Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Atosz

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Nekem is vegyesek az érzéseim Thurammal kapcsolatban, de ami mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy ezennel megvan a keret egyetlen 1-1ezni tudó játékosa. Hiánycikk volt nagyon.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Elnézést de Thuram mennyire biztos hogy érkezik?Kérdezem azért mert sok olyan játékos volt aki már a minék lesz és még sem az Intert választotta. Köszi előre is. Én akkor hiszem azt hogy új játékos érkezik ha a csapatom mezét tartva mutatják be.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

tomika431 írta: 2023.06.24. 15:45 Elnézést de Thuram mennyire biztos hogy érkezik?Kérdezem azért mert sok olyan játékos volt aki már a minék lesz és még sem az Intert választotta. Köszi előre is. Én akkor hiszem azt hogy új játékos érkezik ha a csapatom mezét tartva mutatják be.
Biztos es konkret teny akkor lesz amikor hivatalosan bejelentik.

Ehhez meg at kell mennie az orvosin, amire jovohet elejen varjuk.

Egyebkent minden nagyobb nevu ujsagiro, pl Romano, Di Marzio, Pedulla, Schira, es minden nagyobb lap Gazzetta, Sky, SportItalia bejelentette, Thuram az Inter ajanlatat fogadta el a Milanavel szemben.
Mi 6m + bonuszokat, a Milan 5m + bonuszokat ajanlott.
Vegul az Inter lett a befuto, es az Inter valasztotta a teljes Olasz media szerint, valamint megerositettek ezt a Francia media is.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2023.06.24. 15:50
tomika431 írta: 2023.06.24. 15:45 Elnézést de Thuram mennyire biztos hogy érkezik?Kérdezem azért mert sok olyan játékos volt aki már a minék lesz és még sem az Intert választotta. Köszi előre is. Én akkor hiszem azt hogy új játékos érkezik ha a csapatom mezét tartva mutatják be.

Egyebkent minden nagyobb nevu ujsagiro, pl Romano, Di Marzio, Pedulla, Schira, es minden nagyobb lap Gazzetta, Sky, SportItalia bejelentette, Thuram az Inter ajanlatat fogadta el a Milanavel szemben.
Vegul az Inter lett a befuto, es az Inter valasztotta a teljes Olasz media szerint, valamint megerositettek ezt a Francia media is.
Értelek és köszi csak tudod nekem ez már a túl szép hogy igaz legyen igazolás hogy ingyen egy ilyen kalibert sikerült leigazolnunk. Szerintem neki a Serie A lesz a terepe, sok örömöt fog okozni nekünk szurkolóknak abban biztos vagyok.
interfan

tomika431 írta: 2023.06.24. 15:54
interfan írta: 2023.06.24. 15:50

Értelek és köszi csak tudod nekem ez már a túl szép hogy igaz legyen igazolás hogy ingyen egy ilyen kalibert sikerült leigazolnunk. Szerintem neki a Serie A lesz a terepe, sok örööt fog okozni nekünk szurkolóknak abban biztos vagyok.
Nagyon szivesen.

Igazabol Milan es az Inter maradt mind ket lehetoseg.
Az Inter tobb fizetest ajanlott, igy erheto is hogy minket valasztott.

Egyertek, szerintem is sok oromot fog okozni o nekunk.
interfan

PellerG írta: 2023.06.24. 10:37 A hírek szerint Bisseck végül nem jön, mert a PL-ből 2 millióval ránk ígért valaki.
Hirek szerint erkezik Bisseck.

Ma reggeli Gazzetta is errol irt, hogy Azpilicueta + Bisseck erkesevel lesz teljes az Inter KH poszton.

https://m.fcinternews.it/rassegna/i-gds ... ite-928826

Ez pedig ma delutani hir, ami szerint minden kesz az ugyben, Bisseck erkezik.
A szerzodest mar alairtak a jatekossal, az Inter pedig kifizeti a 7m kivasarlasi arat.
Appianoban az edzotabor kezdeten lesz bemutatva.

https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... sistemato/
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2023.06.24. 16:01 Hirek szerint erkezik Bisseck.
Ránézésre is megmondanám hogy német.

