Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

HerfortBalazs

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Az osztrák Hakimi :o
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

HerfortBalazs írta: 2023.07.04. 11:41 Az osztrák Hakimi :o
:D

Tavaly ugyis jatszott szinte az osszes juliusi baratsagos meccsen.
Majd Inzaghi most beepiti, es leesik mindenkinek az alla a jo oreg Lazarotol. :D
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Dimarzio szerint Bisseck 2 év alatt lesz kifizette, 2x 3,5 millió euróban .
interfan

FEKA84 írta: 2023.07.04. 11:48 Dimarzio szerint Bisseck 2 év alatt lesz kifizette, 2x 3,5 millió euróban .
Altalaban az uzletek igy neznek ki, pl Lukakut is valami 4 reszletbe fizettuk volna ki, es emiatt konkretan a penzt egy reszet nem is mi kaptuk a Chelseatol hanem a MU.

Vagy Hakimiert is osszesen 11m-t fizettunk tenylegesen.
Megis 2020-ban a mercato szempontjabol o 43m kiadas volt, 2021-ben pedig 68m bevetel.

Lukakunal meg mercato szempontjabol megis 2019-ben 74m kiadassal.
2021-ben pedig 113m bevetellel kerult be az adott ev elszamolasaba.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Egy jó Candreva Denzel helyettesítésére? :D No de viccet félretéve Singo nem lehet opció? Bellanova nem véletlen ment a Toróba, valószínűleg az Elefántcsontparti távozni fog, 24.-ben lejár a szerződése, a nyáron olcsón mozdítható lenne még akár nekünk is....
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Cuardradoval nem hosszabbit a Juventus
Hat én nem lepődnék meg
Tipikus Marrotta igazolás lenne
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2023.07.04. 10:38
FEKA84 írta: 2023.07.04. 10:20 Romano 1 órája tette ki, hogy Demiral érdekel minket, viszont Lukaku és Frattesi most a prioritás, szóval akkor lehet mégse állt le a Frattesi sztori.
Sajnos szerintem Demiralt nem usszuk meg....

Antonello maga mondta el, most Lukaku a prioritas es az elsoszamu cel.

Tehat most egyertelmu, Brozovic penzbol + kisebb nevu eladasokbol megprobaljuk Lukakut lezarni.

KP erkezohoz, akiert fizetni kell, Onana eladasa kell.
Ott varjuk a MU uj ajanlatat, ami eleri az 50m-t.
Demiral nem volt rossz amikor én láttam játszani, nem biztos, hogy akkora katasztrófa lenne a leigazolása
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

HerfortBalazs írta: 2023.07.04. 12:00 Cuardradoval nem hosszabbit a Juventus
Hat én nem lepődnék meg
Tipikus Marrotta igazolás lenne
Szerencsére őt nagyon fűzi a Fener.
Igaz D'Ambro már nincs itt, hogy inasba tegye ha jönne...

Singót én is támogatnám.
Viszont jövőre lejáró szerződéssel is 15 misit kér érte a Torino.
Ennyit nem hiszem, hogy ki akarunk/tudunk fizetni érte, főleg ha marad Fríz.
Durva lenne egy Marotta alakítás és kölcsönbe elhozni Cancelot a Citytől.

Balra én megpróbálnám kölcsönvenni Udogie-t a Spurstől, állítólag nem biztos, hogy lesz maradása mivel Conte után ott formációváltás van és nincs helye 4-3-3-ban.
A Dimarco-Udogie kettős nagyon adná nekem balszélen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2023.07.04. 12:12-kor.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

interfan írta: 2023.07.04. 11:33
HerfortBalazs írta: 2023.07.04. 11:28 Azért Dumfries melle valaki még kellene fog így hogy Bellanova nem maradt.
Ha meg Darmian megy oda a középre nincs csere.
Egy jo Lazaro? :D

Most tert vissza, miutan a Torino sem elt a sima opcios lehetosegevel.

