Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Di Marzio, Sky, SportItalia utan a Sportmediaset is bejelentette, minden kesz Brozovic ugyben.
23m-ert az Al Nassr jatekosa.
Holnap hivatalos bejelentes.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Na, halad a mercato, eddig egész vállalható hírekkel és igazolásokkal.
Dzeko távozásának örülök, megszolgálta a pénzét. Vele kapcsolatban nincs rossz szájízem.
Elől még mindig bajban vagyunk, hisz itt van és tuti marad Correa, ki óriási flop és jövőre bár jobb lehet, mint ez évben (a földön a léc :twisted:) gyakorlatilag csak létszámot egészít ki. Marad Lautaro, mert nagy pénzt nem fognak adni érte a pénzes klubok (amivel nekünk ok lenne) mert valami hiányzik belőle , pl hetekre eltűnik. Thuramnak úgy megyek neki, hogy beválik. Esetleg jön Dia és még valami, na sehova nem fogsz kelleni, gyere hozzánk Lukaku. Ez öt arc, csak kérdés ez így elég lenne?Szkeptikus vagyok.
interfan

A Curva Nord hivatalosan is elkoszont Brozovictol:
Soha nem tudjuk neked megkoszonni azt, amit adtal nekunk.
Mindig az elso perctol az utolsoig minden csep veriteket a mezunkert adtad.
Koszonjuk Marcelo.
Sok szerencset a tovabbiakra.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

tabi.csaba írta: 2023.06.25. 14:46 Musso lesz Onana helyett! Sajnos
Remélem hogy nem így lesz. Az hatalmas visszaesés lenne kapusposzton.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

3-4 év távlatában nézve valószínűleg pl. Frattesi jobb választás, mint Brozo, de hogy rövid távon ezzel a cserével nem erősödünk (sőt), az is biztos.
Az más kérdés, hogy Brozo az utóbbi időben azért sokat volt sérült, bár az inkább az idényközi VB-nek tudható be.
interfan

FcInter1908 sajat forrasai szerint, az Internel felmerult egy olyan opcio is, hogy Onanat eladni 50m-ert, es a helyere nem 20-25m-ert venni kapust, hanem szinte ingyen par millioert.
Ilyen megoldas lenne Sommer.
Az Onanaert kapott 50m egy reszebol pedig ajanlatot tennenk Lukaku vegleges megvasarlasara.
Kolcson + 30m kotelezo opcio merult fel az Onana penzbol az FcInter1908 sajat forrasai szerint.

Az Inter egyelore merlegeli ezt a lehetoseget, dontes meg nem szuletett, de szeretnek Onana eladasat is a jovoheten lezarni.

Masik opcio, hogy 3.szamu tamadonak egy olcso jatekost hozunk.
Ilyen lehetne Morata 10m-ert, vagy az emlitett Dia, akiert fiatalokat adnank cserebe.
Ez esetben Mamardashvili vagy Musso kerulhetne szoba 20-30m koruli osszegert Onana utodnak, viszont akkor Lukakut vegleg es hivatalalosan is elengednenk, es nem is tennenk ajanlatot erte.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2023.06.25. 18:53 FcInter1908 sajat forrasai szerint
Most akkor (ha ez igaz) Zhang mégsem akarja zsebre tenni a pénzeket, amely befolyik a csapat kasszájába?
Ha a fentiek igazak így állhatunk:
- Onana
- Brozovic
- Gagliardini
- Dzeko
- D'ambrosio
- Skriniar
- Gosens (?)
+ Sommer
+ Azpilicueta
+ Acerbi
+ Bisseck
+ Lukaku
+ Thuram
+ Frattesi
+ Augusto (?)
Azért ez még kis erősítésnek is elmegy. Lukaku ahogy itt akar maradni az dicséretes és elég jó formába tudott lendülni. Ezért megérdemelné, hogy leigazoljuk. Ugyanakkor az a vezér, aki volt szerintem már sosem lesz és kérdés, hogy rotációban mennyire tudna hasznos maradni. Ellenben egyedül így van értelme annak, hogy nem Dybala jött (ingyen)...
Sommer baromi jó kapus, nem egy Onana, de bőven jó lenne ő még 1-2 évig.
Brozovic ebben az idényben nem hiányzott, mert Calha és Mikhy megoldották, kérdés, hogy az örmény milyen szezont tud majd hozni, ezért kéne Frattesi, aki szerintem be fog robbanni a következő szezonban. A legnagyobb erősítés talán az, hogy Gag végre elmegy (nyugtával a napot) így talán Asllani több lehetőséget kaphat(na).
Bisseck személyében meg reméljük kincsre leltünk.
Correa-t igazán leigazolhatná egy arab csapat. Ott tündökölhetne.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta: 2023.06.25. 18:11 3-4 év távlatában nézve valószínűleg pl. Frattesi jobb választás, mint Brozo, de hogy rövid távon ezzel a cserével nem erősödünk (sőt), az is biztos.
Az más kérdés, hogy Brozo az utóbbi időben azért sokat volt sérült, bár az inkább az idényközi VB-nek tudható be.
Van benne kockázat,de Brozovicnak azért voltak rövidzárlatai az idényben pl.amikor sérült volt a VB előtt összeállt a Barella-Calhanoglu-Miki középpályás triò és akkor indultunk meg felfelé.

