15m-t keres Cancelo, es epp az Arsenal vinne 40m-ert.
Talan ezert nem merult fel meg csak pletykakent sem....
Van nekunk jobboldalra valaki mar, Lazaro.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
15m-t keres Cancelo, es epp az Arsenal vinne 40m-ert.
Ezek közül nekem max Livakovic.
Akkor most az is kérdés hogy mennyit is nyerünk valójában hogy nem kell egyből csak szezon végén fizetni érte.
Mivel kotelezo opcio, ezert azonnali kiadasnak minosul az adott gazdasagi ev mercatoban, es az UEFA fele is.
Teljesen logikus es realis amit irsz.HerfortBalazs írta: ↑2023.07.04. 19:52 Valószínűleg ez lesz képlet
Eladva kb:
Onana 50
Brozovic 18
Mulattieri 8
Colidio 5
Jön:
Acerbi 3
Bisseck 7
Frattesi 33
Lukaku 30
Valami kapus max 10 vagy ingyen
Körülbelül ez várható szerintem. Plusz egy ingyen középhátvéd
Én ezt úgy tudom, hogy nem kerül be a 33 millió a 2023-24-es könyvekbe.
Konyvelesbe sosem kerul be azonnal a teljes osszeg, lasd Hakimi pelda, de Lukaku 2019-es leigazolasa 4 eves reszlettel fizetve.Francesco írta: ↑2023.07.04. 20:20 Én ezt úgy tudom, hogy nem kerül be a 33 millió a 2023-24-es könyvekbe.
A kötelező opció valóban azonnal megjelenik, de (közben most utána néztem van e erről és a Calcio e Finanza alapján írom innen) a vásárlás összértékét el kell osztani a szerződés hosszával (amortizació így 6.valamennyi millió) hozzá kell adni a bruttó fizetését és ez terheli a könyveket minden évben, azaz a következő szezonban ez valamivel több, mint 11 millió euróval jelenik meg.
Nehany reszlet, es Frattesi az Inter jatekosa lesz.
A ket klub az utolso reszleteken dolgozik, David nagyon boldog es elegedett.
Kb 2 hete nyilatkozott talán az NL bronzmeccs után,hogy ő már eldöntötte hova igazol.
Nem csodálkozom, nehéz kérdés.P-Inter írta: ↑2023.07.04. 22:13 Lukaku okoz nekem fejtörést, nem tudom, kéne még ide, vagy mást kéne helyette nézni. Nehéz.
Onanát meg el kell adni jó pénzért, bár, kérdés, valójában ki érdeklődik érte rendesen. Nála az is fura volt, miért hozzánk jött, máshova miért nem kellett annyira? Lehet, a dopping ügye is benne volt a pakliban. Nincs nagy tolongás érte, vagy nem akar egyáltalán menni, vagy... ?
Az alapján amit az utolsò hònapokban mutatott(Lazio,Roma,Atalanta,Sassulo meccs) egyértelműen meg kell tartani.A nyári alapozáson pedig olyan fizikális állapotba kell hozni,hogy bírja akkor a szerda-szombat ritmust is.Talán meg jobb lesz nem Correaval párban hanem inkább Lautaroval látjuk majd párban.Stankov írta: ↑2023.07.04. 22:51Nem csodálkozom, nehéz kérdés.P-Inter írta: ↑2023.07.04. 22:13 Lukaku okoz nekem fejtörést, nem tudom, kéne még ide, vagy mást kéne helyette nézni. Nehéz.
Onanát meg el kell adni jó pénzért, bár, kérdés, valójában ki érdeklődik érte rendesen. Nála az is fura volt, miért hozzánk jött, máshova miért nem kellett annyira? Lehet, a dopping ügye is benne volt a pakliban. Nincs nagy tolongás érte, vagy nem akar egyáltalán menni, vagy... ?
