Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.08.09. 10:02
CsaSzi9294 írta: 2023.08.09. 10:00
interfan írta: 2023.08.09. 09:58

TS baratunk Zapata utan ma bedobta Petagna nevet is. :D

Na ezekhez kepest a Morata, Taremi valasztek vilagklasszis. :D
Édes fszom. :lol:
Mi meg kölcsönadtuk Espot…
Zapata, Petagna, Belotti...

Ezek utan mar oromunnep lesz az Internel ha jon egy Taremi vagy Morata. :D
Ahogy irta valaki itt, annyira megpuhitottak mar a szurkolokat ennyi nev miatt, hogy most mar a tobbseg nagyon tudna orulni egy Moratanak is.
Igazából én is csatárt szoktam játszani, ráadásul 31 vagyok. A juvés múlton kívül bele illek a képbe. (Taremi se volt merdás…). Nettó 500e euróért vállalom. Szóljon valaki az öregnek, privátban elér ha meggondolta. :think:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Maradt kb 30 körüli összeg 3. számú csatárnak aki jó lenne ha a kezdő szinthez ha nem is egyenlő de közel kellene hozzá lennie.
Erre Beto,Taremi, Morata a nevek úgy hogy Balogun magas ára miatt szerintem esélytelen,Morata meg a fizetése miatt

Hát ez így elég gyenge
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: 2023.08.09. 10:02 Zapata, Petagna, Belotti...
Egyértelmű, köztük van a megoldás :D
CsaSzi9294

GdS szerint bonuszokkal együtt 35m-t fogunk hamarosan ajánlani Balogunért. Bizakodóak vagyunk, mert van rá esély, hogy ennyiért elengedik a játékost.
https://www.fcinter1908.it/copertina/ba ... -continui/
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Stankov írta: 2023.08.09. 10:07 Maradt kb 30 körüli összeg 3. számú csatárnak aki jó lenne ha a kezdő szinthez ha nem is egyenlő de közel kellene hozzá lennie.
Erre Beto,Taremi, Morata a nevek úgy hogy Balogun magas ára miatt szerintem esélytelen,Morata meg a fizetése miatt

Hát ez így elég gyenge
Ki a jo megoldas, nem tudjuk.

Balogunt nem akarjak elengedni olyan osszeggel amit mi tudunk fizetni, o is targyal a Monacoval.

Most a Sky szerint is megy az ajanlat 23m + bonuszok Taremiert, o a favorit.
Dehat megint kerdes mit akar a Porto es o maga is.

Morata nem akar jonni, ot csak valami nagyon magas fizuval lehetne meggyozni, amit meg nem akarunk.

Betot allitolag senki nem akarja igazan.

Ilyen Zapata, Belotti, Petagna nevek meg viccnek is rosszak.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta: 2023.08.09. 10:09
interfan írta: 2023.08.09. 10:02 Zapata, Petagna, Belotti...
Egyértelmű, köztük van a megoldás :D
Petagna???
Te jò ég akkor már inkább Böde Dani vagy Torghelle Sanyi.

Most már ùgy vagyok vele,hogy legyen Taremi vagy Beto csak zárjuk már le a csatárkerdést.
Sommer kapcsán is megvolt a megegyezés vagy egy hònapja és 2 hònapig húztuk a zárást.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Murielt mikor dobják be?
CsaSzi9294

HerfortBalazs írta: 2023.08.09. 10:44 Murielt mikor dobják be?
Én Lavezzit várom.
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.08.09. 10:44
HerfortBalazs írta: 2023.08.09. 10:44 Murielt mikor dobják be?
Én Lavezzit várom.
Carew
mike

Festa írta: 2023.08.09. 10:34 Most már ùgy vagyok vele,hogy legyen Taremi vagy Beto csak zárjuk már le a csatárkérdést
Én inkább várok, de legyen Balogun.
Vicc lenne Taremi vagy Beto 30+ millióért.

Ez a sok tökölés csak úgy magyarázható, ha idehozzuk az első számú kiszemeltet Balogunt.
CsaSzi9294

Martinez húzódást szenvedett, így nem utazik el Salzburgba.
Na ezért is kellene egy normális csatár és nem szarakodni ilyen trottyosokkal, mert ilyen esetben marad a csodacserénk Correa..
interfan

mike írta: 2023.08.09. 12:29
Festa írta: 2023.08.09. 10:34 Most már ùgy vagyok vele,hogy legyen Taremi vagy Beto csak zárjuk már le a csatárkérdést
Én inkább várok, de legyen Balogun.
Vicc lenne Taremi vagy Beto 30+ millióért.

