Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

lucky0

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Kamu az egész. Egyöntetűen lehozta az összes transzferguru, hogy Brozovic megállapodott az arabokkal 20 millió éves fizuban. Aztán jöttek a hírek, hogy már csak az Internek kell megállapodni a vételárban. Aztán az is megtörtént 23 millióban ugye. Aztán mikor menne már orvosira Brozo kitalálja, hogy neki még több pénz kell. Szánalmasak ezek a pletykák. :clap: :lol:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

lucky0 írta: 2023.06.27. 11:07 Kamu az egész. Egyöntetűen lehozta az összes transzferguru, hogy Brozovic megállapodott az arabokkal 20 millió éves fizuban. Aztán jöttek a hírek, hogy már csak az Internek kell megállapodni a vételárban. Aztán az is megtörtént 23 millióban ugye. Aztán mikor menne már orvosira Brozo kitalálja, hogy neki még több pénz kell. Szánalmasak ezek a pletykák. :clap: :lol:
Amig nincs alairt szerzodes, addig barmi lehet.

Es egyebkent ahogy a mondast tartja:

"Eves kozben jon meg az etvagy".

Na ez most nagyon igaz lehet Brozovicra.
Ha latta 20m-t megadnak, akkor siman lehet ugy vele, hogy 25-30m-t is.
Hisz miert ne?

Aztan persze lehet valoban "kamu az egesz", es par oran belul bejelentik Brozovicot mint Al Nassr uj jatekos, ahol a korabban irt 20m fizetest kapja.

Hamarosan minden kiderul...
lucky0

Ha nem elég Brozónak az évi 20, akkor maradjon itt évi 5,5 -ért.
interfan

lucky0 írta: 2023.06.27. 11:21 Ha nem elég Brozónak az évi 20, akkor maradjon itt évi 5,5 -ért.
6.5m-t keres, de ez lenyegtelen is.

Ezzel egy baj van amit irsz, ha Brozovic marad, akkor Frattesi biztosan nem jon.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Gyerünk Brozo, ne hagyd magad! Én még simán elnézem 2-3 évig az Inter-ben.
Nem hiszem, hogy pénzéhségről lenne itt szó, hiszen több mint 3x annyit keresne, mint jelenleg.
Egyszerűen tudja, hogy ha most elmegy az arabokhoz, akkor a pályafutásának a lényegi része lezárult. Benne ennél meg valószínűleg még több a motiváció.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

20m vagy 23-25m évente,szeretnék én is ilyen dilemmát :D

Az a baj, hogy Frattesihez most kell a cash és jelenleg csak Brozoért van ajánlat. Onanan megy az alkudozás, Gosensért pénzt nem nagyon tudnak adni, Dumfries körül csend van, mást meg nem tudunk értékesíteni, feltéve ha a Bastoni, Barella, Lautaro, Hakan, DiMarco sor nem eladó.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta: 2023.06.27. 11:40 Gyerünk Brozo, ne hagyd magad! Én még simán elnézem 2-3 évig az Inter-ben.
Nem hiszem, hogy pénzéhségről lenne itt szó, hiszen több mint 3x annyit keresne, mint jelenleg.
Egyszerűen tudja, hogy ha most elmegy az arabokhoz, akkor a pályafutásának a lényegi része lezárult. Benne ennél meg valószínűleg még több a motiváció.
Szerintem amúgy jól csinálja mert a tevéseknél van pénz bőven.
Lehet maradni akar csak nem meri bevallani.Az utolsó 2 hónapban látott Brozovic nyugodtan maradhatna.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem meg a Sassuolo kavar Frattesi árával és amíg nincs megegyezés 23 M + Mulattieri ajánlat környékén, addig nem fogjuk elengedni!
interfan

brecsinho írta: 2023.06.27. 11:57 feltéve ha a Bastoni, Barella, Lautaro, DiMarco sor nem eladó.
Marotta kb 2 hete mondta el, hogy nincsenek erinthetetlen jatekosok, barki tavozhat megfelelo ajanlat eseten.

