Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Jó volt végre Gagliardinit a neki való csapatban látni!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Elég harmatos teljesítmény, mondhatni annyit adtak ki magukból a srácok, amennyi kellett.

Martinez jól kezdett, reméljük idén még stabilabb lesz mint tavaly. Az ő góljai nagyon fognak kelleni.

Thuram valóban jobban mozgott ma mint az eddigi meccseken, reméljük fokozatosan feljavul, ahogy megszokja a légkört. Azért még bőven voltak olyan alkalmak, amikor ő és Martinez is ugyanarra a labdára ment.

Védelem nem nagyon volt tesztelve ma, de még mindig akad 1-2 szitu, ahol nagyon könnyen átjátszották őket (1. fi- elején az a balról belőtt labda, ill 50. perc körül az a kavarodás amiből 2szer is lőtt a Monza). Remélhetőleg, ha Acerbi visszatér + Sommerrel összeszoknak, akkor kicsit stabilabb lesz a védelem, de egyértelmű, hogy ez a csapat leggyengébb pontja.
Nem igazán Skriniar távozása miatt (tavalyi Skrini nem hiányzik), inkább a kapus váltás, ami nagyon megbontotta a stabilitásunkat hátul.

Arnautovic jól szált be, kora ellenére technikás/lendületes, és mai alapján rendkívül önzetlen támadásnál (visszapassz lövés helyett, Dzeko pl 10/10 rálőtte volna azt). Gólpassza + Sarkazós indítása kifejezetten szép volt.
Kondija remélhetőleg jó lesz, azért a 90. körül amikor labdát vesztett, akkor nagyon kocogósan ért vissza. Nem tudom hogy az eredmény/hőmérséklet ebbe mennyire játszott közre.

Frattesi + Bisseck nem sok időt kapott ma, de jó látni, hogy legalább becserélte őket a Mister. Frattesi miatt kevésbé aggódok, ő jó lesz, Bisseck is remélhetőleg be tud majd épülni.

Agusto egy az egyben Dimarco klón (még kinézetre is viszonylag), jól szállt be.

Aki ma kicsit kilógott az Barella, nem igazán ment a kapura lövés. Mezőny munkájára viszont nem lehet panasz.

Nyitásnak jó meccs, következő is könnyebb lesz, jó lenne kis momentumot/önbizalmat szerezni ezzel a megújult kerettel.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Szerintem ez nagyon rendben volt igy elsore.Sok uj emberunk van es megis egy csapat benyomasat keltettuk. ;) Ami nem tetszett az a sok pontatlan kapura loves...szinte mind melle ment.De nem baj.Majd belovik a labukat. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

möszi írta: 2023.08.19. 22:52 A francia jó volt, Arna pöpecült szállt be. Carlos többet tett 10 perc alatt mint Gosens egy félév alatt, Arna nekem már most szimpibb mint Lukaku és Frattesi kb nem is játszott. Ja Bisseck… Jó lesz ő is. Cuadrado is jobb mint Bella. Mikor játszunk megint?😁
Sajnos most több mint egy hetet kell várnunk .
Augusztus 28-àn a Cagliari otthonába látogatunk.
3 nappal később pedig jöhet a BL csoportkört sorsolása.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

-Sportmediaset:

Martinez 7,5
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Barella 6,5
Arnautovic 6,5
Sommer 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Darmian 6
Cuadrado 6
Mkhitaryan 6
Calhanoglu 6
C.Augusto 6
Thuram 6

-Corsera:

Martinez 7,5
Darmian 7
Dumfries 7
Bastoni 6,5
DeVrij 6,5
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Calhanoglu 6,5
C.Augusto 6,5
Arnautovic 6,5
Sommer 6
Thuram 6

-Calciomercato.com:

Martinez 8
DeVrij 7
Arnautovic 7
Mkhitaryan 7
Dumfries 7
Bastoni 6,5
Dimarco 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
Sommer 6
Darmian 6
Cuadrado 6
C.Augusto 6
Thuram 6

Inzaghi:
Nagy lelkesedest lattam, mindenkivel elegedett vagyok.
Pozitiv volt a kezdes.
Thuram is rendben volt, megcsinalta amit kertem, a cserek nagyon sokat segitettek, Arnautovic remekul szallt be, es par nap utan mar hatalmas segitseg es minoseg.
Sokat valtoztatunk a nyaron, nehany jatekos a klub eladasi dontese miatt tavozott, nehany sajat akaratbol, meg kell egy KH, hogy erosebbe tegyuk a csapatot.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Jó nyitómeccset nyomtunk
Hamar megszereztük a vezetést, utána is végig sima volt.