Ez a sok tökölés csak úgy magyarázható, ha idehozzuk az első számú kiszemeltet Balogunt.
Szerintem meg azzal magyarazhatoak ezek a Zapata, Petagna es tarsai nevek, hogy ha kapunk egy Taremit, Betot, ne adja eg Moratat, az sokkal emeszthetobb legyen a szurkoloknak, mint hogy megkaptuk volna egybol pl Taremit miutan Lukaku nemet mondott.

Lasd Sommer is felmerult mar korabban, es mindenhol mit lehetett olvasni mint szurkoloi velemeny, hogy max Handa helyere, Onana helyere viccnek is rossz, stb.
Vegul meg jott Onana helyere, es maris "orulnek" a szurkolok, nem pedig atkozodnak mint korabban.
interfan

Hivatalos:

Fontanarosa a Cosenza jatekosa kolcsonben.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Casadei a Leicesterbe ment kölcsön
CsaSzi9294

A (nem mindig megbízható) Repubblica szerint az Arsenal elutasította a Monaco 35m-s ajánlatát Balogunért. A londoni csapat 50m-t szeretne kapni a csatárért.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... gio-inter/
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

CsaSzi9294 írta: 2023.08.09. 15:20 A (nem mindig megbízható) Repubblica szerint az Arsenal elutasította a Monaco 35m-s ajánlatát Balogunért. A londoni csapat 50m-t szeretne kapni a csatárért.
Mármint úgy érted, hogy a hírhedten megbízhatatlan Repubblica. :P
CsaSzi9294

cuchu11 írta: 2023.08.09. 15:31
CsaSzi9294 írta: 2023.08.09. 15:20 A (nem mindig megbízható) Repubblica szerint az Arsenal elutasította a Monaco 35m-s ajánlatát Balogunért. A londoni csapat 50m-t szeretne kapni a csatárért.
Mármint úgy érted, hogy a hírhedten megbízhatatlan Repubblica. :P
Úgy. :lol: :thumbup:
CsaSzi9294

Állítólag 3m-s ajánlatot tettünk a Bolognának Arnautovicért. A Bologna elutasította…
https://m.fcinternews.it/in-primo-piano ... uro-932594
interfan

Sky szerint megkezdodtek a targyalasok az Inter es a Porto kozott Taremi kapcsan.
Viszont jelenleg meg 7m a tavolsag a felek kozott (23m vs 30m).

Biasin is megerositi, Balogun kezd kikerulni a kepbol, az Internek nem fer bele gazdasagilag, es tovabbra is tul draga.
Taremi viszont konkret lehetoseg, es pont az a tipusu verbeli center akit keres.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Tudom, hogy az NSO se megbízható, de olvastam a Marseille-el kapcsolatos cikket, és azt írták hogy akartak hosszabbítani Alexis-el aki nem fogadta el, mert szeretne a Seria A-ba és az Interbe visszatérni.
Festa

FEKA84 írta: 2023.08.09. 17:28 Tudom, hogy az NSO se megbízható, de olvastam a Marseille-el kapcsolatos cikket, és azt írták hogy akartak hosszabbítani Alexis-el aki nem fogadta el, mert szeretne a Seria A-ba és az Interbe visszatérni.

Sánchez visszatérése lenne a legnagyobb húzás.Tavaly az Om-ben megmutatta,hogy még mindig van benne energia.
Mondjuk szerintem ő csak akkor érkezhet ha Correa távozik ,de erre a jelek szerint kicsi az esély.
Pedig egy Lautaro,Thuram,Taremi vagy Beto vagy Balogun és Sánchez támadó sor nagyon adná.
mike

FEKA84 írta: 2023.08.09. 17:28 Tudom, hogy az NSO se megbízható, de olvastam a Marseille-el kapcsolatos cikket, és azt írták hogy akartak hosszabbítani Alexis-el aki nem fogadta el, mert szeretne a Seria A-ba és az Interbe visszatérni.
Jó lenne, egyszerűen, és olcsón megoldhattuk volna ezt a csatárkérdést.
Pl: Alexis + Nzola, de szerintem eltaktikáztuk magunkat, meg ugye Inzaghi Moratázása...

