Vonzuk be a jot, latod bejott a BL eseteben is, es a bajnoksag (BL hely) eseten is.CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.15. 08:48Legyen így!
Bizni kell a joban, es ugyis lesz.
Egyszoval marad Onana, Bastoni, Barella, Dimarco, es Martinez is.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Vonzuk be a jot, latod bejott a BL eseteben is, es a bajnoksag (BL hely) eseten is.CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.15. 08:48Legyen így!
Azert az mar beszedes, es ez allapot, hogy az "Inter VIP" szurkoloi irnak nyilt levelet Zhangnak, hogy el ne merje adni Onanat vagy barmilyen mas erteket...Cupi írta: ↑2023.06.15. 08:56 Én ilyenre nem gondolok de ha eladjuk Barellat azt nekem semmivel nem magyarázza meg se Zhang se Marotta....én akkor kihagyom a következő évet és lemondom a klubtagságomat is.![]()
![]()
Nyerünk két kupát és az anyagi nehézségek ellenére is nyomunk egy BL döntőt majd eladjuk a legjobbunkat aki ráadásul interista is? Baromi nagy szégyen lenne ezért ez nálam nem opció.
Egyébként is jól felhúzom magam amikor eszembe jut, hogy egy ilyen nagy múltú tradicionális klubot hogyan lehet már 3. éve is szar anyagi helyzetbe meg giga hitelekkel üzemeltetni.....köszi mindent Zhangnak, bajnoki címet, stb. de azért tudja már hogy mikor kell kiszállni és lelépni....
Nincsenek nagy igényeim, nem várom, hogy 150 milliót költsünk minden mercato alatt....de azért legalább ne kelljen már ezeket olvasni 3. nyáron is, hogy kit vagy kiket adunk el az értékeinkből meg a vezetők is nyilatkozzák bárki elmehet akiért jó ajánlat érkezik mert törekedni kell a gazdasági egyensúlyra, stb....
Nem lehetne visszatérni a hagyományos módszerekre,amik beváltak.Mondjuk lófej az ágyban,vagy ilyesmi.
A dehogy, kicsi Stivi baratunk csak megijedne, hogy a vegrehajtok ezt is lefoglaltak, es sajnos a behajtok elvittek ezt is.
Mondjuk a kormányt legalább visszakapta
Calhanoglu játszana Brozovic posztján mint amikor sérült volt a horvát és Calha eredeti posztjára jönne SMS.tabi.csaba írta: ↑2023.06.15. 17:07 Nem értem ezt a Brozovic kontra M.Savic "cserét"!
Mivel jobb a szerb a horvátnál???
Lassú,nem tud futni! Nem tud ütközni!
Ráadásul Brozo még labdabiztosabb is!
Nem egy poszton játszanak!
Akkor mitől lenne jobb a Csapat??
Sokkal több haszna van bármelyik csapatnak ,egy Brozovic szintű labdarúgóra.
Mint egy primadonnára!
Most van az amikor egyetértünk.tabi.csaba írta: ↑2023.06.15. 17:07 Nem értem ezt a Brozovic kontra M.Savic "cserét"!
Mint egy primadonnára!
Akkor ki ütközne és ki állítaná meg az ellenfél támadását???Stankov írta: ↑2023.06.15. 17:15Calhanoglu játszana Brozovic posztján mint amikor sérült volt a horvát és Calha eredeti posztjára jönne SMS.tabi.csaba írta: ↑2023.06.15. 17:07 Nem értem ezt a Brozovic kontra M.Savic "cserét"!
Mint egy primadonnára!
Onnan mondjuk lehet több gólt rúgna a szerb illetve direktebben törne kapura.
Ja értem mit akarsz ebből kihozni,amúgy elég egy db kérdőjel is.tabi.csaba írta: ↑2023.06.15. 18:20Akkor ki ütközne és ki állítaná meg az ellenfél támadását???Stankov írta: ↑2023.06.15. 17:15Calhanoglu játszana Brozovic posztján mint amikor sérült volt a horvát és Calha eredeti posztjára jönne SMS.tabi.csaba írta: ↑2023.06.15. 17:07 Nem értem ezt a Brozovic kontra M.Savic "cserét"!