Az utolsò 2 hònapban látott robotolò és a gòlpasszokat kiosztò Brozovic nagyon hiányozna,de Fratessiben látom a potenciált és az Olasz kontingenssel (Dimarco,Barella,Darmian) jòl kifog jönni.
Valahogy úgy láttam,hogy Brozovic is menni akart már ezért szerintem hosszù távon mind két fél jól járt.

Onanát szerintem elengedtük már csak még nem sikerült megállapodni a Mu-val.
Ahogy írtam korábban bárki érkezik kapust posztra visszalépés lesz majd.
Mindenesetre izgalmas hét elé nézünk majd.
Festa

Koopminers neve is felmerült bár még messze nem komoly formában.
Nekem ahogy Interfan szokott fogalmazni álomigazolás lenne.Szerintem nálunk ő hamar világsztár szintre fejlődne.
interfan

Festa írta: 2023.06.25. 20:36 Koopminers neve is felmerült bár még messze nem komoly formában.
Nekem ahogy Interfan szokott fogalmazni álomigazolás lenne.Szerintem nálunk ő hamar világsztár szintre fejlődne.
Par napja dobta be a Corriere mint Frattesi alternativa.

Azota semmi, sot a komolyabb hirforrasok szerint Frattesi erkezik igy hogy Brozovic tavozik.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Azt el tudom egyébként képzelni, hogy Dumfriest elcseréljük a végén Lukakura a Chelseavel, így Darmian ki tud majd menni a jobb oldalra, plusz esetleg Lazzarrit elcseréljük a Sarri által áhított Fabbianra.

Nekem eddig tetszik a mercato, főleg Bisseck és Thuram (esélyt sem adtam arra, hogy a francia ide jön), és ha még Feattesit is hozzuk az tényleg király lesz.
Azpi szerintem flop gyanús, de nyilván drukkolok neki. Én nem hoznám őt második trottyosnak a védelembe, de hát Acerbi kapcsán is tévedtem…
Moratát bár nem szeretem, idén elfogadtam volna, így ha jön az esélyt meg kell adni neki. Viszont valahogy úgy érzem, Correa helyére fog jönni a spanyol és a csatársorunk a Martinez, Thuram, Lukaku, Morata nevekből állhat majd.

Onanát sajnálom, de úgy érzem el kell engednünk. Abban bízom, hogy nem Sommer lesz az utódja, hanem Mamardashvili.

Mamardashvili
Azpi-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Calha-Frattesi-Dimarco
Thuram-Lauti

Ez előrelépés lenne összességében az ideihez képest és nem kicsit bajnokesélyes!
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Dragowski neve fel sem merult kapus posztra?
Festa

interfan írta: 2023.06.25. 20:40
Festa írta: 2023.06.25. 20:36 Koopminers neve is felmerült bár még messze nem komoly formában.
Par napja dobta be a Corriere mint Frattesi alternativa.

Azota semmi, sot a komolyabb hirforrasok szerint Frattesi erkezik igy hogy Brozovic tavozik.
Szerintem is Frattesire nagyobb az esély,de nekem a holland nagy kedvencem.
Thuram meg ha Dzeko helyére jött,akkor bízom benne,hogy Lukakura továbbra is lesz esély.
Onana szerintem megy csak az a kérdés,hogy mikor és mennyiért illetve,hogy ki lesz az utòd.
Amit külön remélek,hogy amikor megkezdődik a felkészülési időszak akkor Sinzaghi már egy nagyjabòl végleges kerettel dolgozhat.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Janicsár írta: 2023.06.25. 22:02 Dragowski neve fel sem merult kapus posztra?
Már én is fel akartam hozni Dragowskit, az tuti hogy ellenünk mindig állati jól véd
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.25. 21:20 Azt el tudom egyébként képzelni, hogy Dumfriest elcseréljük a végén Lukakura a Chelseavel
Nincs Chelsea erdeklodes Dumfriesert.

Sot a Chelsea 30m + 10m bonuszokert vett is mar egy uj jobbhatvedet.
Egy bizonyos Malo Gusto.