Sose hallottam róla, remélem jó lesz, ha már képesek vagyunk eurómilliókat fizetni érte.
Másokért mostanában nem nagyon megy.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2023.06.24. 16:01
PellerG írta: 2023.06.24. 10:37 A hírek szerint Bisseck végül nem jön, mert a PL-ből 2 millióval ránk ígért valaki.

Ma reggeli Gazzetta is errol irt, hogy Azpilicueta + Bisseck erkesevel lesz teljes az Inter KH poszton.

A szerzodest mar alairtak a jatekossal, az Inter pedig kifizeti a 7m kivasarlasi arat.

Az ügynökével megy az egyezkedés.

https://m.fcinternews.it/esclusive/i-fc ... tro-928644
interfan

PellerG írta: 2023.06.24. 16:51
interfan írta: 2023.06.24. 16:01

Az ügynökével megy az egyezkedés.

https://m.fcinternews.it/esclusive/i-fc ... tro-928644
3 napos cikket linkeltel.
2023.06.21

A felso ketto mindketto mai.
2023.06.24

Az legutolso mai cikkben le is irjak, semmi nem igaz a par napja megjelent hirbol, hogy problema van a szerzodese kapcsan.

Egyszoval a legfrisebb, mai hirek szerint erkezik.
Ettol fuggetlenul biztos akkor lesz, ha mar hivatalos.
interfan

SMS ugynoke:

Szaudi csapatok nagyon komoly erdeklodest mutatnak SMS irant, komoly lehetoseg es szamara.
Viszont vannak mas lehetosegeink is.

Ezt azt jelenti jovore nem jatszik a Szaudiaknal?

En ilyet nem mondtam, meglatjuk mi lesz, az eletben nem tudhatod mit hoz a jovo.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Bisseck U21 Eb után jelenthetik be.
Ahol amúgy a németek csapatkapitánya és az első meccsen Izrael ellen ő szerezte a németek gólját.
Holnap játszanak 18-00 Csehek ellen.
Sajnos nem adja semmi itthon, ha találok normális streamet megnéznem , kíváncsi vagyok rá.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Stankov írta: 2023.06.24. 17:54 Bisseck U21 Eb után jelenthetik be.
Ahol amúgy a németek csapatkapitánya és az első meccsen Izrael ellen ő szerezte a németek gólját.
Holnap játszanak 18-00 Csehek ellen.
Sajnos nem adja semmi itthon, ha találok normális streamet megnéznem , kíváncsi vagyok rá.
Én néztem róla yt videót (persze az ilyen videók sokat nem jelentenek), viszont ahhoz képest, hogy 196 cm és nagydarab (a videókon látható is mekkora állat a többi játékoshoz képest a hollandoknál) ahhoz képest elég gyors, jól cselez, jól szerel, jól passzol és szeret felfutni támogatva a támadójátékot. Amennyit én láttam ezekből a videókból kb Bastoni stílus és tökéletesen illene Inzaghi rendszerébe.

Kinézetre vicces a többiekhez képest, olyan mintha 25 évesen 15 évesek ellen játszana :D :D

A tehetsége adott, jó lenne fogni már végre egy ilyen fiatal játékost aki nálunk nőné ki magát (mint annó Skrini)
interfan

Sky, Di Marzio, es Romano is bejelentette amit reggel a Gazzetta, Bisseck az Inter jatekosa.

Romano azt is bejelentette, ez nem befolyasolja Azpilicueta erkezeset, aki szinten az Inter jatekosa lesz.

Ahogy reggel a Gazzetta leirta, Azpilicueta + Bisseck erkezesevel teljesse valik az Inter KH sor.
Stankov

k.tomi880421 írta: 2023.06.24. 19:23
Én néztem róla yt videót (persze az ilyen videók sokat nem jelentenek), viszont ahhoz képest, hogy 196 cm és nagydarab
Igen ott én is láttam néhányat. Egy egész meccsen azért teljesebb képet lehet kapni.
Az viszont nagyon érdekes hogy magassága ellenére jó a mozgása,ha már Skriniar szóba jött neki sokszor fura volt,bár nem eredménytelen.
De labdával is egész ügyes
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Szóval jövőre itt lesz hátvédnek

