Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Baggio85 írta: 2023.06.22. 09:04
interfan írta: 2023.06.22. 08:55
Baggio85 írta: 2023.06.22. 08:50 Az a baj, hogy ok (bár szomorú), hogy önfenntartó módon kell ezt a mercatot is végigcsinálni, de akkor rosszul csináljuk és úgy járhatunk mint tavaly.
Azért azt csak tudja tényleg valaki Marottáék között, hogy el kell adni valakit a magból, vagy nem!
Ha el kell, akkor felesleges húzni az időt, hogy nem engedünk egy eurót sem, mert megint nyár vége lesz mire jön egy ugyanolyan alacsonyabb ajánlat, csak már nem lesz időnk semmire.
Az, hogy a kezdő 11ből kit lehetne beáldozni... Hát leginkább senkit :D, de mondjuk én idény közben fejtegettem, hogy Barella karrierjének lehet, hogy jót tenne a környezetváltás. Bár ahhoz sose lenne bátorságom, merszem, hogy őt adjam el! :D

Én Brozot, sőt még Dzekot is sajnálom, mert az idei szezonban láttuk, hogy mennyire nem mindegy, hogy ki a 3., 4. számú játékos egy posztra... Az ő rutinjuk kb. az, amit nem lehet pénzért megvenni.
Forditva erdemes megkozeliteni.
Nem kell kotelezeon eladni senkit, de barki tavozhat megfelelo ajanlat eseten, ahogy ezt Zhang, Marotta, Antonello is bejelentette.
Nincs az Internel "erinthetetlen" jatekos, ahogy Marotta par napja elmondta.

Viszont amig nincs eladas, nem tudunk venni sem.

De minek siessunk, ha nem kotelezo eladni Onanat, Barellat, Bastonit, Martinezt?
Ebben semmi "idohuzas" nincs, egyszeruen mindegyiknek megvan az ara amennyiert tavozhat.
Ok, tehát igazából megválaszoltad a kérdést: nem kötelező eladni. Nyilván akkor lesz egy határidő náluk is, amíg mehetnek, ha megfelelő ajánlat érkezik értük. Kérdés, hogy addigra marad e bárki a kiszemeltek közül.
Csak igazából van egy kis ellentmondás, mert nem kell eladnunk őket, viszont addig nem tudunk venni, de jelenleg van 1 (+1) db csatárunk. Tehát azért venni mégis csak kellene valakit. :)
Ezert ment is az ajanlat az ingyen csataroknak:

Firmino, Thuram, Zaha, Dembele.

Valamint megprobaltuk Lukaku ujabb kolcsonnel, de azt a Chelsea hatorozottan visszautasitotta.
interfan

Festa írta: 2023.06.22. 09:05 Ennyit a nagy Bl menetelésről..
Továbbra is az a kérdés,hogy mennyit gyengülünk és még a free agentek sem akarnak hozzánk jönni.
A legnagyobb eredmény az lenne ha az alapcsapatból senkit nem veszítenénk el.
Jönnek az újabb Dybala meg Bremer ügyek csak most Vicario meg Frattesinek hívják.
Johetnek nyugodtan, ameddig Onana, Bastoni, Barella, Martinez itt van, addig nem fogok eret vagni egy Vicario miatt...
(Azert mas story Bremer es Dybala elveszitese, az valoban fajdalmas volt)
Valamint amig ez a negyes itt van, addig nem gyengulunk igazabol semmit.

Eddig 2 hivatalos tavozonk van:
Gagliardini es Dzeko.
Oket azert nem lesz akkora muveszet potolni, sokat nem gyengultunk az elvesztesukkel.

Kozben Azpilicueta es Matip utan, ujra felmerult Demiral neve mint Skriniar utod, akit mar januarban is irtak.
Az Atalanta szabadulna tole a nagyon gyenge teljesitmenye, es a rengeteg serulese miatt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Tegnap írtam, hogy egy bal lábas KP hiányzik nekem a pálya közepéről.
A hírek szerint felmerült nálunk Koopmeiners az Atalantából, ő bal lábas.
10 gólja és 4 gólpassza volt idén.
25 éves, holland válogatott.
Nem vetném el az ötletet.

https://www.fcinternews.it/rassegna/i-t ... ers-928670
PellerG

Örülök Dzeko távozásának, nagyon abszurd lett volna a 38. évében 2 évvel hosszabbítani vele magas fizuval.
Jó lenne egy használható támadót kinézni a helyére, mert Correaval mint tudjuk csak többen vagyunk.

interfan

PellerG írta: 2023.06.22. 10:00 Tegnap írtam, hogy egy bal lábas KP hiányzik nekem a pálya közepéről.

Nem tudom, nala nem all fenn az "Atalanta faktor"?

En Brozovic helyere sokkal inkabb Frattesit vagy SMS-t hoznam.
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

interfan írta: 2023.06.22. 10:09
PellerG írta: 2023.06.22. 10:00 Tegnap írtam, hogy egy bal lábas KP hiányzik nekem a pálya közepéről.