Tobb hirforra szerint is Firmino visszautasitotta a Real, Barcelona, Inter, Roma, Juventus, MLS ajanlatokat, es a Szaudi Al Ahli ajanlatat fogadta el.
interfan

Gazzetta is megerositi a tegnapi FcInter1908 sajat forras hireit, az Internel egy terv az is, hogy az Onana penz egy reszebol ajanlatot tesznek Lukaku vegleges megvasarlasara.

Viszont ehhez Onana eladasanak felgyorsitasara van szukseg, valamint a Chelseavel egy megegyezesre, akik csakis penzt akarnak, nincs olyan Inter jatekos akiert erdeklodnek.
Egyetlen ilyen jatekos Barella, viszont jelenleg Caicedo a fo celpont a Chelseanel, az Inter 90m-t kerne Barellaert, de a Chelsea ennyit nem adna.
Ezen felul Lukakunak igent kell mondania a jelentos fizetescsokkentesre.
Aki jelenleg var az Interre, de o sem szeretne sokaig huzni a tortenetet, es kesz a B opcioja, ami az Al Hilal.

Csak abban az esetben van lehetoseg a Chelseavel torteno targyalasra, ha Onanat eladjuk minel elobb + a Chelsea csokkenti a 40m arat Lukakuert.
Az Inter ennyit semmikeppen nem akar fizetni, meg az Onana penzbol sem.
Gazzetta szerint az Inter maximum 30m ajanlatot tud tenni, ha elmegy Onana 50m-ert.

Ha Onana eladasa sikerulne 50m-ert, akkor lehetne egy kolcson + kotelezo opcios 30m ajanlat Lukakuert.
Viszont ez esetben csak egy olcso kapus erkezne.
Sommer a fo jelolt, de felmerult Audero neve is.
mike

Imádom Lukakut, nagyon, de Onana sokkal fontosabb nála.
Értelmetlennek tartom beáldozni érte.

Ha valahol világklasszis szinten vagyunk, az Onana, rongyos 50 millióért ezt nem kéne eldobni.
interfan

mike írta: 2023.06.26. 08:17 Imádom Lukakut, nagyon, de Onana sokkal fontosabb nála.

Ha valahol világklasszis szinten vagyunk, az Onana, rongyos 50 millióért ezt nem kéne eldobni.
Jelenlegi hirek szerint Onanat igyis ugyis eladnank, nem Lukaku miatt "aldoznank be".

Kerdes a jelenlegi hirek szerint az, ha sikerul eladni Onanat 50m-ert, akkor a bejovo penz egy reszet hogyan hasznaljuk fel:

- Egyik opcio:
Onana megy 50m.
Kapus: Mamarashvili, Musso 20-30m
Csatar: Morata 10m, esetleg Dembele ingye, Dia 10m + fiatalok

- Masik opcio:
Onana megy 50m.
Kapus: Sommer, Audero 5-10m
Csatar: Lukaku 30m
Festa

interfan írta: 2023.06.26. 08:22
mike írta: 2023.06.26. 08:17 Imádom Lukakut, nagyon, de Onana sokkal fontosabb nála.

Jelenlegi hirek szerint Onanat igyis ugyis eladnank, nem Lukaku miatt "aldoznank be".

Kerdes a jelenlegi hirek szerint az, ha sikerul eladni Onanat 50m-ert, akkor a bejovo penz egy reszet hogyan hasznaljuk fel:

- Egyik opcio:
Onana megy 50m.

- Masik opcio:
Onana megy 50m.
A felmerült jelöltek közül szerintem Sommer a legjobb kapus így akkor legyen a B opciò.
Persze a legjobb opció az lenne ha Onana maradna,de ùgy tűnik Rafinha és Hakimi sorsára jut ő is,
Egy fél év vagy év alatt megszeretjük és már mehet is.
interfan

Festa írta: 2023.06.26. 08:27
interfan írta: 2023.06.26. 08:22

- Egyik opcio:
Onana megy 50m.

- Masik opcio:
Onana megy 50m.
A felmerült jelöltek közül szerintem Sommer a legjobb kapus így akkor legyen a B opciò.
Persze a legjobb opció az lenne ha Onana maradna,de ùgy tűnik Rafinha és Hakimi sorsára jut ő is,
Sommer es Audero utan, ket ujabb "low-cost" kapus nevet dobott be a Gazzetta:

Lloris, Keylor Navas

Ez esetben szinte semmit nem kellene kolteni Onana potlasara, es az erte kapott 50m-bol mehetne a 30m ajanlat Lukakuert.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Lloris és Keylor Navas mint low cost??? Óriási lenne! Navas szerintem a real történetének legalulértékeltebb kapusa volt
Én se szeretném ha Onana elmenne de el kell fogadni hogy kell a pénz és ha okosan költjük el akkor még erősödhetünk is!
interfan