Bastoni, De Vrij, Acerbi, Bisseck, Azpi, Darmian

Ebben a sorban Inzaghinal szerintem csont utolsó lesz, de ne nekem legyen igazam.
k.tomi880421

alwin91 írta: 2023.06.24. 20:31 Szóval jövőre itt lesz hátvédnek

Bastoni, De Vrij, Acerbi, Bisseck, Azpi, Darmian

Ebben a sorban Inzaghinal szerintem csont utolsó lesz, de ne nekem legyen igazam.
Nekem viszont úgy tűnik Marrottáék logikusan próbálják toldozni a keretet.
Jobb KHV Azpi és Darmian
Közép KHV Acerbi és de Vrij
Bal KHV Bastoni és Bisseck

Abból a pénzből amit Zhang ad többet nem lehetne kihozni.
Sőt itt talán a szinten tartás meg is van, Azpi előrelépés Dambro helyett és Bastoninak is lesz egy helyettese.
Hozzáteszem, hogy én Skriniart már nem számolom ide mivel fél évet nem játszott és az első fél évében se volt megbízható már.

Viszont Ndickára leszek kíváncsi a Rómánál, nagy tehetségként van számon tartva de valahogy mégse udvarolták körül a nagyobbnál-nagyobb csapatok.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Carnevali (A Sassuolo ügyvezető igazgatója): "Frattesi? Mennek a tárgyalások, beszélgetések. Július 5.-én pedig összeülünk Frattesivel. A Roma, Juve és az Inter érdeklődik felőle. Milan? Tonali eladása után sok helyen olvastam, hogy tárgyalásban állunk velük, azonban eddig nem kerestek minket."

Frattesi: "Már kiválasztottam a következő csapatomat, és biztos vagyok benne, hogy az ügynököm képes lesz elintézni azt, hogy oda tudjak igazolni. A legfontosabb számomra az, hogy milyen szerepet szánnak nekem a pályán. Regista vagyok és ebben a pozícióban szeretnék játszani."

A hírek szerint, megvan a megegyezés az Inter és a Sassuolo közt, azonban a Nerazzurri vezetősége csak azután lép akcióba, hogy Brozovic vagy Gosens elhagyja a klubot.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

https://www.fcinter1908.it/copertina/ro ... rbo-inter/

Felvettük a kapcsolatot Luka Romero ügynökével.
U-20-as Argentín válogatott, és lejárt a szerződése a Lazioban.

Remélem jól fordította le a Google fordító. 😀
Stankov

FEKA84 írta: 2023.06.24. 21:39 https://www.fcinter1908.it/copertina/ro ... rbo-inter/

Felvettük a kapcsolatot Luka Romero ügynökével.
U-20-as Argentín válogatott, és lejárt a szerződése a Lazioban.

Remélem jól fordította le a Google fordító. 😀
Elkezdtünk mi is gecizni a milannal, ők nézték ki.
Nem baj szivassuk csak őket azt hiszem bőven rászolgáltak.
Amúgy nem hiszem hogy komoly, tipikus tükör szélső ergo nincs is posztja nálunk
Stankov

Milan elkezdett tárgyalni a Benficaval Florentino miatt és hogy ez miért fontos nekünk? Mert lehetséges hogy Frattesi ránk vár így a szomszédba más alternatívát kell keresniük
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ha mindent meg tudunk oldani egy Goesens, Brozovic meg pár fiatal eladásával, akkor Onana-t miért kell áron alul eladni? Én ezt nem értem, mert úgy volt, hogy a BL fedezi az idei évet. Mert még ha óriási pénzeket venne ki belőle Zhang, de két harmad áron adja el és utána 15-20 milliót egy kapusra ki kell dobni. Valamint kell még egy csatár is.
k.tomi880421

Stankov írta: 2023.06.24. 22:41 Milan elkezdett tárgyalni a Benficaval Florentino miatt és hogy ez miért fontos nekünk? Mert lehetséges hogy Frattesi ránk vár így a szomszédba más alternatívát kell keresniük
Pont ma reggel volt hír erről, hogy Frattesi eldöntötte, hogy az Interbe akar igazolni. Ennek hatására egyből transfermarkt átigaztolási esély felment 67%-ra a Milan eddig 40+ százalékos esélye meg lement 20%-ra. Am hajrá Milan Florentinóval a Monaco majd a Getafe is visszaküldte kölcsön után a Benficának.
mike

k.tomi880421 írta: 2023.06.24. 23:40 Pont ma reggel volt hír erről, hogy Frattesi eldöntötte, hogy az Interbe akar igazolni.
Eddig nehezen hittem, de Frattesi óriási dolog lenne.
Pont illene a 3 kp-s rendszerünkbe.