Tavaly meg Inzaghi jatszatta is a felkeszules alatt, 4/3X jatszott amig itt volt. :D
Ha nincs arra a posztra cash igazolni, lehet érdemes lenne megnézni nyáron. Dumfries körül egyenlőre nagy a csend, ha marad, kellene mögé valaki. Lazaronak van még egy éve, 28éves lesz, ha akar egy normális csapatot és szerződést jövőre, akkor illene mutatnia valamit.
Sensi ugyanez, jön vissza nyáron, megnézném az edzéseken, ha bírja a tempót, a keretbe elférne, mert focizni biztos nem felejtett el. Jövőre lejár a szerződése, lehet adnék neki egy búcsúszezont, amennyit a Lord hozzátett, azt fél lábbal is lehozza.
PellerG

A

Onana
Chalobah-Acerbi-Bastoni
Fríz-Barella-Calhanoglu-Kamada-Dimarco
Lautaro-Lukaku

B

Handa
Bisseck-De Vrij-Darmian
Singo-Sensi-Asllani-Mkhitaryan-Udogie
Thuram-Retegui
interfan

brecsinho írta: 2023.07.04. 12:07
HerfortBalazs írta: 2023.07.04. 11:28 Azért Dumfries melle valaki még kellene fog így hogy Bellanova nem maradt.
Ha meg Darmian megy oda a középre nincs csere.

Tavaly meg Inzaghi jatszatta is a felkeszules alatt, 4/3X jatszott amig itt volt. :D
Ha nincs arra a posztra cash igazolni, lehet érdemes lenne megnézni nyáron. Dumfries körül egyenlőre nagy a csend, ha marad, kellene mögé valaki. Lazaronak van még egy éve, 28éves lesz, ha akar egy normális csapatot és szerződést jövőre, akkor illene mutatnia valamit.
Sensi ugyanez, jön vissza nyáron, megnézném az edzéseken, ha bírja a tempót, a keretbe elférne, mert focizni biztos nem felejtett el. Jövőre lejár a szerződése, lehet adnék neki egy búcsúszezont, amennyit a Lord hozzátett, azt fél lábbal is lehozza.
Meg mindig inkabb Lazaro mint Cuadrado. :D

Viccet felreteve, en nem zarom ki hogy Lazaro lesz a megoldas.
Tavaly is jatszatta vegig Inzaghi juliusban, mienk ezert ingyen van, kutyanak nem kell, szoval siman elkepzelheto.

Sensi kapcsan egyre tobb helyen irjak, hogy o lehet a Gagliardini utod.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

interfan írta: 2023.07.04. 12:16

Tavaly is jatszatta vegig Inzaghi juliusban, mienk ezert ingyen van, kutyanak nem kell, szoval siman elkepzelheto.

Ha Cuadrado idejön, lebontják az ultrák a San Sirot, szerintem én is beállnék a sorba :twisted:

Lazarot idehoztuk 4éve, fél szezont játszott, aztán télen már ment is kölcsönbe. Azóta minden évben nyár végén odaadtuk vkinek, igazából esélyt se kapott és jövőre lejár az 5éves szerződése. Ha nyáron nyújt valamit az edzőtáborban és Sensi se sérül le, megoldódna két hely is a keretben kvázi ingyen.

Ez a Kamada story beindulhatna amúgy, nem bánnám ha elhoznánk a kuzinok orra elől :mrgreen: ingyen van és fizuja se lenne vészes, a japán piacon egy év alatt behozná az árát..max ha nem jön be neki a calcio, jövőre eladjuk.
interfan

brecsinho írta: 2023.07.04. 12:25

Ha Cuadrado idejön, lebontják az ultrák a San Sirot, szerintem én is beállnék a sorba :twisted:

Lazarot idehoztuk 4éve, fél szezont játszott, aztán télen már ment is kölcsönbe. Azóta minden évben nyár végén odaadtuk vkinek, igazából esélyt se kapott és jövőre lejár az 5éves szerződése. Ha nyáron nyújt valamit az edzőtáborban és Sensi se sérül le, megoldódna két hely is a keretben kvázi ingyen.

