Azért remélem, az utolsó 15 perc nem a túlzott hentelésről fog szólni.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
P-Inter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Szegény Quadri! Micsoda fújjolás, de azért Kosticnak odapakolt.
- CsaSzi9294
Lehozhatná már Mikit…
- Inter101
Nem rossz eredmény! A Juventus meg sem próbált nyerni!
- PetR
- Kapcsolat:
Hát és maradt végig... durva. Maradtunk az élen, az a fontos. A juve meg nem fogja tudni minden meccsén ezt a buszparkolós egygólos szériáját hozni
- CsaSzi9294
Cuadrado nekem ma kellemes csalódás volt. Szidjuk meg minden, de ma oda tette magát, ami nem kis szó, ennyi év merda mezben eltöltött idő után. Odalépett, kemény volt, harcolt. 
- Cupi
Kicsit csalódott vagyok mert hittem a győzelemben de sajnos a 2. félidőben a juve egyáltalán nem akart semmit csak kivédekezni az X-et....azt meg jól csinálták.
Na nem baj, majd Nápolyban nyerünk.

Na nem baj, majd Nápolyban nyerünk.
- Cupi
Sokkal jobb volt mint a buta fejű holland....oké nem ekézem mert idén egész jó önmagához képest de ma szerintem pocsék volt.CsaSzi9294 írta: ↑2023.11.26. 22:44 Cuadrado nekem ma kellemes csalódás volt. Szidjuk meg minden, de ma oda tette magát, ami nem kis szó, ennyi év merda mezben eltöltött idő után. Odalépett, kemény volt, harcolt.![]()
- alwin91
Csalódás ez az X nekem, még akkor is ha alapvetően Torinoban ez senkinek sem rossz eredmény.
Viszont hosszú távon ők profitálni fognak abból, hogy nincs BL, ebben biztos vagyok, így ez nagyon fájó.
Viszont hosszú távon ők profitálni fognak abból, hogy nincs BL, ebben biztos vagyok, így ez nagyon fájó.
-
k.tomi880421
Nem az első és gondolom nem is az utolsó olyan meccse a Juvénak, hogy 1 kaput eltaláló lövésből szerzett góllal vagy nyernek vagy döntetlent érnek el. Inter drukkerként rohadt idegesítő ez. És mindet úgy, hogy az uefával lepaktáltak a bünti helyett egy év kihagyást a nemzetközi porondról. Miközben az UEFA szopat minket. Ugye jól ismerjük mindannyian a gentleman agreement kifejezést. Kíváncsi leszek a PL-es Everton utáni Chelsea és MC elleni vizsgálatokra.
- alwin91
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire veszi komolyan a Benfica elleni mecccset Inzaghi. A Napoli meccs előtt én Barellat, Dimarcot, Acerbit mindenképp pihentetném.
- Cupi
Remélem pihentetésre használja ezt a meccset mert a csoport elsőség szempontjából sem lényeg. Az úgyis az utolsó fordulóban a Soci ellen dől el hazai pályán.
Nálam is pihennének az olaszok mert ők a válogatott meccseken is nyomták rendesen. Bisseck simán kezdhetne. Asllani és Frattesi is. De még Sensi is. Ilyen meccs pont jó lenne arra kicsit meccsbe kerüljenek.
Azért a Napoly elleni sokkal fontosabb, remélem ezt a Mister is tudja.
-
MLK
Azt vártam, hogy nagy fiúk módjára k.rvára helyre tesszük őket, a mihez tartást végett...
Ehhez képest időhúzó cseréink voltak, és egy Cuadradonak is már örülni lehetett.
Csalódott vagyok (és még mennyire az leszek, ha a végelszámolásnál nekik ezzel az eggyel több pontjuk lesz, nekünk meg ezzel a kettővel kevesebb).
Ehhez képest időhúzó cseréink voltak, és egy Cuadradonak is már örülni lehetett.
Csalódott vagyok (és még mennyire az leszek, ha a végelszámolásnál nekik ezzel az eggyel több pontjuk lesz, nekünk meg ezzel a kettővel kevesebb).
- alwin91
Sensi szerintem nincs a BL listán. Egyáltalán egészséges Ő éppen?Cupi írta: ↑2023.11.27. 10:21Remélem pihentetésre használja ezt a meccset mert a csoport elsőség szempontjából sem lényeg. Az úgyis az utolsó fordulóban a Soci ellen dől el hazai pályán.![]()
Nálam is pihennének az olaszok mert ők a válogatott meccseken is nyomták rendesen. Bisseck simán kezdhetne. Asllani és Frattesi is. De még Sensi is. Ilyen meccs pont jó lenne arra kicsit meccsbe kerüljenek.