De egy ilyen csatárral annyival egyszerűbb a játék és ahhoz képest hogy mekkora mind technikailag mind gyorsaságban átlagon felüli.
Én ha csak egy hajszállal és nehéz szívvel de Onanat engedném el.
Azt tényleg jó dolog hogy ennyire jó lábbal,de azért e nélkül is el van egy csapat, Handával is nyertünk bajnokságot pedig ő sem erős lábbal.
Ha találunk valakit aki hasonló jó védései hatékonysággal bír talán nem érezzük meg a hiányát.
Gondom az egésszel hogy Onana eladása nélkül is kiharcolná Lukaku hogy itt lehessen ebben szinte biztos vagyok
Demiralt mennyire nem akarjuk,pedig annyira nem rossz ő .PellerG írta: ↑2023.07.04. 23:36 Felmerült Sensi visszatérése a Sassuolohoz.
Nem lenne rossz, főleg ha még pénzt is kapnánk.
Nagyon úgy tűnik, hogy mozgolódunk Pereyra kapcsán, így ő lehet a Gagliardini utód.
A középpályán én már nem számítok mozgásra, erre tippelek jelenleg:
Barella, Calhanoglu, Frattesi, Mkhitaryan, Asllani, Pereyra
Hátul túl sokadjára merül fel már Demiral, túl szép lenne megúszni, valamiért nagyon erőlteti Marotta, ha jól emlékszem a Juvéhoz is ő igazolta le anno.
Nem jol emlekeszel.
Számomra Darmian meggyőzőbb volt jobb oldali középhátvédként, mint jobbszélsőként.
Akkor gondolom még ő nézhette ki, Paratici meg tovább vitte a munkáját.
Fogalmunk sincs ki nezte ki a Juvenal, eloszor is a Sassuolo meg 2019 januarban, majd onnan "felfedezte" a Juve, de hogy az Paratici volt, vagy Agnelli, vagy az edzo, sosem tudjuk meg.PellerG írta: ↑2023.07.05. 09:56Akkor gondolom még ő nézhette ki, Paratici meg tovább vitte a munkáját.
Nem lehet véletlen, hogy minden egyes mercaton szóba hozzák velünk, teljesítményben meg kb 0 a csávó a sérülése óta.
Azért ez a buzi MU is mehet a pics@ba, ezek is csak rajtunk akarnak spórolni Mindenki másnak 90 milliókat fizetnek Anthonykért, Sanchokért...
Tavaly -230m-val zartak a mercaton, ezert iden max -100/120m-ig mehetnek.mike írta: ↑2023.07.05. 10:07Azért ez a buzi MU is mehet a pics@ba, ezek is csak rajtunk akarnak spórolni Mindenki másnak 90 milliókat fizetnek Anthonykért, Sanchokért...
Onana top 10 kapus a világon,
Rongyos 50 millióért ??
Ne legyünk már balekok.
Thuram, Bisseck, Frattesi - eddig szuper.
Ne csesszük el.
Tavaly is ezt mondtuk...
Így is meg lehet közelíteni,de Onana nem azért távozik mert ő akar, esetleg Bl-t akarna nyerni és nálunk kevésbé esélyes erre.DM22 írta: ↑2023.07.05. 14:24 Onanaval kapcsolatban érdemes a másik irányból vizsgálni a dolgokat. Miért is jó ez nekünk hosszú távon?
Azért azt látni, hogy EGYELŐRE mi nem vagyunk a BL top 4 rendszeres tagja, viszont Onana azon a polcon van, aki képességei szerint a jelenkor modern kapusai közül ilyen csapatot "érdemel".
Nem azt mondom, hogy nem fog hiányozni, mert nagyon is, de ezzel a teljesítménnyel valószínűsítem, hogy 1-2 éven belül így is távozna.
Ezt melyik lap hozta le? Sassuolo oldalán nem látom.interfan írta: ↑2023.07.05. 15:19 Carnevali a Sassuolo elnoke hivatalosan is bejelentette, Frattesi az Inter jatekosa.
