Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tombi1986

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Festa írta: 2023.07.17. 11:34
interfan írta: 2023.07.17. 11:25
Festa írta: 2023.07.17. 11:23

Szerintem nem fog odamenni.Visszamegy a Chelsea-hez a padra vagy pedig irány olajarábia is a sok dohány.
Az ő euròpai karrierjének vége..Lehetett volna sokkal szebb is a búcsú .Amit az utolsò 2 hònapban nyùjtott megtartottam volna,de a Lukaku aktát lekell zárni végleg.
Akkor lenne az o karrierjenek vege ha a Juveba igazolni....
Lehet,hogy én vagyok még mindig naív,de az utolsó pillanatban meggondolja magát és elindul teve országba hiszen annyi pénzt nem kap sehol máshol.Szerintem egy nagyon befolyásolhatò játékos akit most már Jay-Z sem lett szívesen.
Figyeljétek meg térden csúszva fog jönni Milánóba…
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tombi1986 írta: 2023.07.17. 11:53
Festa írta: 2023.07.17. 11:34
interfan írta: 2023.07.17. 11:25

Akkor lenne az o karrierjenek vege ha a Juveba igazolni....
Lehet,hogy én vagyok még mindig naív,de az utolsó pillanatban meggondolja magát és elindul teve országba hiszen annyi pénzt nem kap sehol máshol.Szerintem egy nagyon befolyásolhatò játékos akit most már Jay-Z sem lett szívesen.
Figyeljétek meg térden csúszva fog jönni Milánóba…
Juve jatekoskent biztos "terden csuszva fog jonni Milanoba" azok utan amit majd kap ha oda igazol.

Neki egyetlen ertelmes dontese lehet, a Szaudiak.
Ha nem azt donti, akkor minden teren a legalja futballistak koze kerul, es nem csak az Inter szurkolok, Olasz foci kedvelok, hanem ugy eleve a teljes futball vilaga szemebe.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2023.07.17. 08:57
mike írta: 2023.07.17. 08:45 Legyenek már elveink.
Reges reg nem leteznek mar "elvek", es ez nem csak a mi tulajdonosunkra, edzonkre, szakmai vezetoinkre, bizonyos jatekosainkra, hanem mas kluboknal is igaz.
Mai futball nem az "elvekrol" szol.
A futballban akkor is sok az emóció, vidalt Inter mezben is gyűlöltem, kuadrado meg talán még nagyobb patkány. Handával is balhézott, akit most búcsúztatunk ennek a szardarabnak a leigazolásával.

Szánalmas, szégyen a klubra nézve.
Valakinek lennie kéne a klubnál aki őrködik a hagyományaink felett.
És hogy ez a féreg ide ne jöjjön.
interfan

mike írta: 2023.07.17. 12:12
interfan írta: 2023.07.17. 08:57
mike írta: 2023.07.17. 08:45 Legyenek már elveink.
Reges reg nem leteznek mar "elvek", es ez nem csak a mi tulajdonosunkra, edzonkre, szakmai vezetoinkre, bizonyos jatekosainkra, hanem mas kluboknal is igaz.
Mai futball nem az "elvekrol" szol.
A futballban akkor is sok az emóció, vidalt Inter mezben is gyűlöltem, kuadrado meg talán még nagyobb patkány. Handával is balhézott, akit most búcsúztatunk ennek a szardarabnak a leigazolásával.

Szánalmas, szégyen a klubra nézve.
Valakinek lennie kéne a klubnál aki őrködik a hagyományaink felett.
És hogy ez a féreg ide ne jöjjön.
Megertem amit irsz, egyet is ertek vele, dehat az Internel ezek az "elvek" mar reges reg eltuntek, mi meg szurkolok ezzel sokat nem tudunk tenni, max elfogadni.
"Hagyomanyok" is elvesztek mar joideje.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Maradjunk annyiban, a Nord a Guarin-Vucinic cserét is megakadályozta.
Ha (nagyon) akarják, most is meg fogják ezt akadályozni.
interfan

Pedulla szerint egy Szaudi klub nem zarta be az ajtot Correa elott, es erdeklodest mutat.
Correa szivesen igazolna oda, varja az ajanlatot, mint ahogy az Inter is.
Kerdes lesz e ajanlat.

Bedobtak G.Simeone nevet is mint csatar.

