Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

FEKA84

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Azok közül a legjobb megoldás akiket emlegetnek velünk és van rá esély.
Nyilván lenne egy halom pénzünk nem Moratat szeretném én se. :D
Balogun nekem is favorit, de szerintem nekünk ő nagyon drága lesz, így a 2. opció nálam Morata
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem Morata igazolását nem úgy kell nézni hogy Lukaku helyett jönne!!
Úgy kell nézni hogy Lukaku+ Dzeko helyett jön/jönne Thuram+Morata (ha tényleg)! Ha így nézzük akkor szerintem gólok számában biztosan megleszünk!
Ne feledjük Inzaghi támadó játékot játszat sokkal több lehetősége lesz Thuramnak illetve Moratanak a gólszerzésre!!
Én nem látom akkora tragédiának Onana eladását sem (azért egy egy megmozdulása Onananak hajmeresztő volt szerintem benne van a pakliban hogy jövőre csalódás lesz Angliában!) a svájci egyáltalán nem rossz kapus!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

interfan írta: 2023.07.16. 09:49
FEKA84 írta: 2023.07.16. 09:15 Morata utolsó 4 éve beleértve a bajnokság, kupa, és nemzetközi meccseket is.

19/20 Atl. Madrid (44 meccs - 16 gól, 4 gólpassz)
20/21 Juventus (44 meccs - 20 gól, 9 gólpassz)
21/22 Juventus (48 meccs - 12 gól, 7 gólpassz)
22/23 Atl. Madrid (45 meccs - 15 gól, 3 gólpassz)

Ismeri az olasz bajnoságot, 10+ gólt hozott bőven minden szezonban, szóval hiába a juvés múltja szerintem nem lenne rossz ötlet.
En megmondom oszinten Balogunt hoznam.
En latok benne potencialt, es ilyenkor van meg esely, amikor nem 70-100m egy jatekos, hanem max 40-50m.
Ha mar eladjuk Onanat....
Persze ott kezdodik, hogy en el sem adnam Onanat, foleg nem ilyen vicc 50m-ert, dehat semmit nem erek vele, hogy leirom, mivel nem en vagyok az Inter tulajdonosa.
Innentol pedig jo az, hogy En mit akarok, de a valosagban semmit nem er.
Sajnos ez valahol Balogunra is igaz...

En Moratat semmire nem tartom, szerintem o egy total kozepszer jatekos.
De...
Azt is nezni kell, hogy az Inter mit kepes vagyis inkabb kit kepes elerni, es kinek a helyere jonne (Lukaku), na meg azt is, hogy kik meg az alternativak.

Morata utobbi 2 szezonja:

27 gol, 12 golpassz, kanadai pont 39
(2db tizi gol, 25 akciogol)

Lukaku utobbi 2 szezonja:

29 gol, 9 golpassz, kanadai pont 38
(5db tizi gol, 24 akciogol)

Ezen kivul serules mutatok az utobbi 2 szezonban:

Morata: 23 nap
Lukaku: 160 nap

Tehat ha a "format" nezem, Morata tobb akciogolt rugott, tobb golpasszt adott, es kevesebb mint 1 honap serules 2 ev alatt, Lukakunal meg 5,5 honap serules 2 ev alatt.
Ezen kivul suly, eronleti, izomzati problemak sokasaga Lukakunal.

Egyszoval, en semmire nem tartom Moratat, biztosan nem hoznam, dehat ugysem en dontok, es ha Lukaku vs Morata osszehasonlitast csinalunk az elmult 2 evbol, akkor semmifele visszalepes nem lenne Morataval Lukakuhoz kepest, sot meg elorelepes is lehetne...

