Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Szerintem kéne csinálni egy tippjátékot,ki lesz az új csatár?Mindenki bedob egy nevet,a győztes viszi a fődíjat.
vaskalap

vaskalap írta: 2023.08.10. 19:51 Szerintem kéne csinálni egy tippjátékot,ki lesz az új csatár?Mindenki bedob egy nevet,a győztes viszi a fődíjat.Szerintem új nevek fognak felmerülni.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Ez a 3511-es elmélet lehet nem is akkora hülyeség.
Sensi is amennyi lehetőséget kap (ráadásul elég eredményesen), még az is elképzelhető, hogy maradni fog és tényleg lesz egy Sensi, Miki, Samardzic Lautaro mögött. Vagyis ha nem jön egy épkézláb csatár simán lehet egy ilyen verzió is.

De én még mindig bízom Balogunban illetve egy MrX-ben (Martial).
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

https://www.sportsmole.co.uk/football/l ... 23_sl.html

Inzaghi első meccsén -Inter-Genoa 4-0 igaz kényszerből,de kipróbáltuk már az egy csatáros felállást.
Egyébként akkor Sensi is kezdett és emlékeim szerint nem is játszott rosszul.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2023.08.10. 19:51 Szerintem kéne csinálni egy tippjátékot,ki lesz az új csatár?Mindenki bedob egy nevet,a győztes viszi a fődíjat.
Benne vagyok. Nem tudom mi a díj, de az én tippem Balogun! 😁
vaskalap

MrX.Ekitiké.
CsaSzi9294

vaskalap írta: 2023.08.10. 19:56MrX.Ekitiké.
Mondjuk ez nem is rossz. A PSG is szabadulna tőle…
vratislavgresko

Hozzászólás Szerző: vratislavgresko »

Azzal kezdtem magamat nyugtatni/álltatni, hogy ekkora madarak még mi sem lehetünk csatár kérdésben, és a háttérben már csikorognak a fogaskerekek, zajlanak az egyeztetések valami senki által nem várt játékosért. Majd a kezdősípszó felébreszt legfeljebb... :D
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

möszi írta: 2023.08.10. 19:36
k.tomi880421 írta: 2023.08.10. 19:22
Festa írta: 2023.08.10. 19:15

Lehet mégis jobban kellett volna nyomulni Scamaccáért.Most majd a végén örülhetünk Zapatának is.
Most van egy darab center a keretben.Amennyiben nem érkezik senki akkor lehet még az alaptaktikán is változtatni kell
mondjuk Miki vagy Samardzic egy sorral előrébb tolását.

Az a pénz amit Lukakuért adtunk volna most hol van? Amennyiben csatár nélkül maradunk úgy nehéz lesz sikereket elérni.
A fele kb elment Samardzicra. a másik fele összegért meg nem adja oda senki a csatárát. Gratulálok azoknak akik ezt nyélbehozták úgy hogy a csatár poszt nem volt lerendezve.

Bár lehet csak mi gondolkozunk így és Inzaghinak tökéletes a Lau, Thuram, Correa hármas és elég neki egy lófasz játékos is 4.-nek mivel Correát annyira nagyra tartja.
Szerintem Samardzic leigazolása - a potenciális támadó terhére - azt is jelenti, hogy Inzaghi bevállal(t) egy taktikaváltást arra az esetre, ha valamelyik csatárunk kiesik még Correa mellett. Vagyis az alap 352 mellett azt hiszem többször fogjuk látni a 3511 vagy 3421-et. Hamis kilencest, visszavont csatárt Samardzic, Frattesi és Miki is tud játszani. Így viszont nem éri meg darab krumpliért elengedni Sensit, mert sokszor lesz rá szükségünk szerintem. Az utolsó felkészülésin, ha addig nem jön előre senki, meglátjuk, hogy a Festa által is bedobott alkalmankénti taktikaváltás valóban realitás-e Inzaghinál. A keret jelen állapotában ordít egy ilyen B és C felállásért...
Frattesi nagyon nem visszavont támadó, Mikit tudom olyan pozicíóba elképzelni a keretből egyetlenként. Ő alapból támadó kp és szélső volt eredetileg a MU-val bezárolólag. Én nagyon meglepődnék azon ha Inzaghi bedobna egy formációváltást. Tipik az az ember aki kipróbálja és az első rossz eredmény után visszaáll és inkább agyon hajtja azt a kevés támadót ami van.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Pesszimista tipp: Arnautovic
Optimista: Balogun
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Én nagyon nem lepődnék meg ha Inzaghi Sommert és Auderot felváltva játszatná. Auderot 20m-ért vette meg a Juvétól a Samp és azóta figyelemmel követem.