Mint egy primadonnára!
Onnan mondjuk lehet több gólt rúgna a szerb illetve direktebben törne kapura.
Chalhanoglu,SMS ???
DeVrij hosszabbit az Interrel 2025-ig.
Acerbit kedvezemmyel megvasarolja vegleg az Inter.
Pereyra kapcsan targyaltunk ma is az Interrel, o egy olyan jatekos aki barmelyik kluba megallna a helyet a vilagon.
Vegtelen tudassal es tapasztalattal rendelkezik, egy igazi minosegi jatekos, raadasul egy igazi vezer a palyan es azon kivul is.
Megerdemli Pereyra hogy ajanlatot kapjon az Intertol, meglatjuk mi lesz, az Udinese szamara olyan mint a csaladja.
Hirek szerint 20-30m kozott kerunk erte, dehat nem igazan akarnak erte ennyit fizetni, meg a Szaudiak sem.Cupi írta: ↑2023.06.16. 09:53 Én Brozovicot csak akkor adnám el ha egy kihagyhatatlan ajánlat érkezik érte....ha ilyen 15-20 milliót kapunk érte akkor hogy pótoljuk normálisan? Sehogy....fiatal tehetségnek kikiáltott arcokért középcsapatok 35-40 milliót kérnek...
Nálam ő biztos maradna. Posztján még mindig a jobbak között van.
Ezt akartam is kérdezni, hogy a MU-nál nem merült e fel. Már dolgozott ten Hag-al az Ajax-nál, csak nem tudtam hogy milyen viszonyban váltak el egymástól.
Ten Hag allitolag ot akarja, de ha nincs Qatari tulajdonatvetel, akkor keves az eselyuk, meg akkor is ha DeGea elfogadna a Szaudi ajanlatot.
De ez a PL-re nem állok készen duma is....mondjuk az utóbbi 10 évben melyik olasz játékos volt igazán klasszis a PL-ben? Olyan aki rendszeresen játszott és magas szinten tolta? Jorginho max aki meg félig brazil.Francesco írta: ↑2023.06.16. 12:33 Azért valahol nagyon szomorú ez a Frattesi ügy. Egyrészt nem áll készen a PL-re, ezért egy Inter-, Roma-t, Juventus-t használna ugródeszkának. És nem a Cityre nem áll készen, meet gondolom inkább a középmezőny pl. West Ham az ahová igazolhatott volna. Ez jól mutatja az olasz futball jelenlegi minőséget és lehetőségeit. Másrészt pedig ügynöke megegyezik minden klubbal és döntse el a klub hova adja el. A szurkolóknak biztos szimpatikus lesz, hogy a legutáltabb csapatba is elmenne, neki mindegy. Ráadásul Roma nevelés, tehát ott lehetnek ettől a legboldogabbak.
Reggel szerepelt itt, hogy Bremer-Dybala kockazat lehet az ugy, mivel Zhang nem mondott igent, Marotta hiaba intezte el, eladas nelkul nem johet Zhang diktatuma alapjan.CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.16. 15:55 Az Inter és a Sassuolo megegyezett egymással. 2 év kölcsön után kötelező opcióval lesz az Inter játékosa Frattesi. 35 millió euróról szólnak a hírek.
- Gazetta, Italian Football
Fb/ Nerazzurri Hungary
En szemely szerint nem igazan ismerem, de ki ismerte Kalulut mielott Olaszba igazolt?
Én sem merném mondani hogy ismerem de nem először láttam a nevét, főleg német csapatokat írtak érte ,'Gladbach,Leverkusen,Lipcse.
Szerintem egy probat boven megerne, es akkor D'Ambrosio is tavozhat.Stankov írta: ↑2023.06.16. 17:10Én sem merném mondani hogy ismerem de nem először láttam a nevét, főleg német csapatokat írtak érte ,'Gladbach,Leverkusen,Lipcse.
