Szerintem sincs gond vele, a legjobb low-cost megoldás
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- mike
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
-
cuchu11
Viszont kölcsön + sima opcióval valószínű nem adják oda.
-
k.tomi880421
Amilyen a kapushelyzetünk jelenleg Sommer+Audero teljesen jó. Utóbbi is tud azért védeni, a Samp 20m-t fizetett érte annó és akkor valóban meggyőző volt a jelenlegi Sampba meg nem csoda, hogy belefásult. De ha ő nem akkor még ott lenne Dragowski. Serie B-s lett a Speziával azért őt mikor láttam nem volt megbízhataltan kapus sőt, órásiakat tudott védeni. +
Voltak a legutolsó évben is hatalmas védései, nem is értem miért nem merül fel a neve.
- interfan
Szerb forrasok szerint amennyiben megsem sikerul Sommer, az Inter a Torino kapusat, Vanja Milinkovic Savicot probalna meg.
A kolcson kizart, csakis kotelezo opcios kolcson johet szoba.
Sky szerint Morata neve tovabbra is az egyik legeselyesebb.
SportItalia szerint viszont egyre inkabb lekerul a radarrol, es ha Balogun nem sikerul, akkor Beto lehet a jelolt.
SI szerint 33m + 7m bonusz az Inter maximum ajanlata amit tud tenni Balogunert, de ezt az ajanlatot meg nem tettek meg.
Matteo Moretto szerint egyre inkabb Beto neve kerul elso helyre az Internel.
Balogun ara magas, Morataert pedig az Inter nem akar 20m-t fizetni.
SportItalia szerint viszont egyre inkabb lekerul a radarrol, es ha Balogun nem sikerul, akkor Beto lehet a jelolt.
SI szerint 33m + 7m bonusz az Inter maximum ajanlata amit tud tenni Balogunert, de ezt az ajanlatot meg nem tettek meg.
- CsaSzi9294
Savic amúgy nem rossz név. Én bírom, Onana után hátul lenne újra egy nagy dög, aki kiossza a népet ha kell..interfan írta: ↑2023.07.26. 06:22 Szerb forrasok szerint amennyiben megsem sikerul Sommer, az Inter a Torino kapusat, Vanja Milinkovic Savicot probalna meg.
A 33+7-et ha letesszük, szerintem oda adja az Arsenal.
Örülök, hogy Morata kezd végleg kikerülni a képből. Balogun vagy Beto…így beszéltük itt is.
- interfan
Hat nem tudom, azert szerintem mar akkor sokkal inkabb Sommer.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 06:49Savic amúgy nem rossz név. Én bírom, Onana után hátul lenne újra egy nagy dög, aki kiossza a népet ha kell..interfan írta: ↑2023.07.26. 06:22 Szerb forrasok szerint amennyiben megsem sikerul Sommer, az Inter a Torino kapusat, Vanja Milinkovic Savicot probalna meg.
Örülök, hogy Morata kezd végleg kikerülni a képből. Balogun vagy Beto…így beszéltük itt is.![]()
Tovabbra is azt gondolom, nem tudni mi is mit akarunk.
Morata aranak csokkentesere van kepben Balogun, vagy tenylegesen.
Arsenal lat e Balogunba valamit, ezaltal nem akarja eladni, es ezert dobtak be ilyen 58m arat.
Vagy nem latnak benne semmi extrat, elakarjak adni, es azert dobtab be a 58m-t, hogy minel tobbet kapjanak.
33m azert eleg messze van az 58m-tol (bonuszokat hagyjuk most).
En sajnos, vagy nem sajnos, de meg nagyon nem irom le Moratat.
Sky szerint tovabbra is o az egyik legeselyesebb...
- mike
Dragowskit sokszor felhoztuk már itt, és tényleg kézenfekvő lenne.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.25. 19:33 De ha ő nem akkor még ott lenne Dragowski. Serie B-s lett a Speziával azért őt mikor láttam nem volt megbízhataltan kapus sőt, órásiakat tudott védeni.
