Csak a magad nevében kérj bocsánatot
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
DM22
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Sky szerint a Balogun, Morata, Beto sorbol kerulhet ki az Inter uj centere.
-
chester0921
- interfan
Erdekes, hogy Morata kapcsan kezdunk ugymond "egyedul maradni".chester0921 írta: ↑2023.07.21. 13:18 Ha csak ebből a sorból lehetne választani, akkor a vezetőség játékos-kiválasztási stratégiáját figyelembe véve Morata lenne a prioritás, szerintem ő jön.
Milan mar reg kiszallt, viszi Okafort es Chukwuezet.
Romanal regota a nagy Roma szurkolo, minden nyilatkozataban az "otthona" Romaba valo hazatereset akaro Scamacca a tema, valamint most felmerult ott Ekitike a PSG-bol.
Juvenal allitolag meg mindig Lukaku, aki "csak a Juvera var" a mai hirek szerint is.
Igy kis tulzassal csak az Inter maradt Morataert a "top" Olasz csapatok kozul.
- g.e.r.a
Egy kicsit persze nem nagyon kezdek irigykedni a szomszédok koncepciójára. Egész jó keret kezd ott kialakulni sajnos, nem mellékesen fiatal játékosokkal akik később sztárok lehetnek. Tetszik ez a vonal. Értem én nálunk a rutin jelszót. Csak az a baj, hogy nálunk nincs pénz és ezekből a játékosokból nem is lesz pénz. Míg egy jobb koncepcióval, ha már erre szorulunk pénzt csinálhatnánk a játékosokból. Hasonló módon, mint Onana vagy ha nem vagyunk olyan szerencsétlenek akkor Skriniarból is pénzt csináltunk volna. De ide vehetném Lukaku illetve Hakimi eladását is mivel mindkettő hasznot hozott számunkra. Jobban tudnék támogatni egy ilyen vonalat meg mondjuk 1 max 2 rutinos játékostinterfan írta: ↑2023.07.21. 13:23Erdekes, hogy Morata kapcsan kezdunk ugymond "egyedul maradni".chester0921 írta: ↑2023.07.21. 13:18 Ha csak ebből a sorból lehetne választani, akkor a vezetőség játékos-kiválasztási stratégiáját figyelembe véve Morata lenne a prioritás, szerintem ő jön.
Romanal regota a nagy Roma szurkolo, minden nyilatkozataban az "otthona" Romaba valo hazatereset akaro Scamacca a tema, valamint most felmerult ott Ekitike a PSG-bol.
Juvenal allitolag meg mindig Lukaku, aki "csak a Juvera var" a mai hirek szerint is.
Igy kis tulzassal csak az Inter maradt Morataert a "top" Olasz csapatok kozul.
- interfan
Szerintem egy jo vonal lehet a Milannal ez az Okafor, Musah, Chukwueze, Reijnerds, sot Loftus es Pulisic paros is lehetoseg.g.e.r.a írta: ↑2023.07.21. 13:49Egy kicsit persze nem nagyon kezdek irigykedni a szomszédok koncepciójára. Egész jó keret kezd ott kialakulni sajnos, nem mellékesen fiatal játékosokkal akik később sztárok lehetnek. Tetszik ez a vonal. Értem én nálunk a rutin jelszót. Csak az a baj, hogy nálunk nincs pénz és ezekből a játékosokból nem is lesz pénz. Míg egy jobb koncepcióval, ha már erre szorulunk pénzt csinálhatnánk a játékosokból. Hasonló módon, mint Onana vagy ha nem vagyunk olyan szerencsétlenek akkor Skriniarból is pénzt csináltunk volna. De ide vehetném Lukaku illetve Hakimi eladását is mivel mindkettő hasznot hozott számunkra. Jobban tudnék támogatni egy ilyen vonalat meg mondjuk 1 max 2 rutinos játékostinterfan írta: ↑2023.07.21. 13:23 Erdekes, hogy Morata kapcsan kezdunk ugymond "egyedul maradni".
Igy kis tulzassal csak az Inter maradt Morataert a "top" Olasz csapatok kozul.![]()
Persze lehet a fiatalok olyan bukok lesznek mint De Ketelaere.
De benne van, hogy Tomori, Kalulu, Thiaw, Tonali, Leao szintet hoznak.
Szerintem jo ez a vonal a Milannal, aztan majd kiderul a palyan mit mutatnak.