Az mar mas kerdes, hogy Barellaert latjuk tulzonak itelik a 95m-t.
Martinezert senki nem fog 100m-t adni.
Dimarco meg azert nem az a nemzetkozileg keresett jatekos, Calhanoglu meg foleg nem...
interfan

Ausilio nem nyilatkozott az ujsagiroknak Angliaba, a MU-Onana targyalas kapcsan.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2023.06.27. 12:17 Ausilio nem nyilatkozott az ujsagiroknak Angliaba, a MU-Onana targyalas kapcsan.
Mert nem tud angolul mint tudjuk.
PellerG

Érdekes, mennyire honorálni akarjuk (a hírek szerint) Lukaku Interes kötődését azzal, hogy az Onana-pénzt rá áldoznánk.
Az ősz és tavasz eleje siralmas volt, közben már 30 éves lett.
Persze 100x inkább ilyen csatár legyen a keretben, mint Correa pl.
De ezzel egy új fiatalabb kezdő kapust is beáldoznánk nagy valószínűséggel (Vicariot buktuk, Mamardashvilire nem lenne budget), és vagy Handanovic kerülne vissza a kapuba vagy hoznánk a hozzá hasonlóan "fiatal" Lloris, Sommer, Navas trióból valakit.
Megéri? (...)
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

PellerG írta: 2023.06.27. 12:41
interfan írta: 2023.06.27. 12:17 Ausilio nem nyilatkozott az ujsagiroknak Angliaba, a MU-Onana targyalas kapcsan.
Mert nem tud angolul mint tudjuk.
:lol: :lol:

Személy szerint tényleg menjen Onana, de csak az alábbiak miatt: ingyé' jött, nem olasz, könnyebben pótolhatónak látom, mégha az utódja gyengébb is lesz.
Nálam Barella és Bastoni érinthetetlen, mert olaszok, és azért ők nem kevés pénzért jöttek. Illetve szerintem ilyen potenciállal bíró kp-t és bal lábas védőt szerintem sokkal neccesebb találni a piacon, mint kapust.
interfan

PellerG írta: 2023.06.27. 12:45 Érdekes, mennyire honorálni akarjuk (a hírek szerint) Lukaku Interes kötődését azzal, hogy az Onana-pénzt rá áldoznánk.
De ezzel egy új fiatalabb kezdő kapust is beáldoznánk nagy valószínűséggel (Vicariot buktuk, Mamardashvilire nem lenne budget), és vagy Handanovic kerülne vissza a kapuba vagy hoznánk a hozzá hasonlóan "fiatal" Lloris, Sommer, Navas trióból valakit.
Megéri? (...)
Inzaghi es Zhang is tavaly Lukaku mellettek dontottek, es ot akartak.
Valoszinu ugy gondoljak, a "rutin" a legfontosabb, es egy "rutinos" Sommer/Navas/Lloris ingyen potolja Onanat.
Lukakut meg ismerik, szeretik, es jo megoldasnak latjak 30 felett is Martinez-Thuram melle.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

PellerG írta: 2023.06.27. 12:45 Érdekes, mennyire honorálni akarjuk (a hírek szerint) Lukaku Interes kötődését azzal, hogy az Onana-pénzt rá áldoznánk.
Megéri? (...)
Én is így gondolom. Igazából Lukakunak én azóta sem felejtettem el és bocsátottam meg, ahogy elment, de az tény, hogy a kötődés, amit azóta az Inter iránt mutat, meg a dolgok amikről lemondott, hogy visszajöhessen, az dicséretet érdemel, de én sem őt választanám már az Onana-vagy-Lukaku kérdéskör esetén.
interfan

Sky es Di Marzio is bejelentette, Brozovic 30m eurot ker evente az Al Nassr csapatatol.
Ma delutan targyalnak a felek.

Romano is megerositi, Brozovic a jelenlegi Al Nassr ajanlatot visszadobta (20m), magasabb fizetest akar kapni.
Ma targyal Brozovic es az Al Nassr kepviseloi.
PellerG

Baggio85 írta: 2023.06.27. 12:51
Megéri? (...)
Én is így gondolom. Igazából Lukakunak én azóta sem felejtettem el és bocsátottam meg, ahogy elment, de az tény, hogy a kötődés, amit azóta az Inter iránt mutat, meg a dolgok amikről lemondott, hogy visszajöhessen, az dicséretet érdemel, de én sem őt választanám már az Onana-vagy-Lukaku kérdéskör esetén.
Ahogy látom FCInterNews-on van is egy szavazás erről:
70% Onana megtartása mellett, 30% beáldozná a kamerunit Lukakura.

https://www.fcinternews.it/sondaggi/sondaggio-833
interfan

Angol forrasok szerint az Inter kolcson + 30m euros sima opcios ajanlatot tett Lukakuert, amit a Chelsea vissza is utasitott.
Kotelezo opciot ker a Chelsea, viszont ezt az Inter nem tudja garantalni.
A helyzet valtozhat, ha sikerul Onanat eladni, ez esetben az Inter mar tudna kotelezo opcios ajanlatot tenni a Chelseanek.