Voltak a legutolsó évben is hatalmas védései, nem is értem miért nem merül fel a neve.
Amúgy a kopasz szerb is rendben lenne, egy vadállat. Ha már a tesója nem sikerült....
Sommer, Trubin, M-Savic, Audero, Dragowski, lehet válogatni.
Beto meg helyes hogy előkerül, harmadik csatárnak ideális lenne.
- interfan
-
INTER-1908
Balogunért nekem sok a 33m azt se tudom ki ő és azért egy Lille nem egy világverő csapat értem én hogy fiatal és rúgott 20 gólt de a francia bajnokságban Alexis Sanchez is bepakolt 10 gólt szóval szerintem nekünk ő túl drága jöjjön Beto 15-20-ért és készinterfan írta: ↑2023.07.26. 07:00Hat nem tudom, azert szerintem mar akkor sokkal inkabb Sommer.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 06:49Savic amúgy nem rossz név. Én bírom, Onana után hátul lenne újra egy nagy dög, aki kiossza a népet ha kell..interfan írta: ↑2023.07.26. 06:22 Szerb forrasok szerint amennyiben megsem sikerul Sommer, az Inter a Torino kapusat, Vanja Milinkovic Savicot probalna meg.
Örülök, hogy Morata kezd végleg kikerülni a képből. Balogun vagy Beto…így beszéltük itt is.![]()
Tovabbra is azt gondolom, nem tudni mi is mit akarunk.
Arsenal lat e Balogunba valamit, ezaltal nem akarja eladni, es ezert dobtak be ilyen 58m arat.
Vagy nem latnak benne semmi extrat, elakarjak adni, es azert dobtab be a 58m-t, hogy minel tobbet kapjanak.
- interfan
Igaz ez reszletkerdes, de a Reimsbe jatszott Balogun, es nem a Lillebe.INTER-1908 írta: ↑2023.07.26. 08:08 Balogunért nekem sok a 33m azt se tudom ki ő és azért egy Lille nem egy világverő csapat értem én hogy fiatal és rúgott 20 gólt de a francia bajnokságban Alexis Sanchez is bepakolt 10 gólt
Persze Francia bajnoksag, de ott a masik oldal is.
21 bajnoki gol Messinek 2 ev alatt sikerult, ugy mint az Olasz golkiraly Icardinak is.
Balogunak 1 ev is eleg volt hozza, egy joval-joval kisebb csapatban,
Na meg ahogy irta valaki, Osimhen 13 bajnoki golt rugott a Francia bajnoksagba, Leao meg 8 bajnoki golt.
Mindig lesznek peldak, es ellenpeldak.
Ha innen nezem, akkor Balogun 21 bajnoki golja nem rossz, sot...
- CsaSzi9294
Nem hiszem, hogy arról van szó, hogy bárki hozzá szokott volna a középszerhez, egyszerűen nem tudunk ezzel mit kezdeni. Max durrogva elfogadjuk.
- interfan
Szerintem az a helyzet, hogy "hozzaszoktunk", igazabol a hozzaszokas vagy az elfogadas ket nagyon hasonlo dolog.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 08:31Nem hiszem, hogy arról van szó, hogy bárki hozzá szokott volna a középszerhez, egyszerűen nem tudunk ezzel mit kezdeni. Max durrogva elfogadjuk.
- PellerG
Inzaghi és a vezetőség is elmondták, lábbal jó kapust akarnak igazolni Onana után, mivel ez fontos a taktikánkat nézve.mike írta: ↑2023.07.26. 07:45Sommer, Trubin, M-Savic, Audero, Dragowski, lehet válogatni.k.tomi880421 írta: ↑2023.07.25. 19:33 De ha ő nem akkor még ott lenne Dragowski. Serie B-s lett a Speziával azért őt mikor láttam nem volt megbízhataltan kapus sőt, órásiakat tudott védeni.
Ezek küzül csak Sommert ismerem annyira, hogy tudjam jó lábbal.
Lehet emiatt sem merül fel pl Livakovic, amit nem is értek, mivel Ausilio hazai terepe a horvát piac, ráadásul nem is lenne drága (~10 mio.).