Tényleg, hány olyan játékos volt, aki tudta hozni legalább azt a szintet amit az Atalantában? Nulla? :D
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

DM22 írta: 2023.06.22. 10:28Tényleg, hány olyan játékos volt, aki tudta hozni legalább azt a szintet amit az Atalantában? Nulla? :D
Schelotto ugyanazt a gyenge szintet hozta nálunk, mint az Atalantában, ez számít? :D
interfan

DM22 írta: 2023.06.22. 10:28
interfan írta: 2023.06.22. 10:09

Tényleg, hány olyan játékos volt, aki tudta hozni legalább azt a szintet amit az Atalantában? Nulla? :D
Azert vannak kemeny peldak, mar csak a sajat borunkon:

Gosens 27,5m
Gagliardini 22,5m
Schelotto 5,5m

De azert mas csapatok Atalanta vasarlasanal is vannak kemeny dolgok:

Conti 24m
Cristante 27m
Caldara 20m
Barrow 15m
Freluer 10m
Cornelius 9m
Papu Gomez 6,5m
Livaja 6,5m

Mondjuk azert vannak pozitiv peldak is:

Pl: Romero, Ibanez.
De Kessie is hozott egy szintet, Kulusevki is, Castagne is.
(Bastonit, Kulusevksit, Diallot azert nem erdemes megnezni, mert nem, vagy alig jatszottak Atalanta felnott csapatban)

Osszesegeben viszont nagyon sok a buko Atalanta igazolas.
Es valoszinu valoban letezhet a sokak altal emlegetett "Atalanta faktor".
Nekunk kifejezetten a Gosens-Gagliardini-Schelotto sorral...
DM22

chester0921 írta: 2023.06.22. 10:36
DM22 írta: 2023.06.22. 10:28Tényleg, hány olyan játékos volt, aki tudta hozni legalább azt a szintet amit az Atalantában? Nulla? :D
Schelotto ugyanazt a gyenge szintet hozta nálunk, mint az Atalantában, ez számít? :D
:D:D:D Nagy vagy, ezen nevettem egyet. Jó öreg Ezékiel. Szép kis mélypont volt.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2023.06.22. 09:07
Festa írta: 2023.06.22. 09:05 Ennyit a nagy Bl menetelésről..
Továbbra is az a kérdés,hogy mennyit gyengülünk és még a free agentek sem akarnak hozzánk jönni.
A legnagyobb eredmény az lenne ha az alapcsapatból senkit nem veszítenénk el.
Jönnek az újabb Dybala meg Bremer ügyek csak most Vicario meg Frattesinek hívják.
Johetnek nyugodtan, ameddig Onana, Bastoni, Barella, Martinez itt van, addig nem fogok eret vagni egy Vicario miatt...
(Azert mas story Bremer es Dybala elveszitese, az valoban fajdalmas volt)
Valamint amig ez a negyes itt van, addig nem gyengulunk igazabol semmit.

Eddig 2 hivatalos tavozonk van:
Gagliardini es Dzeko.
Oket azert nem lesz akkora muveszet potolni, sokat nem gyengultunk az elvesztesukkel.

Kozben Azpilicueta es Matip utan, ujra felmerult Demiral neve mint Skriniar utod, akit mar januarban is irtak.
Az Atalanta szabadulna tole a nagyon gyenge teljesitmenye, es a rengeteg serulese miatt.
Optimista vagy és remélem neked lesz igazad.
Viszont ha Firmino meg Thuram el kell akkor nem tudom milyen csatárt igazolunk.
Ilyen Scamacca jöhet majd kölcsönbe,de az már erősen B-terv
Amúgy Corrrea után Scamcca fan is voltam,mert örültem neki mikor a Milán ellen gólt rúgott.
interfan

Nemet Sky, es Romano szerint is az Union Berlin megallapodott Gosensel, mar csak par apro reszlet van.
Viszont Romano szerint nagy a tavolsag az Inter es az Union kozott.
Az Inter 15-18m-t szeretne, vagy kolcson + 15/18m kotelezo opciot, ellenben az Union csak sima kolcsonnel vinne kotelezo opcio nelkul.

Osszefoglalva az utobbi idoben tobbet irt nevek:

Onana utod:

Sommer, Mamardashvili, Vicario

Skriniar utod:

Azpilicueta, Matip, Chalobah, Demiral, Becao

Brozovic utod:

Frattesi, SMS, Koopmeiners

Gagliardini utod:

Pereyra, Fabbian

Gosens utod:

Carlos Augusto

Dzeko utod:

Lukebakio, N'Zola, Zapata, Petagna

Lukaku utod:

Maga Lukaku, Retegui, Balogun kolcson, Openda, Firmino, Thuram
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Festa írta: 2023.06.22. 10:56
Amúgy Corrrea után Scamcca fan is voltam,mert örültem neki mikor a Milán ellen gólt rúgott.
Ja fura is volt olvasni, hogy csak B terv nálad egy Scamacca. :D ;)
chester0921

interfan írta: 2023.06.22. 11:01

Onana utod:
Vicario

Dzeko utod:
Lukebakio, N'Zola, Zapata, Petagna

Lukaku utod:
Maga Lukaku, Retegui, Balogun kolcson, Openda, Firmino, Thuram
Vicariot ha minden igaz elviszi a Tottenham, ez nem tudom mennyire írja át az átigazolási terveket kapus poszton, ő volt kb. a legesélyesebb név. A csatár utód jelöltjei nagyon elkeserítők, ha nem sikerül Lukakut megtartani akkor támadásban egy erős minőségi romlás jöhet a következő szezonra, figyelembe véve azt is, hogy Correat valószínűleg nem tudjuk majd elpasszolni, így Inzaghitól indokolatlanul sok játékidőt kap majd.
interfan

chester0921 írta: 2023.06.22. 11:28 Vicariot ha minden igaz elviszi a Tottenham, ez nem tudom mennyire írja át az átigazolási terveket kapus poszton, ő volt kb. a legesélyesebb név. A csatár utód jelöltjei nagyon elkeserítők, ha nem sikerül Lukakut megtartani akkor támadásban egy erős minőségi romlás jöhet a következő szezonra, figyelembe véve azt is, hogy Correat valószínűleg nem tudjuk majd elpasszolni, így Inzaghitól indokolatlanul sok játékidőt kap majd.
Igen, ma reggeli hir, hogy Sommer vagy Mamardashvili a ket uj jelolt, ha Onanaert kifizetik az 50-60m-t.