- mike
Szerintem is Morata lesz.chester0921 írta: ↑2023.07.21. 13:18Ha csak ebből a sorból lehetne választani, akkor a vezetőség játékos-kiválasztási stratégiáját figyelembe véve Morata lenne a prioritás, szerintem ő jön.
Nem kéne 40 milliót Balogunra kifizetni, miközben kéne 2 kapus, meg egy jó bekk is.
Skriniart még nem igazán pótoltuk.
- CsaSzi9294
Szerintem meg igenis kéne.mike írta: ↑2023.07.21. 14:46Szerintem is Morata lesz.chester0921 írta: ↑2023.07.21. 13:18Ha csak ebből a sorból lehetne választani, akkor a vezetőség játékos-kiválasztási stratégiáját figyelembe véve Morata lenne a prioritás, szerintem ő jön.
Nem kéne 40 milliót Balogunra kifizetni, miközben kéne 2 kapus, meg egy jó bekk is.
Skriniart még nem igazán pótoltuk.
Manapság minden normális játékos ára minimum 30m felett kezdődik. Morata (te is tudod), egy nulla. Minek költünk olyan játékosra, akivel nem megyünk semmire? Ott volt Correa esete, tanuljunk már belőle.
Martinez valószínűleg ebben az idényben is el fog tűnni meccsekre, Thuram kérdőjel, Correa meg Correa. Így is kevés a 4 csatár, ne szórakozunk már ilyen Moratákkal, amikor meg szarban leszünk tőle várjuk majd a megoldást.
Persze értem, hogy akkor hogy akarunk mellé még kapust is hozni? Nem tudom, de Lukakut is le tudtuk volna igazolni, és akkor is képben volt Sommer. Remélem Balogunt megszerezzük valahogy. A lelkemnek is jót tenne a patkány (
Sajnos ettől függetlenül szerintem is Morata lesz belőle.
- mike
Persze, én sem Moratára gondoltam.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.21. 15:19Szerintem meg igenis kéne.
Manapság minden normális játékos ára minimum 30m felett kezdődik. Morata (te is tudod), egy nulla. Minek költünk olyan játékosra, akivel nem megyünk semmire?
Csak annyit hogy Balogun sztem kockázatos 40 millióért, úgy hogy így csak valami gagyi bekket tudunk hozni.
Továbbra is Berardit vagy Simeonét szeretném, elérhetők lennének, és maradna pénz is. N'Zola se lenne lutri, olcsóbban.
Védő viszont még csak pletykában sincs?
- interfan
- mike
- interfan
De legalabb Juventusos o is, es meg cserebe a terde is szetvan menve, ezert kb mindig terdserult.
- CsaSzi9294
-
k.tomi880421
Nekem nagyon tetszik ez a Cuadrado, Morata, Audero, Demiral Juvés sor.
Lehetne egy Milanos is. Acerbi és Calha már itt van, el lehetne adni Dumfriest és elhozni Calabriát. Az a jobb szél a Cuadrado- Calabria párossal... Mindenki szerelembe esne. De ne álljunk már le itt. Bonucci csak jöhetne még
Sőt ha már csatárt keresünk, mit szólnátok egy Cutronéhoz mint Lukaku utód? Nem tudom most hol játszik de Milanos volt ez tuti előny.
Amúgy múltkor azon röhögtem, hogy interfan leírt egy hírt, hogy Morata és Balogun a fő jelölt de Balogunk a kora miatt hátrányban van. Őszintén van még a világon olyan csapat ahol hátrány ha egy játékos 22 éves és nem 30 feletti?
- Cupi
Azért azt ne felejtsd Balogun gyerekben is megvan a kockázat, nem kicsit. Volt egy jó szezonja a posvány francia ligába de a PL-ben csak az utánpótlásban játszott....szóval megértem ha ilyen 40-60 milliót nem igen szeretnénk érte kiadni. Főleg a mostani helyzetünkben.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.21. 15:19
Szerintem meg igenis kéne.
Manapság minden normális játékos ára minimum 30m felett kezdődik. Morata (te is tudod), egy nulla. Minek költünk olyan játékosra, akivel nem megyünk semmire? Ott volt Correa esete, tanuljunk már belőle.
Martinez valószínűleg ebben az idényben is el fog tűnni meccsekre, Thuram kérdőjel, Correa meg Correa. Így is kevés a 4 csatár, ne szórakozunk már ilyen Moratákkal, amikor meg szarban leszünk tőle várjuk majd a megoldást.