Jelenleg Lloris, Navas neve a hatterben van Sommer mogott mint Onana utod.
Bayern kolcson ajanlatot tehetunk amint Onana tavozik Sommerert.
interfan

Sky es Di Marzio szerint meg mindig tartanak a targyalasok Al Nassr es Brozovic kozott.
Viszont a "palya kezd kihulni".
Brozovic 2 eves szerzodest kert es evenkenti 30m kerese miatt.
Nem tortent meg vegleges dontes, a kovetkezo orakban varhato.
Barcelona a hatterben van Di Marzio szerint, de ok meg hivatalos ajanlatot sem tettek az Internek, es korabban egyertelmusitettek, 15m fele nem mennek, es az Inter ennyiert biztosan nem adja el Brozovicot.

Amennyiben az Al Nassr nem mond igent Brozovic 30m euros keresere, a jatekos maradhat az Interbe, es az Inter ezzel egyutt lemondhat Frattesi megszerzeserol.

Kozben Thuram sikeresen atesett a mai orvosin Milanoban, mar csak a hivatalos bejelentes hianyzik.
PellerG

interfan írta: 2023.06.27. 16:10 Sky es Di Marzio szerint meg mindig tartanak a targyalasok Al Nassr es Brozovic kozott.
Közben már az egykori Udinese-s Fofanát puhítják a Lensból, úgyhogy szerintem Brozovic egyelőre maradni fog.

interfan

PellerG írta: 2023.06.27. 16:18
interfan írta: 2023.06.27. 16:10 Sky es Di Marzio szerint meg mindig tartanak a targyalasok Al Nassr es Brozovic kozott.
Közben már az egykori Udinese-s Fofanát puhítják a Lensból, úgyhogy szerintem Brozovic egyelőre maradni fog.
Nem beszelve Thomas Partey rol, aki meg mindig fo celpont ott.

Ha tippelnem kellene, szerintem nem fogjak megadni Brozovicnak a 30m-t, ezaltal marad.
Es megint ezaltal Frattesi nem jon, tehat ot emiatt bukjuk.

Ez az en tippem, aztan lehet tevedek.

Par ora es kiderul.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Az én tippem, hogy Brozovic megy, kap egy nagyobb fizut (nem 30at), mi meg 20m-t. Aztán jön Frattesi.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.27. 16:50 Az én tippem, hogy Brozovic megy, kap egy nagyobb fizut (nem 30at), mi meg 20m-t. Aztán jön Frattesi.
Lehet sokan nem ertenek egyet, de remelem Csaszi neked lesz igazad, ezaltal az Al Nassr megadja amit Brozovic ker, mi megkapjuk a 23m-t, es jon belole Frattesi.

Barcsak igy lenne.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.06.27. 16:54
CsaSzi9294 írta: 2023.06.27. 16:50 Az én tippem, hogy Brozovic megy, kap egy nagyobb fizut (nem 30at), mi meg 20m-t. Aztán jön Frattesi.
Lehet sokan nem ertenek egyet, de remelem Csaszi neked lesz igazad, ezaltal az Al Nassr megadja amit Brozovic ker, mi megkapjuk a 23m-t, es jon belole Frattesi.

Barcsak igy lenne.
Én is ezt szeretném, de szerintem 20nál többet nem adnak majd érte. Mi ezt elfogadjuk, 20+Mulattieri-t adjuk majd, plusz bónuszokat. Én ezt tippelem, szerintem ez így lesz.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.06.27. 17:00
interfan írta: 2023.06.27. 16:54

Barcsak igy lenne.
Én is ezt szeretném, de szerintem 20nál többet nem adnak majd érte. Mi ezt elfogadjuk, 20+Mulattieri-t adjuk majd, plusz bónuszokat. Én ezt tippelem, szerintem ez így lesz.
Most az hogy 20m vagy 22m, szinte mar mindegy.