Alairtak minden papirt, minden kesz.
Nem volt konnyu targyalas, mas klubok is akartak, de vegul mindenki elegedett, a Sassuolo is, az Inter is, es maga Frattesi is aki az Inter reszesitette elonyben.
Ma reggeli hirek szerint az Inter valoban Lukakut szerette volna elsonek, es o volt a prioritas, ahogy maga Antonello is elmondta.
Viszont miutan a Sassuolo targyalt a Milannal, a Sass jellezte az Internek, vagy lepnek most azonnal, vagy eladjak a jatekost a Milannak.
Az Inter felismerve a veszelyt, hogy lemarad Frattesirol, vegul mellette dontott, Marotta nagy sikere ez, akik vegig errol gyozkodte Zhangot, hogy Frattesiert lepni kell, Lukaku viszont meg raer.
Vegul a Sassuolo hivasa, hogy ha nem lep az Inter eladjak a Milannak, kesztette az Intert es Zhangot arra, a Frattesi uzletet okezza le es nem Lukakut elsonek.
Tobb lap kiemeli, Frattesi Roma szurkolo, de az Interben tobb eselyt es lehetoseget latott a bajnoki cimre mint a Romaban, ezert az Intert reszesitette elonyben.
Mar ma orvosira erkezhet Frattesi, ahogy arrol Matteo Moretto mar beszamolt korabban.
Ezt melyik lap hozta le? Sassuolo oldalán nem látom.
Azt hiszem pontosan ez a szurkolók 99%-nak a problémája.
Természetesen beleszámoltam a költségvetésünk hiányosságait, ami miatt eladásra "kényszerítjük". Persze az esetleges eligazolásánál értettem, hogy mindenképp "top" klubba kerül. Ezért nem is értem, hogy jelen esetben miért fogadnánk el ezt az 50m eurót, de ez legyen az én/mi gondunk. Az mondjuk tényleg érdekes, hogy a Milan miért Tonalit adta el Maignan helyett. Utóbbira is biztos volt kereslet.Stankov írta: ↑2023.07.05. 15:06Így is meg lehet közelíteni,de Onana nem azért távozik mert ő akar, esetleg Bl-t akarna nyerni és nálunk kevésbé esélyes erre.DM22 írta: ↑2023.07.05. 14:24 Onanaval kapcsolatban érdemes a másik irányból vizsgálni a dolgokat. Miért is jó ez nekünk hosszú távon?
Azért azt látni, hogy EGYELŐRE mi nem vagyunk a BL top 4 rendszeres tagja, viszont Onana azon a polcon van, aki képességei szerint a jelenkor modern kapusai közül ilyen csapatot "érdemel".
Nem azt mondom, hogy nem fog hiányozni, mert nagyon is, de ezzel a teljesítménnyel valószínűsítem, hogy 1-2 éven belül így is távozna.
Hanem mert ilyen anyagi helyzetbe van a klub és ezt szurkolóként nagyon nehéz lenyelni.
Gondolod egy Milan megérdemel egy Maignan-t? Szerintem ez nem így működik.
Megértem a többiek frusztrációját mert itt egy klasszis kapus,ingyen ,jó korban erre el kell adni mert Zhangék foggal körömmel ragaszkodnak a klubhoz.
Ugyanakkor azért erre világvége hangulatra én sem ülök fel, mert ha túl lépünk Zhang féle dolgon azért meg lehet ezt oldani úgy hogy az Onana eladása az elfogadható kategóriában tartozzon
Tavaly egész jòl megúsztuk Casadei és Pinamonti eladásával aztán később kiderült,hogy Skriniart is elvesztettük.
Nagyon remelem hogy nem kerult bele.
101% hogy tavozik az Atalantatol.
Az Inter egy konkret lehetoseg.