Persze értem, hogy akkor hogy akarunk mellé még kapust is hozni? Nem tudom, de Lukakut is le tudtuk volna igazolni, és akkor is képben volt Sommer. Remélem Balogunt megszerezzük valahogy. A lelkemnek is jót tenne a patkány () Cuadrado után ha nem egy újabb merda bérenc lesz Inter mezben.
Sajnos ettől függetlenül szerintem is Morata lesz belőle.
Persze az is tény Morata se nagy szám. Őt akkor fogadnám el könnyebben ha kölcsön jönne.
- CsaSzi9294
Persze, de ilyen alapon mindenkiben van kockázat, aki nem a ligából jön.Cupi írta: ↑2023.07.21. 19:49Azért azt ne felejtsd Balogun gyerekben is megvan a kockázat, nem kicsit. Volt egy jó szezonja a posvány francia ligába de a PL-ben csak az utánpótlásban játszott....szóval megértem ha ilyen 40-60 milliót nem igen szeretnénk érte kiadni. Főleg a mostani helyzetünkben.![]()
Persze az is tény Morata se nagy szám. Őt akkor fogadnám el könnyebben ha kölcsön jönne.![]()
Én nem tudok olyan csatárt mondani, akiben nem lenne kockázat és nem 30-40-50….m lenne.
- Stankov
Lo Celso közben közel a Napolihoz. 15-17 körül írnak érte.
Hát őt nagyon el tudnám nálunk képzelni
Hát őt nagyon el tudnám nálunk képzelni
- Festa
A Milán igazolásai tavaly is nagy reménnyel érkeztek pl. De Ketalere meg Ogrigi aztán mi lett belölük.. Nálunk meg az Serie szűz Eriksen is szenvedett, hogy már lemondott róla Conte amikor bekerült a kezdőbe. Bizony az olasz bajnokság más kávéház.
- interfan
Igen, de ott a masik oldal is.
Maignan,Tomori, Kalulu, Thiaw, Leao.
Pedig ok is Seria A "szuzek" voltak.
Persze lehet bukok lesznek mint pl De Ketelaere, de azert papiron mindenkeppen jol nez ki egy Chukwueza, Okafor, Reijnerds, Musah sor.
Sot Pulicic, de meg Loftus sem biztos hogy annyira rossz.
- Festa
Tomori kezdőbe érkezett ez igaz.
Kalulu sérülés miatt került be talán Kjaer miatt és Thiaw pedig akkor került a kezdő közelébe amikor 3,4,5 gólt kapott zsinórban a Milán
Pioli sem első gondolatában nyúlt a fiatalokhoz,de bejött neki töbvnyire.
Pulisic,Loftus nem tudott meghatározó lenni tölük nem tartok. Chukuwueza tehetséges, de egy Villarreal esetén teljesen más az elvárás mint Milánóban, de majd meglátjuk mit tud talján földön.
- CsaSzi9294
Ezért lenne jó nekünk is villantani még valakit. Cuadradoval, Moratával meg Demirallal annyira nem fogok büszkélkedni.interfan írta: ↑2023.07.21. 20:31Igen, de ott a masik oldal is.
Persze lehet bukok lesznek mint pl De Ketelaere, de azert papiron mindenkeppen jol nez ki egy Chukwueza, Okafor, Reijnerds, Musah sor.
- PellerG
Chukwuezét többször írtam, ő nagy fogás lehet bal lábasként a jobbszélen.interfan írta: ↑2023.07.21. 20:31Igen, de ott a masik oldal is.
Kár hogy nem szélsős taktikánk van, őt nagyon adtam volna nálunk.
A többi név... Jó ötletek, de olaszba nem szabad egyszerre ennyi kétesélyes nevet leigazolni.
Most már évek óta ezt csinálják, annyira nem sikeresen.
- Cupi
Nyílván szinte mindenkiben van valamennyi kockázat de én nála azt gondolom nagy.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.21. 19:56
Persze, de ilyen alapon mindenkiben van kockázat, aki nem a ligából jön.
Én nem tudok olyan csatárt mondani, akiben nem lenne kockázat és nem 30-40-50….m lenne.
- Cupi
Valamiért azt érzem egyik játékos nevével sem fogsz mezt rendelni.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.21. 20:42
Ezért lenne jó nekünk is villantani még valakit. Cuadradoval, Moratával meg Demirallal annyira nem fogok büszkélkedni.
