Ha Acerbi egeszseges nem fogja, Inzaghi egyik legfontosabb embere.
Kerdes mennyit lesz egeszseges Acerbi, igy a 36. eveben jarva...
Latjuk most is mennyire nehezen megy a felepulese...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ha Acerbi egeszseges nem fogja, Inzaghi egyik legfontosabb embere.
Nagyon örülök DV jó játékának, kell a verseny mindenhol.
Nagyon sokan szidták ő és volt amikor valòban voltak kihagyásai,de a VB cím és Csk karszalag megszerzése után szerintem egy felturbózott Lautarot kaptunk.Amennyiben ilyen formában tolná végig az idényt,akkor megdöntheti az Olaszországban elért gólrekordját.Mondjuk az szép gesztus volt,hogy Calhanoglu rùghatta a tizenegyest így most elmaradt a mesterhármas.
Engem érdekelne!matyinter írta: ↑2023.09.03. 22:06 Sziasztok!
Elvesztettem az Inter meccs szüzességem, üdv mindenkinek Milánóból![]()
Írok majd beszámolót, ha van rá igény, de egyelőre sokk alatt vagyok, ez a hangulat, teljes teltház, nagyon magával ragadó élmény volt.
Ennél jobb, kényelmesebb nagyszerűbb debütálás nem is lehetett volna, sima meccs az elejétől kezdve nem volt sok kérdés. Ennyi helyzetből csak 4-et lőni, még luxus is volt![]()
Lautarot mindenki istenként kezeli itt kint, de nagyon tetszett Thuram játéka az arcoknak, és mindenki a kezdeti kételkedés után kezdi megkedvelni. Amikor meg egy normális társaság felfigyel a fura nyelvünkre, és megkérdezi honnan jövünk, onnantól ingyen pia![]()
Amennyiben egyszer megérzed a stadion különleges atmoszféráját már nem akarsz máshol lenni.HerfortBalazs írta: ↑2023.09.04. 07:31Engem érdekelne!matyinter írta: ↑2023.09.03. 22:06 Sziasztok!
Elvesztettem az Inter meccs szüzességem, üdv mindenkinek Milánóból![]()
Írok majd beszámolót, ha van rá igény, de egyelőre sokk alatt vagyok, ez a hangulat, teljes teltház, nagyon magával ragadó élmény volt.
Ennél jobb, kényelmesebb nagyszerűbb debütálás nem is lehetett volna, sima meccs az elejétől kezdve nem volt sok kérdés. Ennyi helyzetből csak 4-et lőni, még luxus is volt![]()
Lautarot mindenki istenként kezeli itt kint, de nagyon tetszett Thuram játéka az arcoknak, és mindenki a kezdeti kételkedés után kezdi megkedvelni. Amikor meg egy normális társaság felfigyel a fura nyelvünkre, és megkérdezi honnan jövünk, onnantól ingyen pia![]()
Én a Milan ellen megyek 2 hét múlva, ez lesz az első nekem is.
Szerintem nem baj, hogy ezt nem bontja meg Inzaghi, jelenleg jól működik. Frattesi, Acerbi, Pavard, Augosto, Cuadrado, Arnautovic személyében pedig olyan cserék tudnak bejönni, akik képesek is hozzátenni a játékhoz.interfan írta: ↑2023.09.12. 08:55 Acerbi felepult, de egyelore konnyitett edzes vegez, nem valoszinu, hogy kezdobe tennenk a Milan ellen.
Hirek szerint nem varhato valtozas az eddigi alapkezdonk a Milan ellen sem.
Varhato kezdo:
Sommer
Darmian-DeVrij-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Eddig nem kaptunk gólt. Ne ez ellen a szerencsétlen milantól kapjuk meg az elsőt.interfan írta: ↑2023.09.13. 09:13 Nem szep dolog mas gondjanak orulni, de azert most nekunk jol jon a Derby kapcsan, hogy a Milannal az egyik kezdo KH (Tomori) eltiltott, az 1.szamu csere (Kalulu) pedig serult.
Ezzel a 4.szamu Kjaer fog jatszani, az alapkezdo Thiaw mellett.
Ez azert sokat szamithat, es jo lenne ezt kihasznalni.
Meglepodnek ha 0-0 lenne, szerintem tobb gol is szuletni fog mindket oldalt.
Remeljuk a tobbet mi rugjuk, nagy lokest adhatna egy Derby gyozelem.
Persze anno 21-22-ben is volt 5-6 pontos elonyunk az elso helyen majdnem feltavnal, de akkor is sokat szamithatna most lelektanilag egy gyozelem.
Azert maradjunk annyiban, hogy a vedelmunk nem volt teszteltve eddig.Cupi írta: ↑2023.09.13. 10:25Eddig nem kaptunk gólt. Ne ez ellen a szerencsétlen milantól kapjuk meg az elsőt.interfan írta: ↑2023.09.13. 09:13 Nem szep dolog mas gondjanak orulni, de azert most nekunk jol jon a Derby kapcsan, hogy a Milannal az egyik kezdo KH (Tomori) eltiltott, az 1.szamu csere (Kalulu) pedig serult.