INTER-1908 írta: 2023.06.26. 08:49 Lloris és Keylor Navas mint low cost??? Óriási lenne! Navas szerintem a real történetének legalulértékeltebb kapusa volt
Én se szeretném ha Onana elmenne de el kell fogadni hogy kell a pénz és ha okosan költjük el akkor még erősödhetünk is!
Gyakorlatilag ingyen igazolhato mindketto, 24-ben lejar a szerzodesuk.
Ezen felul sem a Spurs, sem a PSG nem szamol veluk, es akar szerzodesbontassal is kitennek oket.

Navas 37 lesz decemberben.
Lloris szinten 37 lesz decemberben.
Sommer "csak" 35 lesz decemberben.

Sajnos Navas kifejezetten gyenge volt a Forestben, sot konkretan a Nottingham egyik leggyengyebbje.

Llorisra kb ugyanez igaz a Spursbe, ahol iden a legrosszabbak kozott volt.

Firmino kozben Brozovichoz hasonloan 3 eves szerzodest irt ala a Szaudiakhoz, evente 20m euros fizetessel.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Lassan valamelyik tv társaság megveszi a szaúdi közvetítési jogokat. 😀😀
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

FEKA84 írta: 2023.06.26. 09:21 Lassan valamelyik tv társaság megveszi a szaúdi közvetítési jogokat. 😀😀
Az biztos, hogy számomra teljesen érdektelen a sivatagi bohóckodás, de benne van a pakliban, hogy elkezdik nyomni...szomorú, hogy ilyen irányban megy a futball és az egész világ, a pénz határoz meg mindent és fogja teljesen kinyírni ezt a bolygót :cry:
interfan

Milan kozben Lukaku utan vagy mellett, mar Icardit is akarja.

Lukaku allitolag nem akar a Milanba menni.
Var meg az Interre, hatha az Onana eladas + ingyen Onana helyettes megvaltozatja a helyzetet.
Ha nem tortenik valtozas, es nem az Inter, akkor B opciokent elfogadhatja az Al Hilal ajanlatat Lukaku.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2023.06.26. 11:01 Milan kozben Lukaku utan vagy mellett, mar Icardit is akarja.

Lukaku allitolag nem akar a Milanba menni.
Var meg az Interre, hatha az Onana eladas + ingyen Onana helyettes megvaltozatja a helyzetet.
Ha nem tortenik valtozas, es nem az Inter, akkor B opciokent elfogadhatja az Al Hilal ajanlatat Lukaku.
Igazi hulladék, mehet is oda, mármint Icardi.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Egyetértek, viszont a hírek szerint TenHag nagyon akarja és Onana is menne, gondolom dupla/tripla fizu és a volt edzőjével dolgozna újra, meg a PL hype, így azért nehéz maradásra bírni. Ráadásul egy év alatt keresnénk rajta 50/60m-t és egy BL döntőt is hozott nekünk, gazdaságilag a csávó igazi jackpot lett, amit buktunk Skriniaron, azt bőven visszahoznánk belőle.
interfan

Festa írta: 2023.06.26. 08:27 legjobb opció az lenne ha Onana maradna,de ùgy tűnik Rafinha és Hakimi sorsára jut ő is,
En az utolso pillanatig bizok benne, hogy nem leszunk ekkora idiotak, hogy folytatjuk a kiarusitast, es akiert komoly ajanlat jon eladjuk storyt.
Persze elmondta Zhang, Marotta, Antonello ez lesz, de en akkor sem tudom elhinni, hogy ennyire kepesek vagyunk elmebetegek lenni.
Eleg volt ez az elmult 2 evben, es meg igy is ez a csodalatos csapat megmutatta mire kepes a palyan.
Nem ezt erdemeljuk, nagyon nem, es nem is tortenhet meg ez iden is.
Hiszek benne nem is fog.

Onana a BL donto utan elmondta, boldog az Internel, maradni akar, de vannak dolgok amikrol a feje felett dontenek, es azt fogja tenni amit az Inter ker tole.

Hat ige...
Ismeros story, es tortent mar ilyen "par" jatekos eseteben.

Egyebkent nem veletlen a VIP Inter szurkolok nyilt levele es tiltakozasa Zhang fele, hogy el ne merje adni Onanat.

Juve kozben 80-90m-t ker Bremerert, mi meg ha igazak a hirek 70m kivasarlasi zaradekot teszunk Bastoni szerzodesebe?
Eleg erdekes, mondjuk a Skriniar story utan mar nem nagyon van min meglepodni.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Állítólag 110-ért megy Gvardiol a Citybe. Akkor Bastoni szerződésébe minimum 80 misit kellene rögzíteni, vagy inkább 90-et.

