Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

k.tomi880421 írta: 2023.12.23. 20:49
interfan írta: 2023.12.23. 20:40 Hoztuk a kotelezot ahogy azt kell, igy kell szepen menni az uton tovabb ha bajnokok akarunk lenni.
Az mindegy is, hogy lehetett volna egy sima 4-0, ha Arnautovic baratunk nincs.
Bisseck elott le a kalappal, lehet ezert akar Marotta "mindig fiatalt igazolni".
Elkepeszto, hogy az kellett Bisseck jatszatasahoz, hogy konkretan es szo szerint mindenki leseruljon es csak o maradjon. Par hete arrol volt szo, telen kolcsonadjuk, most meg...
Ezt a Bissecket kihagyni vetek, ahogy irta valaki elottem, oldja meg Inzaghi, hogy Pavard es Bisseck is a palyan legyen egyszerre.
Most egy het szunet, utana Genoa, ami lehet egy fel fokkal nehezebb lesz, de azt is be kell huzni szepen kerdes nelkul, es remenykedni, hogy a Juve pontokat veszit a Roma ellen.
Szerintem néha-néha simán bemehetne Pavard középre míg Acerbi pihen egy meccset, főleg ilyen az alsóházas csapatoknál. Vagy Bastoni és akkor Bisseck megy ki bal kh-nak mivel ott is szerepelt már előző csapataiban. Bűn lenne hagyni Bissecket nem játszatni, sőt ha van egy kis esze Nagelsmannak behívja őt a német válogatottba. Ha jól tudom 4 kh volt a legutóbbi válogatott keretében bhv-nek meg Havertzet játszatta.
Eto'o már fűzi épp, hogy válassza inkább a kameruni válogatottat.
Ez esetben menne az Afrika kupára január-februárban.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta: 2023.12.23. 20:41 Lehet igy kellene megoldania Inzaghinak.

Bisseck-Acerbi-Bastoni
Pavard-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Csak a kérdés, hogy ehhez Pavard is mit szólna - ha jól rémlik pont azért jött el a bayerntől mert nem akart szélen játszani.

1-2 meccsen lehet beleférne, de hosszabb távon már nem biztos.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ertekelesek:

- Calciomercato.com:

Bisseck 8
Bastoni 7
Acerbi 7
Barella 7
Asllani 6,5
Sommer 6
Darmian 6
Calhanoglu 6
Mkhitaryan 6
C.Augusto 6
Arnautovic 6
Thuram 5,5

- FcInternews:

Bisseck 7
Mkhitaryan 7
Sommer 6,5
Bastoni 6,5
Acerbi 6,5
Darmian 6,5
Calhanoglu 6,5
C.Augusto 6,5
Asllani 6
Arnautovic 6
Thuram 5,5
interfan

sly89 írta: 2023.12.23. 21:34
interfan írta: 2023.12.23. 20:41 Lehet igy kellene megoldania Inzaghinak.

Bisseck-Acerbi-Bastoni
Pavard-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-Dimarco
Csak a kérdés, hogy ehhez Pavard is mit szólna - ha jól rémlik pont azért jött el a bayerntől mert nem akart szélen játszani.

1-2 meccsen lehet beleférne, de hosszabb távon már nem biztos.
Francia valogatottba gyakorlatilag szo szerint csak jobbhatved volt mindig.

Persze sajnos ez csak egy elmeleti felvetes volt, mert latjuk a meccs elott Marotta is elmondta, Cuadrado helyere jon valaki, es elmondta ezt Inzaghi meccs utan.
Szoval Pavard KH marad.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Edzeseken biztos beillirozik Arnautovic meg Alexis mert mas miatt nem ertem hogy nem latjak hogy kevesek mar ők.
Oke ma szep volt a golpassz de azon kivül nagyon gyenge volt az osztak.
Ahogy többen is irtak jobbra ott van Denzel Darmian meg Pavard is betudna ugrani.
A vezetők biztos latnak valamit amit mi nem ami miatt előrebb van oda igazolni. Bizzunk bennük mast nem tudunk ugy se.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Viszont azt értitek a szögleteink miért ilyen szarok? Állandóan belövöldözzük a rövidre és ennyi. Nem gyakorolnak pár variációt edzésen? Ma is lőttünk vagy 15-öt és talán egy volt veszélyes....
interfan

Hirek szerint Bisseck most is kiszorithatja Pavardot, tobbi poszton nem varhato meglepetes.
Dumfries mar a padon ott lehet, de kezdokent meg nem tudja vallalni a jatekot.