Ez a Bisseck videó is bíztató, hátha kincset találtunk vele.

Eddig elégedett vagyok, csak Onanát, és más kulcsembert se adjuk el.
interfan

Stankov írta: 2023.06.24. 22:41 Milan elkezdett tárgyalni a Benficaval Florentino miatt és hogy ez miért fontos nekünk? Mert lehetséges hogy Frattesi ránk vár így a szomszédba más alternatívát kell keresniük
Milannak 2 uj kozepso KP biztosan kell.
Tonali elmegy, Bennacer meg serult legalabb novemberig.
Bakayoko szinten fix tavozo, ezen kivul ugynezki Vranckxot sem veszik meg.

Magyarul az idei 6 kozepso KP-bol 3 tavozik, es 1 serult novemberig.

2db kozepso KP van ott igy jelenleg:
Krunic + Pogeba (es a novemberig serult Bennacer)

Ez alapjan a Milannak meg akar 3 uj kozepso KP is kell, mivel minimum 3 jatekos is tavozik a kozeppalya kozeperol, es egy meg serult majdnem telig.
interfan

Francesco írta: 2023.06.24. 23:23 Ha mindent meg tudunk oldani egy Goesens, Brozovic meg pár fiatal eladásával, akkor Onana-t miért kell áron alul eladni? Én ezt nem értem, mert úgy volt, hogy a BL fedezi az idei évet. Mert még ha óriási pénzeket venne ki belőle Zhang, de két harmad áron adja el és utána 15-20 milliót egy kapusra ki kell dobni. Valamint kell még egy csatár is.
Jol irod, a BL fedezi az idei evet.
Magyarul 2023.06.30.
Tehat a junius 30-ig nem kotelezo eladnunk senkit.

Viszont julius 1-tol uj gazdasagi ev kezdodik...

Jo leirni, hogy Brozovic meg Gosens eladasa, dehat latjuk...

15m-t vagy kotelezo opcios 15m-t kerunk Gosensert, az Union meg hiaba allapodott meg mindenben Gosensel, nem akarnak ennyit fizetni, sem kotelezo opciot vallalni.
Ugyanez volt telen a Leverkursenel, Gosens ment volna, meg is allapodott veluk, de ok csak kolcson vettek volna sima opcioval, mi viszont kotelezo opciot akartunk amit nem adtak meg.

Brozovicert szinten nem kapkodnak, latjuk meg a Szaudiak sem, es ott is inkabb B opcio.
Na meg latjuk, nem nagyon akarjak emelni a 18m-s ajanlatot, pedig aztan nekik lenne mibol...
1-2 Spanyol lap leirja a Barcat, komolyabb megerosites nelkul, dehat meg ezen Spanyol lapok is mit irnak, a Barca max 15m-t adna, ennyiert az Inter meg nem adja.

Egyszoval lathatjuk, nem Gosens es Brozovic a ket legpiackepesebb jatekosunk...

Onana helyzete aggaszto.
Persze leirja ilyen Mirror, hogy lehet megsem, mert DeGea marad, es akkor lehet nem is kell Onana, stb.
Dehat Mirror...
Sajnos Romano, Di Marzio, Pedulla, Schira, Sky, SportItalia, Gazzetta, SM konkret targyalasokrol ir, amit sok komolyabb angol lap is megerosit, raadasul Onana ugynoke az elmult heten 2x is Angliaban jart a MU-val targyalni.

En egy dologban bizok a MU kapcsan, hogy iden Glazerek nem adnak annyi penzt a mercatoba, ha mar ugyis a klub eladasa megy.
Tulajdonos helyzet meg mindig nem rendezodott, es ha a Qatariak is veszik meg oket, ez az idei nyar meg biztosan nem lesz UTDQatar nyar.
Mivel a bejelentes utan meg 2-,2,5 honap mire konkret vegig megy a tulajdonosvaltas.
Egyszoval iden nyaron a MU-nak meg a Glazerek fele mondjuk 100/150m + eladasokbol kell a mercatot fedezni.
Ez meg nem biztos, hogy eleg lesz egy Onanara is, ha pl Caicedo 100m, Mount 70m, es meg uj csatart is akarnak ami megint nem 20m...
Persze Glazerekkel is volt mar jopar brutalis mercato.
Tavaly pl -230m, de azert atlagba -100/150m mercatokat hoznak, es nem a -230m-t.

