Es most meg a doppingteszten is fennakadt.
Felfugesztettek amig a B teszt eredmenye megjon.
Ha az is pozitiv, akkor 2-4 evre tilhatjak el.
Mondjuk igy a Juve penze nem egne.
Mondjuk jo nagy szegyen ez az egesz story...
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Es most meg a doppingteszten is fennakadt.
Nem tudnak tőlük pontot levonni? Megóvhatják a meccseket az ellenfelek?
Klubot ilyenkor nem szokták,csak a játékost.CsaSzi9294 írta: ↑2023.09.11. 22:08Nem tudnak tőlük pontot levonni? Megóvhatják a meccseket az ellenfelek?
De ha úgy lépett pályára valami illegális cuccot tolt akkor az tisztességtelen előnyszerzés. Ilyenkor miért nem lehet megóvni a meccset?Vagy nem is játszott? Azt nem néztem.
Ez hihetetlen!
Termeszetesen mar jonnek is a hirek, hogy ha nem tudja tisztazni magat Pogba, akkor a Juve egyoldaluan felbonthatja a szerzodeset, szerzodeszeges miatt.cuchu11 írta: ↑2023.09.12. 13:45Ez hihetetlen!
Nem kell hozzá nagy fantázia, hogy ok-okozat
összefüggéseket találjak...
Interfan nem kell agyonyalni a Juventus.interfan írta: ↑2023.09.16. 16:58 Juve szerintem sajnos komoly rivalis lehet a Scudettoert.
Latjuk nincs itt bajnoksag eleji osszeeses, es oriasi elony hogy nekik csakis a bajnoksag lesz, ez hosszutavon oriasi elony.
Allegri nagyon rament a fiatal vonalra, ez is bejonni latszik.
Sajnos szerintem erdemes lesz rajuk figyelni.
Az hogy "erdemes figyelni rajuk" szamomra nem szamit "agyonyalasnak", dehat ki nem.Festa írta: ↑2023.09.16. 21:54Interfan nem kell agyonyalni a Juventus.interfan írta: ↑2023.09.16. 16:58 Juve szerintem sajnos komoly rivalis lehet a Scudettoert.
Latjuk nincs itt bajnoksag eleji osszeeses, es oriasi elony hogy nekik csakis a bajnoksag lesz, ez hosszutavon oriasi elony.
Allegri nagyon rament a fiatal vonalra, ez is bejonni latszik.
Sajnos szerintem erdemes lesz rajuk figyelni.
Nyertek 1-2meccset,de amúgy ha kiesik 1-2 ember akkor nem lesznek.
A mi esetünkben viszont ki fog jönni,hogy mennyire erős a keret.
Ez tényleg elég középszer.k.tomi880421 írta: ↑2023.09.19. 09:12 Láttam egy várható kezdőt a Milan részéről a NU ellen megakadt a szemem a kpjukon:
Loftus-Cheek, Krunic, Pobega
Nyilván lehet a meccs bármi de ez kb egy Torino szintű kp.
Egy a lenyeg szerintem is, hogy 4.helyen ne essen ki a Milan.Cupi írta: ↑2023.09.19. 11:36Ez tényleg elég középszer.k.tomi880421 írta: ↑2023.09.19. 09:12 Láttam egy várható kezdőt a Milan részéről a NU ellen megakadt a szemem a kpjukon:
Mondjuk szerintem nem kapnak ki. Hétvége után gondolom vért isznak és bizonyítani akarnak. Főleg hazai pályán.
Persze remélem a 3. hely meglesz nekik. Kell nekik is majd a kettős terhelés.![]()
Igen, az Europa Liga az pont nekik való!interfan írta: ↑2023.09.19. 11:38Egy a lenyeg szerintem is, hogy 4.helyen ne essen ki a Milan.Cupi írta: ↑2023.09.19. 11:36Ez tényleg elég középszer.k.tomi880421 írta: ↑2023.09.19. 09:12 Láttam egy várható kezdőt a Milan részéről a NU ellen megakadt a szemem a kpjukon:
Mondjuk szerintem nem kapnak ki. Hétvége után gondolom vért isznak és bizonyítani akarnak. Főleg hazai pályán.