Csak egy videó róla:

Több olyan bravúrt mutat be mint Sommer és csak 26 éves. Szerintem vele nem járunk rosszul.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

CsaSzi9294 írta: 2023.08.10. 19:53
vaskalap írta: 2023.08.10. 19:51 Szerintem kéne csinálni egy tippjátékot,ki lesz az új csatár?Mindenki bedob egy nevet,a győztes viszi a fődíjat.
Benne vagyok. Nem tudom mi a díj, de az én tippem Balogun! 😁
https://forum.internazionale.hu/viewtopic.php?t=108

Kérésetek számomra parancs. :)
CsaSzi9294

k.tomi880421 írta: 2023.08.10. 20:40 Én nagyon nem lepődnék meg ha Inzaghi Sommert és Auderot felváltva játszatná. Auderot 20m-ért vette meg a Juvétól a Samp és azóta figyelemmel követem.

Több olyan bravúrt mutat be mint Sommer és csak 26 éves. Szerintem vele nem járunk rosszul.
Én azt sem tartom kizártnak, hogy 3-4 forduló után bent ragad a kezdőben.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

SportItalia, Pedulla is megerositi a korabbbi Sky hireket, az Inter visszalepett Balogun kapcsan, errol mar tajekoztattuk is az Arsenalt, nem erdeklodunk erte tovabb, es nem Balogun lesz az Inter uj tamadoja.

Ket jelolt maradt, Taremi es Arnautovic.
SportItalia es Pedulla szerint is emelni keszulunk a Portonak kuldott korabbbi 23m ajanlaton.
Ha nem sikerul megegyezni, akkor Arnautovicot probaljuk lezarni.
Pedulla szerint az Internel az is egy terv, hogy Taremi + Arnautovic egyutt, de ehhez Correa tavozasa szukseges, akiert nincs erdeklodes.
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.08.10. 21:37 SportItalia, Pedulla is megerositi a korabbbi Sky hireket, az Inter visszalepett Balogun kapcsan, errol mar tajekoztattuk is az Arsenalt, nem erdeklodunk erte tovabb, es nem Balogun lesz az Inter uj tamadoja.

Ket jelolt maradt, Taremi es Arnautovic.
SportItalia es Pedulla szerint is emelni keszulunk a Portonak kuldott korabbbi 23m ajanlaton.
Ha nem sikerul megegyezni, akkor Arnautovicot probaljuk lezarni.
Pedulla szerint az Internel az is egy terv, hogy Taremi + Arnautovic egyutt, de ehhez Correa tavozasa szukseges, akiert nincs erdeklodes.
Nagyobb varázslat lenne Correát rásózni valakire, mint MBappet idehozni. Bár ha netán még is sikerülne, szerintem Sanchez jönne a helyére.
CsaSzi9294

Én azért tartok egy Balogun+Tomiyasu kettős = Barella üzlettől.
Nekem még mindig furcsa Samardzic érkezése, ráadásul Sensi is úgy néz ki maradni fog.
Frattesi menne Barella helyére, Samardzic meg mivel bal lábas a bal oldalra. Védő poszt is meg lenne plusz a csatár gond is. Még pénz is maradna. Tudunk ilyen ilyen ökrök lenni…
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Kapusposztot benéztük, Vicariot hiába puhítgatta a vezetőség egész tavasszal, simán lemaradtunk.
Pedig tudtuk, hogy Onanát el fogjuk adni.
Sommer amúgy jó kapus, de 35 lesz, 183 magas (mély)... Szóval vannak korlátai.

