Moderátorok: Interiscoming, internaZIOnaLe
Te azt is írtad érzed Balogun jön.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.15. 10:31 Nyugi srácok, Correa le fog lépni és jön még egy új csatár! Higgyetek benne!![]()
![]()
Igen. Correa helyére fog!Cupi írta: ↑2023.08.15. 10:57Te azt is írtad érzed Balogun jön.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.15. 10:31 Nyugi srácok, Correa le fog lépni és jön még egy új csatár! Higgyetek benne!![]()
![]()
![]()
Valahogy én is érzek még egy csavart a végén, vagy legalábbis reménykedem benne, de nem úgy tűnik Correa menni akar. Amúgy nagyon adná magát Balogunra lecserélni, van még majd 3 hét a mercatoból, ha vmelyik szaudi klub még bedobna egy nagyobb fizut neki, talán lelécelne...meg úgy tűnik Inzaghi se szeretne 3 új csatárral nekimenni a szezonnak, úgyhogy nem sok esély vanCupi írta: ↑2023.08.15. 10:57Te azt is írtad érzed Balogun jön.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.15. 10:31 Nyugi srácok, Correa le fog lépni és jön még egy új csatár! Higgyetek benne!![]()
![]()
![]()
Bármennyire is vannak fenntartásaim ezzel a Balogun gyerekkel is azért ha Correa lelépne és a helyére jönne akkor pezsgőt bontanék.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.15. 11:31Igen. Correa helyére fog!Cupi írta: ↑2023.08.15. 10:57Te azt is írtad érzed Balogun jön.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.15. 10:31 Nyugi srácok, Correa le fog lépni és jön még egy új csatár! Higgyetek benne!![]()
![]()
![]()
![]()
Köszii..akkor ő már Inter játékosnak tekinthető gondolom
Bárcsak így lenne. Alexisnek nagyon örülnék.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.15. 12:47 CorSera szerint Zhang jóváhagyhat egy 5. csatárt, név szerint Sanchezt, aki ingyen igazolható.
Ezzel csak az a baj hogy Inzaghinal az utolsó lenne a sorban!mike írta: ↑2023.08.15. 14:32Bárcsak így lenne. Alexisnek nagyon örülnék.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.15. 12:47 CorSera szerint Zhang jóváhagyhat egy 5. csatárt, név szerint Sanchezt, aki ingyen igazolható.
Ingyen van, szerintem a fizetése sem lenne sok.
Be kell húzni.
Tartani sem kell ilyentol, kb mindenhol leirtak, Arnautovic erkezesevel teljes az Inter tamadosora,
Remelem nem, sok minden amit muvel, de nem szimpatikus az fix...Pityuinter írta: ↑2023.08.15. 15:03 Samadzic-t egyebkent a hiszti utan is akarjuk? Ugye ezt csak rossszul ertelmeztem?
Inkább Tomiyasu, mert akkor számíthatunk egy kis népszerűség növekedésre Japánban (ami pénzt is jelenthet), meg a japó már játszott a Serie A-ban. A másik meg a feje a alapján nem a legertelmesebb élőlény a bolygón.
