Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Festa
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Megnézném milyen arcot vágna Inzaghi ha Barellát három héttel a start előtt eladnánk.
Remélem azzal ,hogy Lauataro csk Bareall pedig rögtön a sorban a következő az azt jelenti,hogy őket csak a legvégső esetben tudjuk eladni.A Napolinál bejött tavaly az Insigne,Mertens,F.Ruiz sor elengedése,de én nálunk a legnagyobb hiányt a tavaszi Lukaku hiányában látom.Remélem egy héten belül megtudjuk ki lesz Lautaro mellett a másik gòlvágò.
Remélem azzal ,hogy Lauataro csk Bareall pedig rögtön a sorban a következő az azt jelenti,hogy őket csak a legvégső esetben tudjuk eladni.A Napolinál bejött tavaly az Insigne,Mertens,F.Ruiz sor elengedése,de én nálunk a legnagyobb hiányt a tavaszi Lukaku hiányában látom.Remélem egy héten belül megtudjuk ki lesz Lautaro mellett a másik gòlvágò.
- CsaSzi9294
Ez így rendben van, de ami extra fontos lenne (csatár) így rá kevesebb pénz jut, ráadásul Samardzicért sem volt akkora tolongás, hogy most gyorsan 5-6nak leigazoljuk 20-25 millióért.interfan írta: ↑2023.07.30. 08:14 Gazzetta is kiemeli, logikatlannak tunik Samardzic leigazolasa, foleg ennyiert, es ugy hogy Fabbiant is elveszitjuk, valamint Inzaghinak a 5-6.szamu KP poszt a legkevesbe surgos, sokkal fontosabb neki a kapus es csatarkerdes.
Csatarra Samardzic esetleges leigazolasa miatt pedig kevesebb penz juthat.
Viszont a Gazzetta kiemeli, Ausilio rengeteg lehetoset, es hatalmas potencialt lat Samardzicban, es sikerult meggyoznie Zhangot az uzlet fontossagarol, nehogy lemaradjunk rola.
Masik ok pedig Barella.
Az Inter Samardzic esetleges leigazolasaval eros pozicioba kerult Barella eladasa kapcsan, mivel ha erkezne megfelelo ajanlat, mar Barella potlasa meg is lenne.
Eddig nem erkezett ajanlat Barellaert, de ha holnaptol erkezik, az Inter nyugodtan ulhet le targyalni, mivel a potlasan mar nem kellene dolgozni.
Az Internek nem all szandekaban eladni Barellat, de ha megfelelo ajanlat (90m) erkezik, akkor eladhatja.
Ha pedig nem erkezik megfelelo ajanlat, akkor Barella maradhat, es a szakmai vezetes szempontjabol egy nagyon eros, fiatal, es nagy potenciallal rendelkezo KP johet letre.
Valami okoskodás megy itt a háttérben, mert ahogy a Gazzetta is írja logikátlan az egész sztori.
-
Tombi1986
Nem kizárt, hogy így Morata jön és akkor működik a matek, talán Beto.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.30. 08:55Ez így rendben van, de ami extra fontos lenne (csatár) így rá kevesebb pénz jut, ráadásul Samardzicért sem volt akkora tolongás, hogy most gyorsan 5-6nak leigazoljuk 20-25 millióért.interfan írta: ↑2023.07.30. 08:14 Gazzetta is kiemeli, logikatlannak tunik Samardzic leigazolasa, foleg ennyiert, es ugy hogy Fabbiant is elveszitjuk, valamint Inzaghinak a 5-6.szamu KP poszt a legkevesbe surgos, sokkal fontosabb neki a kapus es csatarkerdes.
Csatarra Samardzic esetleges leigazolasa miatt pedig kevesebb penz juthat.
Viszont a Gazzetta kiemeli, Ausilio rengeteg lehetoset, es hatalmas potencialt lat Samardzicban, es sikerult meggyoznie Zhangot az uzlet fontossagarol, nehogy lemaradjunk rola.
Masik ok pedig Barella.
Az Inter Samardzic esetleges leigazolasaval eros pozicioba kerult Barella eladasa kapcsan, mivel ha erkezne megfelelo ajanlat, mar Barella potlasa meg is lenne.
Eddig nem erkezett ajanlat Barellaert, de ha holnaptol erkezik, az Inter nyugodtan ulhet le targyalni, mivel a potlasan mar nem kellene dolgozni.