Taremi féle 31 èves csatárért 25 millió sima pénzkidobás. Hamar elveszti az értékét, teljesen koncepciótlan.
vaskalap

mike írta: 2023.08.09. 18:48
Jó lenne, egyszerűen, és olcsón megoldhattuk volna ezt a csatárkérdést.
Pl: Alexis + Nzola, de szerintem eltaktikáztuk magunkat, meg ugye Inzaghi Moratázása...

Taremi féle 31 èves csatárért 25 millió sima pénzkidobás. Hamar elveszti az értékét, teljesen koncepciótlan.
Szerintem is.Miért nem gondolkoztunk valakit kölcsön venni.Biztos lett volna valaki,akire épp ráférne egy környezet változás.Jövőre egy új tulajjal meg lehetett volna hosszú távra gondolkozni
CsaSzi9294

Egyre többet írják Arnautovicot. Még a végén tényleg ő fog jönni… :)

A játékos bátyja elismerte, hogy egy top klubtól érkezett ajánlat (3m) és arra kérik a Bolognát fontolják meg a dolgot. Azt is tudni már, hogy ez a csapat az Inter. (Mint fentebb volt róla szó, ezt az ajánlatot a Bologna visszadobta.)
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... rnautovic/
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

CsaSzi9294 írta: 2023.08.09. 23:13 Egyre többet írják Arnautovicot. Még a végén tényleg ő fog jönni… :)

A játékos bátyja elismerte, hogy egy top klubtól érkezett ajánlat (3m) és arra kérik a Bolognát fontolják meg a dolgot. Azt is tudni már, hogy ez a csapat az Inter. (Mint fentebb volt róla szó, ezt az ajánlatot a Bologna visszadobta.)
https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... rnautovic/
Lassan tényleg elérik Ausilioék, hogy kimondottan örülnék Moratanak 😅
Nagy stratéga ez a Piero ♟️
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.08.09. 23:13 Egyre többet írják Arnautovicot. Még a végén tényleg ő fog jönni… :)

Ha ez igaz, akkor igazunk volt, és tényleg elkalkuláltuk magunkat a csatárkérdésben.

Egyébként inkább Arnautovic 5 millióért, mint Taremi 30-ért. Inkább kis hülyeség mint nagy.
Alexis is bagóért jönne, ez a két veterán 1 évre megoldaná elöl.

Nzola 26 évesen csak 12 millió lett volna.......érthetetlen.
interfan

Sky es Di Marzio utan a Gazzetta is megerositi, Arnautovic egy nagyon komoly lehetoseg.
Arnautovic ugynoke elmondta, vele az Inter tamadosora teljes lehetne.
Inzaghi mar leokezta Arnautovic erkezeset, o olyan center akit keres, es akinek megfelelo rutin, es Seria A tapasztalata is van.

Gazzetta kiemeli, elso szamu nev tovabbra is Taremi, es eloreleptunk vele kapcsolatban, viszont ha nem kozelednek a felek, akkor az Internel a B opcio Arnautovic.

Gazzetta szerint a Bologna 15m-t kerne erte, ez az Internek irrealis es maximum 8-10m-ig menne el, ha Taremi nem sikerul.

Tobb helyrol kiemelik, Balogunt elengedtuk az ara miatt, Morata nemet mondott es hosszabbitani akar az Atleticoval, Beto pedig sem a vezetoket sem Inzaghit nem gyozte meg.

Jelenlegi hirek szerint:
A terv: Taremi
B terv: Arnautovic
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Arna remélem nem jön, ha megoldja, ha nem. Csak csereként lehet vele számolni, 90 percekre már rég nem elég.
Correa most hadrafogható, de meddig? Gólt meg sokat tőle nem várok. Thuram és Lautaro van akikkel számolni lehet de látjuk, ha valaki lesérül, szakad a part.
Inkább hozzunk egy noném fiatalt aki legalább terhelhető, és van benne potenciál. Nem akarom elhinni, hogy csak Balogun van a világon. Tegnap a 19 éves srác körbefutotta a védelmünket, és csak közvetlen labdaátvételkor tudta DeVrij eldózerolni, máshogy nem ment neki. Ha felkészülési, ha nem.
Középpályán az alap kezdő volt tegnap a pályán. Melléjük ott van Frattesi, Asllani és jön Samardzic. Ott megleszünk, és csak fiatalok vannak a második sorban. Ezzel a kasszával azt mondom, jelenleg ez így rendben is van (főleg abból a tekintetből, hogy nem sokat fogjuk őket a pályán látni). De a védelmet és a csatárposztot nem sikerült megoldani.
Inzaghinak a taktikai repertoárját jó lenne bővíteni. Még szükség lehet rá.
MLK