Persze remélem a 3. hely meglesz nekik. Kell nekik is majd a kettős terhelés.![]()
Mert ha igen, akkor nekik is csak a bajnoksag lesz, mint a Juvenak, ami azert sajnos komoly elony.
Barmi lehet valoban, en is azt gondolom amit Cupi irt, most biztos "vert isznak" az 5-1 utan, es mindent megtesznek majd.cuchu11 írta: ↑2023.09.19. 13:32Igen, az Europa Liga az pont nekik való!![]()
Amúgy most szinte mindenki előre kiejtette őket a BL csoportkörből.
Én se rájuk fogadnék persze, de a továbbjutásuk azért nem reménytelen.
Sajnalom a Veronat, erdemeltek volna egy pontot.
Meglepte.interfan írta: ↑2023.09.23. 17:30
Remelem ma a Sassuolo meglepi a Juvet.
Jo lenne egy kis elonyt kiepiteni veluk szemben, mert a sorozaterheles miatt ez kesobb fontos lehet.
Erdekes, hogy Allegri arrol beszel, nekik csak a BL hely es a top 4 a cel, szo nincs Scudettorol, es mennyivel erosebb az Inter, Milan, Napoli sor mint a Juve.
Pinamonti folyatatja amit elkezdett, 6 meccs = 5 gol.Cupi írta: ↑2023.09.23. 20:04Meglepte.interfan írta: ↑2023.09.23. 17:30
Jo lenne egy kis elonyt kiepiteni veluk szemben, mert a sorozaterheles miatt ez kesobb fontos lehet.
Erdekes, hogy Allegri arrol beszel, nekik csak a BL hely es a top 4 a cel, szo nincs Scudettorol, es mennyivel erosebb az Inter, Milan, Napoli sor mint a Juve.4-2
![]()
Természetesen nagyon örülünk a Sassulo tegnapi győzelmének,de remélem szerdán azért letudjuk győzni őket.interfan írta: ↑2023.09.24. 08:01Pinamonti folyatatja amit elkezdett, 6 meccs = 5 gol.Cupi írta: ↑2023.09.23. 20:04Meglepte.interfan írta: ↑2023.09.23. 17:30
Erdekes, hogy Allegri arrol beszel, nekik csak a BL hely es a top 4 a cel, szo nincs Scudettorol, es mennyivel erosebb az Inter, Milan, Napoli sor mint a Juve.4-2
![]()
Jol jott ez a Sassuolo gyozelem, legalabb egy kis elonyt kitudunk epiteni a Juveval szemben.
Így az első 5 meccs alapján nem szabadna ellenfelünk legyen idén. Ellenben a csatár gond bekavarhat, illetve a tavasz is, ahogy szokott az Inzaghi érában. De a megérzésem az az, hogy utcahosszal kell nyernünk a végén!interfan írta: ↑2023.09.24. 20:03 En nagyon meglepodnek ha ez a Napoli iden ujra bajnok lenne.
Utolso 3 bajnoki = 0 gyozelem, 2 pont.
Persze mit szamit az elso 5 fordulo, rajtoltunk mi 5/5 gyozelem Mancinivel 2015/16-ban, es vezettuk is a bajnoksagot 18 fordulo utan, pedig akkor Nagatomo, Melo, Biabiany, Eder szintjeink voltak, szoval annyit azert nem szamit az eleje.
De elnezve ezt a Napolit, latva a keretet, latva a jatekot, haat en max a 4.helyre tennem oket.
Hat igen, ettol pontosabban nem is lehetne leirni a valosagot.Pár nap alatt az Inter mellett bajnoki cím egyik esélyeséből bukott csapattá lettünk, szóval ebből a szempontból is némi egyensúlyra lenne szükség.
Nem tudom Pioli mit csinál ott de valahogy mindig minden gödörből kimásznak....bucira vertük őket erre azóta szinte minden meccsüket megnyerték és bár X lett de a Newcastle-t is lefocizták....
meglepodnek ha Conte elvallalna a romat
A meccseket látva ha Chiesa meg Vlahovic kiesik akkor ott komoly baj lehet.
Berrardi azért van ott még mindig. Monza ellen miért nem tudj így eltalálni a labdát, ahogy az olasz válogatottban sem?!