Ez a Kamada story beindulhatna amúgy, nem bánnám ha elhoznánk a kuzinok orra elől :mrgreen: ingyen van és fizuja se lenne vészes, a japán piacon egy év alatt behozná az árát..max ha nem jön be neki a calcio, jövőre eladjuk.
Cserebe barhova is ment kolcson, irgalmatlanul szar volt, es senki nem elt a sima opcioval, es mindenki visszadobta hozzank. :D
Egyebkent igazad van, a szukseg minden nagy ur, es lehet ez igaz lesz Lazaro helyzetere is.

Kamada nem kell a Milannak, az EU-n kivuli helyet nem ra akarjak elparazolni.
Minimalis a fizuja, ingyen van, Bundesliga rutin es jo teljesitmeny, BL + EL rutin is, 27 eves.
Nagyon adna magat.
PellerG

interfan írta: 2023.07.04. 12:30
brecsinho írta: 2023.07.04. 12:25

Cserebe barhova is ment kolcson, irgalmatlanul szar volt, es senki nem elt a sima opcioval, es mindenki visszadobta hozzank. :D

Kamada nem kell a Milannak, az EU-n kivuli helyet nem ra akarjak elparazolni.
Minimalis a fizuja, ingyen van, Bundesliga rutin es jo teljesitmeny, BL + EL rutin is, 27 eves.
Nagyon adna magat.
Én őt régóta írom, furcsálom is, hogy ingyen van és nem opció eddig nálunk...
Pedig fent leírtátok az előnyeit a leigazolásának.
Mi hogy állunk az EU-n kívüli helyekkel a keretben?
interfan

PellerG írta: 2023.07.04. 12:48 Én őt régóta írom, furcsálom is, hogy ingyen van és nem opció eddig nálunk...
Pedig fent leírtátok az előnyeit a leigazolásának.
Mi hogy állunk az EU-n kívüli helyekkel a keretben?
Ha jol tudom Mkhitaryan nem szamit bele, sot kb biztos, mert Mkhitaryan nem kulfodrol jott, hanem Olaszon belulrol.
Onana es Martinez aki fix EU kivuliek, es kulfoldorol is jottek.
Tehat 3/2 hely foglalt, 1 szabad hely van.

Egy szo mint szaz, johetne Kamada hozzank, meg Onana elvesztese nelkul is.
Viszont a Milannal az EU-n kivuli helyet nem Kamadara akarjak elpazarolni.

Itt egy iras az EU-n kivuli helyekrol es szabalyokrol a Seria A-ban:

https://thesportsgrail.com/serie-a-fore ... follow-it/
FEKA84

A Milannál azt várják hogy elintezze a német állampolgárságot. Addig nem lépnek de kéne nekik is. Ezt kéne gyorsan kihasználni.
interfan

FEKA84 írta: 2023.07.04. 13:06 A Milannál azt várják hogy elintezze a német állampolgárságot. Addig nem lépnek de kéne nekik is. Ezt kéne gyorsan kihasználni.
Chukwuezet akarjak, neki tartjak fenn az EU-n kivuli helyet, ezert tettek a hatterbe jelenleg Kamadat.
interfan

Nem csak Sanchest, de akar mas kozeppalyasok kapcsan is tennek egy kolcson probat a PSG-nel, ha mar barati a viszony, es a szoros egyuttmukodes epit ki a ket klub.