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-C.Augusto
Thuram-Arnautovic

Kispad:
Audero, Di Gennaro, Pavard, DeVrij, Dumfries, Asllani, Klaassen, Sensi, Frattesi, Sanchez

Serult: Dimarco, Cuadrado, Martinez
Cupi

interfan írta: 2023.12.29. 08:25

Martinez rakott ki instára képeket, hogy bár még külön de már edz. :) Ez azért jó hír.
interfan

Cupi írta: 2023.12.29. 10:04

Martinez rakott ki instára képeket, hogy bár még külön de már edz. :) Ez azért jó hír.
Dimarco es Martinez leghamarabb a Verona ellen terhetnek vissza januar 6-an.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nemcsak bajnok akar lenni hanem gòlkirály is.
Megérdemelné.Félek tőle,hogy ma SArnautovic megint a ziccerek elpuskázásában fog jeleskedni.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Én azért bízom benne, hogy a csodaassziszttal átszakadt a gát benne, és higgadtabban fog befejezni. Jönni fognak a góljai!
interfan

Festa írta: 2023.12.29. 10:46

Nemcsak bajnok akar lenni hanem gòlkirály is.
Megérdemelné.Félek tőle,hogy ma SArnautovic megint a ziccerek elpuskázásában fog jeleskedni.
Az a fantasztikus, hogy meg 1,5 evig van szerzodese. :D :D
Festa

Atosz írta: 2023.12.29. 11:13 Én azért bízom benne, hogy a csodaassziszttal átszakadt a gát benne, és higgadtabban fog befejezni. Jönni fognak a góljai!
Legyen igazad,de a Lecce vagy a Bologna ellen is olyan ziccert hagyott ki amit közép csapatokban játszò csatárok is berúgtak volna.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Festa írta: 2023.12.29. 11:18
Atosz írta: 2023.12.29. 11:13 Én azért bízom benne, hogy a csodaassziszttal átszakadt a gát benne, és higgadtabban fog befejezni. Jönni fognak a góljai!
Legyen igazad,de a Lecce vagy a Bologna ellen is olyan ziccert hagyott ki amit közép csapatokban játszò csatárok is berúgtak volna.
Full jog, én is azért írtam, hogy “bízom”, nem azt, hogy “biztos vagyok benne”. 😁
Cupi

interfan írta: 2023.12.29. 10:18
Dimarco es Martinez leghamarabb a Verona ellen terhetnek vissza januar 6-an.
Tudom,hogy ma még nem lesz csak arra céloztam biztató már edz. Ha külön is. ;)
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Carboni kezd a Monzában!
PLusz az ex Interes D' Ambrosio,Gagliardini, Caldirola
paplanoszozo

Hozzászólás Szerző: paplanoszozo »

Én követem is! Én őt hoznám vissza! És írtam is , hogy egyre többet játszik...bár evvel lehet csak én vagyok így!
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Varhato kezdo:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Calhanoglu-Mkhitaryan-C.Augusto
Thuram-Arnautovic
És így is lett.
Forza Inter!
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

A füsthelhők által úgylátom visszatért a Serie A a 2000-es évekbe :D De rég láttam ilyet. Bizti őrök biztos vállpacsit fognak kapni :DD
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Hihetetlen, hogy meccsek óta mennyire enervált és gyenge, ötlettelen a játék. Meglepődnék, ha Inzaghi ki tudna valamit találni a második félidőben...
k.tomi880421

Francesco írta: 2023.12.29. 21:42 Hihetetlen, hogy meccsek óta mennyire enervált és gyenge, ötlettelen a játék. Meglepődnék, ha Inzaghi ki tudna valamit találni a második félidőben...
Ez a Genoa lecummiztatott már pár nagy csapatot idén szerintem meg 3-1-re behúzzuk.
Cupi

Sajna tobben ma nagyon gyengek....Thuram ma dupla nulla.Persze attol meg jo jatekos de ma nem megy neki....
Jo lenne osszekapnank magunkat mert ez a Genoa egy gyenge csapat.Illene nyerni. ;)
Hassel1984

Hozzászólás Szerző: Hassel1984 »

Acerbi nem élete meccsét játsza, Mikhi el van tűnve, Thuram meg olyan, mintha annyi kedve lenne mint nekem holnap hajnalban kelni. Semmi.....Kevés lesz ez, csak a mester el ne cserélje magát...
Zamorano1+8