Én elhoztam volna Livakocivot, a padra pedig Consiglit a Sassuoloból, aki végigvédte az elmúlt jópár szezont, hoz egy jó átlagot, 3 év még van benne, ha be kell szállni, nem kéne remegjünk.
- CsaSzi9294
Az Arsenal egyértelműen kivár, nekik kvázi mindegy mikor és hova adják kölcsön vagy el, mert szerintem nem számítanak rá. Bedobtak egy irreális összeget hátha ilyen PSG, Newcastle féle csapat leteszi érte, de kb ennyi.interfan írta: ↑2023.07.26. 07:00Tovabbra is azt gondolom, nem tudni mi is mit akarunk.
Az sokat segítene az ügyben, ha Balogunnal sikerülne megegyezni és/vagy ő maga kérné, hogy találjanak megoldást az átigazolásra. Tegyük meg a hivatalos all int (33+7) és legyen valami, mert az Arsenal tudja jól, hogy nem tudunk ennél többet adni. Igen vagy nem, csak haladjunk, mert jó lenne ha nem sokáig húznánk sokáig ezt az egészet, 4 hét és kezdődik a bajnokság.
Morata szerintem csak azért van még mindig képben, hogy az Arsenal engedjen. Legalábbis én egyre inkább azt gondolom, hogy Beto IS előbb fog jönni mint Morata, hiába van az "előny" a spanyolnál.
- CsaSzi9294
Attól még tenni nem tudunk semmit.interfan írta: ↑2023.07.26. 08:33Szerintem az a helyzet, hogy "hozzaszoktunk", igazabol a hozzaszokas vagy az elfogadas ket nagyon hasonlo dolog.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 08:31Nem hiszem, hogy arról van szó, hogy bárki hozzá szokott volna a középszerhez, egyszerűen nem tudunk ezzel mit kezdeni. Max durrogva elfogadjuk.
- interfan
Hat igen...CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 08:44Attól még tenni nem tudunk semmit.interfan írta: ↑2023.07.26. 08:33Szerintem az a helyzet, hogy "hozzaszoktunk", igazabol a hozzaszokas vagy az elfogadas ket nagyon hasonlo dolog.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 08:31
Nem hiszem, hogy arról van szó, hogy bárki hozzá szokott volna a középszerhez, egyszerűen nem tudunk ezzel mit kezdeni. Max durrogva elfogadjuk.
Ezert is nagyon ul amit Moratti mondott, es kb leirja az egesz helyzetet azzal az egy mondataval.
- mike
Sosem lehet megszokni, de pár éve hiába álmodozunk még csak arról is hogy az értékeinket megtartsuk....
Feleslegesen beszélgetnénk itt 70-80 milliós játékosokról, miközben sajnos koldusok vagyunk
- interfan
Ez igy van, ezen a helyzeten csakis a tulajdonosvaltas fog valtoztatni.mike írta: ↑2023.07.26. 08:49Sosem lehet megszokni, de pár éve hiába álmodozunk még csak arról is hogy az értékeinket megtartsuk....
Feleslegesen beszélgetnénk itt 70-80 milliós játékosokról, miközben sajnos koldusok vagyunk![]()
Remeljuk minel elobb, mert ez a helyzet nagyon nem melto az Interhez.
Ez a fantasztikus klub nem ezt erdemli.
- CsaSzi9294
Ami engem inkább zavar, hogy a Nord nem szólal fel az ilyen Cuadrado meg Morata nevek ellen.interfan írta: ↑2023.07.26. 08:46Hat igen...
Ezert is nagyon ul amit Moratti mondott, es kb leirja az egesz helyzetet azzal az egy mondataval.
A kolumbiai kb minden meccsen patkánykodott ellenünk, erre egy ilyen langyos üzenetet kapott, hogy "tegyen érte, hogy tiszteljék". Lukakunak is hasonlót küldtek tavaly, pedig ő királyként ment el, tett a góljaival és a játékával annyit, hogy tiszteljék. Nyilván az, hogy hogyan ment el az más, de a lényeg most a játék és az elvi kérdés.
