Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

k.tomi880421

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

-Romano lehozta a Here we go-t Sommer ügyében, kifizetjük a 6 millás kivásárlási árát, hétfőn érkezik orvosira.
-Scammaccáért az Atalanta 30m fix eurót ajánlott plusz további százalékokat a West Hamnek a továbbértékesítésből.
Scamacca viszont az Intert részesíti előnyben.
-A Sportitalia szerint újranyitottuk a Balogun dossziét akik szerint mindig ő volt az első számú jelölt a csatár posztra. Az
ajánlatunk 35m EUR és a lap szerint ezt az Arsenal el is fogja fogadni.
-Samardzic az Udine edzőmeccsén újra nem lépett pályára. Egyre biztosabb az érkezése.

Elmegy Correa ugyeeeee. Reménykedjünk.
Akkor lenne Lau, Thuram, Balogun és Alexis 4-es elől.
Ez pedig nagyon megkavarná Inzaghi taktikáját, Thuram az egyedüli ezek közül aki magas a 192 cm-ével...
Lau 174 cm
Balogun 178 cm
Alexis 169/ Correa 188 cm de szerintem előbbinek több fejesgólja van mint az utóbbinak :D

Belenéztem az edzőmeccsekbe és az első félidőt mindig ívelgetésekkel kezdtük nyilván nem túl sok sikerrel Dzeko és Lukaku hiányában aztán jöttek a cserék és a kreatívabb futball azokból meg Frattesi vette ki a részét.

Remélem Inzaghinak nem marad meg ez a korlátozottsága, hogy akkor is ívelgetünk ha 169-178 cm-es csatárok vannak fent.
Vagy majd felküldi csatárnak Bastonit mint annó Mou Fellainit a MU-ban :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára k.tomi880421 2023.08.04. 20:46-kor.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Pedulla is lehozta folynak a tárgyalások és közel a megegyezés Balogun kapcsán. 30-35m körül engedheti el az Arsenal.
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... r-balogun/
k.tomi880421

CsaSzi9294 írta: 2023.08.04. 20:42 Pedulla is lehozta folynak a tárgyalások és közel a megegyezés Balogun kapcsán. 30-35m körül engedheti el az Arsenal.
Várható volt. Én személy szerint nem nagyon hallottam más érdeklődőről iránta. Csak nehogy nagyon mellényúljunk. Thuram 6,5 millás fizuját én nagyon soknak tartom ill. ez a 30-35 is sok egy szezon után a francia ligában Balogunért.
Bár hozzáteszem így előre jól hangzik de vannak fenntartásaim.
Viszont ha Correa helyére eljönne Alexis sokkal nyugodtabb lennék.
CsaSzi9294

k.tomi880421 írta: 2023.08.04. 20:50
CsaSzi9294 írta: 2023.08.04. 20:42 Pedulla is lehozta folynak a tárgyalások és közel a megegyezés Balogun kapcsán. 30-35m körül engedheti el az Arsenal.
Várható volt. Én személy szerint nem nagyon hallottam más érdeklődőről iránta. Csak nehogy nagyon mellényúljunk. Thuram 6,5 millás fizuját én nagyon soknak tartom ill. ez a 30-35 is sok egy szezon után a francia ligában Balogunért.
Én amióta szóba került, azóta bízom benne. Szerintem a liga egyik legjobbja lehetne, csak jöjjön már a sálas kép. Örülök, hogy ilyen Morata, Scamacca félékért nem adunk olyan összeget, amit kérnek és inkább egy fiatal, technikás, potenciállal teli csatárba fektetjük az amúgy is kevés pénzünket! :thumbup:
k.tomi880421