Szerintem vannak minosegi elorelepest jelento nevek elol Lukakhoz kepest is.
Lasd Firmino, Thuram, de Balogun is jo lehetoseg lehetne, sot Reteguiban is van lehetoseg.
chester0921

interfan írta: 2023.06.22. 11:31
chester0921 írta: 2023.06.22. 11:28 Vicariot ha minden igaz elviszi a Tottenham, ez nem tudom mennyire írja át az átigazolási terveket kapus poszton, ő volt kb. a legesélyesebb név. A csatár utód jelöltjei nagyon elkeserítők, ha nem sikerül Lukakut megtartani akkor támadásban egy erős minőségi romlás jöhet a következő szezonra, figyelembe véve azt is, hogy Correat valószínűleg nem tudjuk majd elpasszolni, így Inzaghitól indokolatlanul sok játékidőt kap majd.
Igen, ma reggeli hir, hogy Sommer vagy Mamardashvili a ket uj jelolt, ha Onanaert kifizetik az 50-60m-t.

Szerintem vannak minosegi elorelepest jelento nevek elol Lukakhoz kepest is.
Lasd Firmino, Thuram, de Balogun is jo lehetoseg lehetne, sot Reteguiban is van lehetoseg.
Firminot nagyon is el tudnám képzelni az Interben, de nem mint Lukaku utód, azért nem a leggólerősebb játékosról van szó, ugyanígy Thuramnak se erősek a statjai a góllövés terén, Balogunban és Reteguiban valóban van potenciál, remélem sikerül a végén a minőségi pótlás!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A Lukaku Milan párosításon jót röhögtem. Kötve hiszem, hogy átmenne a piros-feketékhez, de ha igen, akkor menjen is nyugodtan egyáltalán nem fogom sajnálni.
Frattensi a jövő embere, ő is berobbanhat, mint Tonali, de jobb nem lesz tőle a Milan pláne, hogy Tonali elmegy és neki kéne pótolni. SMS szerintem is a Juve célpontja lesz, kérdés, hogy a BL hiánya mit hoz majd a zebráknál magával. Ráadásul szerintem Inzaghi eligazolása óta neki csak gyengébb szezonjai voltak, ő Simone kedvence, nálunk lehetne igazán jó, de sosem tartottam egy kiemelkedő játékosnak.
Thuram nem bizonyított komoly csapatban és bajnokságban, de sok ilyen játékost vett már a Milan és általában beválik nekik. Elnézegetném Inter mezben, de sok hozzá hasonló játékos van azért a piacon.
Én nem aggódom a nyári igazolásokat tekintve, Marotta eddig is megoldotta és ezután is meg fogja oldani. Bár a történet úgy kezdődik, hogy végy egy jó kapust, sok sok jó kapus van, így Onana eladása fájna a legkevésbé. Ő kiemelkedő top 5 a posztján, mégis 10000 ponttal végeztünk a Napoli előtt. Nem csak ezen múlik és ha tudunk hozni egy stabil kapust az árából pedig még erősíteni is, akkor el kell adni. A könyvelésnek is jót fog tenni pláne, hogy ingyen érkezett.
PellerG

Romano szerint az Atalanta nyáron eladja Zapatát.
Miért érzem úgy, hogy rá fogunk menni?
32 éves, idén kemény 2 gólja volt, vége van mint a botnak.
Annyira ránk vallana ez a deal.
"Ismeri a ligát, kellően öreg, lefele megy a lejtőn", minden stimmel :crazy: :D
Kb ilyesmit érzek Dzeko pótlására.

https://www.transfermarkt.de/duvan-zapa ... eler/73794
DM22

PellerG írta: 2023.06.22. 14:16 Romano szerint az Atalanta nyáron eladja Zapatát.

Kit szeretnél a pótlására? :) Mindenki pénzbe kerül, a többiek meg mégtöbb pénzbe. Az ingyen nevekkel lehet dobálózni de nem mindenki szíve vágya az Interbe jönni. Aki meg annyira nem akar mint Thuram az maradjon is a helyén. Ne C terv legyünk másoknak.
Semmi garancia , hogy Firmino jó lesz. Egyébként 32 lesz októberben :)
Azért teljesen más tészta egy Liverpool támadószekcióban gólokat szerezni. Óriási területek, ez az angol légkör teljesen más mint az olasz.
Retegui? Ki hallott róla mielőtt szóba hozták velünk? 2 ember?
Nincs pénzünk arra , hogy hozzunk egy mindenes csatárt aki bírja a padot, és egyértelműen biztos minőséget képvisel. Ez valahol elúszott mikor 30m-t képesek voltunk kicsengetni a Lazio cserecsatáráért.
Belekéne nyúlni a tutiba.
PellerG

DM22 írta: 2023.06.22. 14:25
PellerG írta: 2023.06.22. 14:16 Romano szerint az Atalanta nyáron eladja Zapatát.

