Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Festa »

vaskalap írta: 2023.08.01. 16:34 Nem lesz ebből semmilyen MrX,csak Mikka Makka.
Szeretem ha valaki a realitás talaján gondolkodik.
Amúgy ha egy Sassuloban tudott 16 gólt szerezni akkor talán majd nálunk is betalál majd egyszer kétszer.
Azt,hogy Angliában hányt gól szerzett az egy dolog.Érdemes megnézni hogy,Immobilének mennyire nem ment Sevillában vagy a Dortmundban.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta: 2023.08.01. 17:56
vaskalap írta: 2023.08.01. 16:34 Nem lesz ebből semmilyen MrX,csak Mikka Makka.
Szeretem ha valaki a realitás talaján gondolkodik.
Amúgy ha egy Sassuloban tudott 16 gólt szerezni akkor talán majd nálunk is betalál majd egyszer kétszer.
Azt,hogy Angliában hányt gól szerzett az egy dolog.Érdemes megnézni hogy,Immobilének mennyire nem ment Sevillában vagy a Dortmundban.
A képességeivel van szerintem a legkisebb bajunk, szerintem is jó csatár.
Viszont volt komoly sérülése angolban, ezért elég kockázatos, meg kb Nainggolan szinten rómás, és kb annyi esze is van/nincs mint a belgának.

Nehéz ügy.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Schira szerint beajánlották hozzánk Tomiyasut.
Ő szerintem egy jó opció, ismeri a 3 védős rendszert még Bolognából és az Arsenalból is.
Az utóbbi időben elég sérülékeny, de hátha újra magára találna olaszban.
Sokkal inkább, mint Demiral.

interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

PellerG írta: 2023.08.02. 07:22 Schira szerint beajánlották hozzánk Tomiyasut.
Ő szerintem egy jó opció, ismeri a 3 védős rendszert még Bolognából és az Arsenalból is.
Az utóbbi időben elég sérülékeny, de hátha újra magára találna olaszban.
Sokkal inkább, mint Demiral.
Sky es Di Marzio szerint tovabbra is Toloi a cel a KH posztra, viszont 4-5m az ara amit nem tudunk kifizetni.

Az azert latszik, hogy Demiral legutolso a sorban.
Ami valljuk be ertheto...

Viszont latjuk, egy 33 eves Toloiert is fizetni kell, mi meg nem igazan tudunk.

Egyszoval akarmennyire is nem igazan akarja az Inter Demiralt, lehet megis muszaj lesz ot hozni, mivel ingyen van.

En megmondom oszinten nem varok mar meglepetest:
Sommer
Demiral
Samardzic
Scamacca

Aztan remelem tevedek, es lesz valami csavar, lesz valami pozitiv meglepetes.
Akar ilyen altalad irt Tomiyasu, mert valoban 100X inkabb o mint Demiral.
Akar elol valami uj nev, akar ilyen Daka, barki.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Mi van a jó öreg Lazaro barátunkkal? Nagy a csend és még mindig itt van nálunk.
interfan

FEKA84 írta: 2023.08.02. 08:09 Mi van a jó öreg Lazaro barátunkkal? Nagy a csend és még mindig itt van nálunk.
Valoszinu kidobjuk valahova ingyen kolcson, mint az elmult evekben.
Jovore meg lejar a szerzodese, es mar vissza sem kell ternie az Interbe.
interfan

Berardi elmondta, nem biztos hogy marad a Sassuolo jatekosa.
Sassuolo elnoke elmondta, remeli csak viccel, mert o meg ajanlatot sem kapott Beraridert, de a piac meg hosszu, es barmi tortenhet.

Mekkorat szolna, ha Scamacca helyett o jonne.

Perdze meg csak pletyka szinten sincs ilyen.
Sot egyre tobb helyrol, Romano, Sky, Di Marzio, Gazzetta is megerositik az Inter uj ajanlatat Scamaccaert, ami 25m fix + 5m bonusz.

Tehat inkabb maradok a foldon.

Sensiert erdeklodik a Torino es a Fiorentina, az Inter 6m-t ker erte.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2023.08.02. 08:18 Berardi elmondta, nem biztos hogy marad a Sassuolo jatekosa.
Sassuolo elnoke elmondta, remeli csak viccel, mert o meg ajanlatot sem kapott Beraridert, de a piac meg hosszu, es barmi tortenhet.