Imadkozzunk, hatha a Szaudiak megmentenek minket Correatol.
Jojjon Simeone + Beto/Morata, es sokkal rosszabbak nem lehetunk mint a Lukaku-Dzeko-Correa sorral.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Zanetti is minek ül a vezetőségben ha legalább ilyenkor nem nyitja ki a száját???
interfan

Baggio85 írta: 2023.07.17. 12:23 Maradjunk annyiban, a Nord a Guarin-Vucinic cserét is megakadályozta.
Hany eve volt mar az?
Meg a tulajdonos is mas volt...

Elmult evekben annyi mindent "megtudod akadalyozni" a Nord lathatjuk:
- 2 eve tart a "Zhang takarodj" tuntetes, 0 haszna, Zhang azota is itt paradezik.
- Tuntettek Hakimi eladasa ellen, 0 ertelme volt, Hakimi tavozott.
- Tuntettek Lukaku eladasa ellen 2021-ben, Lukakut eladtuk, 0 ertelme volt.
- Tuntettek tavaly Skriniar tavozasa ellen, 0 ertelme volt, Skriniar mar nem Inter jatekos.
- Tuntettek Onana eladasa ellen, Onana gyakorlatilag mar nem Inter jatekos, 0 ertelme volt.

Ennyi mindent megakart akadalyozni a Nord, es ennyi mindent "sikerult" is....
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Baggio85 írta: 2023.07.17. 12:23 Maradjunk annyiban, a Nord a Guarin-Vucinic cserét is megakadályozta.
en inkabb ugy fogalmaznek hogy azt az 1-t tudtak megakadalyozni :D
interfan

internaZIOnaLe írta: 2023.07.17. 12:27 Zanetti is minek ül a vezetőségben ha legalább ilyenkor nem nyitja ki a száját???
Zanetti egy egyszeru Bab semmi tobb.
Fel tized mp-re se erdekli Zhangot Zanetti, es eleve nem is csinal egy babukent semmit Zanetti.
Jol mutat mint "alelnok", de a gyakorlatban semmi haszna es semmi szava nincs.
interfan

Juve szurkolok pedig nem csak Lukaku erkezese ellen tuntettek, hanem sertegedtek az Interbe igazolo Cuadradot.
Valamint kertek Bonuccit, ne igazoljon az Interbe.
Bonucci erre annyit valaszolt: "En maradni akarok"
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Azért kicsit több tiszteletet!!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2023.07.17. 12:26 Imadkozzunk, hatha a Szaudiak megmentenek minket Correatol.
Én már egy komplett rózsafűzér imádságot lenyomtam! :lol:

Viccet félretéve, az ő távozása önmagában felérne egy erősítéssel.
A barbequet leszámítva persze... 8-)
interfan

Matteo Moretto szerint fontos targyalas volt az elmult orakban Morata es az Inter kozott.
Morata aki eddig a Romat reszesitette elonyben, most elkezdett nyitni az Inter fele is.

Nemet Kicker szerint az Inter kifizeti Sommer kivasarlasi arat, es o lesz az Inter uj 1.szamu kapusa.

FcInternews sajat forrasai szerint a Gagliardini utod posztra felmerult kolcson Pape Sarr.
A Spurs ujra kolcsonadja valoszinuleg, igy jo lehetoseg az Internek.
Jelenleg nincs konkret targyalas, de ez gyorsan megvaltozhat a kovetkezo hetekben.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Van nekünk egy saját Pape Sarr-unk akit úgy hívnak Agoume. Érthetetlen hogy miért nem próbáljuk ki 1 szezonra.
mike

interfan írta: 2023.07.17. 15:12.
FcInternews sajat forrasai szerint a Gagliardini utod posztra felmerult kolcson Pape Sarr.
Az utóbbi napokban csak úgy ömlik a nyakunkba a Sarr.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Hát Correáról se a legjobb hírek jönnek. Az fcinter saját forrásai szerint Correa ugyen gondolkodik a szaúdiakban de csak ha súlyos ajánlatott tesznek neki de anélkül kitöltené az Internél a szerződését, illetve jelenleg az Internek se priorítás az eladása hanem Lukaku pótlása ha meglesz a pótlás akkor mérik fel Correa helyzetét megfelelő ajánlat esetén, de látjuk nem nagyon van.

Correa iránt az Al-Shabab érdeklődik amúgy de csak akkor menne oda ha megadnák neki az évi 10m eurós fizut. És mivel most házasodott nem akarja elhagyni az EU-t és Olaszországot de ha mennie kellene akkor vagy Olasz vagy Spanyol ahol eddig játszott viszont innen csak a Torinó, Monza, Genova, Salernitana és a Cagliari érdeklődött iránta. De náluk is csak a kölcsön jöhetne szóba úgy, hogy a fizetése egy részét az Internek továbbra is állnia kellene.

