Ki kell zárni ezeket, ha nem leszünk fegyelmezettek, akkor a vereséget is számításba kell venni. Nem lehet félvállról venni ezt a meccset, nagyon sok múlik rajta..
Forza INTER
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ugyanakkor ez fordítva is elsülhet. Mi extra motiváltabbak is lehetünk, hogy megmutassuk neki...Zamorano1+8 írta: ↑2023.10.27. 08:26 Hétvégén újabb ragadó. Kemény mérkőzésre számítok, a 3 pont kötelező, viszont több dolog miatt is aggódom, hogy mindenki a belgával fog foglalkozni a szurkolók is és a játékosok is.
Ki kell zárni ezeket, ha nem leszünk fegyelmezettek, akkor a vereséget is számításba kell venni. Nem lehet félvállról venni ezt a meccset, nagyon sok múlik rajta..
Forza INTER![]()
Szerintem ezt a Roma meccset nyerjük Lukaku nélkül is.A tavaly őszi meccset leszámítva amikor 2-1 re nyertek a San Siroban minden meccset hoztunk ellenük. Nyáron ki voltam akadva Lukakura és valóban nagyon hálátlan volt annak ellenére,hogy kapott egy második esélyt,de lassan tovább kell lépni,mert nem érdemli meg ,hogy ennyire foglalkozzunk.CsaSzi9294 írta: ↑2023.10.27. 08:57Ugyanakkor ez fordítva is elsülhet. Mi extra motiváltabbak is lehetünk, hogy megmutassuk neki...Zamorano1+8 írta: ↑2023.10.27. 08:26 Hétvégén újabb ragadó. Kemény mérkőzésre számítok, a 3 pont kötelező, viszont több dolog miatt is aggódom, hogy mindenki a belgával fog foglalkozni a szurkolók is és a játékosok is.
Forza INTER![]()
![]()
Ugyanigy gondolom, nagyon fontos lenne a gyozelem.Zamorano1+8 írta: ↑2023.10.27. 08:26 Nem lehet félvállról venni ezt a meccset, nagyon sok múlik rajta..
Egy percig nem sajnálom, hogy így alakult. Thuram rendszeresen kezdő. Szerintem többet nyertünk vele így, hogy berobbant és játék is jól megy neki, ha itt marad Lukaku.Festa írta: ↑2023.10.27. 09:11Szerintem ezt a Roma meccset nyerjük Lukaku nélkül is.A tavaly őszi meccset leszámítva amikor 2-1 re nyertek a San Siroban minden meccset hoztunk ellenük. Nyáron ki voltam akadva Lukakura és valóban nagyon hálátlan volt annak ellenére,hogy kapott egy második esélyt,de lassan tovább kell lépni,mert nem érdemli meg ,hogy ennyire foglalkozzunk.CsaSzi9294 írta: ↑2023.10.27. 08:57Ugyanakkor ez fordítva is elsülhet. Mi extra motiváltabbak is lehetünk, hogy megmutassuk neki...Zamorano1+8 írta: ↑2023.10.27. 08:26 Hétvégén újabb ragadó. Kemény mérkőzésre számítok, a 3 pont kötelező, viszont több dolog miatt is aggódom, hogy mindenki a belgával fog foglalkozni a szurkolók is és a játékosok is.
Forza INTER![]()
![]()
Nem is értem miért kérdés, hogy Pavard. Az olasz újságok direkt csinálják.interfan írta: ↑2023.10.28. 07:53 Cuadrado es Arnautovic tovabbra sem elerhetoek serules miatt, ok kihagyjak a Roma meccset.
Egy kerdes van a hirek szerint a kezdot illetoen, Darmian vagy Pavard, tobbi poszton az alapkezdo varhato.
Varhato kezdo:
Sommer
Pavard/Darmian-Acerbi-Bastoni
Dumfries-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Thuram-Martinez
Torino ellen is kikezdtek odakinn, Salzburg utan foleg.Zamorano1+8 írta: ↑2023.10.28. 07:59 Pavardot semmiképpen nem hagynám ki, nagyon hatékonyan, elegánsan, határozottan játszik!!!
Röhej az egész.
Tegyuk pokolla Lukaku eletet a palyan ma este.
Minden egyes labdaerintesenel fujjuk a sipot amit kiosztottunk.
Elarult minket, egy igazi arulo ez az ember, nem tisztelt az Inter szineit, a mezunket, itt az ideje a bosszunak es a buntetesnek.
Meg kell ertenie hogy mit jelent a szent kozossegunk.
Ketszer is elarult minket, mikozbe mi mindig mogotte voltunk es tamogattuk, meg a legrosszabb pillanataiban is.
De Lukaku hatba szurt minket az ejszakaban, mint a legroszabb tolvaj.
Most pusztitsul el pszichesen, anelkul hogy rasszizsta bekiabalasokat tennenk.
Az egesz stadionnak fujnia kell a sipokat, a stadion korul talaltok bodekat, onnan viheto a sip.
Hajra Interistak, emlekeztessuk az arulo Lukakut mi kik is vagyunk.