CsaSzi9294 írta: 2023.08.04. 20:55
k.tomi880421 írta: 2023.08.04. 20:50
Én amióta szóba került, azóta bízom benne. Szerintem a liga egyik legjobbja lehetne, csak jöjjön már a sálas kép. Örülök, hogy ilyen Morata, Scamacca félékért nem adunk olyan összeget, amit kérnek és inkább egy fiatal, technikás, potenciállal teli csatárba fektetjük az amúgy is kevés pénzünket! :thumbup:
Scamacca az Naingollan 2.0 mentalitásban Rómaimádatban stb. Menjen az Atalantába. Hozzáteszem Mou eléggé ki van akadva, hogy a Róma nem képes igazolni egyetlen támadót se miközben odaát már Scudettóról beszélnek a Róma fórumoko ő pedig csatárokért könyörög a vezetőségnek. Scamacca szerintem kb Osvaldo lenne nálunk. Moratát még el tudnám fogadni mert hasznos lehetne de kb ingyen nem 20 milláért. Így valóban Balogun lenne a legmegfelelőbb választás.
De nézzük meg azt is, hogy Inzaghi kit akar kikre tudna építeni azokat nem kapja meg. Reménykedjünk fejlődött annyit, hogy alkalmazkodjon ehhez a helyzethez és ne legyen 4 hónap után elküldve.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ha már bizonyított (esetleg sztár) játékosokat nem tudunk hozni, akkor a kukázás marad, és a fiatalok. Mind a kettő rizikós, de csatár téren, egy jó (!) Lukakuval összehasonlítva egy normális név nem merült még fel, így mindenképpen jöjjön a fiatal tehetség. Egy Scamaccával szemben pedig nem is kérdés. Ha 35-ben megállna meg is lenne a kancsal varázslat.
Sommerért is jár pacsi, de csak kicsi, az is csak akkor ha Samardzic valóban jön.
Rizikós a mercato, de egy Frattesi, Samardzic, Sommer, Balogun a jelenlegi piaci árak mellett nálam csillagos ötöst érne. De közülük még három nincs itt... Ha jönnek örülök, ha nem, akkor jön a letargia meg a körömrágás.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Sommerért miért jár a pacsi?
35 éves, 6.75 milliót fizetünk érte...
CsaSzi9294

Sky szerint Scamacca az Atalantát választotta!
https://www.fcinter1908.it/copertina/sc ... -atalanta/
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2023.08.04. 23:28 Sky szerint Scamacca az Atalantát választotta!
Nem bánnám.

Remélem találunk valami értelmes nevet, és nem megint a Morata, Zapata vonalat túrjuk majd.
Wahi megérne egy próbát, 30-35-ért tárgyal róla a Frankfurt, feliépítésben jobb, mint Balogun.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.08.04. 23:35
CsaSzi9294 írta: 2023.08.04. 23:28 Sky szerint Scamacca az Atalantát választotta!
Nem bánnám.

Remélem találunk valami értelmes nevet, és nem megint a Morata, Zapata vonalat túrjuk majd.
Wahi megérne egy próbát, 30-35-ért tárgyal róla a Frankfurt, feliépítésben jobb, mint Balogun.
Én most azt mondom hétvégén/jövő hét elején lezárjuk Sommert és Samardzicot, majd utána Balogunt is. Nem tartom kizártnak, hogy Scamaccát nem is akartuk komolyan, csupán Balogun árát próbáltuk lejjebb nyomni és az Arsenalra nyomást gyakorolni, főleg, hogy a játékos maga kérte az eladását tudomásom szerint, aki ráadásul a felkészülési meccseken pályára sem lépett. Nem beszélve arról, hogy csak mi érdeklődtünk igazán.

Optimista vagyok most a csatár részleggel kapcsolatban.
Olyannyira, hogy én még Correa lelépésében is bízom és ezzel összejöhet a Lau, Thuram, Balogun, Sanchez sor elől. Ha ez összejönne, akkor azt mondom pacek lett a mercato, még akkor is ha Demiral is beesik a végén.

Sommer, Demiral, Bisseck, Cuadrado, Frattesi, Samardzic, Thuram, Balogun, Sanchez. Ha valaki ezt mondja a mercato elején bármikor alá írtam volna. Persze Cuadradot meg kell emészteni, illetve Onanàt is rettenet sajnálom, de pénzt kellett csinálni valahogy.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Matteo Moretto, Relevo, Sportmediaset, Gazzetta, Sky, Di Marzio, Schira, es Romano is bejelentette, Scamacca elutasitotta az Intert, es az Atalantat valasztotta.

Romano szerint az Inter tesz egy probat Balogun kapcsan, ha ujra nemet mondanak, akkor Beto erkezhet.

Sky es Di Marzio szerint 25m fix + 5m bonusz az Inter ajanlata Balogun kapcsan, nagy viszonteladasi szazalekot kinalva az Arsenalnak egy kesobbi eladas eseten.
Ha nemet mond az Arsenal, akkor 25m korul Beto erkezhet, aki kapcsan mar elozetes megallapodas van az Udinesevel.