Örülök, hogy Brozoviból sikerült pénzt csinálni, Frattesit nagyon adnám, sztem már most is nagyon komplett a srác és sok potenciál van még benne. Calha pedig mehetne Brozo posztjára. Onanat sztem el fogjuk adni végül, a helyére Sommer nekem nagyon alacsony a 183 centijével, de az tény viszont, hogy elég megbízható jó kis kapus, viszont a kora miatt nem őt hoznám. Akkor már azt a fiatal srácot a Valenciából, Mamardashvilit vagy kicsodát. A fizikuma nagyon jó, néztem róla pár videót, sztem nagy jövő áll előtte, kérdés az ára, 30 körül sztem mozdítható lenne. Audero sem rossz ötlet occsóé, de ő sem egy extra. Mussotól kivagyok, még viccnek is rossz a pali.
interfan

Sky szerint holnap erkezik Milanoba orvosira Thuram.
2028-ig ir ala, es 6.5m euro fix + bonuszok fizetest kap, ezzel Lukaku tavozasa utan, a legjobban fizetett Inter jatekos lesz.

Szinten a Sky szerint a het masodik felere varjuk Azpilicuetat orvosira.
Aki ingyen erkezik es 2 + 1 eves szerzodest ir ala az Interrel.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Emlékszem még Azpilicuetat kétszer is le akartuk igazolni.
Egyszer mikor Maiconért nagyon ment a Reál közvetlenül a BL döntő után akkor maradt a brazil a spanyol meg ment Marseillebe.
Utána meg mikor már tényleg elment Maicon a Citybe de arra már Azpili aláírt a Chelseabe.
mike

lucky0 írta: 2023.06.26. 11:51 Állítólag 110-ért megy Gvardiol a Citybe.
Elmebetegek, és teljesen tönkrevágják a piacot.

Mi meg ne szórakozzunk már ilyen 37 éves kiégett kapusokkal, ilyen alapon inkább védjen Handa.
interfan

Stankov írta: 2023.06.26. 13:02 Emlékszem még Azpilicuetat kétszer is le akartuk igazolni.
Egyszer mikor Maiconért nagyon ment a Reál közvetlenül a BL döntő után akkor maradt a brazil a spanyol meg ment Marseillebe.
Utána meg mikor már tényleg elment Maicon a Citybe de arra már Azpili aláírt a Chelseabe.
Te jo eg, es ennek mar 11-13 eve...
interfan

Carnevali a Sassuolo elnoke elmondta, mar 40m Frattesi ara, ennyiert vihetik.
A Milannal nem targyalt, ellenben az Inter, Juventus, Roma sorral igen.
Az Interrel targyalt eloszor, de felesleges tagadni, ok is ertekelik az uzletet ilyen osszeg hallatan.
Ha a Milan ajanlatot tesz, meghallgatjuk.
Egy Sassuolo rekordosszegu eladasat akarnak Frattesi eladasaval kotni barhova is igazol.
Barati a viszony Marottaval, de ilyen uzleteknel nem szamit a baratsag, mindenki koztuk en is a leheto legtobb penzt akarjuk, es annak fogjuk eladni aki ezt megadja, es nem annak aki a baratunk.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Ez várható volt hogy licit háború lesz. Carnevali se hülye.
30% meg megy még a Rómanak, nem is értem ők miért nem akarják, jóval olcsóbban megszerezhenék, de ez az ő gondjuk.
Azért Sassnak se mindegy hogy 40M 30% vagy elfogadnak egy 25-30M plusz Mulattierit és akkor feltételezem csak a pénz összeg 30% kell átutalni Rómába
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Licitháborúba nem szoktunk belemenni…vigyék akkor ha annyira akarják!
interfan

Stankov írta: 2023.06.26. 14:41 Ez várható volt hogy licit háború lesz. Carnevali se hülye.
30% meg megy még a Rómanak, nem is értem ők miért nem akarják, jóval olcsóbban megszerezhenék, de ez az ő gondjuk.
Azért Sassnak se mindegy hogy 40M 30% vagy elfogadnak egy 25-30M plusz Mulattierit és akkor feltételezem csak a pénz összeg 30% kell átutalni Rómába
Ugye ha jatekos az uzlet resze, annak is van erteke.
Tehat hivatalosan a Sassuolo is fizet pl 8-9m-t Mulattieriert.
Mi meg hivatalosan pl 40m-t Frattesiert.
Mikozben a konkret penzmozgas csak 31-32m.