Persze FM, dehat a topic is errol szol a "pletykakrol", en szo nelkul alairnam, ha szamunkra kis tulzassal "ennyi" lenne a mercato, ha marad Onana, Bastoni, Barella, Martinez.
Hatul kesz az erkezo Azpilicueta + Bisseckel.
KP megvan, egyedul egy Gag utod kell, jo lenne Fabbian, de ha Pereyra ingyen, hat ez van mit tudunk tenni.
WB poszt kesz.
Elol meg valahogy bezsakolni egy Biat, vagy ha nem akkor M.Dembele.

En 1000X inkabb irnam ala ezt a csapatot jovore, mint hogy ilyen remalom legyen es Onana vagy Barella tavozzon:

Onana
Azpilicueta-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Brozovic-Calhanglu-Dimarco
Thuram-Martinez

Handanovic, Cordaz

Darmian, DeVrij, Bisseck

Bellanova/D'Ambrosio, Gosens

Mkhitaryan, Asllani, Pereyra/Fabbian

Bia/Dembele, Correa

Ezzel a Zhang altal emlitett "szinten tartas" megvalosulna.
Legalabb nem artanank tobbet...
Gyakorlatilag penzt nem, vagy alig kellene kolteni.
Mivel Azpi, Pereyra/Fabbian, Thuram ingyen lenne (akar Dembele is).
Bisseck 7m
Acerbi 3m
Bellanova fiatalokkal csere vagy D'Ambrosio ingyen marad
Bia fiatalokkal csere vagy Dembele ingyen

Ennyi meg azert a "fiatalok" eladasabol is bejonne.
Francesco

interfan írta: 2023.06.25. 07:36
Egyetértek, bőven jó lenne így a mercato. Kíváncsi vagyok végül Frattesi jön e, szerintem ez Onana eladásától is függ, mert akkor valamit mindenképpen még adni kell a szurkolóknak.
Most akkor Bia, vagy Dia? :D
interfan

Kozben a Gazzetta szerint teljesen kezd lezarulni a Lukaku-Inter story.
A Chelsea es Lukaku ugyvedje is vilagos volt, csak vegleges eladas.
40m az ara, vagy ugyanilyen erteku kotelezo opcio, ez az Inter szamara teljesen eselytelen.
Egyre tobb forras szerint Lukaku mar merlegeli a Szaudi lehetoseget, mivel a Milanba nem akar igazolni akik megvennek.
Al Hilal vagy Milan a ket lehetoseg jelenleg Lukakunak.

Thuram erkezesevel az Inter potolta Lukakut, de nem zarnank be elotte az ajtot, ha kolcsonkaptuk volna ujra, viszont erre az esely minimalis, sot kezd is lezarulni a tortenet.

A masik csatar erkezo posztra Thuram utan, uj nevet dobott be a Gazzetta.
Morata.
2024-ben lejar a szerzodese, az Atletico 10m-t ker, ez pedig az Internek komoly lehetoseg, es nagy uzlet lenne.
alwin91

interfan írta: 2023.06.25. 09:27 Kozben a Gazzetta szerint teljesen kezd lezarulni a Lukaku-Inter story.
A Chelsea es Lukaku ugyvedje is vilagos volt, csak vegleges eladas.
40m az ara, vagy ugyanilyen erteku kotelezo opcio, ez az Inter szamara teljesen eselytelen.
Egyre tobb forras szerint Lukaku mar merlegeli a Szaudi lehetoseget, mivel a Milanba nem akar igazolni akik megvennek.
Al Hilal vagy Milan a ket lehetoseg jelenleg Lukakunak.

Thuram erkezesevel az Inter potolta Lukakut, de nem zarnank be elotte az ajtot, ha kolcsonkaptuk volna ujra, viszont erre az esely minimalis, sot kezd is lezarulni a tortenet.