Az Internek nem all szandekaban eladni Barellat, de ha megfelelo ajanlat (90m) erkezik, akkor eladhatja.
Ha pedig nem erkezik megfelelo ajanlat, akkor Barella maradhat, es a szakmai vezetes szempontjabol egy nagyon eros, fiatal, es nagy potenciallal rendelkezo KP johet letre.
Valami okoskodás megy itt a háttérben, mert ahogy a Gazzetta is írja logikátlan az egész sztori.
Szerintem ez lehet a háttérben. Így azért brutál erős kp lenne és jobban lehet rotálni is. Tavaly az nagy gond volt, hogy x játékosnak szinte mindig kellett játszania…
-
Francesco
Szerintem azért azt látni kell, hogy lényegében mindegy, hogy leigazoljuk e a németet, jobb csatárt akkor sem tudnánk venni, ha nem költenének rá.
Miért? Mert a piacon nem nagyon van mozdítható befejező csatár, mivel vagy baromi magas az értéke, amire akkor sem lenne pénzünk, vagy marha nagy lutri. Ez utóbbi esetben Marotta fog tudni varázsolni, bár meglepne, ha a rutin helyett ilyen játékost vennénk. Azért a középpálya nem kicsit lenne bitang a Calha, Mikhy (mint mentorok), Barella, Frattesi, Asllani, Samardzic nevekkel. Nem mondom, hogy mindenki a jelen embere, de potenciálisan marha jól néz ki. Főleg, ha Inzaghi-t tarkón vágják mikor ahelyett, hogy betenné valamelyiket, Gagliardini nagyságáról áradozik a sajtóban.
Amúgy szerintem Correa edzés menő, ezért bízik benne annyira Inzaghi. Vélhetően neki nulla önbizalma van. Illetve nálunk e téren már mínuszban jár. Szaúd Arábia ezen is segíthetne neki.
- Festa
A Corsera bedobta Alexis Sánchez visszatérését mint lehetőség tekintettel arra,hogy lejárt a szerződése az Om-nél így szinte ingyen lenne.Állitòlag Inzaghi is benne lenne aki miatt elment.Ez szerintem amùgy egyáltalán nem reális,Viszont nyugodtabb lennék ha ő ülne a a padon és nem Correa.
- alwin91
Azért azt sem lehet mondani, hogy fölösleges lépés a kp a megerősítése ennyi meccsel.
Frattesi, Barella, Calha, Mhki, Samardic, Asllani. 6 ember 3 posztra, ennyi kell is. Előző szezonban Brozovic sérelülésekor eléggé rágtam a körmöm, hogy Barella, Calhaa meg Mhki bírja az iramot és nehogy a Lordnak kelljen kezdenie.
Viszont a csatárkérdés rohadtul aggasztó, szerintem tavaly is azon ment el a szezon, hogy meccseken keresztül egyik sem volt képes gólt rúgni. Lautaronak tuti, hogy lesz ilyen periódusa.
Nekem ez az Esposito gyerek amúgy baromi ügyesnek tűnt bármikor amikor néztem. Ezzel egyedül vagyok így?
Frattesi, Barella, Calha, Mhki, Samardic, Asllani. 6 ember 3 posztra, ennyi kell is. Előző szezonban Brozovic sérelülésekor eléggé rágtam a körmöm, hogy Barella, Calhaa meg Mhki bírja az iramot és nehogy a Lordnak kelljen kezdenie.
Viszont a csatárkérdés rohadtul aggasztó, szerintem tavaly is azon ment el a szezon, hogy meccseken keresztül egyik sem volt képes gólt rúgni. Lautaronak tuti, hogy lesz ilyen periódusa.
Nekem ez az Esposito gyerek amúgy baromi ügyesnek tűnt bármikor amikor néztem. Ezzel egyedül vagyok így?
- Inter101
Szerintem meg a védelem az ami nagyon nem néz ki jól! Olaszországban csak egy jó védelemmel lehet bajnokságot nyerni, legalábbis így tartják! Hát a védelmünk az erősen kétséges!
Sommer nem rossz kapus, vele nem lesz gond!
Sommer nem rossz kapus, vele nem lesz gond!
-
HerfortBalazs
Csoda hogy Immobilet még nem dobták be.