Kit szeretnél a pótlására? :) Mindenki pénzbe kerül, a többiek meg mégtöbb pénzbe. Az ingyen nevekkel lehet dobálózni de nem mindenki szíve vágya az Interbe jönni. Aki meg annyira nem akar mint Thuram az maradjon is a helyén. Ne C terv legyünk másoknak.
Semmi garancia , hogy Firmino jó lesz. Egyébként 32 lesz októberben :)
Azért teljesen más tészta egy Liverpool támadószekcióban gólokat szerezni. Óriási területek, ez az angol légkör teljesen más mint az olasz.
Retegui? Ki hallott róla mielőtt szóba hozták velünk? 2 ember?
Nincs pénzünk arra , hogy hozzunk egy mindenes csatárt aki bírja a padot, és egyértelműen biztos minőséget képvisel. Ez valahol elúszott mikor 30m-t képesek voltunk kicsengetni a Lazio cserecsatáráért.
Tudom-tudom, amíg nem kapunk új tulajt, nem nyílnak meg normális lehetőségek számunkra :(
Thuram a hírek szerint 2 számjegyű milliós összeget kér aláírási pénzként, így hiába ingyen igazolható...

https://www.transfermarkt.de/thuram-for ... ews/423531
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Festa írta: 2023.06.22. 09:05
Nyár végéig még Icardi visszatérése is a pakliba lesz, ebben biztos vagyok... :)
Hozzá teszem, ha mint játékost nézzük és nem embert, nem is lenne egy rossz ötlet, mert még mindig hozna egy 10-15 gólos átlagot a ligában és egy Martinez-Icardi kettős veszélyt jelentene bárkire. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.06.22. 14:59-kor.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.22. 14:56
Nyár végéig még Icardi visszatérése is a pakliba lesz, ebben biztos vagyok... :)
Hozzá teszem, ha mint játékost nézzük és nem embert, nem is lenne egy rossz ötlet, mert még mindig hozna egy 10-15 gólos átlagot a ligában. :)
Szegeny tabicsabi forumtarsunk mit erezne egy Icardi visszateresnel. :D :D
DM22

Hozzá teszem, ha mint játékost nézzük és nem embert, nem is lenne egy rossz ötlet, mert még mindig hozna egy 10-15 gólos átlagot a ligában. :)
Csaszi baj van? :D Nekünk elmondhatod. Vagy elraboltak és más irogat helyetted a fórumra?
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.22. 14:59
:lol:
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

DM22 írta: 2023.06.22. 14:25
30m Correa és nem adtuk el 50m Skrinit tavaly nyáron ez a 80m most milyen jól jönne :roll:

Amúgy pánikolni még korai, egyenlőre nem adtunk el senkit, csak Lord Gag (nagyon remélem) és Dzeko (köszi mindent, de ebben ennyi volt) mennek el, és Acerbi/Lukaku itt tartásán dolgozunk. Tudjuk milyenek a klikkvadász "híroldalak", én nagyon remélem, hogy Marrottaék észnél vannak és ha adunk el valakit, annak megkérjük az árát, plusz a helyettesét is lezsírozzuk.
CsaSzi9294

DM22 írta: 2023.06.22. 14:59
Csaszi baj van? :D Nekünk elmondhatod. Vagy elraboltak és más irogat helyetted a fórumra?
Megsütött a nap. :? :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.22. 14:59
interfan írta: 2023.06.22. 14:59
:lol:
En egyebkent ingyen Dembelet megprobalnam.
Persze az idei szezonja 0 volt, de tavaly 30 meccs 21 gol a bajnoksagban.
Meg igy is osszesen a Lyonban 172 meccs 70 gol 19 GP.
Celticbe 94 meccs 51 gol 18 GP.
Fulhambe 64 meccs 19 gol 9 GP.

Persze nem egy csoda, nagyon nem, de 27 eves lesz, fizetese sem nagy tetel, hatha.

Lukaku helyett meg Firmino vagy Retegui, es meg is vagyunk. :)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Dembelet én is aláírnám ingyen Dzeko helyett, viszont ha Lukakut nem tudjuk kölcsön venni, akkor kell előre egy komolyabb név is..feltéve,ha komolyan gondoljuk a scudettot és szinten tartás jövőre :roll:
Festa

A Chelsea egy topligában 0 gòlos játékosért ad 100 milliò ért nekünk meg maradnak a lejárò szerződésű játékosok .Ez már nem is Inter Milánò hanem Ingyen Milánó vagy Free agent Fc.
Kínunkban nevetünk vagy sírunk esete forog fent most is.
interfan

Interfan1000 írta: 2023.06.22. 06:44 Egyébként ha már pénzért nem is igazolunk ugye eladások nélkül, akkor legalább az ingyen igazolásokba simán beszállhattunk volna, mert felszabadult egy raklap bérkeret azzal, hogy Skriniar, Dzeko, Dalbert, Bellanova, D’Ambrosio, Lukaku (valószínűleg) és Gagliardini nem lesz itt!
Erre egyebkent tenyleg erdemes ranezni, az eddigi hivatalos tavozok:

Dzeko, Skriniar, Gagliardini, Dalbert

Ebbol a negyesbol felszabadult 20m euro fizeteskiadas.