Az imént felsoroltak közül pedig a Monza lenne a legnagyobb esélyes és Carlos Augusto árába vonnák bele a kölcsönét ill. opcióját.

Illetve megjegyzi még a lap, hogy nem nagy a valószínűsége mivel pénzt nem nagyon kapnánk érte és ingyen kellene játékost szerezni a helyére. Í

Amúgy mellékesen megjegyzem Zaha, Jonathan Bamba és Moussa Dembelé még mindig ott van mint ingyen igazolható csatárok. Annyit mindegyik hozzá tudna tenni mint Correa.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Csodálkoztam volna, ha nem vetődik fel Balogun után, de itt is van. Sepe Elye Wahi. 19 gólt lőtt 20 éves és már tavaly is vert 10-et. Az Xg-je alapján 4-el többet lőtt, mint kellett volna neki. Ugyanez Balogun esetében 5-el kevesebb, mint kellett volna.
Láttam párszor játszani, szerintem marha jó már most, talán mozdítható, ha gyorsan cselekszünk. Thuram is örülne és szerintem mi is, ráadásul baromi fiatal.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

k.tomi880421 írta: 2023.07.17. 18:53 Hát Correáról se a legjobb hírek jönnek. Az fcinter saját forrásai szerint Correa ugyen gondolkodik a szaúdiakban de csak ha súlyos ajánlatott tesznek neki de anélkül kitöltené az Internél a szerződését, illetve jelenleg az Internek se priorítás az eladása hanem Lukaku pótlása ha meglesz a pótlás akkor mérik fel Correa helyzetét megfelelő ajánlat esetén, de látjuk nem nagyon van.

Correa iránt az Al-Shabab érdeklődik amúgy de csak akkor menne oda ha megadnák neki az évi 10m eurós fizut. És mivel most házasodott nem akarja elhagyni az EU-t és Olaszországot de ha mennie kellene akkor vagy Olasz vagy Spanyol ahol eddig játszott viszont innen csak a Torinó, Monza, Genova, Salernitana és a Cagliari érdeklődött iránta. De náluk is csak a kölcsön jöhetne szóba úgy, hogy a fizetése egy részét az Internek továbbra is állnia kellene.

Az imént felsoroltak közül pedig a Monza lenne a legnagyobb esélyes és Carlos Augusto árába vonnák bele a kölcsönét ill. opcióját.

Illetve megjegyzi még a lap, hogy nem nagy a valószínűsége mivel pénzt nem nagyon kapnánk érte és ingyen kellene játékost szerezni a helyére. Í

Amúgy mellékesen megjegyzem Zaha, Jonathan Bamba és Moussa Dembelé még mindig ott van mint ingyen igazolható csatárok. Annyit mindegyik hozzá tudna tenni mint Correa.
Zahát mindig csíptem,bár az utóbbi èvekben azt hiszem már nem volt olyan jó,Dembelé,Bamba duót annyira nem követtem,sztem mindháromnak jót tenne a környezet változás.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

"In the end, however, they decided to place their trust in the club, which guaranteed the members of the Curva Nord the possibility of meeting the player in the pre-season." :D :D :D
Remélem élőben közvetítik! :D
Rájöttem, őt az olasz kupa miatt hoztuk. Ja, nem, mert 3 meccsre eltiltották ellenünk! Vicc bmeg ez az egész...
Nem, nem Frattesiről van szó. :)
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

vaskalap írta: 2023.07.17. 19:27
k.tomi880421 írta: 2023.07.17. 18:53 Hát Correáról se a legjobb hírek jönnek. Az fcinter saját forrásai szerint Correa ugyen gondolkodik a szaúdiakban de csak ha súlyos ajánlatott tesznek neki de anélkül kitöltené az Internél a szerződését, illetve jelenleg az Internek se priorítás az eladása hanem Lukaku pótlása ha meglesz a pótlás akkor mérik fel Correa helyzetét megfelelő ajánlat esetén, de látjuk nem nagyon van.

Zahát mindig csíptem,bár az utóbbi èvekben azt hiszem már nem volt olyan jó,Dembelé,Bamba duót annyira nem követtem,sztem mindháromnak jót tenne a környezet változás.
Hát Correánál csak jobbak lehetnek. Zaha egy megbízható játékos volt a Crystal Palaceban és csak azért nem igazolt el mert a klubja olyan összeget kért ért amit senki nem akart megadni nekik. Nyilván ilyen körülmények között 8 év alatt amit ott eltöltött a motivációja se lehetett már a végére túl jó. Dembelé viszont az elmúlt szezonig nagyon jó volt. Az utolsó szezonja szarul sikerült a Lyonban de mind a Celticben mind a Lyonba addig elég penge volt.