Thuram játéka nekem nagyon tetszett, lendületes volt és önzetlen.
Jó lesz a srác Arna meg remekül szállt be, trükközött párat, adott egy gólpasszt, ez kell.

Sima meccs, az újakat is láttuk, így tovább.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Első meccsnek ez rendben volt.Tetszett a játék,és a sok új embert is láthattuk.Arna kellemes csalódás volt,Dzeko helyett jó lesz.Thuram mezőnyben jó volt,de a kapura egyelőre veszélytelen.C.Augusto jóval technikásabb,mint Gosens volt.Frattesi sajna keveset kapot játék percben,de nekem tiszta Barella 2.0.Tőle várok áttörést.Bisseck kicsit idegenül mozgott,remélem beilleszkedik.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Első meccsnek ez valóban teljesen jó volt, főleg, hogy tavaly a Monza ellen 1 pontot szereztünk.
Fontos volt, hogy hamar megrúgtuk az elsőt, mert így a meccs további részében volt terület a Monza védelme mögött.
Arna jól szállt be, kb. ennyit várnánk el egy 4. számú csatártól (Correa). Azért én abban kételkedem, hogy ő komolyabb ellenfelek ellen, komolyabb meccseken is hasonló szintet tud majd hozni. De ha a mezőny második fele ellen hozza, akkor már előrébb vagyunk.
Thuram nagyon hasznosan játszott, de őszintén szólva, én jelenleg nem látom, hogy Lautaron kívül ki fog tudni gólt lőni.
interfan

mike írta: 2023.08.20. 07:39 Thuram játéka nekem nagyon tetszett, lendületes volt és önzetlen.
Jó lesz a srác
Szerencsetlen Thuramot nagyon kikezdtek a felkeszules alatt.
Es itt most nem is a Magyar szurkolok velemenyere gondolok, mert az nem igazan jut el oda, hanem az Olaszokra.
Rengeteg helyen nagyon csunyan leirtak, hogy mekkora buko, Correa 2.0, stb-stb-stb.
Szerencsetlen embernek azert igy kezdeni, haat nem egyszeru.
Szerintem nem jo dolog par felkeszulesi meccs alapjan leirni valakit, en latok benne lehetoseget boven, es Frattesi mellett az egyetlen igazolas akinek orulok es egy komoly szintet kepviselhet.
Apropo Frattesi, azert nagyon remelem, hogy surgosen valtozik ez, es nem Mkhitaryan lesz a kezdo, Frattesi meg 1.szamu csere.
Sokkal tobb van Frattesiben.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Thuram lendületből olyan passzokat adott amit nem tudnak olyan sokan! Kapura valóban veszélytelen volt, de lesz még alkalma bőven gólt lőni és fog is! Jól fejel ugyanis!
Bárcsak Correa is legalább ugyanilyen minőséget képviselne!!
Arnautovic meg jó lesz szerintem az egész szezonban bárki ellen amíg bevethető! Erőszakos, szerintem hálás hogy megadatott még egyszer neki hogy nagy csapatban játsszon gondolom a fizuja is emelkedett, úgy néz ki hogy ezt pontosan tudja és odateszi magát, nekem szimpatikusabb mint Dzeko volt!
A védelem lesz idén kérdéses, Calhanoglu lelkes volt Brozovic posztján de ott komolyabb csapatok úgy fognak átjönni mint kés a vajon! Ne legyen igazam!!!
De Vrij szerintem nagyon jó volt, kellett a jó teljesítmény onnan mert hát maga a védekezés nem az igazi, és Inzaghi alatt nem is lesz! Kérdés Olaszországban lehet e bajnokságot nyerni nem jó védelemmel!? Szerintem nem! De újfent ne legyen igazam!!
Kezdésnek ez így teljesen rendben volt!
Forza INTER!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Ez teljesen rendben volt így elsőre, bár azért lehetett volna több helyzet,de nagyon sokat dolgozott a középpálya hogy ne tudjon Monza építkezni. Így védelemnek alig akadt dolga, ezzel együtt De Vrij és megoldotta szépen.