Hozzászólás Szerző: Zamorano1+8 »

Az év utolsó meccsét kötelező megnyerni.
Remélem a szünet után javul a játékunk
k.tomi880421

Azt hozzátenném, hogy egy Genoa ellen még egy Sensit is meg mernék kockáztatni kezdőbe a fáradt Miki helyett nemhogy Frattesit. De Vrij is simán nyomhatná néha Acerbi helyett.
k.tomi880421

A Genoa gólszerző meg nem elég, hogy Juvés még román is :D Amúgy a Juve rengeteg ifi kölcsönjátékosa teljesít jól a Serie A-ban a kisebb csapatokban.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

k.tomi880421 írta: 2023.12.29. 21:55 A Genoa gólszerző meg nem elég, hogy Juvés még román is :D Amúgy a Juve rengeteg ifi kölcsönjátékosa teljesít jól a Serie A-ban a kisebb csapatokban.
Allegri nyilatkozta is, hogy ők nincsenek be@zarva a kormány tegnapi külföldi játékosokra vonatkozó döntése miatt, mivel az elmúlt években sokat fektettek az utánpótlásba és jó úton járnak a fiataljaikkal.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

PellerG írta: 2023.12.29. 22:36
k.tomi880421 írta: 2023.12.29. 21:55 A Genoa gólszerző meg nem elég, hogy Juvés még román is :D Amúgy a Juve rengeteg ifi kölcsönjátékosa teljesít jól a Serie A-ban a kisebb csapatokban.
Allegri nyilatkozta is, hogy ők nincsenek be@zarva a kormány tegnapi külföldi játékosokra vonatkozó döntése miatt, mivel az elmúlt években sokat fektettek az utánpótlásba és jó úton járnak a fiataljaikkal.
Pénztelenségben nekünk is ez lenne az egyetlen értemles megoldás - Arnautovic, Sanchez, Klassen helyett simán játszhatna egy 0 eurós ifista, ennél kevesebbet nemigen csinálna. Mikhyvel is felesleges hosszabbítani, innen már csak lefelé fog menni.

Egyébként nagyon látszik a csapaton a magas átlagéletkor, semmi dinamika nincs a csapatban.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Sürgősen csatár kell. Arna és Sanchez semmit nem ér, Sarrt meg meg se próbáljuk. Sokkal fontosabb a csatár posztot kiegészíteni, mint a jobb oldalt. Remélem Inzaghi is belátja.
Cupi

Utóbbi idők egyik ha nem a leggyengébb meccsét nyomtuk ma....gáz...
Thuram olyan volt mint a felkészülési meccseken amikor sokan leírták lehet flop lesz...nagyon gyenge volt....
Sanchez meg...mintha a pályán sem lett volna...vergődött....Marotta biztos csettintett micsoda 4 támadónk van....ha ingyen lenne sem kéne még előre senki. :D
Ezt a mait gyorsan felejtsük el de azért tanuljunk is belőle. Főleg Inzaghi. Ha bajnokok akarunk lenni akkor valami váratlant kellene húzni olyankor amikor látványosan szenvedünk.
Holnap meg lehet drukkolni a Romának....mondjuk azt nehezen hiszem el nyerni fognak Torinoban. Döntetlen már jó lenne.
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.12.29. 23:00 Utóbbi idők egyik ha nem a leggyengébb meccsét nyomtuk ma....gáz...
Thuram olyan volt mint a felkészülési meccseken amikor sokan leírták lehet flop lesz...nagyon gyenge volt....
Sanchez meg...mintha a pályán sem lett volna...vergődött....Marotta biztos csettintett micsoda 4 támadónk van....ha ingyen lenne sem kéne még előre senki. :D
Ezt a mait gyorsan felejtsük el de azért tanuljunk is belőle. Főleg Inzaghi. Ha bajnokok akarunk lenni akkor valami váratlant kellene húzni olyankor amikor látványosan szenvedünk.
Holnap meg lehet drukkolni a Romának....mondjuk azt nehezen hiszem el nyerni fognak Torinoban. Döntetlen már jó lenne.
A mai taktika egyértelmű Bastonira volt megírva, kb 60 beadása volt, megjegyzem nagyon jók voltak. Azt viszont nem értem, Bissecket minek hozza le, ha már beadásokra játszottunk? 2 méter a csávó, én simán fent is hagytam volna támadónak, Miki lecserélésekor meg Pavard mehetett volna hátra. Klaassen meg olyan mint Sanchez, mint ha fent sem lenne, így veszteni nem vesztettünk volna semmity..
Frattesit is jóval előbb kellett volna hozni, és igazság szerint Arnautovicot nem vittem volna le, már csak a magassága miatt sem. Na mindegy, Inzaghi jobban tudja…