Ez mar magaba rengeteg.

Ezen kivul ha az altalad irt Lukaku, Bellanova, D'Ambrosio sor is menne, az tovabbi 16,5m felszabadulo fizeteskiadast jelentene.

Kozben a Salernitana vezetese az Inter szekhazba erkezett targyalni.
Pirola vegleges megvasarlasa utan, ujabb Inter jatekosokat irant erdeklodnek.
Fabbian, Esposito, Agoume, Oristanio.
Az Inter nyitott az eladasasokra.

Lukaku ugynokei pedig ezekben az orakban talalkoztak a Milan vezetessel.
Egyertlemuve tette a Milan, a Chelseaben kapott 12m fizetest nem tudjak garantalni, ezert Lukakunak ebbol engednie kell az uzlet megvalositasahoz.

Gazzetta szerint Lukaku tovabbra is az Intert szeretne, de ha nincs lehetoseg az uzletetre, akkor mas lehetoseget kell neznie.
A Milan egy ilyen lehetoseg lenne, mivel maradhatna Milanoban, es Olaszorszagban, de felmerulhet a kerdes az Inter szurkolokkal kapcsolatban ez milyen dontes lenne tole.
Masik opcio a Szaudi lehetoseg, akik ugyanugy mint Koulibalynak 25m koruli fizetest ajanlottak neki.
Lukaku meg bizik benne, valtozik a Chelsea velemenye a sima kolcson kapcsan es lehet Inter-Lukaku 3.0, de el kell kezdeni B opcion is gondolkozni, ami jelenleg Milan vs Al Hilal.

Mulattieri pedig Frattesitol teljesen fuggetlenul, 8-9m korul a Sassuolo jatekosa lehet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.22. 15:29
Interfan1000 írta: 2023.06.22. 06:44
Mulattieri pedig Frattesitol teljesen fuggetlenul, 8-9m korul a Sassuolo jatekosa lehet.
Fabbian mellett ő az akit mindenképpen megtartanék.
Cupi

Ez a Retegui vagy ki miért olyan nagy szám? Most nézem 24 éves és idén hallottam először a nevét....nem kötekedésképpen kérdezem hanem tényleg érdekel mitől lett így felkapva? Arra is emlékszem olasz lett és a válogatottba lőtt 2 meccsen 2 gólt és azóta van hypolva.
interfan

Cupi írta: 2023.06.22. 16:24 Ez a Retegui vagy ki miért olyan nagy szám? Most nézem 24 éves és idén hallottam először a nevét....nem kötekedésképpen kérdezem hanem tényleg érdekel mitől lett így felkapva? Arra is emlékszem olasz lett és a válogatottba lőtt 2 meccsen 2 gólt és azóta van hypolva.
Azert a Tigrebe lovi szepen a golokat, persze Argentin bajnoksagot nem sokan kovetunk, koztuk en sem.
De pl iden 16 bajnoki 10 gol, tavaly 27 bajnoki 19 gol.

Persze korban az osszehasonlitas nem stimmel, de Martinez adatai es Reteguie az Argentin bajnoksagban:

- Martinez a Racingban: 62 meccs 27 gol 6 golpassz

- Retegui a Tigreben: 62 meccs 34 gol 2 golpassz

Persze, ismetlem, korban az osszehasonlitas nem stimmel, mert ezt Martinez 19-21 eves kora kozott hozta ossze, Retegui meg 22-24 kozott, de azert latszik hasonlo szamokat hoztak Argentinaban mindketten.

Ettol fuggetlenul lehet egy brutal buko is, de meglehet benne az is, ami Martinezben.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.22. 16:00
interfan írta: 2023.06.22. 15:29
Fabbian mellett ő az akit mindenképpen megtartanék.
Ha mar ennyire targyalunk a Salernitanaval, es most Pirola utan Fabbiant akarjuk oda eladni, akkor felmerulhetne Bia neve.
Ha mar ugyis Dzeko meg Lukaku utodot keresunk.
A Salernitana 12m-ert vegleg megveszi Biat.
Egy Fabbian-Bia csere, es legalabb van egy tamadonk.
33 Seria A meccs 16 gol 6 golpassz.

Egy probat megerne, ha mar Fabbianra nem szamitunk.

FcInternews sajat forrasai szerint ket Angol csapat is nagyon fontos ajanlatot keszul tenni Barellaert.
Arsenal es a MU.
Barella ugynoke a multheten Angliaba volt, ahol targyalt mindket csapattal.
A MU 100m-t fizetne Ricert, de ha nem sikerul, akkor Barella egy alternativa.
Az Inter 90-100m kozotti osszeget ker, es varja a hivatalos ajanlatokat.