Thuram jó lesz , most is hasznos volt de még rá kell éreznie hogy labdabirtoklásnál hova helyezkedjen illetve ezt Inzaghinak meg kell oldania.
Majd ha olyan ellenfél lesz aki akar is támadni és lehet kontrázni, akkor lesz majd igazán veszélyes a francia.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2023.08.20. 09:49
mike írta: 2023.08.20. 07:39 Thuram játéka nekem nagyon tetszett, lendületes volt és önzetlen.
Jó lesz a srác
Szerencsetlen Thuramot nagyon kikezdtek a felkeszules alatt.
Es itt most nem is a Magyar szurkolok velemenyere gondolok, mert az nem igazan jut el oda, hanem az Olaszokra.
Rengeteg helyen nagyon csunyan leirtak, hogy mekkora buko, Correa 2.0, stb-stb-stb.
Szerencsetlen embernek azert igy kezdeni, haat nem egyszeru.
Szerintem nem jo dolog par felkeszulesi meccs alapjan leirni valakit, en latok benne lehetoseget boven, es Frattesi mellett az egyetlen igazolas akinek orulok es egy komoly szintet kepviselhet.
Apropo Frattesi, azert nagyon remelem, hogy surgosen valtozik ez, es nem Mkhitaryan lesz a kezdo, Frattesi meg 1.szamu csere.
Sokkal tobb van Frattesiben.
Szerintem Inzaghi megpróbálta a legkisebb felforgatassal felallitani a kezdőt, ami logikus. A szezon egyébként is hosszú rengeteg meccsel, szerintem Frattesi is elég percet fog kapni.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Sziasztok!
Összességében elégedett vagyok a látottakkal, a helyzetkihasználáson viszont lehetne mit finomítani. Az új játékosokkal is mg vagyok elégedve, ha összeérnek pazar lesz :)
Viszont az alapfelálláson változtatni kell, a tavalyi játékmód nem igen fog működni hosszútávon. Szerintem egy 3-1-4-2 vagy 3-4-1-2 felállással hatékonyabb lenne a csapat. Mi a véleményetek?
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Szerintem Thuram életveszélyes olyan sebességge van es cselezni is tud ha lendületből tud menni akkor csak szabálytalanul lehet megállítani emellett technikás és szerintem lat is a pályán szerintem O jó lesz bár tény hogy a gyors gól megadta az alaphangot...
Illetve az is hogy ha 1-2 szer a védők nem mentenek óriásit akkor akár 4-5 is lehetett volna...
interfan

Hirek szerint egyetlen kerdes van a hetfoi kezdot illetoen, Arnautovic vagy Thuram.
Acerbi tovabbra sem epult fel, helyette DeVrij kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Darmian-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Arnautovic/Thuram-Martinez
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.08.26. 11:47 Hirek szerint egyetlen kerdes van a hetfoi kezdot illetoen, Arnautovic vagy Thuram.
Acerbi tovabbra sem epult fel, helyette DeVrij kezdhet.

Varhato kezdo:

Sommer
Darmian-DeVrij-Bastoni
Arnautovic/Thuram-Martinez
Idő kérdése csak, hogy mikor kerül a kezdőbe az osztrák. Elvileg Dzeko helyére jött, ő meg kezdő volt.. nem beszélve a SA rutinról. Na de pont ilyen Cagliari ellen kellene tapasztalatot szereznie Thuramnak.