Romano szerint a napokban bejelentik a PSG-nel hivatalosan is az Ugarte, es Kang in Lee parost.
Ezen felul Enrique allitolag nagyon akarja Gabri Veigat is a KP-ra.
Persze osszesen 6 KP kell majd oda a taktika miatt.
De azert jelenleg igy neznek ki:
Verratti, Vitinha, Ruiz, Soler, Zaire, Pereira, Paredes, Sanches, Wijnaldum.
+ az erkezo Ugarte, Kang in Lee, es a fiatal Ndour.
Na meg akarjak Veigat.
Ez azert alaphangon 12-13 KP.

Parades allitolag megy a Galataba, Wijnaldumot is kiteszik valahova, na meg az erkezo Ndour is lehet megy kolcson.

De igy is marad meg 3-4 felesleges KP.
Sanchesen kivul Pereira is megerne egy probat kolcson.
Meg inkabb megerne egy probat Fabian Ruiz, de meg akar Soler is.
Persze Spanyolok, es Enrique is, de valakire nem fog szamitani.
En most biztos tennek egy kolcson + sima opcios ajanlatot barkire a Sanches, Pereira, Fabian Ruiz, Soler sor kozul a PSG-nek, hatha.
interfan

Sportmediaset szerint Onana eladasa inditana be a mercatot az Internel.
Ha sikerul eladni Onanat, akkor kolcson + 30m kotelezo opcios ajanlat mehet Lukakuert.
A Chelsea inkabb az 50m Al Hilal ajanlatra mondana igent, de Lukaku akarata donto lehet.
Inzaghi szeretne ha a jovoheten kezdodo edzotaborban mar Lukaku ott lenne, es lezarnak addig Onana eladasat.
Lukaku utan van a sorban a KP a Sportmediaset szerint, ahol meg mindig Frattesi lenne a celpont, de az ara miatt kerdojeles.
B opcio Samardzic, aki joval olcsobban mozdihato.
Harmadik lehetoseg Kamanda, akit ugynoke ajanlott az Internek ingyen, miutan a Milan visszadobta az uzletet az EU kivuli hely miatt ami Chukwuezenek tartannak fenn.

FcInternews sajat forrasai szerint ujra leulunk Pastorelloval aki R.Pereyra ugynoke.
Az Inter 1.5-2m euros fizetest ajanl neki, es o lehetne Gagliardini utodja.
Tobb poszton is bevetheto, ezert egy jo lehetoseg lehet.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

interfan írta: 2023.07.04. 13:27
En most biztos tennek egy kolcson + sima opcios ajanlatot barkire a Sanches, Pereira, Fabian Ruiz, Soler sor kozul a PSG-nek, hatha.
Danilo Pereirat én is írtam pár hete , neki a jkh sem idegen poszt, elmúlt szezonban szinte végig ott tolta.
Amúgy volt Parmaba egy szezont :shock: tehát a liga sem ismeretlen neki,bár sokat nem játszott
interfan

Stankov írta: 2023.07.04. 14:33
Danilo Pereirat én is írtam pár hete , neki a jkh sem idegen poszt, elmúlt szezonban szinte végig ott tolta.
Amúgy volt Parmaba egy szezont :shock: tehát a liga sem ismeretlen neki,bár sokat nem játszott
Pont most neztem en is ahogy irtad, valoban a most zarult szezonban szinte csakis KH volt jobboldalon a 3 vedos rendszerbe, sot a valogatottban is iden csak KH volt.
Erdekesseg, hogy egyaltalan nem valott szegyent KH poszton, Marquinhos hozott csak jobbat tole epphogy a KH poszton.

Egy kolcson + sima opcioval nem lenne rossz megoldas.
Persze o sem lesz mar fiatalabb, mert 32, de ilyen Demiraltol csak jobb lehet.
interfan

Az Inter elkoszont Brozovictol:

https://m.fcinternews.it/copertina/l-in ... ozo-929675

Majd nem sokkal kesobb, Brozovic "ironikus" kommentet fuzott hozza:
"Grande saluto.... bellisima foto 😂"

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... oto-929685
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.07.04. 17:57-kor.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Az Inter és a Sassuolo megállapodott Davide Frattesi átigazolásáról. A művelet €25 millióba kerül továbbá Mulattieri játékjoga is a Neroverdihez kerül.