Én nagyon bízom az X-ben. Dybala is játszik már, hátha Lukakuval rúgnak 1-2 gólt.
Cupi

CsaSzi9294 írta: 2023.12.29. 23:10

Én nagyon bízom az X-ben. Dybala is játszik már, hátha Lukakuval rúgnak 1-2 gólt.
Jó lenne mert akkor viszonylag jól kijönnénk a fordulóból az X ellenére is. ;) Sőt ha kikapnának még 1 ponttal növelnénk is az előnyünket.
Az a baj mondjuk én nem annyira hiszek a Romába....sokszor elég gyengén nyomják a juve meg akkor is nyer ha nagyon szarok....na de hátha majd most. ;)
CsaSzi9294

Cupi írta: 2023.12.29. 23:13
CsaSzi9294 írta: 2023.12.29. 23:10

Jó lenne mert akkor viszonylag jól kijönnénk a fordulóból az X ellenére is. ;) Sőt ha kikapnának még 1 ponttal növelnénk is az előnyünket.
Az a baj mondjuk én nem annyira hiszek a Romába....sokszor elég gyengén nyomják a juve meg akkor is nyer ha nagyon szarok....na de hátha majd most. ;)
2-2 lesz! ;)
k.tomi880421

Alapvetően bízok én is a Rómában de Inzaghiból kicsit tököm kivan. Ezt a keretet bőven lehetne forgatni egy jobb edző Frattesit simán felhúzta volna már egy kezdő szintre amit forgathatna a kezdő kp-kal, és erre Pavardot is behozza a 90. percre? Miért? Ahogy bement mehetett is le kb. Ha idén nem lesz meg a 2. csillag akkor felőlem mehet és nem azért mert nem jó a stat hanem mert lehetne jobb is. Mert oké, hogy előlre nincs csere de minden más pozira van más. Ehhez képest a fix kezdője tolta végig eddig 4 hónap alatt
Festa

Cupi írta: 2023.12.29. 23:00 Utóbbi idők egyik ha nem a leggyengébb meccsét nyomtuk ma....gáz...
Mi sem voltunk formában de a Genoa a nagyok ellen nagyon szívòs volt Napoli,Juve,Roma nem tudta megverni és a Milán is csak véleményes gòllal nyert itt.Sajnos amitől előzetesen féltünk bejött azaz Lautaro nélkül nem csak a támadòjaték lett gyengébb,de még Thuram is teljesen összeesett fejben.A keret leggyengébb pontja,hogy ugyan nálunk van a gòllövőlistát vezető csatár ,de nincs a padon még olyan karakter se aki akár csak egy közép csapat ellen pòtolhatná. Arnautovic ma ugyan berúgott fél cm-ről,de azért ő sebesség én borzasztòan kilòg a csapatbòl,Sánchez pedig a labdával is alig találkozott a labdával. Klaassen meg,hogy mit csinál Milánòban az nem csak ő nem tudja,de talán még Inzaghi sem sejti.Acerbi ma sajnos többször bizonytalankodott és emiatt én Pavardot sokkal előbb hoztam volna,

Remélem Mourinho kicsit értünk is hajt holnap és legalább a 4 pont távolság megmarad.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

Holnap derül ki mennyit er ez az 1 pont
En véleményem szerint 4 vereseg a max ami belefer egy szezonban eddig jol allunk de messze meg a vége
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Hat eleg gyenge volt mindenki tegnap, egy kidolgozott ziccerünk nem volt. Nem is nagyon szaggattak meg magukat a jatekosok, a csereknel is lassan setaltak le pedig döntetlenre alltunk. :wtf:
Tragedia nincs de azert ez sokszor nem fer majd bele.
interfan

Ertekelesek:

-Calciomercato.it:

Bisseck 7
Arnautovic 6,5
Bastoni 6
Darmian 5,5
Barella 5,5
Calhanoglu 5,5
Mkhitaryan 5,5
Thuram 5,5
Sanchez 5,5
Acerbi 5
C.Augusto 5
Sommer 4

-Eurosport.it:

Arnautovic 6,5
Bastoni 6
Bisseck 6
Acerbi 5,5
Darmian 5,5
Barella 5,5
Calhanoglu 5,5
Mkhitaryan 5,5
C.Augusto 5,5
Sanchez 5,5
Sommer 5
Thuram 5

Acerbi:

Az Inter lenne a legerosebb?