33 éves, rutinos, ismeri a ligát, Inzaghi imádná
-
MLK
A védelmünk szerintem most rendben van. De csak addig amíg egy sérülés be nem üt. Acerbi és Darmian korosak.. DeVrij tapasztalatban megvan, de remélem idén RedBullal teletömik mert azon kívül már nem sok más van neki. Bissecknek örülök, hogy fiatalokat is hozunk, de jobban örülnék, ha kölcsön menne és kapna folyamatosan játékperceket. Csak akkor tudna igazán fejlődni.
Középpályán örülök, hogy végre Brozo elment és Bellanova is, Gagliről nem is beszélve. Ha jön Samardzic, az is tuti lenne, csak Asillani helyett kellene egy tapasztaltabb és jobb védekező típusú játékos. Én őt tartom gyengének, és akkor a fiatal/rutinosabb játékosok közt is jobb egyensúly lenne.
Csatár poszt kardinális. Correa eddig is mínusz egy ember volt. Dzeko 37 évesen rengeteg percet kapott és nem is folytatom... 4 korrekt csatár kell (ene).
Középpályán örülök, hogy végre Brozo elment és Bellanova is, Gagliről nem is beszélve. Ha jön Samardzic, az is tuti lenne, csak Asillani helyett kellene egy tapasztaltabb és jobb védekező típusú játékos. Én őt tartom gyengének, és akkor a fiatal/rutinosabb játékosok közt is jobb egyensúly lenne.
Csatár poszt kardinális. Correa eddig is mínusz egy ember volt. Dzeko 37 évesen rengeteg percet kapott és nem is folytatom... 4 korrekt csatár kell (ene).
- mike
Nálam pont az ellenkezője (feltételezve hogy nem lesz a vezetőknek pofájuk Barellát eladni....)
Mégpedig hogy megvannak a megoldások a kapus és csatár posztokra, és ebbe belefér Samardzic is.
Akinek még egyszer, nagyon örülnék, mert remek kp, és csak egyre jobb lesz.
- PellerG
100% inkább, mint a 33 éves Pereyra.
De Fabbiant jó lenne nem elherdálni rögtön.
-
INTER-1908
Én örülnék Samardzic leigazolásának 21 éves tehetséges az hogy 19- 20-évesen "megbukott" a lipcsénél azt szerintem engedjük el még nagyon fiatal hogy bárhol "megbukjon" bőven van benne potenciál és nekem tetszene ez a csere kp Miki/Asslani/Samardzic van benne rutin és fantázia is
A védelem :
Szerintem rendben van Acerbit amennyire nem akartam annyira extrát hozott és De Vrijjel szerintem megoldják a KH-t Bastoni ok ha pihenni kell ott van Di Marco kényszernek Darmian is teljesen jó volt Skriniar helyén egyáltalán nem lógott ki és ott van még Bisseck is aki állítólag eddig egész jól mozog...
Sommer vs Onana más típus a kettő de én Sommert egy megbízható jó kapusnak tartom persze nem Onana szint de szerintem nem rajta fog múlni bajnokság!
Csatár:
Lautaro-Thuram páros szerintem ígéretes ha megy Correa akkor kell + 2 csatár én Balagunért nem adnék 40-50 milkát viszont egy Beto - Alexis páros szerintem nem nézne ki rosszul
Összességében eddig szerintem jól állunk kell még min 1 csatár és teljesen jó lesz ez a keret jövőre meg kereshetünk 1-2 védőt ill egy kapust bár ki tudja lehet Stankovic jó lesz a kupára és marad cserének bár jobb lenne szerintem őtkölcsön adni egy olasz kis csapatnak
A védelem :
Szerintem rendben van Acerbit amennyire nem akartam annyira extrát hozott és De Vrijjel szerintem megoldják a KH-t Bastoni ok ha pihenni kell ott van Di Marco kényszernek Darmian is teljesen jó volt Skriniar helyén egyáltalán nem lógott ki és ott van még Bisseck is aki állítólag eddig egész jól mozog...
Sommer vs Onana más típus a kettő de én Sommert egy megbízható jó kapusnak tartom persze nem Onana szint de szerintem nem rajta fog múlni bajnokság!
