bőven kifizethető.
Ez így 50M és mindjrt nem kell eladni Onanat.
60+ a két kölcsön max 5-5M az 70 kb ez lenne a Chelsea ajánlata. 20M jönne Vicario (lehet lesz az 25-30 is)
Nincs bajon az Olasszal, jó kapus de pl amit a döntőn is fogott Onana Foden ziccerénél azt kb 3 kapus tudná így megfogni abból kettő a pályán volt a 3. meg Maignan
Szerintem se kéne elengedni, húzzuk be vele jövőre a scudettot, aztán következő nyáron meglátjuk mennyiből kell gazdálkodni. Amúgy most azt írják Pochettino Kepat akarja első számú kapusnak, reméljük igaz:
Covid óta az angol klubokon kívül kb senki sem tud nagyon fizetni, ahogy mi sem. Olyan játékosokért pláne nem fognak, akiknek kuka szezonja volt. Satriano meg Sensi pont ilyen. De szerintem Malesen kívül a felsoroltaknak nem volt jó szezonja kölcsönben.interfan írta: ↑2023.06.14. 13:11Igen, tavaly en is ugyanezeket irtam, hogy miert nem tudjuk oket eladni, es par milliot csak kapnank ertuk.Stankov írta: ↑2023.06.14. 13:07 Sok játékos van kölcsön, én nem akarom elhinni hogy ne lehetne belőlük pénzt kivenni.
Satriano- Sensi 10M-10M,
Lazaro,Radu, Agoume, Vanheusden , Males Colidio sorért átlagban 5M
Ezek az összegek még kiscsapatoknak is bőven kifizethető.
Ez így 50M és mindjrt nem kell eladni Onanat.
60+ a két kölcsön max 5-5M az 70 kb ez lenne a Chelsea ajánlata. 20M jönne Vicario (lehet lesz az 25-30 is)
Nincs bajon az Olasszal, jó kapus de pl amit a döntőn is fogott Onana Foden ziccerénél azt kb 3 kapus tudná így megfogni abból kettő a pályán volt a 3. meg Maignan
Aztan sajnos arcon csapott a valosag, ahogy 2021 nyaran, ugy 2022 nyaran sem kellett egyiksem senkinek, meg csak 3-4m-ert sem...
Ez valahol azert elgondolkoztato...
Vagy velunk van a baj, vagy a jatekosainkal, vagy fogalmam sincs.
De 2 eve probaljuk ezeket a jatekosokat eladni, erre sosem sikerul, orulunk mint majom a farkanak, ha egy felteteles kotelezo opcio sikerul...
Ugy dontottuk nyilt levelet irunk.
Koszonjuk az Internek ezt az evet, es a rendkivuli estet a BL donton.
A BL donton bemutatott hozzaallas, jatek, es akarat az Inter erdemei, es az Inter a vilag legjobb es legerosebb csapata dolgat nehezitette meg.
Ez megerdemel az Inter tulajdonosatol egy melyrehato atgondolast.
Rendkivuli es minosegi jatekosok allnak ma Zhang az o rendelkezesere.
Kerjuk ne pazarolja es szorja el oket.
Kulonosen tekintettel arra, hogy most nyiltan megkerjuk ont, ne adja el Onanat, es hagyjon fel az eladasi szandekkal Onana kapcsan.
Egyet értek, amúgy is annyian vannak a Chelseabe, hogy lassan 3 csapatot is ki lehetne állítani, muszáj lesz szabadulniuk egy-két játékostól, még ha csak kölcsönben is. Az én tippem egyértelműen az, hogy Onana = pénz (~40m)+Koulibaly+Lukaku.
Fuu, azert ezt meg olvasni is kemeny...CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.15. 08:18 Sajonos a Barellás dologgal nekem annyi a véleményem, hogy nem hiába nézzük Frattesit és SMS-t. Brozovic szerintem maradni fog, míg a Newcastle simán rá tud dobni erre az 58m-ra még egy 20-ast, amivel közel lesz az általa kért 80-hoz (tudom, ez is nagyon kevés...), amit tuti, hogy Zhang simán el is fog fogadni.
HA így lenne. akkor a két játékosért cserébe bejönne 110-120m plusz Koulibaly+Lukaku. Ebből lejönne Vicariora, Frattesire és SMS-re 20+40+35, vagyis 15-25m plusz lenne, hacsak nem csökkentenénk egyikük értékét Fabbiannal és a többiekkel, mert akkor több cash is maradna. És akkor még ott van Dumfries, Gosens, Correa és Asllani is, akikből tudunk pénzt csinálni, főleg, hogy legalább 2 csatár is kelleni fog Martinez és Lukaku mellé. Ilyen lenne egy NZola, aki könnyen mozdítható, illetve a Herthás srác.