- CsaSzi9294
Cupi írta: ↑2023.07.21. 23:10Valamiért azt érzem egyik játékos nevével sem fogsz mezt rendelni.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.21. 20:42
Ezért lenne jó nekünk is villantani még valakit. Cuadradoval, Moratával meg Demirallal annyira nem fogok büszkélkedni.![]()
![]()
Lottóznod kéne.
- CsaSzi9294
- Az Atletico Madridnál úgy vélekednek, hogy Morata a következő idényt is velük kezdi meg, mivel az olasz csapatok nem fizetik ki a 21 millió eurós kivásárlási árát. Engedni pedig nem akarnak belőle.
- Az Udinese Giovanni Fabbian iránt érdeklődik, az Inter pedig kapva az alkalmon szeretné bevonni az üzletbe Lazar Samardzicet.
- Facundo Colidio a River Plate játékosa. 5 millió eurót kap érte az Inter.
- Sommer kivásárlási záradéka csak akkor lép életbe, ha Manuel Neuer 3 tétmeccsen pályára lép.
Fb/ Nerazzurri Hungary
- Az Udinese Giovanni Fabbian iránt érdeklődik, az Inter pedig kapva az alkalmon szeretné bevonni az üzletbe Lazar Samardzicet.
- Facundo Colidio a River Plate játékosa. 5 millió eurót kap érte az Inter.
- Sommer kivásárlási záradéka csak akkor lép életbe, ha Manuel Neuer 3 tétmeccsen pályára lép.
Fb/ Nerazzurri Hungary
- interfan
Kivancsi vagyok Retegui mit fog nyujtani a Genoaba.
15m-ert jo uzlet lehet, ha rug egy 10+ golt iden, akkor jovore min 35-40m lesz.
15m-ert jo uzlet lehet, ha rug egy 10+ golt iden, akkor jovore min 35-40m lesz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.07.22. 07:07-kor.
- CsaSzi9294
- interfan
Ujabb frissites a mercatos merleg kapcsan:
-Erkezok:
Bisseck 7m
Frattesi 33m
Ossz: 40m
-Tavozok:
Brozovic 18m
Mulattieri 6m
Males 2m
Onana 52,5m
Colidio 4,5m
Ossz: 83m
Mercatos merleg eddig: +43m
-Erkezok:
Bisseck 7m
Frattesi 33m
Ossz: 40m
-Tavozok:
Brozovic 18m
Mulattieri 6m
Males 2m
Onana 52,5m
Colidio 4,5m
Ossz: 83m
Mercatos merleg eddig: +43m
- interfan
Lehetoseg mindenkeppen van benne, es 15m annyira nem is sok penz (nekunk 33,3m volt Correa).
Ha egy 10-15 golt rug, akkor valoban jovore 40m is lehet.
- interfan
Azert mekkora kulonbseg van ujsag vs ujsag kozott.
Corriere:
Lukaku csak a Juvet akarja, csak a Juvera var, barmi van oda akar igazolni.
Gazzetta:
Juve nem biztos hogy letudja igazolni, mert Vlahovic eladasa nem konnyu.
Bocsanatot kert Zhangtol, de az Inter latni sem akarja ujra Lukakut, sem Zhang, sem Inzaghi, sem a szakmai vezetok, sem a szurkolok, es leginkabb a csapatarsak.
En tovabbra is azt gondolom, az Al Hilal lesz neki ebbol.
PSG nem nagyon akarja Vlahovicot, Chelsea sem, Bayernek Kane kell, most a Realnak ajanljak, dehat ott meg mindig Mbappe a tema.
Szoval szerintem "'megussza" a legrosszabbat es a Juvet, es mehet a nyugodt eletbe a Szaudiakhoz egy rakas penzert.
Corriere:
Gazzetta:
Bocsanatot kert Zhangtol, de az Inter latni sem akarja ujra Lukakut, sem Zhang, sem Inzaghi, sem a szakmai vezetok, sem a szurkolok, es leginkabb a csapatarsak.
PSG nem nagyon akarja Vlahovicot, Chelsea sem, Bayernek Kane kell, most a Realnak ajanljak, dehat ott meg mindig Mbappe a tema.
Szoval szerintem "'megussza" a legrosszabbat es a Juvet, es mehet a nyugodt eletbe a Szaudiakhoz egy rakas penzert.