Csatár:
Lautaro-Thuram páros szerintem ígéretes ha megy Correa akkor kell + 2 csatár én Balagunért nem adnék 40-50 milkát viszont egy Beto - Alexis páros szerintem nem nézne ki rosszul
Összességében eddig szerintem jól állunk kell még min 1 csatár és teljesen jó lesz ez a keret jövőre meg kereshetünk 1-2 védőt ill egy kapust bár ki tudja lehet Stankovic jó lesz a kupára és marad cserének bár jobb lenne szerintem őtkölcsön adni egy olasz kis csapatnak
- sorger=giallo
Szerintem Correa rajtunk fog maradni (a mister is ragaszkodik hozzá), vagy maximum úgy megy el kölcsönbe, hogy nem fizetnek érte, elviszik kötelező opció nélkül, plusz, majd az Inter állja a fizetése tetemes részét, gazdasági szempontból tehát biztosan nem leszünk előrébb vele. Persze én ultra bénán tippelek, vagyis, vigyék csak bátran...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- interfan
Inzaghi nyilatkozata par hete:
Lehet aki ma meg alapember es itt van, lehet holnap mar nem lesz.
Ez nem segit nekunk, de mar megszoktuk.
Viszont en nem felek Barella tavozasatol, nem latok olyan csapatot aki 90m-t fizetne erte.
Lukaku es egy Inter szurkolo parbeszed:
Martinez ugynoke:- Inter szurkolo:
"Ha alairsz a Juveba, legalabb soha nem mond hogy Forza Juve".
- Lukaku:
"Nem, soha.
De nem hiszem hogy az uzletet megkotik."
Valoban voltak ajanlatok, de o nem az a fajta jatekos aki jelenleg ezzel foglalkozik.
Jelenleg boldog az Internel, elismeres a CSK szalag is aminek nagyon orul.
Az Inter projektben elokelo helyet erdemel Martinez.
Martinez vilagbajnok, egy top jatekos, es egy ilyen szerzodest is erdemel.
Az Inter meg nem hivott engem a hosszabbitas miatt, de biztosan ok is mindent megakarnak tenni egy olyan vilagklasszis jatekosert mint Martinez.
- interfan
FcInter1908 sajat forrasai szerint mivel az Inter kiad sok penzt Samardzicra, ezert a csatar poszton olcsobb megoldast szulethet, aki Scamacca lehet.
Matteo Moretto es a Relevo is megerositi, Samardzic valoszinu erkezese miatt, az Inter a penzugyi keretek miatt Scamacca fele fordult.
Scamacca tovabbra is a Romaba igazolna mindenaron, viszont a Roma nem akar erte fizetni, ellenben az Inter tudna fizetni 15-20m-t.
Igy a hiaba a jatekos akarata es a Roma, egy esetleges Inter ajanlat eseten a West Ham az Internek adna a jatekost, mivel fizetnenk erte.
Matteo Moretto es a Relevo is megerositi, Samardzic valoszinu erkezese miatt, az Inter a penzugyi keretek miatt Scamacca fele fordult.
Scamacca tovabbra is a Romaba igazolna mindenaron, viszont a Roma nem akar erte fizetni, ellenben az Inter tudna fizetni 15-20m-t.
Igy a hiaba a jatekos akarata es a Roma, egy esetleges Inter ajanlat eseten a West Ham az Internek adna a jatekost, mivel fizetnenk erte.
- CsaSzi9294
Jó de ha ő nem akarna jönni, hiába adná el a WHU. De egyébként nem gondolom azt, hogy ne akarna jönni. Oké, Róma szimpatizáns, de nem egyszer beszéltük már, ilyen a mai fociba nincs.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:00 FcInter1908 sajat forrasai szerint mivel az Inter kiad sok penzt Samardzicra, ezert a csatar poszton olcsobb megoldast szulethet, aki Scamacca lehet.
- PellerG
Nem zárom ki, hogy Scamacca már Correa helyére van nézve.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:00 FcInter1908 sajat forrasai szerint mivel az Inter kiad sok penzt Samardzicra, ezert a csatar poszton olcsobb megoldast szulethet, aki Scamacca lehet.
Szerintem biztos, hogy egy kezdő szintű csatár jönni fog Lukaku helyett.
- CsaSzi9294
Remélem így van és Correa lelép.
Lautaro, Thuram, Beto, Scamacca. Azért ez egy elég gólerős 4es lenne. Bár én még Balogunban mindig bízom…
- interfan
Balogun, Morata, Beto helyett irjak Scamaccat.PellerG írta: ↑2023.07.30. 18:10Nem zárom ki, hogy Scamacca már Correa helyére van nézve.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:00 FcInter1908 sajat forrasai szerint mivel az Inter kiad sok penzt Samardzicra, ezert a csatar poszton olcsobb megoldast szulethet, aki Scamacca lehet.