Gazzetta szerint Inzaghi Betot reszesiti elonyben, es ot keri, mivel Seria A tapasztalattal rendelkezo tamadot akar, es nem szeretne ket Seria A rutin nelkuli csatarral kezdeni a szezont (Thuram, Balogun).

Sommer vasarnap erkezik Milanoba, majd hetfon orvosi es hivatalos bejelentes.
Mint arrol mar szo volt itt, vegul kifizetjuk a 6m feletti kivasarlasi arat.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2023.08.05. 05:48 Matteo Moretto, Relevo, Sportmediaset, Gazzetta, Sky, Di Marzio, Schira, es Romano is bejelentette, Scamacca elutasitotta az Intert, es az Atalantat valasztotta.

Romano szerint az Inter tesz egy probat Balogun kapcsan, ha ujra nemet mondanak, akkor Beto erkezhet.
Hála az égnek, Scamacca 30 millióért hatalmas kockázat lett volna.

Balogunt esélytelennek tartottam végig, de az Arsenal szabadulna tőle, 30 millió körül hihetetlen nagy fogás lenne.
Beto is jobb megoldás mint a szétvarrt olasz, főleg olcsóbban.

Szinte minden poszton kivártunk, de végül csak Marottáéknak lesz igaza.
Sommer, Demiral, Samardzic, Balogun/Beto lesz ebből, ami az eddig megszerzett Frattesi, Cuadrado, Bisseck, Thurammal együtt egész ügyes kis mercato lehet.
interfan

mike írta: 2023.08.05. 06:25 Demiral
En azert abban nagyon bizok, hogy valahogy megusszuk Demiralt is.
Ugynezki megusztuk Moratat, most hala az egnek ugynezki Scamaccat is.
(Persze sajnos Cuadradot nem)

De valahogy ezt a Demiralt kellene meg meguszni...
Hatha az Arsenal meggondolja magat egy Tomiyasu kolcson, vagy a Chelsea egy Chalobah, de ha ilyen Luiz Felipe lenne meg az is sokkal-sokkal jobb lenne mint Demiral.
Vagy egyszeruen kaphatna jobboldalon Darmian mellett lehetoseget Bisseck, es meg ez is jobb otlet mint Demiral, balra meg Bastoni moge ott lenne a ballabas Fontanarosa.

Szoval bizakodo vagyok, hogy megment minket a sors Demiraltol is...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ebből Lukaku lesz a végén. :D

Azért a Sommer, Beto páros nem kis visszalépés lenne adott poszton a tavalyihoz képest.
interfan

Baggio85 írta: 2023.08.05. 08:22 Azért a Sommer, Beto páros nem kis visszalépés lenne adott poszton a tavalyihoz képest.
Ez oke, de a Milant leszamitva melyik az a csapat amelyik egyaltalan a "szinten tartast" eleri?
Mert sem mi, sem a Napolinak ez nem sikerul, es a Juvet sem Lukaku fogja megmenteni es meg akkor finomam fogalmaztam.
Scudetto eselyeink ezaltal semmit nem csokkenek.
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2023.08.05. 08:22 Ebből Lukaku lesz a végén. :D

Azért a Sommer, Beto páros nem kis visszalépés lenne adott poszton a tavalyihoz képest.
Igazából ezt még nem tudhatjuk.
Oké Sommer 35 éves, nekem sem szimpatikus a kora, viszont jó kapusnak tartottam mindig is. Nem mondom azt, hogy olyan mint Onana, de nem is akkora tragédia a svájci (mint kapus).
Beto meg egyáltalán nem biztos, de ha mégis ő jön Lukaku 2.0-t biztos, hogy hozná.
Szóval ebben most nem értek Veled egyet, nálam egyáltalán nem lenne akkora mínusz ez a “csere”. :roll:
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Baggio85 írta: 2023.08.05. 08:22 Ebből Lukaku lesz a végén. :D

Nem gond ez a két Laziohoz illő igazolás , mert a többiek is szarok , látod .
:D
interfan

hvmetal írta: 2023.08.05. 08:34 Nem gond ez a két Laziohoz illő igazolás , mert a többiek is szarok , látod .
:D
Mivel a "tobbiek" a rivalisok a Scudettoert, ezert muszaj magunkat hozzajuk viszonyitani.
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.08.05. 08:31 Beto meg egyáltalán nem biztos, de ha mégis ő jön Lukaku 2.0-t biztos, hogy hozná.
Én ma kezdtem hinni Balogun megszerzésében, eddig kicsit sem.
Klasszis matéria a srác, ő, Bisseck, Frattesi és Samardzic pont az a vonal, amit vinnünk kéne.