Emlekeztetem azokat, akik ezt mondjak, hogy az Inter a legerosebb, hogy a Juventus 200m-t koltott uj jatekosokra, mi meg 0 eurot.
Csapatkent vagyunk erosek, de gazdasagilag nem.
Aki azt mondja az Inter erosodott a nyaron, az is gondolkozzon el, hogy olyan jatekosok tavoztak mint Onana, Skriniar, Brozovic, Dzeko, Lukaku, akik Europa legjobbjai voltak.
Thuramot nem gondoltam egy jo jatekosnak, de ez igaz C.Augusto es Bisseckre is.
Viszont a kivalo csapategysegnek koszonhetoen, jok lettek, es tobbet teljesitenek mint vartam.
Szereztunk egy pontot, a Genoa nagyon eros volt, igazsagos a dontetlen.
Az en teljesitmenyem?
Minel tobbet jatszok, annal jobb vagyok, 2023-at egy 8-asra ertekelem.
Mai golert viszont vallalom a felelosseget.
Festa

Acerbi korrekt nyilatkozata.Sajnos amitől féltünk az kiderült,hogy nem alaptalan.
Van egy nagyon ütős kezdőnk,de sajnos ha 1-2 alapember kiesik (Lautaro,Dimash) akkor azt nem tudjuk megfelelően pòtolni.Amennyiben nem tudjuk pòtolni.

A másik amit az olaszok már a meccs előtt írtak,hogyha Thuram nem Lautaro mellett játszik,akkor visszaesik a teljesítménye méghozzá látványosan.Tegnap olyan labdákat nem tudott megtartani,amit az ősz nagy részében simán megtartott volna.
Sommer lehet hibázott a gòlnál,de ilyen előfordul bármelyik nagy csapatnál,hogy gòlt kapnak szögletből csak aztán olyan játékosok állnak be akik eldöntik a meccset.

Jelenleg a bajnokságban ha nem is játszottak sokat Arnautovic+Sánchez 1 gòlnál tart és szinte mindenki egyetért abban,hogy nem jelentenek segítséget .

Lautaro ha kiesik baj van .Pótolni nem tudjuk és ezt a vezetők is látják mégis csak Buchananért megyünk all in-t.
Nagy rizikò lesz a szezon végéig,
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Acerbi:

Emlekeztetem azokat, akik ezt mondjak, hogy az Inter a legerosebb, hogy a Juventus 200m-t koltott uj jatekosokra, mi meg 0 eurot.
Aki azt mondja az Inter erosodott a nyaron, az is gondolkozzon el, hogy olyan jatekosok tavoztak mint Onana, Skriniar, Brozovic, Dzeko, Lukaku, akik Europa legjobbjai voltak.
Viszont a kivalo csapategysegnek koszonhetoen, jok lettek, es tobbet teljesitenek mint vartam.
Az en teljesitmenyem?
Szerencsére ezt az interjút nem pont így kell fordítani, pl. a csapat teljesítményére adott 8ast 2023-ra, nem a sajátjára. Ezzel együtt azért ez nem egy túl szerencsés nyilatkozat.
Egyrészt ő egy játékos a sok közül, semmi köze hozzá, hogy mennyit költ a klub, ez nem az ő dolga. Másrészt, az öltözői morált szerintem nem építi egy ilyen burkolt értékelés más játékosok irányába. Valószínűleg Lautaro, Barella meg Calhanoglu sem gondolta, hogy Acerbi olyan jó lenne mikor idejött, mégsem tette ezt szóvá senki nyilvánosan.
Kicsit okosabban a nyilatkozatokkal, mert láthatatlan károkat okozhat öltözőn belül.
Cupi

Festa írta: 2023.12.29. 23:48 Klaassen meg,hogy mit csinál Milánòban az nem csak ő nem tudja,de talán még Inzaghi sem sejti.
Én tudom. Talált egy jó haj klinikát. Oda járkál kezelésekre. :D
Cupi