Romano szerint az Al Nassr leakarja zarni a Brozovic uzletet az Interrel.
Meg nincs meg a teljes megallapodas, nehany reszlet hianyzik, de a csapatok dolgoznak a lezarason.
Brozovic kesz alairni az Al Nassrba.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cupi írta: 2023.06.22. 16:24 Ez a Retegui vagy ki miért olyan nagy szám? Most nézem 24 éves és idén hallottam először a nevét....nem kötekedésképpen kérdezem hanem tényleg érdekel mitől lett így felkapva? Arra is emlékszem olasz lett és a válogatottba lőtt 2 meccsen 2 gólt és azóta van hypolva.
Egyáltalán nem nagy szám. Az olasz válogatottat minősíti hogy vele számolnak.
Amúgy küzd,hajt, brusztol. 3.-4. számú csatárnak tökéletes, rengeteget dolgozik mezőnyben, hasonló mint Lautaro, talán nehezebben nyomják el viszont technikailag közelébe sincs.
De alap kezdőként számolni vele, hát nem tudom kb Fiorentina szint.
interfan

Ugynezki valamire raereztem Dia kapcsan.

Veget ert a targyalas a Salernitanaval, akik Fabbian es Esposito irant erdeklodnek, ellenben az Diat nezte ki mint lehetseges Lukaku vagy Dzeko utod.
Az Inter a Fabbian + Esposito parost ajanlotta Dia jatekjogaert cserebe.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Festa írta: 2023.06.22. 15:27 A Chelsea egy topligában 0 gòlos játékosért ad 100 milliò ért nekünk meg maradnak a lejárò szerződésű játékosok .Ez már nem is Inter Milánò hanem Ingyen Milánó vagy Free agent Fc.
Kínunkban nevetünk vagy sírunk esete forog fent most is.
:D Ez jó,IM,Ingyen Milano.Bár én is inkább "sírni tudnék,annyira szeretem őt"
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Tonalival a Newcastle 6 éves szerződést kötött és ez rohadt idegesítő, alapból feneketlen pénz megy hozzájuk emiatt feneketlen hype van az összes angol csapaton és a PL meg az UEFA is hagyja ezeket a kiskapukat miközben ha egy olasz csapat csinálna hasonlót egyből eltiltás, pénzbüntetés stb. Eddig is pofátlanul költötték a lóvét az angolok de eddig tehetségeket szipkázták el de most már Tonali jön Barella is valószínű, bár reménykedem abban, hogy ez nem fog bekövetkezni de látjuk a helyzetet és közben a német, spanyol és az olasz liga szépen lemarad. Én már egy-két éve arra várok az UEFÁ-tól, hogy mikor fognak elvenni 1-1 BL helyet a németektől és az olaszoktól, hogy plusz 2 angol csapat indulhasson benne. Kb két éve emiatt már nem nagyon nézek olasz meccseken kívül más bajnokságot és BL-t se ha nem mi játszunk de ha Barellát is eladják a nyár során akkor számomra ennyi volt a foci és inkább elkezdek kosár vagy kézilabdát vagy akár röplabdát nézni.
interfan

Romano szerint Onana ugynoke ma Manchesterben targyalt a MU vezetessel.
Az Inter legalabb 50m eurot ker.

Romano megerositi, Azpilicueta egy konkret es eros jelolt az Internel mint Skriniar utod.

Romano szerint ma zarulhat az Inter-Al Nassr targyalas Brozovicert.
Utolso fazisban vannak a felek, es mar csak a legutolso reszletek hianyoznak.

Szinten megerositi Romano, Gosens mindenben megallapodott az Union Berlinnek, viszont a ket klub kozott nincs megallapodas.

Di Marzio es a Sky szerint az Inter Azpilicuetat valasztotta mint Skriniar utod.
Di Marzio szerint a Chelsea nem ragaszkodik hozza, es mivel mar csak 1 evre van szerzodese, akar a szerzodesbontasra is nyitott a kora miatt.
Az Inter ezt szeretne elerni, ezaltal ingyen igazolhato lenne, es az Inter az 1 eves 10m Chelsea fizetes helyett, 3 evre osszesen 15m-s fizetest kinalna fel neki.

Sky es Di Marzio is megerositi Onana Manchesteri utjat es targyalasat a MU-val.
Az Inter 50m eurot ker Onanaert.

Szinten a Sky es Di Marzio szerint ma probaljuk lezarni Brozovic eladasat, es helyere tovabbra is Frattesi az 1.szamu jelolt.
Az Inter remeli gyorsan sikerul lezarni Brozovic eladasat.

Gazzetta is megerositi Onana ugynokenek Manchesteri targyalasat a MU-val.
Jelenleg a MU nem akar 30m fele menni, de sok fugg a hatterben zajlo eladasi targyalasokatol.
Az Internel ket Onana utod jelolt van a Gazzetta szerint: Sommer vagy Mamardashvili.
Viszont Mamardashvili nem lesz egyszeru, a Spurs is megkereste meg ot Vicario elott, es a 25m ajanlatot a Valencia visszautasitotta, az Inter pedig meg 25m-t sem fizetne.
Ezert nagyon komoly lehetoseg Sommer, akit az Inter kezdoposztal csabitana, es kora miatt olcson is mozdihato.

Lukaku ugyvedje elmondta, nincs folyamatoban levo targyalas a Milannal, es egyelore Europaban akar maradni ezert a Szaudi lehetoseg sem opcio jelenleg.
A Chelsea egyertelmu, vegleges eladast, es komoly osszegu ajanlatot fogad csak el.
Elmondta, az Inter terfelen a labda, hogy tud e ilyen ajanlatot tenni.