interfan írta: 2023.08.10. 08:16 Sky es Di Marzio utan a Gazzetta is megerositi, Arnautovic egy nagyon komoly lehetoseg.
Arnautovic ugynoke elmondta, vele az Inter tamadosora teljes lehetne.
Inzaghi mar leokezta Arnautovic erkezeset, o olyan center akit keres, es akinek megfelelo rutin, es Seria A tapasztalata is van.

Gazzetta kiemeli, elso szamu nev tovabbra is Taremi, es eloreleptunk vele kapcsolatban, viszont ha nem kozelednek a felek, akkor az Internel a B opcio Arnautovic.

Gazzetta szerint a Bologna 15m-t kerne erte, ez az Internek irrealis es maximum 8-10m-ig menne el, ha Taremi nem sikerul.

Tobb helyrol kiemelik, Balogunt elengedtuk az ara miatt, Morata nemet mondott es hosszabbitani akar az Atleticoval, Beto pedig sem a vezetoket sem Inzaghit nem gyozte meg.

Jelenlegi hirek szerint:
A terv: Taremi
B terv: Arnautovic
Teljes lehetne a támadósor, darabra. Ha Arna 15, akkor 10 megy a zsebekbe, és a személyében egy sztárt igazolunk :D.
Ez egy vicc. Még a végén tényleg menni fognak Carewért is...
A végén ha jön Taremi mindenki fellélegzik :D (egyébként tőlem jöhetne, de 15 körül meg kellene állnia.)
Ilyenkor van az, hogy az utánpótlással itt nem számolnak, nem is úgy csinálják és ha kellene sincs kit elővenni a kalapból.
Festa

MLK írta: 2023.08.10. 08:29 Arna remélem nem jön, ha megoldja, ha nem. Csak csereként lehet vele számolni, 90 percekre már rég nem elég.
Correa most hadrafogható, de meddig? Gólt meg sokat tőle nem várok. Thuram és Lautaro van akikkel számolni lehet de látjuk, ha valaki lesérül, szakad a part.
Inkább hozzunk egy noném fiatalt aki legalább terhelhető, és van benne potenciál. Nem akarom elhinni, hogy csak Balogun van a világon. Tegnap a 19 éves srác körbefutotta a védelmünket, és csak közvetlen labdaátvételkor tudta DeVrij eldózerolni, máshogy nem ment neki. Ha felkészülési, ha nem.
Középpályán az alap kezdő volt tegnap a pályán. Melléjük ott van Frattesi, Asllani és jön Samardzic. Ott megleszünk, és csak fiatalok vannak a második sorban. Ezzel a kasszával azt mondom, jelenleg ez így rendben is van (főleg abból a tekintetből, hogy nem sokat fogjuk őket a pályán látni). De a védelmet és a csatárposztot nem sikerült megoldani.
Inzaghinak a taktikai repertoárját jó lenne bővíteni. Még szükség lehet rá.
Ahogy írtad is a középpálya a legerősebb csapatrész ahol a padon is megvagyunk .A védelem nem gyengül,de nem erősödött
viszont eddig ez a Bisseck gyerek gyenge, viszont remélem rám cáfol.A legnagyobb vesztesség támadófronton van ahol maradt egy Lautaro illetve egy(eddig még ) nem gólérzékeny Thuram +egy Correa akitól mindenki szabadulna.
Az egyetlen szerencsénk,hogy két olyan meccsel mint a Monza meg Cagliari rajtolunk amit talán még így is betudunk húzni.
Ami tetszett a 3 komolyabb felkészülési meccsünkön( Cr7-ék,Hakimiék és Salzburg ),hogy mind a hárman vesztett állásból álltunk fel.
vratislavgresko

Hozzászólás Szerző: vratislavgresko »