Engem sokkal inkább “aggaszt” Miki erőltetése.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Gosens azért csak lőtt kettő gólt az első meccsén az Union Berlinben…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.08.26. 12:01 Engem sokkal inkább “aggaszt” Miki erőltetése.
Sok meccs lesz, stb-stb, de azert Inzaghinal mindig van egy "alapcsapat".
Nagyon de nagyon remelem, hogy ebbe az "alapcsapatba" surgosen bekerul Frattesi, es kikerul Mkhitaryan.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Interfan1000 írta: 2023.08.27. 11:35 Gosens azért csak lőtt kettő gólt az első meccsén az Union Berlinben…
Szerintem Ő egy jó játékos, aki nem találta meg itt a helyét és nem tudott formába lendülni. Szimpatikus srác volt egyébként, szerintem az Unionban nagyot fog menni.
Mikhitaryan miatt annyira nem aggódok, mert rengeteg meccs lesz és Ő fizikailag tuti nem fogja bírni, hogy mindig játsszon. A középpályán szerintem mindenki meg fogja kapni a megfelelő játékpercet. Egyébként annyira nem is rossz az örmény szerintem.
Én még mindig úgy gondolom, hogy a csatársor a legnagyobb kérdőjel. Ha Lautaro és Thuram együtt összehoznak a kanadain 35-40 találatot és mellette Sanchez és Arnautovic is hozzá tud tenni érdemben, akkor bajnokesélyesek lehetünk.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

interfan írta: 2023.08.27. 11:51
CsaSzi9294 írta: 2023.08.26. 12:01 Engem sokkal inkább “aggaszt” Miki erőltetése.
Nagyon de nagyon remelem, hogy ebbe az "alapcsapatba" surgosen bekerul Frattesi, es kikerul Mkhitaryan.
Mert Frattesi Jobb??
Festa

tabi.csaba írta: 2023.08.27. 12:34
interfan írta: 2023.08.27. 11:51
Mert Frattesi Jobb??
Igen.Az előkészületi meccsek alapján Frattesi jobb.Benne már több lehetőség bár az örmény tényleg nagyon hajtós és sokzor támadásban hatékony volt tavaly.
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Engem meglepett Inzaghi, kb teljesen biztos voltam abban, hogy Arna kezdeni fog Thuram helyett. Kezdő:
Sommer-Darmian-de Vrij-Bastoni-Dumfries-Barella-Calha-Miki-Dimarco-Thuram-Lautaro
Cupi

Egyebkent Mkhitaryan-al mi a bajotok.Tok jol nyomta tavaly is es az elso forduloban is.Miert baj ha kezd?Fog Frattesi is kezdeni.Ebben biztos vagyok. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Győztes csapaton ne változtass, egyszerű ez:)

Inzaghi mindig ezt csinálja, Frattesi 23 évesen túl fiatal :)
CsaSzi9294

Bravó Dumfries! :clap: :thumbup:
Érett a gól! Thuram jól játszik!
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Első fordulót nem láttam.
Amit most észrevettem, hogy Dumfries néha belép középre és ilyenkor vagy Barella vagy Thuram húzódik ki szélre, a gól is ebből lett. A bal oldalon még ezt a forgást nem láttam. Ez valami új taktikai elem lenne? (tavalyi meccsekre nem igazán figyeltem)
Közben Lau!
CsaSzi9294

Lauuu!!! :clap: :thumbup:
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.08.28. 21:15 Lauuu!!! :clap: :thumbup:
Nem kell ide Thuram vagy Arna .Lau az új Icardi csak ki kell szolgálni aztán majd rúgja a gólokat.
Dumfries mióta Cuadrado a nyakán van nagyon összekapta magát.
CsaSzi9294

Festa írta: 2023.08.28. 21:17
CsaSzi9294 írta: 2023.08.28. 21:15 Lauuu!!! :clap: :thumbup:
Nem kell ide Thuram vagy Arna .Lau az új Icardi csak ki kell szolgálni aztán majd rúgja a gólokat.
Dumfries mióta Cuadrado a nyakán van nagyon összekapta magát.
Jól teszi, a pumukli fejű jobb játékos még 100 évesen is. Ettől függetlenül Dumfries ma jól játszik.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Thuram jól nyomta szerintem gólpassz plusz a második gólnál ő pörgette ki Dimarconak
A Cagliari meg elbaszta hogy focizni akartak és nem beállni 10 emberrel védekezni mert így rengeteg terület van köztük.
PellerG

mike írta: 2023.08.28. 20:47 Győztes csapaton ne változtass, egyszerű ez:)

