Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ez ma mi volt Martineztol????Elhiszitek ennyi helyzetet ki lehet hagyni egy meccsen?Dobbenet.Ma is lehetett volna egy mesternegyese.....inverze volt ez a Martinez a hetveginek. :D
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ahigy az ívelgetés abbamaradt jöttek a ziccerek sorban.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Egyébként fel nem fogom hogyan nem lehet ennyi intelligencia, hogy Trubin csak lábbal jó, így ha néhány centit megemelitek azt a ***** labdát, mint Thuram, ma gólparádé van!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Teljesen megérdemelt győzelem, 2. fi-re összekapta magát a csapat. Az 1-0 igencsak hízelgő a Benficára nézve, nem sok közük volt a meccshez.

Thuram újabb fontos gólt lőtt, és mezőnyben is kifejezetten jó volt. remélhetőleg nem sérült meg komolyabban.

Nem szidnám Lautaro-t a helyzetek miatt, 2 kapufa (1.-nél gyönyörű technika), meg a védő ment a vonalról..
Azt mondjuk megkérdezném a bírótól és a 4. játékvezetőtől aki fél méterre volt, hogy arcon talpalásért mióta nem jár semmi. Nekem ne mondja senki, hogy vétlen mozdulat, Neres tudja, hogy ott van mögötte Martinez, ha valaki óvatos, akkor szimplán megvárja, hogy felkeljenek mögüle. Na mind1, nem múlt rajta a meccs, de ez akkor is érthetetlen.

KP-ánkon nagyon érződik, hogy túl van hajtva, kifejezetten rosszkor jött Frattesi sérülése ebből a szempontból. Ettől függetlenül mind Barella mind Miki jobb volt a 2. fi-ben.

Végre egy jó meccs a kimaradt helyzetek mellett is, jó lenne, ha újra lendületre kapna a csapat. FORZA INTER!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

möszi írta: 2023.10.03. 22:48
CsaSzi9294 írta: 2023.10.03. 22:46 Azért Trubint sajnálom, hogy nem hoztuk…
Pont ezt akartam írni. Rendesen meccsben tartja a portugálokat. Erősen benne van, hogy rövid és nem hosszabb távon bánjuk ezt meg.
Onana-t megérte eladni. Összefoglalót láttam, de rá sem ismerni…
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cupi írta: 2023.10.03. 22:56 Ez ma mi volt Martineztol????Elhiszitek ennyi helyzetet ki lehet hagyni egy meccsen?Dobbenet.Ma is lehetett volna egy mesternegyese.....inverze volt ez a Martinez a hetveginek. :D
Vagy Trubin volt ilyen jò..A kapufa egy kicsit szerencse kérdése is.
Egyébként ilyen fölényben hiába rúgtunk 4 meg 5 gòlt is ,de egyik meccsen játszottunk.
Főleg a második félidőben jött ki a különbség ahol gyakorlatilag percenként alakítottunk ki helyzetet.
Én ezt annak tudom be,hogy a Benficábòl az első félidei letámadás ennyit kivett és nem bírták az iramot.

Egyébként ,hogy a derbi òta csak egy mérkőzés első félidejében vezettünk a Sassulo ellen ahol ki is kaptunk.

Látva a Manchester meccsének összefoglalòit szerintem a Sommer-Onana csere lassan az Eto’o-Ibra cseréhez mérhető.Marotta valamit nagyon megérzett és a legjobb időpontban is áron adtuk el.
A Mamchesteres barátaim mindig azt írják,hogy akár már ingyen is szívesen visszaadják nekünk csak ne védjen többet.
Dan-i-nter

Festa írta: 2023.10.03. 23:31 Látva a Manchester meccsének összefoglalòit szerintem a Sommer-Onana csere lassan az Eto’o-Ibra cseréhez mérhető.Marotta valamit nagyon megérzett és a legjobb időpontban is áron adtuk el.
A Mamchesteres barátaim mindig azt írják,hogy akár már ingyen is szívesen visszaadják nekünk csak ne védjen többet.
Azért Onnana nem lett a világ egyik legjobb kapusából hulladék pár hónap alatt. Mélyebb gondok vannak a Unitednél, és ez rá is jelentősen kihat. Viszonylag Fiatal, ki let rántva egy év után egy jól működő, összetartó környezetből, és igen komoly nyomás helyeződött rá. Itt egyértelműen jól érezte magát, csak hát kellett a pénz, most meg úgy néz ki nagyon nem jött be a környezetváltás.