Szóval én a Norban is kezdek egyre többet csalódni.
- CsaSzi9294
Mire tulajdonosváltás lesz, addigra minden játékos 50-nél fog kezdődni és akkor meg ezért nem jönnek majd a nevek...
- interfan
Az a baj a Nordal, hogy tul nagy jelentoseget tulajdonitunk nekik.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 08:51 Ami engem inkább zavar, hogy a Nord nem szólal fel az ilyen Cuadrado meg Morata nevek ellen.
A kolumbiai kb minden meccsen patkánykodott ellenünk, erre egy ilyen langyos üzenetet kapott, hogy "tegyen érte, hogy tiszteljék". Lukakunak is hasonlót küldtek tavaly, pedig ő királyként ment el, tett a góljaival és a játékával annyit, hogy tiszteljék. Nyilván az, hogy hogyan ment el az más, de a lényeg most a játék és az elvi kérdés.
Kozben latjuk 2 eve tart a "Zhang takarodj" tuntesek.
Ertelme, sikere, haszna = 0.
Ezen kivul meg ahogy irod, nem is csinalnak semmit.
Cuadrado nevet meg az 1.hazai meccsen 70 ezer ember fogja orditani, a Nordal egyutt.
Ilyen a mai vilag...
- CsaSzi9294
Pont az olaszoktól nem várná ezt az ember. A világ futballja változhat, de ezek szerint az olasz ember szenvedélye is? Nekik a foci ünnep...nem így kellene legyen, hogy egy Cuadrado nevét skandálják.interfan írta: ↑2023.07.26. 08:55Az a baj a Nordal, hogy tul nagy jelentoseget tulajdonitunk nekik.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 08:51 Ami engem inkább zavar, hogy a Nord nem szólal fel az ilyen Cuadrado meg Morata nevek ellen.
Kozben latjuk 2 eve tart a "Zhang takarodj" tuntesek.
Ertelme, sikere, haszna = 0.
Ezen kivul meg ahogy irod, nem is csinalnak semmit.
Cuadrado nevet meg az 1.hazai meccsen 70 ezer ember fogja orditani, a Nordal egyutt.
Ilyen a mai vilag...
- interfan
Azert Zhang nyaka korul is szorul a hurok, es lejar az ideje.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 08:52Mire tulajdonosváltás lesz, addigra minden játékos 50-nél fog kezdődni és akkor meg ezért nem jönnek majd a nevek...![]()
![]()
Jovore fizetni kell, amit nem tud, ezt mar maga az Oaktree is bejelentette.
Ha nem sikerul meggyoznie a Qatar Sports Investmentet, akkor neki annyi jovore, es vegre megszabadulunk tole orokre.
Ha meg meggyozni a QSI-t, akkor felolem paradezhat meg itt evekig, koronat is kaphat a fejere, mert ha egy QSI idejon, onnantol az Inter problemai kb egy eletre megoldodonak, es mas univerzumba talaljuk magunkat.
- interfan
Gazzetta szerint Balogun tul sokba kerul, es az Internek esze agaban sincs meg 30m-t sem fizetni erte, nem hogy bonuszokkal egyutt 40m-t.
Morata tovabbra is komoly lehetoseg, de az ara miatt halvanyul, mivel az Atletico tovabbra sem akar engedni a 21m arbol, ellenben Beto egyre inkabb eloterbe kerul.
Szinten a Gazzetta szerint az Internel egyertelmuen Toloit akarjak mint KH.
Taktikailag is tokeletesen illeszkedne Inzaghi rendszerebe.
Morata tovabbra is komoly lehetoseg, de az ara miatt halvanyul, mivel az Atletico tovabbra sem akar engedni a 21m arbol, ellenben Beto egyre inkabb eloterbe kerul.
- CsaSzi9294
Vagyis amennyibe Balogun kerülne kvázi kijönne Toloi+Beto.interfan írta: ↑2023.07.26. 09:07 Gazzetta szerint Balogun tul sokba kerul, es az Internek esze agaban sincs meg 30m-t sem fizetni erte, nem hogy bonuszokkal egyutt 40m-t.