Fb/ Il B.U.

Ez mennyire valós?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.04. 16:14 Az Inter és a Sassuolo megállapodott Davide Frattesi átigazolásáról. A művelet €25 millióba kerül továbbá Mulattieri játékjoga is a Neroverdihez kerül.

Fb/ Il B.U.

Ez mennyire valós?
Romano es Di Marzio szerint nagyon kozel a megallapodas, de meg nincs alairva semmi.
Probalja az Inter lezarni a Milan elott az uzletet.

Schira szerint Frattesivel mar megvan a megallapodas, 2.5m euros eves fizetes, es 2028-ig szerzodes.

Mulattieri mar regota tema, hogy 8m ertekben az uzlet resze lehet, de Frattesitol fuggetlenul akarja ot a Sassuolo.
PellerG

interfan írta: 2023.07.04. 14:40
Stankov írta: 2023.07.04. 14:33
Pont most neztem en is ahogy irtad, valoban a most zarult szezonban szinte csakis KH volt jobboldalon a 3 vedos rendszerbe, sot a valogatottban is iden csak KH volt.
Erdekesseg, hogy egyaltalan nem valott szegyent KH poszton, Marquinhos hozott csak jobbat tole epphogy a KH poszton.

Egy kolcson + sima opcioval nem lenne rossz megoldas.
Persze o sem lesz mar fiatalabb, mert 32, de ilyen Demiraltol csak jobb lehet.
Baloldali KH-t játszott.
Ramos-Marquinhos-Pereira kezdővel álltak fel hátul.
Szal még oda is jól jönne beugrósnak Bastoni mögé és 6-osban is jó lenne.
FEKA84

Frattesivel szerintem nagyot nyerünk ha jön. Fiatal, olasz, és 1-2 éven belül kb Barella szint lehet. Jól mozgott a válogatottban is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Én örülök Frattesinek,nagyon közel az aláírás.
interfan

FEKA84 írta: 2023.07.04. 16:30 Frattesivel szerintem nagyot nyerünk ha jön. Fiatal, olasz, és 1-2 éven belül kb Barella szint lehet. Jól mozgott a válogatottban is.
Marotta eddig nagyon jol kiszurta ezeket a fiatal Olasz kozeppalyasokat.
Lasd Barella, Tonali, sot meg Locatelli is, na meg Sensinel sem kepesegekben volt gond.

Szerintem Frattesi egy nagy igazolas, es biztosan sokan nem ertenek egyet, es ezzel nem is leszek nepszeru, de Brozovichoz kepest elorelepes is Frattesi nalam.

Ha valoban jon, akkor tenyleg igaz lesz amit pont veled irtunk itt, hogy lehet hulyites az Inter reszerol az, hogy Lukaku a prioritas, es nem Frattesi, valamint Antonello nyilatkozata is csak felrevezetes, ha igy lesz.

Brozovic penz mar zsebben, most innentol ezt mar letudjuk tenni Frattesiert a korabban irt kolcson + kotelezo opcios uzlettel, Mulattieri 8m-val az uzlet reszekent.
Papiron 33m-t fizetnenk Frattesiert, es 8m-t kapnank Mulattiertol.

Remelem igy lesz, es jonni fog. :)

Onana maradjon, nekem nagyon nagy blama lenne, ha Lukaku miatt eladnank Onanat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.07.04. 16:38-kor.
FEKA84

Itt már csak egy negatív tényező lehet és az maga Inzaghi, remélem ad neki lehetőség és nem Asllani 2.0 lesz.
interfan

FEKA84 írta: 2023.07.04. 16:37 Itt már csak egy negatív tényező lehet és az maga Inzaghi, remélem ad neki lehetőség és nem Asllani 2.0 lesz.
Azert egy osszerteken 33 millios igazolast csak jatszatna, foleg hogy Brozovic mar nincs.
Persze Asllani is 14,5m volt, es leszarta, de azert en ettol nem tartok, hogy Frattesi nem kapna szerepet Inzaghinal.
FEKA84