Nekem az jön le Marotta, Inzaghi és a játékosok burkolt/ vagy épp nem burkolt/ üzenetiből, hogy azért nekik is elegük van ebből a fillérezésből meg pénztelenségből. :? Persze ez érthető. Nem is ezt érdemli ez a klub ami megy évek óta. Nem nem arról álmodozom, hogy szórjuk a 100 milliókat és semmi ne számítson de azért az mennyire jó lenne már ha nem ilyen kölcsön + sima opciókra kellene menni és ha látnánk egy tehetséges játékost aki esélyes erősítés lenne és meg lehet szerezni 20 millióért akkor ne az menjen á esélyünk nincs, álom kategória, bocsi. :?
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Cupi írta: 2023.12.30. 09:46 Nekem az jön le Marotta, Inzaghi és a játékosok burkolt/ vagy épp nem burkolt/ üzenetiből, hogy azért nekik is elegük van ebből a fillérezésből meg pénztelenségből. :? Persze ez érthető. Nem is ezt érdemli ez a klub ami megy évek óta. Nem nem arról álmodozom, hogy szórjuk a 100 milliókat és semmi ne számítson de azért az mennyire jó lenne már ha nem ilyen kölcsön + sima opciókra kellene menni és ha látnánk egy tehetséges játékost aki esélyes erősítés lenne és meg lehet szerezni 20 millióért akkor ne az menjen á esélyünk nincs, álom kategória, bocsi. :?
Ezzel mint szurkoló, teljesen egyetértek. Csak ez nem a játékosok dolga. Arról nem beszélve, hogy felesleges a kerereket összehasonlítani, mert a miénknél nincs erősebb a bajnokságban (max. ugyanolyan vagy hasonló) és a többi csapatot legalább annyira sújtják a sérülések, mint minket.
Mindenki a saját feladatával foglalkozzon, akkor tudunk olyan sikeresek lenni, mint eddig idén voltunk.
Festa

Baggio85 írta: 2023.12.30. 09:52
Cupi írta: 2023.12.30. 09:46 Nekem az jön le Marotta, Inzaghi és a játékosok burkolt/ vagy épp nem burkolt/ üzenetiből, hogy azért nekik is elegük van ebből a fillérezésből meg pénztelenségből. :? Persze ez érthető. Nem is ezt érdemli ez a klub ami megy évek óta. Nem nem arról álmodozom, hogy szórjuk a 100 milliókat és semmi ne számítson de azért az mennyire jó lenne már ha nem ilyen kölcsön + sima opciókra kellene menni és ha látnánk egy tehetséges játékost aki esélyes erősítés lenne és meg lehet szerezni 20 millióért akkor ne az menjen á esélyünk nincs, álom kategória, bocsi. :?
Ezzel mint szurkoló, teljesen egyetértek. Csak ez nem a játékosok dolga. Arról nem beszélve, hogy felesleges a kerereket összehasonlítani, mert a miénknél nincs erősebb a bajnokságban (max. ugyanolyan vagy hasonló) és a többi csapatot legalább annyira sújtják a sérülések, mint minket.
Mindenki a saját feladatával foglalkozzon, akkor tudunk olyan sikeresek lenni, mint eddig idén voltunk.
Én semmi ilyet nem látok benne.Egyszerűen ezt a mi vagyunk a toronymagas favoritok sulykolást akarta tompítani.Ne várják el,hogy minden meccset agyon nyerjünk,Amúgy meg kb ők is tudják,hogy kiesik Dimash meg Lauti és nem lesz nálunk parti. 2023 ősz szerintem így is nagyon impozáns volt és lehet a kupakiesés inkább előny lesz mint hátrány.
Cupi

Baggio85 írta: 2023.12.30. 09:52
Igen ez is érthető amit írsz de ne felejtsd el a játékosok is emberek és ők is elégedetlenkedhetnek. ;) Gondold el a cégnél ahol vagy jönnek az eredmények mert ti dolgozók mindent beletesztek de a tulajnak már egy árva petákja nincs, hitelekből működteti a céget és amikor azt mondjátok sok a meló kéne ember akkor széttárná a karját, hogy nincs és nem is lesz mert a hitel elfogyott befektetni meg nem tud már. Igen először csak egymást közt de aztán lehet kifelé is jelezné pár kolléga az elégedetlenségét. ;) Szóval amit írsz jogos de én megértem azt is a játékosokat is foglalkoztatja ez és lehet néha elered a nyelvük egy két nyilatkozatban.
interfan