Azért a Napoly elleni sokkal fontosabb, remélem ezt a Mister is tudja.![]()
- Cupi
- interfan
Ertekelesek:
-Sportmediaset:
Martinez 6,5
Thuram 6,5
Darmian 6,5
Sommer 6
Acerbi 6
DeVrij 6
Calhanoglu 6
Cuadrado 6
Dimarco 5,5
C.Augusto 5,5
Barella 5,5
Mkhitaryan 5,5
Dumfries 5
-Corriere Della Sera:
Martinez 7
Thuram 7
Sommer 6,5
Acerbi 6,5
Barella 6,5
Darmian 6
Calhanoglu 6
Dumfries 6
C.Augusto 6
Dimarco 5,5
Mkhitaryan 5,5
Cuadrado 5,5
DeVrij 5
-Calciomercato.it:
Martinez 7
Thuram 7
Barella 6,5
Sommer 6
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Dimarco 6
Darmian 5,5
Dumfries 5,5
DeVrij 5
-Sportmediaset:
Martinez 6,5
Thuram 6,5
Darmian 6,5
Sommer 6
Acerbi 6
DeVrij 6
Calhanoglu 6
Cuadrado 6
Dimarco 5,5
C.Augusto 5,5
Barella 5,5
Mkhitaryan 5,5
Dumfries 5
-Corriere Della Sera:
Martinez 7
Thuram 7
Sommer 6,5
Acerbi 6,5
Barella 6,5
Darmian 6
Calhanoglu 6
Dumfries 6
C.Augusto 6
Dimarco 5,5
Mkhitaryan 5,5
Cuadrado 5,5
DeVrij 5
-Calciomercato.it:
Martinez 7
Thuram 7
Barella 6,5
Sommer 6
Acerbi 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
Dimarco 6
Darmian 5,5
Dumfries 5,5
DeVrij 5
- Stankov
Szerintem Inzaghi tegnap beszari volt (megint)
Ezt tükör simán hozhatunk volna, ez egy nagyon gyenge zebra csürhe
Ezt tükör simán hozhatunk volna, ez egy nagyon gyenge zebra csürhe
- interfan
Azert ezt a Juvet es inkabb Allegrit nagyon sokan lebecsultek es lebecsulik.MLK írta: ↑2023.11.27. 11:00 Azt vártam, hogy nagy fiúk módjára k.rvára helyre tesszük őket, a mihez tartást végett...
Azert mert 1-0 meccsek, es hogy "jatszanak", na Conteval mi pontosan ugyanezt jatszottunk, es igy lettunk bajnokok.
Persze gyonyoru lett volna egy tukorsima 0-3, dehat-dehat...
Ahogy irta itt valaki, a Juve most nem fog "sundisznozni", hat nem is tette ezt.
Raadasul Allegri elkepeszto bator modon megint betett egy fiatalt, amirol eddig az egesz szezonunk szol, folyamatosan epit a fiatalokra, es kezd ez nagyon szepen kifizetodni.
Arrol nem is beszelve, hogy Allegri nagyon szepen osszerakta a Juvet.
Undoritoan jatszanak, de ez Olaszorszagban tud eredmenyes lenni, abban az orszagban ahol "csak az eredmeny szamit".
Ismetlem barcsak 0-3 lett volna, de azert ez ellen a Juve ellen, es leginkabb Allegri ellen a bajnoksagban idegenben, szerintem jo eredmeny az X.
Tavaly a bajnoksagban 2/2X kaptunk ki ellenuk, es meg golt sem rugtunk, mikozben kaptunk 3 golt.
Szoval en orulok az X-nek, es meg is fordithatjuk ezt, lehet ez az 1 pont fog nekunk sokat szamitani.
Persze hosszu a bajnoksag, a Juvenal nagy elony a Nemzetkozi Kupa hianya, de en azt gondolom az X rendben van.
Nem lepodtem meg az X-en, es nem is tartom rossz eredmenynek.
Szerintem ami fontosabb, az ami most jon karacsonyig, gyakorlatilag 3 naponta jatszunk, es nehezebbnel nehezebb meccsek sorozatban:
11.29: Benfica-Inter
12.03: Napoli-Inter
12.09: Inter-Udinese
12.12: Inter-Sociedad
12.17: Lazio-Inter
12.20: Inter-Bologna (Kupa)
12.23: Inter-Lecce
26 nap = 7 meccs = legalabb 3 rangado, ez azert nagyon kemeny menet lesz.