3.szamu csatarnak, Martinez es Thuram utan, Correatol teljesen fuggetlenul.
Korabbi hirek szerint, ha Correa tavozik, ingyen csatar johet a helyere.
- PellerG
Azt értettem, de én így érzem és gondolom.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:20Balogun, Morata, Beto helyett irjak Scamaccat.PellerG írta: ↑2023.07.30. 18:10Nem zárom ki, hogy Scamacca már Correa helyére van nézve.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:00 FcInter1908 sajat forrasai szerint mivel az Inter kiad sok penzt Samardzicra, ezert a csatar poszton olcsobb megoldast szulethet, aki Scamacca lehet.
3.szamu csatarnak, Martinez es Thuram utan, Correatol teljesen fuggetlenul.
Korabbi hirek szerint, ha Correa tavozik, ingyen csatar johet a helyere.
- interfan
Biasin szerint a center helyzet:
- Inzaghi Moratat akarja, de a 20m soknak tartjuk erte.
- Balogunt a szakmai vezetes akarja, de az Arsenalnak jelentosen csokkentenie kellene az arat, hogy legyen esely.
- Scamacca a legkonnyebben es legolcsobban elerheto.
- Beto pedig alternativa.
Ez a 4 nev kozul johet majd Biasin szerint az Inter uj tamadoja.
- Balogunt a szakmai vezetes akarja, de az Arsenalnak jelentosen csokkentenie kellene az arat, hogy legyen esely.
- CsaSzi9294
Ha azt nézzük, hogy hiányzik elölről egy magas, nagydarab center, aki taktikailag is Inzaghi egyik alapja, akkor a Beto, Scamacca kettős közül jön valamelyik. Így jó esély van szerintem is az olcsóbb Scamaccára.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:24 Biasin szerint a center helyzet:
- interfan
Inzaghi a hirek alapjan egyertelmuen Moratat akarja.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.30. 18:27Ha azt nézzük, hogy hiányzik elölről egy magas, nagydarab center, aki taktikailag is Inzaghi egyik alapja, akkor a Beto, Scamacca kettős közül jön valamelyik. Így jó esély van szerintem is az olcsóbb Scamaccára.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:24 Biasin szerint a center helyzet:
Mas kerdes, hogy Moratat nem akarja eladni az Atletico, es ragaszkodnak hozza, csak a 21m kivasarlasival tavozhat jelenleg.
Beto ara azert 25m koruli, kerdes ez hogy ferne bele...
Na meg ha annyira akarnank, akkor ha most ennyire targyalunk Samardzic kapcsan, siman kepbe lehetett volna o is.
Scamaccatol ellenben szabadulnank, olcso, tehat ha ezt a logikat akkor realis a felmerulese.
En bizok Balogunba.
De ha realisabb akarok lenni, akkor Morata (ha csokkentik az arat), vagy Scamacca lesz ebbol.
- CsaSzi9294
Balogunban én is bízom, de Samardzic érkezése (nekem legalábbis) keresztül húzta a dolgokat.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:31Inzaghi a hirek alapjan egyertelmuen Moratat akarja.
Mas kerdes, hogy Moratat nem akarja eladni az Atletico, es ragaszkodnak hozza, csak a 21m kivasarlasival tavozhat jelenleg.
Beto ara azert 25m koruli, kerdes ez hogy ferne bele...
Na meg ha annyira akarnank, akkor ha most ennyire targyalunk Samardzic kapcsan, siman kepbe lehetett volna o is.
Scamaccatol ellenben szabadulnank, olcso, tehat ha ezt a logikat akkor realis a felmerulese.
En bizok Balogunba.
De ha realisabb akarok lenni, akkor Morata (ha csokkentik az arat), vagy Scamacca lesz ebbol.
Scamaccára jó esély van, igen. Amennyiben Correát el tudnánk adni az araboknak, úgy abban az esetben szerintem újra képben lehetne Beto és nem Bonazzoli.
Azért gondolom így, mert most Samardzic után van ugye 23m ha jól emlékszem (de javíts ki ha nem). Jönne Scamacca 10-ért, marad 13. Ha sikerülne Correát minimum 12ért eladni már meg is lenne Beto ára és azért elég jó lenne a támadósorunk.
- interfan
Pont a napokban volt egy kerdes talan Schira vagy Moretto fele, hogy o miert nem tema az Internel Immobile.HerfortBalazs írta: ↑2023.07.30. 11:17 Csoda hogy Immobilet még nem dobták be.