Persze, ez szerintem is igy van.
Nyilvanvaloan latszik, hogy az osszes szakmai vezetonknek, kezdve Antonello, Marotta, Ausilio a tokuk kivan Zhangal es a helyzettel.
Tavalyi karacsonyi bulin latszott is Ausilio valaszan ez nagyon kemenyen, a mindennek az alja Zhang keregetes utan.
(Hala az egnek iden mar nem is johetett Zhang :D )
Azota is latszik ez, az osszes sportszakmai vezeto nyilatkotatabol.
Na most Inzaghi is beszallt mar a sorba, a 150m-t kivettunk 3 ev alatt a mercatobol, es mindenki osszeesett volna darabokra ilyen helyzetben.
Gondoljunk bele akar Inzaghi, akar a szakmai vezetok helyzetebe is, epits eros csapatot, ugy hogy nulla azaz 0 eurot kapsz, sot adj is 150m-ert, evente atlaga 50m-t kiveve a mercatobol.
Halas szituacio...

Persze hogy jatekosaink is unjak, igaza van ebben Acerbinek is.
(Abban szerintem nincs, hogy "minel tobbet jatsszok, annal jobb vagyok")
De a folyamatos eladasok, penztelensegben viszont abszolult.

Ez a fantasztikus es gyonyoru klub nem ezt erdemli.
Es ez a fantasztikus klub meg igy is tud oromot szerezni a palyan, mikozben ahogy Inzaghi fogalmazott, barki mas mar darabjaira esett volna ilyen penzugyi helyzetben.
k.tomi880421

Baggio85 írta: 2023.12.30. 09:35 Acerbi:

Az en teljesitmenyem?
Szerencsére ezt az interjút nem pont így kell fordítani, pl. a csapat teljesítményére adott 8ast 2023-ra, nem a sajátjára. Ezzel együtt azért ez nem egy túl szerencsés nyilatkozat.
Egyrészt ő egy játékos a sok közül, semmi köze hozzá, hogy mennyit költ a klub, ez nem az ő dolga. Másrészt, az öltözői morált szerintem nem építi egy ilyen burkolt értékelés más játékosok irányába. Valószínűleg Lautaro, Barella meg Calhanoglu sem gondolta, hogy Acerbi olyan jó lenne mikor idejött, mégsem tette ezt szóvá senki nyilvánosan.
Kicsit okosabban a nyilatkozatokkal, mert láthatatlan károkat okozhat öltözőn belül.
Interfan nagyon szereti a saját szája íze szerint fordítgatni a nyilatkozatokat. Nem mondta ki így pl azt se Acerbi, hogy gazdaságilag nem vagyunk erősek. Azt is mondja, hogy magas célokat tűzünk ki mert ezzel a kerettel megvan rá képességünk, hogy elérjük és még jó pár nem is annyira negatív szócska mondatocska maradt nyilván le interfan interjú kiragadásából.
interfan

Ha mar Acerbi es a nyilatkozata, Olaszorszagban is nagy "vitat" valtott ez ki a szurkolok koreben.
Calciomercatorol egy hosszu cikk az ugyben:

"
A kiborulas amit Acerbi csinalt tegnap ketteoszotta a virtualis teret a szurkolok kozott.
Sokan a Juventus helyzetet csodanak minositik, amire senki nem szamitott.
Ezzel szemben Acerbi nyilatkozatat mar elore magyarazkodasnak tekintik, ha elbukja az Inter iden is a Scudettot, alibi keresnek emlegetve Acerbi nyilatkozatat.
Viszont van egy szempont amiben talan mindenki egyetert, jatekosok nem szoktak ilyen nyiltan es kemenyen beleallni a sajat klubjuk helyzetebe.
Olyan az egesz, mintha Acerbi ugy dontott volna, elhagyja a jatekos szerepet, Marotta vagy Ausilio szerepet veszi magara, ezaltal egy olyan teruletrol es helyzet kapcsan emeli fel a szavat, ami nem az felelossege.
Egyebkent Acerbi tobb esetben is pontatlan volt, mivel az Inter fizetett tobb jatekosert is, nem csak ingyen jatekosokat igazolt, viszont abban igaza van, hogy penzt egyaltalan nem tesz a tulajdonos a csapatba, sot csak kiveszik a mercatobol is.
Acerbi nyilvanvaloan a Juventus es az Inter kulonbseget akarta hangsulyozni, ami gazdasagilag es penzugyileg megvan, viszont kerdes nem tesz e ezt kart az Internek ez a nyilatkozat.
Ket kerdes mindenkeppen felmerul:
1.Acerbi nem kommunikalhatott volna e maskeppen, meg akkor is ha elegedetlen?
2.Mielott igy nyilatkozott, beszelt barmilyen vezetovel?
A valasz a 2. kerdesre valoszinu nem, mivel egyik sportszakmai vezeto sem engedne ilyen nyilatkozatot egy jatekosnak, meg akkor sem, ha ok is ugyanezt mondjak.
A sajto tovabbra is ugy irja le az Intert mint egy gozhenger, aki barkit legyoz, es barkin atgazol.
Ellenben a Juvet mint Hamupipoket.
Ezt az Inter sportszakmai vezetest is zavarja, mivel semmi penzbol dolgoznak, es probaljak tartani a falakat a legnagyobb viharban, mikozben mas csapatok pedig sulyos milliokat koltenek minden egyes evben.
Az egesz helyzet amit az Inter atel lathatoan kezd az oltozbe is egyensulyhianyt okozni.
"
interfan