Itt inkabb az a kerdes, hogy adnak e tobbet Brozovicnak mint 20m...
(Szerintem nem, es az uzlet bukik, ahogy Frattesi is)
Foleg ugy, hogy kozben ott van Thomas Partey is akit akarnak.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Megéri? (...)
Lukaku nagy kedvelőjekênt is azt mondom, nem.
De Onanát szerintem mindenképpen eladjuk - sajnos - teljesen függetlenül Lukakutól. Ha meg úgyis eladjuk, nekem tetszik hogy Lukaku és Frattesi akikkel erősítenénk.
A kapusposztot viszont bánom, mert visszalépés lesz, az még meccsekbe fog kerülni (Sommer amúgy jó kapus)
interfan

Annak viszont nagyon orulok, hogy Barella 95m-ert amennyit mi allitolag kernek erte, sehol nem opcio es terv eddig.

Real mar vitte Bellinghamet 103m + 30m bonuszokert.

Newcastle ugye 70m + 10m bonuszert Tonalit.
Na meg a mi Nemzetunk buszkesseget, Szoboszlait akarjak.

PSG viszi Ugartet 60m-ert, es a Francia vonal ott a tema (Tchoumani, K.Thuram, Kone).

MU-nal ket uj KP is kell, de a Mount, Caicedo, DeJong, Tchoumaneni sor a tema.

Citynel Rice, Kimmich a tema, a mar szinte fix erkezo Kovacic utan.

Liverpoolnal felmerult Valverde, alternativa ott is pl K.Thuram, es mar vittek ugye Mac Allistert.

Chelseanel is Caicedo a fo celpont, na meg latjuk a targyalason fel sem merult a reszukrol Barella.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Brozónak ki az ügynöke? Azt látom, hogy Epic Team a nevük gondolom valami benfentes. Sajnos többször volt itt arról szó, hogy közeli ismerősei vallottak arról, hogy iszonyat ostoba az ember és ez a cselekedete is megerősíti ezt. Tegnap késő délután már voltak hírek arról, hogy az Al-Nassr az Interrel megállapotodott de Brozovic válaszára várnak aki addig még nem mondott igent akkor már sejtettem, hogy valami hasonló forgatókönyv lesz. Most meg azt sejtem, hogy ha az arabok nem adják meg neki 2 évre a 60millát akkor csak dacból se fogadja el a szerződést és majd elmegy valamennyivel több fizuért mint amit itt kap és kevesebb átigazolási díjért a Barcába az átigazolási időszak végén. Azok úgyis szeretnek magas fizetést adni ha már átigazolási díjat a béka seggé alá viszik, oda is kívánom ezt az embert, a zsák a foltját szitu. Csak hát majd a jelenlegi 15milliós Barca ajánlatból lesz 10 max abból meg senkit nem tudunk venni. Mert ha még lenne egy 17,5 millás ajánlat érte és eltudnánk hozni Gülert aki mehetne támadóbb poziba Calha meg vissza Brozo helyére már jól járnánk de nem lesz járható út mivel semennyire nem tiszteli ez a játékos a csapatot.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Na meg a mi Nemzetunk buszkesseget, Szoboszlait akarjak.

Jó vicc mikor sosem volt a nemzetünk büszkesége ez a média által sztárolt bohóc...Ez a baj hogy amint valaki rúg két egyeneset a labdába az magyar tehetség...itt kezdődnek a gondok..Szoboszlai-t csak a média sztárolja senki más...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

tomika431 írta: 2023.06.27. 21:18 Na meg a mi Nemzetunk buszkesseget, Szoboszlait akarjak.

Jó vicc mikor sosem volt a nemzetünk büszkesége ez a média által sztárolt bohóc...Ez a baj hogy amint valaki rúg két egyeneset a labdába az magyar tehetség...itt kezdődnek a gondok..Szoboszlai-t csak a média sztárolja senki más...
Szoboszlai értéke Transfermarkt szerint 50 millio euro. Nekem amúgy nem kedvencem, de azért lebohócozni egy kicsit túlzás.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

tomika431 írta: 2023.06.27. 21:18 Na meg a mi Nemzetunk buszkesseget, Szoboszlait akarjak.