-
FEKA84
Acerbi nem most nyáron lett megvásárolva?
- interfan
O a juni 30-an lezarult gazdasagi ev mercatojaba kerult be 4m-ert, ugy ahogy Pirola eladasa is 5m-ert.
A 2022-23-as gazdasagi ev lezarult mercatos merlege:
- Erkezok:
Asllani 14,5m
Lukaku 7,8m kolcson
Acerbi 4m
Bellanova 3m kolcson
Osszesen: 29,3m
- Tavozok:
Pinamonti 20m
Casadei 15m
Pirola 5 + 1m
Di Gregorio 4,15m
Gravillon 3m
Zaniolo penz 2,4m
Kovacic penz 0,4m
Osszesen: 50,95m
2022-23-es ev mercato vegosszege: + 21,65m
-
HerfortBalazs
Akkor kb 40 millióból kellene egy csatár, egy középpályás, egy belső védő meg 2 kapus.
Nem hiszem hogy Balogunra kifizetnénk 35-40 milliót de meg 30at se.
- interfan
Gazetta szerint megtettuk hivatalos ajanlatunkat a Bayernek Sommerert, 4m euro.
A Bayern valasza ma erkezik.
A Bayern valasza ma erkezik.
-
Tombi1986
Szerintem nem kizárt, hogy a végén jönni fog a belga.interfan írta: ↑2023.07.22. 07:18 Azert mekkora kulonbseg van ujsag vs ujsag kozott.
Corriere:
Gazzetta:
Max kap 5 milliós fizetést. Szerintem addig fog könyörögni, amíg igent nem mondunk.
Hozzáteszem: semmi esetre sem hoznám vissza, Morata fog jönni van egy olyan érzésem
- interfan
En sem gondolnam, hogy majd 40m-t adunk Balogunert.HerfortBalazs írta: ↑2023.07.22. 08:28 Akkor kb 40 millióból kellene egy csatár, egy középpályás, egy belső védő meg 2 kapus.
Amugy ha 40m-t nezunk, es az altalad leirt posztokat, akkor boven kijon.
- 1.szamu kapus Sommer 4-5m
- KH ingyen kolcson + sima opcio (Demiral, MrX)
- Morata/Beto 20/30m
- Cserekapus ingyen/10m
- KP ingyen/vagy Fabbian + kis penz = Samardzic
-
INTER-1908
Szerintem Demiral nem fog jönni
Ha annyira szeretné Inzaghi már rég itt lenne hiszen az Atalanta nem számol vele fizetni nem kell érte.
Szerintem nem O fog jönni de Samardzicban nem vagyok biztos hogy nem jön a végén
Én erre számítok
Sommer 5m
Samardzic 10-15+ játékos
És Morata 18-20 ért
Ha annyira szeretné Inzaghi már rég itt lenne hiszen az Atalanta nem számol vele fizetni nem kell érte.
Szerintem nem O fog jönni de Samardzicban nem vagyok biztos hogy nem jön a végén
Én erre számítok
Sommer 5m
Samardzic 10-15+ játékos
És Morata 18-20 ért
- interfan
Nemet Sky szerint a Wolsburg ingyen kolcson + felteletes 14m kotelezo opciot ajanlatott Gosensert, amit az Inter visszautasitott.
Az Inter csakis feltetelek nelkuli kotelezo opciot, vagy vegleges eladast fogad el, 18m ertekben.
Az Inter csakis feltetelek nelkuli kotelezo opciot, vagy vegleges eladast fogad el, 18m ertekben.
-
MLK
Amekkora balhé kialakult Lukaku körül, nem tartom reálisnak, hogy ezek után jöjjön. Az arca és a neve ami még esetleg jól mutatott volna nálunk de szerintem egy lutri lett volna a leigazolása. Lehetőségeinkhez mérten nagy pénzért, bazi nagy fizetéssel, nagy hassal és valószínűleg nem kevesebb sérüléssel. Ha nem az arabokhoz megy és összekapja magát még biztosan lesz egy jó éve, de többet nem nézek ki belőle. Azt is csak akkor ha olyan edzőt kap mint Conte. A hozzáállásával egyszerűen bajok vannak. Thuramnak remélem nem lesz nagy a kabát, mert vele Inzaghi tuti nem kezdőként számolt. Máskor ezernyi cikk van, mindenféle nevekkel, most ahhoz képest semmi. Egy két név és kész. Nagy kopp lehetett Lukaku miatt... még az olyan neveket sem látom bedobni, akiknek van egy éve a szerződéséből és olcsóbban meg lehet szerezni (pl. Ousmane Dembélé), vagy mindenképpen menni akar és kölcsönben el lehet hozni (pl. Joao Félix). Vagy hasonló módon olyan embereket nézni, akiket össze lehetne drótozni de egy szintet tudnának hozni (pl. Depay, Martial). De lehet ez az egész csak altatás és közben már valami le van zsírozva B. Dia, vagy Højlund, és akkor ez még csak a csatár poszt.