A valasz az volt, hogy Immobile az ara miatt nem realis az Internel.
Egy Szaudi klub vinne, 25m fizut kapna, Lotito pedig 40m-t ker.
- Festa
Ezek közül egyértelműen Beto a leggyengébb képességű a legígéretesebb pedig Balogun.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:24 Biasin szerint a center helyzet:
Ezért fog érkezni Scamacca
- vaskalap
Balogunt sem biztos,hogy eladja az Arsenal,N'Ketiah ért ajánlatot készül tenni a Palace,és ha ő megy akkor Balo marad.
- g.e.r.a
Beto a leggyengébb? Scamacca miért lenne erősebb? Csak úgy kérdezem. Én soha nem láttam semmit a srácban. Egyszer volt egy 16 gólos szezonja a sassouloban assziszt nélkül. Összjátékban totál alkalmatlan. Inkább én úgy fogalmaznék, hogy Beto és Scamacca egy kategória nálam.Festa írta: ↑2023.07.30. 18:50Ezek közül egyértelműen Beto a leggyengébb képességű a legígéretesebb pedig Balogun.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:24 Biasin szerint a center helyzet:
Ezért fog érkezni Scamacca![]()
- Festa
Scamacca szerintem jobban megjátszható ,de mind két támadò ki kell szolgálni.g.e.r.a írta: ↑2023.07.30. 19:03Beto a leggyengébb? Scamacca miért lenne erősebb? Csak úgy kérdezem. Én soha nem láttam semmit a srácban. Egyszer volt egy 16 gólos szezonja a sassouloban assziszt nélkül. Összjátékban totál alkalmatlan. Inkább én úgy fogalmaznék, hogy Beto és Scamacca egy kategória nálam.Festa írta: ↑2023.07.30. 18:50Ezek közül egyértelműen Beto a leggyengébb képességű a legígéretesebb pedig Balogun.interfan írta: ↑2023.07.30. 18:24 Biasin szerint a center helyzet:
Ezért fog érkezni Scamacca![]()
Lukaku azért csúcsformában saját magát is képes volt helyzetbe hozni,ezt kis túlzással egyik jelöltnél sem látom. Nekem nagyon tetszene Sánchez visszatérése lenne,de erre kevés esélyt látok.
- mike
Morata - nincs semmi érvem mellette
Balogun - őt én eleve kizárom, mert láthatóan nincs pénzünk rá.
Beto - jó lenne harmadik csatárnak, de ha az olasz olcsóbb, akkor nincs kérdés.
Scamacca - egy igazi taplóarc, nem vagyok elájulva tőle, de inkább mint a juvés Morata, vagy drágább Beto.
Most én is Scamaccára tennék, 24 éves, megfizethető, elérhető, nem zsákbamacska, és talán ő is a legkomplexebb is közülük.
Talán elmondható hogy a legésszerűbb megoldás ő lenne.
Aztán majd valahogy elviselem a talpalnivaló ábrázatát
- interfan
Gazzetta szerint az Inter nem akar fizetni Scamaccaert, csakis ingyen kolcson + sima opcio.
Ugyanez a Roma ajanlata, es Pinto a Roma szakmai vezetoje Londoba utazik targyalni a West Hamel.
Mivel az Inter sem fizetne erte, ezert a West Ham egyik klubot sem reszesiti elonyben.
Ellenben Scamacca mindenben megallapodott a Romaval, ahova szeretne "hazaterni", es az Inter ajanlatat nem akarja meghallgatni sem jelenleg.
Gazzetta szerint az Internel egyaltala nem Scamacca a legfobb jelolt.
Ugyanez a Roma ajanlata, es Pinto a Roma szakmai vezetoje Londoba utazik targyalni a West Hamel.
Mivel az Inter sem fizetne erte, ezert a West Ham egyik klubot sem reszesiti elonyben.
Ellenben Scamacca mindenben megallapodott a Romaval, ahova szeretne "hazaterni", es az Inter ajanlatat nem akarja meghallgatni sem jelenleg.
Gazzetta szerint az Internel egyaltala nem Scamacca a legfobb jelolt.
- mike
Lassan 3 éve moneyballt játszunk, de érthetetlen számomra, hogy a kiesett Speziából miért nem hozzuk el Dragowskit, és Nzolát. Mindkettő magasan kiemelkedett onnan, fiatalok, és bagóért meglennének.