Tavalyi évében 23m 3g itt nem tudom mi volt ennek az oka de előtte:
21/22-es évében Lyonban 30m 21g 4gp
Mondjuk most nézem azelőtti Lyoni szezonjában 18m 1g
20/21-es idényben 16m 1g
19/20-as idényben 27m 16g 2gp
18/19-es idényben 33m 15g 5gp

Csak sejtem az ilyen statokból, hogy sérülékenység de Correa is sérülékeny és ennyit se hozott.

Én ezek mellett is adnék neki esélyt mert ahogy látjuk a góljai azért megvannak
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Na estére úgy néz ki, jön a gólzsák Morata is . Azt hiszem , a Féreg és ez news nekem sok mára, Na petsze Barbeque kapitány is maradni fog erre mérget veszek. Ki jöhet még Bonucci vagy Nedved csapatfőnöknek ...... Asszem bontok egy sört .... :shock:
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Ahogy segogabor egyel feljebb írta, tényleg közeledünk Morata felé. 15m-s hivatalos ajánlatot tettünk érte legalábbis a Sportitalia és Pedullá szerint. Mint ismert az ATM 20at kér érte, így közel vagyunk a játékos megszerzéséhez.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... ta-morata/
vaskalap

segogabor írta: 2023.07.17. 20:51 Na estére úgy néz ki, jön a gólzsák Morata is . Azt hiszem , a Féreg és ez news nekem sok mára, Na petsze Barbeque kapitány is maradni fog erre mérget veszek. Ki jöhet még Bonucci vagy Nedved csapatfőnöknek ...... Asszem bontok egy sört .... :shock:
Itt a sör kevés....
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Ez a Lukaku juve, Cuadrado Inter tuti egy milan osszeesküvés. A meccseinken összezavarodna mindenki, ki kit rúgjon fel, ki kit fütyöljön ki. Mint a románok és a rántott hús. :twisted:
Amúgy interfannal nem értek egyet. Vannak elvek a klubnál és amúgy a fociban is. És ha igazak, hogy jön a kolumbiai, és ne adj Isten, megy oda a belga, akkor ezeket az elveket nyíltan sárba tiporják, csak kérdés miért? A rutin meg a serie a tapasztalat és a kor itt nem válasz! Szarka varrásnak is durva!
Amúgy azzal nincs baj, ha jön vki a juvéból, de legyen már egy szint, ami alá nem süllyedünk.
Ha meg mégis bejön, adom, hogy jövőre mindenkit csesszünk ki a vezetésből, és az edzőnek is helló.
interfan

Sky is megerositi, Morata az 1.szamu jelolt mint uj csatar.

Matteo Moretto is megerositi, az Inter holnap hivatalos ajanlatot tehet Morataert, 15m + bonuszok.
Holnap targyalunk Morataval es ugynokevel, akik megnyitottak az utat az Inter elott is.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Lassan visszasírom Dzeko-t…
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Interfan1000 írta: 2023.07.17. 22:21 Lassan visszasírom Dzeko-t…
Morata azért nem Cuadrado meg nem is Vidal.Az Atlético Madridbòl jönne és szerintem nem hisztizne ha nem lenne alapkezdő.Egy olyan 9-10 gòl körül végezne tehát Dzekot tudná helyettesíteni.
Mondjuk nem egy fiatal,de ugye a rutin győz nálunk mindennek felett.
CsaSzi9294

Szerintem Morata úgy fog 10 gólt rúgni, mint én.
Nem leszünk előrébb a Morata-Correa kettőssel, ebben biztos vagyok. Csak többen leszünk velük.
Ha jön a spanyol, Correát el kell adni valahogy és a helyére NZolát, Taremit, Simeonet, vagy esetleg Zahát hozni. Két ilyen makákó ne legyen már a keretben, mikor így is kevés a 4 csatár.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.17. 22:54 Szerintem Morata úgy fog 10 gólt rúgni, mint én.
Nem leszünk előrébb a Morata-Correa kettőssel, ebben biztos vagyok. Csak többen leszünk velük.
Nezd, Lukaku semmivel nem rugott tobb golt az elmult 2 evben mint Morata:

Morata utobbi 2 szezonja:

27 gol, 12 golpassz, kanadai pont 39
(2db tizi gol, 25 akciogol)

Lukaku utobbi 2 szezonja:

29 gol, 9 golpassz, kanadai pont 38
(5db tizi gol, 24 akciogol)

Cserebe meg Lukaku 7X annyit volt serult is az utobbi 2 szezonban:

Morata: 23 nap
Lukaku: 160 nap

Irod, hogy "nem leszunk elorebb".
Dehat Lukakuval, "elorebb voltunk"?
Akinek nem eleg hogy ilyen golszamai voltak ami semmivel nem jobb mint Morate, meg serult is volt rengeteget, es sulyos eronleti, izomzati, forma, es sulyproblemai voltak.
interfan

Sky es Di Marzio szerint Balogunert 60m-t ker az Arsenal, az Inter ezert fordult Morata fele.
Atletico tovabbra is 20m-t ker, az Inter 15m + bonuszok ajanlatot tesz, a tavolsag nem lekuzdhetetlen.
Beto es Taremi neve is a hatterben van, Betoert az Udinese 30-35m-t szeretne.
Inzaghi Moratat szeretne, mivel megfelelo rutinnal rendelkezik, es ismeri a bajnoksagot is.

Di Marzio szerint megvan a megallapodas Sommerel.
Bayern nem csokkenti a 6m-t, az Internek ezt az osszeget ki kell fizetni.
Sommer lesz az uj 1.szamu kapus.
Trubin neve a mercato kesobbi szakaszaban ujra elokerulhet, de jelenleg nem o a prioritas.

Onana ma indul Manchesterbe orvosira, Cuadrado pedig ma erkezik Milanoba.

Roma tovabbra sincs meggyozve a Morata uzlet gazdasagi reszerol, es Morata is egyre inkabb nyit az Inter fele, az Inter hajlando is fizetni, a Roma nem szeretne 15-20m-t adni.
Schira szerint az Inter a mai Morata-Inter targyalason 4 eves szerzodest, es evenkenti 5m euros fizetest ajanl Moratanak.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.18. 05:49
CsaSzi9294 írta: 2023.07.17. 22:54 Szerintem Morata úgy fog 10 gólt rúgni, mint én.
Nezd, Lukaku semmivel nem rugott tobb golt az elmult 2 evben mint Morata:

Akinek nem eleg hogy ilyen golszamai voltak ami semmivel nem jobb mint Morate, meg serult is volt rengeteget, es sulyos eronleti, izomzati, forma, es sulyproblemai voltak.
Nem, Lukakuval sem lettünk volna előrébb, ahogy tavaly sem voltunk. Egyikőjük sem jelentene megoldást.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.18. 06:37
interfan írta: 2023.07.18. 05:49 Nezd, Lukaku semmivel nem rugott tobb golt az elmult 2 evben mint Morata:

Nem, Lukakuval sem lettünk volna előrébb, ahogy tavaly sem voltunk. Egyikőjük sem jelentene megoldást.
Na latod, es nekunk Lukakuhoz kell viszonyitani, mivel a helyere johetne Morata.
Mindenki elmondta, iden is a "szinten tartas" a cel.
Na most ha azt nezzuk, hogy Lukaku-Dzeko el, es Thuram-Morata be, akkor a "szinten tartas" megvalosul.
Sot, lehet meg elore is lepunk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.18. 06:40
CsaSzi9294 írta: 2023.07.18. 06:37
interfan írta: 2023.07.18. 05:49
Na latod, es nekunk Lukakuhoz kell viszonyitani, mivel a helyere johetne Morata.
Na most ha azt nezzuk, hogy Lukaku-Dzeko el, es Thuram-Morata be, akkor a "szinten tartas" megvalosul.
Úgy sem fogsz tudni “meggyőzni”, ez a 20m ugyan úgy pénzkidobás lesz, mint Correa 30-a vagy tavaly Lukakué.
Lukaku vagy Morata… egyik se!!!!! Más kell, olyan akivel előrébb leszünk és nem csak többen, vagy ugyan olyanok, mint tavaly, mivel a 4 csatár alapból kevés!!!
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.18. 06:43
interfan írta: 2023.07.18. 06:40 Na latod, es nekunk Lukakuhoz kell viszonyitani, mivel a helyere johetne Morata.
Úgy sem fogsz tudni “meggyőzni”, ez a 20m ugyan úgy pénzkidobás lesz, mint Correa 30-a vagy tavaly Lukakué.
Lukaku vagy Morata… egyik se!!!!! Más kell, olyan akivel előrébb leszünk és nem csak többen, vagy ugyan olyanok, mint tavaly, mivel a 4 csatár alapból kevés!!!
Nem is akarlak "meggyozni", hisz minek kellene barkit "meggyozni" barmirol.
Barmire is csak magyarazatot lehet keresni.
En is leirtam kb 2 napja, semmire nem tartom Moratat.
De...
Viszonyitani kell az Inter helyzetehez, Lukakuhoz, es ahhoz hogy max 4 csatarunk lesz iden is.
Innentol kezdve, pedig ha realisan nezzuk az Inter helyzetet, azt hogy Lukaku mit hozott, azt hogy Dzeko 37 eves, akkor barhonnan is kozelitek, egy Thuram-Morata parossal a a "szinten tartas" boven meglehet a Dzeko-Lukaku paroshoz kepest.
Tehat a tavalyi "szint" boven meglehet, sot akar elore is lephetunk.
(Mas kerdes, hogy pl a kapuban drasztikus visszalepes, leepules, es minosegi leepites van)
mike