A tavalyi, fél szezonban sérült Lukakuhoz szerintem még Beto is hasznosabb lenne, harmadannyi fizetésért.

De most már BALOGUNt akarom :wave:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sommer lehet,hogy nem olyan jò mint Onana,de Provedelnél vagy Meretnél nem gondolnám,hogy rosszabb.

Beto minden jelölthöz képest visszalépés.Reméltem,hogy nála jobb támadò jön és talán még így lesz,de a legnagyobb visszaesés csatárposzton történt eddig,
interfan

Gazzetta szerint megkezdotek a targyalasok az Udinesevel Beto kapcsan.
25m korul van Beto ara.
Szakmai vezetes mindvegig Balogunt akarta, de Inzaghi klasszis centert akar, akinek van Seria A tapasztala, Balogun pedig nem ilyen.
Balogun helyzete nem csak Inzaghi miatt bonyolult, hanem Zhang miatt is, mivel 40m koruli penz kellene a Gazzetta szerint, ennyit pedig jelen pillanatban nem engedelyez Zhang.
Morata neve a hatterben van, abban az esetben lehet ra lehetoseg, ha o nyitott lenne a valtasra, de jelenleg a maradas mellett van mivel Simeone elmondta alapkove Morata az o Atletico taktikanak.
Beto neve most a legvaloszinubb, de lehetoseges a Gazzetta szerint hogy az Inter kivar, es var a piac vegen kinalkozo lehetosegekre, a letszamon feluli jatekosok eseteben.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Én azt gondolom hogy ha Scamacca 30+ ér akkor sajnos Balogun esélytelen...Beto 25-ért is sok szerintem... de ha ő jön lehet rám cáfol majd... anno volt hogy két játékost vettünk a Genoaból... és a többi már történelem...
Meglátjuk.
Nekem inkább anyagilag nem áll össze ez a 0-ás mercato.... szerintem kb -20M nél járunk
Frattési 35
Sommer 7
Bisseck 7
Samardzic 15-20
X csatár 25+
90-100M körüli kiadás
Eddig elment Onana 55M Brozo 15M meg pár ifista kb 10M
ez elvileg kb 80M bevétel ( a számaim lehet nem pontosak majd interfan talán kijavít)
Pityuinter

Hozzászólás Szerző: Pityuinter »

A sok kritika utan, most en is pozitiv leszek: reszemrol akar Beto, akar az amerikai, nekem tetszeni fog. Csak ne Morata.
A kivaras viszont nem tetszene, szerintem le kell zarni minden olyan igazolast, ami a kezdobe tortenik.
interfan

INTER-1908 írta: 2023.08.05. 09:26 Nekem inkább anyagilag nem áll össze ez a 0-ás mercato.... szerintem kb -20M nél járunk
Frattési 35
Sommer 7
Bisseck 7
Samardzic 15-20
X csatár 25+
90-100M körüli kiadás
Eddig elment Onana 55M Brozo 15M meg pár ifista kb 10M
ez elvileg kb 80M bevétel ( a számaim lehet nem pontosak majd interfan talán kijavít)
Jelenleg igy allunk a mercaton kapcsan (bonuszok nelkul):

-Erkezok:

Bisseck 7m
Frattesi 33m

Ossz: 40m

-Tavozok:

Brozovic 18m
Mulattieri 6m
Males 2m
Onana 52,5m
Colidio 4,5m

Ossz: 83m

Mercatos merleg eddig: +43m
(Bonuszokkal +53m)

Samardzicert fizetunk osszesen 20m-t.
(4m kolcson + 16m kotelezo opcio)
Cserebe Fabbianert kapunk 4,5m-t.