Sommer, Audero, Toloi, Beto ezen kívül esetleg Augusto és Samardzic.
Augustoért Sensi + egy kis pénz, Samardzicért a Gosensért kapott 14m+ Esposito ill. Fabbian kölcsönben. Bocsi, egy kis FM..
- interfan
Ha igy szamoljuk, akkor Balogun arabol (40m)kijonne a Sommer (5m), Audero (6m), Toloi (3-4m), Beto (25m) sor.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 09:33Vagyis amennyibe Balogun kerülne kvázi kijönne Toloi+Beto.interfan írta: ↑2023.07.26. 09:07 Gazzetta szerint Balogun tul sokba kerul, es az Internek esze agaban sincs meg 30m-t sem fizetni erte, nem hogy bonuszokkal egyutt 40m-t.
Sommer, Audero, Toloi, Beto
- CsaSzi9294
Ja, jogos. Ebben van lehetőség. Nekem ezek közül egyedül Toloi nem tetszik, de hát ez van. Ha Balogun nem jön, Beto legyen.interfan írta: ↑2023.07.26. 09:37Ha igy szamoljuk, akkor Balogun arabol (40m)kijonne a Sommer (5m), Audero (6m), Toloi (3-4m), Beto (25m) sor.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 09:33Vagyis amennyibe Balogun kerülne kvázi kijönne Toloi+Beto.
Sommer, Audero, Toloi, Beto
-
Francesco
Tényleg nem gonoszkodásból, de Beto-ban mit láttok? Lőtt 10 gólt kezdőként az Udineseben, egyet 10 méternél messzebbről az is 11-es volt. 1 gólpassza van és ugyan az xG-je rendben van, viszont ez esetben ez inkább rossz, mert ezek szerint helyzetbe sem nagyon kerül. Mondjuk ezen a mi játékosaink segíthetnek az is igaz. Ugyanakkor csereként hány gólt várhatunk tőle? Correa helyett gondolkodás nélkül aláírnám, bár igazából arra a posztra bárki jöhetne. Viszont, mint Lukaku utód, hát nem tudom. Értem, hogy gyenge szezonja volt a belgának, de a potenciál benne volt. Beto-ban tényleg látja az Inter a potenciált? És ha igen, akkor más csapatok miért nem? El kéne kerülni, hogy sűrűbben legyünk és ne többen.
- Atosz
Az elég nevetségesen hangzik, hogy 6 milliót akarunk áldozni cserekapusra. Konkrétan többe kerülne ezek szerint, mint Sommer, aki az első számú, és fél milliókon megy az alkudozás, és nincs még velünk a felkészülésen. Audero ráadásul szar is.
Szerintem nem megyünk bele ilyesmibe.
Szerintem nem megyünk bele ilyesmibe.
- CsaSzi9294
Nekem sem az álomigazolás, viszont a felmerült nevek közül ő az, akit Balogun után választanék. 25 éves, ismeri a ligát, közel két méter magas és szerintem még gólerős is. Lautaro cseréjének szerintem megfelel.Francesco írta: ↑2023.07.26. 10:53 Tényleg nem gonoszkodásból, de Beto-ban mit láttok? Lőtt 10 gólt kezdőként az Udineseben, egyet 10 méternél messzebbről az is 11-es volt. 1 gólpassza van és ugyan az xG-je rendben van, viszont ez esetben ez inkább rossz, mert ezek szerint helyzetbe sem nagyon kerül. Mondjuk ezen a mi játékosaink segíthetnek az is igaz. Ugyanakkor csereként hány gólt várhatunk tőle? Correa helyett gondolkodás nélkül aláírnám, bár igazából arra a posztra bárki jöhetne. Viszont, mint Lukaku utód, hát nem tudom. Értem, hogy gyenge szezonja volt a belgának, de a potenciál benne volt. Beto-ban tényleg látja az Inter a potenciált? És ha igen, akkor más csapatok miért nem? El kéne kerülni, hogy sűrűbben legyünk és ne többen.