- interfan
Az a baj pl egy O.Dembele vagy Felixel, hogy brutalis a fizetesuk.MLK írta: ↑2023.07.22. 10:07 még az olyan neveket sem látom bedobni, akiknek van egy éve a szerződéséből és olcsóbban meg lehet szerezni (pl. Ousmane Dembélé), vagy mindenképpen menni akar és kölcsönben el lehet hozni (pl. Joao Félix). Vagy hasonló módon olyan embereket nézni, akiket össze lehetne drótozni de egy szintet tudnának hozni (pl. Depay, Martial). De lehet ez az egész csak altatás és közben már valami le van zsírozva B. Dia, vagy Højlund, és akkor ez még csak a csatár poszt.
12-15m.
Mi nalunk a max fizetes 6-7m...
Raadasul ilyen nevekert megy a Barca (Felix), vagy a PSG (O.Dembele), gondolhatjuk a fizetest.
Jelenlegi hatterrel ezel keptelenseg versenyezni.
Hojlund ara 70-80m, eppen PSG vs MU "harc" van egy mas dimenzio ez.
Ehhez eloszor egy megfelelo tulajdonos kell, es egy rendezett hatter.
(Remeljuk jovore megkapjuk vegre, ha valaki, akkor ez az Inter megerdemelne)
Dia egyebkent nem rossz nev, 25m euros kivasarlasi ara van/volt.
Targyaltunk is korabban erte, de valamiert megallt az ugy, es azota semmi.
Evertonnal targyalnak, es a Fioral vele kapcsolatban.
Depay-Martial szinten erdekes nevek, ok realisak is lehetnenek, de latjuk volt mar itt Taremi meg En-Nesyri nev is, megsem leptunk ertuk, a Seria A "rutin" hianya miatt.
-
k.tomi880421
Gds-en van egy cikk, hogy Lukaku bocsánatot próbál kérni de a vezetőség meg se hallgatja őt. Kitér továbbá az újság arra, hogy mennyire haragudnak rá a játékosok is és kiemelik Lautarot. Elvileg napi szinten tartották a neten a kapcsolatot Lukaku küldte a nyaralós képeket majd mikor kitört a balhé már nem válaszolt senkinek hiába írtak rá, még Launak sem, így már az öltözői hangulat miatt sem térhet vissza.
Illetve a cikk még azt is írja, hogy woodoos anyja szorgalmazta azt, hogy váltson klubbot a fia. Szerintem amúgy Lukakut az anyja a mai napig szoptatja, azért nőhetett ekkorára
Illetve a cikk még azt is írja, hogy woodoos anyja szorgalmazta azt, hogy váltson klubbot a fia. Szerintem amúgy Lukakut az anyja a mai napig szoptatja, azért nőhetett ekkorára
-
MLK
70-80 egy rossz vicc... Aki PL-be megy (+ pár spanyol klub és a PSG), és akarnak érte fizetni ennyit, akarnak neki fizetni annyit akkor tegyék, de itt a ligán belül ezt senki se tudná, és egyébként is irreális. A fizetések is. Tiszta amerika. Az olasz foci nem tudom ki tud-e ebből a gödörből mászni valaha. Felix szerintem jó kis focista csak egy normális edző és játék kellene neki. Az meg, hogy őrült pénzt fizettek egy srácért, őrült fizetéssel legyen az AM baja. Nem ér annyit, és keresni sem kellene neki annyit, ha játszani szeretne. Óriási teher is lehet egyébként ez az egész. Jó pénzért persze aláírt, de az ügynökök vele is degeszre kereshették magukat. Neki a fizuból kellene engedni, a klubjának meg radikálisan csökkenteni az árát. Még egy év rosszul sikerült kölcsön és lehet, hogy rámegy a srác pályafutása. Simeone antifocija, meg egy borzalmas PL év után pengeélen táncol. Egy támadó, ha nem jó helyen van, nem jókor és gólt sem tud szerezni, befuccsol. Lukakut is ezért nem bánom, hogy nem itt köt ki, szerintem nála is oda a varázs. Luka Jovics és egy csomó hozzá hasonló fiatal, aki nagy klubba ment elúszott. Vlahovics is lehet ugyanígy jár.interfan írta: ↑2023.07.22. 10:18Az a baj pl egy O.Dembele vagy Felixel, hogy brutalis a fizetesuk.MLK írta: ↑2023.07.22. 10:07 még az olyan neveket sem látom bedobni, akiknek van egy éve a szerződéséből és olcsóbban meg lehet szerezni (pl. Ousmane Dembélé), vagy mindenképpen menni akar és kölcsönben el lehet hozni (pl. Joao Félix). Vagy hasonló módon olyan embereket nézni, akiket össze lehetne drótozni de egy szintet tudnának hozni (pl. Depay, Martial). De lehet ez az egész csak altatás és közben már valami le van zsírozva B. Dia, vagy Højlund, és akkor ez még csak a csatár poszt.