Ettol fuggetlenul szerintem senki nem fog 40m-t adni Frattesiert.
Szep hogy Carnevali ezt akarja, de nem ennyit szerintem senki nem fog adni.

Szerintem amint hivatalos lesz Brozovic eladasa, megteszuk a hivatalos ajanlatot, es lezarjuk Frattesi erkezeset.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Frattesi azt mondta már tudja hova akar menni.Na már most,lehet licitháborút nyitni,ha nem akar menni a győzteshez.
interfan

vaskalap írta: 2023.06.26. 15:55 Frattesi azt mondta már tudja hova akar menni.Na már most,lehet licitháborút nyitni,ha nem akar menni a győzteshez.
Penteki Gazzettas nagy interju Frattesivel, szerepelt mar, de erdemes elolvasni.
(Nekem ebbol sok minden lejon)
interfan írta: 2023.06.23. 08:30 Frattesi:

Gyakran nezed a telefonod?

Nem, megkertem az ugynokomet, csak akkor ertesitsen, ha mar majdnem minden kesz egy csapattal.

Milyen hatassal van rad, hogy a Juve, Inter, Milan is vinne?

Jo erzes nem tagadom.
De szeretnem ha minel elobb lezarulna az ugy.

Kerdezhetnen hogy milyen a tenger Ibizan, de inkabb az Interrol kerdezlek.

Nem fogok egy csapatot sem emliteni, ahogy nem tettem eddig sem.
Targyalasok hirtelen megszunhetnek es letrejohetnek.
Mas csapatok is erdeklodnek, es az ugynokom megfogja talalni a legjobb megoldast, ha nem, akkor beledobom a tengerbe.

Ugyanaz a posztod mint Barellanak, problema lenne vele jatszani?

Abszolult en, bal KP poszton is tudok jatszani, jobb labbal passzolok, de sokszor ballal szerelek.

Milan es az Inter a BL-be indul, a Juve nem, ez befolyasolja a valasztasod?

Nem.
Projektet valasztok, es ez nem fugg a BL indulastol.
Az sem szamit, hogy kesz csapatba igazolok, vagy ujjaepules elott allo csapatba.

A Milan Tonali eladasa utan erted tehet ajanlatot, mit tudsz errol mondani?

Csak annyit amit Carnevali elnok ur, ha komoly ajanlat erkezik azt meghallgatjuk.

4-2-3-1 idealis neked?

Elso evben a Sassban ebben a rendszerben jatszottam, ezert nem jelente problemat.
Viszont teny, hogy tobbet jatszottam 3 kozepso KP rendszerben.

Marchisio meghivott teged a Juveba, kozben Carnevali a Juve vezetessel targyalt.
Versenyzel Milinkovical a Juve mezert?

Marchisio az egyik legjobb baratom.
Nagyon hasonlitunk, ugyanugy felunk a repulestol.
Ibizara tarto gepen indulas elott bementem a pilotafulkebe, es megkerdeztem varhato e turbulencia.
Milinkovic a Seria A egyik, hanem a legjobb KP-ja.
Nekem kozel sincs akkora tudasom mint neki.
Viszont ha vele vagyok versenyben a Juvenal, az azt jelenti, hogy a kemeny munka a csucsra visz.

Masik baratod Scamacca visszaterhet a kedvenc csapataba a Romaba, mit gondolsz errol te is mint Roma szurkolo?

En megprobalom ezt kizarni, es nem az erzelmekre hallgatni.
Tudatosan kell dontenem, es nem szabad hogy elvigyen a szivem.

Tudod ha egy "top" csapatban lejatszol egy rossz meccset, rengeteg kritikat kapsz majd?

Ez a dolgok szepsege.
A legjobbat akarom nyujtani az elejetol a vegeig.
interfan

Romano bejelentette, a Chelsea-Azpilicueta szerzodesbontas hamarosan hivatalos lesz.
Ami utan ezt megtortenik, az Inter bejelenti Azpilicueta erkezeset, aki 2 eves szerzodest irt ala az Interrel.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

interfan írta: 2023.06.26. 18:16 Romano bejelentette, a Chelsea-Azpilicueta szerzodesbontas hamarosan hivatalos lesz.
Ami utan ezt megtortenik, az Inter bejelenti Azpilicueta erkezeset, aki 2 eves szerzodest irt ala az Interrel.
Sokra nem megyünk vele!
D' Ambrosio még mindig jobb nála.
Festa

tabi.csaba írta: 2023.06.26. 18:28
interfan írta: 2023.06.26. 18:16 Romano bejelentette, a Chelsea-Azpilicueta szerzodesbontas hamarosan hivatalos lesz.
Sokra nem megyünk vele!
D' Ambrosio még mindig jobb nála.
Egy ilyen kommentet vártunk tőled.
mike

interfan írta: 2023.06.26. 15:10 Tehat hivatalosan a Sassuolo is fizet pl 8-9m-t Mulattieriert.
Mi meg hivatalosan pl 40m-t Frattesiert.
Mikozben a konkret penzmozgas csak 31-32m.
Ez teljesen korrekt deal lenne.
Fiatal olasz válogatott kp, tud hatost és nyolcast is játszani, a kapu elé is odaér. Ez jelen árak mellett minimum ennyibe kerül. Hozni kell.
interfan