Jelenleg meg nincsenek targyalasok, de mi keszen allunk.
Milyen az Inter jelenlegi helyzete?
Fontos hogy az Inter meg mindig versenykepes, hiaba az elmult evek aldozatai es top jatekosok eladasa.
Tovabbra is szeretnenk, hogy az Inter versenykepes maradjon.
Iden is tavozik "nagy nev", pl Onana?
Ha fontos jatekosaid vannak, akkor ertheto hogy erdeklodnek ertuk.
Onana egyelore meg az Inter jatekosa, meglatjuk mi fog tortenni, remeljuk megtudjuk tartani az osszes fontos jatekosunkat.
Viszont a piac meg csak most kezdodott, sok minden valtozhat, es tavozhatnak is sokan, de az Inter mindig megmutatta, hogy a nagy jatekosok eladasara ellenere is versenykepes tud maradni.
Bastoni lehet CSK a hosszabbitas utan?
Orulok a hosszabbitasanak, o a jelen es a jovo is.
Ott van Martinez is.
Orulok hogy vannak ilyen jatekosaink.
Mit jelent Frattesi erkezese?
Orulok az erkesenek, o egy nagyon tehetseges jatekos, es sokat segit majd nekunk.
Koszonetet mondok a tavoznak, Gagliardini, D'Ambrosio, Brozovic, Bellanova, Dzeko, nehanyan mar evek ota itt voltak, es meg koszonni amit tettek ertunk.
Az uj csapat olyan celal jon letre, hogy tovabbra is minoseg alljon Inzaghi rendelkezesere.
Thuram?
Orulok az erkezesenek, Frattesivel egyutt ket nagyon jo jatekos erkezett.
Cel a Scudetto?
Mindig.
Az Inter 4 eve versenykepes a legmagasabb szinten.
Spalletti lerakta az alapokat, Conteval bajnokok lettunk, Inzaghi meg BL dontobe vitt minket.
Ez mind azt jelenti, az Inter versenykepes.
Olyan helyzetben vagyunk jelenleg, hogy minden evben legalabb egy nagy jatekost el kell adjunk.
Van olyan jatekos aki nem hozta azt amit elvart az elmult hosszu evekbol?
Annyi marhasagot csinaltunk mar.
Volt hogy ugy vettunk kolcson jatekost, hogy tudtuk biztosan nem lesz eredmenyes, dehat kolcson jott csak.
Voltak nagyon rossz igazolasok, amiket az edzok kertek.
Te is figyelted Kvaratskheliat tavaly?
Igen, targyalas is volt megbeszelve.
Viszont nem lett belole semmi, mert a 3-5-2 jatekrendszerbe o nem illett.
Olyan jatekosnak tartottam, akit erdemes figyelni, de azt a tanacsot adtam, hogy nem mukodokepes az o erkezese a 3-5-2 rendszer miatt.
Frattesi?
O egy nagy tehetseg, mar a Romaban is az volt, de a Sassuoloban erett be igazan.
Fiatal, velemenyem szerint fejlodhet, viszont ez nem a Sassuolo, hanem az Inter.
De biztos vagyok benne, sikerulni fog neki.
Iden is ugyanaz a koltsegvetes ami az elmult evekben?
Mar mondtam, bizonyos gazdasagi es penzugyi elvarosokat teljesitve dolgozunk.
A koncepcio iden egyszerubb, amennyiert eladunk, azt kolthetjuk el.
Sok otlet es megoldas van, soha nem pihenunk.
Az Inter a penzugyi nehezesegek ellenere is nyerunk, nyertunk ket Szuperkupat, ket Olasz Kupat, es BL dontot is jatszottunk.
Versenykepesek vagyunk, es azon dolgozunk hogy azok is maradjunk jovore.
Onana lesz az idei aldozat?
Onana jelenleg meg az Inter kapusa.