Ugyanez csatárposzton.
Augusztusban kezdünk el foglalkozni a helyzettel...
Aztán a végére Arnautovic, Taremi nevek repkednek.
Ha a vezetőségnél fel is merülne néhány jó név, Inzaghinak csakis az öreg vonal jöhet szóba.
Elég nehéz ez így...
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Most komolyan.. Arnautovic!? hogy jutott eszébe ez bárkinek is?? Valaki betépve ült be a "ki legyen a csatár" brainstormingra? Le ne igazoljuk már ezt az arrogáns hulladékot. A BL döntős a Bolognaból igazol 9est? Pardon??
Menjünk rá Taremire, neki se örülnék, de legalább a BL-ben azt mondták rá, hogy veszélyes...

Amúgy meg sz...d ki Lukaku...
interfan

Sky es Di Marzio szerint Arnautovic neve kerult eloterbe.
Az Inter ara miatt, a Seria A tapasztalat, es a rutin miatt is tokeletes megoldast lat benne.
Egyetlen masik nev maradt a Sky szerint, Taremi, de az erte kert 30m-t az Inter nem tudja kifizetni.
Sky es Di Marzio is megerositi, Balogun ugy lezarult, az Inter kiszallt, nem erdeklodik tovabb, es tajekoztatta tegnap az Arsenalt is.

Di Marzio szerint a KH nev attol fugg, hogy mennyit koltunk csatar poszton.
Ha olcson Arnautovic erkezik, akkor az Inter tudna fizetni egy KH-ert, aki Tomiyasu lehet, alternativa Toloi.
Viszont ha Taremi erkezik 25-30m-ert, akkor az Inter csakis ingyen kolcson + sima opcios KH-t igazolna, ez esetben Demiral vagy Tanganga erkezhetne.

Az Angol "CaughtOffside" szerint az Inter tajekoztatast kert Martial helyzeterol, de a 15m fizetese hamar lezarta a lehetoseget.

Gazzetta szerint uj ajanlatot tehetunk Taremiert, es folyamatos a targyalas a Portoval.
Alternativa Arnautovic.
Ezen ket nev kozul kerulhet ki az uj Inter csatar.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

A Tottenham gyorsan talált 15 millióért egy argentin tehetséget Kane helyére, mi meg itt szenvedünk a 15-30 milliós nyugdíjasokkal!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nem szeretnék károgni, ezért inkább nem mondok semmit... :D
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2023.08.11. 07:29 Nem szeretnék károgni, ezért inkább nem mondok semmit... :D
:lol: :thumbup:
PellerG

Interfan1000 írta: 2023.08.11. 07:14 A Tottenham gyorsan talált 15 millióért egy argentin tehetséget Kane helyére, mi meg itt szenvedünk a 15-30 milliós nyugdíjasokkal!
Ez az Inzaghi-faktor (Acerbi, Mkhitaryan, Dzeko, Cuadrado, Sommer, De Vrij hosszabbítás).
Ez lesz, amíg ő itt van
Hulla komolyan gondol egy Arnautovicot is (milliókért).
Megdöbbentő...
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.08.11. 08:03
Interfan1000 írta: 2023.08.11. 07:14 A Tottenham gyorsan talált 15 millióért egy argentin tehetséget Kane helyére, mi meg itt szenvedünk a 15-30 milliós nyugdíjasokkal!
Ez az Inzaghi-faktor.
Ez lesz, amíg ő itt van
Megdöbbentő...
Még jó, hogy hosszabbítunk vele és nem kell évekig fiatal tehetségek után kutatni… ;) :?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Azért legyünk őszinték srácok. Összes név akit előre bedobtak velünk kapcsolatban az mind középszer....annyi a kérdés ki kicsit középszer ki meg jobban. :D Tudom az anyagi helyzet meg Inzaghi rögeszméi de azért valahol szomorú, hogy ezek közül várunk és majd kapunk valakit.... :? De ez van.
Nagy álom gyerek Balogun is csak egy igéret....valóban volt egy jó szezonja a francia ligába de az Arsenalnak sem kell...szóval nagy csodát tőle sem várnék. Persze a kora és a benne lévő lehetőségek miatt ebből a sorból ő lenne talán a legjobb de nem ilyen 40 milliókért. Vicc.
Arnautovic is....kölcsön jönne ok...de 15-20 millió? Ne szórakozzunk már.
PellerG