Tehat a Samardzic +15,5m-t jelent ha erkezik.
Sommer 6m.
Ez a ket jatekos lenne 21,5m, igy maradna +22/+32m a csatar posztra (bonuszok nem, vagy nezve).
Ezen kivul aruljuk a Sensit, 6m-t kerunk.
Valamint a Fontanarosa, Lazaro, Agoume, Esposito, Salcedo sort is elakarjuk adni, mas kerdes hogy ertuk nem valoszinu jelenleg, hogy lenne vegleges vasarlas, vagy kotelezo opcios ajanlat, es ugyanaz a helyzet Correa kapcsan is.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

PellerG írta: 2023.08.04. 22:36 Sommerért miért jár a pacsi?
35 éves, 6.75 milliót fizetünk érte...
"Sommerért is jár pacsi, de csak kicsi, az is csak akkor ha Samardzic valóban jön."
Ha kvázi apró pénzért tudunk egy bizonyított, szerintem jó kapust igazolni úgy, hogy a megmaradt pénzt egy tehetségbe tesszük bele nálam az rendben van. Jó kapusnak tartom és tudom, hogy nem a jövőnek szól, de idén én úgy látom esélyünk sincs sztár kapusra. Trubin (aki nem sztár, de még lehet az) is csak azért lehet(ett) képben, mert egy év múlva lejár a szerződése.
A liga és sajnos az Inter is erősen sz.r állapotban van. Marad a kukázás, és a fiatal tehetségek vásárlása, vagy az időseké.
Ha minden évben Dzeko, Miki, Acerbi és ehhez hasonló játékosok jönnének csak a kezdőbe az lenne a rosszabb irány. Ha jön egy rutinos, de jönnek fiatalok is, az szerintem jó. Kockázat van ebben is, abban is. Csak sajnos nem egy MU kasszájával rendelkezünk..

Ránézek a csapatra, és eszembe jut, hogy anno a cserepadon is kik ültek sírva tudnék fakadni, de az egész liga elúszott nem csak az Inter.
"Lazióhoz illő igazolás" Ha nosztalgiázunk akkor igen. Ha pedig azt nézem, hogy a Lazio elad egy jó korban lévő top kp-t, és a helyére egy ingyen játékost igazol, és egy Kerkezt nem tud megvenni, akkor ki hova illő...
mike

Pityuinter írta: 2023.08.05. 09:46 A sok kritika utan, most en is pozitiv leszek: reszemrol akar Beto, akar az amerikai, nekem tetszeni fog. Csak ne Morata.
Abszolút, ha Balogun vagy Beto lesz, azzal már elégedett leszek.
(csak ne Morata vagy Scamacca).

Beto 25 éves, nem gyors, inkább olyan bulldozer típus, de azért technikás is, és nem sérülékeny.
Balogun viszont szerintem sztár potenciál. Ő lenne az igazi nagy húzás.
interfan

k.tomi880421 írta: 2023.08.04. 21:48 De nézzük meg azt is, hogy Inzaghi kit akar kikre tudna építeni
Egyebkent ez egy jogos felvetes, mert valamiert nagyon ugynezki, hogy Inzaghinak "verbeli csatar" kell.
Ami persze ha azt nezzuk, tavozott Dzeko es Lukaku, akkor nem is csoda.
Lukaku, majd Morata, majd Scamacca, es most Beto, ez allitolag Inzaghi keresei, ami ha megint a Lukaku-Dzeko tavozott parost nezzuk, akkor erheto, hogy Inzaghi ilyen stilust akar.
Szakmai vezetes nevei eddig nem nyertek el a tetszeset.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Elég felemás eddig a kép, az augusztust remélem jobban sikerül menedzselni, varázsolhatna valamit Marotta papa... :crazy:

- Elment mindhárom kapusunk és 2héttel a szezonrajt előtt még mindig nincs kezdőkapus
- Lukakut kiutáltuk, Dzeko lelépett és jelen állás szerint lehet Correa fog kezdeni a szezonnyitón
- Skriniar utódnak egy Azpilicueta,Demiral,Toloi sorból szánnánk valakit, szerencsére még egyik se jött össze
- kolumbiai pumukli jobb szélre meg no komment..

Másik oldalról az ingyen Thuram deal meglepett (bár a fizuja horror), Brozo-Frattesi váltás is védhető, és sajna Onana eladását is megértem, egy év alatt 50m kerestünk rajta (persze mellé buktuk Skrinit ingyen, továbbra is érthetetlen..)
Elvileg még kell kapus, védő és csatár, úgyhogy jó lenne valamit virítani:
- Sommerrel idén talán még elleszünk, de jövőre mindenképp kell még egy kapus
- Védőnek én vkit kölcsönöznék a Chabolah, Tomiyashu, Diallo sorból, itt bizonyíthatnak, felesleges több nyugdíjas hátra
- Előre inkább centertípust hoznék, főleg ha Correa marad, de legjobb lenne eladni őt is, és jöhetne Beto meg Balogun is

Remélem lesz még valami meglepő húzás, mert eddig nagyon nehézkes ez a mercato, kevésnek érzem scudettora ezt a keretet.. :roll:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.03. 20:55 Castrovilli 12m-ért igazol a Bournemouthba. Sajnálom, én régóta elhoztam volna.
Azert az kemeny, hogy nem ment az orvosin....

https://m.calciomercato.com/news/clamor ... non-ha-sup
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.08.05. 12:51
CsaSzi9294 írta: 2023.08.03. 20:55 Castrovilli 12m-ért igazol a Bournemouthba. Sajnálom, én régóta elhoztam volna.