Perdze meg csak pletyka szinten sincs ilyen.
Sot egyre tobb helyrol, Romano, Sky, Di Marzio, Gazzetta is megerositik az Inter uj ajanlatat Scamaccaert, ami 25m fix + 5m bonusz.

Tehat inkabb maradok a foldon.
Mi van Interfan elaludtál?
6kor már az első hozzaszòlas kint szokott lenni.😉
Szerintem már semmi nem ment minket mikkamakkatòl aztán én bízom benne,hogy a jobbik arcát mutatja majd.Sensinek (hiába a gòlok)nem adunk újabb esélyt ezért érkezik majd Samardzic a helyére.

Tegnap Thuram mozgása jò volt,de Lautaroval még nem érzik egymást. Persze itt nagy kérdés,hogy Scamacca a kezdőben jön vagy Thuram lesz inkább az.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2023.08.02. 08:18 Berardi elmondta, nem biztos hogy marad a Sassuolo jatekosa.

Jobb mint Scamacca de neki nincs posztja Inzaghi rendszerében. Amiben ő igazán jó azt ki is vennéd belőle a sima 2 csatáros játékkal. Szerintem ő szenvedne nálunk. :?
interfan

Cupi írta: 2023.08.02. 10:04

Jobb mint Scamacca de neki nincs posztja Inzaghi rendszerében. Amiben ő igazán jó azt ki is vennéd belőle a sima 2 csatáros játékkal. Szerintem ő szenvedne nálunk. :?
Nekem errol mindig Ausilio nyilatkozata jut eszembe:

"
Te is figyelted Kvaratskheliat tavaly?

Igen, targyalas is volt megbeszelve.
Viszont nem lett belole semmi, mert a 3-5-2 jatekrendszerbe o nem illett.
Olyan jatekosnak tartottam, akit erdemes figyelni, de azt a tanacsot adtam, hogy nem mukodokepes az o erkezese a 3-5-2 rendszer miatt.
"

Szamomra alapveto, hogy a kerethez igazitom a taktikat, nem pedig forditva.
Mert ez, hogy van 1db taktikank, es kesz, ennyi kifujt, haaat eleg nehez egy helyzet...
Cupi

interfan írta: 2023.08.02. 10:55

Szamomra alapveto, hogy a kerethez igazitom a taktikat, nem pedig forditva.
Mert ez, hogy van 1db taktikank, es kesz, ennyi kifujt, haaat eleg nehez egy helyzet...
Oké de nem én és nem is te vagy az edző hanem Inzaghi. ;) Róla meg tudjuk nem szeret váltani. Tehát nincs sok értelme olyan játékosra áldozni akit majd nem fog tudni használni.
interfan

Cupi írta: 2023.08.02. 10:58 Róla meg tudjuk nem szeret váltani. Tehát nincs sok értelme olyan játékosra áldozni akit majd nem fog tudni használni.
Pont ez a baj.
Ezert maradunk le olyan jatekosokrol, mint lasd Kvaratskhelia, de akar felehetne hozni Berardit is.
Mennyivel elorebb lennenk, ha csak egy minimalis, 1% rugalmassag lenne az edzonkben e teren.
mike

Cupi írta: 2023.08.02. 10:04

Berardi :angel: , ne szívassatok, állati lenne, bármit eljátszik, simán el tudom képzelni Lautaro mellett is.
Elmúlt 4 Serie A szezonban 58 gól 42 assziszt.
Ilyen számokról Morata, Scamacca, Beto még együtt is csak álmodnak.

Kár hogy semmi sem lesz belőle.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Tomiyasut én nagyon adnám,bár nem véletlen ajánlgatják,lehet többet lenne sérült,mintSensi.
interfan

Goal.com szerint az Atalanta penz + Demiral uzletet ajanlott a West Hamnek Scamaccaert, amivel megeloztek az Intert.

Egyelore nem erkezett mashonnan megerosites errol.
Cupi

mike írta: 2023.08.02. 11:06

Berardi :angel: , ne szívassatok, állati lenne, bármit eljátszik, simán el tudom képzelni Lautaro mellett is.