Ott lenne még NZola is, kb ugyan ilyen statokkal, de ő fel sem merült igazán. Szóval inkább a 25 éves hegy Beto, mint a 30 éves alibi Morata...
-
INTER-1908
Szerintem Beto jó lenne nálunk nem tudom pontosan de talán 50 gólt rúgott udeine ebben szezonban abból 10 et vállalt úgy hogy azért nem olyan kh játszott mögötte mint nálunk illetve azért az Udine elsősorban a védekezésre épített szóval szerintem 10 gól egy udineben egyáltalán nem rossz nálunk szerintem ezt hozná emellett pedig nagyon gyors és erős játékos ellenben nem olyan technikás mint MorataFrancesco írta: ↑2023.07.26. 10:53 Tényleg nem gonoszkodásból, de Beto-ban mit láttok? Lőtt 10 gólt kezdőként az Udineseben, egyet 10 méternél messzebbről az is 11-es volt. 1 gólpassza van és ugyan az xG-je rendben van, viszont ez esetben ez inkább rossz, mert ezek szerint helyzetbe sem nagyon kerül. Mondjuk ezen a mi játékosaink segíthetnek az is igaz. Ugyanakkor csereként hány gólt várhatunk tőle? Correa helyett gondolkodás nélkül aláírnám, bár igazából arra a posztra bárki jöhetne. Viszont, mint Lukaku utód, hát nem tudom. Értem, hogy gyenge szezonja volt a belgának, de a potenciál benne volt. Beto-ban tényleg látja az Inter a potenciált? És ha igen, akkor más csapatok miért nem? El kéne kerülni, hogy sűrűbben legyünk és ne többen.
-
MLK
Nálam is előrébb van a sorban Beto mint Morata. Terhelést is jobban bírná, még eladható és tuti lenne annyi gólja is. Ha harmadiknak keresünk akkor inkább ő. Ha viszont a spanyol jön, akkor esélyes, hogy ő lesz az állandó kezdő.
- CsaSzi9294
- CsaSzi9294
Az il Giornale szerint Marotta C. Augustot szeretné Gosens helyére (amennyiben távozik), míg a középpályára ragaszkodik Samardzichoz.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/aud ... -bloccato/
CdS szerint is szeretnénk Samardzicot a kp-ra. 20m-t kér érte az Udine, megpróbáljuk játékosok bevonásával csökkenteni ezt. Szóba kerülhet Sensi, Esposito, Fabbian.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... -creativa/
CorSera szerint Marotta felvette a kapcsolatot Dybalával.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... lio-931453
Tuchel a mai BM-City barátságos meccsen (12:30) a kezdőbe jelölte Sommert.
https://www.fcinter1908.it/ultimora/aud ... -bloccato/
CdS szerint is szeretnénk Samardzicot a kp-ra. 20m-t kér érte az Udine, megpróbáljuk játékosok bevonásával csökkenteni ezt. Szóba kerülhet Sensi, Esposito, Fabbian.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... -creativa/
CorSera szerint Marotta felvette a kapcsolatot Dybalával.
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... lio-931453
Tuchel a mai BM-City barátságos meccsen (12:30) a kezdőbe jelölte Sommert.
- interfan
Meg a vegen tenyleg Milinkovic-Audero kapusparosunk lesz, te jo eg.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 11:57 Tuchel a mai BM-City barátságos meccsen (12:30) a kezdőbe jelölte Sommert.
Szerintem ido kerdese mikor engedik el Sommert.
- CsaSzi9294
Szerintem is. Tuchel csak pattog. Akkor lenne érdekes, ha Sommer megsérülne.interfan írta: ↑2023.07.26. 12:15Meg a vegen tenyleg Milinkovic-Audero kapusparosunk lesz, te jo eg.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 11:57 Tuchel a mai BM-City barátságos meccsen (12:30) a kezdőbe jelölte Sommert.![]()
Szerintem ido kerdese mikor engedik el Sommert.