Szar ügy, ha nem értesz a focihoz. Már csak azt nem értem, hogy ezt miért kell reklámozni...
Festa

g.e.r.a írta: 2023.06.27. 22:22

Szar ügy, ha nem értesz a focihoz. Már csak azt nem értem, hogy ezt miért kell reklámozni...
A magyar média sztárolja,de ez nem az ő hibája.Szerintem azért amit idén a Lipcsében mutatott elég lesz arra,hogy jobb csapatba igazoljon.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Biasin :lol:

Kép
interfan

Sky szerint Brozovic idot kert a veglegese dontese meghozasara.
Az Al Nassr nem valtoztatott es novelt az ajanlatan, 3 eves szerzodes es evi 20m.
Ezert egyre inkabb az uzlet meghiusulasa fele haladunk.
Sky szerint a Barca erdeklodese is ott van, de nem tettek ajanlatot, es ha tesznek is, biztosan nem eri majd el meg a 20m-t sem.

Di Marzio es a Sky szerint a Roma kihasznalna, hogy az Inter Brozovic helyzete miatt nem tudja lezarni Frattesi erkezeset.
Roma tegnap targyalt a Sassuoloval, ahova ket fiatalt adtak el, Volpato es Missori.
Ezen kivul targyaltak Frattesi kapcsan is.
Kovetkezo napokban a Roma is megteheti hivatalos ajanlatat.
Frattesi nagy Roma szurkolo, ezen felul a Romae 30% Frattesi eladasabol, magyarul 30%-al olcsobban kaphatjak meg mint barki mas.

Fenall annak az igen komoly veszelye, hogy ha nem tudjuk 1-2 napon belul lezarni Brozovic eladasat az Al Nassrnak, hogy Frattesit elveszitjuk.
Ahogy fogalmaznak tobb helyen, Brozovic tavozas fajdalmas lenne, de az igazan fajdalmas az lenne, ha ertelmezheto utod nelkul tavozna.
Ha az Al Nassr 20m ajanlatra nemet mond Brozovic, Frattesit elviszi a Roma/Milan, de Brozovic tavozni akar, akkor az Internek egyetlen lehetosege lesz, a Barcelona.
Viszont a Barcelona 15m korul fizetne, ha egyaltalan fizetne valamikor, es nem surgos nekik az uzlet, jelenleg nem foglalkoznak komolyabban a Brozovic ugyel.
Spanyol forrasok szerint az Internel felmerult Witsel mint olcso megoldas Brozovic utod.

Gazzetta szerint felmerult Gnonto is ha Lukaku nem erkezik.
Viszont az ara 15-20m, amit soknak tart az Inter.
Ezen kivul Gnonto ugynoke elmondta, a Premier Leaguebe akar maradni Gnoto, es tobb PL csapattal is targyal.

Gazzetta szerint lehetoseg Balogun is, viszont az Arsenal altal kert 40m-t az Inter biztosan nem fizetne ki, meg akkor sem ha Onana tavozik, es Lukaku nem sikerul.
Ingyen kolcson az Arsenal nem igazan akarja adni, lehetoseg lenne egy 20-30m ajanlat, ha nem sikerul Lukaku es sikerul Onanat eladni.

Jelenlegi nevek a 3. csatar posztra:

- A opcio:
Lukaku

- B opcio:
Balogun, Gnonto, Morata, Dia, Dembele

A csatarposzt teljes egeszeben Onana eladasatol, es potlasatol fugg.
Hogy ingyen/szinte ingyen kapus erkezik (Sommer, Navas, Lloris), ezaltal marad penz egy csatarra.
Vagy fizetnenk 20-30m-t egy kapusert, ezaltal csak ingyen vagy szinte ingyen csatar erkezhet.
interfan

Gazzetta szerint nagyon jol haladnak a targyalasok a MU es az Inter kozott Onana kapcsan, tegnap Ausilio eredmenyes targyalasokat folytatot, es nagyon kozel lehet az uzlet vege.
Gazzetta szerint mar penteken, azaz 48 oran belul Onana a MU jatekosa lehet.
MU 40m + 10m "konnyu bonuszt" adna, az Inter ellenben 50m-t ker, de a felek egyre kozelednek es bizakodoak.

Az Onana utod a Gazzetta szerint nem Mamardashvili lesz, mivel az Inter nem akar 30m-t fizetni.
Ezert egy szinte ingyen, rutinos, nagy tapasztalattal rendelkezo uj 1.szamu kapus johet.
Sommer, Navas, Lloris a 3 jelolt.