O az Inter egyik legjobb jatekosa, es szeretnek a legjobbakkal folytatni.
Viszont ha lehetoseg adodik, es ajanlat erkezik, azt meg kell hallgassuk es ertekelnunk kell.
Viszont a mai napig egyelore nem erkezett olyan ajanlat, ami nekunk megfelel, tobbet nem mondok Onanarol, ha igy marad akkor velunk kezdi a felkeszulest.
Ha a kovetkezo 15-20 napban lesznek megfelelo ajanlatok, akkor ertekeljuk, es nem feltetlenul csak a "nagy nevekert".
Nincs hatarido, vagy hogy meddig kell valakit eladni, meglatjuk mi fog tortenni.
Trubin?
O egy tehetseg, az Internek kotelessege figyelni a tehetsegeket, de egyelore ennyit mondhatok.
Lukaku?
Nem szeretek datumrol beszelni.
Lukaku egy fontos celpont, es az egesz Inter szeretne ot.
De o mar a Chelsea jatekosa.
A Chelsea egyertelmu volt, biztosan nem adjak kolcson.
Nekunk innentol merlegelni kell a vegleges megvasarlasat.
Nem szeretek prioritas jatekosrol beszelni, Lukaku tudja hogy visszakarjuk hozni.
De majd kiderul talalunk e megoldast ra.
Handanovic?
Lathatta mindenki, aki mar tavozott, attol hivatalosan is elkoszontunk.
Handanovical ezt nem tettuk meg, ennek az oka az, hogy ertekeljuk a helyzetet.
Kovetkezo napokban varhato dontes.
Frattesi kapcsan nehez volt a targyalas?
Minden targyalas nehez, kulonosen igaz ez a Sassuolora.
Sok fordulat volt.
Tobbi klub aki megkeresete azt mondja, nem a jatekoson mulott a valasztas.
De szerintem sok mulott rajta is.
Talan meggyozobbek voltunk mint mas, es a jatekos is ide jott, mert a mi projektunket latta a legjobbnak.
Brozovic tavozasa es kozossegi medias incidensek?
Nem erdekel a kozossegi media.
Brozovic 8 evig volt az Inter jatekosa, koszonunk neki mindent.
De Brozovic mar a mult, a jelen es a jovo Frattesi.
Ujabb KP erkezik, Frattesi utan van meg barmi esely Samardzicra?
En arrol beszelek csak, amiket figyelembe tudunk venni es lehetosegunk van ra.
Vannak jelenleg is jatekosaink akik ezen a poszton betudjak tolteni a tavozok szerepet.
Tehat elsonek ertekelni kell oket, es meglatni lesz e tavozo koztuk.
Inzaghival, Zhangal, Marottaval mar meghoztuk a dontest, a keretunk iden is 20 mezonyjatekosbol es 3 kapusbol fog allni.
Minden posztra a mezonyben 2db jatekosunk lesz, igy lesz 20 mezonyjatekosunk.
Az Inter az utolso napig amig Vicario a Spurs jatekosa lett erdeklodott.
De elmondtak, nekik sajnos meg par napra/hetre van szukseg, hogy eladjanak, ezutan tudnanak csak lepni Vicarioert.
Azt mondtak sajnaljak nagyon, de megertik az Empoli donteset.
Itt jó a fordítás, biztos ennyire nyíltan nyilatkozott Ausilio? Kb. egyértelműsítette, hogy a botlábúak nem szakmai kiválasztás alapján, hanem edzői kérésre érkeztekinterfan írta: ↑2023.07.06. 06:28 Ausilio:
Van olyan jatekos aki nem hozta azt amit elvart az elmult hosszu evekbol?
Annyi marhasagot csinaltunk mar.
Volt hogy ugy vettunk kolcson jatekost, hogy tudtuk biztosan nem lesz eredmenyes, dehat kolcson jott csak.
Voltak nagyon rossz igazolasok, amiket az edzok kertek.