Ettől függetlenül nem kell leírni őt, "legrosszabb" esetben olcsón visszakapjuk őt (is) :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

-Eurosport.it:

Bastoni 7
Pavard 7
Barella 7
Thuram 7
Acerbi 6,5
Dimarco 6,5
Dumfries 6,5
Mkhitaryan 6,5
Calhanoglu 6,5
Sommer 6
Darmian 6
Martinez 6
Sanchez 6

-Calciomercato.it:

Thuram 7,5
Pavard 7
Mkhitaryan 7
Calhanoglu 7
Martinez 7
Bastoni 6,5
Sommer 6,5
Dimarco 6,5
Barella 6,5
Dumfries 6
Darmian 6
Acerbi 5,5
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Tombi1986 írta: 2023.10.03. 23:19
möszi írta: 2023.10.03. 22:48
CsaSzi9294 írta: 2023.10.03. 22:46 Azért Trubint sajnálom, hogy nem hoztuk…
Pont ezt akartam írni. Rendesen meccsben tartja a portugálokat. Erősen benne van, hogy rövid és nem hosszabb távon bánjuk ezt meg.
Onana-t megérte eladni. Összefoglalót láttam, de rá sem ismerni…
borzasztóan sajnálom a srácot :(
egyébként meg SAF óta, hogy mi történik a MU-val az rejtély. Minden oda igazoló játékos messze jobban teljesített az előző klubjában és az MU után is.
Mourinhot hülyének nézték és elmondták, hogy mekkorát bukott ott... hát még azóta is az volt a legjobb produkciójuk.
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Sikerült a győzelem, mondjuk amilyen hangulatot csináltak a szurkolók, le a kalappal.
A második félidő óriási volt, momentuma nem volt a Benficának. Martinez amiket kihagyott észveszelytő... (Trubinnak is kellettek a bravúrjai ehhez).
Akit kiemelték az Pavard, annyira elegánsan, finoman, határozottan játsszik... Öröm nézni!
Ha ilyen határozottan játsszunk mint a második félidőben akkor nem lehet panasz. Azok a ziccerek amelyek kimaradtak, más meccseken be lesznek rúgva ;)
interfan

Nagyon orulok a gyozelemnek, roppant nagy szukseg volt ra, es valahol kotelezo is volt, hogy ne keruljunk bajna mar az elejen.
Elso felido kisse gyengebb volt, de a masodik abszolult folenyben telt es teljesen megerdemelten nyertunk.
Kulon orulok Thuram goljanak, legalabb ujra megmutatja az Olaszoknak, hogy mennyire is "golkeptelen".
9 meccs = 3 gol 6 golpassz, onmagaert beszel, en tovabbra is tartom, a nyarunk egyik, hanem a legjobb igazolasa.
Szinten tetszett Pavard jateka, orok hala Darmiannak, de a ket jatekos mar nagyon nem ugyanaz a szint.
Pavardnak igy kell jatszani, es igy szepen a palyan mutatott teljesitmenyevel elhallgatatni a kritikus hangokat.