12-15m.
Mi nalunk a max fizetes 6-7m...
Raadasul ilyen nevekert megy a Barca (Felix), vagy a PSG (O.Dembele), gondolhatjuk a fizetest.
Jelenlegi hatterrel ezel keptelenseg versenyezni.
Hojlund ara 70-80m, eppen PSG vs MU "harc" van egy mas dimenzio ez.
Ehhez eloszor egy megfelelo tulajdonos kell, es egy rendezett hatter.
(Remeljuk jovore megkapjuk vegre, ha valaki, akkor ez az Inter megerdemelne)
Dia egyebkent nem rossz nev, 25m euros kivasarlasi ara van/volt.
Targyaltunk is korabban erte, de valamiert megallt az ugy, es azota semmi.
Evertonnal targyalnak, es a Fioral vele kapcsolatban.
Depay-Martial szinten erdekes nevek, ok realisak is lehetnenek, de latjuk volt mar itt Taremi meg En-Nesyri nev is, megsem leptunk ertuk, a Seria A "rutin" hianya miatt.
-
P-Inter
Nem tudom, volt már úgy klub, hogy egy nyáron elpasszolja mindhárom kapusát. Handában majdnem biztosak lehettünk, eljárt felette az idő, Cordaz kapott búcsú meccset is, Onana meg gazdaságilag érte meg. Az áldozat annyira gyatra kifejezés, ő egy jó befektetés volt.
Na szóval, jött Di Gennaro, pályafutása alapján harmad, kora miatt akár másodszámú kapusnak. De bakker, hol a másik két kapus? Persze nevek vannak, de egyértelmű közeledés nuku. Egy hónap és rajt. Azért illene legalább a védelemmel összeérni égy cseppet. Ez a rész engem aggaszt, ti hogy vagytok vele?
Na szóval, jött Di Gennaro, pályafutása alapján harmad, kora miatt akár másodszámú kapusnak. De bakker, hol a másik két kapus? Persze nevek vannak, de egyértelmű közeledés nuku. Egy hónap és rajt. Azért illene legalább a védelemmel összeérni égy cseppet. Ez a rész engem aggaszt, ti hogy vagytok vele?
-
k.tomi880421
Erre a kapus posztra iszonyat nagy Marrotta magic kell. Ugye Sommer lett kinézve Onana helyére, viszont Nübel távozni akar, Neuer pedig még a Bundesliga kezdést is kihagyja a sérülése miatt így kb biztos, hogy Sommert nem fogják elengedni. A német újságok azt is hozzáteszik ki tudja milyen állapotban lesz Neuer amikor visszatér, ugye már 37 éves és lehet sose lesz már a régi emiatt pedig mégnagyobb szükségük van Sommerre.
Közben Gasperini nyilatkozta azt, hogy Musso és a kölcsönből visszatért Carnesecchi is megérdemli, hogy játszon. Illetve sokat sejtően hozzátette még a nyilatkozatához, hogy Musso egy nagyon jó kapus és Carnesecchi is viszont utóbbi egy fiatal kapus aki fejlődik felfelé.