A masik csatar erkezo posztra Thuram utan, uj nevet dobott be a Gazzetta.
Morata.
2024-ben lejar a szerzodese, az Atletico 10m-t ker, ez pedig az Internek komoly lehetoseg, es nagy uzlet lenne.
Nem bánom, ha Lukaku nem jön vissza. Oké, egy bajnokságot nyert vele a csapat, de idén már nem volt nagy eresztés, valamint a 2 elvesztett európai kupadöntőn is inkább negatív hősként emlékszünk rá.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Én is pont írni akartam, hogy nem tudom, honnan jött ez a Bia név, Boulaye Dia, lehet Interfan már az itteni beceneveit próbálhatja, de sajnos túlságosan is a legenda Biabianyt juttatja eszembe.. amúgy voltak nagy megmozdulásai és meccsei a szezonban, érdekes lehet..
Viszont azt a kutyaszar Moratat jó lenne elkerülni..
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Atosz írta: 2023.06.25. 11:04 Én is pont írni akartam, hogy nem tudom, honnan jött ez a Bia név, Boulaye Dia, lehet Interfan már az itteni beceneveit próbálhatja, de sajnos túlságosan is a legenda Biabianyt juttatja eszembe.. amúgy voltak nagy megmozdulásai és meccsei a szezonban, érdekes lehet..
Viszont azt a kutyaszar Moratat jó lenne elkerülni..
Morata úgy bőgött mikor távoznia kellett a juvéból mint a fene. Szóval egye is meg a fene ott ahol van. Nem kell ide.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerintem Morata jó csatár az a típus aki az egész meccsen eltűnik de valahogy mindig róla pattan be a labda... Emellett pedig Dzekora hasonlít visszalép és érti a focit nagyon intelligens játékos szerintem.
Én örülnék neki ha jönne
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter mindenben megallapodott az Al Nassr csapataval, 23m euroert eladja Brozovicot.
Brozovic mar korabban megegyezett az Al Nassral, ahol 20m euros fizetest kap.
Di Marzio szerint holnap hivatalos is lehet az uzlet.
Francesco

INTER-1908 írta: 2023.06.25. 12:14 Szerintem Morata jó csatár az a típus aki az egész meccsen eltűnik de valahogy mindig róla pattan be a labda... Emellett pedig Dzekora hasonlít visszalép és érti a focit nagyon intelligens játékos szerintem.
Én örülnék neki ha jönne
Egyetértek. Correához képest nagy előrelépés lenne. Ő is ezt a tizen pár gólt tudja, de több előkészítés és mezőnyben sem esik át a labdán, plusz van lendülete. Azért egy Martinez, Morata, Thuram, Dia sor előrelépés lenne az ideihez képest.
Persze a Salernitana szerintem nem fogja odaadni Dia-t.
Onana remek kapus, de ha az árából tudjuk hozni a Sommer, Frattesi, Dia, Morata sort, akkor menjen, főleg úgy, hogy ingyen érkezett. Persze a legjobb az lenne, ha maradna.
interfan

Francesco írta: 2023.06.25. 12:25
INTER-1908 írta: 2023.06.25. 12:14 Szerintem Morata jó csatár az a típus aki az egész meccsen eltűnik de valahogy mindig róla pattan be a labda... Emellett pedig Dzekora hasonlít visszalép és érti a focit nagyon intelligens játékos szerintem.
Én örülnék neki ha jönne
Egyetértek. Correához képest nagy előrelépés lenne. Ő is ezt a tizen pár gólt tudja, de több előkészítés és mezőnyben sem esik át a labdán, plusz van lendülete. Azért egy Martinez, Morata, Thuram, Dia sor előrelépés lenne az ideihez képest.
Onana remek kapus, de ha az árából tudjuk hozni a Sommer, Frattesi, Dia, Morata sort, akkor menjen, főleg úgy, hogy ingyen érkezett. Persze a legjobb az lenne, ha maradna.
Morata nem Correa helyere jonne, hanem Dzeko vagy Lukaku helyett...
Francesco

interfan írta: 2023.06.25. 12:27
Francesco írta: 2023.06.25. 12:25
Én örülnék neki ha jönne
Morata nem Correa helyere jonne, hanem Dzeko vagy Lukaku helyett...
Nem így értettem, hanem hogy ugyanúgy 10 gól körül lő, mint anno Correa, csak ő tényleg lő is ennyit.
interfan

Francesco írta: 2023.06.25. 12:41 Nem így értettem, hanem hogy ugyanúgy 10 gól körül lő, mint anno Correa, csak ő tényleg lő is ennyit.
En kifejezetten nem szeretem Moratat, sosem tartottam sokra, most sem.