Es akkor ott az utolso tema, az "alternativak".
Jo dolog N'Zola is, de 27 eves, elete csucsa a Spezia, tobbet jatszott eddig a Seria C-ben mint a Seria A-ban.
Nagyon szep az idei osszesen 15 gol, de tavaly osszvissz ketto azaz 2db golt lott, azelott 11 gol.
Taremi es En Nesyri nem rossz nevek, de itt megint jon a kerdes, mennyire akarunk mi kulfoldrol igazolni, amikor nalunk a Seria A rutin az elso es legfontosabb.
Vagy nezzunk ilyen Scamaccat.
Balhes, West Hamnel tobbszor kitettek edzesrol, sajat csapatatarsai es edzoje elmondjak, nem profi focista letere edz es viselkedik.
Raadasul par napja nyilatkozott, hogy mekkora alma hazaterni a Romaba, az o szive mindig a Romae lesz, es a Roma az otthona orokke.
Zapatat pedig hagyjuk is, vege van az embernek mint a botnak, es majdnem olyan serulekeny is mint Lukaku.

Persze Balogun jo lenne, dehat-dehat fogunk e lepni.
En-Nesyri es Taremi lehetosegek, de ahol a Seria A rutin az elso, nem tudom mennyire merul fel.
Es ha ilyen Morata, meg Spezias elete csucsa N'Zola, osRomas balhes Scamacca, es kiegett serulekeny Zapata kozul kell valasztani.
Hat akkor mar sokkal inkabb Morata, mint a masik 3 jomadar.
UI:
Ilyen Petagna es tarsaikat meg fel sem hozok, mert max viccnek jok szinten.
Ahogy irtad, Balogun lenne az 1. de ha nincs ra esely, akkor ha nezzuk a maradek neveket, akkor akarmilyen is Morata, meg mindig inkabb o, mint a tobbiek.
Raadasul lathatjuk, Lukakuhoz kepest nem is jelentene visszalepest, sot...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát így elsőre a hideg kiráz Moratatól, de jobban belegondolva és az árát tekintve és így a statokat látva lehet nem lenne rossz.
Mindenképp kell egy magas center aki játék ügyes,azért az nála stimmel, ordító helyzeteket tud kihagyni de összjátékban, a játék felépítésében nagy segítség lehet.
Meg hát az ára,nem mellékes hogy így máshova is maradna pénz.
Viszont a 4 csatárból 2 krónikus ziccer kihagyót nem bír el a csapat, Correa helyett mindenképp kell más
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Arra látok esélyt hogy Balogun kölcsön jöjjön 1 évre. Az Arsenalban még nem jött el az ő ideje, viszont elherdálni nem akarják ő a jövő embere lesz.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Fabbian + 15/20 mio., megpróbálnám, Lukaku-felépítésű center.
Saját fiatalok itt úgysem fognak szerepet kapni a nyomás miatt, legalább használjuk fel őket.

https://www.transfermarkt.de/beto/profil/spieler/595809
interfan

Zenga:
Nem emlekszem ekkora arulasra, amit most Lukaku csinal, talan a Figo-Real.
Regebben amikor talalkoztam vele, ugy tunt o mas, oszintenek tunt amikor azt mondta egy interjuban, soha nem menne a Juveba.
Oszinten sajnalom ebben a tortenetben Marottat es Ausiliot, akik hetekig dolgoztak a Chelseavel, majd mire meglett a megallapodas, kiderul hogy Lukaku a Juveval targyal es oda akar menni.
Elvesztegetett ido volt az egesz az Intertol, persze a piac ilyen, na de akkor is.
A Juventus szurkoloi sem ugralnak oromukbe Lukaku hallatan, es Vlahovicot sem biztos hogy eltudjak adni.
Mondhatnam azt ulrakent, hogy nem erdekel hova mesz es mi lesz veled, de most itt masra gondolok.
Lukakunak ezt ki kellett volna mondani, es nem eltunni, es meg a volt csapatarsainak sem valaszolni.
Mindig az emberek szemebe kell nezni, es kimondani a dolgokat, nem gyava emberkent elfutni.
Ha egyenes lett kimondja, koszoni de tavozik, akkor talan az Inter meg is koszonte volna neki.
Lukaku soha tobbe nem teheti be a labat a San Siroba mint egy barat, mint egy szeretett jatekos, es soha nem elvezheti tobbet az eleteben az Inter szurkolok szeretet.
Az Inter szurkolok vigasztalhatjak magukat a rengeteg kihagyott Lukaku ziccerrel.
Ezzel az egesszel egyetlen valaki veszitett csak, az Lukaku.
Eddy Veerus Inter rajongo enekes pedig elmondta, par hete beszelt egy baratjaval aki jelenlegi Inter jatekos.
Veerus azt mondta, hogy nem hiszi, hogy Lukaku nem lenne kepes a Milanba igazolni.
Amire a meg nem nevezett jelenlegi Inter jatekos elmondta neki, Lukaku barmire kepes, csakis sajat maga es az anyja erdekei erdeklik.
interfan