- interfan
Ha Morata jon, en sem zarom ki, hogy o lesz a kezdo.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 11:20Szerintem nem. Thuramot igazoltuk a kezdőbe, épp emiatt is választott minket a kuzinok helyett. Aki meg is kapta a 9-es mezt.
Meg a mai Gazzetta is arrol ir, Inzaghi tovabbra is Moratat akarja, es csakis alternativa Beto.
(Balogun meg tul draga, es nem fizetunk erte 30 milliokat)
- CsaSzi9294
Akkor kapnék végleg agyfszt...interfan írta: ↑2023.07.26. 12:17Ha Morata jon, en sem zarom ki, hogy o lesz a kezdo.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 11:20Szerintem nem. Thuramot igazoltuk a kezdőbe, épp emiatt is választott minket a kuzinok helyett. Aki meg is kapta a 9-es mezt.
Meg a mai Gazzetta is arrol ir, Inzaghi tovabbra is Moratat akarja, es csakis alternativa Beto.
(Balogun meg tul draga, es nem fizetunk erte 30 milliokat)
-
MLK
Lukakuval biztosan számoltak. Szezon végi formájában kirobbanthatatlan is lett volna Thuram számára, kilences ide vagy oda. A forgatókönyv változott, így Inkább kezdjen Thuram. Szerintem be is válna, és egy min. hasonló kaliber jöjjön a padra is ne nagy pénzért, de viszont legyen egy jó kapusunk. Dzeko kevés góllal, kullogva stabil kezdő volt. Ha helyette nézem Thuramot, jó váltás lesz. Lautaro hosszú meccsekre eltűnve stabil kezdő volt. Neki meg gyakorlatilag nincs cseréje, pedig nagyon kellene. Lukaku, a szezon végére jött bele, de ilyen kaliberre esélyt nem látok. Remélem találnak egy padot jól tűrő, de akár kezdő szintű csatárt, aki terhelhető, és adja Isten egy szárnyakat kapó Correa le tudná hozni a szezont. A kérdés az, hogy Inzaghi fog-e rotálni, mennyit fog cserélni, pihentetni... mert a kezdő 11 nem biztos, hogy elég lesz a scudettóra.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 11:20Szerintem nem. Thuramot igazoltuk a kezdőbe, épp emiatt is választott minket a kuzinok helyett. Aki meg is kapta a 9-es mezt.
- interfan
Az a helyzet, hogy siman benne van mint lehetoseg.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 12:19Akkor kapnék végleg agyfszt...interfan írta: ↑2023.07.26. 12:17Ha Morata jon, en sem zarom ki, hogy o lesz a kezdo.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 11:20
Szerintem nem. Thuramot igazoltuk a kezdőbe, épp emiatt is választott minket a kuzinok helyett. Aki meg is kapta a 9-es mezt.
(Balogun meg tul draga, es nem fizetunk erte 30 milliokat)![]()
![]()
- PellerG
Nem hogy ki nem zárom, 100%, hogy a spanyol a kezdőbe jönne.interfan írta: ↑2023.07.26. 12:17Ha Morata jon, en sem zarom ki, hogy o lesz a kezdo.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 11:20Szerintem nem. Thuramot igazoltuk a kezdőbe, épp emiatt is választott minket a kuzinok helyett. Aki meg is kapta a 9-es mezt.
Thuram nem center, nincs olasz múltja, így Sinzaghinál biztosan csereként indulna (ahogy pl. Onana is padról indult nála).
- CsaSzi9294
Ne is beszéljünk ilyenről...PellerG írta: ↑2023.07.26. 12:47Nem hogy ki nem zárom, 100%, hogy a spanyol a kezdőbe jönne.interfan írta: ↑2023.07.26. 12:17Ha Morata jon, en sem zarom ki, hogy o lesz a kezdo.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.26. 11:20
Szerintem nem. Thuramot igazoltuk a kezdőbe, épp emiatt is választott minket a kuzinok helyett. Aki meg is kapta a 9-es mezt.
Thuram nem center, nincs olasz múltja, így Sinzaghinál biztosan csereként indulna (ahogy pl. Onana is padról indult nála).