De valahol mindig azt erdemes nezni, kihez kepest milyen.
Na most ha Thuramal potoltuk Lukakut, akkor Morata vs Dzeko.

Koszonjuk Dzekonak a ket szep oszt, viszont ezen kivul sok koszonet nem volt a teli es tavaszi osszezuhanasaban, ami persze erheto, hisz hany eves.

Nem engedhetjuk meg magunknak, hogy ket tamadonk (Lukaku + Dzeko), konkretan az egyik 8 honapig, a masik meg 4 honapig nem lo bajnoki akciogolt.
Ez nonszensz, es ez nem fer bele.
Ezen ugyanugy elment az idei Scudetto esely, mint a 4/4 vereseg bajnoki rangado kezdesen.

Dzeko iden is nagyon szep, hogy 16 fordulo = 7 gol.
De maradek 22 fordulo = 2 gol, azt is egy meccsen.
Tavaly is 9 fordulo = 7 gol.
Maradek 29 fordulo = 6 gol.

Ha ehhez kepest nezem Moratat, hat akkor ezt a "szintet tartani" azert nem akkora muveszet.
Ne adja eg meg tobbet is hozni.
interfan

Sky es Di Marzio utan, a SportaItalia is bejelentette, eladtuk Brozovicot 23m-ert az Al Nassr csapatnak.
Holnap hivatalos is lehet, az Inter pedig szerdan leakarja zarni a bejovo penzbol Frattesi erkezeset.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

interfan írta: 2023.06.25. 12:59 Sky es Di Marzio utan, a SportaItalia is bejelentette, eladtuk Brozovicot 23m-ert az Al Nassr csapatnak.
Holnap hivatalos is lehet, az Inter pedig szerdan leakarja zarni a bejovo penzbol Frattesi erkezeset.
Na, csak sikerült 20 fölé vinni, Marotta egy zseni. :) Ha ebből tényleg jön Frattesi, akkor az mindenképp jövőbe mutató és minőségi előrelépés, még akkor is ha Brozovic a szezon vége felé a régi önmagát idézte. Úgy gondolom most kell belőle kiszállni, főleg annak tükrében hogy kit hozhatunk a helyére (a riválisok orra elől). Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem Brozovicot.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azpi,Thuram,Bisseck,Frattesi.Eddig ez bíztató.Azpi nem mai csirke,de sztem jó lesz,Frattesi is ígéretes szerintem.Bisseck nem tudom milyen,de jó hírek vannak róla,én bízom a szaknai döntésben.Egyedül Thuramnál érzem valahogy a rizikót,hogy nem válik be.Persze eladni aztán még el lehet.
interfan

PetR írta: 2023.06.25. 13:06
interfan írta: 2023.06.25. 12:59 Sky es Di Marzio utan, a SportaItalia is bejelentette, eladtuk Brozovicot 23m-ert az Al Nassr csapatnak.
Na, csak sikerült 20 fölé vinni, Marotta egy zseni. :) Ha ebből tényleg jön Frattesi, akkor az mindenképp jövőbe mutató és minőségi előrelépés, még akkor is ha Brozovic a szezon vége felé a régi önmagát idézte. Úgy gondolom most kell belőle kiszállni, főleg annak tükrében hogy kit hozhatunk a helyére (a riválisok orra elől). Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem Brozovicot.
Koszonjuk a Szaudiknak, ez a 23m nagy segitseg nekunk Brozovicert.

Marotta eddig nagyon jol kiszurta ezeket a fiatal Olasz kozeppalyasokat.
Barella, Tonali, Locatelli, es most Frattesi.
En bizok, es hiszek benne, hogy Frattesi lesz az uj Barella es Tonali.
Most ha megjon a Szaudi penz Brozovicert, akkor szepen le is zarhatjuk belole Frattesi erkezeset.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Mar csak Onanat kell megtartani es zarhatjuk a mercatot :D
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

Akkor mégegyszer mondom. Morata ősjuvést faragott magából. Az Inter és Milan közti átjárás még csak csak elfogadható, de ez nekem nem. Oké lehet valaki juve drukkerként Inter játékos és fordítva, de ne erőltessúk már csak azért mert jól cseng a neve. Correa helyett oké , többieknek tisztíthatja a csukáját, de ennyi.
mike

Ez így király lenne, annak ellenére hogy én is nagyon bírom Brozót.
8 évet töltött itt, bajnoki cím, olasz kupák, EL és BL döntő, maximális tisztelet neki.