Tavalyhoz képest a középpálya védelemben gyengült, támadásban viszont szerintem sokat erősödött, a védelem öregedett és ezzel gyengült, főleg Acerbi esetében (Skriniar-t már nem is veszem figyelembe), és mivel Thuram-ot még nem lehet értékelni, ezért a támadósor is egyelőre gyengült, és hát a kapusposzt se lett jobb. Ezt nem nevezném szintentartásnak. Szerintem ezen se Taremi, se Balogun nem fog segíteni, Arnautovic meg pláne, hacsak nem lövünk mindig több gólt, mint amennyit kapunk (már pedig szerintem sajnos fogunk és ezt most nem a tegnapi edzőmeccs miatt írom). És még ha jön Balogun is, akkor is lesz 3 értelmezhető csatár az egész szezonra,akik közül kettő kérdőjeles. Nekem óvatos elvárásaim vannak a szezonra, csalódjak kellemesen.
mike

Közben hivatalos:

John Carew aláírt, centergond letudva.

500 ezret fizetünk érte a norvégai állami gyapottermesztő vállalatnak.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

BL gyoztes ex Interes mit akartok :D
vaskalap

Azért Arnautovic egy Wish-es Ibra.Szerintem ő egy low-low cast megoldás.Ráadásul balhés is.Ez a csapatrész szerintem kevés így.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

vaskalap írta: 2023.08.10. 12:39 Azért Arnautovic egy Wish-es Ibra.Szerintem ő egy low-low cast megoldás.Ráadásul balhés is.Ez a csapatrész szerintem kevés így.
Igen, pont ezt akartam írni. Tesco-s Ibra. :D Mondjuk az kemény ő még a triplázó Inter tagja volt. ;)
HerfortBalazs

Audero és Samardzic már orvosin
Stankov

vaskalap írta: 2023.08.10. 12:39 Azért Arnautovic egy Wish-es Ibra.Szerintem ő egy low-low cast megoldás.Ráadásul balhés is.Ez a csapatrész szerintem kevés így.
Hát pont ez az hogy nem lesz ő olyan olcsó,se a Róma se a Milan nem tudott a Bolognaval megegyezni
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Lukaku?
HerfortBalazs

Muriel 7 millióért megy a Frankfurtba. Ennyiért ő se lett volna rosszabb mint a többi nev
Stankov

Tombi1986 írta: 2023.08.10. 13:46Lukaku?
Szerintem arra se érdemes hogy ITT a neve le legyen írva.
Remélem belefullad a sivatagba de előtte jól seggbe k.rja egy teve
MLK

Stankov írta: 2023.08.10. 13:59
Tombi1986 írta: 2023.08.10. 13:46Lukaku?
Szerintem arra se érdemes hogy ITT a neve le legyen írva.
Remélem belefullad a sivatagba de előtte jól seggbe k.rja egy teve
:lol:
már van nekünk is cserekapusunk :D
https://www.nemzetisport.hu/olasz_labda ... ak-2972097
CsaSzi9294

Állítólag Kane megy Münchenbe, helyére Taremit nézte ki a Spurs. Balogun drága, Morata marad a seggén, Taremi “talán” Spurs. Marad Beto és a 34 éves Arna. Szűkül a kör csatár posztra…
vaskalap

A kérdés idén ki fog gólt lőni?Igaz a kp bivaly,de elöl az egy szem Lau,aki képes láthatatlanná válni,az ismeretlen Thuram,a grillszakács Correa,és még valaki,aki a rajt elött esik majd be szokni a légkört.Szakmailag ez vékony szerintem.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2023.08.10. 16:32 A kérdés idén ki fog gólt lőni?Igaz a kp bivaly,de elöl az egy szem Lau,aki képes láthatatlanná válni,az ismeretlen Thuram,a grillszakács Correa,és még valaki,aki a rajt elött esik majd be szokni a légkört.Szakmailag ez vékony szerintem.
A csatársorunk gyenge. Jól jönne egy normális, jó korban lévő, gólerős csatár, de olyat nem 25 millióig találunk. Correa csak nyűg, sajnos ekkora flop nincs meg egy Európában, mint ő nálunk.
mike

Ezt a csatárkérdést eléggé elcsesztük, kíváncsi vagyok kit rántunk elő a kalapból.