Baggio85 írta: 2023.07.16. 09:21 Ezt nem pontosan így írták le a cikkben. Lukaku már akkor esküdött meg egy Nord tagnak, amikor kitört a botrány. Tehát azt mondta, bogy ha ezek után nem mehet az Interbe, akkor a Juve-ba sem fog.
Tehát a kérdés, hogy vagy hazudik vagy nem is a Juve volt a másik célpont (de akkor ki volt a háttérben?), vagy csak egyszerűen már nem mer ezek után a Juve-ba menni. Nyár végére biztos választ kapunk a kérdésre. :)
A valaszt mar ma megkaptuk: a Gazzetta hazudott.

Nord "Fake News" felirattal tudatta, sosem tortent ilyen beszelgetes Lukaku es a Nord vezeto kozott, es Lukaku nem mondott nekik ilyet, hogy a Juveba nem igazolna.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Balogun szerződése úgy tudom lejár jövőre,ezért vagy eladják idén,vagy ajánlanak neki új szerződést.Ezt majd Arteta eldönti,de kölcsön idén szerintem nem adják.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Morataról nekem sincs jó véleményem. De megnéztem a tavalyi La Liga statjait: 1906 játékperc: 13 gól, 2 asziszt. Ez nem tűnik rossznak. Én be merném vállalni őt. Emellett Correát ingyen kölcsön + fél fizetésért is elengedném kölcsönbe másik ligába. Veszteség, de meg kellene lépni. Helyére jöhetne Nzola.
Martinez, Thuram, Morata, Nzola.
Ez előrelépés lenne. Pénzügyileg is vállalható.
Stankov

vaskalap írta: 2023.07.16. 11:15 Balogun szerződése úgy tudom lejár jövőre,ezért vagy eladják idén,vagy ajánlanak neki új szerződést.Ezt majd Arteta eldönti,de kölcsön idén szerintem nem adják.
Tavaly mikor kölcsön adták aktiválták a +1 évet a szerződésébe így 25 ig szól a szerződése
interfan

Pedulla es a SportItalia szerint Ausilio nagyon szeretne Hojlundot, viszont az ara 60-70m, ezert nem realis az Inter szamara, raadasul Hojlund a MU-ba akar igazolni.
Balogun mar realisabb, viszont az o ara is min 40-45m, ennyit pedig az Inter nem engedhet meg maganak.
Morata a legrealisabb nev, alternativak Zapata, N'Zola, Taremi, Scamacca, de Scamacca ahogy elmondta minden vagya hazaterni a kedvenc csapataba a Romaba.

Uli Hoeness bejelentette, Sommer tavozhat a Bayerntol, varjak az ajanlatokat, es nyitottak az eladasara.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2023.07.16. 10:41 Zenga:

Lukaku barmire kepes, csakis sajat maga es az anyja erdekei erdeklik.
Call your mother, do your voodoo shit :D Megmondta Ibra is
Stankov

Másodszor szivat meg minket amúgy L.
Ha előbb kiderül akkor Dzekot meg tudtuk volna győzni és nem kellene Onanat eladni.
Először Hakimit most Onanat bukjuk miatta (is)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2023.07.16. 11:58 Pedulla es a SportItalia szerint Ausilio nagyon szeretne Hojlundot, viszont az ara 60-70m, ezert nem realis az Inter szamara
A legnagyobb gondunk hogy nincs pénz.
Hogy vásároljunk, először eladni kell, ezért van állandó konfliktus a játékosokkal is.
Ki kell várni, húzni az időt, amit a játékosok, ügynökök megunnak.

Ment Onana, Skriniar, Brozo, Lukaku, azért ezt nem könnyű megemészteni, ráadásul majdnem mindenkivel konfliktus a tökölés miatt.
Csoda hogy még itt vagyunk, vannak eredmények, és nem süllyedt el a hajónk.