Jó játékos Berardi és örülnék is neki ha jönne de azt tartom amíg Inzaghi az edző ő nem azon a poszton játszana ahol igazán jó. ;) Erősségeit ki is ölöd azzal ha beteszed középcsatárnak bárki mellé is. Persze úgyse jön, szóval mind1 is. :)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Cupi írta: 2023.08.02. 13:00
mike írta: 2023.08.02. 11:06

Jó játékos Berardi és örülnék is neki ha jönne de azt tartom amíg Inzaghi az edző ő nem azon a poszton játszana ahol igazán jó. ;) Erősségeit ki is ölöd azzal ha beteszed középcsatárnak bárki mellé is. Persze úgyse jön, szóval mind1 is. :)
Teljesen igazad van, én is ezt fejtegettem pár hete.
interfan

Sportmediaset tagadja a Goal.com ertesuleset, miszerint az Atalanta ajanlatot tesz Scamaccaert.
Sportmediaset szerint nincs mas erdeklodo csak az Inter, es az Internek teljesen szabad a palya, nincs konkurencia es verseny Scamacca kapcsan.

TMW szerint az Inter ujra megprobal meg egy 15m ajanlatot tenni Morataert, bonuszokkal egyutt 18-20m, es ha ezt nem fogadjak el, akkor megteszi az ajanlatot Scamaccaert.

Gazzetta szeint az Internel csakis ingyen kolcson + sima opcios KH lehetoseg, az Arsenal pedig vegleg adna el Tomiyasut, ezert jelenleg nem lehetoseg.

Romano viszont cafolja, hogy Tomiyasut barmilyen Olasz klubnak felajanlottak volna.

Kozben bedobtak Diallo nevet is a PSG-bol mint KH lehetoseg.

Brazao pedig a Ternanaba tavozott ingyen kolcson.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Luis Alberto meg kikerült a keretből a Lazionál, állítólag szerződés hosszabbítás meg akadt közte és a klub között.
Kíváncsi vagyok hogy bedobják-e a nevét, ő is kis kedvence Inzaghinak.
Calciomercatos Interrel foglalkozó oldalán olvastam hogy Samardzic hasonló szerepkört kaphat Inzaghinál, épp mint Luis Alberto, az érdekessége hogy Immobile mögött játszott mint segunda punta/trequartista ekkor konkrétan 1db csatár volt a pályán.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Stankov írta: 2023.08.02. 16:01 Luis Alberto meg kikerült a keretből a Lazionál, állítólag szerződés hosszabbítás meg akadt közte és a klub között.
Kíváncsi vagyok hogy bedobják-e a nevét, ő is kis kedvence Inzaghinak.
Calciomercatos Interrel foglalkozó oldalán olvastam hogy Samardzic hasonló szerepkört kaphat Inzaghinál, épp mint Luis Alberto, az érdekessége hogy Immobile mögött játszott mint segunda punta/trequartista ekkor konkrétan 1db csatár volt a pályán.
Pont ezen gondolkodtam én is. Normális csatárt úgy tűnik nem tudunk hozni. A szerb sráccal viszont így lenne egy ilyen felállásra lehetőség. De ez csak papíron van így. Egyszerűen nem tudom ezt Inzaghiból kinézni, hogy pl. (az alacsony) Lautaro center, és mögötte egy kulcs pozícióban egy fiatal srác játszik.
Pedig a brazil válogatottaknál is így volt régen, hogy a támadók voltak a legfiatalabbak.
interfan

Sommer nehez helyzete miatt, Matteo Moretto es a Relevo szerint az Internel alternativ nevet neztek, o pedig Bento az Athletico Paranaese kapusa.

Megerositik Bento nevet az FcInter1908 sajat forrasai, valamint a TMW is.

Egyre tobb helyen emelik ki, Stankovic lehet az Inter 2.szamu kapusa jovore.

Romano szerint elorehaladottak a targyalasok a Benfica es a Shaktar kozott Trubin kapcsan.
Romano szerint az Inter kiszallt, csakis akkor johet szoba, ha jovore ingyen megszerezheto.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2023.08.02. 19:07 Egyre tobb helyen emelik ki, Stankovic lehet az Inter 2.szamu kapusa jovore.
Ahogy most alakulnak a dolgok, még könnyen első számú is lehet.