Raadasul most a Juve utan megyunk Napolyba, utana Udine, de utana egy BL 1.helyrol donto meccs utan par nappal Lazio idegenben.
Hat fel kell kotni azt a bizonyost...
Juve ezzel szemben 26 nap = 4 nap = 1 rangado.
Maradek 3 meccs Monza, Genoa, Frosinone.
Egyszoval szerintem a neheze most jon, es a maradek a kovetkezo 4 bajnokin nem sok pontot szabad elveszteni.
-
HerfortBalazs
Egyertelmű hogy jelenleg az Inter a jobb csapat de ez tegnap nem nagyon latszott. A Juventus pont azt csinalta amit eddig is a szezonban. Nekunk az ha 1 csapat igy jatszik sose fekudt. A mi erőssegünk a gyors atmenet vedekezesből tamadásba de egy ilyen, csak a vedekezéssel foglalkozó, csípó, rúgó csapat ellen nincs hely erre. Inzaghi meg nem is akart kockaztatni ugy hogy erről ennyit. Nálam akkor lepne ő szintet mint edző ha ilyenkor tudna es akarna valami varatlant huzni.
Összessegeben nem olyan rossz az X. Benfica ellen en is rotalnek. Közeppalyan a Barella Miki Calha harmasbol senki nem jatszana egy percet sem.
Ott van Asllani Agoume Sensi Klaasen es Sensi is. Arna is kezdhetne ahogy Bisseck es Carlos Augusto is.
Összessegeben nem olyan rossz az X. Benfica ellen en is rotalnek. Közeppalyan a Barella Miki Calha harmasbol senki nem jatszana egy percet sem.
Ott van Asllani Agoume Sensi Klaasen es Sensi is. Arna is kezdhetne ahogy Bisseck es Carlos Augusto is.
-
P-Inter
A tegnapi meccs margójára, szerintem örülhetünk a döntetlennek, olyan szempontból, hogy...
- ha Chiesa beveri ballal, kapuval szemben..., helyette jött Vlahovic, beárazva a védelmünket,
- majd egy pazar? labdakihozatal (nem is értettem, hogy sikerült) és egy Martinez Gatti párharc, amit simán hozott Toro, (állítom, ha ott egy Bonucci/Chiellini arc van, Martinez nem sok sót evett volna meg),
Ergo, volt két védelmi megingás, két gól. Ha ezek nincsenek, szerintem maradt volna a 0-0
Abból a szempontból érhető volt Inzaghi, hogy a juve nem kis csapat, egy ügyes kontra, vagy egy jól időzített letámadás és mi is szarban vagyunk a védelemmel, ők meg bírják a strapát, ha védekezni kell, nem fáradnak úgy, mint egy empoli... és vannak ok játékosaik.
Ez egy taktikai 1-1 volt, idegenben jó az x, otthon majd kapnak egy hármast.
- ha Chiesa beveri ballal, kapuval szemben..., helyette jött Vlahovic, beárazva a védelmünket,
- majd egy pazar? labdakihozatal (nem is értettem, hogy sikerült) és egy Martinez Gatti párharc, amit simán hozott Toro, (állítom, ha ott egy Bonucci/Chiellini arc van, Martinez nem sok sót evett volna meg),
Ergo, volt két védelmi megingás, két gól. Ha ezek nincsenek, szerintem maradt volna a 0-0
Abból a szempontból érhető volt Inzaghi, hogy a juve nem kis csapat, egy ügyes kontra, vagy egy jól időzített letámadás és mi is szarban vagyunk a védelemmel, ők meg bírják a strapát, ha védekezni kell, nem fáradnak úgy, mint egy empoli... és vannak ok játékosaik.
Ez egy taktikai 1-1 volt, idegenben jó az x, otthon majd kapnak egy hármast.
-
cuchu11
Azert nalam ez egy Juventustol hazai palyan, mar eroteljes bekkelesnek szamit. Gondolj bele! A rekordbajnok a gyulolt rivalis ellen... Allitolag 38 buszke scudetto tulajdonosa... Ehhez kepest en egy olyan csapatot lattam a palyan, amelyik felt az Intertol. Nem mertek tamadni. Nekunk meg boven jo volt idegenben az X. Forditott helyzetben en elvartam volna, hogy hazai palyan legalabb a hajraban essunk nekik. Meg ha ki is kapunk. A buszkeseguk szenvedett igy csorbat. Kiscsapatkent viselkedtek...