Bolognat valahogy meg be kellene huzni, remelem annyira sokat nem vett ki az "alapemberekbol" ez a meccs, mert latjuk nelkuluk nem megy, es sajnos akkor sem az idosebb alapembereink faradtak mert 3-4 naponta jatszunk.
Ha behuzzuk a Bolognat, akkor osszesegeben elegedetten mehetunk a 2 hetes szunetre.
Utanna meg fel kell kotni azt a bizonyost, mert oktober vegetol december kozepeig brutalisan kemeny sorozatunk jo.
Gyakorlatilag 3 naponta meccsekkel, es rangado-rangado hatan, egyik nehez meccs utan a masik, es igy tovabb.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Az első és a második félidő között óriási volt a kontraszt játék, tekintetében. Ez az ellenfél fárasztása miatt volt-e vagy sem, nem tudom, de remélem a későbbiekben nem a beívelgetés fog menni. A helyzetek kihasználása sajnos nagyon rossz volt. Dumfriesnak is voltak ziccerei, Martinezről nem is beszélve. A vereség ellenére annak örülhetnek a portugálok, hogy nem lett csúnya verés belőle. Pavard egyre jobb, örülök, hogy itt kötött ki. Thuramnak meg főleg. Ez most nagyon fontos gól volt. Darmian szerintem nagyon jól szállt be, nem látok rajta sértődöttséget, hogy a kezdő posztja odavan. Barellával viszont valami nincs rendben. Néha van egy-egy zseniális mozdulata, utána meg simán odagurítja az ellenfélnek...
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Valóban nagyon jól játszottunk és lehetett volna nagyobb is a különbség de végül csak 1-0 lett
Ehhez az 1-0 hoz hatalmas gratula jár a vedelemnek és Sommernek ez már a sokadik alkalom amikor gól nélkül hozzuk le a meccset hátul. Ez pedig nagyon sokat számít! És ebbe a rendszerbe pavard és sommer tökéletesen illeszkedett bele
Festa

Dan-i-nter írta: 2023.10.03. 23:37
Festa írta: 2023.10.03. 23:31 Látva a Manchester meccsének összefoglalòit szerintem a Sommer-Onana csere lassan az Eto’o-Ibra cseréhez mérhető.Marotta valamit nagyon megérzett és a legjobb időpontban is áron adtuk el.
Azért Onnana nem lett a világ egyik legjobb kapusából hulladék pár hónap alatt. Mélyebb gondok vannak a Unitednél, és ez rá is jelentősen kihat. Viszonylag Fiatal, ki let rántva egy év után egy jól működő, összetartó környezetből, és igen komoly nyomás helyeződött rá. Itt egyértelműen jól érezte magát, csak hát kellett a pénz, most meg úgy néz ki nagyon nem jött be a környezetváltás.

Ettől függetlenül nem kell leírni őt, "legrosszabb" esetben olcsón visszakapjuk őt (is) :)
Azért nem gondoltam volna,hogy ennyire össszezuhan Onana .
Erős karakternek tűnt,de ezt a káoszt nem bírja.

Milyen érdekes,hogy a kihagyott ellenére is Lautarot választották a meccs emberének.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Festa írta: 2023.10.04. 08:34

Milyen érdekes,hogy a kihagyott ellenére is Lautarot választották a meccs emberének.
Ez szerintem olyan dolog, hogy valakinek bejön a PL, valakinek nem. Láttunk már ilyet. Onanát elviszi majd 1-2 év múlva valamilyen spanyol vagy olasz csapat és megint jó lesz. :)
JustyINTER

Hozzászólás Szerző: JustyINTER »

A masodik felido sima volt reszunkrol. Ez a benfica maximum az ELbe valo tudas alapjan nem a BLbe. Egy felidot pedig kaptak, hogy mutassanak valamit. A csoportbol valo tovabbjutas elvarhato es a minimum azthiszem mind eredmeny, mind penzugyi szempontbol. Rengeteg kivalo passz volt a tamado harmadba, talan ha van meg egy felido Lautaro is betalal. Szerencsere ezt nem neki kelletz eldontenie most. Talan a monza es a salernitana ellen volt, amikor szamitott egyaltalan a jelenlete a palyan a tobbi jelentektelen gol volt. Szerintem kimondhatjuk , szerencseje volt a multkor es az ehhez hasonlo teljesitmenyek az o " normalis" szintje, nagy helyzetekkel, csetles-botlassal, eredmenytelenul. Lehet a fodrasz helyett maskepp kene magat fejben rendberakni? De azthiszem ez mar nem fog valtozni, abban bizhatunk, hogy nem fog 1-2 honapig tartani a szerencsetlensege, hanem max 1-2 meccsig inkabb. Thuram teljesitmenye eddig meglepo, o az elozetes varakozasok alapjan ilyen 10-12 golra teheto max a szezonba, hatha sikerul felulmulnia a varakozasokat. Hetvege kotelezo gyozelem azt meg barhogyan. de be kell huzni a szunet elott.
CsaSzi9294