CsaSzi9294 írta: 2023.08.11. 08:12
PellerG írta: 2023.08.11. 08:03
Ez az Inzaghi-faktor.
Ez lesz, amíg ő itt van
Megdöbbentő...
Még jó, hogy hosszabbítunk vele és nem kell évekig fiatal tehetségek után kutatni… ;) :?
Szerintem most megkönnyebbült és ma éjjel végre tudott aludni hogy kiderült, Balogunból kiszálltunk.
vratislavgresko

Hol van egyébként akkor Samardzic, aki miatt nem futja normális csatárra? Nem tegnap volt orvosin? És mi volt ezen a piacon az átigazolási stratégia? Hoztuk volna eredetileg Lukaku-t 30-40 millióért, aztán ha nincs Lukaku, akkor veszünk helyette középpályást, a többit meg megoldjuk majd okosban? Beleringattuk magukat, hogy végre tudtunk eladni és van pénz, de a nagy ringatásban bele is aludtunk a piacba. És értem én,hogy Zhang mondja ki a végső szót, csak a pénz érdekli, blabla, de milyen üzleti érzékre vallana egy Arnautovic? Fizetünk érte 10 milliót meg adunk neki 3 éves szerződést majd évi 3 millióval? Cirka 20 millió euró és jövőre vele is már csak a baj lesz...Nem hiszem el, hogy nekünk nem érte volna meg egy Beltrán vagy egy Retegui, még akkor is, ha sok a hype körülöttük. A szerencsés BL menetelés még lehet sokba fog kerülni hosszú távon, ha sokáig fogja Inzaghi kevergetni a kártyákat. Bocs, kiengedem most már a varjakat.
mike

Több könnyen elérhető, viszonylag olcsó csatárt is elpasszoltunk, Retegui, Nzola, Muriel, most meg lázasan kapirgálunk.

Taremi 30millió? Arnautovic 10 millió?
Inkább keressünk valakit aki könnyen elérhető, kölcsön, ilyesmi.

Alexis lenne az első akit hoznék.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Baggio85 írta: 2023.08.11. 07:29 Nem szeretnék károgni, ezért inkább nem mondok semmit... :D
Ez nem egy nyert edző meccs így nyugodtan megteheted.:)
Nagyon szánalmas amit csatár fronton csinálunk,dehát ez van.
Sánchez meg még mindig nem írt alá sehova.
PellerG

vratislavgresko írta: 2023.08.11. 08:16 A szerencsés BL menetelés még lehet sokba fog kerülni hosszú távon, ha sokáig fogja Inzaghi kevergetni a kártyákat.
Ez egy nagyon igaz és jó mondat.
Pont ugyanígy érzek én is.
Ha nem támadunk fel a tavasz végére, Inzaghi 100%, hogy repült volna.
Mindenki döntse el maga, jobban jártunk volna-e...
Hello

Hozzászólás Szerző: Hello »

Engem nagyon aggaszt, hogy Samardzic-ot Barella helyére hozzák...Értem én, hogy tehetséges meg minden, de az égvilágon semmi nem indokolja most a leigazolását, hacsak nem valakinek a helyére jönne...

A csatárkérdést pedig olvasni is szörnyű. Arnautovic, Taremi, stb. beszarok...Nagyon-nagyon bízom benne, hogy itt csak altatás van, és majd hirtelen a semmiből előrántunk valakit - ahogy ezt eddig is többször csinálta a vezetőség (pl. Samardzic, Cuadrado - bár neki egyáltalán nem örülök).
CsaSzi9294

PellerG írta: 2023.08.11. 09:18
vratislavgresko írta: 2023.08.11. 08:16 A szerencsés BL menetelés még lehet sokba fog kerülni hosszú távon, ha sokáig fogja Inzaghi kevergetni a kártyákat.
Ez egy nagyon igaz és jó mondat.
Pont ugyanígy érzek én is.
Ha nem támadunk fel a tavasz végére, Inzaghi 100%, hogy repült volna.
Mindenki döntse el maga, jobban jártunk volna-e...
Én akkor is mondtam, hogy nem.😅
De az biztos, hogy ha megint olyan fosul kezdjük a szezon, mint tavaly, az indok borítékolható…nem kapott meg időben mindenkit.
Ami engem egy kicsit zavar a felkészülések alatt, hogy a csatáraink nem szereznek gólt.