Al Nassr kepviseloi ma az Inter szekhazban voltak, a ket klub egyontetu hirek szerint alairta a papirokat Brozovic kapcsan, 23m-t kap az Inter.
Az Al Nassr kepviseloi nem nyilatkoztak az ujsagiroknak az Inter szekhazbol tavozas utan.
Amint Brozovic is alairja a szerzodest, es atmegy az orvosin, hivatalos bejelentes erkezik.
interfan

Antonello:
Azon dolgozunk a mercaton, hogy az Inter jovore is versenyekepes csapat maradjon.
A fenntarhatosag a legfontosabb es alapveto, de ezt bebizonyitottuk az elmult evekben, hogy kepesek vagyunk versenykepessegel parositani.
A penzugyi szempontok, es a versenykepesseg az Internel kez a kezben jarnak az elmult evekben.
Dolgozunk azon, hogy a kovetkezo szezonban is versenyekepes csapat maradjon az Inter.

Gazzetta szerint a MU megtette az elso hivatalos ajanlatot Onanaert, 40m.
Az Inter 50m-t ker.
Ausilio Angliaba utazik az uzlet lezarasa erdekeben.
Onana mar mindenben megallapodott a MU-val, 6m koruli fizetest kaphat.
A Chelsea nem erdeklodik, igy a MU az egyetlen erdeklodo, emiatt magabiztosak az uzlet lezarasa ugyeben.

Sky szerint meg nincs hivatalos MU ajanlat Onanaert, viszont napokon, vagy akar orakon belul megerkezhet.

Onana helyere ugynezki ingyen vagy nagyon olcso megoldast akarunk.
Sommer, Lloris, Navas.
Elore pedig a Gazzetta szerint megtesszuk az ajanlatot Lukakuert.
Ami Onana eladasa eseten egy kolcson + 30m euros kotelezo opcio.
A Chelsea altal kert 40m-t nem tudjuk fix kotelezo opcioval garantalni.
Viszont B lehetosegnek a Gazzetta szerint egy kolcson + feltetelekhez kotott 40m euros kotelezo opcios ajanlat is lehetoseg.

Miutan az Interrel alairtak a papirokat Brozovic megvasarlasa kapcsan, ma az Al Nassr kepviseloi Brozovical is a teljes megegyezest es a hivatalos szerzodest alairasa kapcsan ulnek majd le.
Az Inter holnapra vagy csutortokre kert targyalast a Sassuoloval Frattesi kapcsan, amikorra mar Brozovic eladasat remelhetoleg hivatalosan is lezarjuk, es a bejovo penzbol megtehetetjuk a hivatalos ajanlatot Frattesiert.

Angol forrasok szerint felmerult ujra a Juve Lukaku kapcsan.
Viszont Lukaku tovabbra is az Interbe igazolna, a B opcio pedig az Al Hilal, ezert sem a Milan, sem a Juve nem tunik opcionak jelenleg.

Thuram az 1.uj igazolasunk ma delelott erkezik Milanoba, ahol atesik az orvosin, majd hivatalosan is bejelentjuk.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

vennénk egy kiégett Lukakut és elküldenénk az idei BL legjobb kapusát?
Te jó ég...
Handa is idén elég instabil volt már, láttuk az egész csapaton meg az eredményeken, amíg Onana ki nem szorította.
interfan

alwin91 írta: 2023.06.27. 08:48 vennénk egy kiégett Lukakut és elküldenénk az idei BL legjobb kapusát?
Te jó ég...
Handa is idén elég instabil volt már, láttuk az egész csapaton meg az eredményeken, amíg Onana ki nem szorította.
Maradjunk annyiban, hogy nehezen ertheto egy elkepezeles ez az Onana eladas, majd ingyen kapus + Lukaku.
Dehat nem mi dontunk...

Kozben a Gazzetta szerint Brozovic szeretne meg magasabb fizetest kapni, ehhez viszont az Internek kellene kevesebbet kernie erte.
Az Al Nassr penzkerete a Brozovic uzletre 83m euro.
Ebbol 23m az Internek, es 60m 3 evre Brozovicnak.
Brozovic szeretne ha 65-68m-t kapna 3 evre, ezt az Al Nassr meg is adna neki, viszont akkor az Interrel a 23m megallapodast 15-18m-ra kellene csokkenteni.
Brozovic es az ugynoke ma targyal az Interrel, hatha sikerul elernie az Inter csokkentse a 23m arat.