Mi történt?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.05. 13:51

Mi történt?
Megbukott az orvosin....

Valami nagyon komoly gond lehet a terdeben.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2023.08.05. 13:56
CsaSzi9294 írta: 2023.08.05. 13:51

Mi történt?
Megbukott az orvosin....

Valami nagyon komoly gond lehet a terdeben.
Ezzel együtt elég sokat játszott a tavasszal a Fiorentinában.
interfan

FcInternews sajat forrasai szerint Inzaghi ujra Moratat kerte, es ragaszkodik Moratahoz.
Zhang dontese vilagos, 25m + bonuszok ami egy csatarra rendelkezesre all, ez az osszeg pedig nagyon keves Balogun erkezesehez.
FcInternews sajat forrasai kiemelik, ez a kolsegvetes kizarja Balogun erkezeset.

Ha Moratat nem sikerul meggyozni, akkor a B opcio Beto.
mike

interfan írta: 2023.08.05. 15:04 FcInternews sajat forrasai szerint Inzaghi ujra Moratat kerte, es ragaszkodik Moratahoz.
Inzaghi szerintem direkt idegesíti a szurkereket a lieblingjeivel :oops:
Remélem Cholo jó Interes, és nem engedi az exjuvés spanyolt.

Áruk szinte ugyanannyi, de Morata 6 évvel idősebb, pénzért eladni már tuti nem tudjuk, termelésük kb ugyanaz.
Vajon milyen érv szólhat Morata mellett, Beto ellenében ?
Vesszek meg ha értem.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.08.05. 16:46
interfan írta: 2023.08.05. 15:04 FcInternews sajat forrasai szerint Inzaghi ujra Moratat kerte, es ragaszkodik Moratahoz.
Inzaghi szerintem direkt idegesíti a szurkereket a lieblingjeivel :oops:
Remélem Cholo jó Interes, és nem engedi az exjuvés spanyolt.

Áruk szinte ugyanannyi, de Morata 6 évvel idősebb, pénzért eladni már tuti nem tudjuk, termelésük kb ugyanaz.
Vajon milyen érv szólhat Morata mellett, Beto ellenében ?
Vesszek meg ha értem.
Én nem izgulok. Morata nem fog jönni. Balogun vagy Beto. ;)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Beto... Suazo rémlik valakinek?
Orsolini, Dia, N'Zola, Sanabria, Lookman. Ha Beto jó megoldás, akkor ők miért nem? Csak mert mindenki ezek közül több gólt lőtt és egyik sem öreg. Csak nem értem, hogy mi kerül Beto-n 25 millióba...
CsaSzi9294

Francesco írta: 2023.08.05. 17:11 Beto... Suazo rémlik valakinek?
Orsolini, Dia, N'Zola, Sanabria, Lookman. Ha Beto jó megoldás, akkor ők miért nem? Csak mert mindenki ezek közül több gólt lőtt és egyik sem öreg. Csak nem értem, hogy mi kerül Beto-n 25 millióba...
Igazad van, csak annyi a gond, hogy fel sem merülnek. Beto szerintem nem lesz/lenne 25m. 18-20at tippelek. Azt is 2-3 részletben. :)
Vagy mivel érdeklődött Espositoért az Udine akár még ~12+Espositot is el tudok képzelni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.08.05. 17:38-kor.
interfan

Francesco írta: 2023.08.05. 17:11 Beto... Suazo rémlik valakinek?
Valo igaz, Beto sem egy nagy szam.
Valamint az is igaz, hogy lehetne nezni jopar nevet pl te is irtal parat.
Dehat abbol fozunk ami van.
Es ha ilyen Moratahoz, foleg Scamaccahoz viszonyitva (hala az egnek megusztuk), akkor hozzajuk kepest Betoban tobb lehet.
Persze lehet Suazo lenne ahogy irtad, de hatha nem.
interfan

Romano szerint az Inter szakmai vezetes kedvence Balogun, ezert egy ajanlatot probalnak majd tenni erte.
Di Marzio ahogy beszamolt rola, 25m + 5m bonusz lehet az Inter ajanlata.