Önmagában a Thuram + Morata páros jobb, fiatalabb, és olcsóbb mint a Dzeko + Lukaku, szóval értem a dolgot.
Más kérdés hogy megint hozunk egy exjuvést, akinek a góljaiért nem tudok majd úgy lelkesedni....
És Morata minden csak nem gólzsák, Csaszi is írta, a 10 gólos gólhatár is problémás neki általában.
A bajnokságban a csalóknál 8 - 7 - 11 - 9 db gólokat hozott, ami kb Correa szint.....
PellerG

A hírek szerint a Roma aktívan rajta van Morata megszerzésén, mivel Abraham őszig kiesett.
Mourinho dolgozott már vele.
Szóval egyáltalán nem biztos, hogy ránk szavazna.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

PellerG írta: 2023.07.16. 12:34 A hírek szerint a Roma aktívan rajta van Morata megszerzésén, mivel Abraham őszig kiesett.
Köszi, elkezdtem bizakodni! :thumbup:
DM22

Hozzászólás Szerző: DM22 »

CsaSzi9294 írta: 2023.07.16. 08:10
interfan írta: 2023.07.16. 07:56
CsaSzi9294 írta: 2023.07.16. 07:54 Ebből Morata lesz… :roll:
Még egy Correa szintű szerencsecsomag… :crazy:
Ez megint olyan, hogy kihez viszonyitunk.
Mert ha a teljes Lukaku tavalyi szezonhoz, ami szakmailag, penzugyileg, es erkocsileg is bukas lett, akkor Morata hozza kepest osszesegeben nem visszalepes.

Az mar mas kerdes, hogy Onana eladasaval olyan szintu visszaeses es minosegi visszalepes kovetkezik, hogy azt hagyjuk is...
Viszonyíthatunk bárhonnan, Morata egy kutyasz*ar, aki ráadásul juvés. 20 milliót rákölteni, egy olyan játékosra, aki karrierje során átlagosan 8 gólt szerez (kiszámoltam) egy szezonban meg egyenesen baromság. Ráadásul 31 éves lesz októberben. Oké, Lukaku 2.0 is bukta volt, épp ebből kellene tanulni. 100 helyen volt már a spanyol, mindehol pont annyit is ért, mint az idei Rom…
Remélem nem jön össze ez a hülyeség, mert szomorú leszek ha Onana eladása kell egy ilyen kretén igazoláshoz, mint Morata. Ne ilyenre költsünk már, mikor így is kb kaparós szelvényekkel gyűjtjük a pénzt. Correa 30 milliója elég nagy őrültség volt, de ide vehetjük a Lukakut 2.0-t is.
Egyáltalán nem értek veled egyet. Morata egy megszáradt macskasz.r inkább.. Bőgött az utolsó meccsén mikor a rabok nem vették meg. Correa helyett szódával elmegy. De inkább 5.-ik számúnak hoznám. Ha valaki gyomorrontás miatt nem tud pályára lépni mert macskasz.r került a kajájába akkor a csere cseréjének jó lesz.
CsaSzi9294

DM22 írta: 2023.07.16. 12:47
CsaSzi9294 írta: 2023.07.16. 08:10
interfan írta: 2023.07.16. 07:56
Viszonyíthatunk bárhonnan, Morata egy kutyasz*ar, aki ráadásul juvés. 20 milliót rákölteni, egy olyan játékosra, aki karrierje során átlagosan 8 gólt szerez (kiszámoltam) egy szezonban meg egyenesen baromság. Ráadásul 31 éves lesz októberben. Oké, Lukaku 2.0 is bukta volt, épp ebből kellene tanulni. 100 helyen volt már a spanyol, mindehol pont annyit is ért, mint az idei Rom…
Remélem nem jön össze ez a hülyeség, mert szomorú leszek ha Onana eladása kell egy ilyen kretén igazoláshoz, mint Morata. Ne ilyenre költsünk már, mikor így is kb kaparós szelvényekkel gyűjtjük a pénzt. Correa 30 milliója elég nagy őrültség volt, de ide vehetjük a Lukakut 2.0-t is.
Egyáltalán nem értek veled egyet. Morata egy megszáradt macskasz.r inkább.. Bőgött az utolsó meccsén mikor a rabok nem vették meg. Correa helyett szódával elmegy. De inkább 5.-ik számúnak hoznám. Ha valaki gyomorrontás miatt nem tud pályára lépni mert macskasz.r került a kajájába akkor a csere cseréjének jó lesz.
Végül is akkor nagyjából egyezik a véleményünk..😅
interfan