-
Tombi1986
Szerintem idegenben nem rossz az x a Juventus ellen. Jobban örültem volna, ha győzünk, de így sem rossz.
Pénteken egyáltalán nem biztos, hogy a Juventus nyerni fog Monzában.
Milánnak most könyebb meccsei jönnek, azért az nem lenne rossz, ha győznének a Dortmund ellen.
Pénteken egyáltalán nem biztos, hogy a Juventus nyerni fog Monzában.
Milánnak most könyebb meccsei jönnek, azért az nem lenne rossz, ha győznének a Dortmund ellen.
- Cupi
Nyilván drukkolni nem tudok nekik de azért jó lenne ha ma nyernének és minimum a 3. hely meglenne nekik....ránk nézve nem lenne túl jó ha 2 rivális is tavasszal nyomná a heti 1 meccset a bajnokságban....
EL tökéletes lenne nekik.
- alwin91
Én is szurkolok nekik, hogy folytassák az EL-ben, azzal ki is szálnának a Scudettóért folyó harcban. Még ha pillanatnyi fellendülést kapott is a Napoli az edzőváltástól, attól nem félek, hogy Mazzarri bajnok lesz. Szóval maradnak a rabruhások az ocsmány szar játékukkal és a heti 1 meccsükkel.Cupi írta: ↑2023.11.28. 08:44Nyilván drukkolni nem tudok nekik de azért jó lenne ha ma nyernének és minimum a 3. hely meglenne nekik....ránk nézve nem lenne túl jó ha 2 rivális is tavasszal nyomná a heti 1 meccset a bajnokságban....
EL tökéletes lenne nekik.Kapnák a terhelést tavaszra is de mellette nem lennének elszállva a drukkereik, hogy micsoda csapatuk van, hogy ebből a csoportből is továbbmentek a BL-ben.
![]()
- interfan
En nem igy latom, ahogy tegnap is leirtam bovebben.
Ellenben erdekes modon tobb velemenyt is errol lehet olvasni Olaszorszagban.
Lasd pl Capello nyilatkozata:
"
Ezzel az X-el csakis a Juve lehet elegedett, Allegri tokeletesen csinalt mindent.
A Juvenak onbizalomra volt szuksege, hogy egyenrangu csapat az Interrel, a jatekosok pedig ezt ateltek es meglattak a palyan.
Allegri ott van az elso hely kozvetlen kozeleben, a Juventusnal oriasi pozitivum ez, es a Juventus minden teren ujraindul es epul, lasd a 200m euros tulajdonosi tokeemeles.
Inzaghitol azt vartam, hogy batrabb lesz.
A bajnoksag egyertelmuen legerosebb, es legnagyobb eselyes csapatatol mindenki tobb batorsagot vart.
Az Inter kerete iden is olyan, amivel lehetosege lenne akkora elony kiepitesere mint tavaly a Napoli.
680 sikeres paszt csinaltak a Juve ellen, de helyzetet gyakorlatilag keptelenek voltak teremteni.
Sommer tobbszor ert ladbaba labbal mint az Inter ket csatara.
Az egyenlites utan az Inter semmit nem mert csinalni.
Tovabbra is egyertelmuen az Inter a favorit a bajnoksagra, ezt az idei bajnoksagot is csak az Inter veszithetu el, ezt nem csak en, hanem minden szakerto. Ezert is vart volna sokkal-sokkal tobbet az Intertol es Inzaghitol mindenki.
"
- interfan
Dumfries kihagyja a holnapi Benfica elleni merkozest eronleti problemak es faradsag miatt.
- Stankov
Nem ugyanúgy láttuk, nincs ezzel semmi gond.
Addig valóban egy támadóbb hazai csapat volt amíg ki nem egyenlítettünk, onnantól viszont teljesen visszazártak. Ott meg Allegrinek ment tele a gatya, szerintem ez annak szólt hogy Thuram meg tudta verni 1-1 be Bremert.
Ami meg minket illet szerintem ha bátrabb Inzaghi és ezáltal a csapat is ezt meg lehetett volna nyerni,de még csak komolyabb nyomás alá sem helyeztük őket.