Inzaghi mindig ezt csinálja, Frattesi 23 évesen túl fiatal :)
Nekem ezzel most nincs bajom.
Szerintem Mkhitaryan tavaly top 3 volt nálunk a szezonban.
Előbb-utóbb mindig összeszed valami sérülést, aztán majd jön Frattesi.
Viszont Asllani idén sem fog játszani, nagyon így tűnik, így meg esélytelen, hogy fejlődjön.
Igaz eddig csak Monza és Cagliari voltak az ellenfelek, De Vrij viszont szépen hozza magát.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez a mai sem volt rossz.Inzaghi még keresi a tuti kezdőt,ez látszik.Kiváncsi leszek valami acélosabb ellenfél ellen,hogy megy majd.
CsaSzi9294

Meg van a kötelező! :clap: :thumbup:
Ahhoz képest, hogy védő után kajtatunk, gólt még nem kaptunk. :thumbup:
Jónak tűnik ez. Forza Inter!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Örülnék Pavardnak, mert nagy erősítés lenne, de őszintén szólba nagyon félek, hogy akkor mi lesz Darmiannal. Óriási tanár, amit ő meccsről meccsre nyújt, nem érdemli meg, hogy 3-4 meccsenként jusson neki 30 perc.
Bár addig lenne jó, amíg ilyen "gondjaink" lennének.
Festa

Baggio85 írta: 2023.08.28. 22:42 Örülnék Pavardnak, mert nagy erősítés lenne, de őszintén szólba nagyon félek, hogy akkor mi lesz Darmiannal. Óriási tanár, amit ő meccsről meccsre nyújt, nem érdemli meg, hogy 3-4 meccsenként jusson neki 30 perc.
Majd lesznek most is 3 naponta meccsek,kell egy bő keret.
Darmian szerintem pont az a típus aki nem rinyálna ha nem játszik.

Thuram játéka sokkal dinamikusabb mint Dzekonak volt,de reméljük majd a gólok is érkeznek a jó játékhoz.
Sommernek szinte semmi dolga nem volt a meccsen,de aztán a végén egy bravúrral jelezte,hogy nem portás van a kapuban.
A Fio meccs nehezebbnek igérkezik,de azért ők most nincsenek túl jó formában így szerintem 9 ponttal várjuk majd a városi derbit.
PellerG

Sinzaghi dicsérte ma Correát és Gagliardinit?
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Szerintem a cserék jöhettek volna korábban is.
Az első meccset nem láttam, de:
- Thuram játéka tetszett
- Frattesi idő kérdése a kezdőben lesz, de Miki sem volt rossz. Tavaly sikerült a hármasnak összeszokni
- Sommer lábbal gyengébb, mint Onana, de magabiztonságot tud sugározni, és amikor kellett védett. Összességében magabiztos volt. Úgy gondolom nem jártunk vele rosszul.
interfan

Ertekelesek:

- Eurosport.it:

Dumfries 7,5
Martinez 7,5
Dimarco 7
Calhanoglu 7
Bastoni 6,5
Barella 6,5
Mkhitaryan 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Darmian 6
DeVrij 6
Frattesi 6
Cuadrado 6
C.Augusto 6
Arnautovic 6

- Tuttomercatoweb:

Dumfries 7
Martinez 7
Thuram 7
Sommer 6,5
Bastoni 6,5
Dimarco 6,5
Barella 6,5
Calhanoglu 6,5
DeVrij 6,5
Darmian 6
Cuadrado 6
Frattesi 6
Mkhitaryan 6
C.Augusto 6

- Sky:

Calhanoglu 7
Martinez 7
Dumfries 6,5
Thuram 6,5
Sommer 6
Bastoni 6
DeVrij 6
Darmian 6
Dimarco 6
Barella 6
Mkhitaryan 6
Frattesi 6
Cuadrado 6
C.Augusto 6
Cupi