Gazzetta szerint mivel a Milan Frattesi kapcsan bekavart, ezert az Inter probal egy utolso, emelt ajanlatot tenni Thuramnak.
Thuramert a Milan, Inter, Lipcse maradt.
Gazzetta szerint megfelelo Lukaku utodot latunk Thuramban, mivel Lukakuert fizetni nem tudunk, es kotelezo opciot sem tudunk vallalni, ezert az ugy nagyon nehez.
Ellenben a Gazzetta szerint az Inter felulmulta a Milan 5m euros fizetes ajanlatat Thuramnak.

SportItalia es Pedulla is megerositi, az Inter valoban megprobalja megakadalyozni a Thuram-Milan uzletet, es Thuramot mindenkeppen az Interbe hozni.

Jovoheten ujabb targyalas lesz a tegnapi utan a Salernitanaval.
A Salernitana 12m-ert vegleg megveszi Diat, am 25m kivasarlasi zaradek szerepel majd a Salerintanas szerzodeseben.
Az Interen kivul a Fiorentina vinne.
Az Inter ajanlata Fabbian + Esposito = Dia.
A Salernitana a ket jatekos mellett, penzt is kerne Dia jatekjogaert cserebe.
CsaSzi9294

Sommer? 34 évesen a kezdőbe. Akkor inkább Ochoa vagy maradjon Handa…
Bár kinézem Zhangből, hogy még 25-30 milliót is sajnálni fogunk egy normális kapusra. Lényeg, hogy adjuk oda Onanát 50ért úgy, hogy ha a Frosinonéba védene ők elkérnék a 100at, akkor is megvennék. Bohócok vagyunk nem is kicsit ha ez így lesz.
PellerG

interfan írta: 2023.06.23. 05:42 Romano megerositi, Azpilicueta egy konkret es eros jelolt az Internel mint Skriniar utod.
Erre a szerepkörre már itt van Darmian.
Wingbackből hátrahúzott belső védő, nem fiatalon.
Semmi értelmét nem látom ennek a műveletnek.
Ha ez kell, még D'Ambrosio is maradhat egy évet beugrósnak, szintén ez a szerepkör
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.23. 07:20 Sommer? 34 évesen a kezdőbe. Akkor inkább Ochoa vagy maradjon Handa…
Bár kinézem Zhangből, hogy még 25-30 milliót is sajnálni fogunk egy normális kapusra. Lényeg, hogy adjuk oda Onanát 50ért úgy, hogy ha a Frosinonéba védene ők elkérnék a 100at, akkor is megvennék. Bohócok vagyunk nem is kicsit ha ez így lesz.
Maradjon inkabb Onana, lehetetlen ot potolni.

En bizok abban, hogy a MU amig nincs Qatari tulajdon, nem ad 50m-t egy kapusert.

Szoval en bizok Onana maradasban.

Ha elmegy, az egyenlo a tragediaval.

Manapsag mindenfele senkiert mar 30m felett kernek kapus poszton.
Par eve egy Ederson, Courtois, Neuer, De Gea, lehetett venni 30-40m-ert, most meg egy Mamadarshvilit.
Vicc az egesz...

Ezert kell megtartani szepen Onanat, es gond egy szal sem. :)
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2023.06.23. 07:20 Sommer? 34 évesen a kezdőbe. Akkor inkább Ochoa vagy maradjon Handa…
Ez az 50 /ha egyáltalán lesz annyi/ tényleg szánalmas.....jelenleg a világ 5 legjobb kapusa közt van. Sajnos pontosan tudják csórik vagyunk és kell a pénz ráadásul gyorsan ha pótolni is akarjuk mert tanulva a tavalyból senki nem fog megvárni minket....ezért könnyen szívózhatnak velünk....
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Szerintem nálunk valami klubon belüli megállapodott szabály, hogy 30 év alatt, ha nem muszáj ne foglalkozzunk senkivel sem.
Festa

Cupi írta: 2023.06.23. 07:39
Ez az 50 /ha egyáltalán lesz annyi/ tényleg szánalmas.....jelenleg a világ 5 legjobb kapusa közt van. Sajnos pontosan tudják csórik vagyunk és kell a pénz ráadásul gyorsan ha pótolni is akarjuk mert tanulva a tavalyból senki nem fog megvárni minket....ezért könnyen szívózhatnak velünk....
Kepa valami 70 volt talán..BLdöntősként is hülyének néznek minket.Legalább Zhang még sokáig lesz Inter elnök hitelből.
interfan

Festa írta: 2023.06.23. 08:03 Kepa valami 70 volt talán..BLdöntősként is hülyének néznek minket.Legalább Zhang még sokáig lesz Inter elnök hitelből.
80m volt Kepa...
interfan

Frattesi:

Gyakran nezed a telefonod?

Nem, megkertem az ugynokomet, csak akkor ertesitsen, ha mar majdnem minden kesz egy csapattal.

Milyen hatassal van rad, hogy a Juve, Inter, Milan is vinne?

Jo erzes nem tagadom.
De szeretnem ha minel elobb lezarulna az ugy.

Kerdezhetnen hogy milyen a tenger Ibizan, de inkabb az Interrol kerdezlek.

Nem fogok egy csapatot sem emliteni, ahogy nem tettem eddig sem.
Targyalasok hirtelen megszunhetnek es letrejohetnek.
Mas csapatok is erdeklodnek, es az ugynokom megfogja talalni a legjobb megoldast, ha nem, akkor beledobom a tengerbe.

Ugyanaz a posztod mint Barellanak, problema lenne vele jatszani?