Szinten a Gazzetta szerint az Al Nassr nem var sokaig Brozovic vegleges valaszara.
Milanoba tartozkodo Al Nassr kepviselok Zagrebe mennek ma, ahol szemelyesen Brozovical targyalnak, es ma meg is akarjak kapni Brozovic vegleges valaszat.
PellerG

interfan írta: 2023.06.28. 08:44 Az Onana utod a Gazzetta szerint nem Mamardashvili lesz, mivel az Inter nem akar 30m-t fizetni.
Ezert egy szinte ingyen, rutinos, nagy tapasztalattal rendelkezo uj 1.szamu kapus johet.
Sommer, Navas, Lloris a 3 jelolt.
Ööö, ennek mi értelme lenne?
Akkor itt van Handanovic is ingyért, ennyit ő is tud.
Lloris rengeteg kritikát kapott, nem véletlen vonult vissza a válogatottól és kell távoznia a Tottenhamtól is (a helyére ment a tegnap bejelentett Vicario).
Sommer, én sosem szerettem a 180 centis kapusokat... Ráadásul ő is 34 már, Münchenben inkább visszaimplantálják most a 37 éves, balhés Neuert a helyére, nem tud megragadni ott az elmúlt fél éve alapján...
Navas meg szintén a 185 centijével, ugyanúgy 37 évesen, a Realban csúcs volt, de azért már na...
Semmi értelmét nem látnám ennek.
Ha tényleg ezek az opciók, védjen újra Handanovic, aztán megint ott vagyunk ahol tavaly, hiába találtuk meg közben a top kapusunkat hosszú évekre ha balfaszok/csórók vagyunk...
lucky0

Onana világszinten Top 3. Nehogy már 37-38 éves kapusokat nézzünk a helyére, akkor tényleg itt van Handa erre az évre és hozzunk mellé 5-10 misiért egy fiatal kapus tehetséget, tudom is én Carnesecchi, Bayindir akiket már említettek korábban velünk kapcsolatban, de ott van akár Lafont, aki még mindig csak 24 éves és van Seria A tapasztalata is.

Brozovicot pedig meggyőzik az arabok egy levágott teve fejjel az ágyában. :)
interfan

lucky0 írta: 2023.06.28. 09:23 Onana világszinten Top 3. Nehogy már 37-38 éves kapusokat nézzünk a helyére, akkor tényleg itt van Handa erre az évre és hozzunk mellé 5-10 misiért egy fiatal kapus tehetséget, tudom is én Carnesecchi, Bayindir akiket már említettek korábban velünk kapcsolatban, de ott van akár Lafont, aki még mindig csak 24 éves és van Seria A tapasztalata is.

Csak ezeket az altalad leirt fiatal neveket nem kapod meg ingyen, meg 5m-ert.
Mind 20m koruli osszeg, ennyit meg mi nem akarunk fizetni, mivel Lukakura akarjuk az Onana penz egy reszet, nem pedig a kapusposztra.
lucky0

interfan írta: 2023.06.28. 09:27
lucky0 írta: 2023.06.28. 09:23 Onana világszinten Top 3. Nehogy már 37-38 éves kapusokat nézzünk a helyére, akkor tényleg itt van Handa erre az évre és hozzunk mellé 5-10 misiért egy fiatal kapus tehetséget, tudom is én Carnesecchi, Bayindir akiket már említettek korábban velünk kapcsolatban, de ott van akár Lafont, aki még mindig csak 24 éves és van Seria A tapasztalata is.

Mind 20m koruli osszeg, ennyit meg mi nem akarunk fizetni, mivel Lukakura akarjuk az Onana penz egy reszet, nem pedig a kapusposztra.
Marotta papa megoldja. 5 misi most a kölcsönért, + 10 misi sima vételi opció év végén. Aztán ha megnyerjük idén a Bl-t és a bajnokságot simán ki tudjuk majd csengetni. + a szponzori zsetonok. Lesz itt pénz lóvéra gyerekek. :D
interfan

lucky0 írta: 2023.06.28. 09:33
interfan írta: 2023.06.28. 09:27

Marotta papa megoldja. 5 misi most a kölcsönért, + 10 misi sima vételi opció év végén. Aztán ha megnyerjük idén a Bl-t és a bajnokságot simán ki tudjuk majd csengetni. + a szponzori zsetonok. Lesz itt pénz lóvéra gyerekek. :D
Aha, igy mar ertem. :D
Triplazasra fel. :D
mike

PellerG írta: 2023.06.28. 09:16 Ööö, ennek mi értelme lenne?
Akkor itt van Handanovic is ingyért, ennyit ő is tud.
Ugyanezt kérdeztem tegnap én is.
Veterán kapusunk nekünk is van, minek akarunk még egyet.