interfan írta: 2023.07.18. 05:52
Di Marzio szerint megvan a megallapodas Sommerel.
Trubin neve a mercato kesobbi szakaszaban ujra elokerulhet, de jelenleg nem o a prioritas.

Onana ma indul Manchesterbe orvosira, Cuadrado pedig ma erkezik Milanoba.

Schira szerint az Inter a mai Morata-Inter targyalason 4 eves szerzodest, es evenkenti 5m euros fizetest ajanl Moratanak.
Sommer rendben, de akkor Trubint is hozzuk, kell a jövőre is gondolni. Remélem nem két veterán kapusunk lesz.

Alig vártam hogy vidal és gag eltakarodjon innen, erre hozunk megint két juvést.....
Morata még vhogy szódával oké, de csak kuádrádóhoz képest, akinél nagyobb seggarc nem nagyon van.

Ha meg azt nézzik kik mentek el, Handa 11, Dambro 9, Brozo 8 évet töltött Inter mezben akkor még rosszabbul néz ki.
Szerintem a három leghűségesebb játékosunkat veszítettük el most nyáron, és egy kuádrádóval akarunk továbbmenni.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Én meg naívan azt hittem, hogy ilyen igazolásokat nem kell látnunk idén...
Morata mi a töknek. Ennyi erővel megpróbálhatnánk 1 évre Espositot, vagy akár azt a Males gyereket aki a Baselben volt most.
mike

alwin91 írta: 2023.07.18. 07:01 Én meg naívan azt hittem, hogy ilyen igazolásokat nem kell látnunk idén...
Morata mi a töknek. Ennyi erővel megpróbálhatnánk 1 évre Espositot, vagy akár azt a Males gyereket aki a Baselben volt most.
Igen, tök jól indult Thurammal, Frattesivel, Biseckkel, elhúzott gag, erre csak elcsesszük a végét.
interfan

alwin91 írta: 2023.07.18. 07:01 Én meg naívan azt hittem, hogy ilyen igazolásokat nem kell látnunk idén...
Hat igen, csak ehhez edzo is kellene.
Mert ameddig a rutin van mindennek felett, addig ilyet varni valoban "naivsag".

Ennyi erovel:
- kaphatott volna tavaly tobb lehetoseget egy Asllani, mint egy Gagliardini
- maradhatott volna egy Agoume egy Gagliardini helyett
- Carboni kaphatott volna lehetoseget, egy 0 Correa helyett
- Carboni most is maradhatott volna, erre kivagtuk kolcson
- Zanotti maradhatott volna Dumfries moge, erre kivagtuk kolcson es jon Cuadrado
- Fabbian maradhatna mint Gag utod, erre mar csak az a kerdes hova adjuk kolcson
- Egy Caicedo helyett lehetoseget kaphatott volna egy Satriano
- Egy Kolarov helyett egy Pirola

Es ez most csak az elmut 2 ev...

Antonello nagyon jol elmondta szo szerint, hogy "Marotta mindig fiatalt akar igazolni".
Ez szep, es jo.
Marotta elmondja, hogy Carboni mekkora lehetoseg, es megkellene probalni a felnott csapatnal.
Erre ra par napra kivagjuk ingyen kolcson.