Simán el tudom képzelni, hogy Zhang valami ilyesmit akar, mert a két játékos árából át tudnánk a keretet variálni és még talán pénz is maradna...
Ez nem vágyálom, szimplán ismerjük Zhanget, simán előfordulhat egy ilyen forgatókönyv is. Tudjuk, hogy neki a pénz mindenek felett áll és így Inzaghi is boldog lenne SMS-sel, Marotta meg Frattesivel. Skriniar utód a Seria A-s rutinnal rendelkező, de cserébe nem fiatal (Inzaghi likeolja) Koulibaly. Azért van benne ráció, nem is kevés.interfan írta: ↑2023.06.15. 08:25Fuu, azert ezt meg olvasni is kemeny...CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.15. 08:18 Sajonos a Barellás dologgal nekem annyi a véleményem, hogy nem hiába nézzük Frattesit és SMS-t. Brozovic szerintem maradni fog, míg a Newcastle simán rá tud dobni erre az 58m-ra még egy 20-ast, amivel közel lesz az általa kért 80-hoz (tudom, ez is nagyon kevés...), amit tuti, hogy Zhang simán el is fog fogadni.
HA így lenne. akkor a két játékosért cserébe bejönne 110-120m plusz Koulibaly+Lukaku. Ebből lejönne Vicariora, Frattesire és SMS-re 20+40+35, vagyis 15-25m plusz lenne, hacsak nem csökkentenénk egyikük értékét Fabbiannal és a többiekkel, mert akkor több cash is maradna. És akkor még ott van Dumfries, Gosens, Correa és Asllani is, akikből tudunk pénzt csinálni, főleg, hogy legalább 2 csatár is kelleni fog Martinez és Lukaku mellé. Ilyen lenne egy NZola, aki könnyen mozdítható, illetve a Herthás srác.
Simán el tudom képzelni, hogy Zhang valami ilyesmit akar, mert a két játékos árából át tudnánk a keretet variálni és még talán pénz is maradna...
Nem kicsi szinvonalbeli leepites lenne ez.
Persze Zhang elmondta, megfelelo ajanlat eseten barki tavozhat.
De kozben meg azt is elmondta, "szinten tartas" a cel.
Na most ha eladjuk Onanat es Barellat, de ha csak
az egyiket, akkor is oriasi visszaeses minosegben, nem pedig szinten tartas.
Ekkora marhak nem lehetunk, es szerintem nem is leszunk.
Mar most nyilt levelben tiltakoznak Zhangot cimezve az Inter VIP szurkolok.
Persze a Nord is 2 eve tuntet Zhang ellen, aki magasbol le....
Na de akkor is, ekkora okrok nem lehetunk.
En bizok benne, es hiszem, nem folytatjuk a klub leepiteset, rengeteget artottak mar ennek a gyonyoru klubnak az elmult 2 evben.
Hat ez a remalom kategoria...CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.15. 08:35Ez nem vágyálom, szimplán ismerjük Zhanget, simán előfordulhat egy ilyen forgatókönyv is. Tudjuk, hogy neki a pénz mindenek felett áll és így Inzaghi is boldog lenne SMS-sel, Marotta meg Frattesivel. Skriniar utód a Seria A-s rutinnal rendelkező, de cserébe nem fiatal (Inzaghi likeolja) Koulibaly. Azért van benne ráció, nem is kevés.interfan írta: ↑2023.06.15. 08:25Fuu, azert ezt meg olvasni is kemeny...CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.15. 08:18 Sajonos a Barellás dologgal nekem annyi a véleményem, hogy nem hiába nézzük Frattesit és SMS-t. Brozovic szerintem maradni fog, míg a Newcastle simán rá tud dobni erre az 58m-ra még egy 20-ast, amivel közel lesz az általa kért 80-hoz (tudom, ez is nagyon kevés...), amit tuti, hogy Zhang simán el is fog fogadni.
Nem kicsi szinvonalbeli leepites lenne ez.
Persze Zhang elmondta, megfelelo ajanlat eseten barki tavozhat.
De kozben meg azt is elmondta, "szinten tartas" a cel.
Na most ha eladjuk Onanat es Barellat, de ha csak
az egyiket, akkor is oriasi visszaeses minosegben, nem pedig szinten tartas.
Ekkora marhak nem lehetunk, es szerintem nem is leszunk.
Mar most nyilt levelben tiltakoznak Zhangot cimezve az Inter VIP szurkolok.
Persze a Nord is 2 eve tuntet Zhang ellen, aki magasbol le....
Na de akkor is, ekkora okrok nem lehetunk.
En bizok benne, es hiszem, nem folytatjuk a klub leepiteset, rengeteget artottak mar ennek a gyonyoru klubnak az elmult 2 evben.