Abszolult en, bal KP poszton is tudok jatszani, jobb labbal passzolok, de sokszor ballal szerelek.

Milan es az Inter a BL-be indul, a Juve nem, ez befolyasolja a valasztasod?

Nem.
Projektet valasztok, es ez nem fugg a BL indulastol.
Az sem szamit, hogy kesz csapatba igazolok, vagy ujjaepules elott allo csapatba.

A Milan Tonali eladasa utan erted tehet ajanlatot, mit tudsz errol mondani?

Csak annyit amit Carnevali elnok ur, ha komoly ajanlat erkezik azt meghallgatjuk.

4-2-3-1 idealis neked?

Elso evben a Sassban ebben a rendszerben jatszottam, ezert nem jelente problemat.
Viszont teny, hogy tobbet jatszottam 3 kozepso KP rendszerben.

Marchisio meghivott teged a Juveba, kozben Carnevali a Juve vezetessel targyalt.
Versenyzel Milinkovical a Juve mezert?

Marchisio az egyik legjobb baratom.
Nagyon hasonlitunk, ugyanugy felunk a repulestol.
Ibizara tarto gepen indulas elott bementem a pilotafulkebe, es megkerdeztem varhato e turbulencia.
Milinkovic a Seria A egyik, hanem a legjobb KP-ja.
Nekem kozel sincs akkora tudasom mint neki.
Viszont ha vele vagyok versenyben a Juvenal, az azt jelenti, hogy a kemeny munka a csucsra visz.

Masik baratod Scamacca visszaterhet a kedvenc csapataba a Romaba, mit gondolsz errol te is mint Roma szurkolo?

En megprobalom ezt kizarni, es nem az erzelmekre hallgatni.
Tudatosan kell dontenem, es nem szabad hogy elvigyen a szivem.

Tudod ha egy "top" csapatban lejatszol egy rossz meccset, rengeteg kritikat kapsz majd?

Ez a dolgok szepsege.
A legjobbat akarom nyujtani az elejetol a vegeig.
Festa

interfan írta: 2023.06.23. 08:05
Festa írta: 2023.06.23. 08:03 Kepa valami 70 volt talán..BLdöntősként is hülyének néznek minket.Legalább Zhang még sokáig lesz Inter elnök hitelből.
80m volt Kepa...
Most megforgattad a kést szívemben..
Na jöjjön a grúz kapus a Valenciából szenvedjenek a kommentátorok is.
interfan

Festa írta: 2023.06.23. 08:36
interfan írta: 2023.06.23. 08:05
80m volt Kepa...
Most megforgattad a kést szívemben..
Na jöjjön a grúz kapus a Valenciából szenvedjenek a kommentátorok is.
Inkabb maradjon Onana.
Es akkor nem kell senkinek szenvedni, nem kell senkinek kest kapnia a szivebe.
Cupi

Azért Marottanak meg Ausilio-nak milyen frankó lehet. Főnök közli kell a zsé, adjunk el de a pótlást oldjátok meg ingyen, kölcsön vagy minimál összegből. Persze a szintentartást figyelembe véve. :D

Ez a jelenet ugrik be erről ahol Zhang nyit rá mindig Marottara és Ausiliora. :D ;)

interfan

PellerG írta: 2023.06.23. 07:24
interfan írta: 2023.06.23. 05:42 Romano megerositi, Azpilicueta egy konkret es eros jelolt az Internel mint Skriniar utod.
Erre a szerepkörre már itt van Darmian.
Wingbackből hátrahúzott belső védő, nem fiatalon.
Semmi értelmét nem látom ennek a műveletnek.
Ha ez kell, még D'Ambrosio is maradhat egy évet beugrósnak, szintén ez a szerepkör
Nem tudom, lehet nem jarnak vele sem rosszabbul, mint egy ilyen Becao, Demiral vonallal.
Annyit amennyit egy Becao, Demiral tud, annyit Azpilicueta is tud.
Mi meg eleve imadjuk a "joly jokereket", lasd Darmian, vagy korabban D'Ambrosio.
Mondjuk en meg mindig egy Chalobaht varnek hatra.

KP-ra johet Frattesi a tavozo Brozovic helyere, szelre nalam C.Augosto teljesen ok Gosens helyett.
Rosszabbul nem jarhatunk.

Elore meg a Thuram-Dia paros nalam abszolult rendben lenne Lukaku-Dzeko utodnak.

Gazzetta szerint az Onana, Brozovic, Gosens sor tavozhat.
Amit varunk ertuk:
Onana: 50m
Brozovic: 20-23m
Gosens: 15m

Osszesen: 85-90m

Gazzetta szerint a Chelsea biztosan nem adja Lukakut ujra kolcson, ezt megerositette Lukaku ugyvedje is.
Jelenleg a Gazzetta szerint Lukaku nem akar a Milanba igazolni, es tovabbra is bizik az Interbe.
Viszont az Inter nem tud fizetni, sem kotelezo opicot, ezert az uzlet nagyon nehez, sot lassan kezd lehetetlenne valni.
Al Hilal 30m eves fizetest, es 3 eves szerzodest kinalt Lukakunak, aki egyelore nemet mondott, viszont a valasz nem vegleges.
Amennyiben rovid idon belul nem valtozik drasztikusan a Chelsea-Inter helyzet, Lukaku vegul igent mondhat a Szaudiaknak a Milannal szembe.
Válasz küldése