PellerG írta: 2023.08.28. 23:31 Sinzaghi dicsérte ma Correát és Gagliardinit?
Igen elmondta Correa nem azért nem állt be mert gyenge lenne csak sajnos nincs itt. :D Ha itt lett volna ez a meccs 5-0 nekünk. ;)
Cupi

Baggio85 írta: 2023.08.28. 22:42 Örülnék Pavardnak, mert nagy erősítés lenne, de őszintén szólba nagyon félek, hogy akkor mi lesz Darmiannal. Óriási tanár, amit ő meccsről meccsre nyújt, nem érdemli meg, hogy 3-4 meccsenként jusson neki 30 perc.
Én nem félek. Jöjjön csak. Kell a mély keret, :) Darmian nekem is nagy kedvencem lett. Profi a hozzáállása, játéka.
interfan

Acerbi felepulese tovabbra is rosszul halad, legfrisebb hirek szerint a meg a Fiorentina ellen sem tud jatszani.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

interfan írta: 2023.08.30. 16:04 Acerbi felepulese tovabbra is rosszul halad, legfrisebb hirek szerint a meg a Fiorentina ellen sem tud jatszani.
Kicsit pihen az öreg. Lehet vissza is fiatalodik, mire kezdődik a BL...
interfan

Acerbi serules miatt tovabbra is hianyzik, valamint Sensi is serult.
Sanchez es Agoume nem is lett nevezve.
Mkhitaryan viszont felepult, igy a kezdoben lehet ma.
Acerbit leszamitva az alap kezdo varhato:

Sommer
Darmian-DeVrij-Bastoni
Thuram-Martinez
Cupi

interfan írta: 2023.09.03. 08:25
Sanchez miért nincs nevezve? Bocsi ha erről már beszéltetek de most így nem vágom.
interfan

Cupi írta: 2023.09.03. 10:05
Sanchez miért nincs nevezve? Bocsi ha erről már beszéltetek de most így nem vágom.
Nincs megfelelo fizikai es eronleti allapotban.
Cupi

interfan írta: 2023.09.03. 10:12
Köszi. Rmnélem a BL indulásra elérhető lesz. Mondjuk fogadjunk a válogatottba elmegy jövőhéten.....
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta: 2023.09.03. 08:25 Acerbi serules miatt tovabbra is hianyzik, valamint Sensi is serult.
nem is jatszott hogy serult le mar megint? :D
interfan

Cupi írta: 2023.09.03. 10:19
interfan írta: 2023.09.03. 10:12

Köszi. Rmnélem a BL indulásra elérhető lesz. Mondjuk fogadjunk a válogatottba elmegy jövőhéten.....
Nagyon szivesen.
Igen, ha jol tudom sajnos be is hivtak a valogatottba Sanchezt.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Inzaghi meghúzta a váratlant... :lol:

INTER (3-5-2): 1 Sommer; 36 Darmian, 6 De Vrij, 95 Bastoni; 2 Dumfries, 23 Barella, 20 Calhanoglu, 22 Mkhitaryan, 32 Dimarco; 9 Thuram, 10 Lautaro.

Pad: 40 Calligaris, 77 Audero, 7 Cuadrado, 8 Arnautovic, 14 Klaassen, 16 Frattesi, 21 Asllani, 28 Pavard, 30 Carlos Augusto, 31 Bisseck, 42 Agoumé, 47 Kamatè, 49 Sarr.
CsaSzi9294

PetR írta: 2023.09.03. 17:48 Inzaghi meghúzta a váratlant... :lol:

INTER (3-5-2): 1 Sommer; 36 Darmian, 6 De Vrij, 95 Bastoni; 2 Dumfries, 23 Barella, 20 Calhanoglu, 22 Mkhitaryan, 32 Dimarco; 9 Thuram, 10 Lautaro.

Pad: 40 Calligaris, 77 Audero, 7 Cuadrado, 8 Arnautovic, 14 Klaassen, 16 Frattesi, 21 Asllani, 28 Pavard, 30 Carlos Augusto, 31 Bisseck, 42 Agoumé, 47 Kamatè, 49 Sarr.
2-0 ;)
Válasz küldése