mike írta: 2023.07.16. 12:28 Ment Onana, Skriniar, Brozo, Lukaku, azért ezt nem könnyű megemészteni, ráadásul majdnem mindenkivel konfliktus a tökölés miatt.
Csoda hogy még itt vagyunk, vannak eredmények, és nem süllyedt el a hajónk.

Önmagában a Thuram + Morata páros jobb, fiatalabb, és olcsóbb mint a Dzeko + Lukaku, szóval értem a dolgot.
Más kérdés hogy megint hozunk egy exjuvést, akinek a góljaiért nem tudok majd úgy lelkesedni....
És Morata minden csak nem gólzsák, Csaszi is írta, a 10 gólos gólhatár is problémás neki általában.
A bajnokságban a csalóknál 8 - 7 - 11 - 9 db gólokat hozott, ami kb Correa szint.....
Hat igen, csak az elmut 2 szezonban az a ugymond "golzsak" ki volt igazan az Interben?
(Martinez lovi szepen a golokat, de kb ennyi)

Lukaku konkretan az elmult 2 szezonban ugyannyi golt rugott mint Morata.

Dzekotol nagyon szep volt a ket osz amit hozott, de utana az ev 75%-ra vege lett mint a botnak, nem is csoda ennyi evesen.

Correat meg hagyjuk...

2 eve volt egy Sanchezunk is, dehat 4.szamu csatarkent akkor jutott szohoz, amikor Correa serult volt.

Egyszoval ha megnezzuk pl a bajnoki golok szamat Martinezen kivul az elmult 2 szezonban a csataroktol:
- Dzeko: 22 gol (69 meccs)
- Lukaku: 10 gol (25 meccs)
- Correa: 9 gol (52 meccs)
- Sanchez: 5 gol (27 meccs)

2 bajnoki evad alatt sikerult a 4db csatarunknak osszesen osszehozni 46 golt.
Ugy, hogy az elmult 2 bajnoki evadban osszesen rugtunk 155 golt, es ebbol a kemeny 46 golt sikerult ennek az emlitett negyesnek osszehozni.
Ez a golok kemeny 29%-a.

Azert ez minden csak nem egy "golzsak" teljesitmeny.
Ezt azert annyira nem lesz nehez felulmulni, meg akkor is ha sem Thuram, sem Morata nem az a "golzsak".
De az az ugynevezett "golzsak" eddig sem volt meg az Internel, az elmult 2 bajnoki evadunkat elnezve.
interfan

Stankov írta: 2023.07.16. 12:14 Másodszor szivat meg minket amúgy L.
Ha előbb kiderül akkor Dzekot meg tudtuk volna győzni és nem kellene Onanat eladni.
Először Hakimit most Onanat bukjuk miatta (is)
Biasin te vagy az? :)

Viccet felreteve, pont ugyanerrol ir Biasin.

Biasin irasa:

"
Lukaku 2019-ben elmenekult Manchesterbol, 2021-ben elmenekult az Intertol, 2022-ben elmenekult a Chelseatol, 2023-ban pedig ujra elmenekult az Intertol.
Az elmult 4 evben egyedul a vilagjarvany tudta a seggen tartani.
Tegnap az Inter kozolte, vegleg kiszallnak Lukakuert, es soha tobbe nem akarjak az Internel latni.
Ez a kotelessege az Internek, miutan a "huseget" es az igazi arcat megint megmutatta Lukaku.
Lukaku utod jeloltek: Balogun, Morata, Taremi, N'Zola.
De hogy melyik nez az igazi, azt csak az Inter vezetes tudja.
Lukaku masodszor valtozatja meg az Inter terveit.
Eloszor 2021-ben, amikor megtarthattak volna Hakimit, ha tudjak Lukaku elmegy.
Most pedig 2023-ban Dzekot tarthatta volna meg az Inter, ha Lukaku oszinte lett volna a terveit illetoen.
"
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

interfan írta: 2023.07.16. 15:33
Hat igen, csak az elmut 2 szezonban az a ugymond "golzsak" ki volt igazan az Interben?