Eleve nem értem miért kell eladni Onanát, de ha el kell, legalább hoznánk valami fiatalt Handa mellé/elé, akivel hosszabb távon számolhatnánk.
interfan

Kovacic uzletbol 435 ezer eurot mi is kapunk, azon klubok kozott ahol a 12-23 eves kora kozott jatszott.

Ezzel, es Pirola 5m euros eladasaval a 22-23-as gazdasagi evet a mercaton +25,65m euroval zarjuk.

Mindezt reszletezve:

- Erkezok:

Asllani 14,5m
Lukaku 7,8m kolcson
Bellanova 3m kolcson

Osszesen: 25,3m

- Tavozok:

Pinamonti 20m
Casadei 15m
Pirola 5 + 1m
Di Gregorio 4,15m
Gravillon 3m
Zaniolo penz 2,4m
Kovacic penz 0,4m

Osszesen: 50,95m

2022-23-es ev mercato vegosszege: + 25,65m
Festa

Bedobtak egy új potenciális Onana utòd nevet a Sahtarbòl:Anatuliy Trubin.
22 éves és több mint 2 m magas 2024-ben jár le a szerződése.

https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... tar-929183
interfan

Festa írta: 2023.06.28. 16:14 Bedobtak egy új potenciális Onana utòd nevet a Sahtarbòl:Anatuliy Trubin.
Ha annyit tud mint a 100m euros Mudryk, akkor inkabb a 37 eves Navas, vagy a 39 eves Handanovic. :D :D
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2023.06.28. 16:17
Festa írta: 2023.06.28. 16:14 Bedobtak egy új potenciális Onana utòd nevet a Sahtarbòl:Anatuliy Trubin.
Ha annyit tud mint a 100m euros Mudryk, akkor inkabb a 37 eves Navas, vagy a 39 eves Handanovic. :D :D
Ha jól rémlik ellenünk egyszer kétszer megmutatta, hogy nem rossz kapus. Ha olcsón megszerezhető, akkor egy próbát megérne.
lucky0

Két meccset láttam amikor ő védett a Sahtarban akkor nagyon jó volt, de ez nem jelent semmit. Mindenesetre inkább egy fiatal jöjjön Handa mögé mint egy Keylor Navas vagy Lloris a szlovén mellé.
interfan

matrix23 írta: 2023.06.28. 16:23
Ha jól rémlik ellenünk egyszer kétszer megmutatta, hogy nem rossz kapus. Ha olcsón megszerezhető, akkor egy próbát megérne.
Ellenunk eleg sokan vedtek mar jol, mi szeretunk minden kapusbol "sztart" csinalni. :D
Szoval ez sokat nem jelent.

Viccet felreteve, lejar a szerzodese, par millioert mozdihato, akkor valoban lehet meg mindig inkabb o Handanovic melle/moge, mint a nyugdijas vonal Navas, Lloris, es tarsaival.

De ugyis maradni fog Onana, ezert nem lesz ilyen gondunk. :)

Apropo Handanovic, meg mindig nem mondott igent az Inter hosszabbitasi ajanlatara, es a valasza fugg attol, hogy ki lesz az 1.szamu kapus, magyarul marad e Onana.

D'Ambrosio tavozasa pedig hamarosan hivatalalos lehet, az o helyere erkezik a fiatal Nemet Bisseck.
mike

22 éves és több mint 2 m magas 2024-ben jár le a szerződése
Benne lehetne fantázia, inkább mint egy leharcolt veterán portás
CsaSzi9294

mike írta: 2023.06.28. 17:11
Én inkább Dragowskira szavaznék.
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.06.28. 17:14
mike írta: 2023.06.28. 17:11
Én inkább Dragowskira szavaznék.
Jaja, én is.

De a legjobb az lenne ha a kameruni oroszlán itt maradna.
Válasz küldése