Dragowski 25 éves, sokszor védte ki a szemünket. Nzola meg 26, és igazi őserő, Lukaku light, szinte ugyanaz a stílus, és gólerős is.
Meglehetnének kb 15 millióból, ami kb ajándék lenne a jelen helyzetünkben.
Dragowski 25 éves, sokszor védte ki a szemünket. Nzola meg 26, és igazi őserő, Lukaku light, szinte ugyanaz a stílus, és gólerős is.
- interfan
Nem N'Zola erdemeit kicsitnyitve, de valahol talan ertheto, hogy miert nem komoly jelolt o.mike írta: ↑2023.07.31. 06:34 Lassan 3 éve moneyballt játszunk, de érthetetlen számomra, hogy a kiesett Speziából miért nem hozzuk el Dragowskit, és Nzolát. Mindkettő magasan kiemelkedett onnan, fiatalok, és bagóért meglennének.
Tobb Seria B es Seria C meccse van mint Seria A.
Meg ez talan hagyjan is, de azert annyira "golerosnek" sem mondanam, persze hozzateszem Lukaku sem volt az tavaly, es a felmerult Morata meg ilyen Scamacca nevek sem azok a "golgepek".
Nzola Seria A golszamai:
- 11 gol, ebbol 4db tizigol
- 2 gol
- 13 gol, ebbol 3db tizigol
Seria B golok:
- 43 meccs = 7 gol
Seria C golok:
- 62 meccs = 18 gol
Es azert egy par nap mulva 27 eves jatekosrol beszelunk.
Ismetlem, nem N'Zola erdemeit elvitatva, es ertem is amit irsz, mint "low-cost" megoldas, de en valahol megertem azt is, hogy sem Inzaghinak, sem a szakmai vezetesnek nem o a legfontosabb neve.
- mike
Hát éppen ez az, Morata, Beto számait hozta kb harmad, negyedannyiért.interfan írta: ↑2023.07.31. 07:15 Nem N'Zola erdemeit kicsitnyitve, de valahol talan ertheto, hogy miert nem komoly jelolt o.
Meg ez talan hagyjan is, de azert annyira "golerosnek" sem mondanam, persze hozzateszem Lukaku sem volt az tavaly, es a felmerult Morata meg ilyen Scamacca nevek sem azok a "golgepek".
- CsaSzi9294
Én nyugodt vagyok, MBappe fog jönni.mike írta: ↑2023.07.31. 08:19Hát éppen ez az, Morata, Beto számait hozta kb harmad, negyedannyiért.interfan írta: ↑2023.07.31. 07:15 Nem N'Zola erdemeit kicsitnyitve, de valahol talan ertheto, hogy miert nem komoly jelolt o.
- Inter101
Szerintem gólok számában megleszünk akárki jön! Inzaghi támadó focit játszat helyzetek lesznek! Az egyáltalán nem mérvadó hogy egy általában védekezésre épített csapatban ki mennyi gólt lő, mert ez most az Internél homlokegyenest más helyzet lesz!
Remélem nem a balhés Angliából menekülő játékos jön aki igazából nem is akar az Interben játszani! Ilyen játékosok nekem nem kellene(ha tényleg igaz ugyebár)!
Remélem nem a balhés Angliából menekülő játékos jön aki igazából nem is akar az Interben játszani! Ilyen játékosok nekem nem kellene(ha tényleg igaz ugyebár)!
- interfan
Es a Qatari Allam vagy a Szaudi Allam jon majd tulajdonosnak?
- interfan
Gazzetta szerint az Inter informaciot kert Jonathan David ugyeben, viszont az ara min 50m, emiatt nem realis.
Gazzetta szerint egy esetben lehetne barmi esely, ha a tamadora szant penzt + Gosens + Correa eladasa sikerulne, es a potlasukra szant penzt teljes egeszeben Davidre forditanak.
De ez egy valoszinutlen forgatokonyv.
Szinten a Gazzetta szerint a Roma ma targyal Scamaccaert.
Az Internek lenne penze fizetni, viszont nem akarnak erte.
Ezert tovabbra is a Morata, Balogun, Beto sor a favorit.
Gazzetta szerint egy esetben lehetne barmi esely, ha a tamadora szant penzt + Gosens + Correa eladasa sikerulne, es a potlasukra szant penzt teljes egeszeben Davidre forditanak.
De ez egy valoszinutlen forgatokonyv.