Sokszor felmerül, hogy Lautaro nem top csatár. Személy szerint én rettentően örülök, hogy a csapatnál van. Évek óta olyan teljesítményt nyújt, ami top-top.
106 (!) meccs alatt 53 gól és 15 gólpassz

Állandóan küzd, hajt. Szerencsére a sérülések is elkerülik. Nekem nagy kedvencem lett az elmúlt évek során. Megérdemelten viselte jópárszor a csk szalagot.

Bele se merek gondolni, hogy mi lenne, ha lenne mellette egy hasonló csatár.
interfan

drtie írta: 2023.07.16. 15:43
interfan írta: 2023.07.16. 15:33

Sokszor felmerül, hogy Lautaro nem top csatár. Személy szerint én rettentően örülök, hogy a csapatnál van. Évek óta olyan teljesítményt nyújt, ami top-top.
106 (!) meccs alatt 53 gól és 15 gólpassz

Állandóan küzd, hajt. Szerencsére a sérülések is elkerülik. Nekem nagy kedvencem lett az elmúlt évek során. Megérdemelten viselte jópárszor a csk szalagot.

Bele se merek gondolni, hogy mi lenne, ha lenne mellette egy hasonló csatár.
Valoban erdemes kiemelni a sokat szidott Martinezt.

Ha az elmult 2 bajnoki evet nezzuk, 42 golt rugott.
Martinez egymaga = 42 gol.
Dzeko + Lukaku + Correa + Sanchez = 46 gol.

Magyaran Martinez gyakorlatilag egymaga annyit golt rugott, mint a masik 4 csatarunk osszesen.

Beszedes adat.
El sem tudom kepzelni hol lennenk Martinez nelkul...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sajnos minden hònapban van egy hònap amikor nem megy neki a gòlszerzés,de még ellenére is egy kifejezetten jó csatár akinek Inter szíve van.Ráadásul fontos meccseken is gòlt szerez mint a Milán ellen ebben az idényben háromszor vagy a Fio elleni olasz kupa fináléban a dupla. Egyébként Dzekoval ők nem annyira érezték egymást mégis 20 fölött termelt az elmúlt két idényben.A tizenegyeseket még gyakorolhatja mivel fontos helyzetekben hibázott mint pl a Milán elleni derbin 2021 őszén,de akkor Calhanoglu átvette tőle a büntetők elvégzését.
Tavaly Lukaku minden tizenegyest berúgott ezért kérdés,hogy most Lm10 vagy HC20 lesz kijelölve a tizenegyesek elvégzésére.

Egyébként miután Lukaku elment két kupát nyertünk és csak az utolsò fordulòban vesztettük el a scudetott.
Thuram kérdés mit alkot majd,reméljük hamar formába kerül,mert ez Lautaro teljesítményére is kihat majd,
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.07.16. 12:39
PellerG írta: 2023.07.16. 12:34 A hírek szerint a Roma aktívan rajta van Morata megszerzésén, mivel Abraham őszig kiesett.
Köszi, elkezdtem bizakodni! :thumbup:
A jelenlegi Inter helyzetében Morata az pont ideális csatár az Interbe.
Amennyit pénzt szeretnénk költeni rá sokkal jobbat nem kapunk.

Lett volna egy jò free agent Firmino személyében,de ő is inkább a pénzt választotta.
Taremi nem tudom mit csinálna Inter mezben,de Nzola szerintem nagyon van a többitől minőségben nem véletlenül játszott a Speziában.Ebben a helyzetben sok rosszabb megoldás van mint Morata,de ő sem fog idejönni.
R9.

Balogun milyen? Megneztem rola egy ket videot de mintha Dumfriest lattam volna :D
interfan

Sky szerint Onana holnap indul orvosira a MU-hoz, majd hivatalos lesz a tavozasa.
Sommer pedig erkezik a helyere, o lesz az uj 1.szamu kapus.
Hoeness ma bejelentette, Sommer tavozhat a Bayerntol.