Persze valahol érthető, a két fontos játékos hiánya a védelemből, válogatott meccs utáni fáradtság, következő hetek szoros programja stb,stb. De azért rossz a szám íze,mert láthatóan jobb csapatunk van
- interfan
Teljesen vilagosak es erthetoek az erveid es a gondolataid, hogy miert vagyok kicsit csalodott.Stankov írta: ↑2023.11.28. 12:38Nem ugyanúgy láttuk, nincs ezzel semmi gond.
Addig valóban egy támadóbb hazai csapat volt amíg ki nem egyenlítettünk, onnantól viszont teljesen visszazártak. Ott meg Allegrinek ment tele a gatya, szerintem ez annak szólt hogy Thuram meg tudta verni 1-1 be Bremert.
Ami meg minket illet szerintem ha bátrabb Inzaghi és ezáltal a csapat is ezt meg lehetett volna nyerni,de még csak komolyabb nyomás alá sem helyeztük őket.
Persze valahol érthető, a két fontos játékos hiánya a védelemből, válogatott meccs utáni fáradtság, következő hetek szoros programja stb,stb. De azért rossz a szám íze,mert láthatóan jobb csapatunk van
Sokan igy gondolkoznak odakint is, ez is egy megkozelites amiben sok logika van.
- Cupi
-
möszi
Esetleg tud valaki valamit arról, hogy a holnapi mecsünket adja-e mondjuk az amcmicro? Hálás köszönet érte!
- Stankov
Nem találtam Amc mikros műsorújságot,néha a Facebook dobja fel csak mint hirdetés.
Viszont a Sport1en felvételről 23-00kor lesz a mi meccsünk, tehát meg lesz a Sport tvnek a mi meccsünk így valószínűleg Amc mikrón élőben lesz
-
möszi
Nem találtam Amc mikros műsorújságot,néha a Facebook dobja fel csak mint hirdetés.
Viszont a Sport1en felvételről 23-00kor lesz a mi meccsünk, tehát meg lesz a Sport tvnek a mi meccsünk így valószínűleg Amc mikrón élőben lesz
[/quote]
Köszi! Igen, én is azt tapasztaltam, hogy max 1-2 órával kezdés előtt kapom az értesítést a telómra, hogy ma este xy meccs lesz. Ha netán valaki belefut egy fb-s hirdetésbe ezügyben, kérem tegye közkinccsé az infot!
- Stankov
Köszi! Igen, én is azt tapasztaltam, hogy max 1-2 órával kezdés előtt kapom az értesítést a telómra, hogy ma este xy meccs lesz. Ha netán valaki belefut egy fb-s hirdetésbe ezügyben, kérem tegye közkinccsé az infot!
[/quote]
Kiolvastam az összes oldalát a Facebooknak ,jött is a hirdetés Arsenal-Lens meccset adják szerdán
-
möszi
Nem találtam Amc mikros műsorújságot,néha a Facebook dobja fel csak mint hirdetés.Stankov írta: ↑2023.11.28. 15:07 [quote=möszi post_id=163594 time=<a href="tel:1701178502">1701178502</a> user_id=240]
[quote=Stankov post_id=163593 time=<a href="tel:1701178141">1701178141</a> user_id=150]
[quote=möszi post_id=163591 time=<a href="tel:<a href="tel:1701177034">1701177034</a>">1701177034</a> user_id=240]
Esetleg tud valaki valamit arról, hogy a holnapi mecsünket adja-e mondjuk az amcmicro? Hálás köszönet érte!
[/quote]
[/quote]
Kiolvastam az összes oldalát a Facebooknak ,jött is a hirdetés Arsenal-Lens meccset adják szerdán
[/quote]
Hát ez remek… viszont köszi a kutatómunkát!
- PellerG
Inzaghi elismerte, este sorcsere lesz.
Sommer állandóan játszik ősszel, így ma pihenőt kap és Audero kezd.
Várható kezdő:
Audero
Bisseck-De Vrij-Acerbi
Darmian-Frattesi-Asllani-Mkhitaryan-C.Augusto
Lautaro(Thuram, Sanchez)-Arnautovic
Sommer állandóan játszik ősszel, így ma pihenőt kap és Audero kezd.
Várható kezdő:
Audero
Bisseck-De Vrij-Acerbi
Darmian-Frattesi-Asllani-Mkhitaryan-C.Augusto
Lautaro(Thuram, Sanchez)-Arnautovic
- interfan
- PellerG
Hírek szerint továbbra is rajta vagyunk a brazil Bentón mint jövő nyári igazolás.
Legutóbb kerettag volt a brazil válogatottban.