Amig ezek a dolgok vannak nalunk, addig varhatjuk azt amit irtal, de naivsag, mert sok minden nem lesz belole...
interfan

Gazzetta szerint Inzaghi tegnap megnevezte a csatart akit ker, aki Morata.
Kesz csatart akar, aki ismeri a bajnoksagot, es akire azonnal szamithat, Morata pedig pont ilyen, ezert valasztotta ot.
Szakmai vezetes kedveli Balogun nevet, de az ara miatt kicsi az esely, igy oket is hamar meggyozte Inzaghi Morata nevevel.
Vezetosegi ertekezlet utan, az Inter vezetes mar fel is vette a kapcsolatot az Atleticoval Morata arat illetoen.
Morata kozben a Gazzetta szerint nyitott az Inter fele a kezdeti csak a Roma gondolat utan, a szerepet amit kapna az Internel, es a BL szereples meggyozte ot az Interrol.
Gazzetta szerint ma az Inter megteszi a hivatalos ajanlatat Morataert, ami 15m + bonuszok, a jatekos pedig 4 eves szerzodest es evenkenti 5m fizetest kapna.

Romano megerositi Cuadrado ma erkezik Milanoba, majd atesik az orvosin, es hivatalosan is bejelenti az Inter.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Középpályán még jobban megértem, hogy kölcsönadjuk például Fabbiant, mert Barella, Hakan, Frattesi, Mhikitaryan 4-es mellett sok időt biztosan nem kapna, és akkor még lehet Asllani is előtte lenne a sorban, bár ebben nem vagyok biztos. Igazából ezt a szekciót oldottuk meg a legjobban eddig én úgy gondolom.
Viszont erőcsatárunk nincs jelenleg és Morata hiába magas, Ő nem az a kaliber aki megtartja úgy a labdát, hogy közben fellökni sem lehet.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.07.18. 08:22 Gazzetta szerint Inzaghi tegnap megnevezte a csatart akit ker, aki Morata.
Kesz csatart akar, aki ismeri a bajnoksagot, es akire azonnal szamithat, Morata pedig pont ilyen, ezert valasztotta ot.
Szakmai vezetes kedveli Balogun nevet, de az ara miatt kicsi az esely, igy oket is hamar meggyozte Inzaghi Morata nevevel.
Vezetosegi ertekezlet utan, az Inter vezetes mar fel is vette a kapcsolatot az Atleticoval Morata arat illetoen.
Morata kozben a Gazzetta szerint nyitott az Inter fele a kezdeti csak a Roma gondolat utan, a szerepet amit kapna az Internel, es a BL szereples meggyozte ot az Interrol.
Gazzetta szerint ma az Inter megteszi a hivatalos ajanlatat Morataert, ami 15m + bonuszok, a jatekos pedig 4 eves szerzodest es evenkenti 5m fizetest kapna.

Romano megerositi Cuadrado ma erkezik Milanoba, majd atesik az orvosin, es hivatalosan is bejelenti az Inter.
Két ősjuvés, hányinger mind a kettő... :sick:
Inzaghi is elmehet a p*csába az igazolásaival együtt.
interfan

alwin91 írta: 2023.07.18. 08:27 Viszont erőcsatárunk nincs jelenleg és Morata hiába magas, Ő nem az a kaliber aki megtartja úgy a labdát, hogy közben fellökni sem lehet.
Szerintem itt nem az "erocsatar" hianya vagy meglete jelent problemat vagy megoldast.

2 eve sem volt "erocsatarunk" megis jobb eredmenyt ertunk el mint a most zarult bajnoki evadban.

Raadasul meg tobb golt is rugtunk.

- 2021/22 bajnoki csatar golok szama: 45
(Martinez, Dzeko, Correa, Sanchez)