Nah ebből baj lesz... :crazy:
3..2..1 :lol:
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Na , mondjuk ki akkor .
Meg , hogy neked is nagy életed lehet , ha a haja a lényeg , meg az a célod , hogy bebizonyísd itt , hogy szar játékos .
:thumbup:
hvmetal

Barella nagy csalódás nekem .
Conte alatt sokkal látványosabb volt .
A holland csokitól is sokszor rosszul vagyok , buta .
Eddig Carlos Augusto ( ha így kell írni ) sem egy extra .
Sommernél nem látom azt a "karizmát" , mint amivel Toldo , César , Handa vagy Onana rendelkezett .

Lautaro viszont ott volt tegnap is az előrejátékban.
Remélem sokáig a csapat arca marad .
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Mondjuk az számomra rejtély hogy lehetett Lautaro a meccs embere.
Akkor már Thuram a győztes gól miatt vagy Mikhy a mezőnymunkája miatt.
Dumfries is vagy 3 fejelhetett volna, de elsőbe is volt két jó helyzetben csak oda kellett volna passzolni a röviden helyezkedő csapattársnak.
Második félidő nagyon rendbe volt csak hát a helyzet kihasználás...
Festa

hvmetal írta: 2023.10.04. 09:16 Na , mondjuk ki akkor .
Meg , hogy neked is nagy életed lehet , ha a haja a lényeg , meg az a célod , hogy bebizonyísd itt , hogy szar játékos .
:thumbup:
Én erre nem írhatok semmit már, de örülök ha más is észre veszi ha valaki csak provokálni akar és felvesz egy direkt Lautaro hater poziciót. Szerintem ez már most uncsi.
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.10.04. 08:51 Nah ebből baj lesz... :crazy:
Mi lenne ha valaki felmenne egy Milán fórumra és állandóan Leaot szapulná?
Nem lenne nagy sikere.Amikor a csoki srác 1 gólt rúg máris Sevcsenko meg Kaká szintjére emelik a srácot.
CsaSzi9294

Festa írta: 2023.10.04. 09:49
Nem lenne nagy sikere.Amikor a csoki srác 1 gólt rúg máris Sevcsenko meg Kaká szintjére emelik a srácot.
Szerintem félre érted, pont nem mellette voltam, bármennyire is belém akartál állni... :roll:
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.10.04. 09:58
Szerintem félre érted, pont nem mellette voltam, bármennyire is belém akartál állni... :roll:
Te értetted félre,mert nem rólad szólt.
Itt kizárólag a Troll Justin Timberlake Inter vagy kicsoda gyerekről van szó.
Szerintem amúgy ő nem interes hanem provokátor.

Szóval relax. ;)
CsaSzi9294

Festa írta: 2023.10.04. 10:01
CsaSzi9294 írta: 2023.10.04. 09:58

Te értetted félre,mert nem rólad szólt.
Itt kizárólag a Troll Justin Timberlake Inter vagy kicsoda gyerekről van szó.
Szerintem amúgy ő nem interes hanem provokátor.

Szóval relax. ;)
Akkor bocsánat! :thumbup:
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Szerintem Thuram egyébként, ha fejjátékban még tudna javulni extraklasszis lehetne. Erős a testfelépítése, technikás, gyors, jól lő, intelligens, kiváló az összjátékban...minden adottsága megvan hozzá!
Cupi