3 meccsből lőttünk 7 gólt, de abból csak 2 volt csatáré (Esposito, Correa). Martineznek és Thuramnak nem is voltak helyzeteik. Mint ha előre nem lenne taktikánk, a kp szerzi a gólok nagy részét. Innentől kezdve meg mindegy, hogy Arnautovic vagy Haaland érkezik.
interfan

Gazzetta is megerositi, a csatarkerdestol fugg a KH erkezo.
Amennyiben Arnautovic erkezik, akkor az Internek lenne kb 10m ajanlatot tenni Tomiyasuert.
Viszont ha Taremi jon, akkor csakis ingyen kolcson + sima opcios KH johet, aki Demiral lehet.

Gazzetta szerint "poleban" jelenleg Taremi van, az Inter vezetes ot szeretne, Arnautovic az egyetlen alternativa.
Az Inter vezetes optimista, de realista is Taremi kapcsan, meg egy utolso 25m + bonuszok ajanlatot keszulunk tenni.
Amennyiben nem sikerul, akkor gyorsan lezarhatjuk Arnautovic erkezeset.
Gazzetta szerint Sensit mint az uzlet resze megprobalnank, viszont a Bologna jelezte, nem erdekli Sensi, nem kell nekik, es 15m Arnautovic ara.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2023.08.11. 10:07 Gazzetta szerint Sensit mint az uzlet resze megprobalnank, viszont a Bologna jelezte, nem erdekli Sensi, nem kell nekik, es 15m Arnautovic ara.
:lol: :clap:
mike

interfan írta: 2023.08.11. 10:07 15m Arnautovic ara.
34 éves, sérülékeny kőbunkó.
Ennyiért kihagyhatatlan :lol: :lol: :lol:
CsaSzi9294

mike írta: 2023.08.11. 10:10
Kár, hogy nem juvés. Úgy lenne az igazi. :roll:
Egy 31 és egy 34 éves játékos van a kalapban… mekkora szánalom.
FEKA84

Hozzászólás Szerző: FEKA84 »

Na ne már.... Sensi mellé még mi fizetnénk? 🤣
Adjunk 4 játékost meg 20 milliót 🤣🤣
PellerG

mike írta: 2023.08.11. 10:10
Igen, minden adott számunkra.
Mintha direkt csinálnánk ezeket (Vidal, Cuadrado)...
vratislavgresko

Bologna részükről az évtized üzletét köti. Ilyenkor arra gondolok, hogy kapnak 15 milliót, amiből nekik is annyi idejük lesz egy kezdő csatárt találni, amennyi nekünk még hátravan a piacból. Ki az a játékos, akit megvesznek majd ebből? Nekünk miért nem jut eszünkbe hatolsó alternatíva?
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Végre ic-telenítve lett a csapat, erre már tuti jön egy, és még lehet egy másik is...
Egyébként ha nemrégiben Felipe Caicedo nem került volna ide, el sem tudnám képzelni, hogy egy leharcolt, 90 percre alkalmatlan jelölt egyáltalán szóba jöhessen.
Pár tehetség már a kalapban van, ennek remélem nem az lesz az ára, hogy lutrizni fogunk a csatár poszton.
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

Lukaku -> Morata -> Scamacca -> Beto -> Balogun -> Taremi -> Arnautovic. Ki lesz a következő? :roll: Örülök Samardzic érkezésének, de az igazolás abszolút öngól volt, ugyanis úgy néz ki nem maradt pénzünk csatárra, és akkor ne is beszéljünk a védelem megerősítéséről. Evvel az erővel egyszerűbb lett volna bizalmat adni Sensinek, és a maradék lóvénkat valami normális csatáralternatívára költeni.

Azt se értem, hogy miért annyira szentírás ez a "3-5-2-es felálláshoz minden pozícióra szükségszerűen két embert tartok a keretben" felfogás.. Belehalnánk, ha pl. Espositot megtartanánk erre a szezonra? Vagy ha pl. a biztonság kedvéért csak 5 belső középpályásunk lenne, és inkább 5 csatárunk? Jelenleg csatárposzton kb. 2,5 emberünk van, úgy, hogy Thuram abszolút lutri, hogy beválik-e. Ebben az átigazolási szezonban sajnos egyértelműen kiütközött a csóróságunk, kristálytisztán látszik, hogy a keret szinten tartása is őrült nagy feladat lesz. Ha nem lenne egy Marottánk , akkor már valahol az Atalanta-Sassuolo polcán lennénk.