Nem tudom ki hogy van vele, de én ebben a helyzetben nem biztos hogy hoznám Samardzic-ot. A megmaradt kb 40M-ből már csak egy kapust, meg egy csatárt hoznék. Középső védő posztot tavaly is lehoztuk 5 emberrel (szükség esetén Dimarco is tud ott játszani, vagy ha minden kötél szakad egy primavera), középpályán meg darabra is, korban is, meg szerintem minőségben is megvagyunk akár Sensi, akár Fabbian marad. Egy minőségi kapusra, és egy használható csatárra viszont mindenképpen szükségünk van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matrix23 2023.08.02. 20:26-kor.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.08.02. 19:07 Sommer nehez helyzete miatt, Matteo Moretto es a Relevo szerint az Internel alternativ nevet neztek, o pedig Bento az Athletico Paranaese kapusa.

Megerositik Bento nevet az FcInter1908 sajat forrasai, valamint a TMW is.
Bevallom nem hallottam még a nevét, de videók alapján látok benne fantáziát. Elég nagydarab, ruganyos és csak 24 éves. Én rá szavazok. 😁
interfan

Sky es Di Marzio szerint is erdekelte az Intert Bento, viszont az ara tul magas, 10m koruli, az Inter ennyit nem tud fizetni, ezert nem szandekozik az Inter ajanlatot tenni.

Ellenben Di Marzio szerint 48 oran belul lezarulhat Sommer erkezese, es az Inter remeli, szombaton mar rendelkezesere all Sommer.
Stankov

matrix23 írta: 2023.08.02. 20:10 Nem tudom ki hogy van vele, de én ebben a helyzetben nem biztos hogy hoznám Samardzic-ot.
Fura az biztos az egész. Máshol is eléggé értetlenül állnak ehhez a transzferhez. Főleg hogy tavaly Inzaghi Asllanit se nagyon játszatta és Samardzic se tapasztaltabb.
Még a lapokat is teljesen megzavarta :D Megy a találgatás. Állítólag Ausilio ragaszkodott hozzá hogy ne engedjük máshová igazolni mert már a csalók és a Napolinál is szóba került
mike

interfan írta: 2023.08.02. 19:07 Romano szerint elorehaladottak a targyalasok a Benfica es a Shaktar kozott Trubin kapcsan.
Romano szerint az Inter kiszallt, csakis akkor johet szoba, ha jovore ingyen megszerezheto.
Nem értem hogy miért egy 35 éves kapust hajszolunk hónapok óta.
Nem baj, majd a Benfica megveszi Trubint, nincs kétségem hogy jövőre már a háromszorosát fogja érni.

Sommer + Scamacca kb 28 millió
Trubin + Nzola kb 28 millió (vagy kevesebb)

Én az utóbbit párost választanám, ami persze kit érdekel ? :D
interfan

Gazzetta es a Sky szerint is osszesen 20m-t fizetunk Samardzicert.
4m kolcson + 16m euros kotelezo opcio.
2028-ig ir ala, es evente 2m euros fizetest kap.
Fabbianert 4,5m-t fizet az Udinese, majd 12m visszavasarlasi opcionk lesz, az Udinesenek pedig 20m-s ha az Inter visszaveszi.

Samardzicon kivul Sommer erkezeset is lezarhatjuk a hetvegen.

Sky szerint Scamacca ugyben is optimizmus van.
Romano is cafolja az Atalanta erdeklodeset, csak az Inter erdeklodik Scamaccaert, nincs senki mas.

FcInternews sajat forrasai is megerositik, nincs erdeklodes Correaert a Szaudiaktol, hiaba ajanlottak kozvetitok.
Bedobtak a Fiorentina nevet, ha eladnanak tamadokat, viszont Correa fizetese miatt nincs is esely az uzletre.

Fiorentinaval Sensi kapcsan targyalunk, 6m-t kerunk erte.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

mike írta: 2023.08.03. 06:35
interfan írta: 2023.08.02. 19:07 Romano szerint elorehaladottak a targyalasok a Benfica es a Shaktar kozott Trubin kapcsan.
Nem értem hogy miért egy 35 éves kapust hajszolunk hónapok óta.
Nem baj, majd a Benfica megveszi Trubint, nincs kétségem hogy jövőre már a háromszorosát fogja érni.