Zamorano1+8 írta: 2023.10.04. 06:46
Akit kiemelték az Pavard, annyira elegánsan, finoman, határozottan játsszik... Öröm nézni!
Nekem az első meccstől kezdve amin játszott ez a véleményem róla. Nagy vétel volt. ;) Nagyon tisztán is játszik. Nem emlékszem durvább vagy elkésett fault-ra sem tőle.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.10.04. 10:38
Zamorano1+8 írta: 2023.10.04. 06:46
Nekem az első meccstől kezdve amin játszott ez a véleményem róla. Nagy vétel volt. ;) Nagyon tisztán is játszik. Nem emlékszem durvább vagy elkésett fault-ra sem tőle.
Iszonyat nyugalmat áraszt. És a mozgása sem darabos, mint elődjének... :)
Dan-i-nter

CsaSzi9294 írta: 2023.10.04. 08:36

Ez szerintem olyan dolog, hogy valakinek bejön a PL, valakinek nem. Láttunk már ilyet. Onanát elviszi majd 1-2 év múlva valamilyen spanyol vagy olasz csapat és megint jó lesz. :)
Arról nem beszélve, hogy a MU védekezése csapat szinten botrányosan sz*r. Olyan sok meccsüket nem láttam (meg leginkább csak összefoglalóból), de hihetetlen átjáróház az egész csapat. Oké, hogy Onana bakizgat, de a sok kapott gólról nem csak ő tehet. Kiváncsi vagyok TH meddig húzza ott, most már nem igazán jönnek be az "építkezünk" kifogások, mint tavaly.

___
Barellá-s hozászolásokhoz: Édekes az ő helyzete. Az egyértlemű, hogy idén elég szürke, tavalyi év 2. felében is volt nem egy igen pocsék meccse. Szerintem nála kifejezetten látszik, hogy csapágyasra van hajtva (lassan 3. éve folyamatosan játszik nálunk és válogatotban is). Hiába nagyon jó a kondija/teherbírása, hosszútávon ezt nem lehet tartani.

Nem lett ő rosszabb focista mióta idejött, és hogy ne csak szidjuk a 2. fi-ben kifejezetten feljavult a játéka. Az egyetlen dolog, ami nem kéne az a sok hiszti. Olasz habitus, meg tudjuk, hogy ő él-hal a csapatért, de kicsit megsűrűsödött a csapattársak felé is, nem biztos, hogy az jó hosszú távon.
CsaSzi9294

Dan-i-nter írta: 2023.10.04. 10:43
CsaSzi9294 írta: 2023.10.04. 08:36

Barellá-s hozászolásokhoz: Édekes az ő helyzete. Az egyértlemű, hogy idén elég szürke, tavalyi év 2. felében is volt nem egy igen pocsék meccse. Szerintem nála kifejezetten látszik, hogy csapágyasra van hajtva (lassan 3. éve folyamatosan játszik nálunk és válogatotban is). Hiába nagyon jó a kondija/teherbírása, hosszútávon ezt nem lehet tartani.

Nem lett ő rosszabb focista mióta idejött, és hogy ne csak szidjuk a 2. fi-ben kifejezetten feljavult a játéka. Az egyetlen dolog, ami nem kéne az a sok hiszti. Olasz habitus, meg tudjuk, hogy ő él-hal a csapatért, de kicsit megsűrűsödött a csapattársak felé is, nem biztos, hogy az jó hosszú távon.
A hiszti szerintem annak is szól, hogy érzi ő is, hogy neki sem megy annyira, ahogy kellene. Kicsit pihentetném én is. Főleg a kis csapatok ellen. Ott van Klaassen, játsszon csak a holland, Barella meg pihenjen. Nagyon hosszú a szezon.
hvmetal

Szerintem neki nem fekszik annyira Inzaghi focija .
A másik pedig a terhelés .
Nekem Martinez és Di Marco mellett ő a nagy kedvenc , de néha pihentetném .

Nagyon jók voltunk a másodikban , és ehhez kellett Lauraro is . Thuram az első félidőben azért idézte az elődjét , rossz labdaátvételekkel , másodikban csak hozta a meccset .
Sajnálom Lukakut még mindig , de jól jártunk a franciával .
Pavard fasza , Bastoni viszont aggasztó .
Dan-i-nter

CsaSzi9294 írta: 2023.10.04. 10:48 A hiszti szerintem annak is szól, hogy érzi ő is, hogy neki sem megy annyira, ahogy kellene. Kicsit pihentetném én is. Főleg a kis csapatok ellen. Ott van Klaassen, játsszon csak a holland, Barella meg pihenjen. Nagyon hosszú a szezon.
Ezért is jött rosszkor Frattesi sérülése, remélhetőleg nem húzódik sokáig.