Igazolunk egy 40 éves kp-t ingyen akkor lesz félnivaló. 😀😀😀
Viszont Onana ügyben érdekes a történet.
Ugye De Gea oldalán pattog a labda, hogy hosszabbít-e, nyilván nem 2. számú kapusnak maradna, mint ahogy Onana se 2. számúnak menne, szóval ki kell szurkolni, hogy De Gea hosszabbitson és akkor talán megoldódik ez az ügy is.
interfan

FEKA84 írta: 2023.07.04. 16:43 Igazolunk egy 40 éves kp-t ingyen akkor lesz félnivaló. 😀😀😀
Viszont Onana ügyben érdekes a történet.
Ugye De Gea oldalán pattog a labda, hogy hosszabbít-e, nyilván nem 2. számú kapusnak maradna, mint ahogy Onana se 2. számúnak menne, szóval ki kell szurkolni, hogy De Gea hosszabbitson és akkor talán megoldódik ez az ügy is.
Majd Roberto Pereyra, ugyis ma targyalunk erte is. :D

Nem DeGeatol fugg egyebkent a MU szal.
Joval alacsonyabb fizetest, es nem fix kezdot ajanlottak neki.

Sokkal inkabb attol fugg, Glazerek eladjak e a MU-t a Qatariaknak amiert az egesz vilag MU szurkoloi tobb szaz millioan, es a MU legendak is imadkoznak, vagy csak az egesz eladasi cirkusz a reszvenyekkel valo trukkozesre ment ki.
FEKA84

Viszont azt is olvastam, hogy drága nekik az 50 millió és megkeresték a Fejenordot Bijlow miatt.
Na meglátjuk mi lesz a vége, de remélem maradni fog.
interfan

FEKA84 írta: 2023.07.04. 16:55 Viszont azt is olvastam, hogy drága nekik az 50 millió és megkeresték a Fejenordot Bijlow miatt.
Na meglátjuk mi lesz a vége, de remélem maradni fog.
Pontosan, ha maradnak Glazerek, akkor max -100m-ig mehetnek, mivel tavaly valami -250m-val zartak.

Es megy most Mount 70m-ert, elakarnak adni 13 jatekost 200m ertekben, dehat sikerul e az egy kovetkezo kerdes.
Es kell nekik egy uj kapus, egy uj KH, es egy uj center ami megint ott lesz hogy min 50m.
Tehat ha Glazerek maradnak, es nem adjak a Qatariaknak a MU-t, akkor a MU-nak nagyon sakkozni kell, mert nekik a -100m mercato azert mindenre nem eleg.
interfan

Kozben Mulattieri a Sassuolo irodajaba erkezett, ahol alairja Sassuolos szerzodeset.
Ez egy ujabb komoly jel a Frattesi uzletre az Internel.
FEKA84

Könyörgöm még ingyen Kamadát és brutál középpályát hoz össze Marotta. 😀
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Onana menni fog ez nem igazán kérdés szerintem. Ráadásul Frattesi érkezésével minden pénzt elköltötünk, viszont nincs csak 3, bocsánat 2 csatárunk. Ingyen lehetne hozni ugyan még egyet, bár inkább kettő kéne, de van olyan akivel ténylegesen szóba hoztak minket?
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Francesco írta: 2023.07.04. 17:31 Onana menni fog ez nem igazán kérdés szerintem. Ráadásul Frattesi érkezésével minden pénzt elköltötünk, viszont nincs csak 3, bocsánat 2 csatárunk. Ingyen lehetne hozni ugyan még egyet, bár inkább kettő kéne, de van olyan akivel ténylegesen szóba hoztak minket?
Reméljük Correa-t el tudjuk adni 30 milláért 😄🥳😵‍💫
interfan