Sommer + Scamacca kb 28 millió

Jahj ez az Nzola nagyon túl van hypeolva.
Eddig a Spezia volt számára a max, Fiorentinán kívül nincs kérője.
Ráadásul 15 misit ker érte a Spezko... (link)

Akit viszont tényleg sajnálok az Kamada.
Lotito ingyen viszi 3 Mio.+bónuszok fizuval, jövőre .meg eladja majd 35-40-ért...

A Wolfsburg viszi Rogeriot a Sassuolotól, így Gosens jó eséllyel maradni fog, Carlos Augusto így meg Merdás lehet.

mike

PellerG írta: 2023.08.03. 08:12 Akit viszont tényleg sajnálok az Kamada.
Lotito ingyen viszi 3 Mio.+bónuszok fizuval, jövőre .meg eladja majd 35-40-ért...
Kamada ingyen tényleg nagy húzás lett volna, nagyon sokoldalú, pengés középpályás.
Sajnálom hogy ilyen ziccert kihagyunk.
interfan

PellerG írta: 2023.08.03. 08:12
mike írta: 2023.08.03. 06:35 Sommer + Scamacca kb 28 millió

Jahj ez az Nzola nagyon túl van hypeolva.
Eddig a Spezia volt számára a max, Fiorentinán kívül nincs kérője.
Ráadásul 15 misit ker érte a Spezko.

A Wolfsburg viszi Rogeriot a Sassuolotól, így Gosens jó eséllyel maradni fog, Carlos Augusto így meg Merdás lehet.
Nekem inkabb Scamacca volt/van "tul hypolva".
Tavaly is ami ment vele kapcsolatban...
Scamaccanak sincs keroje csak mi.

Ettol fuggetlenul valoban N'Zola sem egy csoda, sot, sokszor irtam, de tobb Seria C es B meccse van mint Seria A.

Nagyon hasonlo a ket jatekos osszmutatoja.
N'Zola 77 Seria A meccs, 26 gol, 6 golpassz, ossz 32 kanadai pont.
Scamacca meg 65 Seria A meccs, 24 gol, 2 golpassz, 26 kanadai pont.
N'Zola 2,4 meccses gol/golpassz atlag.
Scamacca 2,5 meccses.

Emiatt en ertem amit Mike ir, mert meg az altalad irt 15m is olcsobb mint a 25m Scamaccaert.
Maradek penz meg mehetne masra.
Dehat N'Zola sem egy csoda, de sajnos Scamacca sem.
En egyiket sem hoznam, dehat sokra nem megyek vele...

Erdekes hogy Gosens mennyire nem kell senkinek, pedig meg sokat sem kerunk erte.
De egy 15m kotelezo opciot nem tudunk kicsikarni senkibol...
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

Gosens eseteben nem olyan kis keres az a 15 millionyi kotelezo opcio, ahogy beallitod Interfan.
Alapvetoen olyan csapatokra akarjuk rasozni, akiknek az a jatekos politikaja, hogy magasabban jegyeztt csapatoknak ertekesitsenek jatekosokat tovabb, mint pl az Internek.
Na most Gosens kijelentheto, hogy megbukott egy magasan jegyzett csapatban, tehat magas a riziko faktora.
Lassuk be, itt a forumon sincs senki, aki pezsgot bontana, ha egy ugyanilyen hatteru jatekosert mi adnank 15 millios kotelezo opciot.
Szerintem ot valamilyen jatkos bizniszbe lenne ertelme bevonni, kerni erte par ifistat, akiket akar opciokkal/ vv opciokkal kolcson adhatunk. Ugy emlekszem a juve csinalt ilyesmit anno Tevez kapcsan.
De visszaterve: szerintem kotelezo opcioval o nem lesz innen elvive, nagyon maximum egy alacsony (kb. 500.000 euroert) torteno kolcson adast es felteteles opciot tudok elkepzelni a realitasok talajan.
De persze lepodjek.meg.
Stankov

Kár hogy Tomiyasu nem jön komolyabban szóba. Benne van potenciál, Bolognaba jó volt.
Csak hát sérülések nála is nagy gondot okoznak
CsaSzi9294

GdS szerint amint sikerül lezárni Sommert és Samardzicot, utána 3 új igazolást szeretnénk még a mercaton.
Jövő hét meghatározó lehet Scamacca ügyben, ezután lesz időnk egy második számú kapus, illetve Tomiyasu lehetséges leigazolására.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... -tomiyasu/
CsaSzi9294