Klaasenről nem tudtam sokat mielőtt idejött volna (nevét hallottam csak), és bár nem sokat játszott eddig, de nála is erősen érződik a holland iskola (mint anno Eriksen-nél), azzaz, hogy KP-án nem annyira melózik, nem látszik rajta, hogy keresné a kontaktokat. Eriksen-nek kb fél évébe telt mire sikerült "Mezzala"-nak nevelni, kérdés, hogy a limitált lehetőségekkel Klaassen mennyire tudja adoptálni ezt az intenzívebb, letámadós stílust. Az látszik, hogy jó a technikája egyébként.
interfan

Cupi írta: 2023.10.04. 10:38 Nekem az első meccstől kezdve amin játszott ez a véleményem róla. Nagy vétel volt. ;) Nagyon tisztán is játszik. Nem emlékszem durvább vagy elkésett fault-ra sem tőle.
Hatha kicsit a kritikak is visszaszorulnak, ahogy Thuram, o is csak a palyan tudja ezeket ellhallgatatni.
Legalabb annyira jogtalan az Olaszok kritikaja Pavard fele, mint volt Thuram fele a nyaron.

Bezzeg akiket ne adja eg, barmilyen kritika is illethetne, azokat megemliteni sem szabad.
Dehat Olaszorszag mar csak ilyen, es mindenki a sajat gyereke a legszebb, szoval ezt csak elfogadni lehet.

Mindenesetre ahogy irtam mar tobbszor, nalam Thuram a legjobb igazolasunk a nyaron, Pavard pedig szinten egy minosegi nagyon jo igazolas, csak igy tovabb, barcsak az osszes erkezonk olyan lenne mint ok ketten.
Cupi

interfan írta: 2023.10.04. 10:58
Cupi írta: 2023.10.04. 10:38 Nekem az első meccstől kezdve amin játszott ez a véleményem róla. Nagy vétel volt. ;) Nagyon tisztán is játszik. Nem emlékszem durvább vagy elkésett fault-ra sem tőle.
Hatha kicsit a kritikak is visszaszorulnak, ahogy Thuram, o is csak a palyan tudja ezeket ellhallgatatni.
Legalabb annyira jogtalan az Olaszok kritikaja Pavard fele, mint volt Thuram fele a nyaron.
Pavard-ra milyen kritikák érkeztek? Szerintem minden meccsen amin játszott a jobbak közt volt.
interfan

Cupi írta: 2023.10.04. 11:03
interfan írta: 2023.10.04. 10:58
Pavard-ra milyen kritikák érkeztek? Szerintem minden meccsen amin játszott a jobbak közt volt.
Olaszoknal meglehetosen sok.
Lasd a Corriere foszerkeztoje, a hiresen Inter "barat" Zazzaroni, hogy Pavard nem ert ennyit.
Na meg ezen kivul, sok helyen lehetett olvasni, hogy gyenge, nem az igazi, jobb Darmian, inkabb csatar kellett volna es nem o mert Darmian megoldja, stb-stb.
interfan

Dan-i-nter írta: 2023.10.04. 10:56 Klaasenről nem tudtam sokat mielőtt idejött volna (nevét hallottam csak), és bár nem sokat játszott eddig, de nála is erősen érződik a holland iskola (mint anno Eriksen-nél), azzaz, hogy KP-án nem annyira melózik, nem látszik rajta, hogy keresné a kontaktokat. Eriksen-nek kb fél évébe telt mire sikerült "Mezzala"-nak nevelni, kérdés, hogy a limitált lehetőségekkel Klaassen mennyire tudja adoptálni ezt az intenzívebb, letámadós stílust.
Szerintem ezt nagyon szepen osszeszedted es megfogalmaztad.
Valahogy ez lehet a helyzet Klaassen kapcsan, es talan ezert ertheto, hogy pl a tavaly utolso szamu KP Asllani is dupla annyi jatekidot kapott eddig mint Klaassen.