Francesco írta: 2023.07.04. 17:31 Onana menni fog ez nem igazán kérdés szerintem. Ráadásul Frattesi érkezésével minden pénzt elköltötünk, viszont nincs csak 3, bocsánat 2 csatárunk. Ingyen lehetne hozni ugyan még egyet, bár inkább kettő kéne, de van olyan akivel ténylegesen szóba hoztak minket?
Onana eladasat el kell kerulni, elkepeszto mi lesz megint ha elmegy...
Egyszeruen nem rombolhatunk tobbet, eleg volt az elmult 2 szezonban az amit artottunk, es ez a csodalatos csapat meg igy is eredmenyeket ert el.

Akivel szobahoztak minket Lukakun kivul.

M.Dembele ingyen.

Dia egy Fabbian + meg egy fiatal csereuzlet.

Es Bonazzoli akiert Oristaniot adnank.

En barmikor alairnam meg ezt a semmi Bonazzolit is, ha cserebe marad Onana.
interfan

Sky, Di Marzio, Romano, Pedulla, SportItalia, Schira utan a Gazzetta is megerositi, 24 oran belul lezarulhat Frattesi erkezese.
Az uzlet osszerteke 33m euro, mi papiron 33m-t fizetunk, kolcson + kotelezo opcioval, a Sassuolo pedig 8m eurot fizet Mulattieriert.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.04. 17:46 Sky, Di Marzio, Romano, Pedulla, SportItalia, Schira utan a Gazzetta is megerositi, 24 oran belul lezarulhat Frattesi erkezese.
Az uzlet osszerteke 33m euro, mi papiron 33m-t fizetunk, kolcson + kotelezo opcioval, a Sassuolo pedig 8m eurot fizet Mulattieriert.
Ennyit arról, hogy Brozovic után Lukaku a prio. Két napig erről szólt minden…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.04. 17:47
interfan írta: 2023.07.04. 17:46 Sky, Di Marzio, Romano, Pedulla, SportItalia, Schira utan a Gazzetta is megerositi, 24 oran belul lezarulhat Frattesi erkezese.
Ennyit arról, hogy Brozovic után Lukaku a prio. Két napig erről szólt minden…
Mi maguk mondtuk el szo szerint (Antonello).

Ugynezki ez volt a felrevezetes resze, hogy a hatterben letudjuk zarni Frattesi erkezeset.

Remelem innentol orokre elfelejtuk Lukakut, es Onanat megtartjuk cserebe. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.07.04. 17:50-kor.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2023.07.04. 17:38
Amúgy tök igazad van én is sajnálom Onana-t, de a jelenlegi pénzügyi helyzetben elengedhetetlen, hogy ne adjuk el. Ezek a csatárok messze vannak Lukaku-tól azért, főleg Bona. Viszont Dia nagyon érdekes név lenne. Onana eladása borítékolható, nem tudom elképzelni, hogy végül marad. Helyette hasonló kvalitást nem fogunk találni, de ha jól ügyeskedünk jól is kijöhetünk belőle, na nem a Samp kapusával. 😁
interfan

Francesco írta: 2023.07.04. 17:50
Amúgy tök igazad van én is sajnálom Onana-t, de a jelenlegi pénzügyi helyzetben elengedhetetlen, hogy ne adjuk el. Ezek a csatárok messze vannak Lukaku-tól azért, főleg Bona. Viszont Dia nagyon érdekes név lenne. Onana eladása borítékolható, nem tudom elképzelni, hogy végül marad. Helyette hasonló kvalitást nem fogunk találni, de ha jól ügyeskedünk jól is kijöhetünk belőle, na nem a Samp kapusával. 😁
A felmerult kapusok meg messzebb vannak Onanatol, mint az emlitett csatarok Lukakutol.
Foleg ugy, hogy Lukaku szezonja, izomazat, es eronleti allapota is finoman szolva is kerdeses.