Viszont benne van a kockazat, ha Brozovic uzlet nem zarul, hogy Frattesit nem tudjuk leigazolni.
A Sassuolo es Frattesi szerda/csutortokig var az Interre, ha az Inter nem lep, a Milanba vagy a Juveba adhatjak el.
Frattesi kesz barmelyik csapathoz alairni.

Azpilicueta a hirek szerint 3,5m fix + 1m bonuszok fizetesert ir ala evente, es 2 + 1 eves szerzodest kap.

Kozben Angol forrasok is megerositiik az Olasz hireket, Ausilio Manchesterbe targyal Onana eladasa es az uzlet lezarasa miatt.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2023.06.27. 09:14

Kozben a Gazzetta szerint Brozovic szeretne meg magasabb fizetest kapni, ehhez viszont az Internek kellene kevesebbet kernie erte.
Az Al Nassr penzkerete a Brozovic uzletre 83m euro.
Ebbol 23m az Internek, es 60m 3 evre Brozovicnak.
Brozovic szeretne ha 65-68m-t kapna 3 evre, ezt az Al Nassr meg is adna neki, viszont akkor az Interrel a 23m megallapodast 15-18m-ra kellene csokkenteni.
Brozovic es az ugynoke ma targyal az Interrel, hatha sikerul elernie az Inter csokkentse a 23m arat.
Én ezt egyszerűen nem tudom elhinni....komolyan ennyire pénzéhesek legyenek arcok, hogy az évi 20 millió nem elég és legyen 22? Mire kell neki az a + 5-6 millió mondjuk 3 évre? Mi az amire a 60 nem elég de a 66 mondjuk igen? És még mi engedjünk az eladási áron e miatt?? :?
Én ezt betudom csak egy újságírói pletykénak....nem hiszem el, hogy ezen múlik Brozovic boldogsága.
interfan

Cupi írta: 2023.06.27. 09:26 Én ezt egyszerűen nem tudom elhinni....komolyan ennyire pénzéhesek legyenek arcok, hogy az évi 20 millió nem elég és legyen 22? Mire kell neki az a + 5-6 millió mondjuk 3 évre? Mi az amire a 60 nem elég de a 66 mondjuk igen? És még mi engedjünk az eladási áron e miatt?? :?
Én ezt betudom csak egy újságírói pletykénak....nem hiszem el, hogy ezen múlik Brozovic boldogsága.
Ha 1-2 napon belul hivatalos lesz Brozovic eladasa, akkor valoban "ujsagiroi pletyka" volt.

Viszont ha nem lesz hivatalos, ne adja eg meghiusul az uzlet emiatt, akkor valoban igaz lesz a "pletyka".

Azert azt nagyon remelem, hogy nem igaz ez a "penzehesseg" dolog, mert nem lenne szep emiatt bukni a Frattesi uzletet...

24-48 oran belul minden kiderul.

Legfrisebb hirek szerint Brozovic evenkenti 30m-ra novelte a kereset az Al Nassr fele.
Ezt ha megadnak neki, akkor az Internek semmit nem fizetne az Al Nassr.
Mivel 80-85m Brozovic uzlet penzugyi kerete mindennel egyutt.
Kovetkezo orakban varhato frissites.
Ha meghisul Brozovic eladasa az Al Nassrnak, az Inter lemaradhat Frattesirol, es a szerdai/csutortoki zaro targyalast az Inter lemondana, ezzel pedig Frattesirol is lemondana.

Az Inter ha sikerul Brozovic eladasa, esze agaban sincs licithaboruba menni Frattesiert, es 40m-t fizetnie, sot meg 35m-t sem.
A Brozovicert kapott 23m-t + Mulattieri jatekjogat (7m ertekben) ajanlana Frattesiert.

Kozben Thuram mar Milanoban, fotot is kozoltek rola.
Hamarosan orvosi, majd hivatalos bejelentes.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Meglátjuk mi lesz Brozovicbol de 20-25 között el lehet adni viszont alatta nem! Ha egy Frattesi 40 akinek volt egy normális szezonja a Sassban akkor Brozoert a 20-25 is ajándék.
Értem én hogy Frattesibol bármi lehet mert fiatal na de akár hatalmas buko is lehet... Brozo pedig a kondija alapján az egyik legmunkabirasosabb játékos a ligában...
O hatalmas érték szerintem és nagyon le van becsulve ha spanyol v brazil lenne most 2x annyit érne
Válasz küldése