Azért ez így jelentős megtakarítás. A mercato értékelésekor erről se feledkezzünk meg!interfan írta: ↑2023.08.15. 05:59
Fizetesek:
-Tavozott:
Onana, Handanovic, Cordaz, Bellanova, D'Ambrosio, Dalbert, Skriniar, Gagliardini, Brozovic, Gosens, Dzeko, Lukaku
Felszabadult fizeteskeret: 61,81m
-Erkezett:
Thuram, Bisseck, Frattesi, Di Gennaro, Cuadrado, Sommer, Audero, Sensi, C.Augusto, Arnautovic
Fizetes kiadasuk: 35,795m
+ Calhanoglu hosszabbitas, Acerbi hosszabbitas, Bastoni hosszabbitas
= 9,615m
Felszabadult fizeteskeret eddig: 61,81m
Teljes kiadas eddig hosszabbitasok + uj erkezok: 45,41m
Fizetes merleg eddig: +16,4m
+Lazaro is jött. Mondjuk nem tudom ő mennyit keres. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg megint kölcsönadjuk valakinek.cuchu11 írta: ↑2023.08.15. 19:11Azért ez így jelentős megtakarítás. A mercato értékelésekor erről se feledkezzünk meg!interfan írta: ↑2023.08.15. 05:59
Fizetesek:
-Tavozott:
Onana, Handanovic, Cordaz, Bellanova, D'Ambrosio, Dalbert, Skriniar, Gagliardini, Brozovic, Gosens, Dzeko, Lukaku
Felszabadult fizeteskeret: 61,81m
-Erkezett:
Thuram, Bisseck, Frattesi, Di Gennaro, Cuadrado, Sommer, Audero, Sensi, C.Augusto, Arnautovic
Fizetes kiadasuk: 35,795m
+ Calhanoglu hosszabbitas, Acerbi hosszabbitas, Bastoni hosszabbitas
= 9,615m
Felszabadult fizeteskeret eddig: 61,81m
Teljes kiadas eddig hosszabbitasok + uj erkezok: 45,41m
Fizetes merleg eddig: +16,4m
Kapus posztot szinte nulla befektetéssel megoldották.k.tomi880421 írta: ↑2023.08.15. 20:35 Lukaku 40m->Balogun 35m->Taremi->25m->Morata 20m->Arnautovic 10m
Trubin 10m-Sommer 5m->Audero ingyen-Sommer 6,5m
Samardzic 15m->Sensi marad
Demiral ingyel kölcsön, bulshit Palomino és társai meghiúsult.
Kedves bő kínai ing Zhang mi lesz a megmaradt 28m-val?
Előre sejtem, hogy talál valami lófasz kp-t és nem fog maradni normál védőre pénz pedig nem muszáj Sensit elüldözni a támadósor meg "teljes" így mehetne a 28 egy valóban erősítést jelentő Skriniar utódra.
Kapus: Sommer, Audero, Di Gennaro ->teljes
Védő: Dumfries, Darmian, Acerbi, de Vrij, Bastoni, Bisseck, Dimarco, Carlos Augusto -> Nagyon nem teljes hacsak nem számít Lazarora... Viszont ebből a 8 emberből 4 ember alapvetően szélső.
Kp: Barella, Frattesi, Calhanoglu, Miki, Asllani, Sensi, Fabbian >Ez nagyjából oké lehet ha a Mister számolna a fiatalokkal és Sensivel is...
Csatár: Lau, Thuram, Arnautovic, Correa ->Ezt meg a Mister okézta le, hogy ez teljesen okés neki...
Kb minden posztra elférne az erősítés kivéve a kp-t ha elkezdené muszájból használni a tehetséges játékosokat.
Várom a híreket a védőről augusztus második felében.
Shuursnak pedig örülnék. Az angol csapatok meg, hogy mennyit fizetnek... mondjuk az arabok rájuk is tudnak licitálni.
Ezt már akkor erősen sejteni lehetett, hogy ráfizetős üzlet lesz (erős lejtmenetbe került akkor a német).
Persze, hogy bukó. De eleve kockázattal vettük, és sajnos nem is hozta azt amit beleláttunk. Nem voltunk évekig abban a helyzetben mint Correával, hogy csak a helyet veszi el mástól (őt is nagy pénzért hoztuk, és eladhatatla.).
A kérdések a következők, ebben az esetben mi lesz pénzzel, vagy ha ezt eleve így tervezték, akkor miért Arna jött?interfan írta: ↑2023.08.16. 09:30 Irjak par helyen, hogy benne van az is, hogy KH mar nem is erkezik, es C.Augusto mint "jolly" lesz a Vice Dimarco es Vice Bastoni is, Bisseck pedig jobboldalon Darmian helyettese.
En megmondom oszinten, annak nagyon orulnek, ha Bisseckre jobboldalon szamitanank, es ne adja eg beepulne.
Persze kb mindenhol szidjak szerencsetlen mint a bokrot, hogy igy gyenge, ugy gyenge, igy selejt, ugy selejt, ekkora szar, akkora szar, stb a felkeszules alapjan.