Sommer
Tomiyasu-Acerbi-Bastoni
Cuadrado-Barella-Calha-Frattesi-Dimarco
Thuram-Lautaro

Én most ezt jósolom jövő évi kezdőnek.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Olvastam egy pletykát egy Sensi - Luiz Felipe cserét
A betissel nem tudom ez mennyire lehet valós szerintem nem lenne rossz nekünk
CsaSzi9294

Castrovilli 12m-ért igazol a Bournemouthba. Sajnálom, én régóta elhoztam volna.
mike

Stankov írta: 2023.08.03. 15:57 Kár hogy Tomiyasu nem jön komolyabban szóba. Benne van potenciál, Bolognaba jó volt.
Tomiyasu és Kamada.
Mindkét japcsi jöhetne, elférnének itt.

Nagatomo lájkolja ezt:)
interfan

Gazzetta szerint az Inter hetvegen bejelentheti a Sommer-Samardzic parost.

Scamaccaval megvan a megallapodas, es a West Hamel is kozel, a Sky, Sportmediaset szerint jovoheten ulnek le a csapatok.
25m + bonuszokat ker a West Ham.

Gazzetta is megerositi, az Arsenal jelenleg csakis a vegleges eladast akarja Tomiyasu kapcsan, az Inter viszont csak ingyen kolcson + sima opciot adna, igy o kiesik a kepbol.
Pavard teljesen elerhetetlen, a telen felmerult Djalo a keresztszalag szakadasa miatt maximum jovore ingyen lehet opcio.
Felmerult Luiz Felipe, de a Gazzetta szerint nincs megerosites.
Toloit szeretnenk, viszont az Atalanta nem adja 4-5m alatt, mi meg ennyit nem tudunk fizetni.
Gazzetta szerint ezert tovabbra is Demiral aki a legkonnyebben elerheto, viszont o nem gyozte meg a vezetoket, es csak a legutolso a sorban, ezert meg megprobalunk Toloi kapcsan targyalni.
Ha nem sikerul senki mas, akkor erkezhet Demiral.

FcInternews sajat forrasai szerint Alexis Sanchez es az ugynoke felajanlotta magat az Internek.
Mindossze 2m fizetest kerne, es elutasitotta egyelore a Szaudi klubokat, es az Interbe szeretne visszaterni.
Imadja az Inter es a Milanot, viszont az Inter vezetes es Inzaghi valasza egyelore nem volt pozitiv.
Correa tavozasa eseten johet csakis szoba, viszont Correaert tovabbra sincs erdeklodes sehonnan.
mike

interfan írta: 2023.08.04. 06:10 Gazzetta szerint az Inter hetvegen bejelentheti a Sommer-Samardzic parost.

Scamaccaval megvan a megallapodas, es a West Hamel is kozel, a Sky, Sportmediaset szerint jovoheten ulnek le a csapatok.

FcInternews sajat forrasai szerint Alexis Sanchez es az ugynoke felajanlotta magat az Internek.
Mindossze 2m fizetest kerne, es elutasitotta egyelore a Szaudi klubokat, es az Interbe szeretne visszaterni.
Sommer és Samardzic.
Úgy legyen, végre történne valami, mert hetek óta csak a fingot köszöröljük. Samardzic hatalmas fogás lesz.

Scamacca egyre drágább, remélem jól megnézzük a térdét, ami miatt a szezon felét kihagyta.
Ja és a WHU az általam is erőltetett Nzolát vinné Scamacca helyére 10 M körül......

Alexisssss, miért nem hozzuk? Imádnám. És remek szezonja volt az OM-ben. Ideális csereember, mindig odateszi magát.
INTER-1908

mike írta: 2023.08.04. 06:37
interfan írta: 2023.08.04. 06:10 Gazzetta szerint az Inter hetvegen bejelentheti a Sommer-Samardzic parost.

Sommer és Samardzic.
Úgy legyen, végre történne valami, mert hetek óta csak a fingot köszöröljük. Samardzic hatalmas fogás lesz.

Scamacca egyre drágább, remélem jól megnézzük a térdét, ami miatt a szezon felét kihagyta.
Ja és a WHU az általam is erőltetett Nzolát vinné Scamacca helyére 10 M körül......