Cupi írta: 2023.12.30. 10:02 a játékosok is emberek és ők is elégedetlenkedhetnek. ;) Gondold el a cégnél ahol vagy jönnek az eredmények mert ti dolgozók mindent beletesztek de a tulajnak már egy árva petákja nincs, hitelekből működteti a céget és amikor azt mondjátok sok a meló kéne ember akkor széttárná a karját, hogy nincs és nem is lesz mert a hitel elfogyott befektetni meg nem tud már. Igen először csak egymást közt de aztán lehet kifelé is jelezné pár kolléga az elégedetlenségét. ;)
én megértem azt is a játékosokat is foglalkoztatja ez és lehet néha elered a nyelvük egy két nyilatkozatban.
Egyetertve azzal amit Cupi leirt, En sokakkal ellentetben nem gondolom azt, hogy pl Acerbi nyilatkozata alibi kereses, vagy elore magyarazkodas.
Ugyanezt gondolom Inzaghi nyilatkozatarol is ez ugyben.
Amiket mondanak azok tenyek, nem igazan lehet ezekkel mit kezdeni, teny az, hogy ugy nezett ki az elmult 3 mercatonk ahogy 2021 nyara ota, teny az, hogy hitelbol mukodik a klub, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni.
Most hogy ezt valaki kimondja, azzal szerintem semmi baj nincsen.

Emberfeletti munkat vegez a sportszakmai vezetes, hogy ilyen helyzetben, evrol evre eladasokkal, aldozatokkal, pluszos mercatokkal ilyen kereteket osszehoznak.
(Meg akkor is ha vannak benne mindig nagy lyukak, dehat ilyen helyzetben ahogy Inzaghi mondta az a csoda, hogy nem estunk szet)

Es szinten emberfeletti munka az, amit alapembereink vegeznek es teljesitenek.
Gyakorlatilag folyamatosan jatszva, 50 tetmeccsel a labakban, sokak 30-36 evesen, ilyen teljesitmenyt nyujtanak.
Ez szerintem oriasi elismerest erdemel.

Persze en is tartom, 2 eve is, tavaly is, es iden is az Inter kerete kimagasloan a legjobb, es bajnoknak kell lenni ahogy vezetoink is kimondtak.
Viszont azert ugy viselkedni, mintha egy City vagy Real keret jatszana az Olasz bajnoksagban es nem az Inter keret, azert az szerintem tulzas.
Igenis vannak lyukak a keretben, igenis vannak problemak, nem lehet azt elvarni, hogy ilyen hatterrel, ilyen helyzetben amiben ez a csodalatos klub van, mindig mindenkit 5-0-ra legyozzon.
Tenyleg eleg megnezni masok penzugyi helyzetere es a mienkre.
Megis a zsenialis sportszakmai vezetoknek, es az alazatos jatekosainknak koszonhetoen, mi vagyunk a legerosebbek.
De ez a keret nem a vilag legjobbja, sot...
Igenis johetnek hibak, mivel vannak sulyos korlataink.
Allegri nagyon szepen felepitette a Juvet, de azert heti 1 meccsuk van, es azt egy "csodanak" nevezni, ellenben az Intert egy "mindenkit elsopro uthengernek", azert tulzas a sajto reszerol.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Szerintem nem kell izgulni. Roma győzni fog idegenbe. 😊
Sajnos tegnap nagyon nem ment a játék, de így is rúgtunk 1 gólt, de végül csak 1 ponttal lett több.
Fontos kiemelni, hogy korábban ezeket a meccseket elbuktuk.
Nagyon nem mindegy, hogy a kezdőben ott van-e Lautaro és Di Marco…utóbbi pedig hosszabbított (hivatalos).
Válasz küldése