De En azert varnek meg ezzel, es nem par baratsagos meccs alapjan itelkeznek.
En bizok benne, hogy nem azoknak lesz igaza, akik szerint teljes hulladek Bisseck.
En latok benne lehetoseget, es orulnek neki ha beepitenenk, es egy kincset talalnank vele, nem pedig egy ujabb selejtet.
Bastoni mogott semmi lehetoseget nem kapna, ezert oszinten remelem, jobboldalon szamitunk ra, es lesz lehetosege bizonyitani.
Pont ezek az emberek meg csodálkoznak hogy miért nem veszünk fiatal tehetségeket.
Inkabb a "koltsegvetesbe", mivel hivatalos adat, hogy egyetlen 1db eurot sem "torlesztettunk" eddig az Oaktreenak, es 2024 majus vegeig kell az egesz 400m-t egybe visszafizetni, amire semmi esely, es ezt az Oaktree is megerositette, valamint azt is, hogy miutan megkapjak az Intert, adjak is tovabb, nem akarnak tulajdonosok maradni.
Na igen, azt irtad le amit en is gondolok.Stankov írta: ↑2023.08.16. 10:20Pont ezek az emberek meg csodálkoznak hogy miért nem veszünk fiatal tehetségeket.
Szánalmas.
22 éves a srác, új csapat új ország, más taktika, kell neki idő. Aztán majd kiderül.
De már láttam Thuramot is el kezdték "Lord"- ozni.
Ő is el mondta hogy egy szezont játszott centerként , két csatáros felállásban még nem és sokszor nem találja a helyét.
Tényleg nem tudom néhány " szurkolótárs" mit gondol, képzel a fociról?
Nagyon boldog vagyok, hogy ujra itt lehetek az Internel.
Ahogy előttem is írtátok mindkettő fiatal játékos... fognak hibázni és valószínűleg gólt is kapunk miattuk (főleg Bisseck) de ki miatt nem kaptunk??? Ugyan úgy hibázik / hibázott Skiriniartól kezdve Acerbiig mindenki ettől még egy 21 éves srácot nem kell kidobni építeni kell és jobb lesz aztán majd meglátjuk...interfan írta: ↑2023.08.16. 10:27Na igen, azt irtad le amit en is gondolok.Stankov írta: ↑2023.08.16. 10:20Pont ezek az emberek meg csodálkoznak hogy miért nem veszünk fiatal tehetségeket.
Szánalmas.
22 éves a srác, új csapat új ország, más taktika, kell neki idő. Aztán majd kiderül.
De már láttam Thuramot is el kezdték "Lord"- ozni.
Ő is el mondta hogy egy szezont játszott centerként , két csatáros felállásban még nem és sokszor nem találja a helyét.
Tényleg nem tudom néhány " szurkolótárs" mit gondol, képzel a fociról?
Es valoban, Thuramot is elkezdtek nagyon sok helyen, nagyon durvan szidni is ocsarolni.
Persze lehet mindketto orbitalis buko lesz, de par darab baratsagos meccs utan ilyen szinten leirni mindkettot szerintem nem kellene.
Mindig az a kva pénz… hihetetlen, annyit keresnek ezek az emberek, hogy semmi anyagi gondjuk nincs, de nekik még több kell. Ráadásul a semmire, mivel Samardzic azért annyit még nem tett le az asztalra, hogy így bekavarjon egy egyezség után.
Tisztelet a kivetelnek, mert volt az is nalunk, de sajnos az elmult evekben meglehetosen jellemzo volt nalunk az "IC" vonalra ez a penzkozpontusag.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.16. 11:35Mindig az a kva pénz… hihetetlen, annyit keresnek ezek az emberek, hogy semmi anyagi gondjuk nincs, de nekik még több kell. Ráadásul a semmire, mivel Samardzic azért annyit még nem tett le az asztalra, hogy így bekavarjon egy egyezség után.
Mennyen csak Angliába és vesszen el egy kis csapatban. Ezek után nem kár érte…
Nincs szo a maradasrol, tavozik.CsaSzi9294 írta: ↑2023.08.16. 11:45Vele most mi lesz? Marad vagy kölcsön adjuk?