Barmelyik kapus is jon, legalabb akkora lutri Onanahoz kepest, mint Bonazzoli elol, sot...

Es azt se felejtsuk, hogy Thuram mar itt van, aki meg Lukakhoz kepest is elorelepes lehet.

De ilyen remalomrol ne is beszeljunk, Onana marad, es kesz.
Nem rombolhatunk tobbet, eleg volt az elmult 2 evben,az Inter VIP vilagos volt:
"Zhang el ne merd adni Onanat"
CsaSzi9294

Francesco írta: 2023.07.04. 17:50
Ha már eladjuk a világ egyik legjobb kapusát (áron alul), biztos nem a 30 éves Lukakura költeném annak a pénznek egy részét. Imádom a belgát, de inkább hoznám Reteguit, aki a jövő lehetne és NZolát vagy az ingyen Dembelet.
Trubin nálam rendben lenne vagy Carnesecchi, mind fiatal, jó kapusok, hiába lutrik, a Samp kapusánál jobbak. Szerintem okosabban is vissza lehetne forgatni az Onana pénzt, mint Lukaku, de hát majd fent eldöntik…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.07.04. 18:01-kor.
interfan

Brozovic az ironikus kommentje utan elkoszont:
Koszonom Milanonak, hogy a csaladom es az eletem resze volt.
Koszonom az Internek es a szurkoloinak.
Egyedi, es kulonleges vagy, amit a szivembe fogok hordozni.
Senki nem erdemli meg jobban, hogy tobbet nyerj mint te.
Koszonom ezt a felejthetetlen 8 evet, es az osszes erzelmet.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.04. 17:59 Ha már eladjuk a világ egyik legjobb kapusát (áron alul), biztos nem a 30 éves Lukakura költeném annak a pénznek egy részét. Imádom a belgát, de inkább hoznám Reteguit, aki a jövő lehetne és NZolát vagy az ingyen Dembelet.
Trubin nálam rendben lenne vagy Carnesecchi, mind fiatal, jó kapusok, hiába lutrik, a Samp kapusánál jobbak. Szerintem okosabban is vissza lehetne forgatni az Onana pénzt, mint Lukaku, de hát majd fent eldöntik…
A megoldas egyszeru, nem szabad Onanat eladni.
Eleg volt egy orok eletre az "aldozatokbol".
Annyi "aldozatunk" volt mar az elmult 2 evben...

Egyelten "okos" dontes van, nem eladni.

En hiszek benne, esznel leszunk, es marad Onana, es nem csinalunk ekkora orultseget.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.04. 18:05
CsaSzi9294 írta: 2023.07.04. 17:59 Ha már eladjuk a világ egyik legjobb kapusát (áron alul), biztos nem a 30 éves Lukakura költeném annak a pénznek egy részét. Imádom a belgát, de inkább hoznám Reteguit, aki a jövő lehetne és NZolát vagy az ingyen Dembelet.

Oké, hogy ezt hajtogatod, senki nem akarja eladni, de te is tudod, hogy kvázi elkerülhetetlen.
Máshogy nem tudjuk Lukakut idehozni, akit maga Inzaghi kért a felkészülés első napjára.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ez így nagyon állat lenne Frattesiért.
Csak legyen hivatalos.

Cancelot el kéne hozni kölcsönbe.
Jól ismerjük, mindkét oldalon tud játszani, sok gondunkat megoldaná.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.04. 18:07
interfan írta: 2023.07.04. 18:05

Oké, hogy ezt hajtogatod, senki nem akarja eladni, de te is tudod, hogy kvázi elkerülhetetlen.
Máshogy nem tudjuk Lukakut idehozni, akit maga Inzaghi kért a felkészülés első napjára.
Nem is kell Lukaku, es ezt Inzaghinak es Zhangnak is fel kell fognia, hogy Onana aran nem kell Lukaku.
Válasz küldése