Eléggé szarul állnak a dolgok. Azt mondjuk látjuk, hogy az Onana lóvéből amit Lukára költöttünk volna kb 40 millát ha akarunk és muszáj el tudnánk költeni. Ezekután pedig kb muszáj is lesz egy 20m Carnesecchiért meg egy 20m Morataért. És ezekután még jöhet a Marotta varázs kölcsön kitudja kikért.
Közben Gasperini nyilatkozta azt, hogy Musso és a kölcsönből visszatért Carnesecchi is megérdemli, hogy játszon. Illetve sokat sejtően hozzátette még a nyilatkozatához, hogy Musso egy nagyon jó kapus és Carnesecchi is viszont utóbbi egy fiatal kapus aki fejlődik felfelé.
Eléggé szarul állnak a dolgok. Azt mondjuk látjuk, hogy az Onana lóvéből amit Lukára költöttünk volna kb 40 millát ha akarunk és muszáj el tudnánk költeni. Ezekután pedig kb muszáj is lesz egy 20m Carnesecchiért meg egy 20m Morataért. És ezekután még jöhet a Marotta varázs kölcsön kitudja kikért.
- Stankov
Igen Carnesecchit pár hete én is felvetettem.
Fura.
Amúgy is 10 és 6 költenénk a két új kapusra.
19 volt Vicario ez alapján Atalanta sem kérhetne többet, sőt...
Egész egyszerűen nem akarják elengedni más magyarázat nem igen van rá, annyira adta volna magát hogy Vicario után ő lenne a sorba a következő.
Fura.
Amúgy is 10 és 6 költenénk a két új kapusra.
19 volt Vicario ez alapján Atalanta sem kérhetne többet, sőt...
Egész egyszerűen nem akarják elengedni más magyarázat nem igen van rá, annyira adta volna magát hogy Vicario után ő lenne a sorba a következő.
- mike
Én annyira nem aggódom, ha pl Sommer nem sikerül, az kicsit sem zavar.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.22. 22:25 Ezekután pedig kb muszáj is lesz egy 20m Carnesecchiért meg egy 20m Morataért. És ezekután még jöhet a Marotta varázs kölcsön kitudja kikért.
Carnesecchi nekem nem nagyon van meg fejben, ennyire jó kapus ?
Ha igen, akkor talán Musso elérhető.
Jövőre lejár Trubin és Livakovic szerződése is, rájuk kellene koncentrálni.
- CsaSzi9294
Nekem az a véleményem, hogy Trubin fog érkezni, mert meggyőzzük a Sahtart.mike írta: ↑2023.07.23. 06:36Én annyira nem aggódom, ha pl Sommer nem sikerül, az kicsit sem zavar.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.22. 22:25 Ezekután pedig kb muszáj is lesz egy 20m Carnesecchiért meg egy 20m Morataért. És ezekután még jöhet a Marotta varázs kölcsön kitudja kikért.
Carnesecchi nekem nem nagyon van meg fejben, ennyire jó kapus ?
Ha igen, akkor talán Musso elérhető.
Jövőre lejár Trubin és Livakovic szerződése is, rájuk kellene koncentrálni.
Ha ő nem, akkor Audero.
Sommer jelenleg a legesélyesebb ugye, de a megérzésem az, hogy ő marad Münchenben.
Egyébként fent van egy cikk, miszerint 6 név van a kalapban. Az ő nevük ismert: Sommer, Navas, Lloris, DeGea, Audero, Trubin.
Sommert tarja mindneki a legesélyesebbnek (nyilván) az “olcsósága” és a rutinja miatt.
A három idősebb játékosnak rettentően magas a fizetési igénye, illetve mindenki csak olyan csapatba menne, ahol kezdő. Audero egy jó név lehet a vezetőségnek, mivel 26 éves, van Seria A rutinja és a fizetése sincs az egekben. Trubin pedig az álom, egyenlőre nem tudunk a Sahtartal megegyezni, viszont kívánunk még, nem engedtük el a dolgot.
https://www.fcinter1908.it/copertina/inter-nomi-porta/
- mike
Úgy legyen, ő a legjobb, legértékesebb opció.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.23. 07:34Nekem az a véleményem, hogy Trubin fog érkezni, mert meggyőzzük a Sahtart.
- CsaSzi9294
Közben kiegészítettem..mike írta: ↑2023.07.23. 07:47Úgy legyen, ő a legjobb, legértékesebb opció.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.23. 07:34Nekem az a véleményem, hogy Trubin fog érkezni, mert meggyőzzük a Sahtart.