Frattesi viszont piszok jó, Barellával és Calhával állati kp lehet (csak jöjjön).

Moratát én se erőltetném , exjuvés, és legendás helyzetkihagyò.
Én még várnék Lukakura, senki se fog érte 40 milliót fizetni.
interfan

R9. írta: 2023.06.25. 13:36 Mar csak Onanat kell megtartani es zarhatjuk a mercatot :D
Azert meg egy Dzeko potlo Bia :D, akarom mondani Dia johet, es meg is vagyunk.

Onana
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Frattesi-Dimarco
Thuram-Martinez

Handanovic, Cordaz

DeVrij, Darmian, Bisseck

D'Ambrosio/Bellanova, Gosens/Augusto

Mkhitaryan, Asllani, Fabbian/Pereyra

Dia, Correa

Hol kell alairni? :)
mike

interfan írta: 2023.06.25. 14:02
Gagliardini ?
Őt kihagytad, depis lennék ha nem lenne kit anyázni :)
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Musso lesz Onana helyett! Sajnos
alwin91

R9. írta: 2023.06.25. 13:36 Mar csak Onanat kell megtartani es zarhatjuk a mercatot :D

Onana
Thuram-Martinez

Handanovic, Cordaz

DeVrij, Darmian, Bisseck

Dia, Correa

Nekem minden tiszteletem Azpié, de kicsit olyan érzésem van, hogy Vidic lesz belőle. Sosem játszott olasz focit, nem is tudom elképzelni, hogy ennyi idősen adaptálódni fog.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

alwin91 írta: 2023.06.25. 14:48

Onana
Thuram-Martinez

Handanovic, Cordaz

DeVrij, Darmian, Bisseck

Dia, Correa

Nekem minden tiszteletem Azpié, de kicsit olyan érzésem van, hogy Vidic lesz belőle. Sosem játszott olasz focit, nem is tudom elképzelni, hogy ennyi idősen adaptálódni fog.
Szerintem Darmian simán hozza azt a posztot, annyit ő is tud, mint a 34 éves "kintről jövő" Azpi.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Onana nagy kérdés?Tényleg jön e a kért összeg érte,és ha jön kivel pótoljuk?Én nem nagyon látom a lehetséges utódot,pedig ezen a poszton mindig jól nyúltunk bele.Ráadásul pénz sem nagyon van rá.
interfan

alwin91 írta: 2023.06.25. 14:48 Nekem minden tiszteletem Azpié, de kicsit olyan érzésem van, hogy Vidic lesz belőle. Sosem játszott olasz focit, nem is tudom elképzelni, hogy ennyi idősen adaptálódni fog.
En sokszor leirtam mar, nem ot hoznam, nagyon nem, dehat mi a masik opcio?
Mivel lenne jobb egy kozepszer Becao 6m-ert, vagy egy Atalanta altal kirugni kivant, rettento serulekeny, es gyenge teljesitmenyt nyujto Demiral?

Szerintem semmivel...

Mert sajnos ez a masik opcio.
En sokszor leirtam mar, megprobalnek egy Marotta altal bedobott fiatalt, pl Solet.
Dehat 15m...
Nekunk hol van ennyi penzunk, sehol.
Chalobah is nagyon jo lenne kolcson, dehat a Chelsea latjuk nem szeretetszolgalat.

Inter viszonyokban, gyakorlatilag ez a ket opcio.
Ingyen a 34 eves Azpi.
Vagy 6-10m-ert a kozepszer Becao vagy Demiral.
En meg mindig inkabb azt mondom, hogy akkor Azpilicueta.

Ettol fuggetlenul lehet Vidic lesz belole, de en pl Acerbit sem tartanam meg, hiaba hozta iden amit, o is elmult 35 eves...
Válasz küldése