Dehat megis mi az amit varunk, ha valakit ingyen kitesz a csapata, azert annak valami oka van, es mi sem veletlenul adtunk neki osszvissz 1db eves szerzodest.
Finomam szolva sem jellemzo egyik sem a mai fociban, tehat biztosan megvan a nyomos ok ra.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

JustyINTER írta: 2023.10.04. 08:47 A masodik felido sima volt reszunkrol. Ez a benfica maximum az ELbe valo tudas alapjan nem a BLbe. Egy felidot pedig kaptak, hogy mutassanak valamit. A csoportbol valo tovabbjutas elvarhato es a minimum azthiszem mind eredmeny, mind penzugyi szempontbol. Rengeteg kivalo passz volt a tamado harmadba, talan ha van meg egy felido Lautaro is betalal. Szerencsere ezt nem neki kelletz eldontenie most. Talan a monza es a salernitana ellen volt, amikor szamitott egyaltalan a jelenlete a palyan a tobbi jelentektelen gol volt. Szerintem kimondhatjuk , szerencseje volt a multkor es az ehhez hasonlo teljesitmenyek az o " normalis" szintje, nagy helyzetekkel, csetles-botlassal, eredmenytelenul. Lehet a fodrasz helyett maskepp kene magat fejben rendberakni? De azthiszem ez mar nem fog valtozni, abban bizhatunk, hogy nem fog 1-2 honapig tartani a szerencsetlensege, hanem max 1-2 meccsig inkabb. Thuram teljesitmenye eddig meglepo, o az elozetes varakozasok alapjan ilyen 10-12 golra teheto max a szezonba, hatha sikerul felulmulnia a varakozasokat. Hetvege kotelezo gyozelem azt meg barhogyan. de be kell huzni a szunet elott.
A Facebookon van egy magyar Inter drukker, aki minden hozzászólásában megtalálja Lautarot. Ha nem lő gólt az a baj, a gólt lő akkor meg az, hogy miért nem kettőt, meg amúgy is jelentéktelen gól volt... szerintem te az itteni reinkarnációja lehetsz. Nagy baj lehet fejben. De én jól szórakozom. :twisted:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ennek a csapatnak a DNS-ében van a bukta,aki odamegy lejtmenet.Lassan kirúgják az edzőt,és kölcsön+ sima opcióval visszahozzák.
CsaSzi9294

Bravo Acerbi! :thumbup: :clap:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Acerbiiiii

Ezt a mezükért, ritka undorító ez a Bologna mez :lol:
CsaSzi9294

Lauuu mekkora dugó!!!! :thumbup: :clap:
mike

Lauuuuuuu
Kis gól is gól :D
CsaSzi9294

mike írta: 2023.10.07. 15:12 Lauuuuuuu
Kis gól is gól :D
Jó lenne ma is egy 6-ost lőni nekik.
CsaSzi9294

Gyerünk Sommer!
mike

Ez meg nagyon buta fault volt Lautarótól :|
mike

Kicsit felhoztuk őket ezzel az ajándék tizivel.
Jobbak vagyunk, de kéne a gól.

Jah és Pavard nagyon jó, előrefelé is.
CsaSzi9294

Mi a fene van itt?
mike

CsaSzi9294 írta: 2023.10.07. 16:10 Mi a fene van itt?
Az első 10 perc után 3 góllal kellett volna vezetni, és megint addig szórakozunk, míg két gólos előnyt sikerül leadni.
Lehet hajtani megint a vezetésért :x
CsaSzi9294

Ez a tök tényleg leviszi az 55be Thuramot, hogy a helyére a 40 éves Sanchezt felvigye 2-2es állásnál????? Ennek mi értelme van? Inkább váltana formációt mondjuk 3412re…
CsaSzi9294

Még a végén kikapunk… :?
Válasz küldése