Ezzel a 4.szamu Kjaer fog jatszani, az alapkezdo Thiaw mellett.
Ez azert sokat szamithat, es jo lenne ezt kihasznalni.
Meglepodnek ha 0-0 lenne, szerintem tobb gol is szuletni fog mindket oldalt.
Remeljuk a tobbet mi rugjuk, nagy lokest adhatna egy Derby gyozelem.
Persze anno 21-22-ben is volt 5-6 pontos elonyunk az elso helyen majdnem feltavnal, de akkor is sokat szamithatna most lelektanilag egy gyozelem.3-0 tökéletes lesz.
![]()
Természetesen nem számítok könnyű meccsre de nyerni kell.
Természetesen Inter győzelmet szeretnék, de valahogy egy rohadt nagy döntetlent várok. 2-2 mondjuk. Úgy gondolom egészen a végéig szorosan együtt fogunk haladni a kuzinokkal.interfan írta: ↑2023.09.15. 07:17 En most bizok, es hiszek benne, hogy Inzaghinak sikerul ezt a katasztrofalis bajnoki start rangados merleget elhagynia, es iden vegre jol kezdeni es bizonyitani a "nagy" meccseken is.
2021/22: elso 4 "nagy" bajnoki meccs =
0 gyozelem
3 dontetlen
1 vereseg
12/3 szerzett pont, 9 elveszitett
2022/23: elso 4 "nagy" bajnoki meccs =
0 gyozelem
0 dontetlen
4 vereseg
12/0 szerzett pont, 12 elveszitett pont
Itt az ideje nyerni, holnap minden adott hozza.![]()
En is sok golos meccsre szamitok, de ugy erzem megtorik az "Inzaghi atok", ezert legyen 4-2, Thuram dupla, Martinez dupla.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.15. 07:54Természetesen Inter győzelmet szeretnék, de valahogy egy rohadt nagy döntetlent várok. 2-2 mondjuk. Úgy gondolom egészen a végéig szorosan együtt fogunk haladni a kuzinokkal.interfan írta: ↑2023.09.15. 07:17 En most bizok, es hiszek benne, hogy Inzaghinak sikerul ezt a katasztrofalis bajnoki start rangados merleget elhagynia, es iden vegre jol kezdeni es bizonyitani a "nagy" meccseken is.
2021/22: elso 4 "nagy" bajnoki meccs =
0 gyozelem
3 dontetlen
1 vereseg
12/3 szerzett pont, 9 elveszitett
2022/23: elso 4 "nagy" bajnoki meccs =
0 gyozelem
0 dontetlen
4 vereseg
12/0 szerzett pont, 12 elveszitett pont
Itt az ideje nyerni, holnap minden adott hozza.![]()
Elmult evekben a Milan kerete sokkal gyengebb volt, es sokkal tavolabb allt a mienktol.alwin91 írta: ↑2023.09.15. 10:11 Én most jobbnak érzem magunkat a Milannal és szerintem győzni fogunk. A Milan kerete összességébe vékonyabb és 2-en is kiestek a védelemből, valamint Giroud sem biztos, hogy 100%-os.
Szerintem a meccs a 70. perc után fog eldőlni a becserélt emberekkel, ahol jobbak vagyunk.
Nezd a masik oldalt, a Seria A-t mivel holnap is bajnoki lesz, es nem Kupa, meg BL:
Hirek szerint egy kerdes van a kezdot illetoen, Acerbi vagy DeVrij, tobbi poszton valoban az "alap" johet.
Frattesit sokan a kezdobe akarjak?
En vagyok az edzo, en dontok, es jo hogy van valasztasi lehetoseg.
Mindenki akarta Frattesit, remekul beileszkedett, kemenyen dolgozik.
Boldog vagyok hogy van valasztasi lehetosegem, es nem vagyok kenyszerhelyzetben.
Mennyire kockazatos hogy ti vagytok a favoritok, es mindenki titeket tart erosebbnek?
Megnyertuk a tavalyi utolso bajnoki Derbyt, a BL elodontot is mi nyertuk a Milan ellen, es meg trofeakat is nyertunk, ezekre joggal lehetunk buszkek.
De ezekkel a peldakkal nem nyerjuk meg a meccset holnap.
Nem felsz attol hogy utoler a statisztika, es nem fogsz tudni mindig nyerni?
Tisztaban vagyunk a sajat erosegeinkkel es a minosegunkel.
Frattesi es Barella jatszhat egyutt?
Valogatottban megmutattak erre kepesek, es velunk is a felkeszules alatt.
Viszont en mindig minden dontest az Inter erdekeben hozok meg.
Az Inter erosebb lett vagy gyengebb mint tavaly?
Ez csakis a palyan fog kiderulni.
Nagyon fontos jatekosokat veszitettunk el ujra, mert a klubnak erre szuksege volt.
Akik erkezetek eddig jol illeszkednek a csapatba.
