Eto'o már fűzi épp, hogy válassza inkább a kameruni válogatottat.k.tomi880421 írta: ↑2023.12.23. 20:49Szerintem néha-néha simán bemehetne Pavard középre míg Acerbi pihen egy meccset, főleg ilyen az alsóházas csapatoknál. Vagy Bastoni és akkor Bisseck megy ki bal kh-nak mivel ott is szerepelt már előző csapataiban. Bűn lenne hagyni Bissecket nem játszatni, sőt ha van egy kis esze Nagelsmannak behívja őt a német válogatottba. Ha jól tudom 4 kh volt a legutóbbi válogatott keretében bhv-nek meg Havertzet játszatta.interfan írta: ↑2023.12.23. 20:40 Hoztuk a kotelezot ahogy azt kell, igy kell szepen menni az uton tovabb ha bajnokok akarunk lenni.
Az mindegy is, hogy lehetett volna egy sima 4-0, ha Arnautovic baratunk nincs.
Bisseck elott le a kalappal, lehet ezert akar Marotta "mindig fiatalt igazolni".
Elkepeszto, hogy az kellett Bisseck jatszatasahoz, hogy konkretan es szo szerint mindenki leseruljon es csak o maradjon. Par hete arrol volt szo, telen kolcsonadjuk, most meg...
Ezt a Bissecket kihagyni vetek, ahogy irta valaki elottem, oldja meg Inzaghi, hogy Pavard es Bisseck is a palyan legyen egyszerre.
Most egy het szunet, utana Genoa, ami lehet egy fel fokkal nehezebb lesz, de azt is be kell huzni szepen kerdes nelkul, es remenykedni, hogy a Juve pontokat veszit a Roma ellen.
Ez esetben menne az Afrika kupára január-februárban.