Szinten a Gazzetta szerint a Roma ma targyal Scamaccaert.
Az Internek lenne penze fizetni, viszont nem akarnak erte.
Ezert tovabbra is a Morata, Balogun, Beto sor a favorit.
- interfan
A Chelsea allitolag viszi Disasit 50m-ert, a keresztszalag szakadas szenvedett 100 millios Fofana helyere.
Hatha igy Chalobah kolcsonadasa elott megnyilik az ut.
En nagyon orulnek neki, ha valami hasznalhato KH erkezne, mert szerintem meglehetosen necces a helyzetunk hatul.
Hatha igy Chalobah kolcsonadasa elott megnyilik az ut.
En nagyon orulnek neki, ha valami hasznalhato KH erkezne, mert szerintem meglehetosen necces a helyzetunk hatul.
- Stankov
Talán Sempreinter-en volt fenn egy cikk hogy lesz valami új szabályozás és az angol játékosok nem számítanak eu kívülinek és ezért újra képbe kerülhet Chalobah.
Őszintén szólva én azt se tudtam hogy eddig annak számítottak.
Davidnek meg örülnék, ő már volt itt téma régebben is beszéltünk róla.
Csak hát az ára,meg Inzaghi. Biztos vagyok benne hogy ameddig itt van Correa addig csak egy magas centerbe gondolkozik ilyen stílusú támadónk nincs.David meg inkább Thuram/Lautaro stílusú játékos
Őszintén szólva én azt se tudtam hogy eddig annak számítottak.
Davidnek meg örülnék, ő már volt itt téma régebben is beszéltünk róla.
Csak hát az ára,meg Inzaghi. Biztos vagyok benne hogy ameddig itt van Correa addig csak egy magas centerbe gondolkozik ilyen stílusú támadónk nincs.David meg inkább Thuram/Lautaro stílusú játékos
- CsaSzi9294
- interfan
Jaa, azt hittem mar van valami bennfentes infod.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.31. 11:39Nekem igazából mindegy.![]()
- CsaSzi9294
Nem, majd délután beszélek Ausillioval, rákérdezek. Ő úgy is szereti ezeket tovább adni.
- interfan
Romano mar cafolja is, hogy David egyaltalan felmerult volna.
Nincs semmi az ugyben, es nem jelolt David az Internel.
Nincs semmi az ugyben, es nem jelolt David az Internel.
- CsaSzi9294
Szerintem Scamacca lesz ebből. Balogun túl drága (kivéve ha Correa megy), Beto is 25m. Moratát se nagyon akarják elengedni (hála Istennek). David meg kb annyira esélyes, mint én.
- interfan
Ha tippelni kell akkor Morata vagy Scamacca lesz sajnos.CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.31. 12:53Szerintem Scamacca lesz ebből. Balogun túl drága (kivéve ha Correa megy), Beto is 25m. Moratát se nagyon akarják elengedni (hála Istennek). David meg kb annyira esélyes, mint én.
Ha remenykedek az utolso pillanatig, akkor Balogun.
- interfan
FcInternews sajat forrasai ket uj cserekapus nevet dobtak be.
Egyik a Salernitana cserekapusa Sepe, gyakorlatilag ingyen megszerezheto, a fizetese miniamalis.
Masik Musso, akitol az Atalanta szabadulna, de a 12m ara az Internek nem lehetoseg, es csak ingyen kolcson + sima opcio merulhetne fel.
Egyik a Salernitana cserekapusa Sepe, gyakorlatilag ingyen megszerezheto, a fizetese miniamalis.
Masik Musso, akitol az Atalanta szabadulna, de a 12m ara az Internek nem lehetoseg, es csak ingyen kolcson + sima opcio merulhetne fel.
- CsaSzi9294
Sepe amúgy teljesen megfelelne szerintem. Olyan 2. számú kapus szint.interfan írta: ↑2023.07.31. 13:53 FcInternews sajat forrasai ket uj cserekapus nevet dobtak be.
-
cuchu11
CsaSzi9294 írta: ↑2023.07.31. 11:49Nem, majd délután beszélek Ausillioval, rákérdezek. Ő úgy is szereti ezeket tovább adni.![]()
-
cuchu11
Mondjuk azért lassan már beeshetne Sommer.
Három hét sincs a startig, egy kicsit össze kéne szokni a hátsó sornak...
Három hét sincs a startig, egy kicsit össze kéne szokni a hátsó sornak...