Jol kezdtunk, az ido pedig eldonti erosodtunk vagy gyengultunk tavalyhoz kepest.
Zavar hogy azt mondjak nagyon sokan, hogy az Internek kotelezo a gyozelem?
Nem zavar.
Tavaly elertunk szinte a csucsra, ezt nagyon nehez lesz megismetelni, nehez megmondani erosebbek vagy gyengebbek vagyunk e, majd az ido megmondja.
Remelem meg 57 meccset jatszunk, de nem tudom mi lesz.
Miert nem kerul Frattesi a kezdobe?
Megegyszer mondom, a baj nem ez, a baj akkor lenne ha nem lenne valasztasi lehetosegem.
Frattesi tud Barellaval a KP ket oldalan kozepen jatszani.
Gyakran kritizalnak, hogy te sosem valtoztatsz a taktikan, ez szerinted erosseged vagy gyengeseged?
Ez a munkam resze.
Buszke vagyok arra amit elertem, es a fiaim mindig mindent beleadtak.
Ket eve nagyon jol teljesitunk, ezt kell folytatni.
Tudjuk hogy nehez es hosszu ut all elottunk, de mindannyian, egyutt dolgozunk az Inter sikerert.
Nem tudom nekem az az erdekes, hogy mennyire mi vagyunk kikialtva mindenhol, es mindenki altal mint toronymagas eselyes.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.16. 12:42 Nagyon várom már a derbit. Megraktam mindkét csapat gólra +2,5nél többre, valamint a kuzinok több sárgát fognak kapni.![]()
Legutóbbi 4 derby-t simán nyertük, ráadásul kapott gól nélkül. Az lenne meglepő ha nem minket tartnának esélyesnek. Arról nem beszélve, hogy a Milan-nak vannak hiányzói.interfan írta: ↑2023.09.16. 14:26
Nem tudom nekem az az erdekes, hogy mennyire mi vagyunk kikialtva mindenhol, es mindenki altal mint toronymagas eselyes.
Szakertok, ujsagirok, ex jatekosok, kb mindenhol arrol beszelnek, mennyire az Inter a favorit, kotelezo gyozelem, bla-bla.
Marottat is ezzel faggattak, hogy milyen erzes az Inter az eselyes a Derbyn.
Inzaghit tegnap detto...
Szoval nekem azert ez erdekes, hogy ennyire az Inter a favorit.
Ellenben pl a fogadoirodknal kozel sincs ez a "toronymagas" eselyesseg.
Remelem bejon amit az Olaszok varnak, es sima lesz, de szerintem annyira nem lesz ez egyszeru.
3-2/4-2 amit varok egy jo meccsen, de biztos most jon majd egy dogunalmas 1-0, igaz azt is alairom barmikor csak nyerjunk.![]()
Igen, szerintem is hülyeség lenne. Én már Pavardot szeretném a kezdőben látni, de nem is ma tenném be.
Acerbi a legfontosabb embere, a "vedeleme vezere" ahogy Inzaghi fogalmazott.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.16. 16:56Igen, szerintem is hülyeség lenne. Én már Pavardot szeretném a kezdőben látni, de nem is ma tenném be.
Halkan jegyzem meg, DeVrij is az volt az elmúlt meccseken…interfan írta: ↑2023.09.16. 17:00Acerbi a legfontosabb embere, a "vedeleme vezere" ahogy Inzaghi fogalmazott.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.16. 16:56Igen, szerintem is hülyeség lenne. Én már Pavardot szeretném a kezdőben látni, de nem is ma tenném be.
Varhato volt, ahogy felepul mar egybol a kezdobe is lesz...
Maradjunk anniyban, hogy nem az elmult meccseken volt tesztelve a vedelem ilyen Cagliari, Monza szintek, de meg ez az ilyen olyan Fiorentina ellen sem.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.16. 17:06Halkan jegyzem meg, DeVrij is az volt az elmúlt meccseken…interfan írta: ↑2023.09.16. 17:00Acerbi a legfontosabb embere, a "vedeleme vezere" ahogy Inzaghi fogalmazott.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.16. 16:56
Igen, szerintem is hülyeség lenne. Én már Pavardot szeretném a kezdőben látni, de nem is ma tenném be.
Varhato volt, ahogy felepul mar egybol a kezdobe is lesz...
Remélem nem erről fogunk vitatkozni meccs után, hogy biztos jó döntés volt e..?
Nem vitatkozni szeretnék, mint mondtam, remélem győzni fogunk és nem a 36 éves, sérüléséből visszatérő Acerbin fog múlni az eredmény.interfan írta: ↑2023.09.16. 17:13Maradjunk anniyban, hogy nem az elmult meccseken volt tesztelve a vedelem ilyen Cagliari, Monza szintek, de meg ez az ilyen olyan Fiorentina ellen sem.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.16. 17:06Halkan jegyzem meg, DeVrij is az volt az elmúlt meccseken…
Remélem nem erről fogunk vitatkozni meccs után, hogy biztos jó döntés volt e..?