A végén tényleg Arnautovic, Zapata féle lehasznált csataló fog érkezni.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

CsaSzi9294 írta: 2023.08.10. 16:20 Állítólag Kane megy Münchenbe, helyére Taremit nézte ki a Spurs. Balogun drága, Morata marad a seggén, Taremi “talán” Spurs. Marad Beto és a 34 éves Arna. Szűkül a kör csatár posztra…
Ja de a mai hír, hogy a Bologna Arnautovicért 15-20m között kérne, mindezt úgy, hogy az ember már 34 éves :D
Szóval úgy állunk hogy:
-Balogun túl drága Monaco van pole-ba érte
-Taremi 31 és 20-30 között van az ára közben a Tottenham színre lépett ami az árát mégfeljebb viszi majd legalábbis lejjebb nem, a tárgyalási pozicíónk így megromlik.
-A 34 éves Arnautovicért a Bologna 15-20 milla között szeretne kapni ( :D )
-a 7-9 gólos Betoért az Udine is 30 körül akarna már
-Morata pedig hosszabbít az Atletivel akiknél alapból többet keres mint amit itt kereshetne

Ezekután kíváncsi leszek mi lesz a megoldás.
Festa

mike írta: 2023.08.10. 17:56 Ezt a csatárkérdést eléggé elcsesztük, kíváncsi vagyok kit rántunk elő a kalapból.

Lehet mégis jobban kellett volna nyomulni Scamaccáért.Most majd a végén örülhetünk Zapatának is.
Most van egy darab center a keretben.Amennyiben nem érkezik senki akkor lehet még az alaptaktikán is változtatni kell
mondjuk Miki vagy Samardzic egy sorral előrébb tolását.

Az a pénz amit Lukakuért adtunk volna most hol van? Amennyiben csatár nélkül maradunk úgy nehéz lesz sikereket elérni.
k.tomi880421

Festa írta: 2023.08.10. 19:15
mike írta: 2023.08.10. 17:56 Ezt a csatárkérdést eléggé elcsesztük, kíváncsi vagyok kit rántunk elő a kalapból.

Lehet mégis jobban kellett volna nyomulni Scamaccáért.Most majd a végén örülhetünk Zapatának is.
Most van egy darab center a keretben.Amennyiben nem érkezik senki akkor lehet még az alaptaktikán is változtatni kell

Az a pénz amit Lukakuért adtunk volna most hol van? Amennyiben csatár nélkül maradunk úgy nehéz lesz sikereket elérni.
A fele kb elment Samardzicra. a másik fele összegért meg nem adja oda senki a csatárát. Gratulálok azoknak akik ezt nyélbehozták úgy hogy a csatár poszt nem volt lerendezve.

Bár lehet csak mi gondolkozunk így és Inzaghinak tökéletes a Lau, Thuram, Correa hármas és elég neki egy lófasz játékos is 4.-nek mivel Correát annyira nagyra tartja.
k.tomi880421

Közben Audero hivatalos
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

k.tomi880421 írta: 2023.08.10. 19:22
Festa írta: 2023.08.10. 19:15

A fele kb elment Samardzicra. a másik fele összegért meg nem adja oda senki a csatárát. Gratulálok azoknak akik ezt nyélbehozták úgy hogy a csatár poszt nem volt lerendezve.

Bár lehet csak mi gondolkozunk így és Inzaghinak tökéletes a Lau, Thuram, Correa hármas és elég neki egy lófasz játékos is 4.-nek mivel Correát annyira nagyra tartja.
Szerintem Samardzic leigazolása - a potenciális támadó terhére - azt is jelenti, hogy Inzaghi bevállal(t) egy taktikaváltást arra az esetre, ha valamelyik csatárunk kiesik még Correa mellett. Vagyis az alap 352 mellett azt hiszem többször fogjuk látni a 3511 vagy 3421-et. Hamis kilencest, visszavont csatárt Samardzic, Frattesi és Miki is tud játszani. Így viszont nem éri meg darab krumpliért elengedni Sensit, mert sokszor lesz rá szükségünk szerintem. Az utolsó felkészülésin, ha addig nem jön előre senki, meglátjuk, hogy a Festa által is bedobott alkalmankénti taktikaváltás valóban realitás-e Inzaghinál. A keret jelen állapotában ordít egy ilyen B és C felállásért...
Válasz küldése