Alexisssss, miért nem hozzuk? Imádnám. És remek szezonja volt az OM-ben. Ideális csereember, mindig odateszi magát.
+1
Correa remélem eltakarodik...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Nagyon meglepődnék Sommer bejelentésén, amíg a Bayern nem szerződtet
egy új kapust...
vaskalap

Kamada közben a Lazioba ment.
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

Ha Sommert nem tudjuk lezarni a heten, szerintem el is kell engedni es ezzel egyutt akar zsebbe nyulva megoldani a kapusposztot. Igazsag szerint szerintem mar reg tovabb kellett volna lepni es letudni ezt a kerdest. Annak fenyeben plane, hogy Onana tavozasa azert nem derult egbol villamcsapaskent tortent.
Az nem jarja, hogy lassan 2 hettel a rajt elott ne legyen kapusunk. Ez akkor is igy gondolom, ha ez azzal jar, hogy nem tudjuk leigazolni Samardzic-t.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Állítólag kifizetjük a 6 milliós kivásárlási díjat és nem szarakodunk tovább, így jöhet Sommer végre. Ez reggeli hír.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... nto-932160
vaskalap

Scamaccara rálicitált az Atalanta.Mondjuk pénz az van ott most.
mike

vaskalap írta: 2023.08.04. 16:15 Scamaccara rálicitált az Atalanta.Mondjuk pénz az van ott most.
Jaja 25 + 5 milliónál jár a licit.
Ne legyünk hülyék, vigyék nyugodtan.
Stankov

HerfortBalazs írta: 2023.08.04. 16:07 Állítólag kifizetjük a 6 milliós kivásárlási díjat és nem szarakodunk tovább, így jöhet Sommer végre. Ez reggeli hír.

https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... nto-932160
Hát lehet már ezt rég ki kellett volna fizetni.
Láttam valahol olyat is hogy ez a kivásárlási ár csak akkor lép életbe ha Neuer 100% felépült
INTER-1908

mike írta: 2023.08.04. 16:20
vaskalap írta: 2023.08.04. 16:15 Scamaccara rálicitált az Atalanta.Mondjuk pénz az van ott most.
Jöjjön Alexis ;)
CsaSzi9294

INTER-1908 írta: 2023.08.04. 17:13
mike írta: 2023.08.04. 16:20
Jöjjön Alexis ;)
Én is örülnék neki, de nem tudom elképzelni, hogy Inzaghi bele mennyen, főleg azután, hogy az utolsó meccsén is Caicedo játszott helyette.

Nem igaz, hogy nem tudunk egy normális játékost igazolni, mert mindig valaki b*zizik.
Költsünk akkor egy fiatal kapusra (Bento) és egy védőre (Tomiyasu), csatárnak meg ott van Esposito. Valahogy csak kihúzzuk, max átállunk 3511re.
CsaSzi9294

GdS szerint megvan a megállapodás a Bayernnel. 6M-ért érkezik Sommer!
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... n-accordo/

Sky szerint amennyiben Scamacca az Atalantába megy 2 alternatíva marad. Balogun és Beto.
https://www.fcinter1908.it/copertina/sk ... -rilancia/

DiMarzio szerint ha nem jön össze Scamacca elsődleges cél Balogun lesz, majd Beto.
https://m.fcinternews.it/focus/di-marzi ... eto-932193

A GdS és a SportMediaset szerint viszont Beto felé fogunk fordulunk, elkerülve a licitháborút Scamaccáért. A portugál olcsóbb is lenne, mint az olasz, így szerintük ő az első számú alternatíva. Az SM szerint már egyeztettünk is az Udinével.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... e-davvero/
https://m.fcinternews.it/focus/i-sm-i-s ... eto-932183

CdS szerint Morata kezd végleg eltávolodni, mivel az Inter inkább fiatalodni szeretne, így a 31 éves játékos nem illik ebbe az irányba. Valamint az ATM által kért 20 millió is sok.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... e-lontano/

TMW szerinte a Brighton és DeZerbi érdeklődést mutat Asllani iránt. A lap szerint csak egy jó ajánlat esetén engednénk el a játékost.
https://m.fcinternews.it/focus/i-tmw-i- ... ter-932190
Válasz küldése