Morata neve ujra eloterbe kerult, Beto pedig alternativa.
k.tomi880421

-Wolfsburg letett Gosensről most az Atalantánál próbálkoznak be Maehle iránt egy 8 milliós ajánlattal.

-Igaz nem jelent sokat de Balogunk közben Instára feltöltött egy videót Ronaldóról amint Inter mezben varázsol, úgy látszik neki nem lenne ellenére nálunk játszani.
CsaSzi9294

k.tomi880421 írta: 2023.08.05. 19:51
-Igaz nem jelent sokat de Balogunk közben Instára feltöltött egy videót Ronaldóról amint Inter mezben varázsol, úgy látszik neki nem lenne ellenére nálunk játszani.
Én nem izgulok, ő fog jönni! 8-)
interfan

Udinei forrasok is megerositik, az elmult orakban targyalas volt az Udinese es az Inter kozott Beto kapcsan.
Az Udinese 30m-t ket, az Inter ezt az arat mindenkeppen szeretne csokkenteni.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.08.05. 20:03 Udinei forrasok is megerositik, az elmult orakban targyalas volt az Udinese es az Inter kozott Beto kapcsan.
Pénz + Esposito simán benne van. Correát titokba elpasszoljuk és jöhet Balogun mellett Beto is. :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.05. 20:05
interfan írta: 2023.08.05. 20:03 Udinei forrasok is megerositik, az elmult orakban targyalas volt az Udinese es az Inter kozott Beto kapcsan.
Pénz + Esposito simán benne van. Correát titokba elpasszoljuk és jöhet Balogun mellett Beto is. :)
Ezt ott bukik meg, hogy "Correat titokba elpasszoljuk". :D :D :D
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.08.05. 20:08
Amíg élünk remélünk!! :)
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.05. 20:09 Amíg élünk remélünk!! :)
Utana meg remenykedunk abban, hogy iden tobbre lesz kepes mint az elmult 2 evben. :D

De Inzaghi megmondta, Correa iden mindenkinek megmutatja mire kepes, szoval en nem aggodok. :D
k.tomi880421

interfan írta: 2023.08.05. 20:08
Ha Beto jönne attól se kapnék szívrohamot. Nem olyan rossz focista Ő. Jól tudja tartani a labdát és visszakészíteni szerintem Dzeko statjait tudná hozni. Nyilván az, hogy most le van hozva, hogy tárgyalunk érte az nem sokat jelent valószínű a háttérben másokkal is tárgyalunk vagy érdeklődünk. Azért nem egyszer láttunk már semmiből jött nevet. Morata se lenne amúgy 1-2 évig rossz választás persze én se akarom, hogy Ő jöjjön.
interfan

k.tomi880421 írta: 2023.08.05. 20:12 Ha Beto jönne attól se kapnék szívrohamot. Nem olyan rossz focista Ő. Jól tudja tartani a labdát és visszakészíteni szerintem Dzeko statjait tudná hozni. Nyilván az, hogy most le van hozva, hogy tárgyalunk érte az nem sokat jelent valószínű a háttérben másokkal is tárgyalunk vagy érdeklődünk. Azért nem egyszer láttunk már semmiből jött nevet. Morata se lenne amúgy 1-2 évig rossz választás persze én se akarom, hogy Ő jöjjön.
En nagyon nem zarom ki, hogy Morata lesz ebbol.
Ujra elokerult a neve.

Beto vs Morata kerdesben, nekem a kora, es a lehetoseg miatt Beto.
Nincs magasan a lec, annyit amit Lukaku vagy Dzeko hozott, o is tudna, es valoszinu Morata is, mas kerdes hogy o hany eves.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.08.05. 20:12
CsaSzi9294 írta: 2023.08.05. 20:09 Amíg élünk remélünk!! :)
Utana meg remenykedunk abban, hogy iden tobbre lesz kepes mint az elmult 2 evben. :D

De Inzaghi megmondta, Correa iden mindenkinek megmutatja mire kepes, szoval en nem aggodok. :D
Én mondtam pár hete, Correa idén berobban…☝️😂
PellerG

Szerintem végül emiatt lesz ebből Morata, 21-ért.
Válasz küldése