Jó magas srác 1.94m
Csak hát ilyenkor Asllani esete jut eszembe, a jó öreg rutin. Hát talán megússzuk Becaot.
Ehhez, még annyit, hogy a méltán a hiteles híreiről ismert Telegraph hozta le kész üzletként ezt a sztorit ami a mindig jól értesült Fabrizio Romanot is meglepte ezért megpróbált a sztori után járni, ezekután kiadta azokat az infókat amiket megtudott, az alábbiak lennének:interfan írta: ↑2023.06.16. 14:43 Sportmediaset is megerositi a Newcastle 58m ajanlatot Barellaert, viszont az Inter legalabb 100m-t ker szerintuk.
Spanyol forrasok szerint miutan az Inter nemet kapott Koulibalyra, es maga a jatekos sem nyitott az Interre, felmerult Eric Garcia neve mint Skriniar utod.
Keveset jatszik a Barcaban, az Inter kolcsonvenne, a Barca 10m korul ker erte, de akar a kolcson is lehetoseg lehet.
Rohadt nagy szerencsénk volt Onanával, ingyen jött.
Az hogy az Inter mit akar az egy dolog, de az eladashoz kell egy masik csapat is.
Nem vagyunk normálisak ha 90 körül eladjuk Barellat. Ha Mudyrk 100 Milla volt akkor Nicolo alsó hangon 150. Jó korban van, viszonylag gólerős, egy igazi gép és még a szerződése sincs lejáróba.interfan írta: ↑2023.06.17. 07:31 Romano szerint a Liverpool figyeli Barellat.
Ellenben tagadja, hogy Martinez felmerult volna a Chelsea targyalas kapcsan.
Liverpooli forrasok szerint az Inter kb 90m eurot ker Barellaert, ez majdnem egybe esik az Olaszok altal irt kb 100m-val.
Ezt az osszeget a Liverpool kitudna fizetni, viszont kerdeses, hogy Mac Allister utan meg egy ekkora osszeget aldoznanak e a KP-ra.
Igy igaz.internaZIOnaLe írta: ↑2023.06.17. 07:50Nem vagyunk normálisak ha 90 körül eladjuk Barellat. Ha Mudyrk 100 Milla volt akkor Nicolo alsó hangon 150. Jó korban van, viszonylag gólerős, egy igazi gép és még a szerződése sincs lejáróba.interfan írta: ↑2023.06.17. 07:31 Romano szerint a Liverpool figyeli Barellat.
Ellenben tagadja, hogy Martinez felmerult volna a Chelsea targyalas kapcsan.
Liverpooli forrasok szerint az Inter kb 90m eurot ker Barellaert, ez majdnem egybe esik az Olaszok altal irt kb 100m-val.
Ezt az osszeget a Liverpool kitudna fizetni, viszont kerdeses, hogy Mac Allister utan meg egy ekkora osszeget aldoznanak e a KP-ra.
Ha el kell adni és ő menni akar akkor 150rol kellene indulni.
Kiverte itt mar annyi minden a biztositekot az elmult 2 evben, megsem tortent semmi.
Az első része amit írtál már 2 napos hír és feljebb részletesen leírtam már Romano híre alapján. Illetve, Romano nem említi se a Fb se a Twitter oldalán, hogy a Pool-ra "érdemes figyelni" Barella kapcsán.interfan írta: ↑2023.06.17. 11:31
Romano megerositi, egyelore nem erkezett hivatalos Newcastle ajanlat Barellaert, es 60m biztosan keves lesz.
A Chelsea inkabb Caicedot akarja, es nem Barellat.
Viszont a Liverpoolra erdemes figyelni Barella kapcsan Romano szerint, Klopp nagy csodaloja.
Szuper ajanlat eseten tavozhat Barella, ezen kivul boldog az Internel, nyugodt, es pletykak ellenere nyugodt.