Nekem azzal alapvetően nincsen bajom, hogy 0-0-ra mennek, de ez a folyamatos reklamalas es szinezkedes nagyon unalmas.
En ezt azert nem gondolom, sajnos meg a Milan gyozelmet sem zarom ki.CsaSzi9294 írta: ↑2023.10.29. 20:03Szerintem annyira nudli most ez a Milán, hogy a Napoli 3at is gurít nekik.
Szerencsére Mou mai taktikáját pont egy ilyen 1-0ás zakóra találták ki. Lukakunál nem volt sok labda, nem nagyon kellett fújni a sípokat.CsaSzi9294 írta: ↑2023.10.29. 19:28 Uhh Sommer…
Kezdek ideges lenni! Mint ha biztosak lennénk a 3 pontban. Egyenlőre Mou taktikája megöli Inzaghiét.
Semmi gond, nem vettem annak.Atosz írta: ↑2023.10.29. 20:09Szerencsére Mou mai taktikáját pont egy ilyen 1-0ás zakóra találták ki. Lukakunál nem volt sok labda, nem nagyon kellett fújni a sípokat.CsaSzi9294 írta: ↑2023.10.29. 19:28 Uhh Sommer…
Kezdek ideges lenni! Mint ha biztosak lennénk a 3 pontban. Egyenlőre Mou taktikája megöli Inzaghiét.
Jah, és Csaszi, bocs, nem basztatásból írom, csak nagyon sokszor írtad már, hogy egyenlőre, ami nem helyes, a meccs állt egyenlőre egy darabig, de ebben a formában egyelőre. Bocs mégegyszer, csak gondoltam szólok.
Erre van egy jobb példa. Egyenlőre a bérgyilkos fog felszeletelni mielőtt elás, a szó amit keresel: egyelőreAtosz írta: ↑2023.10.29. 20:09Szerencsére Mou mai taktikáját pont egy ilyen 1-0ás zakóra találták ki. Lukakunál nem volt sok labda, nem nagyon kellett fújni a sípokat.CsaSzi9294 írta: ↑2023.10.29. 19:28 Uhh Sommer…
Jah, és Csaszi, bocs, nem basztatásból írom, csak nagyon sokszor írtad már, hogy egyenlőre, ami nem helyes, a meccs állt egyenlőre egy darabig, de ebben a formában egyelőre. Bocs mégegyszer, csak gondoltam szólok.
Én is így voltam ,hogyha ezt egy Ndicka öngóllal is,de meg kell nyernünk.Cupi írta: ↑2023.10.29. 20:11 Ez a Roma eszméletlen szar...oké sok hiányzó meg minden de jobban bekkeltek egész meccsen mint mondjuk egy Frosinone tenné...75.perc körül mondogattam, hogy a világ igazságtalansága lenne ha ezt valahogy nem húznánk be.![]()
Egyébként ha egy kicsit szerencsésebbek vagyunk meg elől frissebbek akkor ez a meccs 4-0....
Mind1, lényeg a győzelem.![]()
/Inzaghi sárga lapos fóbiája vicces azért....KH védődet lekapod a szünetben csak mert sárgát kapott./
Hala a jo egnek "csak" 1 evre kaptuk meg ezt a joembert.
Elég baj az, hogy ilyen játékosokkal van tele a keret. Arna, Cuadrado és még Sanchezt is ide sorolnám… ezek az igazolások inkább ne lettek volna. Oké, Sanchezt még megérteném ha nem Arna lenne a párja a padon, de vele is inkább többen vagyunk mint erősítés lenne, hogy itt van.
Az az igazan jo, hogy palyara sem kell lepnie, hanem:CsaSzi9294 írta: ↑2023.11.01. 15:48 Arnautovic is maradni fog, amennyiben pályára lép egy győztes meccsen a szezon második felében is.
Darmian maradhatna a holland mögött jövőre is.
Sajnos ha nem lesz értelmes tulaj, akkor nem fogunk igazán költeni még oda is. Csoda lenne ha a védelmet, kp-t, jobbszélt és a csatár posztot full ingyen oldanánk meg.interfan írta: ↑2023.11.01. 15:55Az az igazan jo, hogy palyara sem kell lepnie, hanem:CsaSzi9294 írta: ↑2023.11.01. 15:48 Arnautovic is maradni fog, amennyiben pályára lép egy győztes meccsen a szezon második felében is.
Darmian maradhatna a holland mögött jövőre is.
" 2024.02.05 utan ha az Inter 1 pontot is szerez barmikor a bajnoksagba, az Internek kotelezo vegleg megvenni."
Magyarul o mar Inter jatekos, es a hivatalos 2023 nyari mercatos egyenlegunkben is szerepelt 8m kiadassal.
"Szerencsere" 2025-ig irt ala.
Darmian mar most sem alkalmas WB-nek, nem hogy jovore, sot sajnos mar KH poszton is komoly gondok vannak Darmiannal.
En nem biztos hogy eroltetnem vele a hosszabbitast...