- PellerG
Félig off:
Ő egy nagyon jó kis védő lesz, láttam néhány U21 meccsen.
Ilyenkor hol van Ausilio?
Ő egy nagyon jó kis védő lesz, láttam néhány U21 meccsen.
Ilyenkor hol van Ausilio?
- interfan
- interfan
Sportmediaset szerint az Inter eloszor szeretne ertekelni Thuram teljesitmenyet, aminek fenyeben donthet, hogy milyen stilusu csatart szeretne inkabb.
Morata, Balogun, Beto a 3 nev.
Marca szerint Simeone es Morata 20 percet beszeltek a jovorol, ami utan annyit nyilatkozott Simeone, jelenleg varunk, es meglatjuk mi fog tortenni.
Gazzetta es Romai forrasok (Corriere, Il Messagero) szerint a Roma lezarja Scamacca erkezeset.
Sky szerint az Internel meg jelolt Scamacca a Morata, Balogun, Beto sor utan, es a Romaval ellentetben fizetni is tudna.
Legfrisebb hirek szerint a Roma nem csak Scamacca, hanem R.Sanches erkezeset is lezarhatja kolcson uzlet kereteben.
Morata, Balogun, Beto a 3 nev.
Marca szerint Simeone es Morata 20 percet beszeltek a jovorol, ami utan annyit nyilatkozott Simeone, jelenleg varunk, es meglatjuk mi fog tortenni.
Gazzetta es Romai forrasok (Corriere, Il Messagero) szerint a Roma lezarja Scamacca erkezeset.
Sky szerint az Internel meg jelolt Scamacca a Morata, Balogun, Beto sor utan, es a Romaval ellentetben fizetni is tudna.
Legfrisebb hirek szerint a Roma nem csak Scamacca, hanem R.Sanches erkezeset is lezarhatja kolcson uzlet kereteben.
-
Pityuinter
Tudom, hogy a puding probaja az eves, de nekem ugy fest, a roma is szepen/okosan erosit iden. Eddig a milan mellett ok mentek nagyot atigazolasi fronton.
-
Francesco
Mondjuk eddig Aouar és Ndicka érkezett hozzájuk, azért ettől még nem ájultak el szerintem. Az meg, hogy kiket akarnak, mi is sok mindenkit akarunk aztán...Pityuinter írta: ↑2023.07.26. 16:17 Tudom, hogy a puding probaja az eves, de nekem ugy fest, a roma is szepen/okosan erosit iden. Eddig a milan mellett ok mentek nagyot atigazolasi fronton.
- interfan
Sanches jo fogas lehet (nem is ertem nalunk miert nem merul fel), viszont Scamaccatol nem esnek hasra, nem veletlen, hogy Mourinho sem akarja.
Tavaly is azt lattuk, hogy jol igazolt a Roma, aztan 1 pontal sem tudtak jobb helyet elerni mint azelott, es ugyanugy egy 6.hely sikerult.
Valahogy Mourinhonak ez a Romas kaland sem all ossze, mint szegenynek gyakorlatilag minden az elmult hosszu evekben.
-
Zamorano1+8
A hírek szerint, az Inter megpróbálja Dybalát szerződtetni....
Kiváncsian várom a fejleményeket
Van-e esetleg valakinek erről bővebb információja?
Köszönöm
Köszönöm
- interfan
Egy darab Corsera cikk volt ez ugyben, hogy Marotta informaciot kert, es ennyi.Zamorano1+8 írta: ↑2023.07.26. 18:58 A hírek szerint, az Inter megpróbálja Dybalát szerződtetni....
Köszönöm
Az Inter nem tett semmilyen lepest a Corsera cikk szerint.
Kiemelte a Corsera, Dybala marad a Romaban.
Ennyi volt a Corsera cikk, ezen kivul nem volt mas forrasbol megerosites.
Sky, Gazzetta, Sportmediaset, SportItalia szerint tovabbra is 4 jelolt van elore:
Balogun, Morata, Beto, Scamacca