Romano szerint is 99,9999%-ig kesz az Onana-MU uzlet.
Csak a MU altal kifizett 50m kifizetes elosztasarat tisztazzak a csapatok.

Romano szerint az Inter a het elejen varja, az Arsenal pontos kereset Balogunert.
Viszont valoszinu jelentos osszeget kernek erte.
N'Zola es Sesko nincs az Inter listan mint Lukaku utod.
Lukaku a Juvera var, ha sikerul eladni Vlahovicot, lezarja a Juventus Lukaku erkezeset.
Mind a Chelseavel, mind Lukakuval mindenben megvan a megegyezes.
Ha a Juvenak ez nem sikerul, akkor az Al Hilal lenne Lukaku kovetkezo csapata.

Ben Jacobs szerint Onana mar az Usa turara a MU-val tarthat.

Schira szerint het elejen lesz Onana orvosija a MU-nal.

Matteo Moretto osszefoglalo Morata ugyben:
- Az Inter merlegeli tegyen e ajanlatot, vagy mas csatart nezzen.
- A Roma erdeklodik, kovetkezo napokban targyalhatnak is, de Morata ara es fizetese miatt nehez az uzlet megvalositasa.
- Juve csak erdelodott, semmi tobb.
- A Szaudi ajanlat is lehetoseg.
- Atletico 20m-t ker.
Festa

Festa írta: 2023.07.16. 16:34 Sajnos minden idényben van egy hònap amikor nem megy neki a gòlszerzés,de még ellenére is egy kifejezetten jó csatár akinek Inter szíve van.Ráadásul fontos meccseken is gòlt szerez mint a Milán ellen ebben az idényben háromszor vagy a Fio elleni olasz kupa fináléban a dupla. Egyébként Dzekoval ők nem annyira érezték egymást mégis 20 fölött termelt az elmúlt két idényben.A tizenegyeseket még gyakorolhatja mivel fontos helyzetekben hibázott mint pl a Milán elleni derbin 2021 őszén,de akkor Calhanoglu átvette tőle a büntetők elvégzését.
Tavaly Lukaku minden tizenegyest berúgott ezért kérdés,hogy most Lm10 vagy HC20 lesz kijelölve a tizenegyesek elvégzésére.

Egyébként miután Lukaku elment két kupát nyertünk és csak az utolsò fordulòban vesztettük el a scudetott.
Thuram kérdés mit alkot majd,reméljük hamar formába kerül,mert ez Lautaro teljesítményére is kihat majd,
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Összességében örülök, hogy ilyen hamar kiderült Lukaku. Akkor jártunk volna a legrosszabb, ha jön:
- 40 milla
- Thuram kiszorítja
- el kezd hisztizni

Nehogy azt gondoljuk velünk nem teszi meg azt, amit a Chelseaval tavaly előtt.
Szerintem egyszerűen sok volt neki, hogy jött a francia. Nem tudja elviselni, ha nem Ő a góré.

Úgy tekintek erre jelenleg, hogy 40 milliót megspóroltunk. Most bízok benne, hogy megy a Juventusba. Szerintem ezt egyetlen egy torinói szurkoló nem fogja lenyelni.

Kapott összeget pedig használjuk fel ügyesen.
R9.

na ugy nez ki leigazoltuk cuadradot egy evre :D
egyik legjobban ruhelt jatekos altalam
PellerG

R9. írta: 2023.07.16. 22:12 na ugy nez ki leigazoltuk cuadradot egy evre :D
Kellett valaki Gagliardini után, főleg ha az arabok Correát is elviszik.
Elképesztő komolyan... Ilyet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2023.07.16. 22:15-kor.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Mi történik a világban??? :D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

PellerG írta: 2023.07.16. 22:15
Utálom én is, de hátha. Bellanova helyett jön, így ez nem kis előre lépés, nézzük így. 😁😁😁
PellerG