Mindent egybevetve egyébként várom a szezont, majd lövik a középpályások a gólokat + egy két Bastoni, Bisseck fejes :D
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Spurs is sokalta Taremi árát, inkább J.David náluk a célpont még úgy is hogy 50-60 között kér a Lille.
Nagyon irreálisak ezek összegek, főleg most a mi célpontjainkra gondolok.
Még Morata azzal 20 körüli összeggel,de a többi...
Ez így nagyon el lett taktikázva
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

srácok mi itt aprózunk a középszereken közbe meg ez jön velem szembe :D

Éjszaka hatalmas fordulat történt, Caicedo a Liverpoolé

Meglepő hírekre ébredhettek péntek reggel a futball szerelmesei. Egybehangzó információk szerint a Liverpool az éjszaka folyamán egy 110 millió fontról (nagyjából 140 millió euró) szóló ajánlatot tett le a Brighton elé Moises Caicedo játékjogáért, melyet az angol csapat el is fogadott.

Ez beteg....nem tudok erre már mit írni...
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Cupi írta: 2023.08.11. 12:39 srácok mi itt aprózunk a középszereken közbe meg ez jön velem szembe :D

Éjszaka hatalmas fordulat történt, Caicedo a Liverpoolé

Meglepő hírekre ébredhettek péntek reggel a futball szerelmesei. Egybehangzó információk szerint a Liverpool az éjszaka folyamán egy 110 millió fontról (nagyjából 140 millió euró) szóló ajánlatot tett le a Brighton elé Moises Caicedo játékjogáért, melyet az angol csapat el is fogadott.

Egyetértek. Még Lölő luxusjachtja is csak kb. 80 millió euro volt.
Pedig azért abban van anyag... :lol:
mike

Cupi írta: 2023.08.11. 12:39 Egybehangzó információk szerint a Liverpool az éjszaka folyamán egy 110 millió fontról (nagyjából 140 millió euró) szóló ajánlatot tett le a Brighton elé Moises Caicedo játékjogáért, melyet az angol csapat el is fogadott.

Angolban mindenkinek elment az esze.
Hihetetlen összeget dobálnak ki közepes játékosokért is.
Guardiola vagy másfél milliárd eurót költött el pár év alatt, nem kellett sok ész így BL- nyerni.
Mi kb Szoboszlai árából fél csapatot vehetnénk.
Ez már nevetséges.
CsaSzi9294

mike írta: 2023.08.11. 12:54
Cupi írta: 2023.08.11. 12:39 Egybehangzó információk szerint a Liverpool az éjszaka folyamán egy 110 millió fontról (nagyjából 140 millió euró) szóló ajánlatot tett le a Brighton elé Moises Caicedo játékjogáért, melyet az angol csapat el is fogadott.

Angolban mindenkinek elment az esze.
Hihetetlen összeget dobálnak ki közepes játékosokért is.
Guardiola vagy másfél milliárd eurót költött el pár év alatt, nem kellett sok ész így BL- nyerni.
Mi kb Szoboszlai árából fél csapatot vehetnénk.
Ez már nevetséges.
A Milán pont ezt csinálta Tonali árából.
CsaSzi9294

Én megpróbálnám Wernert elhozni. TM szerint 25m az értéke, egy próbát megérne. Amit Taremiért illetve Balogunért adnánk, abból egy ajánlat mehetne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CsaSzi9294 2023.08.11. 13:00-kor.
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.08.11. 12:59 Én megpróbálnám Wernert elhozni. TM szerint 25m az értéke, egy próbát megérne.
Simán, de vajon volt juvés ? :?
CsaSzi9294

mike írta: 2023.08.11. 13:00
CsaSzi9294 írta: 2023.08.11. 12:59 Én megpróbálnám Wernert elhozni. TM szerint 25m az értéke, egy próbát megérne.
Simán, de vajon volt juvés ? :?
Jogos.. :problem:
vratislavgresko

Werner 27 éves suhanc, Primavera-ba ferne csak.
Válasz küldése