- 2022/23 bajnoki csatar golok szama: 43
(Martinez, Dzeko, Correa, Lukaku)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Moratat elfogadom és vele nagy bajom nincs. Azt leszámítva a juvés haverom mindig húztam a kihagyott helyzetei és sokszor kapu előtti szerencsétlenkedései miatt. :D Szóval annyira nem vágyam a srác de elfogadom.
Viszont ez a Kvádrádó....te jó ég...nálam Vidalnal is nagyobb gyomros....Vidal is egy őstulok de ő legalább nem közvetlen a zebráktól jött....kicsit könnyebb volt megemészteni. :?
Egyébként a kolumbiai mindig nehézséget okozott nekünk, ellenünk mindig jól játszott sajna. Csak a szakmaiságot nézve még lehet erősítés is....de az emberi oldalt....gyomrom felfordul ha meglátom. Nem tudom, hogy a kék fekete mez mennyit szépít rajta majd....most azt mondom nem sokat. :D
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.07.18. 08:45 Moratat elfogadom és vele nagy bajom nincs. Azt leszámítva a juvés haverom mindig húztam a kihagyott helyzetei és sokszor kapu előtti szerencsétlenkedései miatt. :D Szóval annyira nem vágyam a srác de elfogadom.
Viszont ez a Kvádrádó....te jó ég...nálam Vidalnal is nagyobb gyomros....Vidal is egy őstulok de ő legalább nem közvetlen a zebráktól jött....kicsit könnyebb volt megemészteni. :?
Egyébként a kolumbiai mindig nehézséget okozott nekünk, ellenünk mindig jól játszott sajna. Csak a szakmaiságot nézve még lehet erősítés is....de az emberi oldalt....gyomrom felfordul ha meglátom. Nem tudom, hogy a kék fekete mez mennyit szépít rajta majd....most azt mondom nem sokat. :D
Remélem ezután a két igazolás után valami "ajándékot" is kapunk. Balogun álom, benne nem is bízom, de egy olyan játékost illő lenne idehozni, akivel kompenzálni lehet. A legjobb Correa helyére lenne, de még egy arab dzsinn se tudná innen elvarázsolni.
vaskalap

Morata egy fokkal jobb ,mint Correa,de nem több.Itt megint a rutin döntött.Szinten tartás van,el kell fogadni,és bízni ha egy új tulaj jön más lesz az irány.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2023.07.18. 08:51 Morata egy fokkal jobb ,mint Correa,de nem több.Itt megint a rutin döntött.Szinten tartás van,el kell fogadni,és bízni ha egy új tulaj jön más lesz az irány.
Szerintem akár az ingyen Zahával is tarthatnánk azt a szintet, amit Morata és a tavalyi Lukaku tud és spórolnánk 20m-t. Inzaghi egyszerűen fél olyan játékost igazolni, aki nem ismeri a ligát. Még a végén Thuram is a padra szorul Morata és a Seria A rutinja miatt...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

A Cuadrado, Morata eset egy dolgot árul el. A futball és a szakma már túllépett a klubhűségen és az elveken, míg mi szurkolók továbbra is azzal a romantikus gondolattal kelünk nap, mint nap, hogy ezek még létező dolgok. A futball már messze nem az, ami akár csak a 2000-es évek elején volt, ehhez ha akarjuk, ha nem alkalmazkodnunk kell, mert a játékosokat, klubokat és a vezetőket sem érdekli, hogy e téren mit gondolunk. Márpedig akkor mi érteleme rosszul éreznie magát az embernek egy-egy igazolástól, ami korábban nem történhetett volna meg. Lépjünk túl mi is ezeken, mást nem tehetünk.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.07.18. 08:50 Remélem ezután a két igazolás után valami "ajándékot" is kapunk.
Keszul az "ajandekot" Csaszi, tavozik Onana, jon a helyere Sommer. :D

Egyebkent Frattesit lehet "ajandeknak" is felfogni, es orok hala a Szaudiknak, mert nelkuluk nem sikerult volna, ha nem viszik el Brozovicot.
De Thuram is itt kotott ki vegul.

Egyebkent ahogy Vaskalap irta, ameddig ez a tulajdonos van, mindig a szinten tartas lesz a cel, na meg az "aldozatok", ezt sajnos tetszik nekunk vagy sem, de muszaj elfogadni.
(Elkepeszto, hogy ennek a gyonyoru klubnak minden egyes evben csak artunk, de mi szurkolok semmit nem tudunk ezzel tenni)
Adjunk halat az Egieknek, hogy ha mas "aldozat" nem lesz Onanan kivul...
interfan

Francesco írta: 2023.07.18. 08:57 A Cuadrado, Morata eset egy dolgot árul el. A futball és a szakma már túllépett a klubhűségen és az elveken, míg mi szurkolók továbbra is azzal a romantikus gondolattal kelünk nap, mint nap, hogy ezek még létező dolgok. A futball már messze nem az, ami akár csak a 2000-es évek elején volt, ehhez ha akarjuk, ha nem alkalmazkodnunk kell, mert a játékosokat, klubokat és a vezetőket sem érdekli, hogy e téren mit gondolunk. Márpedig akkor mi érteleme rosszul éreznie magát az embernek egy-egy igazolástól, ami korábban nem történhetett volna meg. Lépjünk túl mi is ezeken, mást nem tehetünk.
Pontosan ugyanerrol beszeltem en is par napja.
Válasz küldése