Sommer cleen sheet mutatói szépek nagyon, de vele sokszor az a feelingem, mint anno időnként Handanovicnál, ha nincs extra napja, ami kapura megy az gól.
Továbbra is azt gondolom, az ő magassága nem ideális a kapuba.
Inkább látom azt (leszámítva azt a 2-3 meccset, ahol extrát mutatott), főleg a védelem érdeme a sok kapott gól nélküli meccs.
https://www.google.com/amp/s/www.fcinte ... aggio/amp/
https://www.transfermarkt.de/bento/prof ... ler/691906
- interfan
Ezt ugyanigy gondolom en is, Sommer rendben van, de o nem az az igazan extra, raadasul a kora miatt sem hosszutavu megoldas.PellerG írta: ↑2023.11.29. 08:01Hírek szerint továbbra is rajta vagyunk a brazil Bentón mint jövő nyári igazolás.
Legutóbb kerettag volt a brazil válogatottban.
Sommer cleen sheet mutatói szépek nagyon, de vele sokszor az a feelingem, mint anno időnként Handanovicnál, ha nincs extra napja, ami kapura megy az gól.
Továbbra is azt gondolom, az ő magassága nem ideális a kapuba.
Inkább látom azt (leszámítva azt a 2-3 meccset, ahol extrát mutatott), főleg a védelem érdeme a sok kapott gól nélküli meccs.
Egyebkent nem csak Bento merult fel, hanem ujra tema Carnesecchi es ex jatekosunk Di Gregorio, valamint legujabb nev Turati.
En lehet inkabb a Carnesecchi vonalat tamogatnam, nem a Bento felet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.11.29. 09:30-kor.
- matrix23
Szerintem Di Gregorio-ra gondoltál, mert Di Gennaro jelenleg is a keret tagja.interfan írta: ↑2023.11.29. 08:08 Ezt ugyanigy gondolom en is, Sommer rendben van, de o nem az az igazan extra, raadasul a kora miatt sem hosszutavu megoldas.
Egyebkent nem csak Bento merult fel, hanem ujra tema Carnesecchi es ex jatekosunk Di Gennaro, valamint legujabb nev Turati.
- interfan
Koszonom szepen a javitast, igen a Monzas Di Gregoriora gondoltam, aki nem csak a Monza, hanem a teljes bajnoksag egyik legjobb kapusatlagait hozza.matrix23 írta: ↑2023.11.29. 09:21Szerintem Di Gregorio-ra gondoltál, mert Di Gennaro jelenleg is a keret tagja.interfan írta: ↑2023.11.29. 08:08 Ezt ugyanigy gondolom en is, Sommer rendben van, de o nem az az igazan extra, raadasul a kora miatt sem hosszutavu megoldas.
Egyebkent nem csak Bento merult fel, hanem ujra tema Carnesecchi es ex jatekosunk Di Gregorio, valamint legujabb nev Turati.
- Inter101
Inzaghi elég keményen pihentet!
- PetR
- Kapcsolat:
-
cuchu11
-
cuchu11
Akkor, ha jól értem, ez az amc mikro sem adja?PetR írta: ↑2023.11.29. 20:13 https://soccerlive.app/soccer-stream/be ... er/1269650
Itt majd lesznek streamek.![]()
- PetR
- Kapcsolat:
Úgy látom, ott az Arsenal-Lens lesz...cuchu11 írta: ↑2023.11.29. 20:25Akkor, ha jól értem, ez az amc mikro sem adja?PetR írta: ↑2023.11.29. 20:13 https://soccerlive.app/soccer-stream/be ... er/1269650
Itt majd lesznek streamek.![]()
-
k.tomi880421
-
k.tomi880421
Sokáig bírta a B csapat
Nehogy nagyobb vereség legyen.
- PetR
- Kapcsolat:
jól kezdünk... JM-et senki sem vette fel középen 
- interfan
Mondjuk az a durva, hogy a vedelmunk a jelenlegi legerosebb allapotaban van a palyan, kiveve Darmian, aki egyebkent szinten palyan van.
- sly89
JM most mindent kiad magából , bezzeg mikor itt volt... 
(Asllaninak egy tockos kijár azért a mozdulatért)
(Asllaninak egy tockos kijár azért a mozdulatért)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sly89 2023.11.29. 21:14-kor.
- PetR
- Kapcsolat:
Hát... Asllani nem ezen a meccsen játssza be magát a kezdőbe.
Sem Bisseck