Francesco írta: 2023.07.16. 22:18
Utálom én is, de hátha. Bellanova helyett jön, így ez nem kis előre lépés, nézzük így. 😁😁😁
De miért mindig ez az ősjuve vonal, korábban Vidal is...
Hozzuk akkor Bonuccit is, úgyis kivágták a keretből.
Új tulaj esetén nem bánnám, ha majd új sportigazgató is jönne, mert ez az olaszból rutin vonal Marottaékkal kezd unalmas lenni.
Tombi1986

WTF hír. Én sem szeretem és akkor finom volt.
Szerencsére csak 1 évre jön.
Azt tudom elképzelni, hogy megy minden love csatárra és így az egyébb helyekre ingyen játékosra van szükség.
CsaSzi9294

Ez komolyan mondom agyfasz!!! Nincs ennél undorítóbb játékos a galaxisban sem. Mi a tököm folyik itt??? Teljesen elment az eszük Marottáéknak is??? Cuadradot akkor akarom Inter mezben látni, amikor Nedvedet.
PellerG

Tombi1986 írta: 2023.07.16. 22:22

Azt tudom elképzelni, hogy megy minden love csatárra és így az egyébb helyekre ingyen játékosra van szükség.
Ha ezek után Zapata vagy Morata lesz a csatár nevünk...
Baggio85

De őszintén, Marottáék ilyenkor vajon mit éreznek? Most visszavágtunk Lukakuért? :D
Kinek, magunknak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2023.07.16. 22:26-kor.
PellerG

És itt a következő rémhír, Sinzaghi holnap megnevezi a kívánt csatárát:

Fogadok Immobilével lesz tele a sajtó keddre...
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.07.16. 22:24
Ha ezek után Zapata vagy Morata lesz a csatár nevünk...
Ezek után biztos, hogy a másik merdás Morata lesz…
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.07.16. 22:26 És itt a következő rémhír, Sinzaghi holnap megnevezi a kívánt csatárát:

Uram, Jézus Krisztus kegyelmezz…🙄🙏
A galambléptű púpos…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.07.16. 22:28-kor.
Baggio85

PellerG írta: 2023.07.16. 22:26 És itt a következő rémhír, Sinzaghi holnap megnevezi a kívánt csatárát:

Szerencsére annyi pénzünk nincs, amennyit Lotito kérne érte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2023.07.16. 22:29-kor.
PellerG

Baggio85 írta: 2023.07.16. 22:28

Neki mindig a zsebünkbe nyúlunk:
Hernanes, Candreva, Acerbi
Festa

Na amikor azt gondolja az ember ,hogy a Lukaku-juve sztorinál nem lehet rosszabb,akkor idejön az a játékos akinél már csak Tahò Hernándezt utálom jobban.
Mondjuk ha valaki ezt a forgatòkönyvet felvázolja a tavaszi juve-Inter meccs után akkor biztosan lehülyezem.
Tombi1986

CsaSzi9294 írta: 2023.07.16. 22:27

Uram, Jézus Krisztus kegyelmezz…🙄🙏
Hojlund/Vlahovics (meggyőzzük gyorsan a szerbet és nem akar Párizsba menni…), Juve meg magához nyúl, mert max 40-et adunk érte.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.07.16. 22:28

Adjuk oda érte Correát.
Baggio85

PellerG írta: 2023.07.16. 22:28

Az is igaz. Kb. belőlünk tartja fenn a Laziot minden évben. :)
PellerG

Festa írta: 2023.07.16. 22:29

Na amikor azt gondolja az ember ,hogy a Lukaku-juve sztorinál nem lehet rosszabb,akkor idejön az a játékos akinél már csak Tahò Hernándezt utálom jobban.
Mondjuk ha valaki ezt a forgatòkönyvet felvázolja a tavaszi juve-Inter meccs után akkor biztosan lehülyezem.
Azért az milyen már, hogy Handanovicot és D'Ambrot kitettük, a 35 éves !! őstulok Juvést meg idehozzuk...
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.07.16. 22:31
Festa írta: 2023.07.16. 22:29
Azért az milyen már, hogy Handanovicot és D'Ambrot kitettük, a 35 éves !! őstulok Juvést meg idehozzuk...
Szégyen!
R9.

mondjuk dumfriesnel csak jobb lehet :D
Válasz küldése